PDA

مشاهده نسخه کامل : اتصال کارت گرافیک به تلوزیون!!!

Bahador
30-05-09, 22:43
سلام به همه دوستان عزیز.
یه سوال از همه داشتم. آیا امکانش هست که کارت گرافیک رو به تلوزیون وصل کرد و فیلمی رو که توی کتمپیوتر مشاهده میکنیم رو توی تلوزیون تماشا کنیم؟ من به وسیله AUX قبلا صدا رو اینکار کردم اما نمیدونم تصویر رو میشه اینجوری کرد؟
چیزی که مهمه اینه که فیلم نمایش داده میشه؟

اطلاعات کارت گرافیک من :

مدل : NVidia Geforce 7300 SE/7200 GS
چیپ : Geforce 7300 SE/7200 GS
حافظه : 512MB

Masoud_dj
30-05-09, 22:49
باید کارت گرافیکت TV out یعنی خروجی تلویزیون داشته باشه... برو پشت کارت گرافیکت ببین پورتی شبیه پورت آنتن تلویزیون هست و ببین چند تاس کنارشون چی نوشته!

Bahador
30-05-09, 22:52
باید کارت گرافیکت TV out یعنی خروجی تلویزیون داشته باشه... برو پشت کارت گرافیکت ببین پورتی شبیه پورت آنتن تلویزیون هست و ببین چند تاس کنارشون چی نوشته!

پشتش 3تا خروجی هست:

یک خروجی مانیتور
یک خروجی دیگه شبیه مانیتور که رنگ سفید داره و سوراخ های مربعی کوچیک داره
یک خروجی گرد که زرد رنگ هستش

Masoud_dj
30-05-09, 22:58
پشتش 3تا خروجی هست:

یک خروجی مانیتور
یک خروجی دیگه شبیه مانیتور که رنگ سفید داره و سوراخ های مربعی کوچیک داره
یک خروجی گرد که زرد رنگ هستش

خروجی مانیتور و اون یکی خروجیه که سفیده (DVI) مال مانیتور هستن و اون یکی خروجیه (همون زرده) هم TV out هستش که اگه شبیه همون پورت آنتن پشت تلویزیونه میتونی با اتصال یه سیم مثل سیم آنتن تلویزیونتون به پشت کارت گرافیک و اتصالش به تلویزیون، تصویر رو ببری رو تلویزیون... البته بهتره که سیم مانیتور رو قطع کنی از کارت گرافیک تا تداخل نشه... البته ممکنه که هر دوش هم وصل باشه هر دوشون هم کار کنن...!

:great:

Bahador
30-05-09, 22:58
دوستان عزیز 2تا عکس گرفتم از فیش های خروجی.
امیدوارم کمک کنه

Bahador
30-05-09, 23:01
خروجی مانیتور و اون یکی خروجیه که سفیده (DVI) مال مانیتور هستن و اون یکی خروجیه (همون زرده) هم TV out هستش که اگه شبیه همون پورت آنتن پشت تلویزیونه میتونی با اتصال یه سیم مثل سیم آنتن تلویزیونتون به پشت کارت گرافیک و اتصالش به تلویزیون، تصویر رو ببری رو تلویزیون... البته بهتره که سیم مانیتور رو قطع کنی از کارت گرافیک تا تداخل نشه... البته ممکنه که هر دوش هم وصل باشه هر دوشون هم کار کنن...!

:great:

ممنون مسعود عزیز.راهنماییهات همیشه به دردم خورده.
میخوام این کابل رو بسازم.میشه بهم اطلاع بدی که چیزهایی باید بخرم؟ اسم و نوع فیشها؟
تلوزیون توی سالن هستش و کامپیوتر توی اتاقه

D J V A H I D
30-05-09, 23:03
دوستان عزیز 2تا عکس گرفتم از فیش های خروجی.
امیدوارم کمک کنه

پس خروجی ویدئو رو داری ... باید صدا رو هم از کارت صدات بگیری ... :yes:
یه فیش دوسر Audio ... Video لازم داری ... که مشکل کاملا حل میشه ... تنظیماتش هم که توی قسمت گرافیک موجود هست که بسیار هم ساده هست ... :give_rose:

