PDA

مشاهده نسخه کامل : بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )

صفحات : 1 [2] 3

deopen
28-06-09, 20:24
Only the registered members can see the link

مرسی شهریار جان, منم رتبه ای که در GOOC کسب کردی رو بهت تبریک میگم البته با کمی تاخیر چون فرصتی برای تبریک پیدا نکرده بودم , واقعا حیرت انگیز بود فرکانسی که ثبت کردی .

deopen
29-06-09, 13:01
واضحتر میگم, رابطه بین ولتاژ و فرکانس چیه و با افزایش فرکانس چه مقدار باید ولتاژ DDR را افزایش بدم و بغیر از ولتاژ DDR چه مقدار باید NB یاMCH را افزایش بدم . در صورت افزایش دمای Ram آیا سیستم Warning میده؟

در مورد موارد زیر هم نیاز به اطلاعات دارم و میخوام بدونم اینها چه تاثیری بر کارایی دارند :

tRRD و Rank Write To READ Delay و Raed To Precharge Delay و Write To Precharge Delay و Refresh To ACT Delay و (Command Rate(CMD و مخصوصا :

Static tRead Value و Static tRead Phase Adjust

مرسی...

Shahryar
29-06-09, 20:19
واضحتر میگم, رابطه بین ولتاژ و فرکانس چیه و با افزایش فرکانس چه مقدار باید ولتاژ DDR را افزایش بدم و بغیر از ولتاژ DDR چه مقدار باید NB یاMCH را افزایش بدم . در صورت افزایش دمای Ram آیا سیستم Warning میده؟

در مورد موارد زیر هم نیاز به اطلاعات دارم و میخوام بدونم اینها چه تاثیری بر کارایی دارند :

tRRD و Rank Write To READ Delay و Raed To Precharge Delay و Write To Precharge Delay و Refresh To ACT Delay و (Command Rate(CMD و مخصوصا :

Static tRead Value و Static tRead Phase Adjust

مرسی...

سلام امید جان ، عضویتتون را در انجمن های پی سی نتورک تبریک میگم . :give_rose:

ببینید به نظر من نمیشه یک رابطه خاص به ولتاژ و فرکانس رم اختصاص داد چرا که این قضیه بیشتر به نوع چیپ بستگی داره . کمااینکه رنج ولتاژ برای اورکلاک در چیپ های D9 کاملاً با ولتاژ های چیپ های Elpida و ... متفاوت هست . حتی در چیپ های مشابه هم این قضیه را میبینیم . در کل قانون دادن توی این قضیه اشتباهه .

افزایش ولتاژ شما هم برای رم باز هم نمیشه قاعده خاص براش تعیین کرد چراکه به تایمینگ شما بستگی داره . برای مثال در صورتی که بخوایند در یک فرکانس ثابت تنها tRD یا همون PL را کاهش بدید مجبور میشید که ولتاژ NB را هم افزایش بدید . که این قضیه هم باز بر میگرده به اینکه چه تایمینگی را دارید تغییر میدید .

ببینید برای رم یک tCase تعریف شده ولی معمولاً در صورت دمای بالای چیپ ، مشکلاتی از قبیل هنگ کردن ، صفحه آبی و ... را مشاهده میکنید .

یک نکته خیلی مهم ! رم های شما DDR2 هستند و ولتاژی که شما اعمال کردید خیلی خیلی نجومی هست برای اون فرکانس و میتونه داغون کنه ماژول هاتونو . :1. (27): خیلی سریع بیاریدش پایین . نوع کولینگتون و مشخصات رمتون را هم بگید لطفا .

در مورد تایمینگ های اصلی به نظر من این مقاله که پیام جان نوشتند را اول بخونید البته اگه دوست دارید علمی یاد بگیرید تا حدودی با قضیه آشنا میشید .

Timing چیست ؟ (Only the registered members can see the link)

توی تایمینگ های شما دیدم که شما tRP را کم کرده بودید و روی 3 گذاشته بودید . ببینید اول از همه شما باید مشخص کنید که هدفتون پیدا کردن یک پروفایل 24/7 هست یا یک رکورد که البته برای هر دو من این مقدار را پیشنهاد نمیکنم مگر برای موارد خاص . :11(): البته طبیعی هست که tRP تاثیر به سزایی توی کارایی داره .

در کل تا مدل رم و ... مشخص نشه و هدف شما از اورکلاکینگ این ماژول ها هم مشخص نشه به نظرم نمیشه پروفایل یا چیزی را پیشنهاد داد . :give_rose:

NVIDIA>ATI
29-06-09, 22:47
دوستان یه مشکل تو اورکلاک e5200 برام پیش اومده که از دوستانی که صاحب نظرند در حل این مشکل به ما و دوستانی که در این مشکل من مشرکند پاسخ داده بشه.
و اما مشکل :
من با سیستمم تونستم تا فرکانس 4500 سی پی یو E5200 رو اور کنم.اما این وسط یه مشکلی اونم اینه که من وقتی می خوام MAX FSB رو بگیرم حداکثر 360 بدست اوردم که فرقی نکرد.همچنین من تونستم با ولتاژ 1.6 به این فرکانس برسم و بقیه تنظیمات رو حالت AUTO بود وقتی خواستم بالاتر برم هر چی ولتاژ به سی پی یو و رم و مادربورد دادم تاثیری نداشت.حالا به نظر شما مشکل چیه؟
به بچ نامبر سی پی یو ربط داره؟به پاور چی؟(اگه به جای 8800gt یه کارت معمولی بذارم و نیاز به برق نداشته باشه تاثیری تو اورکلاک پردازنده داره؟).
Main : ga-ep45t-ud3r
cpu:e5200
ram:ocz ddr3 1066
vga:8800gt
power:530 watt green

:merci::merci::merci::merci:

Labyrinth
29-06-09, 23:03
با توجه به تجربه ای در گرفتن MaxFSB با پردازنده ی 5200 داشتم پیشنهاد میکنم ضریب رو بالاتر از 6 بدید چون بعضی بچ نامبر ها روی 6 ضریبشون قفل هست و تا یک مقدار بیشتر نمیره

ولتاژ رو هم بالای 1.375 ندید ولتاژ NB رو هم به نظرم توی مایه های 1.3 تا 1.4 بدید PLL رو هم روی 1.45 یا 1.50 ست کنید دیگه نباید مشکلی باشه

مقیاس رم به FSB رو هم 1:1 بزارید ( میشه 2.0D توی بایوس )

موفق باشید

:give_rose:

deopen
30-06-09, 02:13
ممنون از راهنماییتون , کولینگ تا الان (رم) هیچی ولی بزودی از فن geil استفاده میکنم حقیقتش من ولتاژ 3.7 هم دادم و به مدت 30 دقیقه هم کار کردم و مشکل memory هم نداشتم ولتاژ را به 1.98 کاهش میدم چون دوستی را میشناسم که با این ولتاژ کار میکنه , اگه میشد فهمید دمای رم چقدر هست خیلی بهتر میشد فرکانس بهش داد , هدف من از oC چیزی جز preformance نیست نه رکورد هم واسه اشخاص حرفه ای مثل شماست ;-) خوب پس با این وجود :

corsair DOMINATOR - 2X2GB DDR2 -1066 MHz -PC2-8500 C5

intel Q6600

GA-X48-DQ6

و فن tuniq که امروز تهیه کردم , برای اینکه بتونید کمکم کنید این عکس هم میذارم.

deopen
30-06-09, 13:50
رم های شما DDR2 هستند و ولتاژی که شما اعمال کردید خیلی خیلی نجومی هست برای اون فرکانس و میتونه داغون کنه ماژول هاتونو . Only the registered members can see the link خیلی سریع بیاریدش پایین سیستم عاملم بالا نیومد وقتی ولتاژ را به 0.55 که میشه 1.1 کاهش دادم کمتر از 2.0 نمیشه , نمیدونم چرا ولی تا سیستم میاد بالا صفحه آبی میاد (وقتی ولتاژ کمه) من اصلا فرکانس over نکردم فقط ولتاژ بالا بردم میخواستم که پروفایل به من پیشنهاد کنید , مرسی .

deopen
30-06-09, 14:11
یه مقدار کمی over کردم

vandelin
30-06-09, 15:03
یه مقدار کمی over کردم

سلام

1. چرا اینقدر ولتاژ پردازنده رو بالا ست کردید ؟
2. تنظیمات اورکلاینگ در بایوس , قسمت تنظیمات ولتاژ به چه صورت است ؟ (auto یا manual )
3. اگر هدفتان صرفا افزایش فرکانس است چرا سراغ رم رفته اید ؟ قصدتون اور کدوم قطعه است ؟

AMD>INTEL
30-06-09, 15:25
این رو ببینید

Shahryar
30-06-09, 15:28
ببین دوست عزیز الان شما توی بایوس دارید چه قدر ولتاژ میدید به رم ؟

deopen
30-06-09, 16:23
1.0 ولی تو سیستم عامل مینویسه 2

قبل از این که سیستم عامل اجرا بشه پردازنده با ولتاژ 1.7 دمای 59 داره ولی دقیقا وقتی سیستم عامل بالا میاد میشه 36 من فکر کردم که احتمالا بخاطر عدم استفاده از هسته ها هست برای همین برنامه ای نوشتم که از cpu حداکثر فرکانس رو بکشه که تو عکس هم مشخصه ولی باز هم دما بالاتر از 38 نرفت.

قصد من اور کلاک هم رم و هم پردازنده است, این ولتاژ رو بالا ست کردم که شما بگید تا چه حد میتونم با این ولتاژ
فرکانس بدم .

bios Voltage:

MCH=450
CPU=1.7
DDR=1.0
FSB=0.35

لطفا راهنمایی کنید که فرکانس یا ولتاژ را چه مقدار کاهش یا افزایش بدم

این رو ببینید
Only the registered members can see the linkممنون چون عجله دارم نتونستم زیاد مطالعش کنم ولی بهترین تاپیکی بود که می تونه به من کمک کنه و مطالعش میکنم.
من واقعا نمیدونم چه جوری اینا فرکانس را به بالای 3 GHz میرسونن , من دوست دارم یه تعادلی بین فرکانس رم و پردازنده باشه , همونطورم که مشاهده میکنید نسبت فرکانس رم به گذرگاه جلویی FSB خیلی کمه و من بیشتر از هر چیزی از فرکانس 556 رمم رنج میبرم , شهریار عزیز هم که من رو انقدر ترسوند که جرات ندارم سیستممو به مدت زیاد روشن نگه دارم .

مجبور شدم کمی تغییرات به سیستمم بدم :

Olesius
30-06-09, 17:41
سلام دوست عزیز...

مثل اینکه علاقه زیادی به دادن ولتاژ بالا دارید...؟!! :دی
ببینید دوست عزیز فکر می کنم برای اینکه بحثها تداخل پیدا نکنه شما اوورکلاک رم رو فعلا کنار بذارید و به اوورکلاک پردازنده بپردازید...

در حال حاضر هم برای رم و هم برای Cpu ولتاژ بالایی رو ست کردید...!!
فرکانس رمهارو به 1066 کاهش بدید و تایمینگ رو 5.5.5.15 ست کنید و ولتاژ رم رو Auto قرار بدید...
ولتاژ Cpu روهم کاهش بدید! 1.7v "بسیار بالاست" دوست عزیز...

برای شروع اوورکلاک پردازنده:
ولتاژ پردازنده رو Auto ست کنید... و سعی کنید باس سیستم رو افزایش بدید...!!
بعد از تست پایداری سیستم (به این تاپیک (Only the registered members can see the link) مراجعه کنید!) چنان چه سیستم ناپایدار بود باید به تدریج ولتاژ بالاتر بدید نه اینکه از ابتدا 1.7 رو اعمال کنید...!!!!

به راحتی می تونید به فرکانس 3Ghz برسید ولی با صرف کمی حوصله و دقت...
موفق باشید...:11():

AMD>INTEL
30-06-09, 20:32
دوست من این لینک هم ببین

AMD>INTEL
30-06-09, 20:32
دوست من این لینک هم ببین

deopen
30-06-09, 22:51
یک سوال, در cpu z فرکانس رم را 568 مینویسه , ولی در بایاس حدود 1138 آیا در cpu z فرکانس یک اسلات را مینویسه؟؟ یعنی در حال حاضر من فرکانس رمم نسبت به fsb زیاده یا برعکس؟؟ برای اینکه این 2 فرکانس را بهم نزدیک کنم فرکانس cpu را افزایش بدم یا رم؟

این هم آخرین تغییرات که در تست رم به مشکل برخورد.

deopen
01-07-09, 00:00
دوستان من به یه فرکانس خوبی رسیدم و تست ها هم خوب بودند و مشکلی نداشتند دما هم حتی در booting هم بالاتر از 48 نرفت و دما با تست در OCCTPT بالای 45 نرفت , حالا بنظرتون رم با این وجود اگر over بشه کارایی سیستم چقدر بالاتر میره و یا چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟ میخوام یک مقدار رم هم over کنم.راستی رم با ولتاژ پایینتر از زیر درست کار نمی کرد و سیستم عامل بالا نمی امد.

Labyrinth
01-07-09, 00:35
ولتاژ بازم زیاده شما روی 1.38 تا 1.4 ست کن

رم شما هم تا 1066 اور شده دیگه بالاتر نیازی نیست

:great:

deopen
01-07-09, 12:51
رم من اصلا over نشده , خودش 1066 بود , دمای رمم رفته بالا , باور کنید وقتی ولتاژ را 0.75 (رم) ست کردم صفحه آبی اومد بعدشم یهو قاطی کردم ولتاژ را تو بایاس 1.0 ست کردم که تو سیستم عامل همونطور که مشاهده کردید2.82 میزنه , سعی میکنم جفت ولتاژ ها را بیارم پایینتر .

Bitaraf
01-07-09, 13:50
. سلام
من هم بالاخره تونستم اوركلاك كنم.(البته من مبتدي هستم)
من اينارو بدست آوردم.
همونطور كه ميبينيد من با پردازنده سلرون 1.7 اور كردم.(ولي در مادربرد من قسمت تنظيمات ولتاژ قفل بود)
-اين پردازنده را چقدر ميتونم اور كنم.؟
-با كدام برنامه پايدار بودنش را تشخيص بدم؟
- با كدام برنامه ميشه گفت سيستم چند درصد اور شده؟
-دماي پردازنده؟
- منظور از cpu Ratio
- رم رو چطور اور كنم؟
با تشكر از اساتيد محترم كه براي يه مبتدي هم وقت ميزاريد.:11()::1. (27):

Bitaraf
01-07-09, 14:03
ممنون از مديريت محترم

Bitaraf
01-07-09, 17:53
سلام
كسي نبود ما را به صراط مستقيم هدايت كنه!!!!!!!!!؟:whistle:

Shahryar
01-07-09, 21:58
سلام دوست عزیز شرمنده بابت تاخیر ...

عکس هاتون را در آپلود سنتر عکس شهر سخت افزار (Only the registered members can see the link) آپلود کنید و به صورت Thumbnail یا خود عکس قرار بدید . :love:

AMD>INTEL
02-07-09, 05:27
. سلام
من هم بالاخره تونستم اوركلاك كنم.(البته من مبتدي هستم)
من اينارو بدست آوردم.
همونطور كه ميبينيد من با پردازنده سلرون 1.7 اور كردم.(ولي در مادربرد من قسمت تنظيمات ولتاژ قفل بود)
-اين پردازنده را چقدر ميتونم اور كنم.؟
-با كدام برنامه پايدار بودنش را تشخيص بدم؟
- با كدام برنامه ميشه گفت سيستم چند درصد اور شده؟
-دماي پردازنده؟
- منظور از cpu Ratio
- رم رو چطور اور كنم؟
با تشكر از اساتيد محترم كه براي يه مبتدي هم وقت ميزاريد.:11()::1. (27):

نام مادربرد و اسمش رو بنويس و نوع و مدل رم / اوركلاك باعث افزايش گرما ميشه بايد اين گرما رو كنترل كنيد .

Shahryar
06-07-09, 13:02
رم من اصلا over نشده , خودش 1066 بود , دمای رمم رفته بالا , باور کنید وقتی ولتاژ را 0.75 (رم) ست کردم صفحه آبی اومد بعدشم یهو قاطی کردم ولتاژ را تو بایاس 1.0 ست کردم که تو سیستم عامل همونطور که مشاهده کردید2.82 میزنه , سعی میکنم جفت ولتاژ ها را بیارم پایینتر .

دوست عزیز ببینید این طور که من فهمیدم مونیتورینگ شما توی ویندوز مشکل داره و به ولتاژی که توی بایوس ست میکنید توجه کنید نه توی ویندوز .

