نمیدونم تا به حال به سینما سه بعدی رفتین یا نه. اولین باری که من به سینما سه بعدی رفتم تقریبا دو یا سه سال پیش در تهران بود. اونها به ما یک عینک مخصوص دادن و گفتن که باید پشت خط معینی که بر روی زمین کشیده شده بود بایستیم. بعد فیلم روی پرده به نمایش درامد. یه فیلم که بهش میگفتن ترسناک! اما واقعا برای بار اول خیلی برام جالب بود. از پشت عینک وقتی اون دایناسور (!) سرش رو به جلو میاورد دقیقا مثل این بود که از پرده اومده بیرون! طوری که در این لحظه همه تماشاچیان نیم قدم به عقب میرفتند. همینطور وقتی که دوربین میرفت زیر آب عین این بود که ماهی های درون آب دارن از بقل آدم رد میشن!
شاید کسی فکر این رو نمی کرد که روزی کامپیوتر های شخصی و خانگی هم قادر باشند فیلم ها و حتی بازی های رایانه ای رو به صورت سه بعدی پخش کنند! اما واقعیت اینه که شما فقط کافیه یه کارت از انویدیا سری 8000 یا 9000 یا سری 200 داشته باشید!
3D Vision چیست؟
3D Vision به طور خلاصه و کوتاه قابلیتی است در کارتهای گرافیک ساخت انویدیا که به واسته ی اون شما میتونید با داشتن تجهیزات مخصوص به دیدن عکسها و فیلم های سه بعدی یا بازی کردن Game های مورد علاقتون به صورت سه بعدی بنشینید.
چه کارتهایی از 3D Vision پشتیبانی میکنند ؟
در عکس زیر میتوانید لیست کارتهایی رو که از 3D Vision پشتیبانی میکنند را ملاحظه کنید:
Only the registered members can see the link
همانطور که ملاحظه میکنید ، اسمی از کارتهایی مثل 9500GT و 8600GT و 9400GT و 8500GT برای ساپرت Game نیامده اما نگران نباشید. اگر شما از این کارتها استفاده میکنید ، باز هم میتوانید بازیها را به صورت سه بعدی اجرا کنید اما ممکنه بازی یکم کند بشه یا مجبور بشید تنظیمات رو کاهش بدید. مثلا خود من تونستم Crysis Warhead رو با 8600GT به صورت سه بعدی اجرا کنم!
تجهیزات مورد نیاز:
به طور کلی دو راهکار جهت استفاده از این قابلیت وجود دارد:
1. راهکار اول استفاده از کیت کامل انویدیا میباشد که این راهکار گران اما با کیفیت است.
2. راهکار دوم استفاده از یک عینک مخصوص قرمز - آبی میباشد که این راهکار بسیار ارزان اما کیفیتی معمولی دارد.
1. استفاده از کیت کامل انویدیا (NVIDIA 3D VISION )
برای این روش شما به طور کلی به چهار چیز احتیاج دارید:
1. کیت مخصوص انویدیا ( Nvidia 3D Vision Kit )
2. مانیتور سازگار با رفرش ریت 120Hz
3. یک کارت گرافیک انویدیا ( ترجیحا از GTX260 و بالاتر)
4. سیستم عامل Vista یا Seven
نکته: درایور 3D Vision بر روی ویندوز XP نصب نمی شود!
برخی از نمایشگر هایی که از این قابلیت پشتیبانی می کنند عبارتند از:
NVIDIA 3D Vision-Ready displays devices
Desktop Displays
Samsung® SyncMaster 2233RZ 120 Hz LCD display (Only the registered members can see the link)
ViewSonic® FuHzion™ VX2265wm 120 Hz LCD display (Only the registered members can see the link)
100 Hz and higher analog CRTs
HDTVs
Mitsubishi® 1080p DLP® Home Theater TV (Only the registered members can see the link): WD-57833, WD-60735, WD-60737, WD-60C8, WD-60C9, WD-65735, WD-65736, WD-65737, WD-65C8, WD-65C9, WD-65833, WD-65835, WD-65837, WD-73735, WD-73736, WD-73737, WD-73833, WD-73835, WD-73837, WD-73C8, WD-73C9, WD-82737, WD-82837, L65-A90
Generic DLP HDTV mode
Projectors
DepthQ® HD 3D Projector by LightSpeed Design, Inc. (Only the registered members can see the link)
DQ-3120 by LightSpeed Design, Inc.
ViewSonic PJD-6210-3D
ViewSonic PJD-6220-3D (Only the registered members can see the link)
ViewSonic PJD-PJD5351-3D (Only the registered members can see the link)
ViewSonic PJD-PJD5111-3D (Only the registered members can see the link)
همانطور که ملاحظه می کنید اگر امکانات بالا رو بخواهید تهیه کنید باید پول زیادی خرج کنید. کیت انویدیا حدود 200 دلار ، یک مانیتور 120 هرتزی در میاد حدودا 700 دلار ( قابل توجه که مانیتور های LCD موجود در بازار اکثرا 60 هرتز هستند ) ، حداقل کارت GTX260 که حدود 220 دلار تموم میشه و در نهایت یک کامپیوتر با داشتن ویندوز ویستا یا 7 که این هم در حدود 600 دلار تموم میشه. یعنی در کل شما باید هزینه ای در حدود 1800 دلار بپردازید!
همانطور که میبینید این هزینه بسیار بالاست و چون در توان عمده کاربران نیست. به همین دلیل من بیشتر راه حل ارزان قیمت رو براتون توضیح میدم که کاربردی تر هست.
2. راهکار دوم استفاده از عینک مخصوص:
تجهیزات مورد نیاز:
1. ویندوز ویستا یا 7
2. حداقل 1 گیگابایت حفظه رم ( دو گیگ پیشنهاد می شود)
3. 100 مگابایت فضای خالی روی دیسک
4. عینک مخصوص
اگر با دیدن قیمتهای بالا نا امید شدید ، از این راهکار استفاده کنید چون حداکثر هزینه ای که برای شما دارد در حدود 5 هزار تومان خواهد بود!!! اما چگونه؟ مراحل زیر را دنبال کنید:
عینک مخصوص:
برای این کار کافیست تا یک عینک سه بعدی از یه جا پیدا کنید! این عینک تقریبا باید همانند تصویر زیر باشد:
یعنی یک طرف آن قرمز و طرف دیگر تو مایه های آبی!
نمیدونم برای پیدا کردن اینجور عینکها باید به کجا مراجعه کرد. دوستانی که الان دارن این مطلب رو میخونن اگر جایی برای خریداری این نوع عینک ها رو سراغ دارند لطف کنند و همینجا بقیه اعضا رو مطلع کنند.
اما من چه کار کردم؟ اینجا یه ابتکار به خرج دادم که البته هر چند به کیفیت خود عینک نیست و تصاویر با اینها کمی سایه دارن اما برای تجربه خیلی خوب هست.
برای اینکار کافیست تا مثل من به یه لوازم التحریر مراجعه کرده و یه طلق و شیرازه خریداری کنید اما یکی به رنگ قرمز و دیگری به رنگ آبی ( تصویر زیر ).
سپس هر کدام از طلق ها را از وسط تا کرده و به صورت دولا به طوری که طلق آبی رنگ را جلوی چشم راست و طلق قرمز رنگ را جلوی چشم چپ شما باشد بگذارید. با این میتونید تا حدود زیادی تصاویر سه بعدی را که در ادامه چگونگی آن توضیح داده شده مشاهده کنید. اما به دلیل اینکه رنگ آبی اون زیاد مناسب نیست تا حدودی سایه های آبی رنگ پیدا می شوند.
دریافت درایور 3D Vision :
برای مرحله بعد شما باید درایور 3D Vision رو دریافت و نصب کنید. حتما دقت داشته باشید که برای این کار سیستم عامل شما باید ویستا یا 7 باشد و نسخه درایور کارت گرافیک شما هم باید 180 به بالا باشد.
برای دریافت درایور 3D Vision به لینک رو به رو بروید: Only the registered members can see the link بعد از باز شدن صفحه در قسمت Product Type گزینه 3D Vision را انتخاب کرده و پس از انتخاب سیستم عامل و زبان مورد نظر ، آنرا دانلود نمایید.
برای آخرین نسخه دریافت درایور کارت گرافیک خود به لینک رو به رو بروید : Only the registered members can see the link عد از باز شدن صفحه در قسمت Product Type گزینه Geforce را انتخاب کرده و با انتخاب سری کارت خود و سیستم عامل و زبان مورد نظر ، آنرا دانلود نمایید.
نکته دیگری که در این رابطه باید خاطر نشان کنم ، این هست که ممکن هست درایور 3D Vision را داشته باشید که در این صورت نیازی به دانلود مجدد آن نیست. برای این کار درایوی که ویندوز ویستا یا هفت بر روی آن نصب هست را باز کرده و پوشه Nvidia را باز کرده ، سپس پوشه DisplayDriver را انتخاب کنید. با باز کردن این پوشه ، پوشه ای را که نسخه درایور نصب شده روی سیستم رو نوشته باز کرده و در نهایت پوشه International را باز کنید.
در این پوشه به دنبال فایلی به نام 3DVision_xxx.xx.exe بگردید. ( دقت داشته باشید که xxx.xx نسخه درایور نصب شده هست و بسته به اینکه چه نسخه ای از درایور انویدیا رو نصب داشته باشید متفاوت هست. مثلا اگر نسخه درایور شما 186.18 باشد این فایل هم به نام 3DVision_186.18.exe خواهد بود. )
نصب و راه اندازی :
اگر نسخه درایور کارت شما از 180 پایین تر بود، به مرحله اول و اگر هم نسخه درایور کارت شما 180 یا بالاتر بود به مرحله 2 بروید.
1. باید ابتدا جدیدترین نسخه رو نصب کنید. برای این کار پس از آماده سازی درایور جدید ، درایور قبلی کارت خود را از روی سیستم کاملا پاک کرده ، سیستم را از نو راه اندازی کرده – و درایور جدید را نصب کرده و مجددا سیستم را از نو راه اندازی کنید. پس از این کار به مرحله 2 بروید.
2. درایور 3D Vision رو که لینک دانلودش رو بالاتر گذاشتم ، دانلود کرده و به مرحله 3 بروید.
3. حال درایور 3D Vision رو نصب کرده و سیستم را مجددا راه اندازی کنید.
4. پس از راه اندازی ، بر روی دسکتاپ راست کلیک کرده و وارد کنترل پنل Nvidia شوید و مطابق عکس زیر گزینه Advanced Settings رو انتخاب نمایید.
5. در پنل کناری گزینه stereoscopic 3D را انتخاب کنید.
6. (قبل از اینکه این کار را انجام دهید ، مقاله را تا انتها بخوانید مرمطالعه کنید) مطابق عکس زیر تیک Enable stereoscopic 3D رو بزنید.
شما به محض اینکه این تیک را بزنید ، Wizard نرم افزار شما را در راه اندازی یاری میکند. اگر هم با زدن این گزینه Wizard فعال نشد ، گزینه Run setup wizard را در پایین به صورت دستی انتخاب نمایید. در این منو شما باید به سوالهای داده شده پاسخ دهید.
اولین سوال اینه که میگه شما از چه روشی دارید استفاده میکنید که شما باید گزینه 3D Vision Discover رو انتخاب کنید.
سپس دکمه Next را زده و به موارد خواسته شده پاسخ دهید.
7. برای پاسخ به اولین سوال به شکل داده شده توجه کنید و چشم راست خود را بسته و فقط با چشم چپ که طلق یا شیشه قرمز رنگ جلوی آن است به عکس نگاه کنید ( طلق یا شیشه آبی روی چشم راست و طلق یا شیشه قرمز روی چشم چپ ) . در این صورت فقط باید شش ضلعی ها را ببینید. بنابراین اولین گزینه را شش ضلعی انتخاب کنید.( به عکس زیر توجه شود)
سپس بر خلاف بالا چشم چپ را بسته و با چشم راست که طلق یا شیشه آبی رنگ را جلوی آن گذاشته اید ( طلق یا شیشه آبی روی چشم راست و طلق یا شیشه قرمز روی چشم چپ ) به تصویر بنگرید. در این صورت شما فقط باید مثلث ها را ببینید. بنابراین برای سوال دوم مثلث را باید انتخاب کنید ( به عکس زیر توجه شود) سپس Next را انتخاب کرده و به مرحله 8 بروید.
8. در صفحه جدید سوالی دیگر از شما پرسیده می شود که اگر طلق یا شیشه آبی روی چشم راست و طلق یا شیشه قرمز روی چشم چپ گرفته باشید باید در سمت چپ عکس تصویری متفاوت از سایر جاها را انتخاب کنید. بنابراین برای پاسخ به این سوال باید گزینه اول را انتخاب کنید. ( به عکس زیر توجه شود) بر روی دکمه Next کلیک کنید.
9. و در نهایت در آخرین مرحله در صورتی که به این سوالات پاسخ درست داده باشید و مشکل خاصی وجود نداشته باشد برنامه اعلام میکند که عملیات راه اندازی با موفقیت انجام شده. همچنین اگر تیک Launch a slideshow of 3D game images upon finishing the wizardگزینه را بزنید پس از اینکه بر روی دکمه Finish کلیک کردید چند عکس سه بعدی از بازی های مختلف را برای شما نمایش میدهد که با زدن عینک مخصوص می توانید به تماشای آن بنشینید.( به عکس زیر توجه شود)
از این پس شما هر بازی رو که اجرا کنید به صورت سه بعدی برای شما اجرا خواهد شد! مثلا عکسی رو که در پایین گذاشتم خودم در بازی Far Cry2 در حالت سه بعدی گرفتم که اگر اون عینک رو بزارید کاملا میتونید عمق رو احساس کنید.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
شما همانند تصویر زیر میتونید عمق دید رو افزایش دهید. این عدد به طور پیش فرض بر روی 15 درصد هست که در تصویر زیر بر روی 71 درصد قرار گرفته.
این مقاله هنوز ادامه دارد و در پست بعد شما رو با فیلم های سه بعدی و لینک دانلود اونها رو برای تماشا و همچنین لیست کامل بازی هایی که از این قابلیت پشتیبانی میکنند و توضیحات بیشتر در رابطه با اون آشنا میکنم.
پایان قسمت اول
------ قسمت دوم مقاله ------ (Only the registered members can see the link)
Shahryar
29-10-09, 17:17
فوق العاده بود حسین جان :1. (10):
یک سوال : چرا تصویری که گذاشتید توش دست ها روی هم نیوفتادند ؟ مال تنظیم عینکتون هست ؟ :11():
حتماً ادامه بدید و در پایان میتونیم با یک ویرایش رسمی تر در سایت اصلی هم مطلب را قرار بدیم . :1. (29):
Armin-N
29-10-09, 21:34
عکس ها واسه من نمایش داده نمیشه
میشه یه جای دیگه آپ کنید؟
29-10-09, 21:48
عکس ها واسه من نمایش داده نمیشه
میشه یه جای دیگه آپ کنید؟
آرمین جان مشکل مال سرور های ما بود که داشتیم روش تغییرات میدادیم ، مشکل حل شد ! :1. (23):
موفق باشید
شهریار :1. (29):
Computex
30-10-09, 00:29
فوق العاده بود حسین جان :1. (10):
خواهش میکنم شهریار جان :11():. امیدوارم که برای دوستان مفید باشه :1. (23):.
یک سوال : چرا تصویری که گذاشتید توش دست ها روی هم نیوفتادند ؟ مال تنظیم عینکتون هست ؟ :11():
منظورتون همون عکس بازی Far Cry 2 هست دیگه آره؟شما از عینک برای دیدن اون تصویر استفاده کردید یا همون طلقی که گفتم؟ اگه از طلق های قرمز و آبی استفاده کردید ، بهتره اونها رو از وسط تا کرده و به صورت دو لایه در بیارید. اینجوری تصویر بهتر دیده میشه اما باز هم کیفیتش به عینک خودش نمیرسه.
حتماً ادامه بدید و در پایان میتونیم با یک ویرایش رسمی تر در سایت اصلی هم مطلب را قرار بدیم . :1. (29):
از لطف شما سپاسگذارم. :give_rose:
Stream
30-10-09, 23:48
ما من چه کار کردم؟ اینجا یه ابتکار به خرج دادم که البته هر چند به کیفیت خود عینک نیست و تصاویر با اینها کمی سایه دارن اما برای تجربه خیلی خوب هست.
برای اینکار کافیست تا مثل من به یه لوازم التحریر مراجعه کرده و یه طلق و شیرازه خریداری کنید اما یکی به رنگ قرمز و دیگری به رنگ آبی ( تصویر زیر ).
سپس طلق آبی رنگ را جلوی چشم راست و طلق قرمز رنگ را جلوی چشم چپ خود بگیرید. با این میتونید تا حدود زیادی تصاویر سه بعدی را که در ادامه چگونگی آن توضیح داده شده مشاهده کنید. اما به دلیل اینکه رنگ آبی اون زیاد مناسب نیست تا حدودی سایه های آبی رنگ پیدا می شوند.
راه بهتر:
به فروشگاه های لوازم الکترونیک و الکترومغناطیس مراجعه کنید و ازشون دو فیلتر نور یکی با Polarization افقی و یکی با Polarization عمودی خریداری کنید. چون دقیقا اصول کار عینک های 3D و سینما و مانیتورهای 3D هم همینه (پخش دو تصویر همزمان و نمایش هر تصویر فقط به یک چشم)
این فیلتر ها رو جلوی چشمهاتون بگیرید تا کیفیتی خیلی بهتر از عینک های 5000 تومانی رو هم مشاهده کنید.
JEskandari
31-10-09, 10:44
راه بهتر:
به فروشگاه های لوازم الکترونیک و الکترومغناطیس مراجعه کنید و ازشون دو فیلتر نور یکی با Polarization افقی و یکی با Polarization عمودی خریداری کنید. چون دقیقا اصول کار عینک های 3D و سینما و مانیتورهای 3D هم همینه (پخش دو تصویر همزمان و نمایش هر تصویر فقط به یک چشم)
این فیلتر ها رو جلوی چشمهاتون بگیرید تا کیفیتی خیلی بهتر از عینک های 5000 تومانی رو هم مشاهده کنید.
امکان آن هست که در ضمینه فیلترها یک مقدار توضیح به من بدهید. ایا امکان ان هست که از این فیلترها همانند عینکهای آناگلیف با مونیتورهای معمولی هم استفاده کرد.
در ضمن میخواستم بدانم که در تهران ابن فیلترها را از کجا میتوانم تهیه کنم. و آبا این امکان وجود دادد که این فیلترها توسط عینک ساز تراشیده شده و بر روی عینک قرار بگیرد.
با تشکر.
Stream
31-10-09, 18:14
امکان آن هست که در ضمینه فیلترها یک مقدار توضیح به من بدهید. ایا امکان ان هست که از این فیلترها همانند عینکهای آناگلیف با مونیتورهای معمولی هم استفاده کرد.
بله امکانش هست چون این فیلتر ها دقیقا برای جدا کردن نورهایی با Polarization متفاوت عرضه شده اند.
در ضمن میخواستم بدانم که در تهران ابن فیلترها را از کجا میتوانم تهیه کنم. و آبا این امکان وجود دادد که این فیلترها توسط عینک ساز تراشیده شده و بر روی عینک قرار بگیرد.
آدرس ندارم، به فروشگاه های لوازم الکترونیکی و اپتیک جمهوری سر بزنید شاید پیدا کنید ...
امکانش هست توسط عینک ساز روی عینک قرار بگیره ..
...::: Ali :::...
01-11-09, 20:45
یه بار دیگه ممنون حسین و آرمان جان به خاطر اطلاعات...
حالا در مورد فیلتر های نوری سوال داشتم، من امروز رفتم سراغش ، بهم گفتند که مثل شیشه عینک، اینا هم شماره داره ، باید عدد و رقم رو داشته باشی ، البته گفت که اگه بتونی با هر کدومش تست کنی و بهترین رو انتخاب کنی که بهتره..
حسین جام هم پیشنهاد خوبی داد که عکس رو پرینت رنگی بگیریم و توی بازار دنبالش باشیم که تست کنیم هر کدوم خوب بود بگیریم ..