D J V A H I D
30-05-09, 23:05
البته ناگفته نمونه که باید یه فیش تبدیل هم واسه اتصال به کارت صدات داشته باشی ... :yes::great:

D J V A H I D
30-05-09, 23:22
ببین بهادر جان ... :1. (23):

این همون کابلی که بهت گفتم ...:yes:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

و این هم فیش تبدیل صدا که باید بگیری :yes:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Masoud_dj
30-05-09, 23:42
دقیقا همینایی که وحید گفته... باید اول فاصله بین تلویزیون و کامپیوترت رو اندازه بگیری بعد بری الکتریکی یه دونه از این کابلا بگیری یه سرش رو وصل کنی به کارت گرافیک همون فیش زرده یه سرشم وصل کنی به اون تبدیله که اون تبدیله رو هم باید بزنی به همون جایی که اسپیکرت رو وصل کردی...

در ضمن سعی کن سیم ها روی هم نیفتن تا تاثیرات میدان مغناطیسیشون باعث تضعیف کیفیت تصویر نشه...

از این سیما باید استفاده کنی من حواسم نبود گفتم سیم آنتن...!!! :1. (38):

Bahador
31-05-09, 00:00
مسعود و وحید عزیز واقعا ممنون از لطف هر دوتاتون.
خیلی کمک کردین...مخصوصا این موقع شب که خیلی ها حوصله ندارن.
من ار اسرع وقت این کابل رو تهیه میکنم و اگه مشکلی بود مزاحمتون میشم

Bahador
31-05-09, 16:54
من طبق گفته بچه ها یه کابل Audio Video تهیه کردم و به کارت گرافیک اتصال دادم و خوب یه تصویر از Desktop اومد بدون نوار Start و Icon ها...خلاصه متوجه شدم که یک دسکتاپ سمت راست دسکتاپم تشکیل شده. مثل عکس زیر البته به صورت عادی نصفه سمت راست پیدا نیست و فقط وقتی از صفحه عکس میگیرم مشخص میشه.

خلاصه این اولین مشکل منه چون اگه بخوام فیلم بزارم مجبورم برنامه Player رو ببرم توی Desktop دوم مثل شکل زیر :1. (28):

و اینکه فلش Mouse هم محدودیت نداره و همینطور از سمت راست مانیتور خارج میشه و برای کارهای سریع مشکل دارم چون مرتب باید دنبال Mouse Pointer بگردم

مشکل دوم که خیلی هم فکرمو مشخص کرده اینه که وقتی فیلم رو اجرا میکنم توی تلوزیون خطای آبی و قرمز و سبز ایجاد مشکل میکنن و به حالت زیر مرتب وسط صفحه تلوزیون حرکت میکنن:

----- ----- ----- ----- ----- -----

البته از صفحه تلوزیون هم با موبایل عکس گرفتم که زیاد خوب در نیومد اما خطای رنگی پیدا هستن :cry:

این دوتا مشکل خیلی آزارم میدن.البته موقع دیدن فیلم آنتن رو از تلوزیون خارج کردم و سعی کردم چیزی مانع نمایشش نشه.

™Ali
31-05-09, 18:49
اگه تلویزیونی که قراره کابل رو بهش وصل کنی فقط ورودی DVD داشته باشه (یعنی FullHD نباشه!) با رزولوشن 800*600 و بالاتر از اون این مشکلات رو داری :yes:
ولی اگر تلویزیون HD داشته باشی هیچ مشکلی تو این زمینه نداری :give_rose:

AMD>INTEL
31-05-09, 20:19
كاتالوگ رو كامل ديدي ؟ :cool:

Bahador
31-05-09, 21:07
اگه تلویزیونی که قراره کابل رو بهش وصل کنی فقط ورودی DVD داشته باشه (یعنی FullHD نباشه!) با رزولوشن 800*600 و بالاتر از اون این مشکلات رو داری :yes:
ولی اگر تلویزیون HD داشته باشی هیچ مشکلی تو این زمینه نداری :give_rose:

نه والا تلوزیونم HD نیستش متاسفانه

كاتالوگ رو كامل ديدي ؟ :cool:
نه من فقط تنظیمات رو انجام دادم و چیزایی که بلد بودم رو Set Up کردم