شما فرکانس رم را 1200 بگذارید اگه برای پروفایل 24/7 میخوایند و ولتاژ رم را هم 2.25-2.3 بگذارید تایمینگ هم 15-5-5-5 . ولتاژ MCH را متناسب تغییر بدید . برای مانیتورینگ ولتاژ هم از EVEREST استفاده کنید . :give_rose:

در ضمن DDR هست و اون عددی که برای فرکانس رم توی CPU-Z نشون میده را ضرب در دو بکنید تا فرکانس رمتون بدست بیاد . :great:

ic3_drag0n
07-07-09, 21:22
دوستان من CPU core i7 920 دارم تا 3.60 و 4 اور کردم
تو بایوس و تو my properties my computer می زنه 3.60 یا 4.0
اما CPU-Z بعد از نام CPU @ میزاره و 2.65 می نویسه
مشکل چیه؟

NVIDIA>ATI
07-07-09, 23:17
به احتمال زیاد ضریبش رو روی 20 تنظیم نکردی(مثلا 20*200 که میشه فرکانس 4 گیگاهرتز)

ViViD
07-07-09, 23:45
به نظر من ایشون جایی رو میخونه که فرکانس استاندارد هر پردازنده رو نوشته که تقریباً میشه در عکس جایی که خط قرمز کشیدم اگر منظورتون این هست که مشکلی نداره اینجا حالت استاندارد فرکانس هر سی پی یو رو میزنند:

ic3_drag0n
08-07-09, 00:10
ممنون دوستان
مشکل فهمیدم
من همون جای قرمز نگاه می کردم :1. (38):
شرمنده مزاحم شدم
از همه ی شما دوستان ممنونم

ic3_drag0n
08-07-09, 00:10
مشکل اینه که رو 4.10 پایدار نیس
تا چند وقت دیگه یک کولینگ باهال می خرم
به نظر شما چی بخرم؟
MB evga X58 3X SLI تنها بدی که داره اینه که نزدیک فن CPU یه تیکه آهن گنده کاشتن که سر جا زدن NV120 کمی مشکل ایجاد کرد:1. (38):

AMD>INTEL
08-07-09, 00:13
بايد قابليت intel speed step يا همون EIST غير فعال شود تا اوركلاك و تغيير FSB ها انجام گيرد . براي شروع ميتونيد از برنامه SETFSB استفاده كنيد

deopen
18-07-09, 23:03
شما فرکانس رم را 1200 بگذارید اگه برای پروفایل 24/7 میخوایند و ولتاژ رم را هم 2.25-2.3 بگذارید تایمینگ هم 15-5-5-5 . ولتاژ MCH را متناسب تغییر بدید .من خیلی دوست دارم اینکارو بکنم اما حتی وقتی ولتاژ MCH و DDR را تا آخر ست میکنم بازهم با فرکانس 200 بالا نمیاد.

در ضمن بابت تاخیر شرمنده من تا امروز دسترسی به سیستمم نداشتم چون:

آخرین عکسی که گذاشتم را دیدید, که فرکانس cpu حدود 3600 بود مادربرد من تا 1600 fsb را ساپورت میکنه من اونموقع حواسم به fsb نبود و فرکانس را به 3700 افزایش دادم, یعنی حدود 100 تا بالاتر از fsb مادر بردم و مادربردم صدمات زیر را دید:

model:GA X48 DQ6 rev 1

پینهای سوکت lga تغییر شکل دادند و به حالت ایستاده در آمدند .
اسلات های 1 و 2 رم آسسب دیدند ولی نه بطوریکه بشه از ظاهر اسلات تشخیص داد .

مادربر را به آواژنگ تحویل دادم و امروز گرفتمش و cpu را به Q9550 افزایش دادم و امروز over کردم :

من وقتی فرکانس رم را روی auto گذاشتم و فرکانس cpu را به 3180 تغییر دادم و تایمینگ را محض احتیاط به 5 5 15 15 24

tcl-RAS# to CAS# read to delay- RAS# to CAS# write to delay-tRP-tRAS

و over voltage MCH =+500 , DDR voltage 1.55

تغییر دادم و رم auto روی 1200 رفت ولی سیستم روشن نشد و CMOS را reset کردم لطفا با توجه به عکسی که گذاشتم کمکم کنید

در ضمن حتی وقتی کلاک سی پی یو را به 3000 کاهش و مطابق به اون فرکانس رم را به 1133 افزایش دادم در تست های memtest به مشکل برخوردم.

برای مانیتورینگ ولتاژ هم از EVEREST استفاده کنیدسیستم عامل من 64 بیتیه و این نرم افزار روش کار نمیکنه.

اگه برای پروفایل 24/7 میخوایند

یعنی چی؟

Shahryar
18-07-09, 23:18
من خیلی دوست دارم اینکارو بکنم اما حتی وقتی ولتاژ MCH و DDR را تا آخر ست میکنم بازهم با فرکانس 200 بالا نمیاد.

در ضمن بابت تاخیر شرمنده من تا امروز دسترسی به سیستمم نداشتم چون:

آخرین عکسی که گذاشتم را دیدید, که فرکانس cpu حدود 3600 بود مادربرد من تا 1600 fsb را ساپورت میکنه من اونموقع حواسم به fsb نبود و فرکانس را به 3700 افزایش دادم, یعنی حدود 100 تا بالاتر از fsb مادر بردم و مادربردم صدمات زیر را دید:

model:GA X48 DQ6 rev 1

پینهای سوکت lga تغییر شکل دادند و به حالت ایستاده در آمدند .
اسلات های 1 و 2 رم آسسب دیدند ولی نه بطوریکه بشه از ظاهر اسلات تشخیص داد .

مادربر را به آواژنگ تحویل دادم و امروز گرفتمش و cpu را به Q9550 افزایش دادم و امروز over کردم :

من وقتی فرکانس رم را روی auto گذاشتم و فرکانس cpu را به 3180 تغییر دادم و تایمینگ را محض احتیاط به 5 5 15 15 24

tcl-RAS# to CAS# read to delay- RAS# to CAS# write to delay-tRP-tRAS

و over voltage MCH =+500 , DDR voltage 1.55

تغییر دادم و رم auto روی 1200 رفت ولی سیستم روشن نشد و CMOS را reset کردم لطفا با توجه به عکسی که گذاشتم کمکم کنید

در ضمن حتی وقتی کلاک سی پی یو را به 3000 کاهش و مطابق به اون فرکانس رم را به 1133 افزایش دادم در تست های memtest به مشکل برخوردم.

سیستم عامل من 64 بیتیه و این نرم افزار روش کار نمیکنه.

دوست عزیز شما به ولتاژی نزدیک 2.2-2.3 ولت نیاز دارید در صورت مرغوب بودن چیپتون برای 1200 با تایمینگ اصلی 15-5-5-5 . لطفاً ولتاژ رم را از 1.87 ولت به 2.3 ولت افزایش بدید .

deopen
19-07-09, 17:34
با توجه به این عکسها امیدوارم بتونید کمکم کنید , ممنونم شهریار.

deopen
19-07-09, 17:37

NVIDIA>ATI
19-07-09, 18:44
ببین دوست من اگه می خوای خوب اورکنی ابتدا ضریب مموری رو به پایین تری مقدارش که فکر کنم 2.66D قرار بده که اگه سیستم بوت نشد مشکل از رم نباشه.کلا مادربورد های گیگا ولتاژ سی پی یو رو تغییر بده .به ولتاژ های قسمت های دیگه دست نزن بذار رو حالت AUTO باشه خود مادربورد به صورت اتوماتیک ولتاژ ها رو هماهنگ میکنه.به تایمینگ فعلا دست نزن .ابتدا به فرکانس مورد نظرت تو اور سی پی یو برسی بعد که سی پی یو به حداکثر اورش رسید انوقت برو سراغ رم.ولتاژ سی پی یو رو 1.4 یا بیشتر (برای خنک کنند های AIR حداکثر تا 1.55) قرار بده.به نظر من اگه خنک کننده سی پی یو رو عوض نکردی اصلا اور نکن.این چیزایی که من تو عکس می بینم .فعلا ولتاژ سی پی یو رو افزایش بده و بعد ولتاژ دیگر قسمت ها رو حالت AUTO قرار بده.بعد که اینکار رو کردی نتیجه رو اینجا گزارش بده :11():

Labyrinth
19-07-09, 20:53
نرم افزار Easy Tune رو از توی سی دی نصب کنید و بعد اجرا کنید و بعد فرکانس رو انتخاب کنید

این نرم افزار میتونه تا 3.8 برای شما اورکلاک کنه

موفق باشید

reza_v9999
21-07-09, 12:28
میدونید ولتاژ های cpu termination و cpu pll و GTL reference چی هستن؟
و اینکه نسبت خاصی با ولتاژ vcore دارن یا نه؟
تا چه اندازه و چه قدر میشه زیادشون کرد؟
کلا تو اورکلاک چطور باید باهاشون رفتار کرد D:؟
مرسی

deopen
21-07-09, 20:37
متاسفانه هیچ موفقیتی در اور رم کسب نکردم , لطفا با توجه به عکسهایی که در پستهای قبل گذاشتم یک پروفایل پیشنهاد کنید تا من به فرکانس 1200 رم برسم.

reza_v9999
21-07-09, 21:40
متاسفانه هیچ موفقیتی در اور رم کسب نکردم , لطفا با توجه به عکسهایی که در پستهای قبل گذاشتم یک پروفایل پیشنهاد کنید تا من به فرکانس 1200 رم برسم.

تجربه به من نشون داده رم 2gb 1066 خوب اور نمیشه. من با 2.5v به زور به 1120 اینا رسیدم ، تازه پایدار نبود.

deopen
22-07-09, 12:52
من با 3.1 به 1160 رسوندم خوب بود اما فقط مشکلش این بود که اسلات رمم رو مادربرد داغون شد واسه همین فرستادمش گارانتی.:lol:

reza_v9999
22-07-09, 13:33
تجربه به من نشون داده رم 2gb 1066 خوب اور نمیشه. من با 2.5v به زور به 1120 اینا رسیدم ، تازه پایدار نبود.

با این تفسیر .... 4 تا رم 1gb به خوبیه 2 تا رم 1gb اور میشه؟

deopen
22-07-09, 21:18
پست قبل تلفیقی از واقعیت و شوخی بود , در حقیقت من هنوز هم متوجه نشدم چرا 2 اسلات نزدیک به سی پی یو من خراب شده بود , خوب من امروز با یک سری آزمایشات هسته ای با سیستم سرمایشی 35000 (کولر گازی) متوجه شدم مشکل اور نشدن رم من کولینگه .

مادر برد من با +0.35 fsb over voltage تا 1850 fsb را ساپورت میکنه که با توجه به ضریب 4 ( quad ) من تا حداکثر 1848 اور کردم و این آخرین توانایی اور سی پی یو مادر برد منه .

deopen
22-07-09, 22:47
این هم آخرین نتیجه,ظاهرا چیپست x48 خیلی داغ میکنه و رم من هم برای رسیدن به فرکانس بالا 1150 هم به ولتاژ زیاد (X48 (NB وابسته است و هم به ولتاژ بالای 2.90 رم و اینکار جز با ارتقا کولینگ امکانپذیر نیست.

ViViD
23-07-09, 08:30
با درود

در مورد این مقادیر زیر یک مقدار اطلاعات میخواستم در کدام مورد برای مموری بیشترین کارایی رو خواهیم داشت البته بعد از 1:1 منظورم هست
1;1
5:6
2:3
......
و کدام مورد حالت باگ نداره و در لینک ولید CPUZ مورد قبول واقع می شود؟

deopen
23-07-09, 12:38
البته واضحه که هرچه نسبتها بهم نزدیکتر باشند ما کارایی بهتری داریم و مسلمه که هیچگاه باس مموری بیشتر از fsb نمیشه پس بالاترین مقدار 1=1 است و در موارد دیگر همیشه باس مموری کمتر از fsb هست, در هر مقدار هر گاه جواب تقسیم عدد سمت راست بر سمت چپ به 1 نزدیکتر بود اون نسبت بهتر است.

6/5=1.2
3/2=1.5

پس 5:6 بهتر است.

ViViD
23-07-09, 14:07
متشکرم
حالا سوال دوم اینکه برای اینکه بتونم مقدار اور رم رو بیشتر کنم حتماً لازم هست که Dram/FSB روی 1:1 باشد یا میتونه مقدار دیگری نیز قرار بگیره؟
منظور من رکورد لحظه ای هم میتونه باشه یا اینکه فرکانس رو بتونم بالاتر ببرم

Shahryar
23-07-09, 14:36
با درود

در مورد این مقادیر زیر یک مقدار اطلاعات میخواستم در کدام مورد برای مموری بیشترین کارایی رو خواهیم داشت البته بعد از 1:1 منظورم هست
1;1
5:6
2:3
......
و کدام مورد حالت باگ نداره و در لینک ولید CPUZ مورد قبول واقع می شود؟

وحید جان این Divider ها با توجه به FSB Strap تعیین میشند . در مورد سرعتشون واقعا نظری ندارم چون به نظرم این درست نیست که بگیم کدوم کارایی بیشتری دارند چون عملاً این بستگی به این داره که شما با چه FSB ای میخوایند کار کنید و طبعاً در زمانی که میخوایند از FSB بالاتری استفاده کنید مجبورید که فرکانس رم را تا جایی که میتونید با انتخاب Divider پایین تر کم کنید . در پلتفرم DDR2 البته .

در مورد باگی بودن در چیپست های بر پایه DDR2 اینتل مانند P45 و یا P35 ضریب 3:5 باگی هست و در واقع 2:3 هست .

حالا با این تفاسیر میتونید متوجه بشید که Divider خاصی برای رکورد لحظه ای مشخص نیست بلکه بستگی به FSB شما داره . من خودم با توجه به FSB Strap پردازنده فعلیم 8:5 یا همون 16:10 را استفاده میکنم که باگی هم نیست . اما دلیل خاصی نداره شما برای فرکانس های بالا مثلاً 1600 طبیعی هست که نمیتونید از 1:1 استفاده کنید .

توصیه بنده اینه که برای رکورد لحظه ای FSB خیلی بالا استفاده نکنید !

Overclocker
23-07-09, 14:49
این هم آخرین نتیجه,ظاهرا چیپست x48 خیلی داغ میکنه و رم من هم برای رسیدن به فرکانس بالا 1150 هم به ولتاژ زیاد (X48 (NB وابسته است

برای تصویر گرفتن از DDR2 1200 ( برای FSB 1600 ) حداقل چقدر ولتاژ لازمه که بتونیم حداقل تصویر بگیریم ( پایداری رو فعلا کاری نداریم ) ؟

Shahryar
23-07-09, 14:51
این هم آخرین نتیجه,ظاهرا چیپست x48 خیلی داغ میکنه و رم من هم برای رسیدن به فرکانس بالا 1150 هم به ولتاژ زیاد (X48 (NB وابسته است و هم به ولتاژ بالای 2.90 رم و اینکار جز با ارتقا کولینگ امکانپذیر نیست.

دوست عزیز ببینید این گزینه اورکلاک رم در ستاپ شما DRAM OverVoltage Control هست یعنی به تعبیر ساده میاد به ولتاژ دیفالت شما مقداری را اضافه میکنه . اگه اشتباه نکنم ولتاژ دیفالت شما 1.8v هست و برای رسیدن به 2.3v مثلاً شما باید بهش +0.5 ولت باید بهش بدید .

تست کنید لطفاً این را تا مشکل ولتاژ حل بشه در مرحله اول بعد میریم سراغ چیز های دیگه . :give_rose:

Shahryar
23-07-09, 15:18
برای تصویر گرفتن از DDR2 1200 ( برای FSB 1600 ) حداقل چقدر ولتاژ لازمه که بتونیم حداقل تصویر بگیریم ( پایداری رو فعلا کاری نداریم ) ؟

بستگی به مادربرد شما و چیپستش داره . مدل مادربرتون ؟

Overclocker
23-07-09, 15:32
منظور من با X48 و X38 بود .

deopen
23-07-09, 16:44
دوست عزیز ببینید این گزینه اورکلاک رم در ستاپ شما DRAM OverVoltage Control هست یعنی به تعبیر ساده میاد به ولتاژ دیفالت شما مقداری را اضافه میکنه . اگه اشتباه نکنم ولتاژ دیفالت شما 1.8v هست و برای رسیدن به 2.3v مثلاً شما باید بهش +0.5 ولت باید بهش بدید .

تست کنید لطفاً این را تا مشکل ولتاژ حل بشه در مرحله اول بعد میریم سراغ چیز های دیگه .کاملا درسته! اما ولتاژ دیفالت که روی رم درج شده 2.1 هست. در ضمن MCH over بیشتر از 0.600+ به مشکل برمیخوره من دقیقا نمیدونم مشکل از کولینگه کودوم قسمته رم یا چیپست اگر بدونم با توجه به علاقه ای که به OC پیدا کردم کولینگ مناسب را تهیه میکنم فقط این که من وقتی سیستم را در یک جا با دمای 20 درجه قرار میدم(که به راحتی نمیتونم اینکارو انجام بدم) تا 1150 به OC ناپایدار میرسه و در دمای معمولی هم رم من بالا 2.50 تا 10 دقیقه بطور مداوم تست شده و بعد از این زمان داغ میکنه و صفحه ی آبی دوست نداشتنی...
MCH تا 0.400+ امکان over voltage داره , fsb هم همونطور که اشاره کردم تا 1848 جا داره .

deopen
23-07-09, 17:02
این هم مشخصات رم من.

Shahryar
23-07-09, 23:31
کاملا درسته! اما ولتاژ دیفالت که روی رم درج شده 2.1 هست. در ضمن MCH over بیشتر از 0.600+ به مشکل برمیخوره من دقیقا نمیدونم مشکل از کولینگه کودوم قسمته رم یا چیپست اگر بدونم با توجه به علاقه ای که به OC پیدا کردم کولینگ مناسب را تهیه میکنم فقط این که من وقتی سیستم را در یک جا با دمای 20 درجه قرار میدم(که به راحتی نمیتونم اینکارو انجام بدم) تا 1150 به OC ناپایدار میرسه و در دمای معمولی هم رم من بالا 2.50 تا 10 دقیقه بطور مداوم تست شده و بعد از این زمان داغ میکنه و صفحه ی آبی دوست نداشتنی...
MCH تا 0.400+ امکان over voltage داره , fsb هم همونطور که اشاره کردم تا 1848 جا داره .

