PDA

مشاهده نسخه کامل : کیس خالی Cori 5-7 تا 1200

rezaaghili
10-01-10, 13:13
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
یکی دوستانم میخاد یه کیس ببنده 1200-1250 دربیاد(بیشتر نشه)
فقط کیس خالی هم میخاد(هارد 500 ساتا3 باشه-مادربورد(گیگا یا اسوس(ترجیحا اسوس)(ترجیحا یر پایه x58 اگه در نیومد p55-)'گرافیک هم 5750 اسوس خوش میگه چون دایرکس 11 رو پشتیبانی میکنه -پاورشم بالا میخاد باشه حداقل 680 گرین

ممنون میشم با قیمت بهم پیشنهاداتونه بدید

ViViD
10-01-10, 13:21
CPU: Intel Core i7 920
Main: Asus P6T
Ram: 3*1GB KingSton HyperX 2000
VGA: Asus ATI 5750
HDD: 1Tra SamsungF1
Case .....?
DVD RW.....?
PSU: Green 785B

همین حدودها در میاد

AMD>INTEL
10-01-10, 13:54
cpu corei7 920
main foxconn bloodrage gti
ram 3*1gb gskill
vga 5750 sapphire
power 700w silent pro coolermaster
case cm690 coolermaster
dvd/rw lite-on
hard 500gb samsung f3

rezaaghili
10-01-10, 14:08
دوستان اگه ممکنه با قیت باشه چون اینطور فایده ای نداره
amd-intel عزیز گه میتونی گیگا یا اسوس معرف کنی ممنون میشم(چون حداقل گارانتی شون معتره)
case green میخاد دوستم یام رفته بود بگم
هاردی هم که مرفی کردید sata3 هست؟

LinuxBox
10-01-10, 16:17
cpu corei7 920
main foxconn bloodrage gti
ram 3*1gb gskill
vga 5750 sapphire
power 700w silent pro coolermaster
case cm690 coolermaster
dvd/rw lite-on
hard 500gb samsung f3

پول 2 تا مادربرد رو بده 1 مادربرد بگیره؟!
منم از Bloodrage gti خوشم میاد اما نه با این قیمت کذایی که دریا کامپیوتر میندازه به خلق اله
Newegg میده 214 دلار ، اونوقت دریا کامپیوتر 430 هزار میفروشه. البته بالاتر بودن از قیمت جهانی تو ایران عادیه اما نه دیگه اینقدر!

HoSsEiN.iR
10-01-10, 17:35
پول 2 تا مادربرد رو بده 1 مادربرد بگیره؟!
منم از Bloodrage gti خوشم میاد اما نه با این قیمت کذایی که دریا کامپیوتر میندازه به خلق اله
Newegg میده 214 دلار ، اونوقت دریا کامپیوتر 430 هزار میفروشه. البته بالاتر بودن از قیمت جهانی تو ایران عادیه اما نه دیگه اینقدر!

بهتره شما یه سیستم پیشنهاد بدین :yes:
Bloodrage gti قیمتش 355 هزارتومنه Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

hapalii
10-01-10, 18:14
Intel Core i5 - 2.66GHz - 750 ~~~~~~210 000
GIGABYTE - P55A-UD4P ~~~~~~~~~260 000
VGA ATI HD5850 1G ~~~~~~~~~ 360 000
GREEN/GP685B/ 685W REAL~~~~~~110 000
A-DATA - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)~~~~140 000
cass GREEN - Magnum 2 ~~~~~43000
hard Seagate-SATA2 - 500 GB + ~~~~~51000
ODD DVD RW PIONER 22X SATA ~~~~~32000

اگر کارت گرافیک که خودش می خواد رو بندازید نزدیک 200 هزار تومان ارزان تر میشه اما دیگه فکر کنم چیزی که معرفی کردم برای بازی خیلی عالی باشه البته می شد قطعات ارزان تر هم بست و به همین قدرت برای بازی رسید اما ظاهرا دوست شما سلیقه خاصی داره برای همین از برند های من فقط مقدار پولی که گفتین رو ملاک گرفتم.