D J V A H I D
31-05-09, 23:11
بهادر جان ... این خط خطی هایی که روی صفحه تلویزیونتون بوجود اومده عادی نیست ... و نباید به این صورت باشه ... مگه اینکه خروجی گرافیکت که به video وصل کردی مشکل داشته باشه ... و یا تنظیمات رو به درستی انجام نداده باشی ... من که تا حالا به چنین مشکلی بر نخوردم و خودم براحتی از pc به تلویزیون طبقه پایین تصویر میدم ... البته ناگفته نمونه که در هنگام پخش و اتصال به تلویزیون صفحه مانیتور 60 هرتز شده و تصویر در صفحه مانیتور به صورت لرزشی در میاد ... و این در صورتی هست که در تلویزیون تصویر در حد DVD هست ... و من وقتی که به تلویزیون اتصال کردم ... دیگه کامپیوتر رو بی خیال میشم ... حالا باز سعی خودت رو بکن ... کمی باهاش ور برو ... تنظیمات رو تغییر بده ... 100% به نتیجه میرسی ... :give_rose:

Bahador
01-06-09, 00:39
بهادر جان ... این خط خطی هایی که روی صفحه تلویزیونتون بوجود اومده عادی نیست ... و نباید به این صورت باشه ... مگه اینکه خروجی گرافیکت که به video وصل کردی مشکل داشته باشه ... و یا تنظیمات رو به درستی انجام نداده باشی ... من که تا حالا به چنین مشکلی بر نخوردم و خودم براحتی از pc به تلویزیون طبقه پایین تصویر میدم ... البته ناگفته نمونه که در هنگام پخش و اتصال به تلویزیون صفحه مانیتور 60 هرتز شده و تصویر در صفحه مانیتور به صورت لرزشی در میاد ... و این در صورتی هست که در تلویزیون تصویر در حد DVD هست ... و من وقتی که به تلویزیون اتصال کردم ... دیگه کامپیوتر رو بی خیال میشم ... حالا باز سعی خودت رو بکن ... کمی باهاش ور برو ... تنظیمات رو تغییر بده ... 100% به نتیجه میرسی ... :give_rose:

تمام کارایی که به ذهنم میرسید رو انجام دادم.
احتمالا به خاطر همون تلوزیونه.
ممنون از همه به خاطر نظراتشون

™Ali
01-06-09, 16:15
من با کارت گرافیک 9600GT نتونستم تصویر خوبی از تلویزیون 29 اینچی دریافت کنم. چون تراکم رزولوشن فوق العاده کم بود. به نظرم همون مانیتور رو بچسبی بهتره :give_rose:

zamanifar
03-06-09, 00:37
باید یک چهار فیش از s.videoکارت گرافیکت بهtvنصب ودر منوی تنظیمات کارت گرافیکت tvروdetectکنی...خودم هم از همین روش استفاده کردم

zamanifar
03-06-09, 00:43
خروجی مانیتور و اون یکی خروجیه که سفیده (DVI) مال مانیتور هستن و اون یکی خروجیه (همون زرده) هم TV out هستش که اگه شبیه همون پورت آنتن پشت تلویزیونه میتونی با اتصال یه سیم مثل سیم آنتن تلویزیونتون به پشت کارت گرافیک و اتصالش به تلویزیون،

zamanifar
03-06-09, 00:45
خروجی مانیتور و اون یکی خروجیه که سفیده (DVI) مال مانیتور هستن و اون یکی خروجیه (همون زرده) هم TV out هستش که اگه شبیه همون پورت آنتن پشت تلویزیونه میتونی با اتصال یه سیم مثل سیم آنتن تلویزیونتون به پشت کارت گرافیک و اتصالش به تلخروجی مانیتور و اون یکی خروجیه که سفیده (DVI) مال مانیتور هستن و اون یکی خروجیه (همون زرده) هم TV out هستش که اگه شبیه همون پورت آنتن پشت تلویزیونه میتونی با اتصال یه سیم مثل سیم آنتن تلویزیونتون به پشت کارت گرافیک و اتصالش به تلویزیون، ویزیون،