PDA

مشاهده نسخه کامل : دو مشکل سیستم من بعد از اسمبل-فوری

alli2010
30-11-09, 02:44
وقت بخیر
من 2 تا مشکل بعد از اسمبل کردن قطعات سیستم پیدا کردم.
اول اینکه دمای پاور 78 درجه هست.نرم افزار pc wizard 2009 دمای پاور رو 78 نشون میده.پاور من هم گرین مدل 535a هست.این نرم افزار دمای سی پی یو 620 سیستمم رو 32 میزنه در حالی که در تنظیمات بایوس خود سیستم 42 میزنه.

آیا پاور مشکل داره؟من نو خریدم.یا این نرم افزار اشتباه میزنه؟
همین نرم افزار دمای پاور قبلی من رو بیشتر از 55 نمیزد.آیا نرم افزر دیگه ای هست که تست کنم؟
و یا پاور مشکل داره؟
من دستم رو که روی کیس قسمتی که پاور نصب هست میزارم پاور حنک خنک هست.به بقل خود پاور هم که میزارم سرد هست.فنش هم کار میکنه و باد سردی رو به بیرون کیس خارج میکنه.

مشکل دوم این که وقتی ویندوز اکس پی نصب میکنم بعد از مرحله کپی فایل ها که نوار زرد رنگ پر میشه.بعد از این مرحله در قسمتی که 5 تا دایره سمت چپ میاد و به ترتیب تیک میشن.به این مرحله که میرسه سیستم بوق ممتد میزنه.
از پریروز تا الان 2 بار ویندوز نصب کردم.که وقتی به این مرحله میرسه بوق ممتد میزنه.
من هم سیستم رو از برق کشیدم و بعد از 2 دقیقه ادامه ویندوز رو نصب کردم.
مشکل چی هست؟
من دمای سی پی یو رو هم در حالتی گذاشتم که اگر به 60 رسید بوق بزنه.آیا ممکن هست به خاطر اون باشه؟
یعنی هنگام نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسه؟یا مشکل دیگه ای هست؟
اگه اینطوری باشه که با این سی پی یو نمیشه بازی کرد.:1. (28):

AMD>INTEL
30-11-09, 09:22
هیچ نرم افزاری دمای پاور رو نمیتونه نشون بده . احتمال هست از دما cpuباشه . دما روی 70 بذارید .اگر دیدید مشکل باقی هست یک فن کولر مستر hypertx3 بگیرید قیمتش هم مناسب حدود 30 تومنه .

kiyarash_online
30-11-09, 10:01
من دمای سی پی یو رو هم در حالتی گذاشتم که اگر به 60 رسید بوق بزنه.آیا ممکن هست به خاطر اون باشه؟
بله می تواند

یعنی هنگام نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسه؟یا مشکل دیگه ای هست؟ بهتر است از خمیر سیلی******** یا خمیر حرارتی که بر روی سی پی یو می ریزند جهت خنک کردن آن استفاده کنی این هم نام نرم افزاری برای نشان دادن دمای سی پی یو 100 تست شده نرم افزار کنترل دما سی پی یو CPUCooL 8.0.6 -

Only the registered members can see the link
قابليتهاي كليدي نرم افزار CPUCooL 8.0.6:
- نرم افزاری برای نشان دادن
- گرمای پردازنده ها و میزان سرعت فن سیستم شما
- همچنین نشان دادن ولتاژ مادر بورد شما
- سازگاري با تمامي چيپستهاي Intel , ALI , AMD و SIS 5595
- با تمامی چیبست های مادر بورد های زیر سازگاری دارد
- و...

تذكر : سريال در داخل فايل اصلي موجود مي باشد .

alli2010
30-11-09, 14:14
بله می تواند

یعنی هنگام نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسه؟یا مشکل دیگه ای هست؟ بهتر است از خمیر سیلی******** یا خمیر حرارتی که بر روی سی پی یو می ریزند جهت خنک کردن آن استفاده کنی این هم نام نرم افزاری برای نشان دادن دمای سی پی یو 100 تست شده نرم افزار کنترل دما سی پی یو CPUCooL 8.0.6 -

قابليتهاي كليدي نرم افزار CPUCooL 8.0.6:
- نرم افزاری برای نشان دادن
- گرمای پردازنده ها و میزان سرعت فن سیستم شما
- همچنین نشان دادن ولتاژ مادر بورد شما
- سازگاري با تمامي چيپستهاي Intel , ALI , AMD و SIS 5595
- با تمامی چیبست های مادر بورد های زیر سازگاری دارد
- و...

تذكر : سريال در داخل فايل اصلي موجود مي باشد .
اگه خمیر سیلی ک و ن نزده بودم که سی پی یو آتش میگرفت.
به غیر از خمیری که روی فن خودش داشت من خمیر سیلی ک و ن گرفتم و به اندازه کافی به سی پی یو زدم.

من خیالم راحت باشه که پاور مشکلی نداره؟در آینده نزدیک باعث خرابی خودش یا مین بشه؟

و اگر قرار باشه که این سی پی یو اینقدر داغ بشه که دیگه نمیشه با این سیستم بازی کرد..درسته؟
و یا کارهای سنگین نرم افزاری مثل تبدیل فرمت فایل ها هم نمیشه کرد.:1. (28):

alli2010
30-11-09, 14:17
یک لینکی میزاشتین که عضویت نخواد

Jagvar
30-11-09, 14:34
وقت بخیر
من 2 تا مشکل بعد از اسمبل کردن قطعات سیستم پیدا کردم.
اول اینکه دمای پاور 78 درجه هست.نرم افزار pc wizard 2009 دمای پاور رو 78 نشون میده.پاور من هم گرین مدل 535a هست.این نرم افزار دمای سی پی یو 620 سیستمم رو 32 میزنه در حالی که در تنظیمات بایوس خود سیستم 42 میزنه.

آیا پاور مشکل داره؟من نو خریدم.یا این نرم افزار اشتباه میزنه؟
همین نرم افزار دمای پاور قبلی من رو بیشتر از 55 نمیزد.آیا نرم افزر دیگه ای هست که تست کنم؟
و یا پاور مشکل داره؟
من دستم رو که روی کیس قسمتی که پاور نصب هست میزارم پاور حنک خنک هست.به بقل خود پاور هم که میزارم سرد هست.فنش هم کار میکنه و باد سردی رو به بیرون کیس خارج میکنه.

مشکل دوم این که وقتی ویندوز اکس پی نصب میکنم بعد از مرحله کپی فایل ها که نوار زرد رنگ پر میشه.بعد از این مرحله در قسمتی که 5 تا دایره سمت چپ میاد و به ترتیب تیک میشن.به این مرحله که میرسه سیستم بوق ممتد میزنه.
از پریروز تا الان 2 بار ویندوز نصب کردم.که وقتی به این مرحله میرسه بوق ممتد میزنه.
من هم سیستم رو از برق کشیدم و بعد از 2 دقیقه ادامه ویندوز رو نصب کردم.
مشکل چی هست؟
یعنی هنگام نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسه؟یا مشکل دیگه ای هست؟
اگه اینطوری باشه که با این سی پی یو نمیشه بازی کرد.:1. (28):
سلام عزیز
داداش اول قطعاتت رو کامل معرفی کنید.:cool:
در مورد نرم افزار هم خیلی ها هستن که نشون می دن اما در کل اختلاف بین 1 تا 5 درجه رو نشون می ده نه دیگه 40 رو نشون بده 70 :1. (27):درجه.
کیس هم بگید چیه

alli2010
30-11-09, 17:24
من نمیدونم چه حرفی رو قبول کنم.جای دیگه هم پرسیدم.یکی میگه مشکلی نیست.یکی میگه نرم افزار اشتباه میزنه.یکی میگه مشکل داره.

خوب من کدوم حرف رو قبول کنم؟

من تمامی قطعاتم رو نو خریدم.همه اتصالات هم درست هستند.پس مشکل چیه؟

قطعات من :
سی پی یو 620
گرافیک 4670
رم 2 گیگ
کیس گرین vine 1
پاور گرین 535 a
هارد سامسونگ 500 گیگ
مادربورد گیگابایت 770t-ud3p

خوب مشکل چیه حالا؟

لطفا یکی از اون نرم فزارهایی که میگید دمای پاور را نشون میده بزارید تا با اون هم تست کنم.

مشکل بوق زدن حین نصب ویندوز هم حل شد.مشکل از همون 60 درجه و سی پی یو بود.
گذاشتم روی 70 درجه و در اتاق رو باز کردم دیگه بوق نزد.
در بازی ها هم اینطوری داغ میشه؟

امیدوارم این همه گرین گرین کردین تو زرد در نیاد.

در مورد سی پی یو: در شرایط عادی دماش مثل یک تک هسته ای اینتل هست ولی...
میترسم نشه با این سی پی یو بازی و کاارهای سنگین کرد.

امیدوارم من که برای اولین بار amd بستم پشیمون نشم.

nima_hl
30-11-09, 19:47
من نمیدونم چه حرفی رو قبول کنم.جای دیگه هم پرسیدم.یکی میگه مشکلی نیست.یکی میگه نرم افزار اشتباه میزنه.یکی میگه مشکل داره.

خوب من کدوم حرف رو قبول کنم؟

من تمامی قطعاتم رو نو خریدم.همه اتصالات هم درست هستند.پس مشکل چیه؟

قطعات من :
سی پی یو 620
گرافیک 4670
رم 2 گیگ
کیس گرین vine 1
پاور گرین 535 a
هارد سامسونگ 500 گیگ
مادربورد گیگابایت 770t-ud3p

خوب مشکل چیه حالا؟

لطفا یکی از اون نرم فزارهایی که میگید دمای پاور را نشون میده بزارید تا با اون هم تست کنم.

مشکل بوق زدن حین نصب ویندوز هم حل شد.مشکل از همون 60 درجه و سی پی یو بود.
گذاشتم روی 70 درجه و در اتاق رو باز کردم دیگه بوق نزد.
در بازی ها هم اینطوری داغ میشه؟

امیدوارم این همه گرین گرین کردین تو زرد در نیاد.

در مورد سی پی یو: در شرایط عادی دماش مثل یک تک هسته ای اینتل هست ولی...
میترسم نشه با این سی پی یو بازی و کاارهای سنگین کرد.

امیدوارم من که برای اولین بار amd بستم پشیمون نشم.

سلام

چه حرفا میزنید 620 و گرما :1. (27): این مفلوک گرماش کجا بوده

مینتون هم که میت خوبیه :great:

۲ احتمال وجود داره یا ولتاژ cpu روی حالت نرمال نیست و یا اینکه فن درست به ihs متصل نشده

این پردازنده فوق العاده خنک ، بی آزار و خوش دسته اگر مشکلتون حل نشد و تهران هستید پرایوت پیغام بدین تا هماهنگ کنیم به نگاهی بهش بندازم :give_rose:

خیالتون راحت باشه ، این پردازنده رو روی سرور زیر فشار بسیار سنگین قرار دادم آخ نگفته :lol:

موفق باشید

alli2010
30-11-09, 20:35
مشکل سی پی یو نیست.1 ساعت قبل به این نتیجه رسیدم که سی پی یو عالی هست.
یک فیلم یک و ساعت و نیمی را به دی وی دی تدیل کردم برای تست گرمای سی پی یو.در 20 دقیقه تبدیل کرد و یک درجه هم دمای سی پی یو بیشتر نشد در حالی که 55 درصد فعال بود.مدام با نرم افزار چک کردم.

من مشکلم با پاور هست.نمیدونم چرا دماش رو 78 و 79 میزنه.

از دوستانی که پاور گرین دارن میتونن با نرم افزار pc wizard 2009 چک کنن و نتیجه رو بگن.حجم این نرم افزار 3 مگابایت هست.

دستم رو که بقل پاور میزارم و یک انگشتم رو به زور روی پاور میبرم دماش طوری نیست که به این حد ها برسه.
ولرم هست بعد از یک ساعت و نیم کار کردن سیستم.
فنش هم که کار میکنه.دفترچش هم که گفته اگه دما زیاد بشه اتوماتیک برق رو قطع میکنه.

کسی میدونه دمای استاندارد پاورهای گرین برای قطع برق چند هست؟چون خودش گفته بالاتر از دمای استاندارد تعریف شده .