ممنون
Computex
05-11-09, 16:19
3D Vision
سلام دوستان. در ادامه بحث قبل ، در این پست میخواهم شما رو با تنظیمات و جزئیات بیشتر نرم افزار و همچنین لیست بازی هایی که با 3D Vision سازگار هستند و در نهایت لینک چند تا عکس سه بعدی و فیلم سه بعدی Full HD رو براتون بزارم.
قبل از شروع لازم میدونم از دوست خوبم آقای آرمان ( Stream ) برای معرفی فیلتر های پلاریزه و آقای علی آسمان بخش ( ...::: Ali :::...) که در جستجوی اونها به من کمک کردند تشکر کنم. ما هنوز به دنبال این عینکها هستیم و در صورت تهیه و جواب گرفتن حتما گزارش اونرو براتون خواهم گذاشت.
همچنین در پست قبلی هم چند تا مبحث اصلاح و ویرایش شدند. از جمله مطالبی در رابطه با درایور 3D Vision و چند نکته در رابطه با عینک و اضافه شدن توضیحات بیشتر برای راه اندازی درایور 3D Vision .
PART II/III
در ادامه ...
چه بازی هایی از 3D Vision پشتیبانی می کنند؟
این مطلب رو با لیست بازی هایی که توسط 3D Vision پشتیبانی میشوند شروع میکنم. در حال حاضر پیش از 300 بازی هستند که میتونید اونها رو به صورت سه بعدی اجرا کنید.
برای دیدن لیست بازی هایی که توسط این قابلیت پشتیبانی میشوند به لینک رو به رو بروید : Only the registered members can see the link
در صفحه باز شده جدولی رو ملاحظه میکنید که از دو ستون تشکیل شده. در ستون سمت راست لیست بازیهایی نوشته شده که از 3D Vision پشتیبانی میکنند و در ستون سمت چپ هم امتیازی است که به این بازی ها داده شده. اما این امتیاز داده شده چه معنایی دارد؟
در ستون Rating با سه نوع درجه بندی با نامهای Excellent ، Good ، Fair ، Poor و Not Recommend به علاوه یک درجه بندی ویژه که با لوگوی Nvidia 3D Vision نشان داده شده و تا زمان نگارش این مطلب تنها سه بازی از اون بهره می برند برخورد میکنید. در جه بندی اول این جدول که با لوگوی Nvidia 3D Vision Ready به نمایش درامده ، درواقع بالاترین سطح پشتیبانی از 3D Vision رو شامل میشه که تا زمان نگارش این مطلب تنها سه بازی جدید (Batman: Arkham Asylum , Biohazard 5 , Resident Evil 5 ) از این سطح برخوردارند. شما میتوانید این بازی ها رو با بهترین کیفیت نسبت به سایر بازی ها به صورت سه بعدی اجرا نمایید.
از بالا به پایین 5 نوع درجه بندی دیگر رو در این جدول ملاحظه میکنید که از سمت Excellent به Not Recommend کیفیت پشتیبانی از قابلیت سه بعدی کاهش میابد. Excellent بدین معناست که بازی های این دسته رو میتونید با کیفیت خیلی خوبی به صورت سه بعدی بازی کنید و Not Recommend بدین معناست که هرچند بازی های قرار گرفته در این دسته از 3D Vision پشتیبانی میکنند ولی پیشنهاد نمیشود شما از این قابلیت در این بازی ها استفاده کنید! به بیان دیگر این دسته کیفیت پایینی در هنگام بازی به صورت سه بعدی دارند که اجرا نکردن آن به صورت سه بعدی بهتر از اجرا کردن اون در این حالت است!
همچنین شما نیز می توانید این لیست در کنترل پنل انویدیا ملاحظه کنید که در ادامه انرو هم توضیح خواهم داد.
اجرا بازی به صورت سه بعدی:
پس از نصب درایور 3D Vision و فعال کردن اون ( که در پست قبل توضیح داده شد ) میتونید هر بازی رو که از 3D Vision پشتیبانی میکند رو به صورت سه بعدی اجرا کنید. برای این کار نیازی به تنظیم خاصی در خود بازی نیست و از همان ابتدا بازی برای شما به صورت سه بعدی اجرا خواهد شد. اما خود 3D Vision پیشنهاداتی برای تغییر در تنظیمات گرافیکی بازی خواهد داد که با اعمال اونها می توانید کیفیت بالاتری رو در هنگام اجرای سه بعدی داشته باشید.
اولین باری که یه بازی خاص رو در این حالت اجرا میکنید ، خواهید دید که اطلاعاتی در سمت راست و پایین صفحه در رابطه با اون بازی به نمایش در می آیند که از جمله اونها میشه به درجه بندی انویدیا برای اون بازی و همچنین پیشنهاداتی که برای تنظیمات گرافیکی داده شده رو ببینید.
برای مثال در عکس زیر بازی Far Cry2 در این حالت اجرا شده که همانطور که ملاحظه می کنید در قسمت Rating نوشته شده Excellent یعنی بازی Far Cry 2 رو میتونید با کیفیت خوب و بالایی به صورت سه بعدی اجرا نمایید. دقیقا مانند همان مطلبی که در رابطه با درجه بندی گفته شد.
همچنین چند پیشنهاد در رابطه با تنظیمات گرافیکی داده شده که با انجام اونها میتونید بهترین کیفیت رو در اون بازی بگیرید. برای مثال در همین عکس پایین ، به من پیشنهاد داده که سایه ها ( Shadows ) رو بر روی Medium قرار داده و افکت Bloom رو در تنظیمات بازی خاموش کنم.
شما میتونید با گرفتن همزمان دکمه های Ctrl + Alt + Insert بر روی کیبورد این اطلاعات که در گوشه مانیتور به نمایش در می آید را حذف نمایید.
میان بر های برنامه:
این گزینه خیلی کاربردی هست و به واسطه ی اون شما میتوانید در حین بازی کردن و بدون اینکه از بازی خارج شوید برخی از تنظیمات نرم افزار را تغییر دهید. برای اعمل تغییرات برای کلید های میان بر و یا اطلاع از آنها ابتدا وارد کنترل پنل انویدیا شده و گزینه Set up stereoscopic 3D را انتخاب کرده و دکمه Set Keyboard Shortcuts را انتخاب نمایید. با انتخاب این گزینه پنجره ای به شکل زیر برای شما باز خواهد شد.
همانطور که در عکس بالا ملاحظه می فرمایید ، این تنظیمات از بالا به پایین عبارتند از:
1. با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و T می توانید در حین بازی 3D Vision را فعال کرده و با عینک سه بعدی بازی را ادامه دهید و یا آنرا غیر فعال کرده و به صورت عادی بازی کنید.
2. با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و F4 در بازی می توانید عمق را افزایش دهید.
3. با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و F3 در بازی می توانید عمق را کاهش دهید.
4. فعال و یا غیر فعال کردن 3D Laser Sight با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و F12 انجام می پذیرد.
5. با نگه داشتن کلیدهای ترکیبی Ctrl + Alt + Insert می توانید اطلاعاتی که برای اولین شروع بازی در حالت سه بعدی در پایین و سمت راست مانیتور به نمایش در می آید را مخفی یا ظاهر کنید. ( در باره این مطلب قبلا توضیح داده شده بود)
مشاهده لیست بازی ها و برنامه های نصب شده روی سیستم که توسط 3D Vision پشتیبانی می شوند:
با رفتن به منوی View Compatibility with games و برداشتن تیک گزینه Show Only Installed Games مانند تصویر زیر میتوانید لیست کامل بازی هایی که توسط 3D Vision پشتیبانی می شوند و همچنین میزان سازگاری این بازی ها با 3D Vision را ملاحظه نمایید. دقیقا مانند توضیحاتی که قبلا در باره لینک گذاشته شده ارائه شد.
همچنین با زدن تیک Show Only Installed Games میتوانید ملاحظه کنید برنامه ها یا بازی های نصب شده روی سیستم از 3D Vision پشتیبانی می کنند یا خیر و همچنین می توانید ملاحظه کنید این بازی ها و برنامه ها تا چه حد با 3D Vision سازگار هستند.
فیلم های سه بعدی:
شما میتونید با دانلود فیلم های سه بعدی و ویدئو پلیر مخصوص انویدیا و زدن عینک مخصوص همانند سینما سه بعدی به مشاهده فیلم بنشینید.
برای راه اندازی این بخش ابتدا باید NVIDIA 3D Vision Video Player رو دانلود کنید که آخرین ورژن آن تا زمان نگارش این مطلب 1.4.7 می باشد. برای دانلود این ویدئو پلیر به لینک رو به رو بروید : Only the registered members can see the link
پس از دانلود و نصب این نرم افزار می توانید ویدئو های سه بعدی را دانلود کرده و با عینک به تماشای آن بنشینید.
در پایین لینک دانلود چندتا ویدئو سه بعدی رو براتون گذاشتم که می تونید دانلود کنید:
Nürburgring 24 Hour Race
Download (Only the registered members can see the link): 1080p (477 MB)
Author: KUK Filmproduktion
GmbH
Copyright: 2009 KUK
Filmproduktion (Only the registered members can see the link)
Knight’s Quest 3D
Download (Only the registered members can see the link): 576p (52 MB)
Author: Benjamin Smith
Copyright: Red Star Studio Ltd (Only the registered members can see the link).
Oldtimers
Download (Only the registered members can see the link): 1080p (96 MB)
Author: Werner Bloos
Copyright: Werner Bloos
Upper Middle Rhine Valley
Download (Only the registered members can see the link): 576p (822 MB)
Author: Detlef Krause
Copyright: Cinovent GmbH
and 3DSession.com (Only the registered members can see the link)
عکس های سه بعدی :
شما همچنین می توانید با دانلود عکس های سه بعدی و توسط عینک مخصوص به تماشای عکس های سه بعدی بنشینید.
Santa Clara Classic Car Show 2009 (Only the registered members can see the link)
Batman: Arkham Asylum (Only the registered members can see the link)
اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود و شما حتی می توانید با تهیه یک دوربین دیجیتال که از 3D Vision پشتیبانی می کند ، عکس های یادگاری خود را به صورت سه بعدی گرفته و و آنرا با عینک مخصوص سه بعدی تماشا کنید! در حال حاضر دوربین Fujifilm مدل FinePix Real 3D W1 از این قابلیت پشتیبانی میکند! برای اطلاعات بیشتر این لینک را بخوانید. Only the registered members can see the link
امیدوارم تمام دوستان از این مقاله لذت برده و از اون استفاده کرده باشند.
مقاله 3D Vision به پایان رسید و در پست بعد به پرسش و پاسخ های متداولی که احتمالا در ذهن خواننده ایجاد خواهد شد می پردازیم.
نویسنده : سید حسین ریشهری
منابع :
هر گونه برداشت از این مطالب با ذکر نام نویسنده و منبع به صورت لینک بلامانع می باشد.
JEskandari
05-11-09, 21:03
امروز عینکی را که سفارش داده بودم از عینک سازی دریافت کردم اما متاسفانه رنگ قرمزش درست انتخاب نشده بود اما با قرار دادن یک عدد طلق قرمز برروی شیشه سمت چپ همه چیز درست شد
با عینک یک کمی Resident Evil 5 بازی کردم بای بگم فوق العاده بود ، من که دیگه هیچ کارتی را اگه از3DVision پشتیبانی نکنه نمیخرم.
اگر بقیه هم فقط یک بار از این تکنولوژی استفاده کنند شرکت ATI باید بره بساط کارتهای گرافیکی اش را کاملا جمع کند و جاش لنگ پهن کنه.
اینم عکسی از عینک من ، ببخشید به خاطر کیفیت پایین من فقط یک گوشی E51 برای گرفتن عکس داشتم
nima_hl
05-11-09, 21:10
امروز عینکی را که سفارش داده بودم از عینک سازی دریافت کردم اما متاسفانه رنگ قرمزش درست انتخاب نشده بود اما با قرار دادن یک عدد طلق قرمز برروی شیشه سمت چپ همه چیز درست شد
با عینک یک کمی Resident Evil 5 بازی کردم بای بگم فوق العاده بود ، من که دیگه هیچ کارتی را اگه از3DVision پشتیبانی نکنه نمیخرم.
اگر بقیه هم فقط یک بار از این تکنولوژی استفاده کنند شرکت ATI باید بره بساط کارتهای گرافیکی اش را کاملا جمع کند و جاش لنگ پهن کنه.
اینم عکسی از عینک من ، ببخشید به خاطر کیفیت پایین من فقط یک گوشی E51 برای گرفتن عکس داشتم
سلام
ممنون میشم اگر این شیشه ها شماره بخصوصی داره ( از نظر رنگ بندی ) بفرمائید
در ضمن ati هم توی این ضمینه داره کار میکنه و یک سری درایورهای بتا رو برای سری 58 آماده کرده
توی مشخصات 5870 هم این قضیه 3d اعلام شده :wink:
JEskandari
05-11-09, 21:35
سلام
ممنون میشم اگر این شیشه ها شماره بخصوصی داره ( از نظر رنگ بندی ) بفرمائید
در ضمن ati هم توی این ضمینه داره کار میکنه و یک سری درایورهای بتا رو برای سری 58 آماده کرده
توی مشخصات 5870 هم این قضیه 3d اعلام شده :wink:
راستش در مورد این شماره خبر چندانی ندارم چون به عینک ساز گفتم برای چکار میخوام یک عکس از این عینکها هم از اینترنت داونلود کردم بهش دادم گفتم اینجوری باشه . بهم گفت 2-3 روز دیگه بیا عینک را ببر.
در ضمن فقط روی 5870 بازم خدا پدر NVIDIA را بیامرزه که از کارتهای 8XXX به بعد این تکنولوژی را پشتیبانی میکنن.
salina
12-12-09, 00:36
با سپاس ازتون اقا من دو طلق ابی و سبز رو با هم و قرمز رو تک و دو لایه زدم خیلی بهتر شد
EhsanHF
12-12-09, 11:17
سلام .
این برنامه روی لپ تاپ من نصب نمیشه !
مدل گرافیک من اینه :
GeForce 8600M GT
mzz
12-12-09, 13:14
من رشته ام نقشه برداری ما تو نقشه برداری علم فتو گرامتری داریم که برای عکس برداری و دیدن سه بعدی عکس و انجام محاسبات پارامتری مثل ارتفاع و مختصات نقاط از روی عکس تهیه شده انجام میدیم
برای این کار ما از زوج عکس ساده که به وسیله استروسکوپ سه بعدی میشن استفاده میکنیم
و یا عکس های که با استفاده از عینک های معمولی با دو طلق آبی و قرمز میتوان سه بعدی دید ولی قابلیت انجام محاسبات دقیق را ندارند
در کل اگه میخواین عینک سه بعدی بسازید این لینک کمکتون میکنه
من تو نمایشگاه نقشه برداری 87 بهم یه عینک سه بعدی بین با یه آلبوم عکس از جاهای دیدنی تهران برای تبلیغات دادن متاسفانه گمشون کردم اگه بود هم عکسا رو میزاشتم هم نمونه عینک.
عکس ها کاملا سه بعدی بودن
در کل اگه خواستین در مورد دید سه بعدی اطلاعات بیشتر کسب کنید میتونید یه سرچ تو گوگل کنید کافیه
بنویسید فوتوکرامتری و بعد اینتر رو بزنید
Computex
12-12-09, 21:25
سلام .
این برنامه روی لپ تاپ من نصب نمیشه !
مدل گرافیک من اینه :
GeForce 8600M GT
سلام. در سایت Nvidia گفته ای مبنی بر اینکه از لپ تاپ پشتیبانی میشود نیامده.
hamed rak
06-01-10, 14:34
سلام
چرا رنگ شیشه های بعضی از عینک های سه بعدی مثل همه؟
عینک های زیر رو ببینید:
JEskandari
06-01-10, 18:00
اون پایینی را نمیدونم ولی اون بالایی ها عینکهای مکانیکی هستند 200$ قیمت دارند ومیتونند در ثانی 120 بار به نوبت جلوی یک چشم را بگیرند و چشم دیگه را باز کنند و بلعکس
در ضمن برای استفاده هم نیاز به مونیتورهای $450-2000$ دارند
hamed rak
06-01-10, 19:13
سلام
ممنون آقای اسکندری
hamed rak
06-01-10, 19:17
سلام
من یه عینک آناگلیف دارم که سایه می ندازه؟
به نظرتون همه ی عینک های آناگلیف سایه می ندازه؟
راستی بهترین نوع عینک آناگلیف چیه (رنگ شیشه هاشو می گم)
ممنون
JEskandari
06-01-10, 22:12
سلام
من یه عینک آناگلیف دارم که سایه می ندازه؟
به نظرتون همه ی عینک های آناگلیف سایه می ندازه؟
راستی بهترین نوع عینک آناگلیف چیه (رنگ شیشه هاشو می گم)
ممنون
بهترین عینک عینکی خواهد بود که با کارت گرافیکی شما بیاید یا از طرف NVIDIA عرضه شود .
وگر نه بقیه عینکها سایه میاندازند شما برای 3DVision Discover نیاز به عینکی با طلق آبی و قرمز دارید.
در حال حاظر بهترین راه آن است که چند تا طلق آبی وقرمز به جلوی لنزهای عینک اضافه کنید تا از سایه ها کاسته شود.
JEskandari
17-02-10, 00:33
حتما عینکها هم کاغذی و فیلتر هم پلاستیکی است.شما حتی یک عکس نگذاشتید که مردم ببینند اینها چیه.
در ضمن اگه درایورتان IZ3D هستش اینم کارتهای توصیه شده توسط IZ3D هستش
For ATI Graphics Cards, we recommend a minimum of an ATI Radeon 4870.
For nVidia Graphics Cards, we recommend a minum of an nVidia Geforce 7900.در ضمن مگر آگهی فروش وسط تاپیک ها هم داشتیم فکر کنم یک بخش کامل مخصوص فروش محصولات وجود داشت.
Hamid2547
17-02-10, 04:54
دوستان مطمئنید ATI فکری به حال کارت های زیر 5XXX برای تکنولوژی سه بعدی نکرده؟اگر اینطور باشه واقعا زرشک ATI:lol:
Computex
17-02-10, 07:52
دوستان مطمئنید ATI فکری به حال کارت های زیر 5XXX برای تکنولوژی سه بعدی نکرده؟اگر اینطور باشه واقعا زرشک ATI:lol:
سلام حمید جان. در حال حاضر چنین تکنولوژی روی کارت های سری 5000 ATI عرضه نشده اما به گفته ی 3dvision-blog.com داره روی این تکنولوژی برای کارت های ATI کار میشه تا در آینده با کارت های سری 5000 هم بشه سه بعدی دید!
برای اطلاعات بیشتر:
JEskandari
17-02-10, 11:29
راستش را بخواهید توی سایت ATI برای کارت HD5870 نوشته شده که از تکنولوژی 3D پشتیبانی میکند ولی متئاسفانه ATI مثل همیشه کار را نیمه کاره رها کرده است و بر خلاف NVIDIA درایورها را را ضمیمه کارت نکرده و برای استفاده از این ویژگی در این کارت شما باید از درایور IZ3D استفاده کنید . که در نتیجه آن به علت بهینه نبودن ان درایور تصویر دچار پرش میشود و حرکات شخصیتها به حالت عقربه ساعت به جای یکنواخت بودن حالت پرشی پیدا میکند. در حالیکه با درایور 3DVision از NVIDIA این مشکل وجود ندارد.
P.Pod
27-02-10, 22:16
سلام
خیلی جالب بود. آیا برای نوب بوک هم این امکان وجود داره؟ (گرچه می دونم رسما پشتیبانی نمیشه ولی کرکی پچی چیزی؟)
Computex
27-02-10, 22:31
سلام
خیلی جالب بود. آیا برای نوب بوک هم این امکان وجود داره؟ (گرچه می دونم رسما پشتیبانی نمیشه ولی کرکی پچی چیزی؟)
سلام دوست عزیز. خیر بنده که تا حالا چیزی در این رابطه ندیدم!