ALIRE7A
10-01-10, 20:38
با سلام

هارد ساتا 3 که هنوز وارد بازار نشده مگر یه سری بخصوص که بالای 300 پولشون هست

کیس هم اینفینیتی بردار بقیه هم که دوستان استاد کردن و البته حتما توجه داشته باشید مادربردی خریداری کنید که usb3 و sata3 داشته باشه

موفق باشید

rezaaghili
10-01-10, 23:31
دوستان اگه گیگابایت سری x58 هم معرفی کنید بد نیست
از دوستانی که نظر دادند هم خیلی ممنونم
اگه گرافیکش بیاد پایین مسئله ای نیست ولی فکر کنم X58 برای یه عمره دیگه
بعدا میشه گرافیک اضافه کرد

HoSsEiN.iR
11-01-10, 00:25
دوستان اگه گیگابایت سری x58 هم معرفی کنید بد نیست
از دوستانی که نظر دادند هم خیلی ممنونم
اگه گرافیکش بیاد پایین مسئله ای نیست ولی فکر کنم X58 برای یه عمره دیگه
بعدا میشه گرافیک اضافه کرد

ASUS - P6T SE با قیمت 240 هزارتومن انتخاب خوبیه :cool:

من برد sata3 پیدا نکردم که زیر 400 باشه به نظر منم ارزش نداره اینقدر پول برای برد sata3 بدی

درضمن بعدا میشه با کمی هزینه برد رو به sata3 ,usb3 مجهز کرد :great:

LinuxBox
11-01-10, 00:54
بهتره شما یه سیستم پیشنهاد بدین :yes:
Bloodrage gti قیمتش 355 هزارتومنه Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

به این سایت معتبر یک زنگ میزدی ببینی این قیمت با گارانتی دریا کامپیوتر میدن؟!
دوست عزیز قیمت امروز 2 تا نماینده دریا کامپیوتر 430 بود.

rezaaghili
11-01-10, 02:05
مرسی ولی به نظرتون گیگابایت بهتر از فاکس کان نیست؟
البته اگه نظر دوستان فاکس کان هستش حرفی نیست

nima_hl
11-01-10, 04:03
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
یکی دوستانم میخاد یه کیس ببنده 1200-1250 دربیاد(بیشتر نشه)
فقط کیس خالی هم میخاد(هارد 500 ساتا3 باشه-مادربورد(گیگا یا اسوس(ترجیحا اسوس)(ترجیحا یر پایه x58 اگه در نیومد p55-)'گرافیک هم 5750 اسوس خوش میگه چون دایرکس 11 رو پشتیبانی میکنه -پاورشم بالا میخاد باشه حداقل 680 گرین

ممنون میشم با قیمت بهم پیشنهاداتونه بدید

سلام دوست گرامی

متاسفانه وقتی مبلغ بدون کاربری برای انتخاب سیستم عنوان میشه بنظرم پیشنهاد سیستم کاملا بازاری و صلیقه‌ای میشه

زمانی بحث پیشنهاد تخصصی مطرح میشه که شما کاربری سیستم رو عنوان کنید

شما ۲ قطعه رو مشخص کردید که حدود ۳۰۰ هزار تومن از بودجه مورد نظر شما رو پوشش میده

ولی در انتخاب گرافیک یک تناقض ‌شدید با هزینه مورد نظر شما وجود داره

اگر دوست شما اهل گیم نباشه پس گرافیک dx11 رو برای چه منظور انتخاب کرده و اگر سیستم گیمینگ میخواد به احتمال قوی نمیدونه این کارت ضعیفترین کارت این سری هستش و با اون نمیتونه بازی با رزولیشن و کیفیت بالا انجام بده

اگر فرض رو بر این بگذاریم که دوستتون نمیخواد در رزولیشن بالا بازی کنه با هزینه سیستم جور در نمیاد

حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو :lol:

این معما رو حل کنید تا بتونید یه سیستم خوب برای دوستتون جمع کنید :give_rose:

ViViD
11-01-10, 07:24
در مورد مین یک نکته خدمت شما عرض کنم
اگر سیستم شما بر پایه X58 باشد چندین انتخاب میتوانید داشته باشید:

اول Asus P6T مدل معمولی و ساده اون که تقریباً قیمتی برابر 230 تا 240 داشته باشهمن این مین رو دارم خیلی از دوستان هم تجربه کار با این مین رو داشتند
مین ساده در عین حال بسیار قدرتمند و با پایداری بالا در انجام نرم افزارهای سنگین است
دوم Foxconn BloodRage مین بسیار عالی هست برای اورکلاک مشکل خاصی در استفاده از این مین نیز ندیدم(با توجه به اینکه این مین برد رو هم دارم) تنها ایراد کوچکی که میشه گرفت که شاید ایراد هم نباشه داشتن 3 اسلات برای رم هست اما قابلیتها دیگه اون این ایراد رو براحتی می پوشونه
سوم GigaByte GA-EX58-UD3R با توجه به گارانتی خوبی که داره میشه روش حساب کرد قیمتش هم حدود 310 باید باشه ولی بهترین انتخاب با توجه به قیمت به نظر من باز هم همون Asus P6T هست

AMD>INTEL
11-01-10, 09:08
در بالا انتخاب بین بردهای x58 خیلی سخته نتایج هم عموما مثل هم هستند . این لینک زیر رو هم ببینید بد نیست . من دیدم دوستانی که برد bloodrage در اثر اور مشکل پیدا کرده بود و براشون عوض کرده بودند .
Only the registered members can see the link

JEskandari
11-01-10, 11:13
در مورد mainboard های X58 بطور کلی هر پردازنده سوکت 1366 را اگر مشکل سخت افزاری وجود نداشته باشه میشه تا 4Ghz اورکلاک کرد بنابراین به نظر من اگه برای تست اورکلاک و بنچمارک نمیخواهید واقعا ارزش این را ندارد که قیمت بالیی را برای مادربردهای آن هزینه کنید مگر آنکه نیازمند به امکانات خاصیدر مادر برد باشید که در مدلهای ارزانتر وجود ندارد.
من که خودم یک MSI X58-Pro دارم ازشم کاملا راضیم (البته به غیر از رنگ افتضاحی که برای برد انتخاب شده) هم قیمت پایینی داشت هم اینکه نسبت به قیمت امکانات اون خوب بود در ضمن با یک فلاش کردن بیوس از SLI هم پشتیبانی کرد .
از بین بردهای خوب دیگه میشه به Asus P6T اشاره کرد .

AMD>INTEL
11-01-10, 11:30
اورکلاک رم
اینم یک رکورد اورکلاک cpu

JEskandari
11-01-10, 12:01
دوستان آیا واقعا این اورکلاک که با نیتروژن مایع انجام شده توجیه کننده پرداخت 170-180هزار تومان اضافه برای مادر برد هست.
به نظر شما بهتر نیست این پول صرف یک کارت گرافیک بهتر یا مقدار بیشتر رم یا یک رم از نوع بهتر گردد ؟

AMD>INTEL
11-01-10, 12:16
وقتی به این فرکانس میرسه یعنی پتانسیل خوبی دارد . چه با نیتروژن چه با ایر

Extreme
11-01-10, 13:45
سلام دوست من . :11():

شخصا تا بحال چیزی در حدود 6 ماربورد X58 رو تست کردم .

و توی اونها اگر Price / Performance و قابلیت های دیگه رو در نظر بگیریم ASUS P6T بهترین بود و در رده بعدی Gigabyte X58 UD4P و بعد از او EVGA 3 Way SLI بود .

به هیچ وجه Foxconn BloodRage GTI نسبت به قیمتی که داره ارزش و قابلیت نداره و من این مین رو پیشنهاد نمیکنم بهتون .

Shahryar
11-01-10, 14:18
در بالا انتخاب بین بردهای x58 خیلی سخته نتایج هم عموما مثل هم هستند . این لینک زیر رو هم ببینید بد نیست . من دیدم دوستانی که برد bloodrage در اثر اور مشکل پیدا کرده بود و براشون عوض کرده بودند .