راهی..علامتی..چیزی هست که من مطمئن بشم که پاور مشکل داره یا نه؟

این نرم افرار در حالت معمولی دمای مین رو 40 تا 42 میزنه و وقتی تبدیل فرمت میکردم تا 48 هم بالا رفت و بعد از تمام شدن تبدیل فرمت باز به 41 رسید.
دمای مادربورد مناسب هست؟

alli2010
30-11-09, 20:41
سلام

چه حرفا میزنید 620 و گرما :1. (27): این مفلوک گرماش کجا بوده

مینتون هم که میت خوبیه :great:

۲ احتمال وجود داره یا ولتاژ cpu روی حالت نرمال نیست و یا اینکه فن درست به ihs متصل نشده

این پردازنده فوق العاده خنک ، بی آزار و خوش دسته اگر مشکلتون حل نشد و تهران هستید پرایوت پیغام بدین تا هماهنگ کنیم به نگاهی بهش بندازم :give_rose:

خیالتون راحت باشه ، این پردازنده رو روی سرور زیر فشار بسیار سنگین قرار دادم آخ نگفته :lol:

موفق باشید

آقا نیما در حالت معمولی و در کانورت کردن دمای این سی پی یو بسیار پائین هست.مثل یک تک هسته ای اینتل و شاید هم خنک تر.
ولی موقعی که ویندوز نصب میکردم در حین نصب سیستم بوق ممتد میزد چون دماش به 60 درجه میرسید و من هشدار دما رو روی 60 فعال کرده بودم.

مگر نصب ویندوز چقدر روی سی پی یو فشار میاره؟برای من عجیب هست.

و من اون نرم افزار cpu cool رو قبول ندارم.دمای سی پی یو رو 58 میزنه و حین کانورت کردن هم اصلا فرقی نمیکرد.فکر کنم خود سیستم درست ترین دما رو میزنه

alli2010
30-11-09, 20:44
کسی میتونه راهی برای تست پاور به من آموزش بده؟

همه چیز سیستم ردیف هست فقط به پاور شک دارم.میترسم یا خودش رو هلاک کنه یا مادربورد رو.

nima_hl
30-11-09, 20:57

همه چیز سیستم ردیف هست فقط به پاور شک دارم.میترسم یا خودش رو هلاک کنه یا مادربورد رو.

تا اونجائی که سوادم قد میده داخل پاور سنسوری برای دما وجود نداره که برنامه‌ای بخواد اون رو نمایش بده

اگر مشکل بخواد از پاور باشه بایستی روی 12 ولت بیش از 12.5 ولت خروجی بده که به راحتی با برنامه‌های مونیتورینگ میتونید این ولتاژ رو چک کنید

در مورد پاور گرین فکر کنم با آقای مهندس عمرانی گرامی مشورت بفرمائید بهترین نتیجه رو بگیرید :give_rose:

alli2010
01-12-09, 01:54
تا اونجائی که سوادم قد میده داخل پاور سنسوری برای دما وجود نداره که برنامه‌ای بخواد اون رو نمایش بده

اگر مشکل بخواد از پاور باشه بایستی روی 12 ولت بیش از 12.5 ولت خروجی بده که به راحتی با برنامه‌های مونیتورینگ میتونید این ولتاژ رو چک کنید

در مورد پاور گرین فکر کنم با آقای مهندس عمرانی گرامی مشورت بفرمائید بهترین نتیجه رو بگیرید :give_rose:

اول اینکه این برنامه مانیتورینگ رو معرفی میکردین یا لینکش رو میزاشتین.
دوم اینکه این آقایی که گفتی کجاست؟اگه فروشنده هست که دیگه پرسیدن نداره.چون میگه مشکل از پاور نیست و پاور مشکلی نداره.

اینطوری که شما جواب میدی کم کم میگی مادربورد یا یه قطعه دیگه مشکل داره.درسته؟
این همه تعصب به گرین برای چی هست؟اگر خودتون فروشنده نیستید؟

اگر با نرم افزاری که گفتم روی پاورهای گرین خودتون امتحان میکردین مشخص میشد.اگر دما برای شما هم زیاد نشون میداد خوب مشخص میشد که پاور مشکلی نداره.

شما که این آقا رو میشناسی مشکل رو باهاشون مطرح کن.

فقط پست نزنی که قطعات سیستم مشکل دارند که اونوقت به صداقت شما شک میکنم و هم به بو دار بودن تبلیغ بالای صفحه.

AMD>INTEL
01-12-09, 10:25
دوست من دما پاور رو میشه فقط با دماسنج مخصوص که سنسور دارد میشه اندازه گرفت . با این برنامه هم چک کنید
HWMonitor

nima_hl
01-12-09, 11:21
اول اینکه این برنامه مانیتورینگ رو معرفی میکردین یا لینکش رو میزاشتین.
دوم اینکه این آقایی که گفتی کجاست؟اگه فروشنده هست که دیگه پرسیدن نداره.چون میگه مشکل از پاور نیست و پاور مشکلی نداره.

اینطوری که شما جواب میدی کم کم میگی مادربورد یا یه قطعه دیگه مشکل داره.درسته؟

اگر با نرم افزاری که گفتم روی پاورهای گرین خودتون امتحان میکردین مشخص میشد.اگر دما برای شما هم زیاد نشون میداد خوب مشخص میشد که پاور مشکلی نداره.

شما که این آقا رو میشناسی مشکل رو باهاشون مطرح کن.

فقط پست نزنی که قطعات سیستم مشکل دارند که اونوقت به صداقت شما شک میکنم و هم به بو دار بودن تبلیغ بالای صفحه.

اول : رو که دوستان و امید گرامی جواب دادند و توی cd مادربرد هم معمولا برنامه مونیتورینگ موجوده

دوم : آقای عمرانی از مدیران شرکت آینده سیما و کاربران ویژه این فروم هستند که در تاپیک زیر میتونید باهاشون ارتباط برقرار کنید

Only the registered members can see the link AA+green

بنده روی هیچ برندی تعصب ندارم ، عرض کردم برای نشون دادن دما حداقل بایستی یک قطعه سخت افزاری به عنوان سنسور داخل پاور و ۲ سیم برای انتقال تست دما به مادربرد وجود داشته باشه . توی سوکتهای پاور یه همچین خروجی ندیدم بحث برند بخصوصی هم نبود

تا بحال از محصولات گرین استفاده نکردم ولی معمولا اگر یک قطعه خصوصیات بارزی داشته باشه به دوستان توصیه میکنم و خصوصیات بارز گرین وجود آقای عمرانی در محیط مجازی مثل همین فروم هستش

تا اینجائی که مشاهده کردم ایشون انسانی متین ، پیگیر و با اطلاعات هستند که فکر میکنم این حضور و پیگیریشون باعث اطمینان خاطر خریداران هستش

موفق باشی

alli2010
02-12-09, 01:40
از شما دوستان تشکر میکنم.من هم فعلا پاور رو بیخیال شدم.ولی اگر کسی پاور گرین داره میتونه با این نرم افزاری که گفتم تست کنه.

لطفا به من به صورت مرحله به مرحله آموزش آپدیت بایوس رو یاد بدین.خودم دفترچه مادربرد رو خوندم ولی دوست دارم شما هم بگید تا مطمئن کار کنم.

مادربورد من هم گیگابایت مدل : 770t-ud3p

بعد از اینکه بایوس رو از سایتش دانلود کردم به ترتیب چکار کنم؟

بعد از روشن کردن سیستم در آخرین خط مینوسه :

update new data to dmi

که فکر کنم منظورش آپدیت بایوس هست.

alli2010
02-12-09, 01:45
یک سوال : هارد سیستمم وقتی در حال وبگردی هم هستم صدا میده.مشکلی داره؟
هارد 500 گیگ سامسونگ f3

alli2010
02-12-09, 01:52
این نرم افزار هم دما رو 78 نشون میده.البته مثل اینکه هر دوی این نرم افزارها ساخت یک شرکت هستند.

mohammad1985
02-12-09, 01:55
دوم اینکه این آقایی که گفتی کجاست؟اگه فروشنده هست که دیگه پرسیدن نداره.

.
شما خودت گفتی پاور گرمای زیادی از پشت نمیده بیرون پس خیالت راحت باشه که مشکل گرما نداره البته شاید مشکل داشته باشه ولی احتمال زیاد گرما نیست
دوست عزیز ما به چیزی الکی تعصب نداریم ! واقعا گرین یکی از بهترین هاست توی ایران ! حالا اگه شما جناب عمرانی رو بهتر بشناسید حتما هم عقیده ما خواهید شد !
آقای مهندس عمرانی مدیر تحقیق و توسعه این شرکت هستن و یک انسان شریف که تا اونجا که میتونن کار همه رو راه میندازن حتی در مواردی خارج از گارانتی !

hapalii
02-12-09, 12:28

سلام
پاور رو باز کنید ببرید پیش کسی که تستر پاور داره تا همه خروجی های پاور رو براتون تست کنه یا به بازار ایران برید 1000 تومان بدید براتون پاور رو تست می کنند تا خیالتون از پاور هم راحت باشه .

به نظر من شما اشتباه کردین که روی خمیر خود فن اورژینال خمیر دیگه ای زدید این خودش باعث میشه دمای cpu به خوبی منتقل نشه مگه این که خمیر قبلی رو به کلی از روی سینک پاک کرده باشید

دمای پاور رو هم همانطور که بقیه دوستان هم گفتن هیچ برنامه ای نشون نمیده مگه این که خودتون با دماسنجی یا سنسوری اون رو اندازه بگیرید اما شما باز دائم روی دمای پاور تاکید دارید دمای پاور چندان مهم نیسن مهم این که نوساناتی توی ولتاژ خروجی هاش نباشه که اون هم با تستر پاور قابل فهمیدن .

در اخر هم به نظرم اگر تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید و بزارید روی همان تنظیمات کارخانه بهتره شما که قصد اورکلاک ندارید بایوس مادر برد شما هم از انجایی که مادر بردتون جدید نباید نیاز به آپ داشته باشه معمولا فکر کنم یکی از مشکلات شما این که توی همان شروع کار همه چی از حالت استاندارد خارج کردین خمیر سلیکون دمای cpu و ... همه اینها رو بعد ها هم می شد دستکاری کرد بهتر بود اول سیستم رو بصورت استاندادر مونتاژ می کردید.

این هم اموزش آپ بایوس مادر برد های گیگا بایت

alli2010
02-12-09, 13:50
سلام
پاور رو باز کنید ببرید پیش کسی که تستر پاور داره تا همه خروجی های پاور رو براتون تست کنه یا به بازار ایران برید 1000 تومان بدید براتون پاور رو تست می کنند تا خیالتون از پاور هم راحت باشه .

به نظر من شما اشتباه کردین که روی خمیر خود فن اورژینال خمیر دیگه ای زدید این خودش باعث میشه دمای cpu به خوبی منتقل نشه مگه این که خمیر قبلی رو به کلی از روی سینک پاک کرده باشید

دمای پاور رو هم همانطور که بقیه دوستان هم گفتن هیچ برنامه ای نشون نمیده مگه این که خودتون با دماسنجی یا سنسوری اون رو اندازه بگیرید اما شما باز دائم روی دمای پاور تاکید دارید دمای پاور چندان مهم نیسن مهم این که نوساناتی توی ولتاژ خروجی هاش نباشه که اون هم با تستر پاور قابل فهمیدن .

در اخر هم به نظرم اگر تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید و بزارید روی همان تنظیمات کارخانه بهتره شما که قصد اورکلاک ندارید بایوس مادر برد شما هم از انجایی که مادر بردتون جدید نباید نیاز به آپ داشته باشه معمولا فکر کنم یکی از مشکلات شما این که توی همان شروع کار همه چی از حالت استاندارد خارج کردین خمیر سلیکون دمای cpu و ... همه اینها رو بعد ها هم می شد دستکاری کرد بهتر بود اول سیستم رو بصورت استاندادر مونتاژ می کردید.