موفق باشید.
JEskandari
28-02-10, 09:00
درایور خود NVIDIA در حال حاظر که NoteBook را پشتیبانی نمیکنه البته سما این را اجرا کن ببین چی میگه
h'i ُعححخقف نمیکرد میتوانی درایور IZ3D را هم توی اینترنت بگردی شاید اون پشتیبانی کرد ولی کیفیت اون درایور پایینتر هستش.
Love game
28-02-10, 10:09
با سلام
دوستان کسی نمیدونه پک 3D Vision خود انویدیا را از کجا میشه گیر آورد
و دیگه اینکه لیستی از مانیتورهایی 120 هرتزی که کامل از 3D Vision پشتیبانی می کنند
با تشکر :give_rose:
JEskandari
28-02-10, 10:26
با سلام
دوستان کسی نمیدونه پک 3D Vision خود انویدیا را از کجا میشه گیر آورد
و دیگه اینکه لیستی از مانیتورهایی 120 هرتزی که کامل از 3D Vision پشتیبانی می کنند
با تشکر :give_rose:
خیلی ساده هیچ کدام از مانیتورهایی که توی پاساژ رضا و ایرات و مرکز کامپیوتر پایتخت هست این پشتیبانی را انجام نمیدن.
این چند تا مانیتور که ساپورت میکنن
اینها FullHD هستن
ACER GD245HQ (Only the registered members can see the link) 120 Hz LCD display
ACER GD235HZ 120 Hz LCD display
Alienware OptX AW2310 120 Hz LCD display (Only the registered members can see the link)
اینها هم 1680x1050
Samsung® SyncMaster 2233RZ (Only the registered members can see the link) 120 Hz LCD display
ViewSonic® FuHzion™ VX2265wm (Only the registered members can see the link) 120 Hz LCD display
اینها هم HDTV های mitsubishi که پشتیبانی میکنن ولی یک مقدار بالای 2 میلیون قیمت دارن.
Mitsubishi® 1080p DLP® Home Theater TV (Only the registered members can see the link): WD-57833, WD-60735, WD-60737, WD-60C8, WD-60C9, WD-65735, WD-65736, WD-65737, WD-65C8, WD-65C9, WD-65833, WD-65835, WD-65837, WD-73735, WD-73736, WD-73737, WD-73833, WD-73835, WD-73837, WD-73C8, WD-73C9, WD-82737, WD-82837, L65-A90
Mitsubishi 1080p LaserVue TV (Only the registered members can see the link): L65-A90
Generic DLP HDTV mode
اینها هم پروژکتورهایی که ساپورت میکنن .
Acer X1130P (Only the registered members can see the link)
Acer X1261 (Only the registered members can see the link)
Acer H5360 (Only the registered members can see the link)
DepthQ® HD 3D Projector (Only the registered members can see the link) by LightSpeed Design, Inc.
ViewSonic PJD-6210-3D
Computex
28-02-10, 19:40
ضمن تشکر از جناب JEskandari (Only the registered members can see the link) این نکته رو هم اضافه کنم که اگر شما کیت انویدیا رو تهیه کرده باشید ، می توانید با ترفندی اونرو روی مانیتور 60 هرتز هم اجرا کنید.
این قضیه که میگن مانیتور 120 هرتز باشه به این دلیل هست که فریم ها به دو قسمت تقسیم میشه و فریم هایی رو که باید چشم راست تشخیص بده با Polarization افقی و فریم هایی رو که باید چشم چپ ببینه با پلاریزیشن عمودی ارسال میشه.
همونطور که می دانید تابش الکترو مغناطیسی متشکل از میدان های الکتریکی (E) و مغناطیسی (M) می باشد که در دو صفحه عمود بر هم در حال نوسان بوده و با سرعت ثابت در محیط معین حرکت می کنند. (شکل زیر):
حالا شما اون عینک مخصوص رو که تهیه می کنید یک سمت لنز پلاریزه افقی و یه سمت هم لنز پلاریزه عمودی قرار گرفته که این باعث میشه یکی طیف های افقی رو فیلتر کنه و یکی هم طیف های عمودی رو. (در تصویر زیر تابش الکترومغناطیس یک بار از فیلتر پلاریزه عمودی و یک بار از فیلتر پلاریزه افقی عبور کرده است که می توانید تفاوت را ملاحظه کنید):
بنابراین بعد از راه اندازی کیت انویدیا با یه مانیتور 120 هرتز ، شما وقتی حالت سه بعدی رو اجرا می کنید و عینک مخصوص رو میزنید ، عملا 60 هرتز رو می بینید. یعنی اندازه مانیتور های معمولی.
حالا با اون ترفندی که گفتم میتونید از مانیتور های 60 هرتز هم برای این کار استفاده کنید ( چون همونطور که اطلاع دارید علاوه بر کمیاب بودن مانیتور های 120 هرتز ، قیمت آنها هم بالا هست ) اما با این کار بعد از راه اندازی شما عملا 30 فریم در ثانیه رو مشاهده می کنید (30 فریم به ازای هر چشم) که مخصوصا در بازی ها و فیلم های پر تحرک میتونه آزار دهنده باشه.
موفق باشید.
Cyberhero
01-03-10, 15:41
سلام دوستان
دوستانی که تونستید سه بعدی ببینید, همتون مانیتور 120 هرتزی دارید؟
روی مانیتور 60 هرتزی نمیشه سه بعدی دید یا کیفیتش پایین میاد؟ توی تلوزیون رفرش ریت رو 60 هرتز زده باید باشه, جریان چیه که برای مانیتور باید 120 هرتز باشه ولی برای تلویزیون باید 60 هرتز باشه؟
راستی کسی دقیقا میدونه این رفرش ریت اینجا چه نقشی داره؟ منظورم توی مانیتور های ال سی دی هست, تعریفی که قبلا برای رفرش ریت وجود داشت(توی سی آر تی) این بود که رفرش ریت هر چه بیشتر باشه, سرعت تغییر صفحه ی مانیتور بیشتر میشه, ولی توی ال سی دی ها این اصطلاح تقریبا از بین رفت و سرعت پاسخگویی جایگزین اون شد, حالا من موندم این سرعت پاسخگویی چه تفاوتی با ریفرش ریت داره؟
Computex
02-03-10, 01:08
سلام دوستان
دوستانی که تونستید سه بعدی ببینید, همتون مانیتور 120 هرتزی دارید؟
روی مانیتور 60 هرتزی نمیشه سه بعدی دید یا کیفیتش پایین میاد؟ توی تلوزیون رفرش ریت رو 60 هرتز زده باید باشه, جریان چیه که برای مانیتور باید 120 هرتز باشه ولی برای تلویزیون باید 60 هرتز باشه؟
راستی کسی دقیقا میدونه این رفرش ریت اینجا چه نقشی داره؟ منظورم توی مانیتور های ال سی دی هست, تعریفی که قبلا برای رفرش ریت وجود داشت(توی سی آر تی) این بود که رفرش ریت هر چه بیشتر باشه, سرعت تغییر صفحه ی مانیتور بیشتر میشه, ولی توی ال سی دی ها این اصطلاح تقریبا از بین رفت و سرعت پاسخگویی جایگزین اون شد, حالا من موندم این سرعت پاسخگویی چه تفاوتی با ریفرش ریت داره؟
دوست عزیز سلام.
اگه مقاله رو خونده باشید حتما متوجه شدید که برای دیدن حالت سه بعدی دو راه وجود داشت. اولین راه که از آن با عنوان روش ارزان قیمت یاد شده بود تصاویر یه سایه ی آبی و قرمز میگرفت و بعد با عینک آبی - قرمز دست ساز که آموزشش رو هم گفته بودم ، می شد تصاویر رو به صورت سه بعدی دید. در این حالت با یه مانیتور LCD یا CRT معمولی (60 هرتز) و یه کارت جیفورس سری 8 یا بالاتر و درایور نرم افزاری اون میشد دید.
اما روش دوم که از آن به عنوان روش گران قیمت اما با کیفیت بالاتر و بهتر یاد شده بود شما نیاز به کیت کامل انویدیا ( حدود 200 دلار ) + یک مانیتور LCD 120Hz داشتید. ما تا به حال روش دوم رو استفاده نکردیم و فقط از روش اول که تهیه ی آن بسیار ارزان و ساده می باشد استفاده کردیم.
در رابطه با سوال قبل هم در پست قبلیم توضیح دادم.
کدوم تلوزیون معرفی شده برای روش دوم از رفرش ریت 60 هرتز پشتیبانی میکنه؟! تو لیست که همشون 120 هرتز هستند!
و برای سوال آخر هم دقیقا اطلاعی ندارم!
موفق باشید.
Stream
02-03-10, 04:32
این قضیه خارج از بحث این تاپیک است.
ولی بطور ساده، Refresh Rate هیچ ارتباطی به Response Time نداره و دو مفهوم کاملا جدا از هم هستند. Refresh Rate (تعریف عمومی، نه علمی) تعداد دفعادتی در ثانیه است که مانیتور می تونه تصویر رو روی صفحه آپدیت کنه. و Response Time مدت زمانیه که حالت (State) پیکسل ها از یک حالت به یک حالت دیگه تغییر کنه (Gray to Gray در مشخصات تجاری) ... این دو هیچ ارتباط یا مغایرتی با هم ندارند.
سوال دیگه ای هست تاپیک جدید بزنید تا بیشتر بحث کنیم.
Cyberhero
04-03-10, 02:36
دوست عزیز سلام.
اگه مقاله رو خونده باشید حتما متوجه شدید که برای دیدن حالت سه بعدی دو راه وجود داشت. اولین راه که از آن با عنوان روش ارزان قیمت یاد شده بود تصاویر یه سایه ی آبی و قرمز میگرفت و بعد با عینک آبی - قرمز دست ساز که آموزشش رو هم گفته بودم ، می شد تصاویر رو به صورت سه بعدی دید. در این حالت با یه مانیتور LCD یا CRT معمولی (60 هرتز) و یه کارت جیفورس سری 8 یا بالاتر و درایور نرم افزاری اون میشد دید.
اما روش دوم که از آن به عنوان روش گران قیمت اما با کیفیت بالاتر و بهتر یاد شده بود شما نیاز به کیت کامل انویدیا ( حدود 200 دلار ) + یک مانیتور LCD 120Hz داشتید. ما تا به حال روش دوم رو استفاده نکردیم و فقط از روش اول که تهیه ی آن بسیار ارزان و ساده می باشد استفاده کردیم.
در رابطه با سوال قبل هم در پست قبلیم توضیح دادم.
کدوم تلوزیون معرفی شده برای روش دوم از رفرش ریت 60 هرتز پشتیبانی میکنه؟! تو لیست که همشون 120 هرتز هستند!
و برای سوال آخر هم دقیقا اطلاعی ندارم!
موفق باشید.
سلام دوست عزیز,
آره حق با شماست, راستش من دقیق پست شما رو نخوندم و برای همین به اشتباه افتادم و فکر کردم اون عینک که خودتون ساختید به نوعی یه ترفند هست که با اون میشه بدون کیت انویدیا, تری دی ویژن رو اجرا کرد ولی بعد از اجرای ویزارد فهمیدم که این یه ترفند نیست و در واقع استفاده از اون عینک دو رنگ یه روش کاملا جدا از روش کیت انویدیا هست که کلا سیستمشون با هم فرق میکنه و توسط خود انویدیا هم ارائه شده.
برای تلوزیون هم من درست توضیح ندادم:
گفته برای تلوزیون, توی تنظیمات بازی رفرش ریت رو روی 60 هرتز قرار بدید, جریان چیه؟!
من دیروز عینک رو ساختم, اولش جای رنگ ها رو برعکس زده بودم :whistle:که دیدم ویزارد رو ادامه نداد و بنابراین جاشون رو عوض کردم. برای هر چشم سه تا طلق قرار دادم که تا حدودی رنگها رو فیل*ر میکنه ولی هنوز کامل نیست و تصویر کاملا شفافی نداره. دیشب هم کلی باهاش وررفتم و چند تا بازی رو باهاش اجرا کردم ولی جالبترین چیز همون برنامه ی تست خود انویدیا هست که لوگوی انویدیا از مانیتور میاد بیرون و بعد از اون بازی nfs shift جالب بود که توی بازی یکدفعه کاپوت ماشین کنده شد و حسابی ما رو وادار به واکنش کرد!
برای ساخت عینک هم از این موادی که توی کارتون کارت گرافیک قرار داره استفاده کردم!, اسمش رو نمیدونم ولی شبیه به اسفنج هست با این تفاوت که خیلی سفت تر هست.
راستی کسی میدونه کجا از این عینک ها گیر میاد, توی شیراز منظورم هست.
فیلم 3d جالب, از این هایی که یکدفعه جونوری چیزی از مانیتور میاد بیرون اگه دارید لطفا اینجا قرار بدید.(با تشکر!)
این قضیه خارج از بحث این تاپیک است.
ولی بطور ساده، Refresh Rate هیچ ارتباطی به Response Time نداره و دو مفهوم کاملا جدا از هم هستند. Refresh Rate (تعریف عمومی، نه علمی) تعداد دفعادتی در ثانیه است که مانیتور می تونه تصویر رو روی صفحه آپدیت کنه. و Response Time مدت زمانیه که حالت (State) پیکسل ها از یک حالت به یک حالت دیگه تغییر کنه (Gray to Gray در مشخصات تجاری) ... این دو هیچ ارتباط یا مغایرتی با هم ندارند.
سوال دیگه ای هست تاپیک جدید بزنید تا بیشتر بحث کنیم.
راستش من که چیزی نفهمیدم:1. (27): در کل این رفرش ریت جونور عجیبی هست! برای response time گفتی مدت زمانی که پیکسل ها تغییر رنگ میدن, آیا غیر از این زمانی که تغییر رنگ میدن چیز موثر دیگه ای وجود داره که زمان رو طولانی تر کنه؟ مثلا این دو میلی ثانیه بیشتر بشه؟اگه نیست که باید پیکسل ها بتونن تو یک ثانیه 500 بار تغییر رنگ بدن و به طبع اون مانیتور هم بتونه توی یک ثانیه 500 بار تصویر رو نشون بده!
به هر حال, حالا که خیالمون از بابت این که تری دی ویژن روی همه ی مانیتور ها اجرا میشه راحت شد, پیشنهاد میکنم بیخیال این موضوع بشیم و این دو موجود عجیب رو هم به حال خودشون بذاریم و شما رو هم به زحمت نیندازیم, مگر این که وقت آزاد زیاد داشته باشید که یه تاپیک جدید در مورد این موضوع بزنید, که در این صورت ما هم استقبال میکنیم:whistle:
JEskandari
04-03-10, 13:52
)
راستش من که چیزی نفهمیدم:1. (27): در کل این رفرش ریت جونور عجیبی هست! برای response time گفتی مدت زمانی که پیکسل ها تغییر رنگ میدن, آیا غیر از این زمانی که تغییر رنگ میدن چیز موثر دیگه ای وجود داره که زمان رو طولانی تر کنه؟ مثلا این دو میلی ثانیه بیشتر بشه؟اگه نیست که باید پیکسل ها بتونن تو یک ثانیه 500 بار تغییر رنگ بدن و به طبع اون مانیتور هم بتونه توی یک ثانیه 500 بار تصویر رو نشون بده!
به هر حال, حالا که خیالمون از بابت این که تری دی ویژن روی همه ی مانیتور ها اجرا میشه راحت شد, پیشنهاد میکنم بیخیال این موضوع بشیم و این دو موجود عجیب رو هم به حال خودشون بذاریم و شما رو هم به زحمت نیندازیم, مگر این که وقت آزاد زیاد داشته باشید که یه تاپیک جدید در مورد این موضوع بزنید, که در این صورت ما هم استقبال میکنیم:whistle:
دوست عزیز درست هر پیکسل از لحاظ تئوری مثلا 500 یا 200 بار میتونه تغییر کنه ولی این مانیتور بیچاره فقط با یک پیکسل کار نمیکنه و محدودیت برای تغییر دادن تمام پیکسلها بوجود میاد
Stream
04-03-10, 19:49
مسلما عوامل زیادی وجود داره، کمی با جزئیات بیشتر توضیح میدم:
Refresh Rate یعنی تعداد دفعاتی که مانیتور می تونه یک فریم جدید رو به پیکسل ها بده، یا بهتر بگیم مانیتور می تونه نهایتا 60 بار در ثانیه حالت پیکسل ها رو تغییر بده. این محدودیت ارتباطی به سرعت پیکسل ها نداره و به پهنای باند چیپ های الکترونیک پردازشگر مانیتور و کارت گرافیک و رابطشون برمی گرده که بطور استاندارد فیکس شده.
Response Time ای که به صورت تجاری روی محصولات نوشته میشه (که البته فقط تبلیغاتیه..) ، یعنی مدت زمانی که طول می کشه تا یک پیکسل از خاکستری به سفید (یا سیاه) بره، و دوباره به خاکستری برگرده. این مرحله بعد از Refresh Rate اتفاق می افته. این عدد در حالت های دیگه (سبز به قرمز، آبی به زرد یا هر رنگ به هر رنگ دیگه) می تونه کاملا متفاوت باشه... یعنی Response Time در نقاط مختلف تصویر طبیعتا یکسان نیست.
برای response time گفتی مدت زمانی که پیکسل ها تغییر رنگ میدن, آیا غیر از این زمانی که تغییر رنگ میدن چیز موثر دیگه ای وجود داره که زمان رو طولانی تر کنه؟ مثلا این دو میلی ثانیه بیشتر بشه؟اگه نیست که باید پیکسل ها بتونن تو یک ثانیه 500 بار تغییر رنگ بدن و به طبع اون مانیتور هم بتونه توی یک ثانیه 500 بار تصویر رو نشون بده! اصلا به این شکل نیست.
یک مثال:
یک مانیتور با Refresh Rate ای معادل 60 هرتز داره کار می کنه، یعنی فاصله بین دو فریم که در حال نمایش هستند حدود 17 میلی ثانیه خواهد بود.
اگه Response Time این مانیتور برای دو فریم متوالی رو 2 میلی ثانیه در نظر بگیریم (مثال غیر عملی!) ... وقتی فریم جدید به پیکسل ها داده میشه 2 میلی ثانیه طول می کشه تا شما تاثیرش رو روی صفحه مانیتور ببینید. بعد از اون شما به مدت 15 میلی ثانیه تصویر رو می بینید و بعد از اون زمان نمایش فریم بعدی پیکسل ها شروع به نمایش می کنند و چند میلی ثانیه بعد تصویر رو خواهید دید.