بهادر جان عوض کردند ولی فکر کنم با گرفتن هزینه عوض کردند ! :11():

رضا جان شما اکستریم اورکلاکینگ انجام میدید ؟

شما کاربریتون چیه عزیز ؟

ببینید از نظر اورکلاکینگ معمولی به نظرم تمامی برد های موجود تا 4-4.2 گیگاهرتز پشتیبانی می کنند و هیچ دلیلی نداره هزینه زیادی را برای Blood Rage GTI بدید .

P6T ، X58-UD3R - Flaming Blade ، MSI X58-Pro و ... .

برای شما تفاوت چندانی نمیکنند برد های بالا همگی برای کار شما تفاوتی ندارند ! :1. (23):

پیشنهاد بنده استفاده از i5 750 و P55A-UD3R ( در صورت نبودن UD3R میتونید UD3 بگیرید ) و یک کولر خوب برای اورکلاکینگ کاربردی هست !

این شکلی میتونید هم هزینه خودتون را روی کارت گرافیک و سایر قطعات بگذارید و هم اینکه ضمن داشتن کارایی و قدرت با پشتیبانی از SATA III و USB III میتونید اگه در آینده تصمیم داشته باشید ازشون استفاده کنید .

کولر هم پیشنهاد بنده خرید یک Core-Contact Freezer هست که با بست 1156 و قیمت 39 هزار تومن هست که به خاطر داشتن P/P مناسب توی این سیستم ارزش خرید داره . :1. (23):

این بررسی ها را هم پیشنهاد میکنم ببینید :

بررسی i5 750 در TechSpot (Only the registered members can see the link)
بررسی 965C3 و چند پردازنده دیگه در Bit-Tech (Only the registered members can see the link)
و ... .

شاد باشید ! :give_rose:

AMD>INTEL
11-01-10, 14:38
مادربردی که شهریار جان گفتند برد خوبی هست به واسطه چیپ واسطه اقدام به پشتیبانی از USB 3.0 و ساتا 3.0 میکند . به نظر باید برد خوبی بیاد .
در مورد تغییر از X58 به 55 نظر خاصی ندارم . بستگی به نظر خودتون دارد . بردی که معرفی کردم نگفتم بهترین برد ولی یکی از گزینه هائی بود که به عنوان نظر مطرح کردم .
شاید دوستان چون با این بردها بیشتر کار کردند شناخت بهتری داشته باشن به خاطر همین .
در مورد کولینگ انتخاب خوبی هست و میشه به عنوان یک گزینه خوب بهش فکر کرد . ولی در مجموع همچنان نظر شخصی من روی CORE I7 هست روی هر بردی که صلاح میدونید . گیگابایت و اسوس و فاکسکان و MSI ,.....

JEskandari
11-01-10, 15:09
منم به نظرم Core I7 سوکت 1366 بهترین گزینه است در مورد پشتیبانی از USB III و Sata III هم در آینده اگر لازم شد میشه با اضافه کردن یک کارت توسعه اونرا هم داشت.

rezaaghili
11-01-10, 16:14
سلام دوست گرامی

متاسفانه وقتی مبلغ بدون کاربری برای انتخاب سیستم عنوان میشه بنظرم پیشنهاد سیستم کاملا بازاری و صلیقه‌ای میشه

زمانی بحث پیشنهاد تخصصی مطرح میشه که شما کاربری سیستم رو عنوان کنید

شما ۲ قطعه رو مشخص کردید که حدود ۳۰۰ هزار تومن از بودجه مورد نظر شما رو پوشش میده

ولی در انتخاب گرافیک یک تناقض ‌شدید با هزینه مورد نظر شما وجود داره

اگر دوست شما اهل گیم نباشه پس گرافیک dx11 رو برای چه منظور انتخاب کرده و اگر سیستم گیمینگ میخواد به احتمال قوی نمیدونه این کارت ضعیفترین کارت این سری هستش و با اون نمیتونه بازی با رزولیشن و کیفیت بالا انجام بده

اگر فرض رو بر این بگذاریم که دوستتون نمیخواد در رزولیشن بالا بازی کنه با هزینه سیستم جور در نمیاد

حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو :lol:

این معما رو حل کنید تا بتونید یه سیستم خوب برای دوستتون جمع کنید :give_rose:

سلام نیما جان دوست من در نهایت نظر بات منه

حالا نظر تو بگو اگه خودت بودی با 000/000/12 چی میکردی؟

nima_hl
11-01-10, 16:31
سلام نیما جان دوست من در نهایت نظر بات منه

حالا نظر تو بگو اگه خودت بودی با 000/000/12 چی میکردی؟

میزاشتم بانک سودش رو میگرفتم حالشو میبردم :lol:

شوخی کردما ناراحت نشی :give_rose:

باز که کاربری نگفتی من سیستم رو چه بیسی بچینم :1. (28):

rezaaghili
11-01-10, 16:32
بهادر جان عوض کردند ولی فکر کنم با گرفتن هزینه عوض کردند ! :11():

رضا جان شما اکستریم اورکلاکینگ انجام میدید ؟

شما کاربریتون چیه عزیز ؟

ببینید از نظر اورکلاکینگ معمولی به نظرم تمامی برد های موجود تا 4-4.2 گیگاهرتز پشتیبانی می کنند و هیچ دلیلی نداره هزینه زیادی را برای Blood Rage GTI بدید .

P6T ، X58-UD3R - Flaming Blade ، MSI X58-Pro و ... .

برای شما تفاوت چندانی نمیکنند برد های بالا همگی برای کار شما تفاوتی ندارند ! :1. (23):

پیشنهاد بنده استفاده از i5 750 و P55A-UD3R ( در صورت نبودن UD3R میتونید UD3 بگیرید ) و یک کولر خوب برای اورکلاکینگ کاربردی هست !

این شکلی میتونید هم هزینه خودتون را روی کارت گرافیک و سایر قطعات بگذارید و هم اینکه ضمن داشتن کارایی و قدرت با پشتیبانی از SATA III و USB III میتونید اگه در آینده تصمیم داشته باشید ازشون استفاده کنید .

کولر هم پیشنهاد بنده خرید یک Core-Contact Freezer هست که با بست 1156 و قیمت 39 هزار تومن هست که به خاطر داشتن P/P مناسب توی این سیستم ارزش خرید داره . :1. (23):

این بررسی ها را هم پیشنهاد میکنم ببینید :

بررسی i5 750 در TechSpot (Only the registered members can see the link)
بررسی 965C3 و چند پردازنده دیگه در Bit-Tech (Only the registered members can see the link)
و ... .

شاد باشید ! :give_rose:

سلام مرسی شهریار جان بابت نظر ارزشمندت
حالا میشه بر پایه cor i 5 پیشنهادت رو بدی

HoSsEiN.iR
11-01-10, 16:37
پیشنهاد منم رو P6T هست اول P6T SE رو پیشنهاد دادم که Extreme جان قیمت P6T رو تقریبا دادن که با قیمتی که من گرفتم خیلی فرق میکرد به خاطر همین P6T رو پیشنهاد میدم به نظر من اصلا لزومی نداره 300 - 400 تومن خرج مادربرد کنن یعنی واقعا P6T اینقدر ضعیفه که نیمتونه فرکانس سی پی یو رو رو 4.5 گیگاهرتز پایدار کنه یا مثلا خیلی خنک کنندش ضعیفه که داغ کنه
هر کاری که بخواید میتونید با این برد بکنید واقعا دیگه چه کاری هست که این برد نمیتونه انجام بده یا ما چه کاری میخوایم انجام بدیم که این برد کم میاره usb3 هم که گفتم بعدا میشه ردیفش کرد اصلا نیازی نیست که یه برد گرون بخریم به خاطر usb3
بهتره پولشونو خرج گرافیک و رم بهتر بکنند همونطور که نیما جان گفتند چه دلیلی داشته که DX11 رو انتخاب کردن
بیشتر برای بازی بوده دیگه چرا یه یه سیستم 1200000 باید کارتش 5750 باشه میتونه رمش 6GB triple channel باشه

ViViD
11-01-10, 17:34
من اين ركورد رو با P6T بدست آوردم ولتاژ پردازنده 1.42 و فركانس هم 4470Mhz بود كه پايدارترين حالتي بود كه من ديده بودم هر تستي بگيد انجام شد اين يكي از سخت ترين تستها بود:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