این هم اموزش آپ بایوس مادر برد های گیگا بایت

دوست عزیز سلام خدمت شما
شما از کجا میدونی که من تنظیمت دیفالت رو به هم ریختم؟
من فقط بوت اول رو برای سی دی رام گذاشتم و هشدار دمای سی پی یو رو فعال کردم.همین

در مورد خمیر سیلیکون هم که میگی.من به تجربه فهمیدم که کم یا زیاد زدن خمیر فرقی نمیکنه.البته اگر خیلی زیاد بزنی خوب نیست.به اندازه باید زد.
بعد اینکه خودش که اصلا خمیری نداره.و دمای سی پی یو سیستم از 42 بیشتر نمیشه.(در اتاق گرم و کوچک با بخاری روشن)
حتی در اتاق رو هم که باز میکنم بعد از 10 دقیقه دما به زیر 35 حتی 32 هم میرسه.(در تنظیمات بایوس نه نرم افزار خاصی)
حالا به نظرتون زیاده؟
در مورد بایوس : نسخه بایوس مادربوردم f2 هست که مال تاریخ 3/2009 هست و نسخه f5 اون 11/2009

مادربوردم مال 8 ماه قبل هست ولی سی پی یو 620 کی تولید و به بازار اومده؟بعد از این تاریخ درسته؟

وقتی سیستم رو روشن میکنم در صفحه سیاه اول که قطعات رو نشون میده در آخرین خط مینویسه :

AMD Data Change update new data to dmi

که به قول نیما تا اونجایی که سواد من میکشه نظورش از dmi آپدیت بایوس هست.

kiyarash_online
02-12-09, 16:13
با درود
برنامه ای برای نشان دادن دمای power نیست.

alli2010
02-12-09, 16:15
نرم افزار pc wizard 2009 فکر کنم خروجی ها رو نشون میده.دانلودش کنید و ببینید ضرر که نداره.

hapalii
02-12-09, 21:55
سلام
من که نگفتم شما بایوس رو شخم زدین گفتم تنظیمات بایوس رو عوض کردین که خوب خود شما به دو مورد اشاره کردید مورد اول که اجباری مورد دوم به نظر من لازم نبود هنوز هم می گم تنظیمات بر گردونین به حالت دیفالت فکر کنم این پیغام هم دیگه براتون ظاهر نشه چون DMI مخفف Desktop Management Interface به معنی رابط مدیریت میز کار منم سوادم قد خود شماست و فکر می کنم این پیغام می تونه منظورش تغییرات داده شده در بایوس باشه به هر حال امتحانش ضرر نداره یک با بایوس رو دیفالت کنید ببینید شاید دیگه این پیغام نیومد .
در مورد خمیر هم امکان نداره خمیر نداشته باشه البته من تا حالا 620 نبستم اما زیر هدسینک که به قاعده یک مربع کوچیک خمیر سلیکون زده شده و توسط یک تلق هم حفاظت میشه یعنی همه cpu هایی که من بستم که 90 % هم AMD بوده البته جز این مدل همشون زیر سینک شون خمیر زده شده بوده خمیر سیلیکون از مواد شیمایی و ممکن وقتی دو نوع مختلف از انها با هم قاطی شه خاصیتش کمتر بشه البته مشکل شما که شکر خدا دمای CPU نیست اما من بعید می دونم زیر سینک فن CPU شما مثل مدل های دیگه خمیر سلیکون نزده شده باشه.

alli2010
03-12-09, 04:05
سلام
من که نگفتم شما بایوس رو شخم زدین گفتم تنظیمات بایوس رو عوض کردین که خوب خود شما به دو مورد اشاره کردید مورد اول که اجباری مورد دوم به نظر من لازم نبود هنوز هم می گم تنظیمات بر گردونین به حالت دیفالت فکر کنم این پیغام هم دیگه براتون ظاهر نشه چون DMI مخفف Desktop Management Interface به معنی رابط مدیریت میز کار منم سوادم قد خود شماست و فکر می کنم این پیغام می تونه منظورش تغییرات داده شده در بایوس باشه به هر حال امتحانش ضرر نداره یک با بایوس رو دیفالت کنید ببینید شاید دیگه این پیغام نیومد .
در مورد خمیر هم امکان نداره خمیر نداشته باشه البته من تا حالا 620 نبستم اما زیر هدسینک که به قاعده یک مربع کوچیک خمیر سلیکون زده شده و توسط یک تلق هم حفاظت میشه یعنی همه cpu هایی که من بستم که 90 % هم AMD بوده البته جز این مدل همشون زیر سینک شون خمیر زده شده بوده خمیر سیلیکون از مواد شیمایی و ممکن وقتی دو نوع مختلف از انها با هم قاطی شه خاصیتش کمتر بشه البته مشکل شما که شکر خدا دمای CPU نیست اما من بعید می دونم زیر سینک فن CPU شما مثل مدل های دیگه خمیر سلیکون نزده شده باشه.

سلام.
دوست خوبم در حالت دیفالت هم این پیام رو میزنه.

برای اولین بار هم که به برق زدم و سیستم رو راه انداختم این پیغام رو میزد.

حالا شما راهی برای تست توان واقعی سی پی یو دارین؟

فکر کنم اگه بایوس رو آپدیت کنم کلا خوب باشه.دوستان دیگه هم میگند آپدیت کنی بهتره.حالا شما مخالف آپدیت هستین؟مگر مشکل خاصی هست؟

در مورد سی پی یو و خمیر هم اینو بگم که خمیر داشت ولی خیلی کم.من هم چون میخواستم سیستم رو برای اولین بار راه بندازم محکم کاری کردم.الان هم که خول و حوش 41 تا 44 میچرخه دماش.

یعنی میگید زیاده؟

فقط موقع نصب ویندوز به 60 میرسه که من هشدار بوق رو در 70 درجه گذاشتم.

hapalii
03-12-09, 15:18
سلام

من که مخالف آپ کردن بایوس نیستم ولی فکر می کردم این ارور برای بعد از تغیرات بایوس که فرمودین از اول بود توی پست قبلی هم لینک مقاله در باره آموزش بایوس مادر برد های گیگابایت را دادم چون شما پرسیده بودید " بعد از اینکه بایوس رو از سایتش دانلود کردم به ترتیب چکار کنم؟ " پس مخالف آپ کردن بایوس نیستم فکر نمی کردم بایوس جدید داشته باشه که شما گفتید بایوس جدید تری برای مادر بردتون امده از طریق خواندن همان مقاله که لینکش رو دادم می تونید به راحتی این کار بکنید.

در مورد دمای CPU هم بالا نیست در حد طبیعی اما چون دمای CPU من که یه اتلون 4000 x2 که مدل به مراتب قدیمی تری 37 تا 38 درجه هستش در حالت عادی گفتم شاید بخاطر خمیر البته از خیلی چیز های دیگه هم می تونه باشه از جمله دمای اتاق و خیلی چیز های دیگه در کل دمای 42-43 درجه مشکلی نداره .

برای تست توان واقعی CPU هم می تونید به عنوان مثال از برنامه cpu Speed professional استفاده کنید.
از لینک زیر هم می تونید دانلود کنید این برنامه رو

alli2010
03-12-09, 16:24
سلام.من مشکلی داشتم که در حین نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسید.
از دوستان نرم افزار prime 95 رو پیشنهاد کردن.که من با این نرم افزار که تست میکنم سیستم بعد از 10 ثانیه هنگ میکنه.اون دوست میگه احتمالا مادربورد مشکل داره.نظر شما چیه؟
البته این رو بگم که 100 درصد توان رم و سی پی یو رو استفاده میکنه(با توجه به عقربه های درجه روی ویندوز اکس پی ای که نصب کردم.شبیه به چیزی که در ویستا هست)

kiyarash_online
03-12-09, 16:42
بهترین کار این است که تمام قطعات خود را تک تک تست کنید تا مشکل پیدا شود
نیاز به آپدیت Bios نیست چون تازه خرید کردید پس لازم نیست.
تنظیمات مادربورد را به حالت Defalt تغییر دهید و برای خروج F10 را بزنید تا Save شود.
سپس تک تک در داخل Setup گزینه های مربوط را باتوجه به دفتر چه تنظیم کنید
فراموش نشود که جامپر های مادربورد را درست تنظیم کنید در صورت تغییرهر چند که مادربورد های جدید نیاز به این کار ندارند.

alli2010
03-12-09, 16:57
موقعی که از نرم افزار prime 95 برای تست سی پی یو استفاده میکنم درحالی که یک نرم افزار برای دیدن دماها باز هست :
سیستم 2 بار هنک کرد و دفعه سوم خودش ریست شد.

مادربورد مشکل داره؟

با نرم افزار EVEREST Ultimate Edition که از دوستان پیشنهاد دادن دماها رو تست کردم :
سی پی یو 38
هارد 31
مادربورد 31
گرافیک بین 36 تا 38 در نوسان

اون 78 رو هم معلوم نشد چی هست چون فقط این 4 تا دما رو میزنه از قسمت sensor نرم افزار.
درحالی که 3 نرم افزار دیگه یه چیزی رو 78 نشون میده.

مشکل چیه؟ و آیا اصلا مشکلی هست؟
چون با prime 95 که تست میکنم سیستم یا هنک میکنه یا ریست میشه.

alli2010
03-12-09, 17:01
بهترین کار این است که تمام قطعات خود را تک تک تست کنید تا مشکل پیدا شود
نیاز به آپدیت Bios نیست چون تازه خرید کردید پس لازم نیست.
تنظیمات مادربورد را به حالت Defalt تغییر دهید و برای خروج F10 را بزنید تا Save شود.
سپس تک تک در داخل Setup گزینه های مربوط را باتوجه به دفتر چه تنظیم کنید
فراموش نشود که جامپر های مادربورد را درست تنظیم کنید در صورت تغییرهر چند که مادربورد های جدید نیاز به این کار ندارند.

سلام.نسحه بایوس مادربورد سیستم مال 6/2009 هست و f2 ولی اولین و آخرین بایوس ارائه شده گیگابایت مال تاریخ 11/2009 هست و f5.

alli2010
03-12-09, 17:13
تنظیمات رو دیفالت کردم ولی :
اون دمای 78 پابرجاست.
تنها فرقی که کرد دور فن سی پی یو کم شد و خوب صداش هم کمتر شد.

به غیر از سی پی یو و هارد و گرافیک و مادربورد چه قطعه دیگری دمای جداگانه داره؟

اون 78 یعنی چی هست؟

در ضمن اون پیام new update to dmi هنوز هم میاد.

تنظیمات seup رو هم که گفتین نمیدونم چه چیزهاییش رو تغییر بدم و روی چی بزارم.

alli2010
03-12-09, 17:15
یک سوال کلی:
اگه سیستم با اجرای نرم افزار prime 95 هنگ یا ریست بشه دلیل بر عیب سیستم داره؟

alli2010
03-12-09, 18:51
سلام.من با نرم افزار prime 95 که تست میکردم میزاشتم روی گزینه سوم و اوکی رو میزدم که هم سی پی یو و هم رم تحت فشار قرار میگرفتن و سیستم هنگ میکرد.

ولی این دفعه گذاشتم روی گزینه اول که فقط سی پی یو زیر فشار قرار بگیره.سیستم دیگه هنک یا ریست نشد ولی :
هر دو ثانیه 1 درجه به دمای سی پی یو اضافه میشد.به طوری که در 10 ثانیه 5 درجه اضافه میشد شاید هم بیشتر.

به همین دلیل وقع نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسید و بوق هشدار میزد.

حالا مشکل این چیه؟

ببخشید که سر همتون رو در میارم.ممنون

nima_hl
04-12-09, 01:26
سلام.من با نرم افزار prime 95 که تست میکردم میزاشتم روی گزینه سوم و اوکی رو میزدم که هم سی پی یو و هم رم تحت فشار قرار میگرفتن و سیستم هنگ میکرد.

ولی این دفعه گذاشتم روی گزینه اول که فقط سی پی یو زیر فشار قرار بگیره.سیستم دیگه هنک یا ریست نشد ولی :
هر دو ثانیه 1 درجه به دمای سی پی یو اضافه میشد.به طوری که در 10 ثانیه 5 درجه اضافه میشد شاید هم بیشتر.

به همین دلیل وقع نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسید و بوق هشدار میزد.

حالا مشکل این چیه؟

ببخشید که سر همتون رو در میارم.ممنون

سلام

این افزایش دما یه سقفی داره که برای فن فابریک یه چیزی نزدیک 50 درجه هستش یعنی این دما رو نباید رد کنه

این پردازنده توی تست ۲ ساعته با فول یوزیج و فن tx3 نتونست 40 درجه رو رد کنه

این فشار خیلی سنگینتر از نصب ویندوزه

شما ۲ مشکل ممکنه داشته باشید

۱ - اتچ نبودن درست فن به پردازنده ، که اگر این مشکل رو داشته باشید توی تست پرایم بعد از چند دقیقه دما از 55 درجه رد میشه

۲ - مچ نبودن رمتون ، بعضی رمها با بعضی مادربردها سازگار نیستند که ربطی به برند یا کیفیت نداره

البته حدس من مورد ۱ هستش با توضیحاتی که در مورد محکم کاری و خمیر سیلیکون دادید :give_rose:

alli2010
04-12-09, 01:58
سلام

این افزایش دما یه سقفی داره که برای فن فابریک یه چیزی نزدیک 50 درجه هستش یعنی این دما رو نباید رد کنه

این پردازنده توی تست ۲ ساعته با فول یوزیج و فن tx3 نتونست 40 درجه رو رد کنه

این فشار خیلی سنگینتر از نصب ویندوزه

شما ۲ مشکل ممکنه داشته باشید

۱ - اتچ نبودن درست فن به پردازنده ، که اگر این مشکل رو داشته باشید توی تست پرایم بعد از چند دقیقه دما از 55 درجه رد میشه

۲ - مچ نبودن رمتون ، بعضی رمها با بعضی مادربردها سازگار نیستند که ربطی به برند یا کیفیت نداره

البته حدس من مورد ۱ هستش با توضیحاتی که در مورد محکم کاری و خمیر سیلیکون دادید :give_rose:

یعنی میگید اگر رم مچ نباشه باعث افزایش دمای سی پی یو خواهد شد؟
رم سیستم ن سوپر تالنت هست که در سایت گیگا برای این مادربورد معرفی نشده ولی چون چیزی پیدا نکردم اینو خریدم.

