تعداد چهار عدد از این رم ها موجود هست که فروخته می شه کاملا سالم هست و اورکلاک نشده 100 تضمینی :دی
این پارت نامبرش همونی هست که شهریار باش رکورد زده به با لا ترین قیمت فروخته میشه قیمت مورد نظر خودتونو بگید
Only the registered members can see the link
REZASH
18-06-09, 10:24
باران جان بقیه مشخصات رم هم بگو مثلا باسش وهر مازول چند گیگ هست
masterpc
19-06-09, 00:00
ركوردش اوركلاكش چقدر بوده؟ با چه تايمينگ؟
مشخصاتش دقيقا اينهاست؟
Manufacturer Part Number
BL12864AA804
Model of the unit
Micron Technology - Crucial Ballistix
Manufacturer Description of Product
Crucial Ballistix Memory - 1 GB - DIMM 240-pin - DDR II - 800 MHz / PC2-6400 - CL4 - 2.1 V - unbuffered - non-ECC
ACS Inventory Part Number
BL12864AA804
4 تا يك گيگ داريد؟ 2 گيگ موجود نيست؟
بصورت پك ااست؟
قيمت دو تا يك گيگ چند است؟ براي من ارسال كنيد
Moein
19-06-09, 02:49
باران جان بقیه مشخصات رم هم بگو مثلا باسش وهر مازول چند گیگ هست
هر ماژول 1 گیگا بایت هست
ركوردش اوركلاكش چقدر بوده؟ با چه تايمينگ؟
مشخصاتش دقيقا اينهاست؟
Manufacturer Part Number
BL12864AA804
Model of the unit
Micron Technology - Crucial Ballistix
Manufacturer Description of Product
Crucial Ballistix Memory - 1 GB - DIMM 240-pin - DDR II - 800 MHz / PC2-6400 - CL4 - 2.1 V - unbuffered - non-ECC
ACS Inventory Part Number
BL12864AA804
4 تا يك گيگ داريد؟ 2 گيگ موجود نيست؟
بصورت پك ااست؟
قيمت دو تا يك گيگ چند است؟ براي من ارسال كنيد
رکورد اورکلاک DDR2 دنیا رو داره می تونی به تاپیک مسابقات 1508 گیگا بایت (Only the registered members can see the link) مراجعه کنی و اطلاعات دقیق تر رو بخونی من اخرین لینکی که داره که ولید باشه اینه (Only the registered members can see the link)و خوب بهتره بگم که شهریار عزیز با همانند این رم ها به فرکانس 1800.8 رسیده:1. (27):
رم ها به صورت ماژول 2*1 هست باس هم 800
من این تاپیک رو زدم برای اینکه این رم ها همانند طلا می مونه و حتی از طلا هم ارزششون برای یک اورکلاکر بیشتره :yes:
قیمت مورد نظرتون رو بگید شاید با قیمت های پیشنهادی ارزش فروختن نداشته باشه و برای لابراتور نگهشون داریم !!!
برای اورکلاک یک سیستم ddr2 نیاز به یک رم خوب هست ما با رم های شهریار با مین DDR2 تونستیم e8600 رو 6500 Ghz بوت کنیم دقت کنید مین DDR2. پس مطمئن باشید این رم ها بیشتر از این حرف ها ارزش داره !؟
ضمننا دوستان تمامی قیمت ها رو در همین جا اعلام کنند من پیام خصوصی بابت قیمت رو چک نمی کنم
موفق و پیروز باشید :11()::give_rose:
masterpc
19-06-09, 10:55
يك سوال : من دوتاشو بخرم با اين حالت سيستم بوت مي شود و پايدار است؟
timing : 4.4.4.12 @ 1100
مادربورد من asus p5q se و cpu intel e7200
masterpc
19-06-09, 18:35
قيمت دو تا رم رو هم به من ارسال كنيد
Amin_0913
19-06-09, 22:14
قیمت 2 تا 1 گیگ چفدر میشه...............