در اين مين شك نكن واقعاً به قيمتش مي ارزه برادر

Shahryar
11-01-10, 22:56
سلام مرسی شهریار جان بابت نظر ارزشمندت
حالا میشه بر پایه cor i 5 پیشنهادت رو بدی

همون طوری که نیما جان گفتند کاربریتون از سیستم خیلی مهمه . کاربریتون چیه ؟

rezaaghili
12-01-10, 01:57
سلام نیما و شهریار جان
برای همه چیز همه چیز
بیشتر بازی و فوتوشاپ حرفه ای(برای دوستم هستش)

هارد رو 500 بلک ادیشن انتخاب کرد چون بهش گفتم ساتا 3 هنوز نیومده

JEskandari
12-01-10, 04:59
من توصیه میکنم که Asus P6T گیرید با core I7 920 در مورد فتوشاپ رم خیلی مهم و این برنامه اصولا خوره رم هستش بخصوص اگه بصورت حرفه ای کار میکنید که توصیه میکنم حتی اگه براتون مقدور هستش 12 گیگ رم بگیرید.
در مورد گرافیک هم نظر نمیدم چون به کارتهای NVIDIA علاقه شدید دارم پش در این ضمینه اصلا بیطرف نیستم.حتما کارت NVIDIA توصیه خواهم کرد.
هارد هم خوب ولی چهار تا فایل گرافیک فشرده نشده بگذاری که پر میشه در ضمن کسی که به صورت حرفهای با سیستمش کار میکنه به هیچوجه عاقلانه نیست فایلهای داده را بر روی درایوی که سیستمعامل و بازی ها قرار دارند بریزه همیشه توصیه من برای یک چنین سیستم 320 برای سیستم عامل ، بازیها و برنامه ها است و یک 500 برای فایلهای داده ای که برروی آن کار صورت میگیرد . در ضمن دوست شما باید یک روش مطمین برای بکاپ گیری مرتب از داده ها داشته باشد.

nima_hl
12-01-10, 11:21
سلام نیما و شهریار جان
برای همه چیز همه چیز
بیشتر بازی و فوتوشاپ حرفه ای(برای دوستم هستش)

هارد رو 500 بلک ادیشن انتخاب کرد چون بهش گفتم ساتا 3 هنوز نیومده

سلام

یه سئوال آخر هم بپرسم قول میدم دیگه سئوال نپرسم :lol:

این سیستم آیا در زمان حال یا آینده آورکلاک میشه یا نه ( منظورم آور کلاک سنگین هستش نه معمولی ) ؟

nima_hl
12-01-10, 18:26
intel i7 920 ~ 300

DFI LANPARTY JR X58-T3H6 230

adata 3*2 gig 1333 144

ati 5850 xfx ~350

case 42

acbel 660 90

odd asus/liteon ~32

WB caviar black 500 ~70

-----------------------------------------------

1258

™Ali
12-01-10, 19:58
ati 5850 xfx ~350
من که زیاد تو این مباحث شرکت نمی کنم ولی میخواستم بدونم چرا باید پول به برندی مثل XFX داد که قیمتش نسبت به بقیه برندها همیشه بالاتره ؟ :Love-PCN~!:

شخصا برندهای دیگه که P/P بهتری رو دارن بیش تر ترجیح میدم !

قیمت این مدل XFX HD5850 هم که بالای 420~ دلار هست :

(Only the registered members can see the link)

ALIRE7A
12-01-10, 20:33
یه چیزی هم ما گفته باشیم

نخریدن مین بردی که sata3 نداشته باشه بعدا باعث پشیمونی میشه چه کاریه وقتی شما میتونید با i5 و p55 همون قدرتی رو داشته باشین که با i7 دارین برین i7 بخرین و تکنولوژی روز رو هم نداشته باشین و بعدا برین با اضافه کردن یک کارت به اون دست پیدا کنید

rezaaghili
12-01-10, 20:41
اره نیما جان بعدا میخاد اور کنه ولی زیاد کامپیوترش خوب خوب نیست(بد هم نیست)
در سطح خیلی معمولی اور میکنه
مگه مادربورد اسوس که دوستان گفتند ساتا 3 نداره؟(برای بعدا)
مرسی از همه دوستان که تا حالا نظرات ارزشمندشونه دادند