به نظر خودم فن با سی پی یو کاملا تماس داره.من اینقدر ناشی نیستم که اینو نفهمم.
اگر فن یک میلیمتر با سی پی یو فاصله داشته باشه اصلا خنکش نمیکنه.انگار که فنی در کار نباشه.
اینو خودم تجربه کردم.

به نظرم این ذات این سی پی یو هست که زیر فشار کم میاره.
چون بازی کردم با نرم افزار کار کردم و... ولی سی پی یو دماش از 46 رد نشد.
ولی موقع نصب ویندوز....
شاید به خاطر نداشتن cache باشه.منظورم همون چیزی هست که فنوم ها دارند ولی 620 و 630 نداره.

alli2010
04-12-09, 02:44
آقا نیما یک سوال :
اگر فن با سی پی یو کامل تماس نداشت میشد که در اتاق گرم با بخاری روشن دمای سی پی یو 38 باشه؟
الان دمای سی پی یو 38 هست.هم خود بایوس سیستم این دما رو میزنه و هم نرم افزار EVEREST Ultimate Edition

دور فن هم 2491 هست.

این سی پی یو همچین فشاری رو تحمل نمیکنه.

اصلا نرم فزاری هست که دمای سی پی یو رو اینقدر بالا ببره؟
نرم افزارهی تست رو نمیگم.نرم افزارهای کاربردی منظورمه. اگر هست چه نرم افزاری و کاربرد اون نرم افزار چی هست.

alli2010
04-12-09, 02:58
من ازخیر دمای سی پی یو و اون دمای مجهول 78 درجه گذشتم.فقط این سوالات رو پاسخ بدین ممنون میشم :
1.mosfet و nortbridge کجای مادربورد هستند؟یکی از دوستان این فروم احتمال دادند دمای 78 درجه از اون ها باشه.
میخوام اگر ممکن باشه سیستم رو خاموش و اون قسمت هارو لمس کنم.

2.پیغام amd data change....new data to dmi رو چکار کنم؟مشکل این چیه؟

3. در تنظیمات بایوس گزینه hdd s.m.a.r. t capabiliy رو فعال کنم یا نه؟این گزینه چه سودی داره؟

4.تنظیمات بایوس رو به صورت پیش فرض یا همون دیفالت کردم.من برای بهتر کار کردن سیستم و یا برای قطعات خاصی که سیستمم داره باید این تنظیمات رو تغییر بدم؟
اگر بله کجاها رو؟

5.بایوس مادربورد رو آپدیت کنم یا نه؟

ممنون از شما

alli2010
04-12-09, 03:06
اینو یادم رفت.لفا از اون فن های خوبی که گفتین یک عکس یزارید و قیمت رو هم بگید و اسمش رو کامل بگید .
که بعدا بخرم.برای سوکت am3

و این فن ها واقعا از فن فابریک بهترن؟چقدر بهترن؟چند درجه تفاوت کاریشون هست؟

nima_hl
04-12-09, 09:52
اینو یادم رفت.لفا از اون فن های خوبی که گفتین یک عکس یزارید و قیمت رو هم بگید و اسمش رو کامل بگید .
که بعدا بخرم.برای سوکت am3

و این فن ها واقعا از فن فابریک بهترن؟چقدر بهترن؟چند درجه تفاوت کاریشون هست؟

من ازخیر دمای سی پی یو و اون دمای مجهول 78 درجه گذشتم.فقط این سوالات رو پاسخ بدین ممنون میشم :
1.mosfet و nortbridge کجای مادربورد هستند؟یکی از دوستان این فروم احتمال دادند دمای 78 درجه از اون ها باشه.
میخوام اگر ممکن باشه سیستم رو خاموش و اون قسمت هارو لمس کنم.

2.پیغام amd data change....new data to dmi رو چکار کنم؟مشکل این چیه؟

3. در تنظیمات بایوس گزینه hdd s.m.a.r. t capabiliy رو فعال کنم یا نه؟این گزینه چه سودی داره؟

4.تنظیمات بایوس رو به صورت پیش فرض یا همون دیفالت کردم.من برای بهتر کار کردن سیستم و یا برای قطعات خاصی که سیستمم داره باید این تنظیمات رو تغییر بدم؟
اگر بله کجاها رو؟

5.بایوس مادربورد رو آپدیت کنم یا نه؟

ممنون از شما

coolermaster tx3

حدود 30 تومن قیمتشه و حدود ۱۰ درجه روی لود دمای پردازنده رو پائین‌تر نگه میداره

این دما 78 درجه روی همه مینها گیگا نشون داده میشه ، همه قطعات رو چک کردم مشکلی نداشته

موسفتها همون ردیف ۱۰ تائی بین پردازنده و پنل پشت هستش و پل شمالی هم زیر اوت هسیت سیتکس که بین پردازنده و اسلت pci-e هستش قرار داره ( روش یه پلیت أبیه که روش نوشته گیگابایت )

یه آپدیت بایوس بزن اون مشکلات حل میشه

هارد اسمارت رو سرعت هاردهای قدیمی (ide) تاثیر داشت ولی روی ساتا تست کردم اثری ندیدم

اگر فلاپی نداری خاموشش کن توی بایوس و اولین بوت رو بزار روی هارد سریعتر بوت میشه تنظیم بخصوص دیگه‌ای فکر نکنم لازم باشه

موفق باشی

alli2010
04-12-09, 16:27

coolermaster tx3

حدود 30 تومن قیمتشه و حدود ۱۰ درجه روی لود دمای پردازنده رو پائین‌تر نگه میداره

این دما 78 درجه روی همه مینها گیگا نشون داده میشه ، همه قطعات رو چک کردم مشکلی نداشته

موسفتها همون ردیف ۱۰ تائی بین پردازنده و پنل پشت هستش و پل شمالی هم زیر اوت هسیت سیتکس که بین پردازنده و اسلت pci-e هستش قرار داره ( روش یه پلیت أبیه که روش نوشته گیگابایت )

یه آپدیت بایوس بزن اون مشکلات حل میشه

هارد اسمارت رو سرعت هاردهای قدیمی (ide) تاثیر داشت ولی روی ساتا تست کردم اثری ندیدم

اگر فلاپی نداری خاموشش کن توی بایوس و اولین بوت رو بزار روی هارد سریعتر بوت میشه تنظیم بخصوص دیگه‌ای فکر نکنم لازم باشه

موفق باشی

متشکرم.خیلی کمک کردین.
منظورت از این جمه :

چی هست؟روی سیستم خودتون تست کردین و به این نتیجه رسیدین که اون 78 درجه برای همه مین های گیگا هست؟

بازهم از شما تشکر میکنم:11()::11():

nima_hl
04-12-09, 17:00
متشکرم.خیلی کمک کردین.
منظورت از این جمه :

چی هست؟روی سیستم خودتون تست کردین و به این نتیجه رسیدین که اون 78 درجه برای همه مین های گیگا هست؟

بازهم از شما تشکر میکنم:11()::11():

از این مینای 770 گیگا زیاد بستم همه توی برنامه فن اسپید میگفتن یه چیزی داره آتیش میگره :lol: با دماسنج همه قطعات برد رو دونه دونه تست کردم (حتی هیت سینک داخل پاور رو ) هیچ قطعه گرمی وجود نداشت :wink:

hapalii
05-12-09, 00:33
سلام

اولا شما حتمی بایوس رو آپ کن تا حداقل به احتمال زیاد از شر اون پیغام خلاص شید چون من فکر می کردم بعد از تغییرات بایوس اون پیغام امده حالا که میگید از ابتدا بوده پس به احتمال زیاد با آپ کردن بایوس از بین میره . روش به روز کردن بایوس مادر بردهای گیگا رو هم که قبلا لینکش رو براتون دادم تو پست های قبلی

دوما راجع به این دمای مجهول شما بهتره یه عکس مثل عکس زیر که من می زارم حالا از هر برنامه که داری بزارید تا ببینیم دقیق منظور شما چی به عنوان مثال توی عکسی که من می زارم از سیستم خودم دور جایی که زده دمای CPU 85 براتون خط کشیدم این دما دمای cpu نیست و مربوط به چیپست مادر برد که خوب برای چیپ ها این دما معمولی و اگر مثلا شما دست روی سینک چیپست مادر برد گذاشتید و دستتون سوخت هم چین چیز عجیبی هم نیست چون دمای نرمال اونها بالا است میشه با گذاشتن یک فن روش دما رو تا حدی پایین آورد ولی خوب مادربرد از گارنتی می افته اگر فن رو روی سینک پیچ کنید و جای پیچ ها روی سینک بی افته. در کل هر دمای بالایی چیز خطرناکی نیست باید ببینید این دمای بالا مال کجاست بهتر شما هم برای روشن شدن یه همچین عکسی که من می زارم اینجا قرار بدین تا دقیقا معلوم شه منظور شما چی.

alli2010
05-12-09, 05:18
از این مینای 770 گیگا زیاد بستم همه توی برنامه فن اسپید میگفتن یه چیزی داره آتیش میگره :lol: با دماسنج همه قطعات برد رو دونه دونه تست کردم (حتی هیت سینک داخل پاور رو ) هیچ قطعه گرمی وجود نداشت :wink:

سلام.آقا نیما زدی تو خال.این نرم افزار فن اسپید همون دمای 78 درجه رو به شکل یک شعله آتش میزنه:1. (27)::1. (28)::1. (28):

و همین شکل دل آدم رو میریزه پائین.به قول شما یه چیزی داره آتیش میگیره..

پس شما میگی طبیعی هست و بیخیال بشم؟ بیخیال؟؟؟؟:whistle:

باز از شما و همه ممنون که پیگیر مشکل من هستید.:11():

alli2010
05-12-09, 05:25
سلام

اولا شما حتمی بایوس رو آپ کن تا حداقل به احتمال زیاد از شر اون پیغام خلاص شید چون من فکر می کردم بعد از تغییرات بایوس اون پیغام امده حالا که میگید از ابتدا بوده پس به احتمال زیاد با آپ کردن بایوس از بین میره . روش به روز کردن بایوس مادر بردهای گیگا رو هم که قبلا لینکش رو براتون دادم تو پست های قبلی

دوما راجع به این دمای مجهول شما بهتره یه عکس مثل عکس زیر که من می زارم حالا از هر برنامه که داری بزارید تا ببینیم دقیق منظور شما چی به عنوان مثال توی عکسی که من می زارم از سیستم خودم دور جایی که زده دمای CPU 85 براتون خط کشیدم این دما دمای cpu نیست و مربوط به چیپست مادر برد که خوب برای چیپ ها این دما معمولی و اگر مثلا شما دست روی سینک چیپست مادر برد گذاشتید و دستتون سوخت هم چین چیز عجیبی هم نیست چون دمای نرمال اونها بالا است میشه با گذاشتن یک فن روش دما رو تا حدی پایین آورد ولی خوب مادربرد از گارنتی می افته اگر فن رو روی سینک پیچ کنید و جای پیچ ها روی سینک بی افته. در کل هر دمای بالایی چیز خطرناکی نیست باید ببینید این دمای بالا مال کجاست بهتر شما هم برای روشن شدن یه همچین عکسی که من می زارم اینجا قرار بدین تا دقیقا معلوم شه منظور شما چی.

سلام.ببین دوست من.من با 4 تا نرم افزار دیدم.این که میگی جابه جا میزنه درسته.ولی من اون هارو تشخیص میدم که چی به چی هست.
نرم افزار EVEREST Ultimate Edition رو یکی از دوستان همین فروم به من معرفی کردند که کارش خیلی درسته.
این نرم افزار فقط 4 تا دما نشون میده :
هارد---مادربورد---گرافیک---سی پی یو

ولی اون 3 نرم افزار دیگه 5 تا دما میزنن که اون پنجمی همون 78 درجه هست.

حالا بعدا عکس از همه نرم افزارها میزارم تا بهتر متوجه منظورم بشین.

ممنون از شما:11():

alli2010
05-12-09, 05:55
این هم عکس ها :

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

همه چیز واضح هست.

فقط نرم افزار pc wizard دمای سی پی یو و مادربورد رو جا به جا زده.بقیه مثل هم.

