سلام دوستان .
UbiSoft منتشر کننده بازی محبوب و پرطرفدار Assassin's Creed برخی جزییات نسخه ی دوم بازی را فاش کرد .
بازی 2 سال است که در حال ساخته شدن می باشد .
شخصیت اصلی بازی Ezio نام دارد و دیگر Altair ای در کار نیست .
داستان بازی مربوط به ایتالیا می شود .
همچنین حرکات و اصلحه های موجود در بازی بیشتر و پیشرفته تر شده است .
همین ! اینها جزییات فاش شده هست .
این هم یک عکس از شخصیت بازی که نشان از پیشرفته تر شدن و به طبع اون زمان جدیدتر نسبت به بازی قبلیست .
Only the registered members can see the link
:cool:
alinice321
17-04-09, 00:48
در اخرین تریلری که از بازی منتشر شده با اینکه چیز زیادی از گیم پلی بازی ارائه نشده اما نکته ی جالبی داشت
در پایان این تریلر به Holiday 2009 اشاره شد که معنای تاریخ رلیز بازی میباشد
منتظر کریسمس 2009 باشید!!!:cool:
منبع : VG247
alinice321
17-04-09, 00:58
Only the registered members can see the link بزرگتر (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link بزرگتر (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
scw
17-04-09, 02:36
باز یخوبیه ولی بازی پرنس او پرشیا یه چیز دیگس
:great:
H3SAM
18-06-09, 02:45
ایول چون شهر مورد نظر ونیزه انگار شنا کردنم یاد گرفته Altair بنده خدا شنا بلد نبود مرسی از عکسایی که گذاشتید.:cool:
tamimi
01-08-09, 21:35
باز یخوبیه ولی بازی پرنس او پرشیا یه چیز دیگس
:great:
پرنس یه چیز دیگست چون شخصیت بازی جز شخصیتهای پایه هست وشخصیتهای دیگه مثل اسسین و گاد او وار در قسمتهای زیادی از روی اون ساخته شدن.:cool:
™Ali
06-08-09, 19:59
پرنس یه چیز دیگست چون شخصیت بازی جز شخصیتهای پایه هست وشخصیتهای دیگه مثل اسسین و گاد او وار در قسمتهای زیادی از روی اون ساخته شدن.:cool:
اگر Prince of Persia 4 منظورتونه باید بگم بسیار مزخرف بود. ورژن 3 این بازی خیلی خیلی بهتر بود! :1. (26):
من خودم 4-5 ساعت POP4 رو بازی کردم چون خیلی حال گیری بود :yes:
Overclocker
07-08-09, 00:09
اگر Prince of Persia 4 منظورتونه باید بگم بسیار مزخرف بود. ورژن 3 این بازی خیلی خیلی بهتر بود! علی جان به همین راحتی زحمات کسی که تمام صحنه های بازی رو نشسته با دستش رسم کرده و به قول معروف نقاشی کرده رو خیلی قشنگ با یک کلمه ....... :1. (38):
™Ali
07-08-09, 16:46
علی جان به همین راحتی زحمات کسی که تمام صحنه های بازی رو نشسته با دستش رسم کرده و به قول معروف نقاشی کرده رو خیلی قشنگ با یک کلمه ....... :1. (38):
حسین این نظر شخصی من بود چون قبلا POP3 رو به آخر برده بودم !
ولی POP4 جذابیت نسخه های قبلیش رو واسه من نداشت :1. (26):
Overclocker
07-08-09, 22:18
ولی POP4 جذابیت نسخه های قبلیش رو واسه من نداشت Only the registered members can see the link
درسته منم ازش خوشم نیومد ولی نباید بگیم آشغاله باید بگیم من خوشم نیومد ....... ! .
توی GS بهش 8.0 دادن !!!
tamimi
07-08-09, 22:44
اگر Prince of Persia 4 منظورتونه باید بگم بسیار مزخرف بود. ورژن 3 این بازی خیلی خیلی بهتر بود! :1. (26):
من خودم 4-5 ساعت POP4 رو بازی کردم چون خیلی حال گیری بود :yes:
prince 4mozakhraf nist valy be paye 3ghesmate ghablesh nemirese makhsosan prince2 va manzoram az shakhsiate paye prince 1 bod