Moein
19-06-09, 23:59
من این تاپیک رو زدم که قیمت رو شما بدید این رم ها جایی نیست واسه همین تاپیک فروش باز کردم و الا روی 2 تا سیستم می بستم می رفت و تمام پس قیمت خودتونو بگید از قیمت نو هم خبر دارم اما عمرا با این پارت نامبر باشه
Amin_0913
20-06-09, 11:54
سلام من قیمت نوش دقیق نمی دونم چند ولی فکر نکنم بیشتر از 30 باشه من 18000 دو گیگش رو میخرم
Moein
20-06-09, 13:12
سلام من قیمت نوش دقیق نمی دونم چند ولی فکر نکنم بیشتر از 30 باشه من 18000 دو گیگش رو میخرم
دوست عزیز در بالا هم اعلام کردم این رم ها به درد دلالی نمی خوره می شه این رم ها رو راحت فروخت شاید به چند ساعت هم نکشه فروششون اما چون این رم ها خدا برای اورکلاک هستند می شه به راحتی EDIT SPD کرد و روی 1200 قرارشون داد با یک تایمینگ خفن !!
پس قیمت ها دلالی هم به بنده ندید من خودم مغازه دار هستم :دی
دوستان اورکلاکر پیشنهاد خودشونو بدند
Amin_0913
20-06-09, 15:36
دوست عزیز در بالا هم اعلام کردم این رم ها به درد دلالی نمی خوره می شه این رم ها رو راحت فروخت شاید به چند ساعت هم نکشه فروششون اما چون این رم ها خدا برای اورکلاک هستند می شه به راحتی EDIT SPD کرد و روی 1200 قرارشون داد با یک تایمینگ خفن !!
پس قیمت ها دلالی هم به بنده ندید من خودم مغازه دار هستم :دی
خوب عزیزم وقتی شما قیمت نو رو نمیدی منم مجبورم از قیمتای سایتها بهت قیمت بدم دیگه
حالا قیمت بده
دوست عزیز بحث سر اینکه قیمت نو باشه یا نباشه مهم نیست بحث سر اینه که این رم ها می شه باشون رکورد زد
شما اگه نو این رم ها با همین پارت نامبر رو داری هر چند تایی باشه من خریدارم :دی
شما اگه یک اورکلاکر باشی بدردت می خوره از اونجایی که دوستان براشون مقدور نیست مین های DDR3 بگیرن و دوست دارن اورکلاک کنند و رم براشون محدودیت ایجاد می کنه این رم های خیلی به دردشون می خوره ما با مین DDR2 تونستیم e8600 رو 6500 MHZ بوت کنیم این الکی نیست و می تونم بگم این رم ها تقریبا هیچ محدودیتی نداره از همین رو من تاپیک باز کردم قیمت نو این رم ها با پارت نامبری که چیپ مایکرون نیست 32.000 تومان هست (از قیمت همه جا خبر دارم)
الان روی SPD ها دوستان دارند کار می کنند احتمال زیاد SPD دیفالت این رم ها به 1300 CL 5 تغییر پیدا می کنه اون موقع قیمتش رو خودتون حساب کنید
من قیمت پیشنهادیم برای هر 2*1 گیگ حدود 50 تومان هست و پایین تر هم نمی دم چون ارزششون بیشتر از این حرفاست موفق و پیروز باشید
ضمننا اگه کسی هم خریدار نباشه این رم ها رو در اختیار بچه های SSA OC TEAM قرار میدم پس خیلی هم محتاج به پولش نیستم :دی پس نگید رو دستش می مونه و خریدار نداره :دی
موفق و پیروز باشید
masterpc
20-06-09, 16:25
lبا اجازه صاحب تاپيك من 46 دو تاشو مي خوام:give_rose:
اگر موافقيد برام شماره حساب و مشخصات حساب رو ارسال كنيد.
شماره تماس رو هم بفرستيد
09158520053