بیابید 79 را.

alli2010
05-12-09, 18:37
سلام. چرا چیزی نگفتین؟

من از 3 قسمتی که گفتین و حدس میزدین رو بل انگشت لمس کردم.
اون ردیف 10 تایی نزدیک سی پی یو حرارتش به زور حس میشد.
از اون دو تا شمالی و جنوبی که اسمشون رو نمیدونم دقیق.قسمتی که روکش آبی رنگ داره و نوشته روش گیگابایت و بین گرافیک و سی پی یو هست گرماش قابل حس بود.یعنی قشنگ میشد فهمید که گرم شده.
البته نه طوری که دست بسوزه.مثل گرمای پشت تلوزیون یا مانیتور که چند ساعت روشن مونده باشن.

اون قسمت ساده که هیچی نداره هم دماش به زور مشخص بود.

حالا با این اوصاف گرمای این قسمتی که گفتم مهم هست یا نه؟ در دراز مدت به مادربورد آسیب میرسه؟

فکر کنم از ذات اینطوری هستند.چون من که قطعات رو نو خریدم.

قسمتی که روکش آبی رنگ داره از همه گرم تر بود.یعنی چند برابر اون ها گرم بود.مخصوصا دستم رو که بقل میزاشتم گرما بیشتر حس میشد.
فکر کنم از این باشه.

hapalii
06-12-09, 02:31
اون دما همانطور که گفتم برای چیپ مادر برد حالا برای شما که خوب می گید دست روش می زارم دما رو حس می کنم برای من که چیپ 520 و از چیپ مادر برد شما خیلی قدیمی تر نمیشه انگشت رو روش نگه داشت برای 1 دقیقه چون انگشت رو می سوزونه از روز اول هم همین بود این حالت طبیعیش و همانطور که گفتم چیز عجیبی نیست و ضرری هم برای مادر برد شما نداره

alli2010
06-12-09, 02:54
اون دما همانطور که گفتم برای چیپ مادر برد حالا برای شما که خوب می گید دست روش می زارم دما رو حس می کنم برای من که چیپ 520 و از چیپ مادر برد شما خیلی قدیمی تر نمیشه انگشت رو روش نگه داشت برای 1 دقیقه چون انگشت رو می سوزونه از روز اول هم همین بود این حالت طبیعیش و همانطور که گفتم چیز عجیبی نیست و ضرری هم برای مادر برد شما نداره

یعنی میگی طبیعی هست و من آسوده خاطر با سیستم کار کنم؟

دوستان دیگه هم نظر بدهند.

alli2010
07-12-09, 15:18
مثل اینکه سواد همه تموم شد.

hapalii
07-12-09, 19:11
به نظر من که طبیعی

mohammad1985
08-12-09, 01:02
ما که هر چی میگیم شما حرف خودتو میزنی باز ! نه آقا داغی اون چیپ شمالی هم مشکل نداره به خصوص وقتی در کیس بسته باشه اگه فن پشت کیس خوب هو رو به بیرون بده دماش رو تا حد زیادی کم میکنه .
مادر برد قبلیم ایسوس بود طوری که نمیشد دست به خنک کننده چیپ شمالیش بزنی دست رو میسوزوند ولی الان نزدیکه دوساله داره کار میکنه الانم دست پسرخالم هست و به خوبی کار میکنه !
سیستم تون مشکل خاصی نداره . به جای حساس بودن برو حالشو ببر !
راستی اون گزینه S.M.A.R.T رو هم در بایوس فعال کن . برای تشخیص خرابی هارد و هشدار نسبت به مشکلات احتمالی هارد هست .

nima_hl
08-12-09, 01:11

دوست عزیز قسم حضرت عباس باید بخوریم ؟

تمام قطعات هم که گارانتی دارند پس از این بابت هم مشکلی نیست

اگر مشکلی دارید بفرمائید تا در موردش صحبت بشه

alli2010
09-12-09, 03:38
دوست عزیز قسم حضرت عباس باید بخوریم ؟

تمام قطعات هم که گارانتی دارند پس از این بابت هم مشکلی نیست

اگر مشکلی دارید بفرمائید تا در موردش صحبت بشه

ممنون از شما.
یک سوال مهم در مود عملکرد سی پی یو 620 :
در حالت عادی و بدون کار کشیدن از سیستم و در اتاق گرم دمای سی پی یو بین 38 تا 42 هست.

حالا من اومدم و یک فایل 1 گیگی رو با وین رار فشرده کردم و همزمان با نرم افزار convert x dvd یک فیلم رو به دی وی تبدیل میکردم.(برای تست)

که در این حالت 80 در صد سی پی و در حال کار کردن بود(بر طبق درجه های خود ویندوز و نرم افزاز) به طوری که دور فن از 2500 دور به 3600 دور رسید.بعد از 2 دقیقه دما به 58 درجه رسید ولی تا 10 دقیقه بعد هم که صبر کردم از 58 بیشتر نمیشد.

حالا میخوام بدونم نرمال هستش؟

nima_hl
09-12-09, 10:21
ممنون از شما.
یک سوال مهم در مود عملکرد سی پی یو 620 :
در حالت عادی و بدون کار کشیدن از سیستم و در اتاق گرم دمای سی پی یو بین 38 تا 42 هست.

حالا من اومدم و یک فایل 1 گیگی رو با وین رار فشرده کردم و همزمان با نرم افزار convert x dvd یک فیلم رو به دی وی تبدیل میکردم.(برای تست)

که در این حالت 80 در صد سی پی و در حال کار کردن بود(بر طبق درجه های خود ویندوز و نرم افزاز) به طوری که دور فن از 2500 دور به 3600 دور رسید.بعد از 2 دقیقه دما به 58 درجه رسید ولی تا 10 دقیقه بعد هم که صبر کردم از 58 بیشتر نمیشد.

حالا میخوام بدونم نرمال هستش؟

این تست با فن استوک و خمیر سیلیکون خوب برای من ۴-۵ درجه کمتر از این بود ، ولی دمای پردازنده شما هم خوبه :cool: و زیاد نیست

البته اگر تحویه داخل کیستون هم خوب نباشه میتونه باعث بروز این اختلاف بشه

alli2010
09-12-09, 13:08
سلام.آقا نیما در رابطه با مورد قبلی که گفتم :
دو بار هم حین این تست سیستم هنک کرد.من اومدم و یک تست دیگه کردم :
وین رار رو زدم که فشرده کنه و با یک نرم افزار کانورت دیگه تبدیل فرمت میکردم که سی پی یو 90 درصد کار میکرد و این بار سیستم راحت هنک میکرد بعد از 30 ثانیه.

به این نتیجه رسیدم که دما به 60 که میرسه یا دمای بالاتری که نمیدونم (کلا یک دمای خاصی)سیستم هنک میکنه.کیس من هم گرین هست و تحویه خوبی داره.

فکر کنم چیزی که در مورد amd و سی پی یو هاش میگفتن تا حدودی درست باشه.
این سی پی یو 620 که زیر فشار کم میاره.باقی سی پی یو های amd رو نمیدونم.این رو هم اضافه کنم که هنک کردن به خاطر رم نیست چون رم 30 درصد از توانش مصرف میشه.نظرتون چی هست؟
ممنون از شما.

nima_hl
09-12-09, 13:33
سلام.آقا نیما در رابطه با مورد قبلی که گفتم :
دو بار هم حین این تست سیستم هنک کرد.من اومدم و یک تست دیگه کردم :
وین رار رو زدم که فشرده کنه و با یک نرم افزار کانورت دیگه تبدیل فرمت میکردم که سی پی یو 90 درصد کار میکرد و این بار سیستم راحت هنک میکرد بعد از 30 ثانیه.

به این نتیجه رسیدم که دما به 60 که میرسه یا دمای بالاتری که نمیدونم (کلا یک دمای خاصی)سیستم هنک میکنه.کیس من هم گرین هست و تحویه خوبی داره.

فکر کنم چیزی که در مورد amd و سی پی یو هاش میگفتن تا حدودی درست باشه.
این سی پی یو 620 که زیر فشار کم میاره.باقی سی پی یو های amd رو نمیدونم.این رو هم اضافه کنم که هنک کردن به خاطر رم نیست چون رم 30 درصد از توانش مصرف میشه.نظرتون چی هست؟
ممنون از شما.

اگر بگم پردازنده به نرمی و رونی 620 تا به حال ندیدم اقراق نکردم

شما توی منتاژ یه جای کارتون لنگ میزنه چون علاوه بر تستهای سنگینی که روی این پردازنده انجام دادم و همه جوره زیر بدترین فشارها گذاشتم ، یه کلاستر 48 تائی ازش با فن استوک بستم

چون توی این سیستمها فشار سنگین به نودها میاد برای همین با خیال راحت در موردش صحبت میکنم

اگر تحویه سیستمتون اینطور که میفرمائید خوبه و دما به 60 میرسه خمیر سیلیکونتون مشکل داره اونو تعویض کنید

ولی بدون تعصب این 620 واقعا با این کارآرائی در رده میان قیمت بی نظیره :give_rose:

alli2010
09-12-09, 13:54
در مورد آخرین تستی که کردم:

من اون تست رو دیشب انجام دادم که هنک میکرد ولی :

الان که باز اینکار رو کردم ی پی یو بین 92 تا 95 درصد توانش رو گذاشته بود و 17 دقیقه ادامه کار داد و سیستم هنک نکرد و دمای سی پی یو از 61 اصلا بیشتر نشد.نظرتون چیه؟
بعد اومدم نرم افزار رجیستری رو هم باز کردم و زدم که کلید های نامعتبر رو شناسایی کنه.این بار 100 درصد توان سی پی یو گرفته شد و 3 بار با نرم افزار رجیستری ادامه دادم (حدود 5 دقیقه)ولی باز سیستم هنک نشد و دما از همون 61 بیشتر نشد.

اومدم و رجیستری رو بستم(در حالی که اون 2 تا ادامه کار میدادن)و یک نرم افزار کاانورت دیگه رو باز کردم و به محض اینکه زدم که تبدیل فرمت کنه سیستم هنک کرد.

دلیلش چیه؟

حرفم رو که گفتم زیر فشار کم میاره رو پس میگیرم.ولی نمی دونم از دیشب تا الان چه اتفاقی افتاد.
خود ویندوز چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟اکس پی 32 بیت نصب هست الان.ممنون و منتظر نظراتم.

nima_hl
09-12-09, 14:12
در مورد آخرین تستی که کردم:

من اون تست رو دیشب انجام دادم که هنک میکرد ولی :

الان که باز اینکار رو کردم ی پی یو بین 92 تا 95 درصد توانش رو گذاشته بود و 17 دقیقه ادامه کار داد و سیستم هنک نکرد و دمای سی پی یو از 61 اصلا بیشتر نشد.نظرتون چیه؟
بعد اومدم نرم افزار رجیستری رو هم باز کردم و زدم که کلید های نامعتبر رو شناسایی کنه.این بار 100 درصد توان سی پی یو گرفته شد و 3 بار با نرم افزار رجیستری ادامه دادم (حدود 5 دقیقه)ولی باز سیستم هنک نشد و دما از همون 61 بیشتر نشد.

اومدم و رجیستری رو بستم(در حالی که اون 2 تا ادامه کار میدادن)و یک نرم افزار کاانورت دیگه رو باز کردم و به محض اینکه زدم که تبدیل فرمت کنه سیستم هنک کرد.

دلیلش چیه؟

حرفم رو که گفتم زیر فشار کم میاره رو پس میگیرم.ولی نمی دونم از دیشب تا الان چه اتفاقی افتاد.
خود ویندوز چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟اکس پی 32 بیت نصب هست الان.ممنون و منتظر نظراتم.

ببین علی جان

اگر سیستم موقع هنگ کردن دمای بالا داشته باشه میشه حدس زد که مشکل از اونه

ولی اگر اینطور قشی باشه که هر سری یه جائی هنگ کنه و دمای cpu هم بالا نباشه احتمال قوی رمتون با مادربردتون مچ نیست

این دیونه بازیای بی دلیل رو معمولا رم مچ نشده یا هارد وسترن گرین رو سیستم در میارند :wink:

مارک رمات امیدوارم کروشیال نباشه چون به همچین مشکلی رو قبلا با این رمها داشتم :give_rose:

alli2010
09-12-09, 16:18
مارک رم سوپرتالنت هست.غیر از این مارک کینک مکس بود که من سوپر تالنت خریدم.
قبلا دوستان این سایت به این رم ما حسابی بد و بیراه گفتن.
هارد هم سامسونگ F3 هست.