دوست عزیز ولتاژ 2.5 ولت برای این فرکانسی که شما میخوایند بازم زیاده ولتاژ را طوری تنظیم کنید که برابر 2.35 ولت بشه حداکثر . به میزان 0.2+ حداکثر به MCH را آور ولتاژ کنید + تایمینگ 18-6-6-6 را تست کنید و خبرش را بدید .

reza_v9999
25-07-09, 12:43
چجوری میشه vdroop رو غیر فعال کرد؟ سرویس کرده منو ، 0.04v اضافی واسه چی آخه؟

Galaxy
26-07-09, 20:54
چجوری میشه vdroop رو غیر فعال کرد؟ سرویس کرده منو ، 0.04v اضافی واسه چی آخه؟

بستگی به مادربوردتون داره . بعضی هاشون قابلیت غیر فعال کردنش را توی بایوس دارند بعضی هاشونم خیر و باید مود کنید .

ولی vDroop ولتاژ را توی لود کم میکنه نه زیاد و اون بستگی به C-State ها داره به نظرم . در کل به نظرم خیلی مهم نیست اگه 0.04 ولت بیشتر میگیرید . تاثیر زیادی در دما و ... نداره و طبیعی هست .

aminjon625
26-07-09, 22:29
سلام جناب شهریار

من میخوام سیستم رو اورکلاک کنم و فوق العاده مبتدی هستم

از اونجایی که شما با این مادر بورد اشنا هستید میخواستم تنظیماتی رو که باید داخل بایوس انجام بدم رو بفرمایید

راستش از ضریب هایی رو که توی اموزش خوندم از هیچ کدوم سردر نیاوردم و لازم هستش بگم که الان بعد از تاپیک قبلی که نتونستم با رم پاتریوت از شر صفحه ابی خلاص بشم مجبور به تعویض رم شدم که کروشیال گرفتم البته با پارت نامبر 8f و الان 4 تا یه گیگ گرفتم اما دوست دارم اورکلاک رو تجربه کنم

در ضمن یه خنک کننده cpu با مارک ocz از یکی از دوستانم گرفتم تقریبا شبیه به این فن هستش

پیشاپیش ممنون

deopen
27-07-09, 16:05
دوست عزیز ولتاژ 2.5 ولت برای این فرکانسی که شما میخوایند بازم زیاده درست بود.

ولتاژ را طوری تنظیم کنید که برابر 2.35 ولت بشه حداکثر . به میزان 0.2+ حداکثر به MCH را آور ولتاژ کنید + تایمینگ 18-6-6-6 را تست کنید و خبرش را بدید .تا 1120 بصورت نسبتا پایدار اور شد اما با این ولتاژ ها و MCH 0.2+ :

و با این فرکانسها :

وقتی تایمینگ را 5-5-5-15 set میکنم و فرکانس را 1125 با multiper A میدم ویندوز بالا نمیاد در صورتی که وقتی فرکانس سی پی یو را پایین میارم و با multiper 2.66ِD به راحتی به 1125 میرسم و همونطور که گفتم نسبتا پایداره, دقیقا همونطوری که گفتید بیشتر از 2.35 به مشکل بر میخوره و من فهمیدم که به هیچ وجه سیستم من با فرکانس بالاتر از فرکانس1149 بالا نمیاد و با 1149 و ولتاژ 2.35 تا ولتاژ 3.00 هم اصلا پایدار نیست.
من از فن کورسیر استفاده میکنم که دقیقا برای همین رم طراحی شده :

در حال حاضر :

نظر شما چیه , آیا همین مقدار خوبه؟ یا با توجه به تجربه ای که دارید باید تغییراتی ایجاد کنم ؟ در ضمن با FSB بیشتر از 1800 بعد از 1 تا چند ساعت کار به مشکل برمیخوره.

Shahryar
27-07-09, 19:30
مالتی پلیر پردازنده را بیارید پایین فعلاً تا اورکلاک پردازنده مشکلی در این قضیه ایجاد نکنه .

ببینید این پروفایل را ست کنید :

FSB:375
Divider : 5:8
vDIMM : 2.35
vMCH : +0.5
CPU Multiplier = 7

خیلی وقت هست با UD3R کار نکردم ولی اگه اشتباه نکنم A مال Strap 200 هست و B مال 333 در نتیجه شما از مالتی پلیر های B باید استفاده کنید .

برید توی بایوس در این حالت و ببینید ولتاژ اعمالی به MCH شما چه قدر هست .

aminjon625
27-07-09, 23:32
مالتی پلیر پردازنده را بیارید پایین فعلاً تا اورکلاک پردازنده مشکلی در این قضیه ایجاد نکنه .

CPU Multiplier = 7

خیلی وقت هست با UD3R کار نکردم ولی اگه اشتباه نکنم A مال Strap 200 هست و B مال 333 در نتیجه شما از مالتی پلیر های B باید استفاده کنید .

شهریار جان دستت درد نکنه بابت پاسخوگویی

اما راستش از هیچ کدوم از این حرفایی که گفتی سر در نیاوردم ( سرم گیج رفت ):1. (1):

تو بایوس گزینه هایی که دیدم اینا بود

اما کدومشون رو باید تغییر بدم نمیدونم

من نمیتونم اون جوابی رو که شما میخواهید بهتون بدم چون اصلا اشنا نیستم به هر حال خودتون رو اذیت نکنید به من اور کردن نیومده چون حتی خط اولی که نوشتید رو هم ( مالتی پلیر پردازنده را بیارید پایین فعلاً تا اورکلاک پردازنده مشکلی در این قضیه ایجاد نکنه ) درک نکردم :1. (28):

ممنون:11():

deopen
28-07-09, 09:41

CPU Multiplier = 7
خیلی بهتر شد , به این فرکانس کمی پایدار رسیدم :

و جالب اینه که سیستمم تا فرکانس 1168 روشن شد در صورتی که قبلا تا 1149 روشن می شد در مورد مالتی پر رم هم درست گفتید , در تست من مالتی پر 7 با 8.5 پردازنده هیچ فرقی نداشت ولی بازهم در این فرکانس پایدار نیست البته نسبتا خیلی پایدارتر از قبل هست .

اینم monitoring everest :

Shahryar
28-07-09, 12:30
خیلی بهتر شد , به این فرکانس کمی پایدار رسیدم :

و جالب اینه که سیستمم تا فرکانس 1168 روشن شد در صورتی که قبلا تا 1149 روشن می شد در مورد مالتی پر رم هم درست گفتید , در تست من مالتی پر 7 با 8.5 پردازنده هیچ فرقی نداشت ولی بازهم در این فرکانس پایدار نیست البته نسبتا خیلی پایدارتر از قبل هست .

اینم monitoring everest :

ولتاژ MCH را به 1.4 ولت برسونید و همون تنظیماتی که بهتون دادم ( همون FSB و ... ) ببینید به 1200 میتونید برسید ؟

deopen
28-07-09, 13:41
هرچی MCH رو over میدم اصلا تو مانیتورینگ تغییری نمیکنه و همون 1.25 هست مثل مقدار بالا که هیچی over نکردم.

Mahdi_Moosavi
28-07-09, 14:14
هرچی MCH رو over میدم اصلا تو مانیتورینگ تغییری نمیکنه و همون 1.25 هست مثل مقدار بالا که هیچی over نکردم.

اون قسمتی که شما از عکش گذاشتید ، مشخصات ولتاژ Default پل شمالی مادربورد شما رو نشون می ده .

ربطی به مونیتورینگ Everest یا مادربورد شما نداره .

deopen
28-07-09, 14:33
خوب برای مانیتورینگ از چه نرمافزاری استفاده کنم؟

ولتاژ MCH را به 1.4 ولت برسونید و همون تنظیماتی که بهتون دادم ( همون FSB و ... ) ببینید به 1200 میتونید برسید

یعنی +0.150 MHC ? با این ولتاژ تا 1158 روشن میشه و باز هم اصلا پایدار نیست.

Mahdi_Moosavi
28-07-09, 16:56
خوب برای مانیتورینگ از چه نرمافزاری استفاده کنم؟

یعنی +0.150 MHC ? با این ولتاژ تا 1158 روشن میشه و باز هم اصلا پایدار نیست.

شما در قسمت مونیتورینگ ولتاژ ها و دما ها در Setup سیستمتون گزینه ای به نام MCH Voltage یا NB Voltage دارید ؟

اگر چنین گزینه ای در Setup مشاهده نکردید ، نشان دهنده اینه که مادربورد شما این امکان رو از نظر سخت افزاری دارا نیست . پس هیچ نرم افزاری نمی تونه این مقدار رو مونیتور کنه .

deopen
30-07-09, 10:08
شما در قسمت مونیتورینگ ولتاژ ها و دما ها در Setup سیستمتون گزینه ای به نام MCH Voltage یا NB Voltage دارید

من MCH overvoltage دارم.

Shahryar
30-07-09, 21:44
من MCH overvoltage دارم.

دوست عزیز منظور قسمت اورکلاکینگ نیست . به قسمت PC Health برید در ستاپ در اونجا آیا MCH Voltage یا Northbridge Voltage می بینید ؟

masoomiyat
31-07-09, 09:19
IOH و IHC توی i7 ها برای چی هست؟
تنظیم ولتاژشون نسبت به CPU Voltage و VTT Voltage چطوری باید باشه؟

N0m@d
31-07-09, 15:44
سلام دوستان:1. (40):

اول مشخصات سیستم من:

CPU CoreI7 920

MB ASUS Rampage II GENE

RAM Corsair Dominator 3GB 1600 1.65v

و فن CPU CM V8 و کیس CM690 با 3 فن

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

حالا من میخواستم یه پروفایل اورکلاک مناسب برای گیم تنظیم کنم که بالاترین کارایی رو بدون ضرر و آسیب به قطعه برام داشته باشه

اول بگم که دمای CPU در حالت دیفالت 40 درجه و ولتاژ هم 0.95v و ولتاژ رم هم 1.65 برای 1600 با CL8-8-8-24 هست

من موفق شدم CPU رو با ولتاژ 1.17 روی (3.2Ghz(16x200 پایدار کنم و دما هم در حالت ایدل روی 48 بود ولی با تست OCCT در لود 99% دمای CPU در عرض 5 دقیقه به 75 میرسید

رم رو هم با ولتاژ 1.7 روی فرکانس 2000 و CL 9-9-9-24 پایدار کردم تست اورست هم گرفتم با این نتایج:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

که البته چند دقیقه بعد اینکه تست گرفتم یکدفعه صفحه آبی با ارور System dump اومد...منم رفتم توی بایوس و ولتاژ رو یکمی زیادتر کردم و الان رو 1.72 کاملا پایدار هست فقط نتیجه اورست یکمی پایین تر اومده:1. (27):
اینه:

حالا سوال من از اساتید اورکلاک اینه که این پروفایل چقدر برای بازی مناسبه و اگه لازمه کمش کنم چه فرکانسهایی رو باید بذارم:yes:

با تشکر:give_rose::give_rose:

N0m@d
31-07-09, 17:49
احیانا کسی نظری نداشت:whistle:

Shahryar
01-08-09, 11:31
سلام دوستان:1. (40):

اول مشخصات سیستم من:

CPU CoreI7 920

MB ASUS Rampage II GENE

RAM Corsair Dominator 3GB 1600 1.65v

و فن CPU CM V8 و کیس CM690 با 3 فن

حالا من میخواستم یه پروفایل اورکلاک مناسب برای گیم تنظیم کنم که بالاترین کارایی رو بدون ضرر و آسیب به قطعه برام داشته باشه

اول بگم که دمای CPU در حالت دیفالت 40 درجه و ولتاژ هم 0.95v و ولتاژ رم هم 1.65 برای 1600 با CL8-8-8-24 هست

من موفق شدم CPU رو با ولتاژ 1.17 روی (3.2Ghz(16x200 پایدار کنم و دما هم در حالت ایدل روی 48 بود ولی با تست OCCT در لود 99% دمای CPU در عرض 5 دقیقه به 75 میرسید

رم رو هم با ولتاژ 1.7 روی فرکانس 2000 و CL 9-9-9-24 پایدار کردم تست اورست هم گرفتم با این نتایج:

که البته چند دقیقه بعد اینکه تست گرفتم یکدفعه صفحه آبی با ارور System dump اومد...منم رفتم توی بایوس و ولتاژ رو یکمی زیادتر کردم و الان رو 1.72 کاملا پایدار هست فقط نتیجه اورست یکمی پایین تر اومده:1. (27):
اینه:

حالا سوال من از اساتید اورکلاک اینه که این پروفایل چقدر برای بازی مناسبه و اگه لازمه کمش کنم چه فرکانسهایی رو باید بذارم:yes:

با تشکر:give_rose::give_rose:

مهرداد جان در مورد رمتون باید خدمتتون عرض کنم به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم ولتاژ بالاتر از 1.67 ولت استفاده کنید چون دمای مموری کنترلر و قسمت های دیگه ای که در داخل پردازنده هست را نمیتونید مانیتور کنید هر چند مشکلی نخواهد پیش اومد ولی باز هم از طول عمر پردازنده کم خواهد کرد در حالی که تاثیر محسوسی در بازی ها احساس نخواهید کرد . :great:

در نتیجه سعی کنید با ولتاژ مذکور به بهترین فرکانس و تایمینگ برسید . :1. (23):

در مورد پردازنده هم 180*21 میتونید فرکانس 3.8 را به صورت 24/7 استفاده کنید با ولتاژ 1.18-1.2 که دما را مانیتور کنید ببین چه جوریه اگه دما از 75 درجه بیشتر نشد استفاده کنید . هر چند بنده به نظرم با توجه به بازی های فعلی خیلی تاثیری در کارایی در بازی ها نخواهید دید در نتیجه هر چه قدر در ولتاژ و دما صرفه جویی کنید سود کردید ! :1. (26):

استفاده از Base Clock 200 مگاهرتز برای سیستم 24/7 به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه . :wink:

موفق باشید :give_rose:

N0m@d
01-08-09, 12:36
مهرداد جان در مورد رمتون باید خدمتتون عرض کنم به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم ولتاژ بالاتر از 1.67 ولت استفاده کنید چون دمای مموری کنترلر و قسمت های دیگه ای که در داخل پردازنده هست را نمیتونید مانیتور کنید هر چند مشکلی نخواهد پیش اومد ولی باز هم از طول عمر پردازنده کم خواهد کرد در حالی که تاثیر محسوسی در بازی ها احساس نخواهید کرد . :great:

در نتیجه سعی کنید با ولتاژ مذکور به بهترین فرکانس و تایمینگ برسید . :1. (23):

در مورد پردازنده هم 180*21 میتونید فرکانس 3.8 را به صورت 24/7 استفاده کنید با ولتاژ 1.18-1.2 که دما را مانیتور کنید ببین چه جوریه اگه دما از 75 درجه بیشتر نشد استفاده کنید . هر چند بنده به نظرم با توجه به بازی های فعلی خیلی تاثیری در کارایی در بازی ها نخواهید دید در نتیجه هر چه قدر در ولتاژ و دما صرفه جویی کنید سود کردید ! :1. (26):

استفاده از Base Clock 200 مگاهرتز برای سیستم 24/7 به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه . :wink:

مرسی شهریار جان من دقیقا عین فرمایشات شمارو انجام دادم و نتیجه مطلوب هم گرفتم

اول همانطور که گفتید فرکانس رو روی 21x180 تنظیم کردم و با ولتاژ 1.175 یک تست 10 دقیقه ای کاملا پایدار و دمای 75 گرفتم

یعد ولتاژ رو 2 واحد کم کردم و به 1.162 رسوندم و اینبار هم با 5 دقیقه تست کاملا پایدار بود ولی دما هیچ تغییری نکرد!!!منم دیدم فرقی نکرده ولتاژ رو روی 1.168 گذاشتم تا به CPU فشار نیاد

رم رو هم با همون فرکانس 1.65 با CL 9-9-24 براحتی روی 1800 پایدار کردم و تست EVEREST هم رد کرد امتیاز تقریبا خوبی هم گرفت:cool:

حالا CPU که هیچ ولی به نظر شما میتونم رم رو با همین ولتاژ و فرکانس روی CL 8-8-24 بذارم یا تا همینجا کافیه؟:1. (23):

:1. (40)::1. (40)::11()::11():

Shahryar
01-08-09, 12:55
مرسی شهریار جان من دقیقا عین فرمایشات شمارو انجام دادم و نتیجه مطلوب هم گرفتم

اول همانطور که گفتید فرکانس رو روی 21x180 تنظیم کردم و با ولتاژ 1.175 یک تست 10 دقیقه ای کاملا پایدار و دمای 75 گرفتم

یعد ولتاژ رو 2 واحد کم کردم و به 1.162 رسوندم و اینبار هم با 5 دقیقه تست کاملا پایدار بود ولی دما هیچ تغییری نکرد!!!منم دیدم فرقی نکرده ولتاژ رو روی 1.168 گذاشتم تا به CPU فشار نیاد

رم رو هم با همون فرکانس 1.65 با CL 9-9-24 براحتی روی 1800 پایدار کردم و تست EVEREST هم رد کرد امتیاز تقریبا خوبی هم گرفت:cool:

حالا CPU که هیچ ولی به نظر شما میتونم رم رو با همین ولتاژ و فرکانس روی CL 8-8-24 بذارم یا تا همینجا کافیه؟:1. (23):

:1. (40)::1. (40)::11()::11():

بنده به اون رم های شما شناختی ندارم میتونید تست کنید ببینید تا 1.68 میتونه پایدار بشه یا خیر .

deopen
02-08-09, 12:58
دوست عزیز منظور قسمت اورکلاکینگ نیست . به قسمت PC Health برید در ستاپ در اونجا آیا MCH Voltage یا Northbridge Voltage می بینید ؟

من منظورم در کل بایوس بود, در کل بایوس من چیزی به جز MCH overvoltage ندارم.

