PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب من در فعال کردن ویندوز 7

N@VID
22-02-10, 06:22
سلام :

من یک ویندوز 7 دارم که جنیون هست و حتی با نرم افزار GenuineCheck نیز چک کردم ...
حتی بوسیله همین نرم افزار GenuineCheck کد اختصاصی برای دانلود از Microsoft گرفتم و براحتی اجازه دانلود
بهم داد ... حتی تو سایت خود Microsoft نیز اصلی بودن ویندوز رو چک کرد و تایید نیز کرد ...

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

ولی مدتی هست با وجود این موارد این پیغام برام می یاد که من رو گیج کرده که اگر ویندوز اورجینال نیست پس چرا
Microsoft اون رو تایید می کنه حتی در بخش اطلاعات سیستم ویندوز رو اکتیو نشون می ده !

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

خلا صه ما موندیم و این پیغام که هر شب یک بار خودش رو به ما نشون می ده !

reza76622201
22-02-10, 07:01
سلام دوست عزيز. آيا روي سيستم شما Vista هم نصبه؟ اگر اون نصب باشه هر مدل ويندوز 7 کرک شده که نصب بشه اين مشکل حادث ميشه و تنها راهش از بين بردن ويستا و يا بالا نيومدن با ويستا هست. از طرفي اگر ويندوز 7 که نصب کرديد خوب کرک نشده باشه به محص اتصال اينترنتي به مايکروسافت Geniue بودنش رو يه جورايي به هم ميريزه.
نهيتا اينکه به نظر من شما Windows 7 محصول MRT رو بگيريد که به راحتي اکتيو ميشه و عالي کار ميکنه و اونو نصب کنبد.

sosoni
22-02-10, 13:15
دوست عزیز windows شما نسخه Pre Release هست. به عکسی که گذاشتین دقت کنید.
تمام نسخه های Pre Release تو تایمهای مشخصی expire میشن. این نسخه ها برای تست هستن.

win7
22-02-10, 14:18
سلام :

من یک ویندوز 7 دارم که جنیون هست و حتی با نرم افزار GenuineCheck نیز چک کردم ...
حتی بوسیله همین نرم افزار GenuineCheck کد اختصاصی برای دانلود از Microsoft گرفتم و براحتی اجازه دانلود
بهم داد ... حتی تو سایت خود Microsoft نیز اصلی بودن ویندوز رو چک کرد و تایید نیز کرد ...

ولی مدتی هست با وجود این موارد این پیغام برام می یاد که من رو گیج کرده که اگر ویندوز اورجینال نیست پس چرا
Microsoft اون رو تایید می کنه حتی در بخش اطلاعات سیستم ویندوز رو اکتیو نشون می ده !

خلا صه ما موندیم و این پیغام که هر شب یک بار خودش رو به ما نشون می ده !

اگر لایسنس اوریجینال می خواهید, با کمترین هزینه در خدمتم :wink:

sosoni
22-02-10, 14:28
اگر لایسنس اوریجینال می خواهید, با کمترین هزینه در خدمتم :wink:
این فروم واسه اسپم و آگهی دادن واسه چیزای الکی نیست!
لایسنس اورجینال 10 تومنی یعنی چی! اینجا فروم تخصصی هست، نه بازار یا مغازه که بخوای کاسبی کنی.

Hessam_7800gtx
22-02-10, 21:42
شما تاریخ سیستمو ببر 2005 تا 5 سال خیال خودتو راحت کن واسه من که جواب داد :دی