اگه این Response Time حدود 10 میلی ثانیه باشه خودتون می تونید تصور کنید چه تفاوت هایی پیش میاد ... اگه هم بیشتر از اون 17 میلی ثانیه باشه (که در خیلی مواقع همینطور است!) شما ممکنه یک فریم رو به کل از دست بدید ... مثل بعضی مواقع که در تصویر پرش هایی مشاهده می کنید!
imandbz
08-03-10, 10:50
دوست عزیز ممنون از توضیحاته عالی شما.فقط یه پرسش:من کارتم ati hd4870 هستش و lcd t220p سامسونگ دارم.بعد عینک 3d رو هم خودم از دبی آوردم و حتی رو این لپ تاپ های جدید عینکو تست کردم که ok بود.فیلم 3d آواتار رو هم گرفتم.ویندوز من هم xp sp3 هستش.فقط مشکل من اینه که کار نکرد و من انمیدونم چی کار کنم؟؟؟میشه در مورد این درایور ati هم بگین؟؟شاید درایورش باشه یا از ویندوز؟؟؟با این چیزایی که گفتم شما فک می کنید مشکل از کجا باشه؟؟
JEskandari
08-03-10, 12:30
دوست عزیز ممنون از توضیحاته عالی شما.فقط یه پرسش:من کارتم ati hd4870 هستش و lcd t220p سامسونگ دارم.بعد عینک 3d رو هم خودم از دبی آوردم و حتی رو این لپ تاپ های جدید عینکو تست کردم که ok بود.فیلم 3d آواتار رو هم گرفتم.ویندوز من هم xp sp3 هستش.فقط مشکل من اینه که کار نکرد و من انمیدونم چی کار کنم؟؟؟میشه در مورد این درایور ati هم بگین؟؟شاید درایورش باشه یا از ویندوز؟؟؟با این چیزایی که گفتم شما فک می کنید مشکل از کجا باشه؟؟
خوب شما بفرمایید چه جور عینک 3 بعدی از دبی آوردید تا ما بتوانیم بهتر شما را راهنمایی کنیم ماشاالله که این عینکها یکی دو مدل تنها که نیستند. در ضمن منظورتان چیه که گفتید برای فیلم کار میکنه برای چیز دیگه کار نمیکنه ؟ و نکته نهایی این درایور ATI وجود خارجی نداره و ATI مثل همیشه در این ضمینه فقط تا جایی که عنوان نموده این کارت 5870 توانایی 3D داره پیشرفته و کار دیگری نکرده ولی درایور توسط یک شرکت ثالث به نام IZ3D تهیه شده که بنا به اظهار خود شرکت اگه کارت شما 4870 به بالا هستش برای شما کار میکنه ولی یک ذره بشته به نوع عینک داره بگید عینک شما چی هست تا بگم چرا کار نکرده.
imandbz
08-03-10, 13:14
مرسی عزیز از اینکه زود جواب دادین.والا چطور بگم یه عینک شبیه همه عینکا که یه شیشه تا حدودی تیره مثله عینک آفتابی و بدنش هم مثل عینک آفتابیه یعنی پلاستیکی.الان یه سری لب تاپ اومده که روش عینک 3d داره و دقیقا جنس همینه.می خواین یه عکس ازش بگیرم؟؟؟
Computex
08-03-10, 13:32
مرسی عزیز از اینکه زود جواب دادین.والا چطور بگم یه عینک شبیه همه عینکا که یه شیشه تا حدودی تیره مثله عینک آفتابی و بدنش هم مثل عینک آفتابیه یعنی پلاستیکی.الان یه سری لب تاپ اومده که روش عینک 3d داره و دقیقا جنس همینه.می خواین یه عکس ازش بگیرم؟؟؟
احتمالا عینک پلاریزه هست. اگه لطف کنید و یه عکس ازش بزارید ممنون میشم!
JEskandari
08-03-10, 14:13
این عینک شما درایوری چیزی همراهش نبود ؟ اون درایور را نصب کردید و بعدش برید توی تنظیمات اون و برای عینکتان اونرا کالیبره بکنید. البته یک درایور بنام IZ3D هستش که تنها برای عینکهای اناگلیف مجانی بوده و برای بقیه عینکها پولی میباشد
imandbz
08-03-10, 16:33
چطور میشه آپلود کنم؟؟نه من رفتم سینما از اونجا آوردمش؟اگه میشه ایدی یا هوتونو بدین که راحت تر مزاحمتون بشم :wink:
JEskandari
08-03-10, 17:58
خوب شما از اینجا درایور را داونلود کن ببین با عینک شما کار میکنه یا نه.
Computex
08-03-10, 22:23
چطور میشه آپلود کنم؟؟نه من رفتم سینما از اونجا آوردمش؟اگه میشه ایدی یا هوتونو بدین که راحت تر مزاحمتون بشم :wink:
سلام. عکس رو بگیرید و بعد به لینک Only the registered members can see the link رفته و عکس رو آپلود کرده و کد قسمت Forum Code رو کپی کرده و همینجا Past کنید.
اما حدسی که من میزنم اینه که عینک شما پلاریزه هست و شما سعی کردید تصاویری رو که دو سایه ی قرمز و آبی دارند (مثل عکس زیر) ببینید که خوب چون اصول کارکرد این دو روش کاملا از هم متفاوته چنین کاری امکان پذیر نخواهد بود.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link[URL]Only the registered members can see the link)
بنابراین اگر تصویری رو که شما سعی کردید ببینید دقیقا مثل تصویر بالا دارای دو سایه ی آبی و قرمز بود ، شما نمیتونید با عینک پلاریزه اونرو سه بعدی ببینید بلکه باید از یه عینک آبی قرمز مثل نمونه ی زیر استفاده کنید. نام این روش (آناگلیف) هست. بنباراین اگر فیلم شما هم مثل عکس بالا دارای دو سایه ی آبی و قرمز هست فقط با عینک هایی به شکل زیر میتونید اونرو سه بعدی ببینید. اگر عینک شما هم مثل عینک تصویر پایین باشه برای دیدنش نباید مشکلی داشته باشید. روش ساخت دستی این نوع عینک رو در همون صفحه ی اول توضیح داده ام.
imandbz
09-03-10, 20:06
Computex
09-03-10, 20:37
سلام. همونطور که حدس می زدم عینک شما احتمالا از نوع پلاریزه هست. درسته شما نمیتونید تصاویر سه بعدی که دارای سایه ی آبی - قرمز هستند (روش آناگلیف) رو با این عینک ببینید. برای دیدن تصاویری که به روش آناگلیف تهیه می شوند (یعنی مثل عکس بازی Far Cry 2 در بالا) نیاز به عینکی شبیه به عینکی که در عکس بالا براتون گذاشتم دارید.
البته همانطور که قبلا گفته شد روش ساخت دستی این عینک رو در صفحه ی اول تاپیک توضیح داده ام که می توانید اونرو مطالعه کرده و به راحتی چنین عینکی را تهیه نمایید.
این عینکی که عکسش رو گذاشتید ( و در سینما های سه بعدی هم از این نوع عینک ها استفاده میشه ) فعلا کاربردی برای استفاده در 3D Vision انویدیا ندارد. چون اگه دقت کرده باشید برای این روش نرم افزار چک میکنه که کیت مخصوص انویدیا به سیستم وصل باشه و در غیر این صورت اونرو راه اندازی نمیکنه. اگه این قسمت وجود نداشت و می شد این قسمت رو در درایور 3D Vision بدون کیت انویدیا راه اندازی کرد به احتمال خیلی قوی شما می تونستید با این عینک پلاریزه به راحتی و بدون هیچ مشکلی تصاویر سه بعدی رو با کیفیت خیلی بالاتری نسبت به روش ارزان قیمت آناگلیف ببینید.
موفق باشید.
JEskandari
09-03-10, 20:51
من یک کم توی اینترنت گشتم و در آخر به این نتایج رسیدم برای استفاده از عینک های Polarized شما احتیاج به مانییتور مخصوص دارید که از تکنولوژی Polarized Interlaced یا یک چیزی شبیه اون پشتیبانی کنند.
درایور NVIDIA فقط از مانیتورهای Zallman برای این شیوه پشتیبانی کرده که دلیل آن هم این هست که اونا پول این ساپورت رابه NVIDIA پرداخت کردن.
درایور IZ3D فعلا تا حدی پشتیبانی میکنه ولی پشیبانی کامل توی ورژن 2 این درایور انجام میشه البته توجه بفرمایید که این درایور تنها برای روش اناگلیف مجانی بوده و برای بقیه روشها باید آنرا خریداری کنید
درایور TriDef هم پشتیبانی کرده ولی باید حتما اقدام به خرید این درایور فرمایید.
JEskandari
09-03-10, 20:59
سلام. همونطور که حدس می زدم عینک شما احتمالا از نوع پلاریزه هست. درسته شما نمیتونید تصاویر سه بعدی که دارای سایه ی آبی - قرمز هستند (روش آناگلیف) رو با این عینک ببینید. برای دیدن تصاویری که به روش آناگلیف تهیه می شوند (یعنی مثل عکس بازی Far Cry 2 در بالا) نیاز به عینکی شبیه به عینکی که در عکس بالا براتون گذاشتم دارید.
البته همانطور که قبلا گفته شد روش ساخت دستی این عینک رو در صفحه ی اول تاپیک توضیح داده ام که می توانید اونرو مطالعه کرده و به راحتی چنین عینکی را تهیه نمایید.
این عینکی که عکسش رو گذاشتید ( و در سینما های سه بعدی هم از این نوع عینک ها استفاده میشه ) فعلا کاربردی برای استفاده در 3D Vision انویدیا ندارد. چون اگه دقت کرده باشید برای این روش نرم افزار چک میکنه که کیت مخصوص انویدیا به سیستم وصل باشه و در غیر این صورت اونرو راه اندازی نمیکنه. اگه این قسمت وجود نداشت و می شد این قسمت رو در درایور 3D Vision بدون کیت انویدیا راه اندازی کرد به احتمال خیلی قوی شما می تونستید با این عینک پلاریزه به راحتی و بدون هیچ مشکلی تصاویر سه بعدی رو با کیفیت خیلی بالاتری نسبت به روش ارزان قیمت آناگلیف ببینید.
موفق باشید.
دوست عزیز تا اونجا که من فهمیدم عینکهای پلارایز از روشی بغیر از روش Shutter Glasses که کیت NVIDIA هم نوعی از انهاست استفاده میکنند. بنابراین عدم ساپرت به نوع عینک بر نمیگردد بلکه به تفاوت تکنولوزی بر میگردد.
و نکته دیگر درایور NVIDIA از عینک های Polarized هم پشتیبانی میگند ولی متاسفانه این پشتیبانی را تنها بعد از انکه وجود مانیتورهای Zallman را بر روی سیستم تشخیص داد فعال میکند مگر آنکه از درایورهای قدیمی زمانی که فقط XP بود استفاده کنید.
دلیل هم آن است بعد از آنکه NVIDIA عینک های خودش را تولید کرد پشتیبانی از عینکهای Polarized را قطع کرد که در این میان شرکت Zallman حاظر شد برای حفظ این پشتیبانی برای مانیتورهای این شرکت به NVIDIA باج سبیل و حق حساب پرداخت کند.
imandbz
09-03-10, 23:32
واقعا از دوستان ممنونم.ولی من رفتم مجتمع پایتخت و جدیدا acer یه لپ تاپ زده که 3d و روش یه عینک هم هست و من این عینکو رو اون لپ تاپ تست کردم که ok بود.ولی یه دونه از این عینک هایی که شما میگین که یه شیشش قرمز و آبی هم پیدا کردم که اتفاقا رو کارت گرافیک nvidia بود و اونو رو این لب تاپ تست کردم کار نکرد.حا لا به نظر شما من چی کار کنم؟؟؟
JEskandari
09-03-10, 23:42
واقعا از دوستان ممنونم.ولی من رفتم مجتمع پایتخت و جدیدا acer یه لپ تاپ زده که 3d و روش یه عینک هم هست و من این عینکو رو اون لپ تاپ تست کردم که ok بود.ولی یه دونه از این عینک هایی که شما میگین که یه شیشش قرمز و آبی هم پیدا کردم که اتفاقا رو کارت گرافیک nvidia بود و اونو رو این لب تاپ تست کردم کار نکرد.حا لا به نظر شما من چی کار کنم؟؟؟
خوب آخه سیستم اونها متفاوت هست شما اون عینک قرمز و آبی را بزن توی بخش stereoscopic 3D درایور NVIDIA برید و تنظیمات را فعال کنید میبینید که کار میکنه.
Computex
10-03-10, 13:44
دوست عزیز تا اونجا که من فهمیدم عینکهای پلارایز از روشی بغیر از روش Shutter Glasses که کیت NVIDIA هم نوعی از انهاست استفاده میکنند. بنابراین عدم ساپرت به نوع عینک بر نمیگردد بلکه به تفاوت تکنولوزی بر میگردد.
و نکته دیگر درایور NVIDIA از عینک های Polarized هم پشتیبانی میگند ولی متاسفانه این پشتیبانی را تنها بعد از انکه وجود مانیتورهای Zallman را بر روی سیستم تشخیص داد فعال میکند مگر آنکه از درایورهای قدیمی زمانی که فقط XP بود استفاده کنید.
دلیل هم آن است بعد از آنکه NVIDIA عینک های خودش را تولید کرد پشتیبانی از عینکهای Polarized را قطع کرد که در این میان شرکت Zallman حاظر شد برای حفظ این پشتیبانی برای مانیتورهای این شرکت به NVIDIA باج سبیل و حق حساب پرداخت کند.
سلام. عینک همراه کیت انویدیا رو نمی دونم از چه روشی برای دیدن این تصاویر استفاده می کنه. اما یه فرضیه ای که وجود داره اینه که ما بتونیم با عینک پلاریزه هم چنین تصاویری رو ببینیم. البته خودمم مطمئن نیستم. باید امتحان کرد.
اگه اینجور باشه به جای پرداخت 200 دلار برای کیت ، میشه با یه عینک پلاریزه 20 تومنی هم مشاهده نمود. مانیتورش هم خبری نیست! یه جورایی با همین مانیتور های 60 هرتزی دید. فقط مشکل ما اینجاست که برای راه اندازی این حالت ، درایور چک میکنه که کیت حتما به سیستم وصل باشه. نمیدونم شایدم نشه با عینک پلاریزه دید! این یه نظریه هست!
موفق باشید.
JEskandari
10-03-10, 21:17
سلام. عینک همراه کیت انویدیا رو نمی دونم از چه روشی برای دیدن این تصاویر استفاده می کنه. اما یه فرضیه ای که وجود داره اینه که ما بتونیم با عینک پلاریزه هم چنین تصاویری رو ببینیم. البته خودمم مطمئن نیستم. باید امتحان کرد.
اگه اینجور باشه به جای پرداخت 200 دلار برای کیت ، میشه با یه عینک پلاریزه 20 تومنی هم مشاهده نمود. مانیتورش هم خبری نیست! یه جورایی با همین مانیتور های 60 هرتزی دید. فقط مشکل ما اینجاست که برای راه اندازی این حالت ، درایور چک میکنه که کیت حتما به سیستم وصل باشه. نمیدونم شایدم نشه با عینک پلاریزه دید! این یه نظریه هست!
موفق باشید.
در مورد نظریه نمیدونم ولی در مورد عینک کیت اینطور عمل میکنه که در هر ثانیه 120 بار یک چشم را میبنده و چشم دیگر را باز میکنه یعنی هر چشم در ثانیه 60 بار جلوش باز میشه و بسته میشه.
بعدش درایور هم توی ثانیه 60 بار تصویری را که با ید به کمک چشو راست دیده بشه به مانیتور میفرسته و 60 بار تصویری که باید با چشم چپ دیده بشه . مغز شما هم زحمت میکشه و این دو تصویر متفاوت را کلاه سرش میره و فکر میکنه که یک تصویر سه بعدی با 60FPS داره میبینه
Computex
10-03-10, 23:14
در مورد نظریه نمیدونم ولی در مورد عینک کیت اینطور عمل میکنه که در هر ثانیه 120 بار یک چشم را میبنده و چشم دیگر را باز میکنه یعنی هر چشم در ثانیه 60 بار جلوش باز میشه و بسته میشه.
بعدش درایور هم توی ثانیه 60 بار تصویری را که با ید به کمک چشو راست دیده بشه به مانیتور میفرسته و 60 بار تصویری که باید با چشم چپ دیده بشه . مغز شما هم زحمت میکشه و این دو تصویر متفاوت را کلاه سرش میره و فکر میکنه که یک تصویر سه بعدی با 60FPS داره میبینه
خوب اگه طرز کار کیت انویدیا هینطوری که شما می گید باشه ، باید بشه با عینک های پلاریزه هم دید. (توضیحات تکمیلی رو قبلا در این پست (Only the registered members can see the link) داده بودم). باید یکی رو که کیت انویدیا داره پیدا کنیم و بهش یه عینک پلاریزه بدیم و ببینیم آیا میشه با یه عینک ارزون هم تصاویر رو دید یا نه. چون درایور تا کیت رو بهش وصل نکنیم اجازه راه اندازی این روش رو نمیده.
imandbz
10-03-10, 23:18
و اون لینک خرابه؟؟؟
JEskandari
10-03-10, 23:41
اگه منظورتان لینک درایور IZ3d هستش شما برای دسترسی به اون باید از یک پر+ا+کسی استفاده کنی چود در غیر اینصورت به دلایل نا معلوم سایت IZ3D نشان داده نمیشه
reza7790
11-03-10, 10:29
سلام
الان فیلمهای 3d که در اینترنت هست ، مثل آواتار و کینگ ------گ به چه روشی میشه دید؟
مثلا آواتار که کلا سیستم فیلمبرداریش فرق میکنه اگه دانلود کنیم با چه مدل عینکی بصورت 3D قابل دیدن هست ؟
ممنون
JEskandari
11-03-10, 12:06
اونی که شما داونلود میکنی 3d نخواهد بود و باید 2d ببینی
Computex
11-03-10, 22:53
سلام
الان فیلمهای 3d که در اینترنت هست ، مثل آواتار و کینگ ------گ به چه روشی میشه دید؟
مثلا آواتار که کلا سیستم فیلمبرداریش فرق میکنه اگه دانلود کنیم با چه مدل عینکی بصورت 3D قابل دیدن هست ؟
ممنون
سلام. اون نسخه هایی که به طور عمده وارد بازار میشن یا بعضا در اینترنت هستند ، همگی به حالت معمولی هستند. اما نسخه های سه بعدی همین فیلم ها مثل همین آواتار که مانور تبلیغاتی زیادی هم روش انجام شد ، در سینماهای مخصوص سه بعدی مثل سینما های IMAX پخش می شوند.
اما اینکه آیا نسخه ای وجود داره که بشه با 3D Vision انویدیا اونرو دید یا اصلا انویدیا در آینده قصد داره چنین قابلیتی رو اضافه کنه اطلاع دقیقی ندارم اما اگر هم چنین چیزی وجود داشته باشه شما به کیت کامل انویدیا + یه مانیتور 120 هرتزی برای دیدن اون و لذت بردن از فیلم نیاز دارید.
reza7790
12-03-10, 14:18
سلام. اون نسخه هایی که به طور عمده وارد بازار میشن یا بعضا در اینترنت هستند ، همگی به حالت معمولی هستند. اما نسخه های سه بعدی همین فیلم ها مثل همین آواتار که مانور تبلیغاتی زیادی هم روش انجام شد ، در سینماهای مخصوص سه بعدی مثل سینما های IMAX پخش می شوند.
اما اینکه آیا نسخه ای وجود داره که بشه با 3D Vision انویدیا اونرو دید یا اصلا انویدیا در آینده قصد داره چنین قابلیتی رو اضافه کنه اطلاع دقیقی ندارم اما اگر هم چنین چیزی وجود داشته باشه شما به کیت کامل انویدیا + یه مانیتور 120 هرتزی برای دیدن اون و لذت بردن از فیلم نیاز دارید.
ممنون از پاسختون
من فیلم 3 بعدی رو از سایت انویدیا دان کردم که با عینکهای آبی قرمز 3 بعدی نمایش داده میشد ( و البته برنامه پلیر خودش انویدیا )
من نسخه های 3 بعدی رو از کینگ کنگ دیدم توی اینترنت و دیگر فیلمها که دانلود نکردم تا مطمئن بشم به چه روشی میشه دید
یعنی این فیلمها 3 بعدی نیستن ؟؟
بعید میدونم
یکی از آشناها که فیلم آوئاتار رو دیده بود توس سینما گفته بود که عینکش مثل عینک طبی بود ( رنگ شیشه سفید بود )
در ضمن برای دیدن فیلمهای 3 بعدی فکر نکنم حتما تیازی به کیتهای انویدیا باشه
فکر کنم این کیتها بیشتر متمایل به بازی هستند که ارتباط مستقیم با کارت گرافیک داره نه فیلم به نوع سیستم فیلمبرداریش مربوط میشه
همینطورم از اخبار هم که معلومه از آمدن نسخه 3D این فیلم برای خانه ها یا بازار بیرون از سینما ها صحبت شده
نه 2 بعدی
حالا موندم با این نوع فیلمها و یک LCD 120 هرتزی , به چه نوع عینکی نیاز هست !!!