Shahryar
02-08-09, 12:59
من منظورم در کل بایوس بود, در کل بایوس من چیزی به جز MCH overvoltage ندارم.

میشه یک اسکرین شات از صفحه PC Health در ستاپ به من بدید ؟ :great:

deopen
02-08-09, 13:51

aminjon625
02-08-09, 22:17
سلام

چند تا سوال ؟

قبلش مقدمه : من یه چند وقتی هست که دنبال اورکلاک بودم و با خوندن مطالب اموزشی با هر بدبختی که بود تونستم cpu رو اور کنم . با cpu 7300 تونستم تا FSB رو تا 360 بالا ببرم ( که البته بیشتر هم میشه )

با مشکل پایین اوردن فرکانس رم روبرو بودم که سیستم بوت نمیشد و نمیتونستم فرکانس رم رو از 1066 بالاتر ببرم چون بالا نمیومد . تایمینگ رو هم روی همون 5 5 5 15 نگه داشتم و با هر تغییر توی FSB مجبور بودم فرکانس رم رو زیر 1066 نگه دارم . از هماهنگی بین فرکانس FSB و رم دچار مشکل بودم اما به هر بدبختی بود با بالا بردن FSB و کاهش فرکانس رم و افزایش ولتاژ CPU تا به این حد رسوندم

اولا چطوری میتونم بفهمم که کی باید دست به ولتاژ و فرکانس رم دست زد و در کل هماهنگی بین رم و CPU رو پیدا کنم؟

دوم من FSB رو از 266 به 360 تغییر دادم راستش تغییر محسوسی نداشت حتی ویندوز ریختم اما بازم تغییری ندیدم میخوام بدونم اورکلاک که برای من و خیلی های دیگه انقدر دوست داشتنی هستش ( به جز کسانی که رکورد میزنند ) چرا ما توقع معجزه داریم ؟ از نظر من تغییر یا همون معجزه ای ندیدم . یا راه رو اشتباه رفتم؟:1. (27):

در کل اورکلاک فقط برای افزایش اعداد و رقم تو CPU-Z هستش ؟

ممنون

Extreme
03-08-09, 00:17
سلام

چند تا سوال ؟

قبلش مقدمه : من یه چند وقتی هست که دنبال اورکلاک بودم و با خوندن مطالب اموزشی با هر بدبختی که بود تونستم cpu رو اور کنم . با cpu 7300 تونستم تا FSB رو تا 360 بالا ببرم ( که البته بیشتر هم میشه )

با مشکل پایین اوردن فرکانس رم روبرو بودم که سیستم بوت نمیشد و نمیتونستم فرکانس رم رو از 1066 بالاتر ببرم چون بالا نمیومد . تایمینگ رو هم روی همون 5 5 5 15 نگه داشتم و با هر تغییر توی FSB مجبور بودم فرکانس رم رو زیر 1066 نگه دارم . از هماهنگی بین فرکانس FSB و رم دچار مشکل بودم اما به هر بدبختی بود با بالا بردن FSB و کاهش فرکانس رم و افزایش ولتاژ CPU تا به این حد رسوندم

اولا چطوری میتونم بفهمم که کی باید دست به ولتاژ و فرکانس رم دست زد و در کل هماهنگی بین رم و CPU رو پیدا کنم؟

دوم من FSB رو از 266 به 360 تغییر دادم راستش تغییر محسوسی نداشت حتی ویندوز ریختم اما بازم تغییری ندیدم میخوام بدونم اورکلاک که برای من و خیلی های دیگه انقدر دوست داشتنی هستش ( به جز کسانی که رکورد میزنند ) چرا ما توقع معجزه داریم ؟ از نظر من تغییر یا همون معجزه ای ندیدم . یا راه رو اشتباه رفتم؟:1. (27):

در کل اورکلاک فقط برای افزایش اعداد و رقم تو CPU-Z هستش ؟

ممنون

دوست عزیز شما باید اول مشخص کنید برای چه کاری اورکلاک میگنید . ! .

این رو باید بدونید که اورکلاک تاثیر آن چنانی در کارکرد ویندوز شما نداره پس اگر برای تسریع در بالا امدن و کار کردن با ویندوز این کار رو انجام میدید پیشنهاد میکنم یه جای اور کلاک یک هارد خوب تهیه کنید . :cool:

ولی گاهی مواقع یوزر ها با کمبود سرعت در کارهایی مثل رندرینگ و کارهایی که رابطه مستقیم با پردازنده دارند مواجه میشوند که به جای تعویض سی پی یو یا جی پی یو (کارت گرافیک) دست به اورکلاک اون ها میزنن که اگر اون اورکلاک روی قاعده باشه حتما جواب مثبتی از این کار میگیرن .

به شما پیشنهاد می کنم با فرکانس نرمال سی پی یو خودتون یه فایل فشرده رو از حالت فشرده در بیارید و یک بار هم این کار رو در حالت اورکلاک شده انجام بدید حتی 200 مگاهرتز اون موقع زمان این دو رو باهم مقایسه کنید خودتون میبینید که اورکلاک فقط برای افزایش اعداد و ارقام کلاک ها نیست ! :11():

Shahryar
03-08-09, 11:08
یک چیزی بار ها توی انجمن پرسیده شده اینه که چه رابطه ای بین مثلاً ولتاژ رم با فرکانس رم هست یا مثلاً فرکانس رم با ولتاژ MCH یا ازین قبیل سوال ها .

در جواب میشه گفت هیچ قاعده ی مشخصی بین این ولتاژ ها فرکانس ها نیست . چون با توجه به عوامل بسیار زیادی این قضیه از سیستم به سیستم از تایمینگ به تایمینگ و ... تفاوت میکنه .

reza_v9999
19-08-09, 15:33
سلام
من پاور 580 گرین دارم. e8400 رو باهاش تا4.2 اور کردم ، اما 4.4 پایدار نمیشه (با ولتاژ حدود 1.5). ممکنه از پاور باشه یا cpu نمیکشه؟
رم هم محدود نمیکنه، مادبورد هم ep45-dq6
یه سوال دیگه اینکه q9550 اورکلاکش خوبه؟ پاور چند نیاز داره تقریبا؟
مرسی

Shahryar
19-08-09, 15:53
سلام
من پاور 580 گرین دارم. e8400 رو باهاش تا4.2 اور کردم ، اما 4.4 پایدار نمیشه (با ولتاژ حدود 1.5). ممکنه از پاور باشه یا cpu نمیکشه؟
رم هم محدود نمیکنه، مادبورد هم ep45-dq6
یه سوال دیگه اینکه q9550 اورکلاکش خوبه؟ پاور چند نیاز داره تقریبا؟
مرسی

خنک کننده مورد استفاده شما چیه ؟

reza_v9999
19-08-09, 16:10
خنک کننده مورد استفاده شما چیه ؟

tuniq tower
4.2 دما با intelburn test حداکثر 66 بود اگه اشتباه نکنم.
آخه میبینم خیلیا q9550 رو با ولتاژ پایین تر تا فرکانس بالاتر اور میکنن .. اگه راحت تر اور میشه ما هم یکی بگیریم D:

HERMES
28-08-09, 08:12
Q9550 رو با یه کولر tuniq rower 120 و مادربرد P5QC و 4GB رم DDR3 1333 در شرایط عادی(دمای کیس و پردازنده) تا چه فرکانسی میشه oc کرد.خواهش می کنم اگه میدونید جواب بدید. :merci:

Jagvar
30-08-09, 01:26
سلام خدمت دوستان عزیز
در این تاپیک در زمینه E7500 از شما دوستان مدد می طلبم.:give_rose:
پرو فایل بنده اینا هستش ببینید. کجاش مشکل داره?

----------------------------------
این قطعاته:
CPU:E7500
M>B:p5q-deluxe
CPU cooler:Zerotherm fz120
RAM:2gb team extrem (5-5-5-18)2.2v 1066
---------------------------------
این هم پروفایل:
CPU rait:10X
fsb Fer:440
Dram Fer:1167
Dram timing:5-5-5-15
--------------
cpu.V:1.59
PLL:1.50
GTL-1:700
GTL-2:740
Dram.V:2.3
NB.V:1.42
NBgtl:550
sb.V:1.20
--------------
من کلا توی فرکانس 4.37 پایدار هستم(برای 3D mark) اما توی 4.4 توی یه موقه رد میکنه بعضی مواقع هیچ.
اما من با کارت 6200 خودم با FSB.set 4.5 تست گرفتم تست 3d 01 رو پاس کرد.(اما دیگه یه بازیی در اورد نگو و نپرس)
راهنمایی کنید ممنون می شم.
:merci:

AMD>INTEL
30-08-09, 09:55
همیشه pcie رو دستی روی 100 بذار و روی auto نباشد .

Jagvar
30-08-09, 23:20
همیشه pcie رو دستی روی 100 بذار و روی auto نباشد .
بهادر جان این قسمت رو همیشه 100 هستش و دست نمی زنم
-----------------------------
اما یه پروفایل دیگه پیدا کردم که تست های من رو توی 4.47 پاس می کنه.
من دمبال فرکانس 4.5 هستم. کمک کنید ممنون میشم.
پروفایل:
PLL:150
FSB frc:447
dram:1191
Dram timing:5-5-5-18
CPU.V:1.65
GTL-1: 700
GTL-2: 750
Dram.V:2.28
NB.V:1.38
NB-GTL: 600
SB:120
------------------------------------
دوستان لطف کنید راه نمایی کنید.

Galaxy
31-08-09, 12:06
Q9550 رو با یه کولر tuniq rower 120 و مادربرد P5QC و 4GB رم DDR3 1333 در شرایط عادی(دمای کیس و پردازنده) تا چه فرکانسی میشه oc کرد.خواهش می کنم اگه میدونید جواب بدید. :merci:

با یک کولر خوب طرفای 4.0 - 3.7 میتونید اورکلاک کنید .

Galaxy
31-08-09, 12:08
بهادر جان این قسمت رو همیشه 100 هستش و دست نمی زنم
اما یه پروفایل دیگه پیدا کردم که تست های من رو توی 4.47 پاس می کنه.
من دمبال فرکانس 4.5 هستم. کمک کنید ممنون میشم.
پروفایل:
PLL:150
FSB frc:447
dram:1191
Dram timing:5-5-5-18
CPU.V:1.65
GTL-1: 700
GTL-2: 750
Dram.V:2.28
NB.V:1.38
NB-GTL: 600
SB:120
------------------------------------
دوستان لطف کنید راه نمایی کنید.

لیست قطعاتتون را بگید .

اگر دمای پردازنده بالا نیست ولتاژش را بالا تر ببرید . راستی برای گام اول پیشنهاد میکنم از مالتی پلیر های بالاتر استفاده کنید بعد برید سراغ FSB های بالاتر .

Jagvar
31-08-09, 13:22
لیست قطعاتتون را بگید .

اگر دمای پردازنده بالا نیست ولتاژش را بالا تر ببرید . راستی برای گام اول پیشنهاد میکنم از مالتی پلیر های بالاتر استفاده کنید بعد برید سراغ FSB های بالاتر .
گلکسی جان دو تا پست بالاتر لیست قطعات رو گفتم.
راستش برای من دیگه اپتدا و انتها نمونده داداش.:1. (38):
من دارم با این فرکانس ثبت رکرد می کنم فقط من می خواستم از دوستان بپرسم چه ولتاژی رو تغیر بدم تا حد اقل در 4.5 تست های 01 رو پاس کنه و اگر هم نه در فرکانس های بالاتر.:whistle:
این رو هم اضافه کنم هیچ گونه مشکلی از لحاض دمایی بنده ندارم ولتاژ های بالاتر رو هم می تونم بدم. اما مشکل اینجاست این سری از CPU ها در بعضی از ولتاژ های بالا تر تاثیر عکس می زاره.
نظرتون راه گشای من خواد بود. لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید.

Shahryar
05-09-09, 21:54
گلکسی جان دو تا پست بالاتر لیست قطعات رو گفتم.
راستش برای من دیگه اپتدا و انتها نمونده داداش.:1. (38):
من دارم با این فرکانس ثبت رکرد می کنم فقط من می خواستم از دوستان بپرسم چه ولتاژی رو تغیر بدم تا حد اقل در 4.5 تست های 01 رو پاس کنه و اگر هم نه در فرکانس های بالاتر.:whistle:
این رو هم اضافه کنم هیچ گونه مشکلی از لحاض دمایی بنده ندارم ولتاژ های بالاتر رو هم می تونم بدم. اما مشکل اینجاست این سری از CPU ها در بعضی از ولتاژ های بالا تر تاثیر عکس می زاره.
نظرتون راه گشای من خواد بود. لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید.

4600 :

CPU vcore : 1.7
NB:1.42
VTT : 1.4
CPU PLL : 1.57

PUMAOC
09-09-09, 22:02
مشخصات سيستم من اينه:

main: asus commando
cpu: E6600 va E5200
cpu coler:ocz vanqusher
ram:2*2gb patriot 800 5-5-5-13
vga:gtx275-2*4850-8800gts 320-4670 GDDR4
power: silver ston st 1000 nv 1000w

مين من 965 قديمي هستش. nbخيلي داغ مي شه اما يه توري خنكش مي كنم. برا ثبت ركورد 01
cpu رو (5200) تا 4337 اور كردم اما هر كاري مي كنم بيشتر نمي شه دما هم معلوم نيست!!! چون انگار مينم با اين cpu نمي سازه در حالت نرمال بدون اور 43 نشون مي ده . اما با يه مين p35 ديگه (p31 A7) دما وقتي cpu تا 3100 اور هست تو حالت بيكاري 19 در جه تو لد 100% 35 درجه هستش.(دست به ولتا»ا نزدم).
خب حالا كمك كنيد تا 4500 اور كنم. در مورد ولتاژ پل شمالي هم توضيح بدين؟:1. (38):
وضعيت ولتاژا هم به قرار زيره:

12.5x334

cpu:1.6
NB:1.35

N@VID
16-09-09, 03:13
سلام :

مدتی است برای من یک سوال پیش اومده که گفتنش اینجا بد نیست !
مثلا برای اورکلاک یک رم آشغال کینگستون با باس 667 یا یک رم مناسب پتریوت با باس 800 حداکثری تعیین
نشده ؟ به عبارتی مثلا من خودم این ترکوندن کینگستون رو دوست دارم چون قیمتش هم پایینه و سوختنش
هم زیاد مهم نیست ! تا چه فرکانسی 667 رو برسونم شاخ قول رو شکوندم ؟!:1. (27):
من با مین قبلی که اصلا بدرد اورکلاک نمی خورد و قابلت تنظیم تایمینگ رم رو نداشت تونستم به باس 900 برسم
با مین جدید می خوام رکورد بزنم ! :1. (1):
من در اصل رکورد این مدل رو می خوام بزنم یعنی باس 667 ! :1. (23):

البته با احتساب اینکه هیچ قطعه ای حداکثر نداره !!! :1. (26):
خوب بود لیست رکورد باس رم رو توی صفحه اول همین تایپیک قرار می دادید ...
البته رم های متداول رو با تایمینگ مشخص ...

با تشکر ...

Shahryar
16-09-09, 11:09
مشخصات سيستم من اينه:

main: asus commando
cpu: E6600 va E5200
cpu coler:ocz vanqusher
ram:2*2gb patriot 800 5-5-5-13
vga:gtx275-2*4850-8800gts 320-4670 GDDR4
power: silver ston st 1000 nv 1000w

مين من 965 قديمي هستش. nbخيلي داغ مي شه اما يه توري خنكش مي كنم. برا ثبت ركورد 01
cpu رو (5200) تا 4337 اور كردم اما هر كاري مي كنم بيشتر نمي شه دما هم معلوم نيست!!! چون انگار مينم با اين cpu نمي سازه در حالت نرمال بدون اور 43 نشون مي ده . اما با يه مين p35 ديگه (p31 A7) دما وقتي cpu تا 3100 اور هست تو حالت بيكاري 19 در جه تو لد 100% 35 درجه هستش.(دست به ولتا»ا نزدم).
خب حالا كمك كنيد تا 4500 اور كنم. در مورد ولتاژ پل شمالي هم توضيح بدين؟:1. (38):
وضعيت ولتاژا هم به قرار زيره:

12.5x334

cpu:1.6
NB:1.35

سعید جان عضویتتون را در انجمن ها تبریک میگم :11():

Revision پردازنده شما چیه ؟ R0 هست یا C0 ؟

در صورتی که مطمئن هستید مشکل دما دارید ولتاژ پردازنده را بیشتر کنید ( تا 1.7 ولت ) و ولتاژ پل شمالی هم برای 4500 به نظرم یکم کم هست و 1.4 را ست کنید . :11():

سلام :

مدتی است برای من یک سوال پیش اومده که گفتنش اینجا بد نیست !
مثلا برای اورکلاک یک رم آشغال کینگستون با باس 667 یا یک رم مناسب پتریوت با باس 800 حداکثری تعیین
نشده ؟ به عبارتی مثلا من خودم این ترکوندن کینگستون رو دوست دارم چون قیمتش هم پایینه و سوختنش
هم زیاد مهم نیست ! تا چه فرکانسی 667 رو برسونم شاخ قول رو شکوندم ؟!:1. (27):
من با مین قبلی که اصلا بدرد اورکلاک نمی خورد و قابلت تنظیم تایمینگ رم رو نداشت تونستم به باس 900 برسم
با مین جدید می خوام رکورد بزنم ! :1. (1):
من در اصل رکورد این مدل رو می خوام بزنم یعنی باس 667 ! :1. (23):

البته با احتساب اینکه هیچ قطعه ای حداکثر نداره !!! :1. (26):
خوب بود لیست رکورد باس رم رو توی صفحه اول همین تایپیک قرار می دادید ...
البته رم های متداول رو با تایمینگ مشخص ...

