PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویندوز 7

MoBiN.R
28-10-09, 11:34
سلام دوستان .. من به تازگی نسخه فاینال ( 22 اکتبر ) ویندوز 7 رو دانلود کردم ولی متاسفانه در نصب اون مشکل دارم .. متاسفانه بعد از طی همه مراحل در بخش آخر یعنی "Completing Installation" هیمنطور میمونه و هیچ کاری اتجام نمیده . البته هنگ کرده نیست چون 3 نقطه کنار عبارتش کم و زیاد میشه . من دقیقا همین DVD رو یکی از دوستام به راحتی نصب کرد ( البته با رم 2 گیگ ) . متاسفانه برای من نمیدونم چرا اینطوریه . من توی درایو C ویندوز XP دارم و در درایو F ویندوز 7 رو نصب میخوام بکنم . درایو F رو هم قبلش کامل فرمت کردم .

مشخصات سیستمم هم اینه : Only the registered members can see the link

در بعضی از فروم ها این مشکل رو از USB میدونستن . نمدونم درسته یا نه ..

اگر میشه کمک کنید لطفا ..

Only the registered members can see the link

Computex
28-10-09, 14:05
سلام مبین جان. شما که استادی ولی بر حسب تجربه من نسخه ی 7600 رو که برای یه نفر نصب میکردم در قسمت Copying Windows File خطا میداد .که موقع نصب گزینه Home Premium رو به جای Ultimate انتخاب کردم و درست شد.
البته هر چند این مشکل شما متفاوت هست اما برای امتحان یه بار نسخه Professional یا Home Premium رو انتخاب کنید ببینید چی میشه.

موفق باشید.

Curtis
28-10-09, 14:19
شما اول بگو win 7 رو از محیط winxp نصب میکنی یا از طریق بوت.
اگر از طریق بوت نصب کردید بهتره یک بار هم از طریق winxp نصب کنید.
اگه از طریق winxp نصب کنید بهتره چون منوی بوت برای استفاده از دو ویندوز رو خودش میسازه.

MoBiN.R
28-10-09, 14:44
سلام مبین جان. شما که استادی ولی بر حسب تجربه من نسخه ی 7600 رو که برای یه نفر نصب میکردم در قسمت Copying Windows File خطا میداد .که موقع نصب گزینه Home Premium رو به جای Ultimate انتخاب کردم و درست شد.
البته هر چند این مشکل شما متفاوت هست اما برای امتحان یه بار نسخه Professional یا Home Premium رو انتخاب کنید ببینید چی میشه.

موفق باشید.

مشکل از نسخه نیست . چون دقیقا همین نسخه و همین DVD رو رفیقم به راحتی نصب کرد ..

شما اول بگو win 7 رو از محیط winxp نصب میکنی یا از طریق بوت.
اگر از طریق بوت نصب کردید بهتره یک بار هم از طریق winxp نصب کنید.
اگه از طریق winxp نصب کنید بهتره چون منوی بوت برای استفاده از دو ویندوز رو خودش میسازه.

اینو امتحان کردم همون بعد این مشکل . فرقی نکرد . هم بوت و هم winxp

Computex
28-10-09, 14:49
مشکل از نسخه نیست . چون دقیقا همین نسخه و همین DVD رو رفیقم به راحتی نصب کرد ..

درسته. اما امتحانش که ضرری نداره! یه بار امتحان کنید :yes: . نهایتش اینه که دوباره همین مشکل پیش میاد دیگه.......!

MoBiN.R
28-10-09, 15:07
من فعلا لینکی از نسخه Professional پیدا نکردم که مال 22 اکتبر باشه .. فقط این Ultimate رو از آقا اردلان گرفتم

Computex
28-10-09, 15:18
مگه موقع نصب ازتون نمیپرسه چه نسخه ای رو میخوایید نصب کنید؟! هم در نصب ویستا و هم در نصب 7 همون اول میپرسه که چه نسخه ای رو میخواهید نصب کنید که زیرش هم توضیح داده اون نسخه ای رو انتخاب کنید که خریداری کردید.

MoBiN.R
28-10-09, 15:59
مگه موقع نصب ازتون نمیپرسه چه نسخه ای رو میخوایید نصب کنید؟! هم در نصب ویستا و هم در نصب 7 همون اول میپرسه که چه نسخه ای رو میخواهید نصب کنید که زیرش هم توضیح داده اون نسخه ای رو انتخاب کنید که خریداری کردید.

در موقع نصب جز این چیزا چیز دیگه ای نمیپرسه :

در بوت : انتخاب زبان و زبان کیبورد - آپگرید ( توصیه شده ) و نصب انتخابی ( Custom Installation ) - درایو موردنظر برای نصب

از طریق ویندوز : آپدیت این پکیج به آخرین نسخه و عدم آپدیت - آپگرید ( توصیه شده ) و نصب انتخابی ( Custom Installation ) - درایو موردنظر برای نصب

من موقع نصب ، نصب انتخابی یعنی Custom Installation رو انتخاب میکنم چون ویندوز xp دارم روی C .. دیگه گزینه دیگه ای نمیاد

Curtis
28-10-09, 16:10
من حدود دو روز پیش این ویندوز رو همراه xp نصب کردم فقط یه تفاوت با نصب از طریق بوت داشت و فکر نکنم دیگه بیشتر از این تنظیماتی که شما فرمودید بخواد.
راستی شما کدوم نسخه رو خریداری کردید
home
ultimate
یا...؟

Curtis
28-10-09, 16:15
اگر شما نسخه ی multi رو خریداری کردی حتما در هنگام نصب از تون این سوال رو میپرسه که کدوم نسخه رو میخواید منظورم همون home یا ultimate یا ...... هست.

Computex
28-10-09, 16:27
در بوت : انتخاب زبان و زبان کیبورد - آپگرید ( توصیه شده ) و نصب انتخابی ( Custom Installation ) - درایو موردنظر برای نصب

اگه اشتباه نکنم قبل از انتخاب درایو باید بپرسه.

اگر شما نسخه ی multi رو خریداری کردی حتما در هنگام نصب از تون این سوال رو میپرسه که کدوم نسخه رو میخواید منظورم همون home یا ultimate یا ...... هست.

احتمالا همانطور که دوستمون جناب Curtis فرمودن ، این سوال در صورتی پرسیده میشه که شما نسخه Multi رو دانلود کرده باشید که البته من ازش اطلاعی نداشتم.

واقعیتش نمیدونم چه میشه کرد!
موفق باشید.

MoBiN.R
28-10-09, 18:31
من نسخه Ultimate رو از لینکی که آقا اردلان دادن دانلود کردم ( عجیبش اینجاست که رفیقم به راحتی نصب کرده )

Curtis
28-10-09, 18:51
شما اگه امکان داره یه مدت زمانی رو صبر کنید.
یا اینکه اگه امکانش هست به صورت تکی این ویندوز رو نصب کنید یعنی بدون xp .

farzad_sh_2020
12-12-09, 00:20
سلام . من حتی ویندوز xp هم پاک کردم و باز نصب کردم ولی با مشکل این دوستمون روبرو شدم .

حتی گفتم شاید از موس usb باشه و موس ساده گذاشتم و بازم نشد .
جالب اینجاست که دوست من هم همین رو نصب کرده از روی همین dvd