PDA

مشاهده نسخه کامل : برنامه ای فوق العاده جهت حذف رمزعبور ویندوز XP

pelas
16-01-09, 16:35
برنامه ای فوق العاده جهت حذف رمزعبور ویندوز XP میباشد، تنها کافیست که فایل فشرده شده را با برنامه نرو و یا سایر برنامه های نوشتن بر روی سیدی رایت کنید و سپس همانند نصب ویندوز کامپیوتر را از روی سیدی بوت کنید تا عملیات حذف رمزعبور Administrator ویندوز انجام پذیرد.
این نرم افزار کامل است و قادر به باز کردن پسورد ویندوز میباشد.
ورژن: 7.9
اندازه فايل: 5 مگابایت
:1. (5):دریافت نرم افزار با حجم 5مگابایت (Only the registered members can see the link):1. (5):

D J V A H I D
16-01-09, 17:57
یه روش ساده و بدون دردسر هم هست که فکر کنم اکثرا بلد باشن

در قسمتی که ویندوز بالا میاد ... اونجا که پسورد میخواد باید کلید alt+ctrl+del رو بگیریم ... یه صفحه باز میشه که یوزرنیم و پسورد میخواد ... شما جلو یوزرنیم عبارت administrator رو تایپ میکنید و پسورد رو خالی میذارید ... به همین راحتی ok رو زده و به محیط ویندوز وارد میشید !!! :yes:

green_waves
16-01-09, 18:16
یه روش ساده و بدون دردسر هم هست که فکر کنم اکثرا بلد باشن

در قسمتی که ویندوز بالا میاد ... اونجا که پسورد میخواد باید کلید alt+ctrl+del رو بگیریم ... یه صفحه باز میشه که یوزرنیم و پسورد میخواد ... شما جلو یوزرنیم عبارت administrator رو تایپ میکنید و پسورد رو خالی میذارید ... به همین راحتی ok رو زده و به محیط ویندوز وارد میشید !!! :yes:

این روش خیلی قدیمی شده

Xtreme
16-01-09, 18:17
البته وحید جان این برای حالتی هست که Administrator پسورد نداشته باشه . در غیر اینصورت اونجا هم کاری نمی تونی بکنی برادر .. :دی

green_waves
16-01-09, 18:21
برنامه ای فوق العاده جهت حذف رمزعبور ویندوز XP میباشد، تنها کافیست که فایل فشرده شده را با برنامه نرو و یا سایر برنامه های نوشتن بر روی سیدی رایت کنید و سپس همانند نصب ویندوز کامپیوتر را از روی سیدی بوت کنید تا عملیات حذف رمزعبور Administrator ویندوز انجام پذیرد.
این نرم افزار کامل است و قادر به باز کردن پسورد ویندوز میباشد.
ورژن: 7.9
اندازه فايل: 5 مگابایت
:1. (5):دریافت نرم افزار با حجم 5مگابایت (Only the registered members can see the link):1. (5):

توی این نرم افزارها یک live CD که حجمش حدود 600 مگ بود گرفتم خیلی عالی بود مخصوص ویستا هم داشت ولی یک مدل پسورد رو نتونست کرک بکنه

پسورد مربوط startup ویندوز بود هرجا که بردم متعجب بودند که این پسورد از کجا اومده

sazizi2002
01-08-10, 14:53
اجازه دانلود نمیدهد لطفا کنترل کنید

K1LOU
01-08-10, 17:56
با سلام
خوب دوستان من هم الن hiron bc 10.4 رو فلشم به صورت پرتابل دارم و يكي از دهها برنامه مفيدش يكي براي برداشتن پسورد هست كه به راحتي كار مي كنه . و مزيت ديگش هم روي فلش بودنش است به راحتي همه جا با خودم مي برمش

اينجا (Only the registered members can see the linkآموزش-ساخت-فلش-درایور-قابل-بوت-با-Hiren) مي تونيد نحوه نصب hiron رو روي فلش بخونيد