PDA

مشاهده نسخه کامل : آموزش مخفی کردن فایل ها بدون نیاز به نرم افزار با یک شیوه نوین

ard5
04-07-09, 13:42
آموزش مخفی کردن فایل ها بدون نیاز به نرم افزار با یک شیوه نوین را به شما معرفی میکنم.

1.ابتدا وارد یک دریو شوید.(فرق نمیکند چه درایوی باشد)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

2.یک New Folder باز کنید

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

3.سپس بر روی آن نیو فولدر راست کلیک کنید و گزینه Rename را انتخاب کنید و به جای New Folder
ALT را نگه دارید و 0160 را تایپ کنید.

4.حالا New Folder شما هیچ اسمی ندارد.

5.دوباره بر روی آن راست کلیک کنید و گزینه propertise را انتخاب کنید .

6.اکنون شما در بالا 3 گزینه را مشاهده میکنید.

7.بر روی customize کلیک کنید .

8.بر روی change icon کلیک کنید.

9. اکنون شما مجموعه ای از ایکن های مختلف مشاهده میکنید.
با توجه به تصویر بر روی آن آیکن کلیک کنید.

10.ok را بزنید.

G E N E R A L ™
04-07-09, 13:53
سلام دوست عزیز

شیوه ای رو که برای مخفی کردن گزاشتی قدیمی هست ولی خوب شاید بعضی ها بلد نباشن در کل خوبه.

برای عکس گرفتن از دکستاپ میتونی هرجا که بخوای دکمه : Print رو روی صفحه کلید بزنی بعد برنامه Paint (همون نقاشی ) ویندوز رو باز کنی و

دکمه های ctrl + v (همون پیست هست ) رو بزنی بعد قسمت مربوطه رو که میخوای برش میدی و ذخیره میکنی در آخر هم عکس رو میتونی تو

آپلود سنتر شهر سخت افزار (که لینکش هم بالای انجمن هست ) آپلود کنی و بزاری اینجا .

N@VID
04-07-09, 14:54
سلام :

شیوه ای قدیمی است ...
آلت +255 نیز همین کار را می کند ...
ولی تشکر ...

G E N E R A L ™
04-07-09, 17:13
سلام
از راهنماییتون متشکرم
من برای عکس برداری این روش رو قبلا امتحان کرده بودم و الان هم امتحان کردم ولی جواب نداد
من کلید prtscr و بعد به قسمت نقاشی ها رفتم و ctrl+v رو زدم اما هیچ تغییری نکرد
اگه میشه یه کم برام بیشتر توضیح بده
با تشکر

سلام خواهش میکنم عزیز وظیفمونه.

ببین مدل کیبوردت چیه ؟

اگه فراسو هست یه دکمه Office Lock داره که قبل از زدن دکمه Print باید خاموشش کنی.

با تشکر میـــــلاد