حالا باز تست میکنم و نتیجش رو میگم.

alli2010
23-12-09, 02:06
سلام.من یک مشکل تازه دارم که نمیدونم مشکل میشه گفت یا نه.
مشکل این هست که :

من 3 بازی مختلف رو برای تست سیستم نصب کردم که فکر نکنم از لحاظ گرافیک و این چیزها از این بازی ها بهتر داشته باشیم .بازی های :
batman arkham
resident evil 5
need for speed shift

که هر سه این بازی ها دو دی وی دی هستند و خدای گرافیک به نظر من.

مشکلم اینه که در بازی batman یکبار سیستم در فیلم های اول فیلم(در حین پخش این فیلم ها)ریست شد.
و فقط یکبار تست کردم.

در بازی need for speed shift بازی یکبار در حین پخش فیلم های اول بازی ریست شد ولی دو بار بعدش که تست کردم ریست نشد.

در بازی resident evil 5 سیستم در حین پخش فیلم های اول بازی ریست نشد و فقط یکبار تست کردم.

این رو هم بگم که :
بازی need for speed رو یکساعت و نیم بازی کردم و سیستم مشکلی نداشت.نه ریست نه هنگ نه هیچ مشکلی

بازی بتمن و رزیدنت اویل رو هم هر کدوم نیم ساعت بازی کردم که سیستم نه ریسن شد نه هنگ نه مشکلی.

حالا موندم چرا سیستم بعضی وقت ها در پخش فیلم های اول بازی ریست میشن(البته فیلم های اول این 3 بازی از لحاظ گرافیک حرف ندارن)

موقع پخش کلیپ هم خیلی به ندرت سیستم هنک میکنه.مثلا 100 بار که بزنم فیلم ها و ویدئو های مختلف رو یکبار اینطوری میشه.
ربطی هم به اندازه فیلم و مثلا اچ دی بودن یا نبودن نداره.

مشکل دیگه اینکه : موقع بازی رزیدنت اویل 5 و بتمن دمای سی پی یو در حالی که 40 درجه هست (در اتاق گرم) به 52 الی 55 میرسه و صدای فن سی پی یو یکم آزار دهنده میشه.
این مشکلی داره؟یا طبیعی هست؟افزایش دمای 10 تا 15 درجه ای موقع همچین بازی هایی.

بازی فوتبال pes 2009 رو هم که بازی کردم دمای سی پی یو مثلا خیلی زیاد بشه 3 درجه هست.البته گرافیکش با اون بازی ها قابل قیاس نیست.
آقا نیما شما که به نظر این سی پی یو رو از نزدیک دیدین نظرتون چیه؟

سیستم من :
گرافیک 4670 با رم 1 و ddr 3
سی پی یو 620
رم 2 گیگ س.پر تالنت با باس 1333

مشکل از رم هست؟یا گرافیک یا ....؟

مشکرم از راهنمایی هاتون.

rezaaghili
23-12-09, 02:11
دوستان عزیز باید تست بشه ولی به نظر من مشکل از رم شما است.

alli2010
23-12-09, 02:30
اضافه کنم که همه بازی ها رو با کیفیت بالا(در تنظیمات بازی)اجرا کردم.
میتونه مربوط به این پیتامی باشه که آخرش نفهمیدم مال چی هست :

در صفحعه بوت آخرین خط میزنه :
amd data change.....update new data to dmi

دوستان نظر بدهند.

reza76622201
23-12-09, 08:20
ضمن تشکر از آقا نيما که راهخنمايئتون کردند بنده هم فکر کنم ابراد از RAM شماست. برند Super Talent برند خيلي خوبيه و در کيفيتش شکي نيست. ولي خوب ممکنه رم شما ايراد داشته باشه. با يه رم مطمئن امتحان کنيد.

ضمنا باياستون رو هم حتما آپديت کنيد.

AMD>INTEL
23-12-09, 09:15
تو یکی از FAQ های گیگابایت نوشته بود . اگر تنظیمات مربوط به استندبای تو بایوس پاور منیجمنت از حالت S3 به حالت S1 در بیارید مشکل حل میشود.

reza76622201
23-12-09, 09:59
اينکه خيلي بده که نشه از حالت S3 که همون Suspend to ram استفاده کرد!!!

nima_hl
23-12-09, 10:06
سلام.من یک مشکل تازه دارم که نمیدونم مشکل میشه گفت یا نه.
مشکل این هست که :

من 3 بازی مختلف رو برای تست سیستم نصب کردم که فکر نکنم از لحاظ گرافیک و این چیزها از این بازی ها بهتر داشته باشیم .بازی های :
batman arkham
resident evil 5
need for speed shift

که هر سه این بازی ها دو دی وی دی هستند و خدای گرافیک به نظر من.

مشکلم اینه که در بازی batman یکبار سیستم در فیلم های اول فیلم(در حین پخش این فیلم ها)ریست شد.
و فقط یکبار تست کردم.

در بازی need for speed shift بازی یکبار در حین پخش فیلم های اول بازی ریست شد ولی دو بار بعدش که تست کردم ریست نشد.

در بازی resident evil 5 سیستم در حین پخش فیلم های اول بازی ریست نشد و فقط یکبار تست کردم.

این رو هم بگم که :
بازی need for speed رو یکساعت و نیم بازی کردم و سیستم مشکلی نداشت.نه ریست نه هنگ نه هیچ مشکلی

بازی بتمن و رزیدنت اویل رو هم هر کدوم نیم ساعت بازی کردم که سیستم نه ریسن شد نه هنگ نه مشکلی.

حالا موندم چرا سیستم بعضی وقت ها در پخش فیلم های اول بازی ریست میشن(البته فیلم های اول این 3 بازی از لحاظ گرافیک حرف ندارن)

موقع پخش کلیپ هم خیلی به ندرت سیستم هنک میکنه.مثلا 100 بار که بزنم فیلم ها و ویدئو های مختلف رو یکبار اینطوری میشه.
ربطی هم به اندازه فیلم و مثلا اچ دی بودن یا نبودن نداره.

مشکل دیگه اینکه : موقع بازی رزیدنت اویل 5 و بتمن دمای سی پی یو در حالی که 40 درجه هست (در اتاق گرم) به 52 الی 55 میرسه و صدای فن سی پی یو یکم آزار دهنده میشه.
این مشکلی داره؟یا طبیعی هست؟افزایش دمای 10 تا 15 درجه ای موقع همچین بازی هایی.

بازی فوتبال pes 2009 رو هم که بازی کردم دمای سی پی یو مثلا خیلی زیاد بشه 3 درجه هست.البته گرافیکش با اون بازی ها قابل قیاس نیست.
آقا نیما شما که به نظر این سی پی یو رو از نزدیک دیدین نظرتون چیه؟

سیستم من :
گرافیک 4670 با رم 1 و ddr 3
سی پی یو 620
رم 2 گیگ س.پر تالنت با باس 1333

مشکل از رم هست؟یا گرافیک یا ....؟

مشکرم از راهنمایی هاتون.

سلام

متاسفانه چون بازیهای ما کرک میشن از این مشکلات پیش میاد

فکر نمیکنم مشکل از سیستم باشه چون از این هنگ کردنها که با تعویض dvd درست شده زیاد دیدم

برای مثال re5 رو سری اول که گرفتم اول کار هنگ میکرد که با خرید از یک شرکت دیگه حل شد

اون دمای پردازنده هم توی اون رنج طبیعیه و دور فن روتوی بایوس میتونید تنظیم کنید احتمالا دمای تارگت شما روی 50 درجه هستش و روی این دما فن ماکزیمم دور میشه ، روی 55 یا 60 ببرید مشکل صدا حل میشه .

البته خیلی بالا نبرید که دمای پردازند بتونه به 65 برسه ، یکم آزمایش کنید دستتون میاد :wink:

باز اگر سئوالی بود در خدمتم :give_rose:

reza76622201
23-12-09, 10:51
دوست عزيز علي آقا. آيا شما درايور کارت گرافيکتون رو آپديت کرديد؟

alli2010
23-12-09, 15:14
سلام و ممنون از همه.اینقدر حرف های مختلف زدید که باید برم تست کنم باز.

درایور جدید برای کارت گرافیک 4670 گیگابایت پیدا نکردم.خیلی گشتم ولی.....

بازی ها هم من هیچ کدومشون رو نخریدم ...همش با دانلود آفلاین بوده...(70 تا دی وی دی بازی با دانلود آفلاین جمع کردم)

یک سوال دیگه : از بین رم های سوپر تالنت و کینگ مکس کدوم بهتر هستند؟چون همین دو مارک موجود بود که من سوپر تالنت خریدم.
بعد اینکه اینجا خیلی ها گفتن رم بیخود و مضخرفی هست.حالا خوب هست یا بد؟

alli2010
23-12-09, 15:30
اضافه کنم که من نمیتونم با رم دیگه ای تست کنم مگر اینکه باز برم رم بخرم.چون کسی رو ندارم غیر از خدا.

ممکن هست که رم عیب داشته باشه؟یعنی میشه که رم نسوخته باشه ولی خراب باشه؟

تا جایی که میدونم رم اگر خراب باشه که مدام ریست میشه..اصلا نمیشه با سیستم کار کرد.

AMD>INTEL
23-12-09, 15:34
تو یکی از FAQ های گیگابایت نوشته بود . اگر تنظیمات مربوط به استندبای تو بایوس پاور منیجمنت از حالت S3 به حالت S1 در بیارید مشکل حل میشود.
این کار رو انجام دادید ؟

alli2010
23-12-09, 17:21
[QUOTE=AMD>INTEL;178193]تو یکی از FAQ های گیگابایت نوشته بود . اگر تنظیمات مربوط به استندبای تو بایوس پاور منیجمنت از حالت S3 به حالت S1 در بیارید مشکل حل میشود.
این کار رو انجام دادید ؟[/QUOT

سلام.این کار رو میکنم و فردا میگم که چی شد.چون باید بعدش بازی رو هم نصب کنم.

آقا نیما اون دمای هشدار رو من روی 70 گذاشته بودم.یعنی میگی باید بیشترش کنم؟

در مورد رم هم نگفتین.ممنون از همه

alli2010
24-12-09, 19:57
سلام.من ویندوز جدید نصب کردم و 3 بازی ذکر شده رو تست کردم.نتیجه :
در بازی need for speed shift در مرحله دوم بازی موقع لود شدن (یک دایره سمت راست میچرخه)سیستم هنک کرد.این دایره که میچرخه برای لود هر مرحله باری من چند بار می ایسته و باز شروع میکنه به چرخیدن.
حالت هم s3 بود.

در بازی بتمن سیستم اول بازی هنک کرد.تنظیمات بایوس ...s1 کردم و ذخیره ولی باز هنک شد.دقیقا یک جای خاص از بازی.

در بازی resident evil 5 هم یک قسممتی داره برای بنچمارک و نشون دادن میانگین fsp...
که دو گزینه داره..در گزینه اول که تست کردم در 25 درصد از بنچمارک هنک کرد سیستم.
باز s1 کردم.سیستم این بار هنک نشد ولی:

نمیشه گفت که با s1 اون تنظیم مشکل حل میشه یا نه.باید خیلی بازی کرد تا به نتیجه 100 درصد رسید.
یکبار که در بازی بتمن فرقی نکرد و باز هنک شد.

آقا نیما ...شما مثل اینکه رزیدنت اویل رو بازی کردی.در قسمت بنچمارک 2 تا گزینه داره.روی گزینه اول تست زدم که میانگین fsp رو 71.3 زد.میانگین کل 100 درصد اون بنچمارک رو.
حالا این میانگین خوبه یا بد؟و از روی اون به نکته ای پی میبری؟

در نرم افزار cpu-z در قسمت سی پی یو یک جایی داره که نوشته core speed.
در جلوی اون میزنه 803.64MHz .
باید همین رو بزنه؟چون مادربورد رو آپدیت نکردم شک دارم که قدرت واقعی سی پی یو رو استفاده میکنم یا نه.

ممنون و منتظر راهنمایی هستم.

alli2010
24-12-09, 20:59
با s1 کردن مشکل حل نشد.در این حالت در بنچمارک رزیدنت اویل در 11 درصد هنک کرد.

nima_hl
24-12-09, 21:17
سلام.من ویندوز جدید نصب کردم و 3 بازی ذکر شده رو تست کردم.نتیجه :
در بازی need for speed shift در مرحله دوم بازی موقع لود شدن (یک دایره سمت راست میچرخه)سیستم هنک کرد.این دایره که میچرخه برای لود هر مرحله باری من چند بار می ایسته و باز شروع میکنه به چرخیدن.
حالت هم s3 بود.

در بازی بتمن سیستم اول بازی هنک کرد.تنظیمات بایوس ...s1 کردم و ذخیره ولی باز هنک شد.دقیقا یک جای خاص از بازی.