ممنون
Computex
12-03-10, 16:32
ممنون از پاسختون
من فیلم 3 بعدی رو از سایت انویدیا دان کردم که با عینکهای آبی قرمز 3 بعدی نمایش داده میشد ( و البته برنامه پلیر خودش انویدیا )
من نسخه های 3 بعدی رو از کینگ کنگ دیدم توی اینترنت و دیگر فیلمها که دانلود نکردم تا مطمئن بشم به چه روشی میشه دید
یعنی این فیلمها 3 بعدی نیستن ؟؟
بعید میدونم
سلام. واقعیتش من هم دقیقا اطلاعی ندارم اما بعید می دونم این نسخه های سه بعدی موجود در اینترنت رو بشه با عینک های آبی-قرمز دید. به هر حال اگه امتحان کردید ما رو هم در جریان بزارید!
یکی از آشناها که فیلم آوئاتار رو دیده بود توس سینما گفته بود که عینکش مثل عینک طبی بود ( رنگ شیشه سفید بود )
البته باید کمی تیره باشه ( تقریبا مثل عینک آفتابی ) اما همانطور که قبلا هم گفتم در سینما های سه بعدی از عینک های آبی-قرمز استفاده نمیشه بلکه از تکنیک های پیشرفته تری اسفاده می شه که نسبت به این روش معمولی کیفیت بالاتری رو ارائه می دهد.
در ضمن برای دیدن فیلمهای 3 بعدی فکر نکنم حتما تیازی به کیتهای انویدیا باشه
فکر کنم این کیتها بیشتر متمایل به بازی هستند که ارتباط مستقیم با کارت گرافیک داره نه فیلم به نوع سیستم فیلمبرداریش مربوط میشه
آره اما به شرطی که این تکنیک روی تصویر پیاده شده باشه و شما برای دیدنش فقط نیاز به یک عینک داشته باشیدو در این صورت تفاوتی نمیکنه که کارت گرافیک شما چی باشه. حتی روی تلوزیون هم می تونید ببینید چون اینجوری ضبط شده اما به شخصه بعید می دونم اینطوری باشه چون برای این کار نیاز به تکنیک های خاصی هست که در حین پخش باید تصویر پردازش شده و به این حالت برای شما پخش شود. همانطوری هم که خودتان فرمودید ، فیلم هایی رو که از انویدیا گرفته بودید فقط با پلیر خودش پخش می شد.
همینطورم از اخبار هم که معلومه از آمدن نسخه 3D این فیلم برای خانه ها یا بازار بیرون از سینما ها صحبت شده
نه 2 بعدی
حالا موندم با این نوع فیلمها و یک LCD 120 هرتزی , به چه نوع عینکی نیاز هست !!!
ممنون
البته در این موضوع هم اطلاعی ندارم و عینک همراه کیت انویدیا رو دقیقا نمی دونم از چه روشی برای دیدن این تصاویر استفاده می کنه. اما یه حدسی که میزنم اینه که ما بتونیم با عینک پلاریزه هم چنین تصاویری رو ببینیم. البته خودمم مطمئن نیستم. باید امتحان کرد.
اگه اینجور باشه به جای پرداخت 200 دلار برای کیت ، میشه با یه عینک پلاریزه 20 تومنی هم مشاهده نمود.
JEskandari
13-03-10, 05:03
دوستان با عینک های پلاریزه با مانیتور معمولی نمیشه دید شما امتحان کنید درایور IZ3D را داونلود کنید حالت Anaglyph اون برای همیشه مجانی هست ولی چهار حالت دیگه هم داره که برای 30 روز بطور آزمایشی میشه ازش استفاده کرد یکیش هم حالت عینکهای پولاریزه هست . اگه برای شما جواب داد ما را هم در جریان بگذارید .
در ضمن اگه خواستید برای همیشه از درایور استفاده کنید حدود 40$ هم قیمت فعال سازی اون برای همیشه هست
m_anb
02-04-10, 16:12
دوستان کسی میدونه این فیلم ها و یا کانال هایی که به صورت دو تصویر هست رو چجوری باید نگاه کرد ؟ Only the registered members can see the link
Computex
02-04-10, 22:39
سلام. شما با ویدئو پلیر خود 3D Vision امتحان کردید؟
این ویدئو پلیر رو می تونید از لینک رو به رو دانلود کنید (2.15 مگابایت) : Only the registered members can see the link
armanaaaa
13-05-10, 18:56
.میتونین برای خرید از این لینک استفاده کنید Only the registered members can see the link
naserw
22-06-10, 18:55
.میتونین برای خرید از این لینک استفاده کنید Only the registered members can see the link
سلام دوستان میشه بهم کمک کنید
این درایور عینک سه بعدی برای من نصب نمیشه میگه ویندوز باید ویستا یا 7 باشه
ایا برای ویندوز اکس پی راه حلی هست
naserw
22-06-10, 18:56
JEskandari
22-06-10, 23:02
کارت گرافیکتان چی هستش ؟
در ضمن یک سری به سایت زیر بزنید ببینید درایوری که بدردتان بخوره دارن یا نه
naserw
23-06-10, 19:27
msi-gforce 9500 gt -1g
JEskandari
24-06-10, 04:54
msi-gforce 9500 gt -1g
خوب شما اصلا درایور اضافه نمیخواهید برای استفاده از عینک آناگلیف (قرمز و آبی)
NVIDIA خودش بهترین درایور را موقع نصب درایور کارت گرافیکی نصب میکنه
شما باید فقط برید تویNVIDIA Control panel و فعالش کنید .جای فعال کردنش
هم توی 3D VISION - > Setup Stereoscopic 3D هست.
naserw
24-06-10, 09:17
سلام دوست عزیز ممنونم که جوابهامو سریع دادی من تویNVIDIA Control panel گشتم ولی همچین چیزی رو پیدا نکردم در سمت چپ فقط 3D SETTING -DISPLAY-VIDEO&TELEVISION قرار داره و 3D VISION نداره میشه با راهنمایی های خوبت منو کمک کنی باز هم ممنونم
JEskandari
24-06-10, 12:39
سلام دوست عزیز ممنونم که جوابهامو سریع دادی من تویNVIDIA Control panel گشتم ولی همچین چیزی رو پیدا نکردم در سمت چپ فقط 3D SETTING -DISPLAY-VIDEO&TELEVISION قرار داره و 3D VISION نداره میشه با راهنمایی های خوبت منو کمک کنی باز هم ممنونم
خوب درایور شما حتما خیلی قدیمی هست آخرین درایور را از سایت NVIDIA داونلود
بفرمایید و یا یک CD که حاوی درایور جدید هست NVIDIA هست از بازار تهیه بکنید
(حجم درایور 127Mb هستش) اونوقت این گزینه را میبینید.
naserw
24-06-10, 18:58
سلام من اخرین ورژنشو که 82 مگ بود دانلود کردم و نصب هم کردم اما باز هم نشد...
Computex
24-06-10, 20:34
سلام دوست عزیز.
برای استفاده از قابلیت 3D Vision در درایور های Nvidia سیستم عامل شما حتما باید Windows Vista یا Windows 7 باشه.
در مقاله هم تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی ذکر شده بود:
تجهیزات مورد نیاز:
1. ویندوز ویستا یا 7
4. عینک مخصوص
موفق باشید.
JEskandari
24-06-10, 21:37
الان من توی درایور XP را نگاه کردم دیدم درایور 3d Vision داخلشان نیست من اینجا اون درایور را از مال ویستا در آوردم آپلودش کردم
توی اینترنت . همچنین درایور IZ3D را هم آپلود کردم ببین بدردت میخورن یا نه.
3DVision_257.15.exe (Only the registered members can see the link)
iZ3DDriverSetup.1.10.exe (Only the registered members can see the link)
wanted-1993
09-07-10, 01:02
سلام
آقا من هر کاری کردن وقتی کلیک راست می کنم و nvidia رو می یارم و advance رو فعال می کنم گزینه ی stereoscopic 3D در پنل کناری قرار نداره !!!!
نسخه ی 3d vision هم همون طور که گفته بودین در درایو نصب ویندوز در پوشه ی nvidia نصب کردم و سیستم رو هم راه اندازی کردم ولی هیچی نشد !
لطفا راهنمایی کنید :gasp:
در پست های بالایی گفته بودین باید آخرین ورژن کارت باشه ولی هر کاری می کنم از سایت nvidia دانلود نمی شه ! لینک دیگه ای دارید ؟
JEskandari
09-07-10, 12:54
سلام
آقا من هر کاری کردن وقتی کلیک راست می کنم و nvidia رو می یارم و advance رو فعال می کنم گزینه ی stereoscopic 3D در پنل کناری قرار نداره !!!!
نسخه ی 3d vision هم همون طور که گفته بودین در درایو نصب ویندوز در پوشه ی nvidia نصب کردم و سیستم رو هم راه اندازی کردم ولی هیچی نشد !
لطفا راهنمایی کنید :gasp:
در پست های بالایی گفته بودین باید آخرین ورژن کارت باشه ولی هر کاری می کنم از سایت nvidia دانلود نمی شه ! لینک دیگه ای دارید ؟
اگه سیستم شما XP هست مشکل خواهید داشت
در ضمن اینم درایورها توی سایت GURU3D
Only the registered members can see the link Videocards - NVIDIA GeForce Vista | 7 (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link Videocards - NVIDIA GeForce (XP 32-bit) (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link Videocards - NVIDIA GeForce (XP 64-bit) (Only the registered members can see the link)
a
morteza9
15-07-10, 13:21
سلام ایا استفاده از مانیتور سامسونگ xl2370 دربازی سه بعدی مشکلی دارد
JEskandari
16-07-10, 00:15
سلام ایا استفاده از مانیتور سامسونگ xl2370 دربازی سه بعدی مشکلی دارد
بسته به نوع عینک دارد . با عینک اناگلیف مشکل نخواهید داشت.
IranianKing
16-07-10, 09:14
دوستان یه سوال دارم
میخواهم بدونم اگه من هزینه کنم و پک نویدیا رو با یه مانیتور 120 هرتز بگیرم ارزش داره یا نه؟
با اضافه پولی که واسه اینها میدم میشه یه 5870 دیگه خرید کراس فایر کرد
یکی از دوستان هم میگفت این تکنولوژی 3D هنوز خیلی پیشرفت نکرده و با بهترین امکانات بیشتر از 1 ساعت نمیتونی دوام بیاری و بعد از یه مدت زده میشی و پشیمون که چرا پول این رو دادی
نظرتون چیه؟
JEskandari
16-07-10, 14:57
دوستان یه سوال دارم
میخواهم بدونم اگه من هزینه کنم و پک نویدیا رو با یه مانیتور 120 هرتز بگیرم ارزش داره یا نه؟
با اضافه پولی که واسه اینها میدم میشه یه 5870 دیگه خرید کراس فایر کرد
یکی از دوستان هم میگفت این تکنولوژی 3D هنوز خیلی پیشرفت نکرده و با بهترین امکانات بیشتر از 1 ساعت نمیتونی دوام بیاری و بعد از یه مدت زده میشی و پشیمون که چرا پول این رو دادی
نظرتون چیه؟
دوست عزیز اگه شما الان یک HD5870 دارید و هدفتان فقط 3D است شما میتوانید با استفاده از درایور IZ3D
و یک عینک آناگلیف (آبی - قرمز) یک تستی از سه بعدی (هر چند ابتدایی ) داشته باشید و ببینید که آیا میتوانید
این محیط را تحمل کنید (خوبی این کار اینست که شما سطح تحمل خود را تنها با 7000 تومان میتوانید بسنجید
ولی توجه کنید که کیفیت رمگ سه بهدی با استفاده از عینکهای مکانیکی فوق العاده بهتر از عینک آناگلیف است
پس رنگ نا مناسب را دلیلی برای آنکه بگویید 3بعدی ارزش ندارد قرار ندهید)
در ضمن اگر که شما 3D را تحمل کردید انوقت هزینه کردن برای آن واقعا نوع بازی کردن شما را از این رو به آن رو میکند
در صمن با پول یک مانیتور 120 هرتز و یک عینک مکانیکی (البته من یک تبلیغ برای یک مدل 80000 تومانی انهم توی
اینترنت دیدم ) وقتی به ایران برسد احتمالا نه تنها میتوانید یک کارت 5870 دیگه هم بگیرید بلکه میتوانید دوتا مانیتور
معمولی دیگه هم بگیرید و یک سیستم Eyefinity برای خود آماده کنید
mahde1818
24-07-10, 11:21
salam man labtab dell 6400 daram baray kart gafik on draiv 3D naomade
pesari_az_kelachay
01-08-10, 21:39
سلام
کارت گرافیک من 8600GTهستش و سی پی یو من از نوع E7300.
می خواستم بدونم آیا می تونم فیلم سه بعدی رو با استفاده از این عینک های آناگلیف ببینم؟
ممنون می شم که به سوالم پاسخ بدین
Computex
01-08-10, 23:54
سلام
کارت گرافیک من 8600GTهستش و سی پی یو من از نوع E7300.
می خواستم بدونم آیا می تونم فیلم سه بعدی رو با استفاده از این عینک های آناگلیف ببینم؟
ممنون می شم که به سوالم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز. برای دیدن فیلم در صورتی که خودش سه بعدی تهیه شده باشه شما با هر سیستمی می تونید ببینید. چون فیلم به همین شکل تهیه شده و شما حتی می تونید از طریق ویدئو CD یا سینما خانگی منزلتون با عینک های آناگلیف ببینید.
اما سیستم شما توانایی اجرای بازی ها رو به صورت سه بعدی داره. فقط تنها چیزی که لازمه اینه که سیستم عامل شما ویستا یا 7 باشه و درایور 3D Vision روی سیستم شما نصب شده باشد.
siroos2010
06-08-10, 20:43
با سلام من می خواستم بدونم آیا با مانیتور معمولی مشه 3D دید
siroos2010
10-08-10, 12:43
با سلام اگر ممکن است در بارهی فیلتر نوری polarization بشتر توضیح دهید
Computex
10-08-10, 21:54
با سلام اگر ممکن است در بارهی فیلتر نوری polarization بشتر توضیح دهید
سلام دوست عزیز.
همانطور که اطلاع دارید طبیعت موجی نور را با تابش الکترومغناطیس توجیح می کنیم. تابش الکترو مغناطیسی متشکل از میدان های الکتریکی (E) و مغناطیسی (M) می باشد که در دو صفحه عمود بر هم در حال نوسان بوده و با سرعت ثابت در محیط معین حرکت می کنند. (شکل زیر):
به طور کلی وظیفه لنز های پلاریزه اینه که میان یکی از امواج در جهت x یا y رو بسته به جهت قرارگیری لنز فیلتر می کنند. (عکس زیر رو ببینید):
در تصویر بالا قبل از فیلتر، نور پلاریزه نشده را ملاحظه می کنید که شامل امواج افقی و عمودی الکترومغناطیسی می باشد. اما پس از برخورد با فیلتر پلاریزه، ملاحظه می کنید که امواج افقی حذف گردیده و فقط امواج عمودی به مسیر خودشون ادامه داده اند. این فیلتر پلاریزه ای که در بالا ملاحظه می کنید، یک فیلتر پلاریزه افقی می باشد چون امواج افقی رو فیلتر کرده است.
تا اینجا کار رو داشته باشید.
حالا دلیل اینکه ما سه بعدی میبینیم چیست؟ همونطور که می دانید دو چشم انسان حدودا بین 5 تا 6 سانتی متر از یکدیگر فاصله دارند. بنابراین هر چشم از دو زاویه افق به اطاف نگاه می کند. تصاویر دو بعدی از شبکیه دو چشم دریافت و بعد از ارسال به مغز، دو تصویر روی هم ادغام شده و در نتیجه تصویری که ما از محیط اطرافمان درک می می کنیم سه بعدی می باشد و به همین ترتیب انسان می تواند عمق را تشخیص بدهد و در نتیجه اون می تونیم فاصله رو تشخیص بدیم. البته جالب است بدانید کسانی که از ناحیه یک چشم نابینا هستند ، اطراف خود را سه بعدی می بینند و دلیل اون هم این هست که با تکنیک هایی که مغز برای پردازش تصاویر استفاده می کند، شخص تصاویر را سه بعدی درک می کند (برای اطلاع بیشتر به منبعی که در پایان گذاشته ام مراجعه کنید)
حالا اگر ما بخواهیم به صورت سه بعدی فیلمبرداری و در نهایت برای بیننده پخش کنیم باید چه کار کنیم؟ بله برای تصویر برداری سه بعدی باید از دو زاویه همزمان فیلم برداری نمود. (تصویر زیر دوربینی را نشان می دهد که تصاویر را سه بعدی شکار می کند)
تا اینجای کار هم پیش رفتیم. حالا چگونه تصاویر رو سه بعدی به بیننده نشون بدیم؟ روش های متفاوتی وجود داره که من فقط به روشی که شما دربارش توضیح خواستید بسنده می کنم:
روش استفاده از فیلترهای پلاریزه:
در این روش برای ارائه یک تصویر متحرک برجسته، دو تصویر ضبط شده بر روی یک کاغذ ثبت میشوند؛ اما از دو فیلتر مجزا که برای متمرکز کردن نور در نظر گرفته شدهاند، عبور میکنند. بیننده برای دیدن تصویر، از عینکی استفاده میکند که مجهز به دو فیلتر متمرکز کننده نور به صورت مجزاست. این دو فیلتر مجزا در واقع همان فیلتر های پلاریزه ای هستند که در دو جهت مختلف قرار گرفته اند. یعنی یکی امواج افقی نور و دیگری امواج عمودی نور را فیلتر می کنند. در این فرآیند، یک تصویر واحد از دو زاویه افق متفاوت به هر دو چشم نمایش داده میشود؛ اما از آنجا که هر یک از فیلترهای این عینک، تنها نوری را که در قطب مشابه متمرکز شده است از خود عبور میدهد، هر چشم یک تصویر متفاوت میبیند.
بنابراین با این کار ما فریمهایی رو که با لنز سمت چپ دوربین گرفنتیم به چشم چپ بیننده و فریم هایی رو که با لنز راست دوربین ثبت کردیم به چشم راست بیننده می رسونیم که بدین طریق بیننده در واقع داره با دوچشم خودش دو زاویه مختلف رو مشاهده می کنه که مغز با ادغام دو تصویر دو بعدی از دوزاویه مختلف، تصویر سه بعدی را پردازش کرده و در نهایت شما عمق تصاویر رو روی پرده سینما یا صفحه مانیتورتون مشاهده میکنید.
سعی کردم تا اونجایی که تونستم براتون خوب توضیح داده باشم. با این حال باز هم اگر ابهامی دارید بنده در خدمتم.
برای اطلاعات بیشتر هم به لینک مفید زیر رجوع کنید:
منبع (Only the registered members can see the link)
mzz
11-08-10, 14:59
درایور 3D برای گرافیک های ATI هست
4200 و 4330
JEskandari
11-08-10, 16:06
درایور 3D برای گرافیک های ATI هست
4200 و 4330
دارندگان ATI باید از IZ3D Driver استفاده کنند و لی اون کارتهایی که ذکر کردید خیلی ضعیفتر از اینها هستند
باید حداقل روی 4850 و 4870 برای 3D حساب کنید
eaglepersia
01-09-10, 17:17
سلام من درایور را نصب کردم ولی وقتی تا مرحله 5 یعنی Enable stereoscopic 3D میرسم این گزینه نیست چکار کنم
258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe من این درایو را نصب کردم كارت گرافيكم geforce 9400 gt و از led B6000 SAMSUNG استفاده ميكنم باكدام ويندوز بهتراست استفاده كنم؟
Computex
02-09-10, 16:07
سلام من درایور را نصب کردم ولی وقتی تا مرحله 5 یعنی Enable stereoscopic 3D میرسم این گزینه نیست چکار کنم
258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe من این درایو را نصب کردم كارت گرافيكم geforce 9400 gt و از led B6000 SAMSUNG استفاده ميكنم باكدام ويندوز بهتراست استفاده كنم؟
سلام دوست عزیز. همانطور که در حود مقاله هم اشاره کرده بودم، 3D Vision فقط بر روی ویندوزهای ویستا و 7 کار می کنه. شما از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارید. فقط کافیه ویندوزتون رو به ویستا یا 7 ارتقا بدید و درایور همون ویندوز رو نصب کنید.