با تشکر ...

والا نوید جان بستگی به چیپ رم شما داره . کمااینکه ما رم های 533 یا 677 زیادی داریم رکورد های فوق العاده ای تونستند باهاشون ثبت کنند و از چیپ های مرغوب D9 GMH یا GKX درشون استفاده شده . در نتیجه اینکه بگیم با چه رمی میشه چه قدر اورکلاک کرد با توجه به فرکانس پایه اش حرف درستی نیست و قابلیت اورکلاک رم ها را فرکانس پایه اشون تشکیل نمیدند .

پروفایل رمتون برای رسیدن به فرکانس 900 چه قدر هست ؟ ( ولتاژ و تایمینگ های اصلی ) .

یک عکس از تب SPD هم در CPU-Z بگذارید . :give_rose:

serpens13
16-09-09, 14:46
سلام
من تو ولتاژ دادن به رم محدودیت دارم بیشتر از 1.85 نمیتونم بدم اگه بدم سیستم روشن نمیشه
چطوری این محدودیت رو از بین ببرم؟

Shahryar
16-09-09, 16:13
سلام
من تو ولتاژ دادن به رم محدودیت دارم بیشتر از 1.85 نمیتونم بدم اگه بدم سیستم روشن نمیشه
چطوری این محدودیت رو از بین ببرم؟

دوست عزیز در اورکلاکینگ رم های بر پایه Corei7 با توجه به ذات معماری این پلتفرم شما باید با بالا بردن Memory Voltage ، مقدار CPU VTT را هم بالا ببرید و با توجه به اینکه با Air Cooling کار میکنید مقدار ایمن 0.5v + CPU VTT هست و بیشتر از 1.85v با Air به نظرم ایمن نیست ( یعنی VTT 1.35v + 0.5v ) بر روی پلتفرم X58. :give_rose:

N@VID
17-09-09, 10:01
سلام :

این هم یک عکس از مشخصات رم ها :

با تشکر ... :11():

serpens13
17-09-09, 11:59
در اورکلاک رم وقتی تایمینگ رم رو رو اتوماتیک میذارم میشه 14-14- 10 که در حالت دستی بیشتر از 10 نداره قضیه چیه؟
بعد من نمیدونم تو برنامه setfsb کدام گزینه ماله rampage || extreme هست کمک میکنید؟ دفعه اولمه میخوام ازین برنامه استفاده کنم
و اینکه من با این مشخصات
920
rampage || extreme
corsair 1600 dominator
green 1030
میخوام maxfsb رو بگیرم میشه پروفایل کاملشو بگید که چه چیزا هایی رو باید در بایوس اعمال کنم؟

و اینکه من تو رکورد رم موندم
آخرین تلاشم
روی 2301 مگاهرتز بود با تایمینگ 24-9-9-9 واتاژ 1.82 الباقی اتوماتیک
چیرو باید تغییر بدم؟

ببخشید که زیاد سوال پرسیدم :give_rose::give_rose:

serpens13
17-09-09, 12:26
دوست عزیز در اورکلاکینگ رم های بر پایه Corei7 با توجه به ذات معماری این پلتفرم شما باید با بالا بردن Memory Voltage ، مقدار CPU VTT را هم بالا ببرید و با توجه به اینکه با Air Cooling کار میکنید مقدار ایمن 0.5v + CPU VTT هست و بیشتر از 1.85v با Air به نظرم ایمن نیست ( یعنی VTT 1.35v + 0.5v ) بر روی پلتفرم X58. :give_rose:
من منظور شما رو از این vtt متوجه نشدم
همچین اسمی تو بایوس پیدا نکردم
:lol:

yahossein
18-09-09, 16:08
با سلام خدمت اساتید اورکلاک

سیستم بنده هست
ASUS P5Q
Intel E8400
2GB kit (1GBx2) Ballistix DDR2 1066Mhz 5-5-5-15

توی هر چی فروم ها خوندم درباره اورکلاک هر کی یه چیز می گه واقعاً گیج شدم الان یه هفته هست می خوام اور کنم موندم هاج واج
راستش زیاد سر رشته ندارم
این تنظیمات Main ASUS هست و با بقیه فرق می کنه خواهشاً اگر کسی از روی این گزینه ها می تونه بگه من چی کار کنم ممنون می شم چون فن cpu معمولی اینتل هست می خوام تا 389x4 = 3501Ghz برسونم و نمی خوام به فن ضرر برسونه.

گزینه هایی که وجود دارد در زیر مجموعه اینا برای راهنمایی بیشتر.

FSB Strap To North Bridge
200
266
333
400

Dram Frequency
677
800
835
887
1002
1066
1111
1335
1200
============
CPU Voltage
Min= 0.85000v
Max=2.10000v
Standard=By CPU
Increment=0.00625v

CPU GTL Reference
0.65x
0.63x
0.61x

CPU PLL Voltage
Min=1.50v
Max=2.78v
Standard=1.50v
Increment=0.02v

FSB Termination Voltage
Min=1.20v
Max=1.90v
Standard=1.20v
Increment=0.02v

Dram Voltage
Min=1.80v
Max=3.08v
Standard=1.80v
Increment=0.02v

NB Voltage
Min=1.10v
Max=2.20v

SB Voltage
Min=1.10v
Max=1.40v
=============
CPU Clock Skew
Auto
Normal
100PS
200PS
300PS
400PS
500PS
600PS
700PS
800PS
900PS
1000PS
1100PS
1200PS
1300PS
1400PS

NB Clock Skew
Auto
Normal
100PS
200PS
300PS
400PS
500PS
600PS
700PS
800PS
900PS
1000PS
1100PS
1200PS
1300PS
1400PS

بچه ها فقط بگید روی کدوم عددا قرار بدهم.

خواهشاً اگر کسی راهنمایی کنه ممنون می شم.

yahossein
18-09-09, 23:50
بچه ها من به کمک یکی از بچه ها هم چین کاری رو انجام دادم میشه بگید کجاش غلطه و چی ناقصه انجام ندادم.

FSB=389
FSB Strap To North Bridge = 333 تا 400 هم داشت

CPU Voltage = 1.26250
FSB Termination Voltage= 1.24
Dram Voltage = 1.90 چون در اعداد بالاتر از 2.0v قرار می دادم رنگ فونت در تنظیمات اور زرد رنگ می شد ترسیدم قرار بدم.
NB Voltage = 1.20 چون 1.19 قرار می دی اتوماتیک می بره تو 1.20
SB Voltage=1.20

اما این چند گزینه رو نمی دونم رو چی بزارم
CPU Ratio Setting
Dram Frequency
و فعلا در حالت Auto هست آیا مشکلی مشکلی پیش میاد
خواهشاً اعداد اینا هم بگید وارد کنم.

اینم دمای معمولی CPU هست 43- 44

ولی وقتی با برنامه OCCT داره 3 - 4 دقیقه کار می کنه دما میره روی 58 الی 60 اون موقع داره 100 درصد از CPU استفاده می کنه و 1Gb به بالاتر از RAM و من نگرانم آیا طبیعیه چون آخرین دمایی که نوشته High 61-62 هستش و این تا 60 دما میاد.

آیا مشکل می تونه از این 2 گزینه باشه که عدد ندادم بهش
CPU Ratio Setting
Dram Frequency

Shahryar
24-09-09, 17:45
من منظور شما رو از این vtt متوجه نشدم
همچین اسمی تو بایوس پیدا نکردم
:lol:

CPU VTT یا CPU Termination :11():

Shahryar
24-09-09, 19:10
بچه ها من به کمک یکی از بچه ها هم چین کاری رو انجام دادم میشه بگید کجاش غلطه و چی ناقصه انجام ندادم.

FSB=389
FSB Strap To North Bridge = 333 تا 400 هم داشت

CPU Voltage = 1.26250
FSB Termination Voltage= 1.24
Dram Voltage = 1.90 چون در اعداد بالاتر از 2.0v قرار می دادم رنگ فونت در تنظیمات اور زرد رنگ می شد ترسیدم قرار بدم.
NB Voltage = 1.20 چون 1.19 قرار می دی اتوماتیک می بره تو 1.20
SB Voltage=1.20

اما این چند گزینه رو نمی دونم رو چی بزارم
CPU Ratio Setting
Dram Frequency
و فعلا در حالت Auto هست آیا مشکلی مشکلی پیش میاد
خواهشاً اعداد اینا هم بگید وارد کنم.

اینم دمای معمولی CPU هست 43- 44

ولی وقتی با برنامه OCCT داره 3 - 4 دقیقه کار می کنه دما میره روی 58 الی 60 اون موقع داره 100 درصد از CPU استفاده می کنه و 1Gb به بالاتر از RAM و من نگرانم آیا طبیعیه چون آخرین دمایی که نوشته High 61-62 هستش و این تا 60 دما میاد.

آیا مشکل می تونه از این 2 گزینه باشه که عدد ندادم بهش
CPU Ratio Setting
Dram Frequency

دوست عزیز منظور از CPU Ratio مالتی پلیر CPU هست که فرکانس پردازنده از ضرب کردن مالتی پلیر ( 9 ) در FSB ( 389 در اینجا ) به دست میاد . CPU Ratio الان روی 9 ست شده که خوبه برای اون پروفایل .

DRAM Frequency هم با Divider 1:1 ست شده که شده 389*2 = 778 مگاهرتز که پایین هست و از Divider های بالاتر استفاده کنید .

FSB Strap هم همین 333 ست کنید . این گزینه برای ست کردن دستی FSB Strap پردازنده شما هست که E8XXX ها 333 مگاهرتز FSB پایه اشون هست . :11():

راستی اگه خواستید از فرکانس های بالاتر رم استفاده کنید CL را 5 ست کنید چون با ولتاژ های پایین با رم های معمول به مشکل میخورید با CL4 . :give_rose:

Jagvar
24-09-09, 19:15
(دوستان عزیز بنده هر چی گشتم جایی پیدانکردم که سوالاتم رو بپرسم. دیدم اینجا مربوط به رم هستش گفتم سوالم رو اینجا بپرسم اگه جای درستی پست ندادم لطفا انتقال دهید.)

دوستان من از یکی شنیدم که می گفتش برای اور رم باید advance timing رو تغیر داد!
راستش سوال من همینه ما که این ادونس تیمینگ چیه؟

Shahryar
24-09-09, 20:04
(دوستان عزیز بنده هر چی گشتم جایی پیدانکردم که سوالاتم رو بپرسم. دیدم اینجا مربوط به رم هستش گفتم سوالم رو اینجا بپرسم اگه جای درستی پست ندادم لطفا انتقال دهید.)

دوستان من از یکی شنیدم که می گفتش برای اور رم باید advance timing رو تغیر داد!
راستش سوال من همینه ما که این ادونس تیمینگ چیه؟

به تاپیک مربوطه برای نظم بیشتر منتقل شد ! :11():

محمد علی جان Advanced Timing ها یا تایمینگ های پیشرفته به تایمینگ هایی به غیر از tCL - tRP - tRCD و tRAS میگند که معمولاً در مشخصه های اصلی رم ذکر نمیشند ( تایمینگ های اصلی به صورت tCL-tRCD - tRP - tRAS نام برده میشوند ) .

تایمینگ های پیشرفته با توجه به چیپست های مختلف قابل تنظیم هستند در بایوس مانند tRFC ، tRD و ... . :11():

موفق باشید
شهریار :give_rose:

Jagvar
24-09-09, 20:41
به تاپیک مربوطه برای نظم بیشتر منتقل شد ! :11():

محمد علی جان Advanced Timing ها یا تایمینگ های پیشرفته به تایمینگ هایی به غیر از tCL - tRP - tRCD و tRAS میگند که معمولاً در مشخصه های اصلی رم ذکر نمیشند ( تایمینگ های اصلی به صورت tCL-tRCD - tRP - tRAS نام برده میشوند ) .

تایمینگ های پیشرفته با توجه به چیپست های مختلف قابل تنظیم هستند در بایوس مانند tRFC ، tRD و ... . :11():

موفق باشید
شهریار :give_rose:

شهریار جان ممنون که جواب دادین اما یه سوال؟
این تایمینگ هارو باید زیاد کرد توی فرکانس های بالا یا کم کرد؟

Shahryar
24-09-09, 22:00
شهریار جان ممنون که جواب دادین اما یه سوال؟
این تایمینگ هارو باید زیاد کرد توی فرکانس های بالا یا کم کرد؟

اینجا را ببینید :

این مقاله به نظرم برای توضیح تایمینگ ها خیلی خوب هست .

شما برای رسیدن به فرکانس های بالاتر باید تایمینگ ها را بالاتر ببرید و به عبارت صورت کارکرد رم را کم کنید ! که توی مقاله این قضیه را بهتر میبینید . :give_rose:

moooein
25-09-09, 12:43
سلام خدمت ذوستان عزیز.من یه سی پی یو (e2180)دارم می خوام تا جایی که امکان داره اورش کنم اگه میشه کمکم کنین.ممنون

مین منم (asuspld2-x/1333)گه امکانش هست رو(bios) همین مین راهنمایی کنین.بازم ممنون

PUMAOC
25-09-09, 19:59
سعید جان عضویتتون را در انجمن ها تبریک میگم :11():

Revision پردازنده شما چیه ؟ R0 هست یا C0 ؟

در صورتی که مطمئن هستید مشکل دما دارید ولتاژ پردازنده را بیشتر کنید ( تا 1.7 ولت ) و ولتاژ پل شمالی هم برای 4500 به نظرم یکم کم هست و 1.4 را ست کنید . :11():

والا نوید جان بستگی به چیپ رم شما داره . کمااینکه ما رم های 533 یا 677 زیادی داریم رکورد های فوق العاده ای تونستند باهاشون ثبت کنند و از چیپ های مرغوب D9 GMH یا GKX درشون استفاده شده . در نتیجه اینکه بگیم با چه رمی میشه چه قدر اورکلاک کرد با توجه به فرکانس پایه اش حرف درستی نیست و قابلیت اورکلاک رم ها را فرکانس پایه اشون تشکیل نمیدند .

پروفایل رمتون برای رسیدن به فرکانس 900 چه قدر هست ؟ ( ولتاژ و تایمینگ های اصلی ) .

یک عکس از تب SPD هم در CPU-Z بگذارید . :give_rose:

سلام:give_rose: خیلی ممنون دیگه دارم خدمونی می شم آقا شهریار!:give_rose:

منو بگو اصلا یادم رفته بود مشکلمو تو اینجا مطرح کردم. انقدر گرفتار ثبت نام دانشگاه بودم که .. به بزرگی خودت ببخش آقا شهریار .

R0 هستش . کارایی که گفتین انجام دادم اما بازم گیر داده به 4338 .ل کنم نیست بیشتر م نمیره!:1. (38):

اصلا من ولتاژو رو تو 4.3 هم رو 1.7 یا 1.75 می زارما تو مانیتورینگ بایوس 1.6725 نشون می ده !:1. (38):

یعنی ریورژنه خوبی نیست! یا پروفایل خوبی نیست!؟:1. (38):

می خوایین مینمو بفرستم واستون ببینید چسه؟:1. (26)::yes:
فک نکنم از دما باشه! خونمون یخچاله!:1. (38):
پل شمالی رو هم از 1.4 شما تا 1.62 تغییر دادم اما نشد.

