PDA

مشاهده نسخه کامل : آیا کارتهای گرافیکی گیگابایت مدل 5770 تقلبیست !؟

molana
19-12-09, 09:07
سلام دوستان .
عکس کارت گرافیکی ام را برایتان می گذارم ببینید آیا این مدل 5770 که گیگابایت ارائه داده تقلبیست !؟ چون از نظر شکل ظاهری بیشتر شبیه 5750 است تا 5770 !!!!!!
ضمنا ً هر جا هم که می خوام در ویندوز مدل گرافیک را ببینم می نویسد سری 5700 که باز هم نمی شود حدس زد که آیا این مدل 5770 است با 5750 !
به عکس زیر توجه بفرمایید :

Only the registered members can see the link

D J V A H I D
19-12-09, 09:13
شما کار به ظاهرش نداشته باش چیپست یا همون GPU رو بچسب ... :yes:

molana
19-12-09, 09:20
شما کار به ظاهرش نداشته باش چیپست یا همون GPU رو بچسب ... :yes:

خوب اینی که گفتی یعنی چه !!! ؟
از کجا باید بفهمم چیپستم 5770 هستش !؟
در ضمن من در اینترنت و حتی خود سایت گیگابایت هم که رفتم 5770 را با این شکل که من دارم ندیدم !!!

D J V A H I D
19-12-09, 09:23
خوب اینی که گفتی یعنی چه !!! ؟
از کجا باید بفهمم چیپستم 5770 هستش !؟
در ضمن من در اینترنت و حتی خود سایت گیگابایت هم که رفتم 5770 را با این شکل که من دارم ندیدم !!!

بابا خیلی سادست ... با برنامه GPU-Z به راحتی میشه فهمید ...

دانلود (Only the registered members can see the link):yes:

AMD>INTEL
19-12-09, 09:31
گارانتی آواژنگه ؟ از کجا تهیه کردید ؟

D J V A H I D
19-12-09, 09:33
پس این چیه ؟! خودشه دیگه ... توی خود سایت ... :1. (27):

AMD>INTEL
19-12-09, 09:46
درسته خودشه

reza76622201
19-12-09, 09:55
اگر با گارانتي آواژنگ ارائه شده باشه حتما اصله. در غير اينصورت دقيق نميشه تعيين کرد و فقط از روي ظاهر ميشه نظر نسبي داد.

molana
19-12-09, 10:00
گارانتی آواژنگه ؟ از کجا تهیه کردید ؟

بله آواژنگه از بازار ایران خریدم

molana
19-12-09, 10:03
پس این چیه ؟! خودشه دیگه ... توی خود سایت ... :1. (27):

آخیش خدا رفتگانت رو بیامرزه خیالم رو راحت کردی !:whistle:
ولی آخه اکثر 5770ها مدلشون اینشکلی نیست آیا مزیت یا عیب خاصی وجود داره !؟

molana
19-12-09, 10:06
تصویری که از 5770 در ذهن من بود به شکل زیره :

nima_hl
19-12-09, 10:06
عزیز جان ما دو مدل سیستم خنک کننده داریم ، یکی ریفرنس ( که معمولا مانند یک مکعب میمونه ) که توسط خود ati طراحی و پیشنهاد میشه

و یکی هم مانند کارت شما غیر ریفرنس ، که این کارتها توسط برند سازنده از نظر هیت سینک و فن ( و حتی سرعت هسته و رم ) بهینه شدن و معمولا از مدل مرجع خنکتر ، ساکت‌ تر و قویتر هستند :give_rose:

molana
19-12-09, 10:09
آره تقلبیه ، بندازش دور ( البته آدرس اونجائی که میندازی و زمانش رو قبلش برام پ خ کن ) :lol::lol:

عزیز جان ما دو مدل سیستم خنک کننده داریم ، یکی ریفرنس ( که معمولا مانند یک مکعب میمونه ) که توسط خود ati طراحی و پیشنهاد میشه

و یکی هم مانند کارت شما غیر ریفرنس ، که این کارتها توسط برند سازنده از نظر هیت سینک و فن ( و حتی سرعت هسته و رم ) بهینه شدن و معمولا از مدل مرجع خنکتر ، ساکت‌ تر و قویتر هستند :give_rose:

پس من جیگرتو بخورم با نون اضافه ؛:party:
بهترین خبر سال 88 رو بهم دادی !:1. (5):
داشتم قاطی می کردم !!!:gasp:

nima_hl
19-12-09, 10:11
تصویری که از 5770 در ذهن من بود به شکل زیره :

این همون خنک کننده مرجعه که تو پست قبلی توضیح دادم :give_rose: مال منم که ساخت سافایره دقیقا همین ریختیه

Xtreme
19-12-09, 13:41
سلام ..

دوست عزیز

این مدلی که شما تهیه کردید ویرایش دوم یا به اصطلاح Second Edition کارت HD5770 هست.
نکته مهم اینه که این ویرایش Reference هست بر خلاف اون چیزی که نیما جان اشاره کردن.