موفق باشید.
mahangoogooli
09-09-10, 11:01
راستی هرکی درایور 3D رو برای ویندوز Xp داره بذاره که شدیدا نیازمندم
و یک سوال از کجا میشه مدل کارت گرافیک رو فهمید؟؟
و یک سوال دیگه:چندی پیش من یک عینک آناگلیف سه بعدی خریدم ولی متاسفانه بعضی از عکس ها و فیلم ها رو به صورت دو تصویره و غیر سه بعدی نشون میده
اگه میشه راه حلی برای این مشکل پیشنهاد کنید
Computex
09-09-10, 18:02
سلام دوست عزیز. همانطور که قبلا هم بسیار گفته شده، این درایور بر روی ویندوز XP کار نمی کند. برای استفاده از 3D Vision باید یا ویندوز ویستا یا 7 رو نصب کنید.
برای اطلاع از مدل کار گرافیکی هم این برنامه (Only the registered members can see the link)رو دانلود و اجرا نمایید (نیازی به نصب ندارد) در جلوی اولین کادر (Name) نام کارت گرافیک خودتون رو می تونید ملاحظه کنید.
یه عکس از عینک بگیرید و همینجا قرار بدید.
با تشکر.
mahangoogooli
09-09-10, 19:15
بفرمایید این هم عکس عینک ها:
™aliReza
10-09-10, 00:27
مقاله جالب و کاملی بود، خیلی ممنون دوست عزیز
حیف که کارت گرافیک، فقط فیلم و عکس رو ساپورت میکنه
---
مدل کارت گرافیک رو هم میتونید از بخش System Info ویندوز که در منوی استارت وجود داره بفهمید (نه فقط کارت گرافیک،،،)
Computex
11-09-10, 08:17
بفرمایید این هم عکس عینک ها:
سلام. عینک شما بد نیست. البته ممکنه بعضی اوقات سایه ها دیده شوند چون رنگ شیشه سمت راست بهتره مقدار کمی مایل به سبز باشه اما با این حال باید بتونید عمق تصویر رو ملاحظه کنید. شما با این عینک در دیدن تصاویری مثل این (Only the registered members can see the link) نباید مشکل داشته باشید.
mo4sa
04-12-10, 00:29
با سلام
دوستان من تمام تاپیک را خوندم و تشکر میکنم از تمام کسانی که واسه تاپیک زحمت کشیدن تاپیک پر محتوا و عالی هست ، من یه LED E2240 LG خریدم و ویندوز 7 هم دارم کارت گرافیکم هم Winfast Geforce 8500 GT هست که عکسشو پائین میزارم ، آخرین ورژن درایور هم دانلود کردم و نرم افزار 3D Vision نصب هم کردم ، حالا برای دیدن فیلم 3D مثل این فیلمهائی که توی نمایشگاها بر روی LED 3D ها به تازگی نمایش میدن باید کدام عینک را بسازم ؟ دلق آبی و قرمز یا ار اون شیشه پلاریزشن افق و عمودی ؟
راه بهتر:
در ضمن ایشون قرار شد شماره شیشه را بگن که من هر چی تاپیک را خوندم ندیدم فقط دیدم نوشتن که شیشه را دادن عینک سازی برش بدهد ولی در مورد شماره شیشه و تست این عینک چیزی اعلام نکردند !
متشکر میشوم بنده را بیشتر راهنمائی بفرمائید .
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم .
پیروز باشید .
mohamad70
04-12-10, 10:24
یه سوال در مورد مونیتورهای 120hz داشتم
اینکه ظاهرا این مونیتورها باید در یک ثانیه مجموعا 120 فریم رو نمایش بدن
خب برای بسیاری از GAME ها این میزان فریم نشدنی هست حتی با قوی ترین
کارت های گرافیک موجود
مثلا برای بازی مثل crysis چه اتفاقی میوفته ؟؟!!!
Curtis
04-12-10, 14:18
محمد جان 120hz به فریم ربطی نداره
بلکه رفرش ریت هست یعنی در یک بازه ی زمانی تصویر چندین بار رفرش میشه
mohamad70
04-12-10, 19:30
محمد جان 120hz به فریم ربطی نداره
بلکه رفرش ریت هست یعنی در یک بازه ی زمانی تصویر چندین بار رفرش میشه
بله حرف شما درسته ولی توی یکی از این صفحات خوندم که این مونیتورها
برای نمایش تصویر 3d باید 60 فریم برای یک چشم و 60 فریم برای چشم دیگری
توی 2 بازه زمانی جدا نمایش بدن
اصلا درست حسابی قضیه تعداد فریم خروجی این مونیتورهای 3d رو نگرفتم:1. (35)::1. (27):
mo4sa
04-12-10, 21:58
با سلام
دوستان من تمام تاپیک را خوندم و تشکر میکنم از تمام کسانی که واسه تاپیک زحمت کشیدن تاپیک پر محتوا و عالی هست ، من یه LED E2240 LG خریدم و ویندوز 7 هم دارم کارت گرافیکم هم Winfast Geforce 8500 GT هست که عکسشو پائین میزارم ، آخرین ورژن درایور هم دانلود کردم و نرم افزار 3D Vision نصب هم کردم ، حالا برای دیدن فیلم 3D مثل این فیلمهائی که توی نمایشگاها بر روی LED 3D ها به تازگی نمایش میدن باید کدام عینک را بسازم ؟ دلق آبی و قرمز یا ار اون شیشه پلاریزشن افق و عمودی ؟
در ضمن ایشون قرار شد شماره شیشه را بگن که من هر چی تاپیک را خوندم ندیدم فقط دیدم نوشتن که شیشه را دادن عینک سازی برش بدهد ولی در مورد شماره شیشه و تست این عینک چیزی اعلام نکردند !
متشکر میشوم بنده را بیشتر راهنمائی بفرمائید .
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم .
پیروز باشید .
با سلام
دوستان و استادان بزرگوار کسی بنده را راهنمائی نمیکنن ؟
Computex
05-12-10, 20:25
سلام.
ببینید به طور کلی اصول کارکرد عینک های آبی - قرمز (یا آناگلیف) با عینک های پلاریزه کاملا متفاوت هست. در همون پست اول برای اجرای تصاویر سه بعدی بر روی مانیتور به دو راه حل کلی اشاره شد. راهکار اول استفاده از کیت کامل انویدیا (NVIDIA 3D VISION ) بود و راهکار دوم استفاده از عینک های آناگلیف. در روش اول باید کیت کامل انویدیا رو تهیه کنید که قیمت اون حدود 250 دلار بود و یک مانیتور LCD با Refresh Rate 120MHz به علاوه اینکه باید از کارت قوی تری استفاده کنید (فکر نکنم با 8500 بشه کاری کرد!). این همون روشی هست که تلوزیون های LCD یا LED سه بعدی از اون برای نمایش سه بعدی تصاویر بهره می برند ( که تبلیغ اونرو بارها در مجلات و روزنامه ها و بیلبوردهای شهر دیده اید). بنابراین اگر بخواهید تصاویر سه بعدی رو مانند این تلوزیون ها از طریق رایانه مشاهده کنید، هزینه زیادی رو باید برای خرید کیت انویدیا و مانیتور 120 هرتز و کارت گرافیک نسبتا خوب بپردازید. (بیش از 1 میلیون تومن برای همین سه قلم!).
قبل از مطالعه ادامه این مطلب حتما این مطلب را بخوانید (پست شماره 88) (Only the registered members can see the link)
اما در رابطه با عینک های پلاریزه باید بگم که با توجه به اصول کارکرد روش اول (اینجا بخوانید - حتما! پست شماره 88 (Only the registered members can see the link)) که هزینه زیادی رو می طلبید، یک تئوری مطرح شد. مبنای تئوری ارائه شده مستیما بر میگرده به همون اصول کارکرد این روش. ما اومدیم گفتیم این تصاویر رو روی یک مانیتور LCD معمولی (60 هرتز) اجرا می کنیم. نهایتش اینه که کمی در تصاویر پر تحرک ممکنه تصویر با فریم های کم پخش بشه که خوب مشکلی نیست و چشم پوشی می کنیم. (در برخی موارد مشاهده شده بود که توانسته بودند همین روش را با مانیتورهای 60 هرتز راه اندازی کنند. البته با کیت انویدیا). دوم نیاز به کارت نسبتا قوی داریم که اون هم دوستان زیادی ازش برخوردارند. تنها می مونه کیت انویدیا که اون رو هم با عینک های پلاریزه میشه جایگزین کرد. چون اصول کارش تفاوتی نداره. تنها چیزی که موجب شد در عمل نتونیم این کار رو پیاده کنیم، مشکل نرم افزاری بود! اینکه موقع راه اندازی درایور سه بعدی هنگامی که به صفحه زیر می رسیم برای انتخاب روش:
هنگام کلیک روی گزینه سمت چپ، نرم افزار به این مورد گیر میده که کیت انویدیا به سیستم متصل نیست. به عبارت دیگه برای اجرای این روش باید حتما کیت انویدیا به سیستم متصل باشد. بنابراین اگر بشه راهی پیدا کرد که در این مرحله سیستم به عدم نصب کیت ایراد نگیره و اونرو فعال کنه، می توان امیدوار بود که بشه با یک عینک پلاریزه سفارشی تصاویر رو با کیفیت عالی سه بعدی دید.
در نهایت چون روش بالا رو تا کنون نتونستیم اجرا کنیم، از روش استفاده از عینک آناگلیف (آبی-قرمز) پیش رفتیم که تنها نیازمندی اون، یک عینک ارزون قیمت با دو شیشه رنگی بود. در تصویر زیر تفاوت بین عینک آناگلیف و پلاریزه را می توانید ملاحظه نمایید:
و نا گفته پیداست که تصاویر حاصل شده از این روش، به مراتب از کیفیت پایین تری نسبت به عینک های پلاریزه برخوردارند.
برای اطلاع از تفاوت میان Refresh Rate و Frame Rate هم به این لینک (Only the registered members can see the link) مراجعه فرمایید.
سوالی بود در خدمتیم.
MOSSY
15-12-10, 17:14
سلام! چرا ليتكهايي كه داديد باز نمي شن؟
ramigholi
13-01-11, 17:07
با سلام
ببخشید که این سوالو می پرسم تلوزیون من سامسونگ 32c4000 LEDTv وکارت گرافیک من GF9600gt و آخرین نسخه درایور کارت گرافیک که 260.99 وینوز هم 7 هست ولی وقتی به مرحله 6 مرسم واون تیک رو میزنم و با انتخاب گزینه 3D Vision Discover وبا زدن دکمه Next رو مزنم این اخطار می ده
Error in Stereo CPLAPI,
Stereo Obj -> is FM Updete Required () returned false.
و بعد زدن Ok دوباره این اخطارو می ده
Exception in Stereo CPLAPI
in Stereo Obj -> is FM Updete Required ()
من چکار باید بکنم
البته من کامپیوترو با کابل sRGB به Tv وصل کردم
iman samie
17-01-11, 16:38
آقا منرفتم تو سایت iz3d با هزار زحمت بعد رفتم تو صفحه دانلودش چند نو از این برنامه بود کدومشو بایذ دانلود کرد؟؟؟
Computex
17-01-11, 16:56
با سلام
ببخشید که این سوالو می پرسم تلوزیون من سامسونگ 32c4000 LEDTv وکارت گرافیک من GF9600gt و آخرین نسخه درایور کارت گرافیک که 260.99 وینوز هم 7 هست ولی وقتی به مرحله 6 مرسم واون تیک رو میزنم و با انتخاب گزینه 3D Vision Discover وبا زدن دکمه Next رو مزنم این اخطار می ده
Error in Stereo CPLAPI,
Stereo Obj -> is FM Updete Required () returned false.
و بعد زدن Ok دوباره این اخطارو می ده
Exception in Stereo CPLAPI
in Stereo Obj -> is FM Updete Required ()
من چکار باید بکنم
البته من کامپیوترو با کابل sRGB به Tv وصل کردم
سلام. ببخشید که کمی دیر شد. احتمال میدم که به خاطر نوع اتصال باشه. مخصوصا اگر روی مانیتور سیستم بدون هیچ ایرادی اجرا میشه. شما اگر کارت گرافیکتون خروجی HDMI داره که چه بهتر. اگر هم نداره کافیه یه تبدیل DVI به HDMI بگیرید (مثل عکس زیر):
به راحتی هم در بازار پیدا میشه. این کار رو انجام بدید و سیستم رو از طریق پورت HDMI به تلوزیون متصل کنید و نتیجه رو عنوان کنید.
Computex
17-01-11, 17:06
آقا منرفتم تو سایت iz3d با هزار زحمت بعد رفتم تو صفحه دانلودش چند نو از این برنامه بود کدومشو بایذ دانلود کرد؟؟؟
سلام دوست عزیز. برای دانلود در قسمت دانلود سایت که وارد بشید، در قسمت ( Step 1: Select your device or output ) گزینه Anaglyph رو از منوی آبشاری انتخاب کنید و روی Download Driver کلیک نمایید. (این هم لینک مستقیمش اگه کار کنه (Only the registered members can see the link(4016).exe))
موفق باشید.
iman samie
17-01-11, 17:11
این برنامه رو نصب کنم یه عینک هم بخرم همه چی حله من کارت گرافیکم5770.در مورد عینک همین 5&6 هزار تومنی بخرم خوبه یا شما چیزه دیگه پیشنهاد میکنید....؟؟؟ میتونم بازی هارو سه بعدی بازی کنم؟؟؟؟؟
مرسی از این که وقت میزاری و جواب میدی
ramigholi
18-01-11, 10:25
:great:دستت بی بلا
کار کرد hdmi خوروجی نداشت و یک مبدل مثل عکس خریدم و به pc وصل کردم عکس ها اجرا شد یک فیلم هم از اینجا دانلود کردم که خیلی خوب بود تجربه اولم بود اونم با دو طلق و شیرازه ابی و قرمز
فقط بازی های 3d رو از کجا می تونم دانلود کنم ؟:1. (10):
Computex
18-01-11, 17:22
این برنامه رو نصب کنم یه عینک هم بخرم همه چی حله من کارت گرافیکم5770.در مورد عینک همین 5&6 هزار تومنی بخرم خوبه یا شما چیزه دیگه پیشنهاد میکنید....؟؟؟ میتونم بازی هارو سه بعدی بازی کنم؟؟؟؟؟
مرسی از این که وقت میزاری و جواب میدی
سلام. چون شما از کارت ATI بهره می برید نمیتونید 3D Vision رو نصب کنید و طبق مراحلی که در پست اول اشاره شد پیش بروید. برای کارت های ATI درایور iz3d رو می تونید دانلود کنید. (توجه کنید که این درایور از سوی ATI ارائه نشده است) برای دانلودش هم در پست 108 به اون اشاره کرم.
موفق باشید.
دستت بی بلا
کار کرد hdmi خوروجی نداشت و یک مبدل مثل عکس خریدم و به pc وصل کردم عکس ها اجرا شد یک فیلم هم از اینجا دانلود کردم که خیلی خوب بود تجربه اولم بود اونم با دو طلق و شیرازه ابی و قرمز
فقط بازی های 3d رو از کجا می تونم دانلود کنم ؟
سلام. برای بازی ها هم الان میشه گفت که میتونید اکثر بازی ها رو به صورت سه بعدی اجرا کنید که برای این کار نیاز به دانلود نسخه خاصی نیست و تنها کافیه 3D Vision در سیستم فعال باشه. از این پس وارد هر بازی که روی سیستم از قبل نصب بوده برید، اون بازی به صورت سه بعدی برای شما اجرا خواهد شد.
موفق باشید.
ewqewqewq
22-06-11, 23:23
سلام.با تشکر از Compurex عزیز که مقاله کاملی در این زمینه گذاشتن و با حوصله به تمامی سوالات پاسخ دادند.برای من یه مشکلی وجود داره.من مانیتورم CRT هست.3d Vision با CRT مشکلی نداره؟
بعد گرافیک من g210 هست و 3d vision رو ساپورت میکنه.آخرین ورژن درایور هم دانلود و نصب شد.تنظیمات هم انجام شد.من خیلی به سینما سه بعدی رفتم.فیلم های اونجا رو با این روشی که اینجا هست مقایسه می کنم می بینم اصلا بعد سوم انگار تو کامپیوتر وجو نداره.مشکل اینه که وقتی من عینک رو میزنم به چشمم،بعد مثلا یه فیلم یا عکس سه بعدی میزارم که ببینم،انگاری یه فیلم یا عکس 2 بعدی هست که فقط دارای سایه های آبی و قرمزه.بعد سوم وجود نداره.فقط همون تصویر 2 بعدی دیده میشه + سایه های آبی و قرمز.به هیچ وجه هیچ چیزی از مانیتور بیرون نمیاد.حتی شما بگو 1 سانتی متر.میخواستم بدونم واسه همه همینه؟ یا مشکلی داره واسه من؟ ویندوز سون هست.عینک هم از بیرون تهیه کردم
bill geits
11-07-11, 21:24
من گرافیک لپ تاپم GT415 هس
می تونم از این قابلیت استفاده کنم؟
r_poorro
03-08-11, 17:21
سلام به همه دوستان . من گرافیک نوت بوکم GEFORCE GT 540m هست ویندوزم 7 و ورژن درایور گرافیکم 275.33 هست ولی توی nVidia Control Panel گزینه های Display و Stereoscopic 3D رو ندارم. چیکار کنم که اینا بیاد؟؟؟؟
camry1
17-08-11, 18:14
سلام دوستان
من همه چی رو کامپیوترم نصبه ولی انگار هیچی نصب نیست
الان من 3d vision تو ستاپش که میرم نوشته رو کامپیوتر شما نصبه اما nvidia control panel ندارم در صورتی که قبلا داشتم
گرافیکمم gt220 هست
ممنون میشم کمکم کنین
Enemy
21-08-11, 17:52
سلام خدمت دوستان عزیز که همچین مطلب عالی و آموزنده ای گذاشتن ، منتها من کارت گرافیکم ATI 5870 هستش ، و سوالم این بود که آیا فقط باید یک درایور IZ3D دانلود کنم ؟
مانیتور منLG W2261VP (LCD) HDMI هستش ! اگر یک راهنمایی کلی به من بدید بسیار ممنون میشم ! کل تاپیک رو مطالعه کردم اما بحثی در مورد کارت های ATI نشده بود ( بصورت کامل و مجزا)
در این روش باید از عینک آبی - قرمز استفاده کرد ؟
mohamad70
21-08-11, 20:02
سلام خدمت دوستان عزیز که همچین مطلب عالی و آموزنده ای گذاشتن ، منتها من کارت گرافیکم ATI 5870 هستش ، و سوالم این بود که آیا فقط باید یک درایور IZ3D دانلود کنم ؟
مانیتور منLG W2261VP (LCD) HDMI هستش ! اگر یک راهنمایی کلی به من بدید بسیار ممنون میشم ! کل تاپیک رو مطالعه کردم اما بحثی در مورد کارت های ATI نشده بود ( بصورت کامل و مجزا)
در این روش باید از عینک آبی - قرمز استفاده کرد ؟
با سلام
دوست عزیز شما باید به سایت iZ3D برید و با توجه اینکه مونیتورتون معمولی هست نوع درایور که میخواید
دانلود کنید رو Anaglyph انتخاب کنید و سپس درایور رو نصب کنید و از همین عینک های آبی قرمز استفاده کنید.
سپس با اجرای نرم افزار وقتی وارد بازی ها بشید تصویر حالت آبی قرمز میشه و با عینک شما تجربه 3D خواهید داشت.
البته تجربه شخصیم ازین عینک ها فقط چشم درد بود و حالت 3D اصلا چشمگیر نبود !!! :wink::1. (35):
eoisap
23-08-11, 20:05
من یه کارت ati 6950 دارم چطوری میتونم 3ی ببینم؟؟؟
intel>amd
23-09-11, 20:17
دوستان همونطور که دوستمون mohammad70 گفتن این عینک های اناگلیف جز چشم درد و سر درد چیزی نداره و اگه بخواین کیت کامل رو بگیرین و مانیتور و...... باید حدود 1 تومن هزینه کنید برای چی؟ برای اینکه چند تا بازی رو 3 بعدی ببینین تازه بازی هایی مثل 6 cod اصلا این امکان رو ساپورت نمی کنه. تازه مجبورید از خیلی مزایای دیگه مث رزولوشن نور و.... به خاطر 3 بعدی بودن بگذرید و انتخاباتون محدود میشه.