یه چیز دیگه! من که مولتی رو از 12.5 رو مثلان 7 یا 6 میزارم که مثلا فرکانس مسیررو بیشتر کنم بیشترین مقدار با هر ولتاژی 349 یا 350 می تونم بش برسم! واسه چی ها؟ دقیقا رو همینfsb و مولتی 12.5 سیستم رو 4338 می مونه! این در حالی هستش که با E6600 که پر مصرف تر هم هست به 460 هم می رسم با ولتاژ پل شمالی 1.5!! کمک آقا شهریار گل:11():

Dark Devil
25-09-09, 20:16
یه چیز دیگه! من که مولتی رو از 12.5 رو مثلان 7 یا 6 میزارم که مثلا فرکانس مسیررو بیشتر کنم بیشترین مقدار با هر ولتاژی 349 یا 350 می تونم بش برسم! واسه چی ها؟ دقیقا رو همینfsb و مولتی 12.5 سیستم رو 4338 می مونه! این در حالی هستش که با E6600 که پر مصرف تر هم هست به 460 هم می رسم با ولتاژ پل شمالی 1.5!! کمک آقا شهریار گلOnly the registered members can see the link

با توجه به مطلبی که اشاره کرید شما با FSB Wall مواجه شدید.
این مقدار در پردازنده های مختلف و حتی در یک نوع پردارنده اما با Batch Number ها مختلف بسیار فرق میکنه که متاسفانه یا خوشبختانه برای پردازنده شما در 350 مگاهرتز هست

PUMAOC
25-09-09, 20:27
با توجه به مطلبی که اشاره کرید شما با FSB Wall مواجه شدید.
این مقدار در پردازنده های مختلف و حتی در یک نوع پردارنده اما با Batch Number ها مختلف بسیار فرق میکنه که متاسفانه یا خوشبختانه برای پردازنده شما در 350 مگاهرتز هست

سلام:give_rose: با تشکر!:11():Dark Devil عزیز

ااااااااااااااااااا نه بابا؟! حیف شدش! راحی نیستش؟ نمیشه دسکاری سخت افزاری چیزیش بکنم درس شه؟:lol:

یعنی ممکنه با C0 بهتر اورشه!!؟؟:1. (38):
حالا که فکر می کنم انگار این اسم به گوشم خورده:1. (38):

یه cpu میشه معرفی کنید به این مادر بورد من بسازه؟:1. (38)::1. (38):

راستی من اسم مدیر ها و مدیر ارشدا رو نمی دونم یکی بم بگه:1. (38):

Shahryar
26-09-09, 15:10
سلام:give_rose: با تشکر!:11():Dark Devil عزیز

ااااااااااااااااااا نه بابا؟! حیف شدش! راحی نیستش؟ نمیشه دسکاری سخت افزاری چیزیش بکنم درس شه؟:lol:

یعنی ممکنه با C0 بهتر اورشه!!؟؟:1. (38):
حالا که فکر می کنم انگار این اسم به گوشم خورده:1. (38):

یه cpu میشه معرفی کنید به این مادر بورد من بسازه؟:1. (38)::1. (38):

راستی من اسم مدیر ها و مدیر ارشدا رو نمی دونم یکی بم بگه:1. (38):

سعید جان تنظیمات GTL اتون را تغییر بدید .

در ضمن استفاده از VRD 11.1 خیلی مهم هست توی این قضیه به تجربه دیدیم که پردازنده های یکسان روی مادربرد های متفاوتی که یکی VRD 11.1 داشته و دیگری نداشته FSB Wall های متفاوتی داشتند که نظیرش زیاد هست از جمله تست هایی که وحید عزیز روی Q9550 انجام دادند و یا تست هایی که بچه ها با E5200 انجام دادند .

و نکته آخر استفاده از Extreme Cooling هست که با دمای خنک تر میتونید FSB های بالاتری را برید .

PUMAOC
26-09-09, 16:55
سعید جان تنظیمات GTL اتون را تغییر بدید .

در ضمن استفاده از VRD 11.1 خیلی مهم هست توی این قضیه به تجربه دیدیم که پردازنده های یکسان روی مادربرد های متفاوتی که یکی VRD 11.1 داشته و دیگری نداشته FSB Wall های متفاوتی داشتند که نظیرش زیاد هست از جمله تست هایی که وحید عزیز روی Q9550 انجام دادند و یا تست هایی که بچه ها با E5200 انجام دادند .

و نکته آخر استفاده از Extreme Cooling هست که با دمای خنک تر میتونید FSB های بالاتری را برید .

می شه بیشتر توضیح بدین آقا شهریار!:1. (38):تا حالا اسم GTL به گوشم نخورده. اگه تو بایوسه که تو بایوس نیستش!:1. (28):ممنون می شم

serpens13
26-09-09, 18:06
کد setfsb مادر بورد asus rampage || extreme چی هست؟

PUMAOC
26-09-09, 18:15
می شه بیشتر توضیح بدین آقا شهریار!:1. (38):تا حالا اسم GTL به گوشم نخورده. اگه تو بایوسه که تو بایوس نیستش!:1. (28):ممنون می شم

من منتظرما!!:1~@$S (7)::1~@$S (7)::1~@$S (7)::1~@$S (7)::1~@$S (7):

می خوام cpu رو بترکونم:1041::1041::1041::1041::1. (9):

Overclocker
28-09-09, 22:08
موارد استفاده GTL رو اگر میشه آقا شهریار بفرمایید و مقادیر استفاده به چه صورت باید باشه ؟

موارد استفاده CPU یا NB Clock Skew رو هم همینطور بفرمایید .

Moein
28-09-09, 23:52
کد setfsb مادر بورد asus rampage || extreme چی هست؟

چیپ کلاک جنریتور مادربورد rampage 2 extreme باید ICS 9LPRS918JKLF باشه که به دلیل ساپورت نکردن Set Fsb می تونید از ICS 9LPRS918JKLاستفاده کنید

serpens13
29-09-09, 19:00
دوستان و اساتید کمک کنید این 920 رو رو 5 مگاهرتز اور کنیم
ASUS RAMPAGE ||EXTREME
CORSAIR 1600 DOMINATOR
مشکل دما ندارم :give_rose:

serpens13
29-09-09, 19:27
این SETFSB چطوری کار میکنه هر چی بهش میدم باز همونه تغییر نمیکنه که؟

Shahryar
29-09-09, 23:21
قبل از اینکه وارد بحث GTL بشیم ، در مورد Clock Skew توضیح میدم :

در مدار های الکترونیکی یکی از مشکلاتی که بوجود میاد این هست که کلاک سینگال ایجاد شده در زمان های مختلف به قسمت های مختلف میرسه و در بعضی موارد به خصوص در فرکانس های بالای باس های اصلی مثل FSB مشکلاتی را برای پایداری ایجاد میکنه . شما با تغییر تاخیر رسیدن این سیگنال میتونید این مشکل را حل کنید .

این مقدار بسیار بسیار کوچک هست و معمولاً با واحد پیکو ثانیه بیان میشه .

اینکه شما این تاخیر را به چه میزانی تنظیم کنید بستگی به FSB شما و محاسبات پیچیده ریاضی داره که عملاً بدون دستگاه های خاص شرکت های سازنده غیر ممکن هست و بیشتر جنبه تجربی داره .

این توضیح اجمالی قضیه بود که در صورتی که راغب باشید میتونیم باز ترش کنیم ... :11():

GTL ها را هم فردا توضیحات مورد نیازش را خدمتتون عرض خواهم کرد :love:

PUMAOC
30-09-09, 18:11
قبل از اینکه وارد بحث GTL بشیم ، در مورد Clock Skew توضیح میدم :

در مدار های الکترونیکی یکی از مشکلاتی که بوجود میاد این هست که کلاک سینگال ایجاد شده در زمان های مختلف به قسمت های مختلف میرسه و در بعضی موارد به خصوص در فرکانس های بالای باس های اصلی مثل FSB مشکلاتی را برای پایداری ایجاد میکنه . شما با تغییر تاخیر رسیدن این سیگنال میتونید این مشکل را حل کنید .

این مقدار بسیار بسیار کوچک هست و معمولاً با واحد پیکو ثانیه بیان میشه .

اینکه شما این تاخیر را به چه میزانی تنظیم کنید بستگی به FSB شما و محاسبات پیچیده ریاضی داره که عملاً بدون دستگاه های خاص شرکت های سازنده غیر ممکن هست و بیشتر جنبه تجربی داره .

این توضیح اجمالی قضیه بود که در صورتی که راغب باشید میتونیم باز ترش کنیم ... :11():

GTL ها را هم فردا توضیحات مورد نیازش را خدمتتون عرض خواهم کرد :love:

سلام :give_rose:
ممنون آقا شهریار:1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10):
من که راغبه راغبم:1. (38)::1. (38): مینمو بترکونم از شرش خلاص شم:1. (26)::1. (38)::1. (38):
حتما توضیح بدید پس تا فردا:yes::give_rose:

PUMAOC
03-10-09, 12:00
سلام:give_rose:

آقا شهریار پس چه شد این GTL :1. (23): سه چهار روز گذشت!

Mahdi_Moosavi
03-10-09, 12:25
سعید جان کمی صبر بفرمایید ، داره آماده میشه . مبحثی که شما روش سوال داری یکی از مباحث نسبتا سنگین الکترونیک هست ، اگر فقط اعداد و ارقام رو بخوابد مشکلی نیست ، ولی سعی داریم تا به صورت بنیادی مبحث رو تشریح کنیم .

:11():

Mahdi_Moosavi
03-10-09, 17:14
دوستان مشتاق ، تاپیک :

تشریح و بررسی عملکرد Gunning Transceiver Logic (A/GTL+)l و چگونگی تنظیم آن جهت دستیابی به فرکانس FSB بالاتر به همراه پایداری بیشتر (Only the registered members can see the link)

رو شروع کردم ، تا 2 الی 3 روزه آینده هم به پایان می رسه و باز میشه ، این 2 - 3 روز رو اجازه بدید تا در روزهای بعدی با نظرات و تجربیات شما تاپیک رو کامل کنیم .

مرسی رفقا . :11():

serpens13
06-10-09, 23:09
سلام به اساتید
باز من به مشکل برخوردم من کلا" آدم مشکل داری هستم :دی
داشتم یک سری تست واسه 3DMARK میگرفتم 920 رو 4200 اور کردم رم هم یک مقدار نا چیزی اور شد که امتیاز 82K رو گرفتم جالبیش اینه که من یکباره دیگه نه اون روز چند روز بعد با همون تنظیمات بیشتر از 74K نرسیدم تا 4400 هم اور کردم با تایمینگ پایین رم ولی حتی به 80K هم نرسید
مشکل از چی هست ؟ همه دیگه سیستم من رو میدونن ولی بازم اینجا اشاره میکنم
920
RAMPAGE 2 EXTREME
DOMINATOR 1600

serpens13
07-10-09, 00:58
:hello::hmm2:

nima_hl
07-10-09, 06:58
سلام به اساتید
باز من به مشکل برخوردم من کلا" آدم مشکل داری هستم :دی
داشتم یک سری تست واسه 3DMARK میگرفتم 920 رو 4200 اور کردم رم هم یک مقدار نا چیزی اور شد که امتیاز 82K رو گرفتم جالبیش اینه که من یکباره دیگه نه اون روز چند روز بعد با همون تنظیمات بیشتر از 74K نرسیدم تا 4400 هم اور کردم با تایمینگ پایین رم ولی حتی به 80K هم نرسید
مشکل از چی هست ؟ همه دیگه سیستم من رو میدونن ولی بازم اینجا اشاره میکنم
920
RAMPAGE 2 EXTREME
DOMINATOR 1600

سلام

به نظرم روی کارت گرافیک و دمای اون بیشتر زوم کنید تنها قطعه‌ای هستش که روی دمای بالا یه همچین افتی توی تست میتونه ایجاد کنه

موفق باشید

serpens13
07-10-09, 18:01
سلام

به نظرم روی کارت گرافیک و دمای اون بیشتر زوم کنید تنها قطعه‌ای هستش که روی دمای بالا یه همچین افتی توی تست میتونه ایجاد کنه

موفق باشید
من کارت رو اور نکردم و بیشتر از 40 درجه هم بالاتر نمیره مشکل از کارت نیست من به نتیجه ای که خیلی راحت با یکبار تست رسیدم دیگه نتونستم برسم :1. (27):

nima_hl
07-10-09, 18:12
من کارت رو اور نکردم و بیشتر از 40 درجه هم بالاتر نمیره مشکل از کارت نیست من به نتیجه ای که خیلی راحت با یکبار تست رسیدم دیگه نتونستم برسم :1. (27):

یک تستی بکن فردا صبح که بیدار شدی سیستم رو روشن کن در جا تست بگیر اگر مشکل دما داشته باشی اول صبح که سیستمت خوابشو رفاته و سرحاله باید رکورد خوبی بزنه و اگر فرقی نکرد بفرمائید تا بریم سراغ ویندوزتون :give_rose:

serpens13
07-10-09, 19:05
یک تستی بکن فردا صبح که بیدار شدی سیستم رو روشن کن در جا تست بگیر اگر مشکل دما داشته باشی اول صبح که سیستمت خوابشو رفاته و سرحاله باید رکورد خوبی بزنه و اگر فرقی نکرد بفرمائید تا بریم سراغ ویندوزتون :give_rose:
من همه کار کردم من تو این اندازه اور کردن مشکل دما ندارم مشکل اصلا از دما نیست
ویندوز هم من با همه مدل ویندوز امتحان گرفتم چه از xp 86 تا wind 7 64
من فکر میکنم از بایوس باشه ولی نمیدونم از کجاش آخرین ورژن بایوس رو هم ریختم :1. (27):

Overclocker
11-10-09, 14:33
یا الله

یک عدد CPU اینتل Pentium 4 651 D0 موجود هست !

مالتی پلیر رو از داخل بایوس جایی ندیدم که بشه کم کرد ، گویا قابلیت کم کردن رو نداره ! ولی در CPUZ که چک کردم در حالت Idle از 17 به 12 کاهش پیدا میکنه !

پس من فکر میکنم راهی باید وجود داشته باشه برای کم کردنش به صورت Manual .

اگر کسی اطلاعاتی داره بگه .....

با تشکر.

ARA-RF
12-10-09, 00:02
سلام دوستان!
یک سوال؟ q9550 برای اور بهتر هست یا i5 750 و به چه دلیل! اصلا سوالم درسته:1. (26):؟!

Shahryar
12-10-09, 14:37
یا الله

یک عدد CPU اینتل Pentium 4 651 D0 موجود هست !

مالتی پلیر رو از داخل بایوس جایی ندیدم که بشه کم کرد ، گویا قابلیت کم کردن رو نداره ! ولی در CPUZ که چک کردم در حالت Idle از 17 به 12 کاهش پیدا میکنه !

پس من فکر میکنم راهی باید وجود داشته باشه برای کم کردنش به صورت Manual .

اگر کسی اطلاعاتی داره بگه .....

با تشکر.

حسین جان اینکه دستی دستی بتونید کم کنید نیاز به داشتن یک پردازنده ES دارید ! اما یک گزینه مادربرد های اسوس یک زمانی داشتند با نام CPU Lock free که اجازه میدادند از یک مالتی پلیر پایین تر ( معمولاً 14x ) انتخاب کنید . که امکان خیلی خاصی را به شما نمیداد .

در ضمن فقط برای هسته های پرسکات هست این قضیه و برای Cedar Mill قابل استفاده نیست . :give_rose:

سلام دوستان!
یک سوال؟ q9550 برای اور بهتر هست یا i5 750 و به چه دلیل! اصلا سوالم درستهOnly the registered members can see the link؟!

دوست عزیز به نظرم سوال درستی نیست چراکه از دو پلتفرم جدا هستند ...

Overclocker
12-10-09, 14:45
شهریار جان منظورت از ES چیه ؟ متوجه نشدم !

امکان خاص اش برای من استفاده از FSB 1333 یا بالاتر هست !

شات CPU :

اینطور که شما گفتید واسه ما این قابلیت رو نداره !

ARA-RF
12-10-09, 22:35
دوست عزیز به نظرم سوال درستی نیست چراکه از دو پلتفرم جدا هستند ...
حلا با این وجود میشه یک مقایسه ای انجام بدید! میخوا بدونم به صورت حرفه ای چه معیار هایی برای یک هسته با قابلیت اورکلاک بالا وجود دارد و برای چی این ملاک ها مهمه! هر چه تخصصی تر بهتر!

Shahryar
13-10-09, 20:51
شهریار جان منظورت از ES چیه ؟ متوجه نشدم !

امکان خاص اش برای من استفاده از FSB 1333 یا بالاتر هست !

شات CPU :

اینطور که شما گفتید واسه ما این قابلیت رو نداره !

ES = Engineering Sample

نمونه های مهندسی در واقع نسخه های آزمایشی پردازنده هستند که برای تست های مختلف قبل از عرضه یا حتی بعد از عرضه کمپانی تولید میکنه به تعداد محدود ، غیر قابل فروش هستند و ... .

این را شما توی بایوس ست کردید ؟

حلا با این وجود میشه یک مقایسه ای انجام بدید! میخوا بدونم به صورت حرفه ای چه معیار هایی برای یک هسته با قابلیت اورکلاک بالا وجود دارد و برای چی این ملاک ها مهمه! هر چه تخصصی تر بهتر!

متوجه منظورتون نمیشم متاسفانه ، میشه بیشتر توضیح بدید ؟ :11():

ARA-RF
13-10-09, 23:03
ES = Engineering Sample

متوجه منظورتون نمیشم متاسفانه ، میشه بیشتر توضیح بدید ؟ :11():
مسخوام بدون مثلا اینکه اینتل میاد سری اکستریم رو عرضه می کنه با اون قیمت های نجومی چه خصوصیاتی دارند که می گن برای اورکلاک مناسب ترند! و بعد با دانستن این مفاهیم اولیه میخوام بتونم بین سی پی یو های دیگه مدلی رو که به این مدل ها نزدیک تر هست انتخاب کنم!یک همچین چیزی!!!:great:

Overclocker
13-10-09, 23:24
ES = Engineering Sample

نمونه های مهندسی در واقع نسخه های آزمایشی پردازنده هستند که برای تست های مختلف قبل از عرضه یا حتی بعد از عرضه کمپانی تولید میکنه به تعداد محدود ، غیر قابل فروش هستند و ... .

این را شما توی بایوس ست کردید ؟

نه - درحالت Idle هست .