در بازی resident evil 5 هم یک قسممتی داره برای بنچمارک و نشون دادن میانگین fsp...
که دو گزینه داره..در گزینه اول که تست کردم در 25 درصد از بنچمارک هنک کرد سیستم.
باز s1 کردم.سیستم این بار هنک نشد ولی:

نمیشه گفت که با s1 اون تنظیم مشکل حل میشه یا نه.باید خیلی بازی کرد تا به نتیجه 100 درصد رسید.
یکبار که در بازی بتمن فرقی نکرد و باز هنک شد.

آقا نیما ...شما مثل اینکه رزیدنت اویل رو بازی کردی.در قسمت بنچمارک 2 تا گزینه داره.روی گزینه اول تست زدم که میانگین fsp رو 71.3 زد.میانگین کل 100 درصد اون بنچمارک رو.
حالا این میانگین خوبه یا بد؟و از روی اون به نکته ای پی میبری؟

در نرم افزار cpu-z در قسمت سی پی یو یک جایی داره که نوشته core speed.
در جلوی اون میزنه 803.64MHz .
باید همین رو بزنه؟چون مادربورد رو آپدیت نکردم شک دارم که قدرت واقعی سی پی یو رو استفاده میکنم یا نه.

ممنون و منتظر راهنمایی هستم.

اون s1 و s3 که امید جان فرمودند برای اون پیغام قبل از بوت بود و ربطی به هنگ کردن سیستم نداشت

اون ریزالتی هم که آوردید بستگی به رزولیشن و کیفیت تکسچرها داره ولی این عدد نشون میده که شما به راحتی میتونید بازی رو با رزولیشن بالاتر یا کیفیت بهتر انجام بدید

رزولیشن رو بالاببرید تا نزدیک 30 فریم بشه ، اون بهترین کیفیتیه که میتونید بازی رو رون انجام بدید

اطفا گرافیکت رو بگو و رزولیشنی که تست کردی تا بگم خوبه یا نه

اون 800 مگاهرتز هم درسته ، هر موقع بی کار میشه cpu برای اینکه دما کم بشه و مصرف برق بیاد پائین ولتاژ و فرکانس رو کم میکنه

یه برنامه سنگین اجرا کنی میبینی سریع این 800 زیاد میشه و به فرکانس اصلی میرسه

alli2010
25-12-09, 01:47
سلام.اون پیام با این کارها نمی ره.

یک نفر در یک فروم از سایت دیگه ای مادربرد مدل من رو خریده و بایوسش رو هم آپدیت کرد ولی پیام براش میاد.
مثل پیامی که برای من میاد.اون پیام با آپدیت بایوس هم حل نمیشه.(چیزی که در فروم های خارجی هم دیدم)
رم اون نفر هم مثل من سوپر تالنت دو گیگ با همون باس هست.

در مورد بازی و فریم :گرافیکم 4670 گیگا هست که رم 1 هست .رزولوشن هم 1024 در 768

خود بازی میگه very well...خیلی خوب

اینقدر کیفیت داره این بازی که سر من بعد از 10 دقیقه گیج میره..چون عادت ندارم.

من بازی رزیدنت رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.قبلا در درایو k نصب میکردم که ntfs بود و درایو c من fat32.
به خودم گفتم شاید تفاوت این دو فرمت باعث مشکل میشه.
بازی رو در درایو c نصب کردم و 4 بار باز روی همون بنچمارک ها تست کردم که سیستم اصلا هنک نشد.
خالا بعدا باز تست میکنم.
میتونه از این باشه؟

بعد من این بازی رو که نصب میکنم اجرا نمیشه و یه فایل میخواد که میگه : xlive.dll رو احتیاج داره.
بعد بازی بتمن رو که نصب میکنم رزیدنت اویل هم اجرا میشه(عجیبه)
تمیدونم بازی بتمن چه چیزی رو نصب میکنه که راهگشای رزیدنت اویل میشه.چیزی میدونید؟

nima_hl
25-12-09, 08:05
سلام.اون پیام با این کارها نمی ره.

یک نفر در یک فروم از سایت دیگه ای مادربرد مدل من رو خریده و بایوسش رو هم آپدیت کرد ولی پیام براش میاد.
مثل پیامی که برای من میاد.اون پیام با آپدیت بایوس هم حل نمیشه.(چیزی که در فروم های خارجی هم دیدم)
رم اون نفر هم مثل من سوپر تالنت دو گیگ با همون باس هست.

در مورد بازی و فریم :گرافیکم 4670 گیگا هست که رم 1 هست .رزولوشن هم 1024 در 768

خود بازی میگه very well...خیلی خوب

اینقدر کیفیت داره این بازی که سر من بعد از 10 دقیقه گیج میره..چون عادت ندارم.

من بازی رزیدنت رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.قبلا در درایو k نصب میکردم که ntfs بود و درایو c من fat32.
به خودم گفتم شاید تفاوت این دو فرمت باعث مشکل میشه.
بازی رو در درایو c نصب کردم و 4 بار باز روی همون بنچمارک ها تست کردم که سیستم اصلا هنک نشد.
خالا بعدا باز تست میکنم.
میتونه از این باشه؟

بعد من این بازی رو که نصب میکنم اجرا نمیشه و یه فایل میخواد که میگه : xlive.dll رو احتیاج داره.
بعد بازی بتمن رو که نصب میکنم رزیدنت اویل هم اجرا میشه(عجیبه)
تمیدونم بازی بتمن چه چیزی رو نصب میکنه که راهگشای رزیدنت اویل میشه.چیزی میدونید؟

یه برنامه هست به اسم game for windows lives یه چیزی مثلا شبیه یاهو مسنجر میمونه که برای ساختن اکانت آنلاین بازیه ، این رو نداشته باشی اون ارور xlive.dll میاد

یه سئوال هاردت چی بود ؟

alli2010
25-12-09, 10:20
هاردم : samsung F3 500G

alli2010
25-12-09, 12:57
سلام.من االان بازی رو بنچمارک تست کردم که سیستم ریست شد همون اول کار.سیستم که بالا اومد باز اینکارو کردم که دوباره ریست شد.یعنی چی آخه؟

nima_hl
25-12-09, 13:52
سلام.من االان بازی رو بنچمارک تست کردم که سیستم ریست شد همون اول کار.سیستم که بالا اومد باز اینکارو کردم که دوباره ریست شد.یعنی چی آخه؟

دیگه چیزی به مغزم نمیرسه برای سیستم شما

این سیستم باید دونه دونه قطعاتش عوض بشه تا مشخص بشه مشکل کجاست

مطمئن هستم که از مین یا پردازندتون نیست چون از این دو مدل زیاد سوار کردم و یک مورد هم مشکل نداشتم

اگر میتونید رم ، گرافیک و پاور رو با سیستم یکی از دوستان تعویض کنید یا اگه تهران هستید برای اواخر هفته که میام تهران سیستم رو بیارید تا مشکلش رو پیدا کنیم :give_rose:

alli2010
25-12-09, 17:08
سلام.من دوباره با رزولوشن بالاتری امتحان کردم که سیستم ریست شد.
رزولوشن رو روی آخرین حد بردم و امتحان کردم باز که مشکلی پیش نیومد.بنچمارک که تموم شدم اجازا دادم باز اتوماتیک از اول بنچمارک بگیره که سیستم هنک کرد.
در رزولوشن 1280 در 1024 : 50.5 fsp

مشکی چیه یعنی؟

من فکر میکنم از رم باشه.یعنی ناهمخوانی رم.چون با نرم افزار پریم 95 هم که فبلا تست میکردم وقتی سی پی یو تنها رو تست میزدم مشکلی نبود جز داغ شدن سریع سی پی یو.
ولی وقتی هم رم و هم سی پی یو رو تست میزدم سیستم ریست میشد.
حالا با mem test رم رو تست میکنم.

alli2010
25-12-09, 17:12
من درایور جدید برای گرافیک 4670 گیگابایت پیدا نکردم.نسخه خودش هم مال 2008 هست.اگر درایوری براش وجود داره لطفا لینکش رو بزارید.
موقع اجرای فایل های ویدئویی هم بعضی وقت ها سیستم هنک میکنه.

alli2010
25-12-09, 18:46
با memtest یک ساعت و ربع زیر تست بود و اروری پیدا نشد.

javamaster23
25-12-09, 20:52
من مشکل هنگ کردن و ریست شدن رو داشتم با این سیستم:
Intel E7300
MSI 3650 HD
Asus P5QL Pro
Green 535a

تو Assassin's Creed بعضی وقت‌ها هنگ می‌کرد. البته همه‌ی دما ها میزون بود.
مشکل با غیر فعال کردن گزینه‌ی pci-e throttling تو بایوس حل شد(این گزینه امکان تغییر سرعت باس کارت گرافیک در حین اجرا رو فراهم میکنه).

alli2010
26-12-09, 01:56
من مشکل هنگ کردن و ریست شدن رو داشتم با این سیستم:
Intel E7300
MSI 3650 HD
Asus P5QL Pro
Green 535a

تو Assassin's Creed بعضی وقت‌ها هنگ می‌کرد. البته همه‌ی دما ها میزون بود.
مشکل با غیر فعال کردن گزینه‌ی pci-e throttling تو بایوس حل شد(این گزینه امکان تغییر سرعت باس کارت گرافیک در حین اجرا رو فراهم میکنه).

سلام.این گزینه در مادربرد های گیگابایت هم هستش؟فردا باد بینم کجا هست.

من یک سری تغییرات در ویندوز و بازی و نرم افزار درایور کارت گرافیک انجام دادم که با این تغییرات :

سیستم در بنچمارک رزیدنت اویل هنک یا ریست نشد.اجازه دادم که سیستم 6 یا 7 بار اتوماتیک بنچمارک رو از سر گرفت ولی هنک یا ریست نشد.حدود 50 دقیقه یا یک ساعت داشت تست میشد.
و میانگین فریم 57 رو داد.
من تغیرات رو میگم.دوستان ببیند میتونه به اینها ربطی داشته باشه یا شانسی هنک نشده :

در خود سیستم : scren refresh rate رو روی 85hz گذاشتم.
در تنظیمات بازی :
رزولوشن 1024 در 768----و 85 hz----و فریم روی 60.
یعنی اون 85 به صورت پیشفرض روی 60 بود که من گذاشتم روی 85.عین سیستم کردمش.

در تنظیمات درایور کارت گرافیک هم یک سری تغییرات دادم که اگر بگم زیاد متوجه نمیشید که چه کارهایی کردم.
با این تنظیمات میانگین فریم 57 رو میداد.
در حالی که با این رزولوشن قبلا میانگین 71 میداد.

میتونه به این ها ربطی داشته باشه؟

یک نکته : 95 درصد وقت هایی که هنک کرده در مرحله اول بنچمارک بوده.4 مرحله داره که در مراحل دوم و سوم و چهارم خود کامپیوتر بازی میکنه.ولی در مرحله اول فیلم بازی رو نشون میده(فیلم یک قسمتی از بازی)
95 درصد روی همین فیلم اول کار هنگ یا ریست شده.
که در فیایل های بازی این فیلم ها هست که همگی فول اچ دی هستند.
اینطور بگم که در ویدئوهای فول اچ دی هنک یا ریست میشه.
در بازی های دیگه هم در فیلم های بازی ها هنک یا ریست میشد نه در خود بازی.

نکته دوم : یک قسمت در تنظیمات درایور گرافیک هست که نوشه : refresh rate....
که میشه ناتوانش کرد و یا روی اعداد گوناگون گذاشت.
وقتی روی 60 hz گذاشتم و تست کردم در همون اول کار هنک میشد.دو بار این کار رو کردم و همون اول هنک کرد.

به احتمال 99 درصد فکر میکنم مربوط به گرافیک هست مشکلم.

با توجه به نکاتی که گفتم دوستان چه حدس یا نظری دارند؟

ببخشید که طولانی شد.ممنون از همه دوستان.

nima_hl
27-12-09, 14:04
علی جان

ظاهرا یک سری از این مشکلات شما زیر سر کاتالیست بوده

به توصیه یکی از سروران گرامی هات فیکس جدید کاتالیست رو داشتم دانلود میکردم که توی توضیحاتش به این مطالب برخورد کردم

Fixes for the following issues:

Resident Evil 5 – Performance drop during the opening cinematic
Call of Duty Modern Warfare 2 – Performance drop observed with a supported ATI CrossFireX™ configuration when using the thermal scope
Wheelman – Game freezes while loading the game menu
Flashing in various OpenGL titles – City of Heroes, Enemy Territories: Quake Wars, Riddick
Heaven benchmark (DirectX 9 mode) – Grass flickers and white boarders observed around the edges
ATI Radeon™ HD 5970 Series, ATI Radeon™ HD 5800 Series, and ATI Radeon™ HD 5700 Series – issue with HDMI: DTS-HD and Dolby True-HD not working properly with certain receivers
The desktop mouse cursor becomes enlarged at random when using Windows 7

حجمش 120 مگه که اگر خواستی دانلود کنی از گرو دانلود کن چون سروری که خود ati میده مشکل داره

Only the registered members can see the link|-Vista-%2832|64-bit%29-download-2450.html (Only the registered members can see the link)

رزیدنت اویل رو روی dx10 تست کردم ، قبل از نصب این هات فیکس فیلمها رو نشون نمیداد ولی بعد همه چیز ردیف شد

گفتم شاید با مشکلات شما هم در رابطه باشه :give_rose:

alli2010
28-12-09, 15:54
سلام.ببیند تمامی اون چیزهایی که در تست قبل گفتم فایده ای نداشت.چون بعدا که باز تست زدم هنک کرد.