JEskandari
12-01-10, 21:26
یه چیزی هم ما گفته باشیم

نخریدن مین بردی که sata3 نداشته باشه بعدا باعث پشیمونی میشه چه کاریه وقتی شما میتونید با i5 و p55 همون قدرتی رو داشته باشین که با i7 دارین برین i7 بخرین و تکنولوژی روز رو هم نداشته باشین و بعدا برین با اضافه کردن یک کارت به اون دست پیدا کنید
خوب شما در نظر بگیرید که کدام پردازنده سوکت 1156 از لحاظ قدرت برابر Core I7 920 است .
بعدش قیمت مادربردی که از SATA 3 و USB 3 پشتیبانی میکند در نظر بگیرید.
بعدش در نظر بگیرید قیمت یک کارت توسعه USB 3 و یا SATA 3 چقدر میشه . حالا متوجه میشوید چرا Core I7 920 بهترین انتخاب میباشد .

همچنین در نظر بگیرید که برای فتوشاپ رمها اهمیت فوقالعده دارند و QPI در Core I7 سوکت 1366 نسبت به DMI در CORE I7 سوکت 1156 تفاوت خود را به خوبی برای کسانی که از فتوشاپ به صورت حرفه ای استفاده میکنند خود را نشان میدهد.

JEskandari
12-01-10, 21:27
دوست عزیز هیچ مادربرد Socket 1366 دارای پشتیبانی از SATA 3 , USB 3 در حال حاضر نیست.

nima_hl
12-01-10, 21:58
من که زیاد تو این مباحث شرکت نمی کنم ولی میخواستم بدونم چرا باید پول به برندی مثل XFX داد که قیمتش نسبت به بقیه برندها همیشه بالاتره ؟ :Love-PCN~!:

شخصا برندهای دیگه که P/P بهتری رو دارن بیش تر ترجیح میدم !

قیمت این مدل XFX HD5850 هم که بالای 420~ دلار هست :

(Only the registered members can see the link)

علی جان

امروز بازار رو خیش زدم فقط xfx و sapphire موجود بود که xfx کمی ارزانتر بود

با چند نفر از دوستان وارد مشورت کردم ( چون خودم همیشه سافایر میگیرم ) همانگونه که فکر میکردم تائید کردن که چون برد مرجع هستش هیچ تفاوتی بین این دو کارت نیست

اگر شما برندی با قیمت پائین‌تر میشناسید ممنون میشم معرفی کنید :give_rose:

nima_hl
12-01-10, 22:08

این مین برای بعدش هم که کامپیوترش خوب خوب شد هم جوابشو میده :wink:

روی sata3 و usb3 زیاد حساس نشو چون برداش ریلیز شده و به زودی به قیمت ارزون تو بازار میاد

ولی به شخصه گمان نمیکنم دیوایسهای sata3 تا کمتر از ۲ سال دیگه همه گیر بشه و اگر هم همه گیر بشه فقط اسمیه و عملکرد محسوسی نداره

sata 2 یه چیزی کمتر از 400 مگابایت در ثانیه رو میتونه جابجا کنه و سریعترین هاردهای معمول حدود 100 مگ از این باند رو میتونن پر کنند

تا بیاد تکنولوژی هاردهای معمول به اون سطح برسه خیلی زمان باقی مونده

rezaaghili
13-01-10, 14:42
مرسی نیما جان
اس ام اس بهت دادمولی delivery نیومد مثل اینکه به دستت نرسید

reza76622201
16-01-10, 08:45
CPU: Intel Core i7 920
Main: Asus P6T
Ram: 3*1GB KingSton HyperX 2000
VGA: Asus ATI 5750
HDD: 1Tra SamsungF1
Case .....?
DVD RW.....?
PSU: Green 785B

همین حدودها در میاد

بنده هم سيثتم وحيد جان رو کاملا تاييد مي کنم. فقط هارد ديسک بنظرم وسترن بلک يک ترابايت ساتا 3 و رم رو هم از برند کورسر بگيري بهتر باشه. :11():