این ES هست یا نه ؟!

masoomiyat
15-10-09, 16:21
من تا الان بیشتری مقداری که تونستم cpu مو اور کنم 4300 با توربو بود(205x21) که ولتاژ cpu و vtt روی 1.44 و رم روی 1.69 بود.
یه بار هم روی 4200 یعنی 200x210 بالا آوردم ولی از این بیشتر نتونستم اور کنم.
به نظرتون اشکال از چیه؟ تنظیمات درست و دقیق نیست؟ با توجه به C0 بودن استپینگ cpu بیشتر از اینا دیگه جا نداره؟ مین دیگه توان نداره؟ یا پاور کم میاره؟

سیستم هم اینه:
i7 920 C0 - DFI X58 DK - PSU 885W - Corsair 1866MHZ 6GB
و رم ها هم روی 1066 کار میکنن

Moein
15-10-09, 23:36
من تا الان بیشتری مقداری که تونستم cpu مو اور کنم 4300 با توربو بود(205x21) که ولتاژ cpu و vtt روی 1.44 و رم روی 1.69 بود.
یه بار هم روی 4200 یعنی 200x210 بالا آوردم ولی از این بیشتر نتونستم اور کنم.
به نظرتون اشکال از چیه؟ تنظیمات درست و دقیق نیست؟ با توجه به C0 بودن استپینگ cpu بیشتر از اینا دیگه جا نداره؟ مین دیگه توان نداره؟ یا پاور کم میاره؟

سیستم هم اینه:
i7 920 C0 - DFI X58 DK - PSU 885W - Corsair 1866MHZ 6GB
و رم ها هم روی 1066 کار میکنن

یک سوال خنک کننده مورد استفاده شما چی هست؟

ایا توی ویندوز از برنامه Set fsb استفاده می کنید!

شما Vcore رو روی 1.35 قرار بدید و سی پی یو Vtt رو روی 1.36 ضریب رم رو 8 و ضریب UNCORE رو روی 16 و بیس کلاک رو روی 210 سیستم شما باید به راحتی بوت کنه

Ioh Vtt : 1.28

چیپ کلاک جنریتور شما باید 918jklf باشه

سوالی بود در خدمتم موفق باشید

Shahryar
15-10-09, 23:43
مسخوام بدون مثلا اینکه اینتل میاد سری اکستریم رو عرضه می کنه با اون قیمت های نجومی چه خصوصیاتی دارند که می گن برای اورکلاک مناسب ترند! و بعد با دانستن این مفاهیم اولیه میخوام بتونم بین سی پی یو های دیگه مدلی رو که به این مدل ها نزدیک تر هست انتخاب کنم!یک همچین چیزی!!!:great:

در این پردازنده ضریب باز هست و ضمن افزایش FSB میتونید با تغییر ضریب نیز اورکلاک کنید که از جهاتی محدودیت های FSB کمتری بهش بر میخورید .

دلیلی نداره پردازنده ای به این پردازنده های نزدیک باشند چون نزدیک بودن معنایی نداره یا ضریبشون باز هست یا نیست در پردازنده های جدید یعنی یا Extreme هستند یا خیر ولی extreme بودن در کل یک برتری هست ولی برتری مطلق نیست .

به نظرم بهترین کار بررسی قابلیت اورکلاکینگ یک پردازنده برای یک پلتفرم در یک رنج خاص قیمتی با خنک کننده خاص هست . :11():

نه - درحالت Idle هست .

این ES هست یا نه ؟!

نه عرض کردم ES پردازنده Retail و تولید انبوه نیست که در بازار بشه خریداریش کرد . :11():

عرض کردم توی بایوس نمیتونید ست کنید . :give_rose:

masoomiyat
16-10-09, 19:33
یک سوال خنک کننده مورد استفاده شما چی هست؟

ایا توی ویندوز از برنامه Set fsb استفاده می کنید!

شما Vcore رو روی 1.35 قرار بدید و سی پی یو Vtt رو روی 1.36 ضریب رم رو 8 و ضریب UNCORE رو روی 16 و بیس کلاک رو روی 210 سیستم شما باید به راحتی بوت کنه

Ioh Vtt : 1.28

چیپ کلاک جنریتور شما باید 918jklf باشه

سوالی بود در خدمتم موفق باشید
خنک کننده CM V8 و قصد انجام تست رو هم ندارم فقط نیت تجربه و ثبت رکورد فرکانس هست.
از set fsb هم استفاده نمیکنم.

از این پروفایل استفاده کردم و البته ولتاژ رو رو هم روی 1.65 گذاشتم سیستم بدون مشکل بوت شد ولی لودینگ ویندوز نیومد و صفحه سیاه شد. رسی که کردم اور OC Faild اومد

Hessam_7800gtx
22-10-09, 09:10
سلام خدمت دوستان من با e2200 وقتی فرکانس رو به 3.8 میرسونم ویندوز ویستا بالا نیماد!! قبل لود ارور میده و وقتی کاز 3.8 پایینتر میبرم دوباره درست میشه مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟

ARA-RF
22-10-09, 16:10
سلام
من میخوام یکمی اورکلاک یاد بگیرم! یعنی میخوام ببینم چه حسی داره ببخشید که سیستم من خیلی پائینه ولی اگر میشه بگید برای شروع چه تغییراتی رو بدم تا مثلا فرکانس سی پی یو من بالاتر بره! آیا نرم افزاری لازمه یا از بایوس باید تغییر بدم!راستی تا حدودی بگید که برای سخت افزارها ضرر نداشته باشه گفتم فعلا برای یاد گیریه! و اگر هم واقعا این سیستم گنجایش اور نداره بگید تا زمانی که سیستم جدیدم رو گرفتم صبر کنم! ولی فکر کنم این سی پی یو بتونه به فرکانس های بالاتری برسه!
مشخصات سیستم:
در تصویر بالا مشخصات پردازنده و رم رو ببینید!
مین هم IWll p4se هست و یه پاور 400 وات ! فن سیپی یو هم فابریک خودش هست! چیز دیگه هم فکر نکنم نیاز باشه!!
منتظرم!

Hessam_7800gtx
01-11-09, 13:15
با این کانفیگ وینودز موقع بالا اومدن ارور میداد.... مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
سایزشون یک خورده بزرگ بود لینک کردم.

Shahryar
01-11-09, 22:35
سلام
من میخوام یکمی اورکلاک یاد بگیرم! یعنی میخوام ببینم چه حسی داره ببخشید که سیستم من خیلی پائینه ولی اگر میشه بگید برای شروع چه تغییراتی رو بدم تا مثلا فرکانس سی پی یو من بالاتر بره! آیا نرم افزاری لازمه یا از بایوس باید تغییر بدم!راستی تا حدودی بگید که برای سخت افزارها ضرر نداشته باشه گفتم فعلا برای یاد گیریه! و اگر هم واقعا این سیستم گنجایش اور نداره بگید تا زمانی که سیستم جدیدم رو گرفتم صبر کنم! ولی فکر کنم این سی پی یو بتونه به فرکانس های بالاتری برسه!
مشخصات سیستم:
در تصویر بالا مشخصات پردازنده و رم رو ببینید!
مین هم IWll p4se هست و یه پاور 400 وات ! فن سیپی یو هم فابریک خودش هست! چیز دیگه هم فکر نکنم نیاز باشه!!
منتظرم!

دوست عزیز مفاهیم پایه اورکلاک را از اینجا (Only the registered members can see the link)بخوانید . تا به صورت کلی اورکلاک سیستم را آشنایی مختصری باهاش پیدا کنید و سپس در صورت داشتن مشکل برای اورکلاک بفرمایید تا راهنمایی کنیم . :1. (21):

با این کانفیگ وینودز موقع بالا اومدن ارور میداد.... مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
سایزشون یک خورده بزرگ بود لینک کردم.

حسام جان من اینجا مشکل DNS دارم گویا یا مشکل سایتتون هست ولی عکس ها اینجا لود نمیشند . اگه میشه توی آپلود سنتر شهر سخت افزار آپلودشون کنید . :give_rose:

N@VID
01-11-09, 23:14
سلام :

چند وقت پیش من یک سوالی از شهریار عزیز پرسیدم و ایشان فرمودند احتمال اینکه دیگر دوستان نیز این سوال برایشان پیش آمده
باشد در این تایپیک مطرح کنم ولی به دلایلی از جمله دوری از اورکلاک و مشغله کاری نتونستم و یادم رفت این سوال رو مطرح کنم !

و اما سوال :

Motherboard Voltage Control
CPU

CPU Vcore….……….........................:1.2625 V Auto
CPU Termination…..... 1.200V*.......: Auto
CPU PLL…………………....1.500V*.......: Auto
CPU Referen.…………....0.760V*.......: Auto

MCH/ICH
MCH Core…………….....1.100V...........: Auto
MCH Reference….…….0.760V...........:Auto
MCH/DRAM Ref.…......0.900V...........:Auto
ICH I/O……………….....1.500V............:Auto
ICH Core…………...……1.100V............:Auto

سوال من اون پارامترهای قرمز هست که در هر مین بردی وجود نداره ...
ما سنتی اور می کنیم و زیاد با این پارامترها کار نکردیم !

Mahdi_Moosavi
02-11-09, 00:36
سلام :

چند وقت پیش من یک سوالی از شهریار عزیز پرسیدم و ایشان فرمودند احتمال اینکه دیگر دوستان نیز این سوال برایشان پیش آمده
باشد در این تایپیک مطرح کنم ولی به دلایلی از جمله دوری از اورکلاک و مشغله کاری نتونستم و یادم رفت این سوال رو مطرح کنم !

و اما سوال :

Motherboard Voltage Control
CPU

CPU Vcore….……….........................:1.2625 V Auto
CPU Termination…..... 1.200V*.......: Auto
CPU PLL…………………....1.500V*.......: Auto
CPU Referen.…………....0.760V*.......: Auto

MCH/ICH
MCH Core…………….....1.100V...........: Auto
MCH Reference….…….0.760V...........:Auto
MCH/DRAM Ref.…......0.900V...........:Auto
ICH I/O……………….....1.500V............:Auto
ICH Core…………...……1.100V............:Auto

سوال من اون پارامترهای قرمز هست که در هر مین بردی وجود نداره ...
ما سنتی اور می کنیم و زیاد با این پارامترها کار نکردیم !

CPU Termination
این پارامتر با نام های دیگری نظیر FSB Termination Voltage ، CPU VTT Voltage و CPU Termination نیز نامیده می شوند. وظیفه اصلی این ولتاژ تامین انرژی مورد نیاز مدارات I/O Buffer موجود در پردازنده می باشد. همچنین از آنجا که گذرگاه FSB از استاندارد لاجیک A/GTL+ جهت برقراری ارتباط بین پردازنده و پل شمالی استفاده می کند، این ولتاژ به عنوان Termination Voltage ( 1.2v ) و مضروب این ولتاژ در عدد “0.66” ولتاژ ( 0.8v ) Reference این استاندارد لاجیک را محیا می سازد.
افزایش این ولتاژ گاها به افزایش هرچه بیشتر ............

خب دوستان ....... متن بالا گزیده ای بود از " اولین سلسله مقالات آموزش اورکلاکینگ کاربردی از پایه " به زبان فارسی ، که به زودی طی 6 فصل عمده به صورت تئوری و عملی در وب سایت شهرسخت افزار (Only the registered members can see the link) پابلیش خواهد شد ....

لازم به ذکر است این مقالات در حال حاضر از شماره 53 به بعد ماهنامه "رایانه خبر (Only the registered members can see the link)" در حال چاپ می باشد ....

توجه : این مقالات به هیچ وجه ترجمه انگلیسی از هیچ وب سایت دیگری نمی باشد ، بلکه برای تهیه آن ها بیش از 10 ها منبع علمی معتبر گوناگون به کار گرفته شده است ....

نویسندگان این سلسله مقالات :

پیام حداد - سید مهدی موسوی - شهریار بارانی

Hessam_7800gtx
02-11-09, 20:43
..........خیلی دارم حرص نیخورم لطفا دوستان راهنمایی کنند.

Shahryar
03-11-09, 15:33
..........خیلی دارم حرص نیخورم لطفا دوستان راهنمایی کنند.

دماتون چه قدر هست ؟

2) تنظیمات قسمت ولتاژ ؟

شما سعی کنید 3.9-4.0 بوت کنید بقیه را با SetFSB برید .

راستی C1E ، EIST و کلیه گزینه های اون صفحه را هم غیر فعال کنید . :11():

behrouz8
03-11-09, 16:18
با سلام.
من یه پنتیوم 4 640 دارم.فرکانسش 3.2 هست.چقدر میشه اورش کرد؟؟؟

Extreme
03-11-09, 18:41
با سلام.
من یه پنتیوم 4 640 دارم.فرکانسش 3.2 هست.چقدر میشه اورش کرد؟؟؟

سلام بهروز جان بیشترین فرکانس ثبت شده برای پردازنده شما 6.3 گیگاهرتز (Only the registered members can see the link) هست و شما با یک خنک کننده Air مناسب میتونید به راحتی به فرکانس 4.5 گیگاهرتز برسید . :11():

behrouz8
03-11-09, 19:13
سلام بهروز جان بیشترین فرکانس ثبت شده برای پردازنده شما 6.3 گیگاهرتز (Only the registered members can see the link) هست و شما با یک خنک کننده Air مناسب میتونید به راحتی به فرکانس 4.5 گیگاهرتز برسید . :11():
با تشکر ویژه از شما. ولی اگه یه چیزی بگم شاید خنده تون بگیره!!!
وقتی فرکانس از 3.6 بیشتر میشه سیستم بالا نمیاد!!!!!!
مدل مادربوردم elite group 915p-a2 هست .البته میدونم مادربوردم مال اورکلاک نیست ولی نظرتون چیه؟:Love-ssa~! (1):

Extreme
03-11-09, 19:33
با تشکر ویژه از شما. ولی اگه یه چیزی بگم شاید خنده تون بگیره!!!
وقتی فرکانس از 3.6 بیشتر میشه سیستم بالا نمیاد!!!!!!
مدل مادربوردم elite group 915p-a2 هست .البته میدونم مادربوردم مال اورکلاک نیست ولی نظرتون چیه؟:Love-ssa~! (1):

مادربرد شما اصلا مادر برد مناسبی برای اورکلاک نیست هم از چیپست پر قدرتی استفاده نمیکنه و هم مدار PWM این مادربرد قدرت و توانایی فراهم کردن توان مناسب برای اورکلاک رو ندارن فکر میکنم 3.6 گیگاهرتز هم مقدار خوبی باشه برای این برد :lol:
پیشنهاد میدم اینجا (Only the registered members can see the link)رو بخونی تا ببینی چه چیزهایی معمولا محدودیت ایجاد میکنن توی اورکلاک .

قربانت نیما :11():

N@VID
03-11-09, 22:02
سلام :

همانجور که دوستان فرمودند شما مادربردت مناسب اورکلاک نیست ! حتی اگر فقط مارکش رو هم می گفتید همین نظر رو می دادم !!!
من با مین گیگا و چیپ EP31 مدل پایین تر ، سری 5 رو با ایر تا 4.7 اور کردم ... جالا پردازنده شما سری 6 هست و بهتر اور میشه
غالبا با مین خوب میشه براحتی این CPU رو تا فرکانس 4.0 اور کرد ... تا فرکانس 3.6 هم نیاز به کولر خاصی نداره ...

AMD>INTEL
04-11-09, 09:43
مادربردهای الایت به دلیلی که نیمای عزیز اشاره کرد هم تو قسمت بایوس و هم تو قسمت مدار تغذیه به شدت ضعیف هستند . یک برد 965 از برند فاکسکان شاید بتونی گیر بیاری که این بردت هم ساپورت کنه و قیمتش هم مناسبه .

Shahryar
04-11-09, 12:05
مادربردهای الایت به دلیلی که نیمای عزیز اشاره کرد هم تو قسمت بایوس و هم تو قسمت مدار تغذیه به شدت ضعیف هستند . یک برد 965 از برند فاکسکان شاید بتونی گیر بیاری که این بردت هم ساپورت کنه و قیمتش هم مناسبه .

بهادر جان این برد از نظر علمی الان چه مزیتی داره که متوجهش نمیشم ؟

PWM اش قوی هست یا رکورد خاصی باهاش زده شده یا توی بررسی های سایت های معتبر مادربرد خیلی خوبی برای اورکلاک معرفی شده ؟ :1. (27):

AMD>INTEL
04-11-09, 14:55
بهادر جان این برد از نظر علمی الان چه مزیتی داره که متوجهش نمیشم ؟

PWM اش قوی هست یا رکورد خاصی باهاش زده شده یا توی بررسی های سایت های معتبر مادربرد خیلی خوبی برای اورکلاک معرفی شده ؟ :1. (27):

از نظر مدار تغذیه از برد خودشون قویتره . از نظر چیپ قویتره . تنها شرکتی که برد 965 موجود داشت فاکسکان بود . هر بردی که CPU فعلی این دوستمون بخوره بگیره .
میخواد گیگابایت باشه یا DFI یا هر برند دیگه مهم اینه که چه قطعه ای موجوده و این دوستمون میتونه تهیه کنه .

behrouz8
04-11-09, 15:51

با تشکر از شما بهادر جان.:1. (21):
من قصد خرید برد ندارم چون اگه بخواهم هزینه کنم یه باره کل سیستم را عوض میکنم .
درضمن من از مادربورد های فاکسکان خاطره خوشی ندارم و هیچ وقت هم نمیخرم.(پشت دستم را داغ کردم دیگه فاکسکان نخرم!!!)
ممنون:Love-PCN~!:

behrouz8
05-11-09, 15:38
راستی یه سوال برام پیش اومد.
اگه من با یه مین مناسب تا این 4.5 که شما گفتید اور کنم کارایی سی پی یو به اندازه چه سی پی یو میشه؟؟؟:love:
ممنون:1. (21):

Overclocker
05-11-09, 15:43
اگه من با یه مین مناسب تا این 4.5 که شما گفتید اور کنم کارایی سی پی یو به اندازه چه سی پی یو میشه؟؟؟:love:

اصلا دریق از افزایش کارایی :D من تست کردم اینقدری نیست که فکرشو بکنی مثلا یک CPU E2180 بدون اورکلاک از 4.5 اون باز قوی تره !!!!