من درایور جدید کارت گرافیکم رو از سایت گیگابایت و از قسمت کارت گرافیکم دانلود کردم به هزار بدبختی.
175 مگابایت با دیال آپ.

ویندوز جدید نصب کردم و درایور جدید و درایور مادربورد و بازی رزینت اویل رو...

5 بار اول که وارد بازی میشدم در همون لود اول بازی(نوار سفیدی که سمت راست پر میشه)سیستم هنک کرد و یکبار هم ریست شد.

دفعه ششم که وارد بازی شدم تا 20 بار بنچمارک گرفت (2 ساعت و نیم)و سیستم هنک یا ریست نشد و بعدش هم خودم خسته شدم و ولش کردم.ولی....

امروز که باز تست کردم یکبار همون اول بنچمارک هنک کرد و دفعه دوم بعد از 20 دقیقه هنک کرد.

نتیجه:

مشکل از گرافیک نیست.مشکا یا از رم هست یا از سی پی یو .به خاطر اینکه :

در بازی های دیگه هم در لود عجیب عمل میکنه.یعنی مثلا یدفعه گیر میکنه به طوری که موس هم کار نمیکنه و
یدفعه با سرعت شروع میکنه به لود شدن بازی.

اگر یادتون باشه قبلا گفتم که چند تا نرم افزار رو که همزمان اجرا میکنم بعضی وقت ها سیستم هنک میشه.
با نرم افزار prime95 هم که تست میکردم :
یک حالت داشت که هم سی پی یو هم رم زیر تست میرفتن.که در در این حالت سیستم یا هنک میکرد همون اول کار یا ریست میشد.
یه حالت دیگه هم داشت که فقط سی پی یو زیر تست میرفت که در این حالت سیستم هنک یا ریست نمیشد فقط دمای سی پی یو به سرعت بالا میرفت.

مشکل از گرافیک نیست.

در لود ها گبر میکنه.هنک میکنه.ریست میشه..

هر جایی که سی پی یو و رم زیر فشار قرار میگیرن یا هنک میشه یا ریست.پس ربطی به گرافیک و بازی نداره.

حالا چه طوری مشکل رو حل کنم؟

alli2010
29-12-09, 02:49
آقا نیما منتظر نظر شما هستم.

nima_hl
29-12-09, 03:01
آقا نیما منتظر نظر شما هستم.

دوست گلم

قبلا هم عرض کردم چیز دیگه‌ای به ذهنم نمیرسه

باید سیستم رو از نزدیک ببینم تا بتونم نظر بدم :give_rose:

alli2010
29-12-09, 03:54
آقا نیما لطفا لینک DirectX 10 رو بزارین.نسخه کاملش رو.
هر چی گشتم یا حجم هاشون فرق داشتن یا معلوم نبود چی به چیه.نسخه ای که گزینه مربوطش در بازی رزیدنت اویل رو فعال کنه.ممنون از شما

و 2 سوال :

درایوری که من دانلود کردم برای گرافیک رو وقتی نصب میکنم برای کارت گرافیک مینویسه : 4600 series
آیا این درایو مربوط به گرافیک سیستم من میشه؟(4670)

درایور خودش که روی سی دی همراهش هست اسم کارت رو دقیقا مینویسه.

گزینه virtulazition در بایوس به چه دردی میخوره؟فعالش کنم؟

alli2010
29-12-09, 04:04
آقا نیما

در لود اول بازی رزیدنت اویل اگر همینطور که داره لود میشه موس رو سریع به چپ و راست حرکت بدم هنک میکنه.

باز چیزی به ذهنت نمی رسه؟

reza76622201
29-12-09, 06:55
با اجازه آقا نيما شما باياس مادربورد و درايور VGA رو بروز رساني کنيد. حتما Load Bios Default هم انجام بديد. اگر مشکلتون حل نشد و ويروسي هم نبود به احتمال زياد سيستمتون ايراد سخت افزاري داره.

alli2010
29-12-09, 15:33
با اجازه آقا نيما شما باياس مادربورد و درايور VGA رو بروز رساني کنيد. حتما Load Bios Default هم انجام بديد. اگر مشکلتون حل نشد و ويروسي هم نبود به احتمال زياد سيستمتون ايراد سخت افزاري داره.

منظورتون از مشکل سخت افزاری چی هست؟

من تمامی قطعات سیستم رو نو خریدم و اسمبل کردم.

alli2010
29-12-09, 15:35
آپدیت بایوس مادربورد رو از روی هارد و با روش Q-Flash که مختص گیگابایت هست رو بگید لطفا.
اون سوالات قبلی رو هم راهنمایی کنید.ممنون

reza76622201
30-12-09, 09:45
دوست عزيز نو بودن قطعه دليلي بر معيوب نبودنش نيست. کما اينکه قطعه نو از توي پکش که باز ميشه و تست ميشه نتيجه منفيه.
متاسفانه هنوز از روش Qfalsh فقط با فلاپي ديسک ميشه باياس رو آپديت کرد. نهايتا يه نرم افزاري تحت ويندوز روي برخي از CD يا DVD هاي گيگابايت هست که باياس رو مستقيم از روي هاردديسک آپديت مي کنه. اگه اونو گير بياريد خوبه.

alli2010
30-12-09, 18:32
حذفش کردم.چون با اتفاقات به وجود آمده و تصاویر رویت شده و قصی القلب بودن عده ای جانور سرمست از قدرت مشکل خودم رو فراموش کردم.

nima_hl
30-12-09, 19:17
بحث کردن اینجا فایده نداره.من در طول این یک ماه و بیشتر از 1 ماه.

هر سوالی کردم کسی نبود که بیشتر از خودم سر در بیاره.

میای میگی قطعه خرابه.فکر میکنی با بچه 7 ساله طرفی.قطعه اگر خراب باشه داد میزنه عزیزم.

باز میگی نمیشه از فلان و روش و فلان فلان.

خوب اگه میخوای کمک کنی و چیزی بارت هست بیا کامل بگو.و گر نه تاپیک رو خراب نکن.

این بحث رو میبرم جای دیگه.

مشکل دما بود که هیچ کسی سر در نیاورد .
مشکل اون پیام بود که باز همینطور.
این هم از این.
جواب سوالات رو هم که اصلا نمیدین فقط پست بیخود میزنید.

این سایت تخصصی هست ؟

چه تخصصی دارید؟میشه بگید؟چه تخصصی از من نوعی بیشتر دارید؟

فقط میتونید قطعه پیشنهاد بدید و بس.

من رفتم.اینجا آدم های متخصص وجود نداره.

فقط از یک نفر تشکر میکنم که اسمش نیما هست.باقی شماها هیچی بارتون نیست.

باز ایشون هر چی میدونست گفت و ...
خدانگهدار متخصصان سایت.

علی جان

خرابی یک کامپیوتر مثل بیماریه یک مریض میمونه

بعضی مواقع میشه از راه دور نسخه پیچید در پاره‌ای از زمانها هم واقعا نمیشه از راه دور کاری انجام داد

بابت این کار نمیشه به دکتر مشاور خرده گرفت

از روز اولی که توی این فروم فعالیتم رو شروع کردم اعلام کردم بدون هیچ چشم داشتی هر آنچه در توانم باشه انجام میدم که باز هم میگم چیز زیادی نیست

اگر براتون امکان داره و تهران تشریف دارید بفرمائید تا هماهنگ کنیم سیستم رو در پاتوق بنده بررسی کنیم

این کاری هستش که از دست بنده بر میاد و گمان نمیکنم دوستان دیگه در سایر فرومها هم بتونند برای شما کاری انجام بدن

سیستم شما مشکل حادی نباید داشته باشه ، چون از قطعات بدی استفاده نکردید ولی یک مشکل کوچک در جائی داره که تا رویت نشه تشخیص اون نیاز به سعی و خطا و زمان زیاد داره :give_rose:

masoomiyat
30-12-09, 20:19
دمای هسته های cpu من وقتی که سیستم به صورت آزاد در بیرون از کیس بود بین 28 تا 31 بودن حالا که سیستم رو به داخل کیس انتقال دادم دمای هسته ها از 38 تا 35 و بعضی وقتا هم به 40 میرسه.
این اختلاف دمای بیرون و داخل کیس طبیعی هست؟
مورد دوم اینکه باز وقتی مجدد به داخل کیس بردم سیستم رو چند باری بعد روشن کردن (حدودن 5 تا 10 دقیقه) سیستم خود به خود از کار می افته و صفحه یا سیاه میشه یا اینکه ریست میشه و ارور خطای ناموفق بودن اورکلاک رو میده در حالی که اصلن اوری انجام نشده و باید بایوس رو ریست کنم؟

این مورد دومی هم ممکنه از چی باشه؟ اینم بگم ظاهرن کمی مین رو بد جا انداختم واتصالات و گرافیک به خوبی به به دیواره کیس نچسبیده و یک میلی فاصله داره.

alli2010
31-12-09, 01:45
دمای هسته های cpu من وقتی که سیستم به صورت آزاد در بیرون از کیس بود بین 28 تا 31 بودن حالا که سیستم رو به داخل کیس انتقال دادم دمای هسته ها از 38 تا 35 و بعضی وقتا هم به 40 میرسه.
مورد دوم اینکه باز وقتی مجدد به داخل کیس بردم سیستم رو چند باری بعد روشن کردن (حدودن 5 تا 10 دقیقه) سیستم خود به خود از کار می افته و صفحه یا سیاه میشه یا اینکه ریست میشه و ارور خطای ناموفق بودن اورکلاک رو میده در حالی که اصلن اوری انجام نشده و باید بایوس رو ریست کنم؟

این مورد دومی هم ممکنه از چی باشه؟ اینم بگم ظاهرن کمی مین رو بد جا انداختم واتصالات و گرافیک به خوبی به به دیواره کیس نچسبیده و یک میلی فاصله داره.

دوست خوبم شما باید یک تاپیک مجزا برای خودتون ایجاد میکردین تا دوستان مشکل شما رو ببینند و راهنمایی کنند.

در مورد ددمای سی پی یو : داخل کیس و بیرون از کیس نباید فرقی داشته باشه.
شاید کیس شما تهویه خوبی نداره.پشت کیس فن داره؟

reza76622201
31-12-09, 06:55

اين اخلاف دما کاملا طبيعي و توجيه پذيره. باياستون رو آپديت کرديد؟
مشخصات سيستمتون و ورژن باياسش چيه عزيز؟

AMD>INTEL
31-12-09, 09:00
دما کاملا طبیعی هست نگران نباشید . اگر میخواهید مدت زیادی راحت باشید یک فن کولر مستر hyper tx3 بگیرید که دما تا مدت زیادی در وضع نرمال قرار میگیرد .

masoomiyat
31-12-09, 12:27
شاید کیس شما تهویه خوبی نداره.پشت کیس فن داره؟کیس ونگارد هست و از نظر تهویه و گردش هوا به خوبی کار میکنه

اين اخلاف دما کاملا طبيعي و توجيه پذيره. باياستون رو آپديت کرديد؟
مشخصات سيستمتون و ورژن باياسش چيه عزيز؟
دما کاملا طبیعی هست نگران نباشید . اگر میخواهید مدت زیادی راحت باشید یک فن کولر مستر hyper tx3 بگیرید که دما تا مدت زیادی در وضع نرمال قرار میگیرد .بایوس آخرین ورژن بود و حتا بخاطر اون اپایداری و ریست شدن های ناگهانی (و به همراهش بوق مکرر) اون رو به یه ورژن قبل تر دانگرید کردم
cpu هم 920 هست و فن هم ترمال رایت بلک به همراه دو فن.

به نظرتون باز هم طبیعی هست؟

reza76622201
02-01-10, 09:57
عزيز دمايي که فرموديد طبيعيه. مشکلي نيست. نگران نباشيد.
:11():