راستش با این پول برید یه IPS پنل WQHD بگیرید باهاش بازی کنین حالشو ببرین!!!
ashki0076
09-02-12, 10:03
سلام میشه آموزش کار با iz3d رو بزارید.
htataloo
16-03-12, 04:50
سلام میشه آموزش کار با iz3d رو بزارید.
Isis
30-03-12, 16:14
دوستان صرف نظر از قیمت با کیفیت ترین و عمیق ترین مانیتور سه بعدی چیه؟ فرقی نمیکنه اکتیو یا پسیو یا بدون عینک باشه.
ممنون
arabim1t
05-04-12, 03:29
سلام
ببخشید من تو مرحله 1 موندم
همون طور که میبینید من اصلا کنار عکس خونه advanced setting ندارم
چکار کنم
مممممممممممممنون
arabim1t
08-04-12, 00:49
سلام دوستان
من به علت تازه کاری چند تا مشکل دارم
اول اینکه وقتی میرم تو کنترل پنل nvidia کنار عکس خونه advanced setting نیست
6801
دوم اینکه ممنون میشم اگه کسی به این سوالم جواب داد یه ایمیلم به من بزنه بگه چجوری باید جوابو پیدا کنم mma.gharibeyahoo.com
شرمنده پریدم وسط حرفتون و سطح بحثتونو آوردم پایین
بازم مرسی
arabim1t
08-04-12, 00:58
دوستان صرف نظر از قیمت با کیفیت ترین و عمیق ترین مانیتور سه بعدی چیه؟ فرقی نمیکنه اکتیو یا پسیو یا بدون عینک باشه.
ممنون
سلام غریبه
من جواب سوالتو نمیدونم
ولی تو نمایشگاه نرم افزار یه نمایشگر دیدم که مثل یه جعبه بود دست آدمم میرفت توش تصویرش تو هوا تشکیل میشد ( عین روح )
ولی واقعا انگار آدمه جلوت وایستاده سه بعدی که چه عرض کنم صد بعدی بود.
Computex
08-04-12, 11:30
سلام دوستان
من به علت تازه کاری چند تا مشکل دارم
اول اینکه وقتی میرم تو کنترل پنل nvidia کنار عکس خونه advanced setting نیست
6801
دوم اینکه ممنون میشم اگه کسی به این سوالم جواب داد یه ایمیلم به من بزنه بگه چجوری باید جوابو پیدا کنم mma.gharibe@yahoo.com (Only the registered members can see the link)
شرمنده پریدم وسط حرفتون و سطح بحثتونو آوردم پایین
بازم مرسی
سلام دوست عزیز. ببخشید که کمی دیر جواب میدم، احتمال میدم ورژن درایور شما فدیمی باشه. از چه نسخه ای استفاده می کنید؟ (برای پیدا کردن ورژن برنامه، از منوی Help گزینه about رو انتخاب کنید و یه عکس ازش قرار بدید.)
arabim1t
09-04-12, 01:16
ضمن تشکر عکسی که خواسته بودید گذاشتم Only the registered members can see the link
reza2010wf
18-06-12, 13:05
سلام
دوستان من با این روش قبلا سه بعدی بازی ها رو اجرا کرده بودم اما ویندوز عوض کردم هر کاری کردم وقتی میزنم enable 3dvision discover میاد که not optimum mode
recommended mode
1360در 768 60@hz
بعد دو تا esc میزنم از برنامه خارج میشه و صفحه نمایش به حالت معمولی برمیگرده یعنی ایراد از مانیتوره اما قبلا که من اجرا کرده بودم!! کارت گرافیک 9400GT و مانیتور SAMSUNG SN1933 PLUS ویندوز هم عوض کردم باز جواب نداد ویندوزم هفت
دوستان لطفا کمک کنید
ممنونم
simsalari
17-09-12, 12:57
سلام..تو رو خدا....تو رو خدا جوابمو سریع تر بدینمن کارت گرافیکم GT630m 2GB هست.....3d Vision رو نصب میکنم....ولی وقتی ری استارت میکنم و داخل nvidia control pane میشم اون گزینه ها اضافه نشده ........بعد که میرم خودم 3d Vision رو باز میکنم نمیاد و مینویسه...nvidia stereo Installator ..usage:nvStInst/srcdir=path/unistall/check/srcdir=patch ...تو رو خدا کمکم کنید ..کارت گرافیکم که قوی هست...تو کنترل پنل کارت گرافیکم ..از 3d Vision هم توضیح داده......کمکم کنید
haboul
24-10-12, 00:01
درود بر شما. بنده یه کاربر زیر آماتورم! هرچند شما توضیحات لازم و درستی دادید ولی اگه لطف کنید جواب سوالم رو به سادگی بفرمایید سپاسگزار می شوم. اگه بخوام فیلم با کیفیت بلوری اصلی مثلا 11 گیگ رو ببینم .آنم بروی کامپیوتر . چی کار باید بکنم. ال سی دی من سامسونگ 17 اینچ. کارت گرافیک 1 گیگابایتی ..دیگه چه سخت افزار یا نرم افزاری میخوام. سپاس فراوان
sia6727
21-12-12, 08:59
سلام دوستان . من یک عینک سه بعدی سفارش دادم ولی نمی دونم آیا میشه بدون 3D بودن تلویزیون فیلم های سه بعدی را نگاه کرد یا نه.:1. (29):
sia6727
21-12-12, 09:17
سلام دوستان . من یک عینک سه بعدی با چند فیلم مخصوص خودش سفارش دادم . می خواستم بدانم آیا میشه با تلویزیونی که 3D نیست فیلم ها را نگاه کرد یا نه .:1. (29):
nima_hl
21-12-12, 09:23
سلام دوستان . من یک عینک سه بعدی با چند فیلم مخصوص خودش سفارش دادم . می خواستم بدانم آیا میشه با تلویزیونی که 3D نیست فیلم ها را نگاه کرد یا نه .:1. (29):
سلام
احتمالا شما عینک آناگلیف ( شیشه رنگی ) سفارش دادید که با اونها میشه روی هر مانیتور یا تلوزیونی سه بعدی دید
اما کیفیت 3 بعدی آنها اصلا جالب نیست و یه جورائی اسباب بازیه :wink:
55312
07-02-13, 05:13
سلام
من کارت گرافیکم GeForce® GT 650M
مال لپ تاپ asus
راهی هست بتونم از روش بالا استفاده کنم؟
mahdi1995
08-07-13, 12:35
سلام.
من تلویزیون 3d و عینکی که با تلویزیون بود رو دارم و می تونم بازی هایی مثل Crysis 2 و Crysis 3 که خودشون قابلیت 3d دارن رو به راحتی 3 بعدی بازی کنم ولی متاسفانه تعداد بازی هایی که خودشون به طور پیشفرض این قابلیت رو دارن خیلی کمه به همین دلیل به این فکر افتادم که از 3D Vision استفاده کنم.Nvidia یه درایور مخصوص برای این تلویزیون ها عرضه کرده به نام 3DTV Play ولی متاسفانه این درایور پولی هست و باید از خود سایت Nvidia خریداری بشه.
کسی نسخه ی کرک شده ی این درایور رو نداره؟:wink:
nima_hl
08-07-13, 13:40
سلام.
من تلویزیون 3d و عینکی که با تلویزیون بود رو دارم و می تونم بازی هایی مثل Crysis 2 و Crysis 3 که خودشون قابلیت 3d دارن رو به راحتی 3 بعدی بازی کنم ولی متاسفانه تعداد بازی هایی که خودشون به طور پیشفرض این قابلیت رو دارن خیلی کمه به همین دلیل به این فکر افتادم که از 3D Vision استفاده کنم.Nvidia یه درایور مخصوص برای این تلویزیون ها عرضه کرده به نام 3DTV Play ولی متاسفانه این درایور پولی هست و باید از خود سایت Nvidia خریداری بشه.
کسی نسخه ی کرک شده ی این درایور رو نداره؟:wink:
تلویزیونتون چیه ؟
اکتیوه یا پسیو ؟
mahdi1995
08-07-13, 14:27
تلویزیونتون چیه ؟
اکتیوه یا پسیو ؟
Samsung Smart TV series 6
دقیق ترش میشه:
Model Name: UA46ES6960M
Model Code: UA46ES6960MSHD
Type No: UA46ES6960
AC100-240V 50/60Hz 140w
Active و Passive رو اصلا نمی دونم چیه!:1~@$S (8):
nima_hl
08-07-13, 14:47
Samsung Smart TV series 6
دقیق ترش میشه:
Model Name: UA46ES6960M
Model Code: UA46ES6960MSHD
Type No: UA46ES6960
AC100-240V 50/60Hz 140w
Active و Passive رو اصلا نمی دونم چیه!:1~@$S (8):
پسیو اونهائیه که عینک سبک داره و لرزش لنز نداره
به هر حال من حقه تلویزیونهای پسیو ( lg ) را میدونم چون خودم دارم
راه کارش را اینجا میگم احتمالا توی مانیتورهای اکتیو مثل مال شما هم با اندکی گوگل بشه راهش انداخت
درایور nvidia برای راه اندازی 3d میاد مدل صفحه نمایش را چک میکنه
اگر مدلش لایسنس داشته باشه آپشن 3d روشن میشه و شما میتونید از کلیه امکانات درایور استفاده کنید
کارهائی که من انجام دادم اینگونه بود
اول تو اینترنت چک کردم کدام مونیتور لایسنس داره ( به چند مدل ایسر برخورد کردم )
درایور اون مانیتور را دانلود کردم
درایور مانیتور خودمو پاک کردم (lg 2342)
درایور ایسر را دستی نصب کردم و سیستم را ریست کردم
در این حالت درایور nvidia گمان میکرد مانیتورم ایسره و کل آپشنهای 3d را برام باز کرد و من حاشو بردم :lol:
حالا ممکنه این راه کار برای مانیتورهای اکتیو هم کار ساز باشه ( البته بنده چک نکردم )
yousaf
31-07-13, 15:28
جهت خرید عینک سه بعدی به ادرس زیرمراجعه نمایید
m.yousefikia
05-08-13, 12:56
واقعا ممنون .کارت عالی بود.:1. (5):
فقط یه سوال داشتم
روی کارت گرافیگnvidia GF440 GT هم کار میکنه؟؟؟؟؟؟
sihod
12-08-13, 20:09
سلام / ببخشید این عینکی که ساختید تو عینک ساز قیمتش چند شد ؟ :cool:
payamjan
08-09-13, 11:13
من وقتی لینک دانلود رو میزنم یه صفحه میاد و میگه : ACSSES DENIED :1. (28):
tir1444
13-09-13, 09:22
سلام دوستان
من یک عینک پلاریزه گرفتم و یک فیلم سه بعدی با حجم 9.33 گیگ:gasp::gasp:دانلود کردم.
آیا با لب تابم می تونم سه بعدی ببینم منظورم اینکه نرم افزار میخواد یا اصلا نمیشه ؟
ممنون راهنمایی بفرمایید.:hello:
omid9191
02-10-13, 01:39
سلام-میخواستم بدونم این برنامه روی لب تاپ هم نصب میشه
lenovo
geforce GT 650M
ram 8
cor i7
nima_hl
02-10-13, 11:23
سلام-میخواستم بدونم این برنامه روی لب تاپ هم نصب میشه
lenovo
geforce GT 650M
ram 8
cor i7
سلام
سه بعدی آناگلیف تقریبا روی تمامی گرافیک کارتها و مونیتورها کار میکنه ولی کیفیت خوبی نداره
اگر به این مبحث علاقه دارید تست کنید
rezaTAG
19-11-13, 21:03
با سلام من هر كاري كردم نشد advnced setting نيست..............
نسخه من 331 است
rezaTAG
19-11-13, 21:43
من وقتی لینک دانلود رو میزنم یه صفحه میاد و میگه : ACSSES DENIED :1. (28):
با فيلتر شكن باز كن درست ميشه
mojtaba_toghyan
18-10-14, 12:12
سلام . من نميتونم فيلم سه بعدي كه دانلود كردم را به صورت سه بعدي ببينم . البته عكس و بازي رو ميتونم اجرا كنم ولي فيلم نه .. چون نرم افزار پلير نميتونه فيلم رو باز كنه
نمیدونم تا به حال به سینما سه بعدی رفتین یا نه. اولین باری که من به سینما سه بعدی رفتم تقریبا دو یا سه سال پیش در تهران بود. اونها به ما یک عینک مخصوص دادن و گفتن که باید پشت خط معینی که بر روی زمین کشیده شده بود بایستیم. بعد فیلم روی پرده به نمایش درامد. یه فیلم که بهش میگفتن ترسناک! اما واقعا برای بار اول خیلی برام جالب بود. از پشت عینک وقتی اون دایناسور (!) سرش رو به جلو میاورد دقیقا مثل این بود که از پرده اومده بیرون! طوری که در این لحظه همه تماشاچیان نیم قدم به عقب میرفتند. همینطور وقتی که دوربین میرفت زیر آب عین این بود که ماهی های درون آب دارن از بقل آدم رد میشن!
شاید کسی فکر این رو نمی کرد که روزی کامپیوتر های شخصی و خانگی هم قادر باشند فیلم ها و حتی بازی های رایانه ای رو به صورت سه بعدی پخش کنند! اما واقعیت اینه که شما فقط کافیه یه کارت از انویدیا سری 8000 یا 9000 یا سری 200 داشته باشید!
3D Vision چیست؟
3D Vision به طور خلاصه و کوتاه قابلیتی است در کارتهای گرافیک ساخت انویدیا که به واسته ی اون شما میتونید با داشتن تجهیزات مخصوص به دیدن عکسها و فیلم های سه بعدی یا بازی کردن Game های مورد علاقتون به صورت سه بعدی بنشینید.
چه کارتهایی از 3D Vision پشتیبانی میکنند ؟
در عکس زیر میتوانید لیست کارتهایی رو که از 3D Vision پشتیبانی میکنند را ملاحظه کنید:
همانطور که ملاحظه میکنید ، اسمی از کارتهایی مثل 9500GT و 8600GT و 9400GT و 8500GT برای ساپرت Game نیامده اما نگران نباشید. اگر شما از این کارتها استفاده میکنید ، باز هم میتوانید بازیها را به صورت سه بعدی اجرا کنید اما ممکنه بازی یکم کند بشه یا مجبور بشید تنظیمات رو کاهش بدید. مثلا خود من تونستم Crysis Warhead رو با 8600GT به صورت سه بعدی اجرا کنم!
تجهیزات مورد نیاز:
به طور کلی دو راهکار جهت استفاده از این قابلیت وجود دارد:
1. راهکار اول استفاده از کیت کامل انویدیا میباشد که این راهکار گران اما با کیفیت است.
2. راهکار دوم استفاده از یک عینک مخصوص قرمز - آبی میباشد که این راهکار بسیار ارزان اما کیفیتی معمولی دارد.
1. استفاده از کیت کامل انویدیا (NVIDIA 3D VISION )
برای این روش شما به طور کلی به چهار چیز احتیاج دارید:
1. کیت مخصوص انویدیا ( Nvidia 3D Vision Kit )
2. مانیتور سازگار با رفرش ریت 120Hz
3. یک کارت گرافیک انویدیا ( ترجیحا از GTX260 و بالاتر)
4. سیستم عامل Vista یا Seven
نکته: درایور 3D Vision بر روی ویندوز XP نصب نمی شود!
برخی از نمایشگر هایی که از این قابلیت پشتیبانی می کنند عبارتند از:
NVIDIA 3D Vision-Ready displays devices
Desktop Displays
Samsung® SyncMaster 2233RZ 120 Hz LCD display (Only the registered members can see the link)
ViewSonic® FuHzion™ VX2265wm 120 Hz LCD display (Only the registered members can see the link)
HDTVs
Generic DLP HDTV mode
Projectors
DepthQ® HD 3D Projector by LightSpeed Design, Inc. (Only the registered members can see the link)
ViewSonic PJD-6210-3D
همانطور که ملاحظه می کنید اگر امکانات بالا رو بخواهید تهیه کنید باید پول زیادی خرج کنید. کیت انویدیا حدود 200 دلار ، یک مانیتور 120 هرتزی در میاد حدودا 700 دلار ( قابل توجه که مانیتور های LCD موجود در بازار اکثرا 60 هرتز هستند ) ، حداقل کارت GTX260 که حدود 220 دلار تموم میشه و در نهایت یک کامپیوتر با داشتن ویندوز ویستا یا 7 که این هم در حدود 600 دلار تموم میشه. یعنی در کل شما باید هزینه ای در حدود 1800 دلار بپردازید!
همانطور که میبینید این هزینه بسیار بالاست و چون در توان عمده کاربران نیست. به همین دلیل من بیشتر راه حل ارزان قیمت رو براتون توضیح میدم که کاربردی تر هست.
2. راهکار دوم استفاده از عینک مخصوص:
تجهیزات مورد نیاز:
1. ویندوز ویستا یا 7
4. عینک مخصوص
اگر با دیدن قیمتهای بالا نا امید شدید ، از این راهکار استفاده کنید چون حداکثر هزینه ای که برای شما دارد در حدود 5 هزار تومان خواهد بود!!! اما چگونه؟ مراحل زیر را دنبال کنید:
عینک مخصوص:
برای این کار کافیست تا یک عینک سه بعدی از یه جا پیدا کنید! این عینک تقریبا باید همانند تصویر زیر باشد:
یعنی یک طرف آن قرمز و طرف دیگر تو مایه های آبی!
نمیدونم برای پیدا کردن اینجور عینکها باید به کجا مراجعه کرد. دوستانی که الان دارن این مطلب رو میخونن اگر جایی برای خریداری این نوع عینک ها رو سراغ دارند لطف کنند و همینجا بقیه اعضا رو مطلع کنند.
اما من چه کار کردم؟ اینجا یه ابتکار به خرج دادم که البته هر چند به کیفیت خود عینک نیست و تصاویر با اینها کمی سایه دارن اما برای تجربه خیلی خوب هست.
سپس هر کدام از طلق ها را از وسط تا کرده و به صورت دولا به طوری که طلق آبی رنگ را جلوی چشم راست و طلق قرمز رنگ را جلوی چشم چپ شما باشد بگذارید. با این میتونید تا حدود زیادی تصاویر سه بعدی را که در ادامه چگونگی آن توضیح داده شده مشاهده کنید. اما به دلیل اینکه رنگ آبی اون زیاد مناسب نیست تا حدودی سایه های آبی رنگ پیدا می شوند.
دریافت درایور 3D Vision :
برای مرحله بعد شما باید درایور 3D Vision رو دریافت و نصب کنید. حتما دقت داشته باشید که برای این کار سیستم عامل شما باید ویستا یا 7 باشد و نسخه درایور کارت گرافیک شما هم باید 180 به بالا باشد.
برای دریافت درایور 3D Vision به لینک رو به رو بروید: Drivers - Download NVIDIA Drivers (Only the registered members can see the link) بعد از باز شدن صفحه در قسمت Product Type گزینه 3D Vision را انتخاب کرده و پس از انتخاب سیستم عامل و زبان مورد نظر ، آنرا دانلود نمایید.
برای آخرین نسخه دریافت درایور کارت گرافیک خود به لینک رو به رو بروید : Drivers - Download NVIDIA Drivers (Only the registered members can see the link) عد از باز شدن صفحه در قسمت Product Type گزینه Geforce را انتخاب کرده و با انتخاب سری کارت خود و سیستم عامل و زبان مورد نظر ، آنرا دانلود نمایید.
نکته دیگری که در این رابطه باید خاطر نشان کنم ، این هست که ممکن هست درایور 3D Vision را داشته باشید که در این صورت نیازی به دانلود مجدد آن نیست. برای این کار درایوی که ویندوز ویستا یا هفت بر روی آن نصب هست را باز کرده و پوشه Nvidia را باز کرده ، سپس پوشه DisplayDriver را انتخاب کنید. با باز کردن این پوشه ، پوشه ای را که نسخه درایور نصب شده روی سیستم رو نوشته باز کرده و در نهایت پوشه International را باز کنید.