موفق باشی /.

molana
19-12-09, 13:53
سلام ..

دوست عزیز

این مدلی که شما تهیه کردید ویرایش دوم یا به اصطلاح Second Edition کارت HD5770 هست.
نکته مهم اینه که این ویرایش Reference هست ( یعنی طراحی خود ATI ) بر خلاف اون چیزی که نیما جان اشاره کردن.

موفق باشی /.

پس این مدل باید بهتر هم باشه دیگه ... درسته !؟

Xtreme
19-12-09, 14:00
از نظر کارآیی کاملا یکسانه و تفاوتی نمی کنه. اما از نظر خنک کنندگی تفاوت داره , هم تفاوت مثبت و هم منفی. بطور کلی اگر کیس شما از جریان هوای مناسبی برخوردار باشه خود کارت از از نظر دمایی مناسب تر از ویرایش اولیه هست :)

HoSsEiN.iR
19-12-09, 14:04
سلام

همان طوری که Xtreme عزیز اشاره کردن کارت گرافیک شما کاملا اصلیه تفاوت این کارت ها در خنک کننده ی آن هاست که کارت شما سری اول هست (اولین 5770 )
که دراین تایپیک کاملا توضیح داده شده :

-------------
موفق باشید

soheilsh
19-12-09, 18:56
اصله خیالت راحت

D J V A H I D
19-12-09, 19:33
اصله خیالت راحت

من که گفتم عزیز دل انگیز #6 (Only the registered members can see the link)

soheilsh
19-12-09, 20:46
من که گفتم عزیز دل انگیز #6 (Only the registered members can see the link)

ببخشید ندیدم :love:

nima_hl
19-12-09, 21:01
سلام ..

دوست عزیز

نکته مهم اینه که این ویرایش Reference هست بر خلاف اون چیزی که نیما جان اشاره کردن.

موفق باشی /.

سلام

دوست عزیز بنده هم با کلمات "شاید ممکنه اگر" همین مطالبی که شما فرمودید رو عرض کردم

یک پاسخی دادم که دوستمون از خریدی که کرده راضی باشه و از کارت موجود نهایت لذت رو ببره ولی جواب شما این شیرینی رو از دهان این دوستمون پاک کرد

پاسخ بنده‌ هم گمان نکنم از نظر فنی ایراد حادی داشت که شما با گوشتزد کردن این مطلب که تغییر توسط شرکت عظیم amd/ati انجام شده و به عنوان ریفرنس دوم مطرح شده فرمودید

گمان بنده حقیر اینه که زمان جواب دادن یکم باید خودمون رو جای شخص مقابل بگذاریم :give_rose:

behrouz8
19-12-09, 22:47
دوست خوبم برو حالش را ببر. اصالا به این چیز ها هم فکر نکن.
کارته دیگه!!!!!:1. (5)::11():

Xtreme
19-12-09, 23:49
سلام

دوست عزیز بنده هم با کلمات "شاید ممکنه اگر" همین مطالبی که شما فرمودید رو عرض کردم

یک پاسخی دادم که دوستمون از خریدی که کرده راضی باشه و از کارت موجود نهایت لذت رو ببره ولی جواب شما این شیرینی رو از دهان این دوستمون پاک کرد

پاسخ بنده‌ هم گمان نکنم از نظر فنی ایراد حادی داشت که شما با گوشتزد کردن این مطلب که تغییر توسط شرکت عظیم amd/ati انجام شده و به عنوان ریفرنس دوم مطرح شده فرمودید

گمان بنده حقیر اینه که زمان جواب دادن یکم باید خودمون رو جای شخص مقابل بگذاریم :give_rose:

نیمای عزیز

من متاسفانه درک نکردم که چرا شما چنین پاسخی دادید. اول اینکه بنده در ارایه پاسخ خودم لحن تندی نداشتم که باعث کدورت شما شده باشه و بخواید پاسخ بدید. ثانیا من ندیدم شیرینی از دهان ایشون پاک شده باشه !! اصلا این حرف معنی نداره که وقتی یه چیز درستی رو به کسی بگی , شیرینی رو هم از دهانش پاک کرده باشی ! حداقل خوبه چیز بدی نگفته ام و تایید کردم که کارت تقلبی نیست و فقط ویرایشش تغییر کرده.
گمان شما رو نمی دانم اما گمان بنده این است که وقتی چیزی را نمی دانیم بهتر است جواب ندهیم , تا اینکه از کلمات شاید و اما و اگر استفاده کنیم و بعد بخواهیم توجیه کنیم. گمان بنده این است که یا یک چیز را درست و کامل و بدون نقص بگوییم یا اصلا نگوییم .

( اگر بحثی باقی مانده یا در پیغام خصوصی یا در پروفایل )

موفق باشی د ..