PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید CPU قدیمی!

ARA-RF
16-11-09, 18:14
سلام
اگر کسی cpu های پائینتر از pentium 4 داره من خریدارم!:1. (27):( البته پنتیوم 4 با قیمت پائین هم بود خریدارم!:wink:)
برای یک کار تحقیقی میخوام! قیمت نمیخوام دونه بیشتر از یکی دوهزار تومان باشه! چند تایی احتیاج دارم!
اگر مجالی بود میگم برای چه کاری!:great:

lorn
16-11-09, 19:34
شما با يكي دو هزار تومان هم باكس cpu نمي توني بخري

programmer69
16-11-09, 21:30
شما با يكي دو هزار تومان هم باكس cpu نمي توني بخري

مرسی از جواب خوبتون :1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10):

Jagvar
16-11-09, 22:15
واقعا زشته که برای یک کار تحقیقاتی این چنین جوابی به دوستمون دادین:whistle:
نمی خوایین بدین یا بفروشین اخه چرا مسخره می کنید.(البته که این هم قسمتی از فرهنگ هستش)
داداش من شهرستان هستم اگه قرار باشه بفرستم. من یه مغازه سراغ دارم توی شهرمون تعداد زیادی از 478 داره می تونم ارزون تر هم ازش بگیرم. فقط هزینه پست هم روش میاد.
اگه بتونید یکم بیشتر خرج کنید و ارزش بدین به کارتون دیگه این اتفاقات نمیفته.
:give_rose:

ARA-RF
17-11-09, 00:19
سلام
در مورد اون دوستان فقط میگم برای افزایش تعداد پست راه های دیگه ای هم وجود داره!!:give_rose:
من cpu مدل core i9 نخواستم که! سی پی یو پنتیوم 3 و پائین تر خواستم که الان کاربرد هم نداره!
در مورد قیمت هم بیشتر از این نمی ارزه پرسیدم از جایی! اونها نداشتند ولی این cpu ها رو تا 3 هزار تومن گفتند بخر! من هم چون هزینه پست میاد روش گفتم تا دو تومن! چون کاری که دارم با این سی پی یو ها عملا خراب کردن اونهاست یعنی دیگه غیر قابل استفاده میشن برای همین نمی تونم زیاد خرج کنم!
آقای Jagvar اگر زحمتی نیست قیمت بگیرید و خبرش رو به من بدید! دیگر دوستان هم اگر سراغ دارن دریغ نفرمایند!
ممنون

programmer69
19-11-09, 16:19
سلام
در مورد اون دوستان فقط میگم برای افزایش تعداد پست راه های دیگه ای هم وجود داره!!:give_rose:
من cpu مدل core i9 نخواستم که! سی پی یو پنتیوم 3 و پائین تر خواستم که الان کاربرد هم نداره!
در مورد قیمت هم بیشتر از این نمی ارزه پرسیدم از جایی! اونها نداشتند ولی این cpu ها رو تا 3 هزار تومن گفتند بخر! من هم چون هزینه پست میاد روش گفتم تا دو تومن! چون کاری که دارم با این سی پی یو ها عملا خراب کردن اونهاست یعنی دیگه غیر قابل استفاده میشن برای همین نمی تونم زیاد خرج کنم!
آقای Jagvar اگر زحمتی نیست قیمت بگیرید و خبرش رو به من بدید! دیگر دوستان هم اگر سراغ دارن دریغ نفرمایند!
ممنون

شرمنده فدات من فکر کردم CPU P4 می خوای من یه دونم دارم یعنی می تونم از کسی بگیرم به کارشم نمی یاد همین طوری می دم بهت فقط بگو کجایی ؟

ادرس پ.خ کن :11()::11():

Jagvar
19-11-09, 19:47
سلام
ممنون
بنده چون اشنا هستم ارزون تر حساب می کنه.از این بابت مشکلی نیست.
چون من 2.8 با 1 مگ کش ازشون گرفتم با 5 هزار تمن.:whistle:
ولی باشه می رم می پرسم البته دیگه میره برای شنبه.
راستی چنتا می خوایید؟

شرمنده فدات من فکر کردم CPU P4 می خوای من یه دونم دارم یعنی می تونم از کسی بگیرم به کارشم نمی یاد همین طوری می دم بهت فقط بگو کجایی ؟

ادرس پ.خ کن :11()::11():
کار درست همینه.
پیش به سوی پیشرفت.:give_rose:
:11():

ARA-RF
25-11-09, 15:01
واقعا زشته که برای یک کار تحقیقاتی این چنین جوابی به دوستمون دادین:whistle:
نمی خوایین بدین یا بفروشین اخه چرا مسخره می کنید.(البته که این هم قسمتی از فرهنگ هستش)
داداش من شهرستان هستم اگه قرار باشه بفرستم. من یه مغازه سراغ دارم توی شهرمون تعداد زیادی از 478 داره می تونم ارزون تر هم ازش بگیرم. فقط هزینه پست هم روش میاد.
اگه بتونید یکم بیشتر خرج کنید و ارزش بدین به کارتون دیگه این اتفاقات نمیفته.
:give_rose:
سلام

خواستم اینجا هم تشکر کرده باشم باشم از jagvar+ عزیز که مقداری از تراشه های مد نظر من رو تهیه کرده و برام فرستادند!:11():

mind2002
05-01-10, 14:34
[quote=jagvar+;172190]بنده چون اشنا هستم ارزون تر حساب می کنه.از این بابت مشکلی نیست.
چون من 2.8 با 1 مگ کش ازشون گرفتم با 5 هزار تمن.:whistle:
ولی باشه می رم می پرسم البته دیگه میره برای شنبه.
راستی چنتا می خوایید؟

دوست عزيز ضمن عرض سلام با توجه به اطلاعات فروش خوب جنابعالي نياز به يك عدد cpu presscot 478 دارم لطفآ در صورت موجود بودن اعلام فرمائيد . با تشكر

ahmad_ebrahimian
06-01-10, 22:06
سلام دوست عزیز

2 عدد cpu پنتیوم 1
2 عدد cpu پنتیوم 2
5 عدد Cpu amd soket A

اینا هست دونه ای 2 تومن

منتها معلوم نیست سالمه یا نه چون وسیله واسه تستش ندارم

اگه همینطوری بدون قیدو شرط خریدارین دستور بدین من در خدمتم