در این پوشه به دنبال فایلی به نام 3DVision_xxx.xx.exe بگردید. ( دقت داشته باشید که xxx.xx نسخه درایور نصب شده هست و بسته به اینکه چه نسخه ای از درایور انویدیا رو نصب داشته باشید متفاوت هست. مثلا اگر نسخه درایور شما 186.18 باشد این فایل هم به نام 3DVision_186.18.exe خواهد بود. )
نصب و راه اندازی :
اگر نسخه درایور کارت شما از 180 پایین تر بود، به مرحله اول و اگر هم نسخه درایور کارت شما 180 یا بالاتر بود به مرحله 2 بروید.
1. باید ابتدا جدیدترین نسخه رو نصب کنید. برای این کار پس از آماده سازی درایور جدید ، درایور قبلی کارت خود را از روی سیستم کاملا پاک کرده ، سیستم را از نو راه اندازی کرده – و درایور جدید را نصب کرده و مجددا سیستم را از نو راه اندازی کنید. پس از این کار به مرحله 2 بروید.
2. درایور 3D Vision رو که لینک دانلودش رو بالاتر گذاشتم ، دانلود کرده و به مرحله 3 بروید.
3. حال درایور 3D Vision رو نصب کرده و سیستم را مجددا راه اندازی کنید.
4. پس از راه اندازی ، بر روی دسکتاپ راست کلیک کرده و وارد کنترل پنل Nvidia شوید و مطابق عکس زیر گزینه Advanced Settings رو انتخاب نمایید.
5. در پنل کناری گزینه stereoscopic 3D را انتخاب کنید.
6. (قبل از اینکه این کار را انجام دهید ، مقاله را تا انتها بخوانید مرمطالعه کنید) مطابق عکس زیر تیک Enable stereoscopic 3D رو بزنید.
شما به محض اینکه این تیک را بزنید ، Wizard نرم افزار شما را در راه اندازی یاری میکند. اگر هم با زدن این گزینه Wizard فعال نشد ، گزینه Run setup wizard را در پایین به صورت دستی انتخاب نمایید. در این منو شما باید به سوالهای داده شده پاسخ دهید.
اولین سوال اینه که میگه شما از چه روشی دارید استفاده میکنید که شما باید گزینه 3D Vision Discover رو انتخاب کنید.
سپس دکمه Next را زده و به موارد خواسته شده پاسخ دهید.
7. برای پاسخ به اولین سوال به شکل داده شده توجه کنید و چشم راست خود را بسته و فقط با چشم چپ که طلق یا شیشه قرمز رنگ جلوی آن است به عکس نگاه کنید ( طلق یا شیشه آبی روی چشم راست و طلق یا شیشه قرمز روی چشم چپ ) . در این صورت فقط باید شش ضلعی ها را ببینید. بنابراین اولین گزینه را شش ضلعی انتخاب کنید.( به عکس زیر توجه شود)
سپس بر خلاف بالا چشم چپ را بسته و با چشم راست که طلق یا شیشه آبی رنگ را جلوی آن گذاشته اید ( طلق یا شیشه آبی روی چشم راست و طلق یا شیشه قرمز روی چشم چپ ) به تصویر بنگرید. در این صورت شما فقط باید مثلث ها را ببینید. بنابراین برای سوال دوم مثلث را باید انتخاب کنید ( به عکس زیر توجه شود) سپس Next را انتخاب کرده و به مرحله 8 بروید.
8. در صفحه جدید سوالی دیگر از شما پرسیده می شود که اگر طلق یا شیشه آبی روی چشم راست و طلق یا شیشه قرمز روی چشم چپ گرفته باشید باید در سمت چپ عکس تصویری متفاوت از سایر جاها را انتخاب کنید. بنابراین برای پاسخ به این سوال باید گزینه اول را انتخاب کنید. ( به عکس زیر توجه شود) بر روی دکمه Next کلیک کنید.
9. و در نهایت در آخرین مرحله در صورتی که به این سوالات پاسخ درست داده باشید و مشکل خاصی وجود نداشته باشد برنامه اعلام میکند که عملیات راه اندازی با موفقیت انجام شده. همچنین اگر تیک Launch a slideshow of 3D game images upon finishing the wizardگزینه را بزنید پس از اینکه بر روی دکمه Finish کلیک کردید چند عکس سه بعدی از بازی های مختلف را برای شما نمایش میدهد که با زدن عینک مخصوص می توانید به تماشای آن بنشینید.( به عکس زیر توجه شود)
از این پس شما هر بازی رو که اجرا کنید به صورت سه بعدی برای شما اجرا خواهد شد! مثلا عکسی رو که در پایین گذاشتم خودم در بازی Far Cry2 در حالت سه بعدی گرفتم که اگر اون عینک رو بزارید کاملا میتونید عمق رو احساس کنید.
شما همانند تصویر زیر میتونید عمق دید رو افزایش دهید. این عدد به طور پیش فرض بر روی 15 درصد هست که در تصویر زیر بر روی 71 درصد قرار گرفته.
این مقاله هنوز ادامه دارد و در پست بعد شما رو با فیلم های سه بعدی و لینک دانلود اونها رو برای تماشا و همچنین لیست کامل بازی هایی که از این قابلیت پشتیبانی میکنند و توضیحات بیشتر در رابطه با اون آشنا میکنم.
پایان قسمت اول
------ قسمت دوم مقاله ------ (Only the registered members can see the link)[/QUOTE]
mojtaba_toghyan
18-10-14, 12:21
سلام دوست عزيز .. فيلم هايي كه تحت عنوان 3d در سايت ها هست و من دانلود كردم رو نميتونم توسط NVIDIA 3D Vision Video Player ببينم حتي ورژن جديدش رو هم دانلود كردم و error code ميده راهنمايي لطفا كنيد . كد رو هم نميشه دانلود كرد چون بايد خريد
kingnodiejeh
06-05-15, 15:05
سلام من این کارارو کردم ولی اون نرم افزار 3dvisionروکه نصب میکنم داخل کنترل پنل کارت گرافیکم اون چیزایی که شما میزنین رو نداره چیکار کنم کارت گرافیکمم820m geforce
trian
25-08-15, 20:46
سلام
ببخشید من توی تنظیمات انویدیا و تست ها و همین طور عکسایی که نشون میده کاملا سه بعدی میبینم اما هرچی کلیپ دانلود میکنم واسم سه بعدی نیستن آخرین نسخه ویدیو خود انویدیا رو هم نصب کردم از کیت انویدیا استفاده میکنم و مانیتورمم ایسوس vg248qe ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
trian
26-08-15, 12:49
سلام
ببخشید من توی تنظیمات انویدیا و تست ها و همین طور عکسایی که نشون میده کاملا سه بعدی میبینم اما هرچی کلیپ دانلود میکنم واسم سه بعدی نیستن آخرین نسخه ویدیو خود انویدیا رو هم نصب کردم از کیت انویدیا استفاده میکنم و مانیتورمم ایسوس vg248qe ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
کسی نیست راهنماییم کنه:1. (28):
trian
28-08-15, 09:32
کسی نیست راهنماییم کنه:1. (28):
خودم جواب رو فهمیدم واس کسایی که مشکل من رو دارن
توی سایت انویدیا ویدئو ورژن که از سایت انویدیا برای ویدئوهای سه بعدی گرفتم روی گزینه view بعد گزینه viewing method گزینه steroscopic رو انتخاب کردم ویدئوهای سه بعدی فعال شد. ویدئوها و بازی ها هم فوق العادس بخصوص بازی های سه بعدی
avanet
18-06-16, 09:08
با تشکر از مطالب ارزشمند شما
من مشکل با لپ تاپ دارم
مدل لپ تاپ من lenovo Y5070 A هستش . اما وقتی میخوام 3D Vision رو اجرا کنم بهم احطار میده .
چکارش کنم
mamaloo79
11-01-17, 14:37
سلام
منم مثل avanet موقع اجرای 3dvision این ارور رو دریافت میکنم (Lenovo ideapad 310 - 15ISK )
Primary display's adapter does not support NVIDIA 3D Vision
من دوتا کارت گرافیک دارم یعنی اکثر لپتاپا اینطورین
intel HD graphics 520
Nvidia Geforce 920MX 2GIG
چک کردم گرافیک 920MX قابلیت 3d داره
فکر میکنم چون کارت گرافیک اصلی intel این ارور میاد باید یکاری کرد از secondry display adapter استفاده کنه ولی نمیدونم چطور ????????????
من میخوام بازی رو تو تلویزیون سه بعدی ال جی اجرا کنم و کافیه بازی به صورت SBS دو تصویر کنار هم اجرا بشه همچین بازی سراغ دارید ؟ بدون درایور نمیشه؟؟
mohsen.ghalandar
11-01-17, 23:37
3D Vision
سلام دوستان. در ادامه بحث قبل ، در این پست میخواهم شما رو با تنظیمات و جزئیات بیشتر نرم افزار و همچنین لیست بازی هایی که با 3D Vision سازگار هستند و در نهایت لینک چند تا عکس سه بعدی و فیلم سه بعدی Full HD رو براتون بزارم.
قبل از شروع لازم میدونم از دوست خوبم آقای آرمان ( Stream ) برای معرفی فیلتر های پلاریزه و آقای علی آسمان بخش ( ...::: Ali :::...) که در جستجوی اونها به من کمک کردند تشکر کنم. ما هنوز به دنبال این عینکها هستیم و در صورت تهیه و جواب گرفتن حتما گزارش اونرو براتون خواهم گذاشت.
همچنین در پست قبلی هم چند تا مبحث اصلاح و ویرایش شدند. از جمله مطالبی در رابطه با درایور 3D Vision و چند نکته در رابطه با عینک و اضافه شدن توضیحات بیشتر برای راه اندازی درایور 3D Vision .
PART II/III
در ادامه ...
چه بازی هایی از 3D Vision پشتیبانی می کنند؟
این مطلب رو با لیست بازی هایی که توسط 3D Vision پشتیبانی میشوند شروع میکنم. در حال حاضر پیش از 300 بازی هستند که میتونید اونها رو به صورت سه بعدی اجرا کنید.
برای دیدن لیست بازی هایی که توسط این قابلیت پشتیبانی میشوند به لینک رو به رو بروید : Page Not Found | NVIDIA (Only the registered members can see the link)
در صفحه باز شده جدولی رو ملاحظه میکنید که از دو ستون تشکیل شده. در ستون سمت راست لیست بازیهایی نوشته شده که از 3D Vision پشتیبانی میکنند و در ستون سمت چپ هم امتیازی است که به این بازی ها داده شده. اما این امتیاز داده شده چه معنایی دارد؟
در ستون Rating با سه نوع درجه بندی با نامهای Excellent ، Good ، Fair ، Poor و Not Recommend به علاوه یک درجه بندی ویژه که با لوگوی Nvidia 3D Vision نشان داده شده و تا زمان نگارش این مطلب تنها سه بازی از اون بهره می برند برخورد میکنید. در جه بندی اول این جدول که با لوگوی Nvidia 3D Vision Ready به نمایش درامده ، درواقع بالاترین سطح پشتیبانی از 3D Vision رو شامل میشه که تا زمان نگارش این مطلب تنها سه بازی جدید (Batman: Arkham Asylum , Biohazard 5 , Resident Evil 5 ) از این سطح برخوردارند. شما میتوانید این بازی ها رو با بهترین کیفیت نسبت به سایر بازی ها به صورت سه بعدی اجرا نمایید.
از بالا به پایین 5 نوع درجه بندی دیگر رو در این جدول ملاحظه میکنید که از سمت Excellent به Not Recommend کیفیت پشتیبانی از قابلیت سه بعدی کاهش میابد. Excellent بدین معناست که بازی های این دسته رو میتونید با کیفیت خیلی خوبی به صورت سه بعدی بازی کنید و Not Recommend بدین معناست که هرچند بازی های قرار گرفته در این دسته از 3D Vision پشتیبانی میکنند ولی پیشنهاد نمیشود شما از این قابلیت در این بازی ها استفاده کنید! به بیان دیگر این دسته کیفیت پایینی در هنگام بازی به صورت سه بعدی دارند که اجرا نکردن آن به صورت سه بعدی بهتر از اجرا کردن اون در این حالت است!
همچنین شما نیز می توانید این لیست در کنترل پنل انویدیا ملاحظه کنید که در ادامه انرو هم توضیح خواهم داد.
اجرا بازی به صورت سه بعدی:
پس از نصب درایور 3D Vision و فعال کردن اون ( که در پست قبل توضیح داده شد ) میتونید هر بازی رو که از 3D Vision پشتیبانی میکند رو به صورت سه بعدی اجرا کنید. برای این کار نیازی به تنظیم خاصی در خود بازی نیست و از همان ابتدا بازی برای شما به صورت سه بعدی اجرا خواهد شد. اما خود 3D Vision پیشنهاداتی برای تغییر در تنظیمات گرافیکی بازی خواهد داد که با اعمال اونها می توانید کیفیت بالاتری رو در هنگام اجرای سه بعدی داشته باشید.
اولین باری که یه بازی خاص رو در این حالت اجرا میکنید ، خواهید دید که اطلاعاتی در سمت راست و پایین صفحه در رابطه با اون بازی به نمایش در می آیند که از جمله اونها میشه به درجه بندی انویدیا برای اون بازی و همچنین پیشنهاداتی که برای تنظیمات گرافیکی داده شده رو ببینید.
برای مثال در عکس زیر بازی Far Cry2 در این حالت اجرا شده که همانطور که ملاحظه می کنید در قسمت Rating نوشته شده Excellent یعنی بازی Far Cry 2 رو میتونید با کیفیت خوب و بالایی به صورت سه بعدی اجرا نمایید. دقیقا مانند همان مطلبی که در رابطه با درجه بندی گفته شد.
همچنین چند پیشنهاد در رابطه با تنظیمات گرافیکی داده شده که با انجام اونها میتونید بهترین کیفیت رو در اون بازی بگیرید. برای مثال در همین عکس پایین ، به من پیشنهاد داده که سایه ها ( Shadows ) رو بر روی Medium قرار داده و افکت Bloom رو در تنظیمات بازی خاموش کنم.
شما میتونید با گرفتن همزمان دکمه های Ctrl + Alt + Insert بر روی کیبورد این اطلاعات که در گوشه مانیتور به نمایش در می آید را حذف نمایید.
میان بر های برنامه:
این گزینه خیلی کاربردی هست و به واسطه ی اون شما میتوانید در حین بازی کردن و بدون اینکه از بازی خارج شوید برخی از تنظیمات نرم افزار را تغییر دهید. برای اعمل تغییرات برای کلید های میان بر و یا اطلاع از آنها ابتدا وارد کنترل پنل انویدیا شده و گزینه Set up stereoscopic 3D را انتخاب کرده و دکمه Set Keyboard Shortcuts را انتخاب نمایید. با انتخاب این گزینه پنجره ای به شکل زیر برای شما باز خواهد شد.
همانطور که در عکس بالا ملاحظه می فرمایید ، این تنظیمات از بالا به پایین عبارتند از:
1. با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و T می توانید در حین بازی 3D Vision را فعال کرده و با عینک سه بعدی بازی را ادامه دهید و یا آنرا غیر فعال کرده و به صورت عادی بازی کنید.
2. با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و F4 در بازی می توانید عمق را افزایش دهید.
3. با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و F3 در بازی می توانید عمق را کاهش دهید.
4. فعال و یا غیر فعال کردن 3D Laser Sight با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و F12 انجام می پذیرد.
5. با نگه داشتن کلیدهای ترکیبی Ctrl + Alt + Insert می توانید اطلاعاتی که برای اولین شروع بازی در حالت سه بعدی در پایین و سمت راست مانیتور به نمایش در می آید را مخفی یا ظاهر کنید. ( در باره این مطلب قبلا توضیح داده شده بود)
مشاهده لیست بازی ها و برنامه های نصب شده روی سیستم که توسط 3D Vision پشتیبانی می شوند:
با رفتن به منوی View Compatibility with games و برداشتن تیک گزینه Show Only Installed Games مانند تصویر زیر میتوانید لیست کامل بازی هایی که توسط 3D Vision پشتیبانی می شوند و همچنین میزان سازگاری این بازی ها با 3D Vision را ملاحظه نمایید. دقیقا مانند توضیحاتی که قبلا در باره لینک گذاشته شده ارائه شد.
همچنین با زدن تیک Show Only Installed Games میتوانید ملاحظه کنید برنامه ها یا بازی های نصب شده روی سیستم از 3D Vision پشتیبانی می کنند یا خیر و همچنین می توانید ملاحظه کنید این بازی ها و برنامه ها تا چه حد با 3D Vision سازگار هستند.
فیلم های سه بعدی:
شما میتونید با دانلود فیلم های سه بعدی و ویدئو پلیر مخصوص انویدیا و زدن عینک مخصوص همانند سینما سه بعدی به مشاهده فیلم بنشینید.
برای راه اندازی این بخش ابتدا باید NVIDIA 3D Vision Video Player رو دانلود کنید که آخرین ورژن آن تا زمان نگارش این مطلب 1.4.7 می باشد. برای دانلود این ویدئو پلیر به لینک رو به رو بروید : NVIDIA DRIVERS 1.4.7 (Only the registered members can see the link)
پس از دانلود و نصب این نرم افزار می توانید ویدئو های سه بعدی را دانلود کرده و با عینک به تماشای آن بنشینید.
در پایین لینک دانلود چندتا ویدئو سه بعدی رو براتون گذاشتم که می تونید دانلود کنید:
Nürburgring 24 Hour Race
Download (Only the registered members can see the link): 1080p (477 MB)
Author: KUK Filmproduktion
GmbH
Copyright: 2009 KUK
Filmproduktion (Only the registered members can see the link)
Knight’s Quest 3D
Download (Only the registered members can see the link): 576p (52 MB)
Author: Benjamin Smith
Copyright: Red Star Studio Ltd (Only the registered members can see the link).
Oldtimers
Download (Only the registered members can see the link): 1080p (96 MB)
Author: Werner Bloos
Copyright: Werner Bloos
Upper Middle Rhine Valley
Download (Only the registered members can see the link): 576p (822 MB)
Author: Detlef Krause
Copyright: Cinovent GmbH
and 3DSession.com (Only the registered members can see the link)
عکس های سه بعدی :
شما همچنین می توانید با دانلود عکس های سه بعدی و توسط عینک مخصوص به تماشای عکس های سه بعدی بنشینید.
Santa Clara Classic Car Show 2009 (Only the registered members can see the link)
Batman: Arkham Asylum (Only the registered members can see the link)
اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود و شما حتی می توانید با تهیه یک دوربین دیجیتال که از 3D Vision پشتیبانی می کند ، عکس های یادگاری خود را به صورت سه بعدی گرفته و و آنرا با عینک مخصوص سه بعدی تماشا کنید! در حال حاضر دوربین Fujifilm مدل FinePix Real 3D W1 از این قابلیت پشتیبانی میکند! برای اطلاعات بیشتر این لینک را بخوانید. Only the registered members can see the link
امیدوارم تمام دوستان از این مقاله لذت برده و از اون استفاده کرده باشند.
مقاله 3D Vision به پایان رسید و در پست بعد به پرسش و پاسخ های متداولی که احتمالا در ذهن خواننده ایجاد خواهد شد می پردازیم.
نویسنده : سید حسین ریشهری
منابع :
هر گونه برداشت از این مطالب با ذکر نام نویسنده و منبع به صورت لینک بلامانع می باشد.
دوست عزیز دستت درد نکنه خیلی عالی بود فقط یه سوال داشتم چون منم دنباله اون عینک میگردم خودن نتونستم امتحان کنم برنامه کا ام پلیر نسخه جدید یه گزینه 3dداره با فعال کردن این گزینه فیلمهای عادی رو تبدیل به سه بعدی میکنه که با اون عینکی که شنا گفتید باید بشه سه بعدی دید درسته شما امتحان کردید