Hessam_7800gtx
05-11-09, 18:50
خوب!!!همان کاری رو که شهریار عزیز گفته بود رو انجام دادم این بار تونستم به فرکانس 4056 برسم که رنکینگمو حتی تغییر هم نداد :دی .نگاه که میکنم (تیو همین hwbot( تو فرکانسی مثل 4200 هم با 1.88 استیبا گرفتن یعنی اونقدری بوده که تونستن ولید بگیرن!! ولی من به محض بالاتر بردن fsb از 368 با مشکل کرش فوق سریع!!! مواجه میشم یعنی حتی یه f7 رو هم نمیرسم بزنم ولید بگیره!!!!(راستی رم هم روی 1:1 هستش)بقیه تنظیمات هم همونی که تو اون عکسا بودن.

Shahryar
06-11-09, 10:08
خوب!!!همان کاری رو که شهریار عزیز گفته بود رو انجام دادم این بار تونستم به فرکانس 4056 برسم که رنکینگمو حتی تغییر هم نداد :دی .نگاه که میکنم (تیو همین hwbot( تو فرکانسی مثل 4200 هم با 1.88 استیبا گرفتن یعنی اونقدری بوده که تونستن ولید بگیرن!! ولی من به محض بالاتر بردن fsb از 368 با مشکل کرش فوق سریع!!! مواجه میشم یعنی حتی یه f7 رو هم نمیرسم بزنم ولید بگیره!!!!(راستی رم هم روی 1:1 هستش)بقیه تنظیمات هم همونی که تو اون عکسا بودن.

حسام جان دماتون چه قدر هست ؟

+ یک عکس از تنظیمات ولتاژ هاتون بدید . :love:

Hessam_7800gtx
06-11-09, 13:46
دما که والاا زیر 60 نمیاد!!!
البته یه ایده دارم که رادیاتور رو بزارم توی لگن پر از یخ!! که هنوز انجامش ندادم.ولی اینجور ناگهانی کرش میکنه میتونه از دما باشه؟؟؟؟.

Shahryar
06-11-09, 14:35
دما که والاا زیر 60 نمیاد!!!
البته یه ایده دارم که رادیاتور رو بزارم توی لگن پر از یخ!! که هنوز انجامش ندادم.ولی اینجور ناگهانی کرش میکنه میتونه از دما باشه؟؟؟؟.

در وحله اول دمای شما بسیار بالا هست ! معمولاً فرکانس های بالا با دما های زیر صفر بدست میاند . عامل دما به نظرم باید اول از هر چیزی حذف کنید تا بشه در مورد پروفایل بهینه هم صحبت کرد . :love:

HoSsEiN.iR
07-12-09, 18:48
سلام من مدتی هست که اینجا عضو شدم و تقریبا اکثر تایپیک ها درباره آورکلاک پردازنده و رم رو خوندم اما هنوز چند تا سوال باری من پیش اومده و ممنون می شم اگه کمکم کنید

1-می خواستم بدونم Latency چیست و اگه زیا یا کم بشه چه اتفاقی میفته ؟

2- تایمینگ رم چگونه در آورکلاک به ما کمک میکنه و چه موقه باید آن را تغییر داد؟
مثلا 5-5-5-15 رو بکنیم 4-4-4-12 چه اتفاقی میفته؟ آیا هرچه کمتر باشه بیشتر می توان رمو آور کرد؟ یا کم یا زیاد کردن آن دلیل دیگری دارد

3- در آور کلاک باید سیستم رو پایدار نگه داشت بالا ترین فرکانس در پایدار ترین حالت .. اما من باید از کجا بفهمم پایداره آیا فقط باید با برنامه speed فن دما رو چک کنم و در برنامه stress prime سی پی یو را تا مثلا یک ساعت روی فشار قرار بدهم و دوباره دما رو چک کنم و یا با برنامه super- pi سی پی یو را تحت فشار قرار بدهم ؟

4 - از کجا بفهمم که چه موقه باید ولتاژ cpu pll voltageرو زیاد کنم cpu من E8400 core 2 duo 3.00 GHZ هست که تا 3436 MHZ که رفتم دست به ولتاژ نزدم و ویندوز هم راحت بالا اومد اما میخوام بدونم دادن ولتاژرو از کی شروع کنم و اگه 10 تا 10 تا زیاد کنم چه قدر ولتاژ بدم؟ راستی وقتی رو cpu pll voltage میرم خودش نوشته min 1.50 و max 2.76 max شو یادم نیست فکر کنم 2.76 حالا من باید از 1.50 شروع کنم ولتاژ دادن ؟
البته وقتی که cpu pll voltage رو زیاد می کنم
cpu voltage رو atuo هست آیا باید اونو هم از حالت Atuo خارج کنم ؟ و اگر اونو خارج کنم چه قدر اونو زیاد کنم (اگه 10 تا 10 تا فرکانسو زیاد کنم ) مادربرد من P5Q هست و رمم OCZ DDR2 800 5-5-5-15

5- این Cpu Clock skew چی البته می دونم میزان تخیر در هر ثانیه است (اگه درست گفت باشم ) اما میخوام بدوم کی باید اونو تغییر بدم

6- درباره NB clock shew هم توضیح بدید لطفا

با تشکر پیشاپیش از شما عزیزان این فروم امیدوارم با این سوال هام شما رو خسته نکرده باشم:give_rose::give_rose:

Jagvar
07-12-09, 22:13
سلام من مدتی هست که اینجا عضو شدم و تقریبا اکثر تایپیک ها درباره آورکلاک پردازنده و رم رو خوندم اما هنوز چند تا سوال باری من پیش اومده و ممنون می شم اگه کمکم کنید[/
QUOTE]
با عرض سلام متقابل به شما دوست عزیز.
تا اونجایی که بتونم بنده در خدموتون هستم هرجا هم که نتونستم جواب بدم دوستان حتما کمک می کنند.:give_rose:
[quote] 1-می خواستم بدونم Latency چیست و اگه زیا یا کم بشه چه اتفاقی میفته ؟در جواب این سوال کلمه لتنسی در فارسی یعنی تخیر، و اگر اشتباه نکنم برای مدت زمان تخیری که سی پی یو اطلاعات زخیره شده از داخل رم رو می خونه یا می نویسه اطلاق میشه. (البته اگر اشتباه نکرده باشم)

2- تایمینگ رم چگونه در آورکلاک به ما کمک میکنه و چه موقه باید آن را تغییر داد؟داداش در مورد این یک سوال اگه بگم باید یک تاپیک زده بشه، بیراه نگفتم:cool:ولی به صورت ساده چند خطی توضیح می دم:
اول یک چیز رو باید مد نظر قرار بدیم که هدف از اورکلاک چی هستش!
مثلا رکرد cpu-zبزنید؟ یا برای افزایش کارایی سیستم اور می کنید؟ یا برای چیزای دیگه ...
اما در کل زمانی که شما تایمینگ پایین تری داشته باشید یعنی میزان زمان کمتری طول خواهد کشید که سی پی یو اطلاعات ذخیره شده از حافظه را بخواند یا بنویسد.
در اورکلاک اگر هدف شما افزایش کارایی باشه پس بنا به جله بالا باید تایمینگ رو کم کنیم.
اما در بعضی مواقع شما برای ثبت رکرد cpu-z دارید تست می گیرید، که در این صورت باید سیستم رو طوری پیش ببرید که در فرکانس های بالا فشاری که بر مین میاد رو کم کنید. عملا با بالا بردن تایمینگ ها و پایین اوردن فرکانس مقداری از فشاری که بر سی پی یو و مین میاد رو کم می کنید.
ولی این مبحث سری دراز دارد...:yes:
اما برای مثالی که زدین(فکر کنم جوابتون رو گرفته باشید) اما میزان تخیر کمتر و فرکانس بالا تر باعث کارایی بیشتر میشه (اما به شرطها و شروطها)

- در آور کلاک باید سیستم رو پایدار نگه داشت بالا ترین فرکانس در پایدار ترین حالت .. اما من باید از کجا بفهمم پایداره آیا فقط باید با برنامه speed فن دما رو چک کنم و در برنامه stress prime سی پی یو را تا مثلا یک ساعت روی فشار قرار بدهم و دوباره دما رو چک کنم و یا با برنامه super- pi سی پی یو را تحت فشار قرار بدهم ؟
ببینید بعضی وقت ها منظور از اور کلاک پایدار، یعنی این که بتونیم یک تست d3 mark 05 رو پاس بکنه می گیم پایدار. و یا به اور کلاکی پایدار می گیم که بتونیم سیستم رو برای 24/7 (هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز) از سیستم استفاده کنیم.که در این صورت هرچی بیشتر سیستم زیر فشار بتونه جواب بده بیشتر پایدار خواهد بود.
حالا این فشار شما با هر نرم افزاری می تونید تست کنید اما اون نرم افزار هایی رو نتیجه واقعی رو نشون شما میده که واقعا سیستم رو زیر فشار ببره.
در مورد دما هم یکی از عامل های پایداری دما هستش یعنی زمانی که شما دمای بالای 60 درجه برای سی پی یو دارید در حالت بی کار نمیشه گفت که سیستم پایدار هست!(چون یک تست linexدر حات all دما رو به قدری بالا خواهد بورد که سیستم خود به خود ریست بشه) البته باز به نوع نگرش به اورکلاک پایدار فرق می کنه.:wink:

- از کجا بفهمم که چه موقه باید ولتاژ cpu pll voltageرو زیادشما زمانی pll رو می تونید زیاد کنید که سی پی یو در حالت زیر فشار کم بیاره مثلا در فشار 50% درست عمل کنه اما در فشار 100% سیستم ریست بشه. و ولتاژ pll بیشتر برای پایداری استفاده میشه (pll رو نسبت به نوع معماری پردازنده باید بالا برد)
مثلا برای سی پی یو شما چون 45 نانومتر هستش پیشنهاد میشه که تا حد اکثر در فرکانس های 4.6 مقدار pll رو بالاتر از 1.62 بیشتر لازم نیست.(البته به مین هم بستگی داره)

تا 3436 MHZ که رفتم دست به ولتاژ نزدم و ویندوز هم راحت بالا اومدخود مین دور از چشم شما در فرکانس های نزدیک به دیفالت خودش ولتاژ های مورد نیاز رو ست می کنه.(اما پیداری رو نمیشه از بالا اومدن ویندوز ملاک قرار داد)

یخوام بدونم دادن ولتاژرو از کی شروع کنم و اگه 10 تا 10 تا زیاد کنم چه قدر ولتاژ بدم؟درمورد افزایش ولتاژ بهتره بگم در ساده ترین روش اینه که بیایید با نرم افزار های مانیتورینگ ولتاژ هارو برسی کنید سپس برید خودتون ولتاژ بدین در بایس(ملاک افزایش ولتاژ تجربیه و نمیشه کلی بحث کرد)
اما در حد اکثر افزایش ها بهتره 0.02 + 0.1 ولتاژ افزایش یابد چون در برنامه های مانیتورینگ همیشه 0.2 کمتر نشون داده میشه.
در مورد افزایش fsb بنده پیشنهاد می کنم 5 تا 5تا بالا ببرید.

وقتی رو cpu pll voltage میرم خودش نوشته min 1.50 و max 2.76 max شو یادم نیست فکر کنم 2.76 حالا من باید از 1.50 شروع کنم ولتاژ دادن ؟
البته وقتی که cpu pll voltage رو زیاد می کنمقضیه مین و ماکس چیز دیگه هستش و شاید اصلا به اون ها رجوع نشه.
اما همینطور که گفتم با نرم افزار های مانیتورینگ ولتاژ هارو ببینید و توی بایس ست کنید.

cpu voltage رو atuo هست آیا باید اونو هم از حالت Atuo خارج کنم ؟ و اگر اونو خارج کنم چه قدر اونو زیاد کنم (اگه 10 تا 10 تا فرکانسو زیاد کنم ) مادربرد من P5Q هست و رمم OCZ DDR2 800 5-5-5-15در اورکلاک در سطح های بالاتر باید از حالت اوتو خارج کنید. و...
رم هم اگه ولتاژ هم می نوشتین که در حالت دیفالت چقدر ولتاژ نیاز داره بهتر میشد اضحار نظر کرد.
مین هم برای شروع خوبه

5- این Cpu Clock skew چی البته می دونم میزان تخیر در هر ثانیه است (اگه درست گفت باشم ) اما میخوام بدوم کی باید اونو تغییر بدم
6- درباره NB clock shew هم توضیح بدید لطفا این رو من نمی دونم دوستان دیگه جواب بدن من هم یاد بگیرم!
ویرایش: این تاپیک رو هم یه وارسی بکنید. نکات ریزی وجو داره داخلش.
البته یه چنتا تست جامع هم من دادم اون هارو تا می تونید. روش توجه ویژه بکنید.چون مباحث تقریبا پایه اب هستش.
------------
ما مخلصیم داداش

HoSsEiN.iR
08-12-09, 01:14
jagvar+ از راهنماییتون متشکرم :11(): :1. (10):
ولتاژ رم 1.8v در حالت دیفالت
لطفا درباره 45nm و ربط آن به 1.62 بیشتر توضیح بدید
مثلا اگه سی پی یو من 90 نانومتر بود اون وقت درچ فرکانسی تا چه حد ولتاژ رو باید بالا می بردم و اینو چجوری باید حساب کرد؟

Jagvar
08-12-09, 13:01
jagvar+ از راهنماییتون متشکرم :11(): :1. (10):
ولتاژ رم 1.8v در حالت دیفالت
لطفا درباره 45nm و ربط آن به 1.62 بیشتر توضیح بدید
مثلا اگه سی پی یو من 90 نانومتر بود اون وقت درچ فرکانسی تا چه حد ولتاژ رو باید بالا می بردم و اینو چجوری باید حساب کرد؟
خواهش می کنم وظیفه هستش
داداش بالا اون جایی که گفتم 0.2 ولت برنامه ها کمتر نشون میدن اصلاح کردم چون منظور 0.02 بود.
در مورد pll باید بگم که خودم هم نمی دونم دیلیش چیه:yes: ولی پیشنهاد می کنند.(توی فروم های خارجی دیدم و همچنین دوستان هم همین رو می گن)
اما در مورد 90 نانومتری ها من خودم تا 1.8 هم دادم:1. (35): ولی مدار فاز مین به حدی داغ میشه که دما باعث میشه دست ادم نمیشه در حد 3 ثانیه نگه داشت!
نحوه محاسبه خاصی من نمی دونم(من) اما خودم برای افزایش این ولتاژ بیشتر جهت پایداری استفاده می کنم و نه برای ار کردن.
مثلا: زمانی که ولتاژ ها همه چی خوب باشه، اما باز سیستم میاد بالا و وارد ویندوز میشه اما همچین که خواستی کاری انجام بدین سیستم ریستارت بشه و اگر ولتاژ سی پی یو یه حدیه که اگر دیگه افزایش بدیم باعش میشه که گرما بره بالاتر و باعث ناپیداری بیشتر، دیگه لازمه که pll رو افزایش بدیم. (منظورم اینه که باید خود ادم تجربه بکنه)
بنظرتون چرا اموزش اورکلاک به صورت کلی وجود نداره؟
بخواطر این که همه چی نسبیه و درصد احتمالات بالا هستش و بیشتر باید از روی تجربیات، اورکلاک رو انجام داد.:yes:
:11():

HoSsEiN.iR
08-12-09, 20:23
بازم متشکرم
دوستان عزیز اگه درباره Cpu Clock skew و NB clock shew چیزی میدونند لطفا توضیح بدن

HoSsEiN.iR
12-12-09, 18:39
سلام
من چند تا سوال دیگه درباره آور کلاک داشتم

1-CPU GTL REFRENCE یعنی چی ؟و کی باید تغییر کنه

2- CPU من e8400 core 2 duo 3ghz هست که 333 * x9 شده و cpu-z به من core speed 1999 و multiplier x6 رو نشون میده اما باید core speed 2999 و multiplier x9 رو نشون بده دلیل این نا هماهنگی چیست ؟

3- من فرکانس سی پی یو رو تا 3400 آور کردم و fsb خود به خود تا 1511 اومد آیا این نرماله یا باید کمتر بشه ؟

4- می خواستم بفهمم FSB:DRAM چیست و بر اساس چه چیزی تغییر میکنه آیا منم میتونم تغییرش بدم یا باید خودبه خود تغییر کنه ؟ مال من 5:6 هست کمتر بشه چی میشه ؟

ali744
12-12-09, 21:13
سلام ،

اولا با شرمندگی :توی اورکلاک تازه کارم :1. (29):
مادربردم از سری p35 گیگاست و CPU E8500

کولر هم Coolermaster V8 که واقعا ازش راضیم و روی سرعت طبیعی 3.15 تقریبا 10 تا 12 از فن خود اینتل خنکتره (در حالت Idle)

فرکانس CPU را روی 380 تنظیم کردم که با ضریب 9.5 به سرعت 3.6 رسیدم که فعلا بنظرم هم Safe هست و هم حوابگوی نیاز من. (دما در حالت لود 47~ است)

1-اما از دو رم corsair 2GB با باس 400 ، در حالت طبیعی سیستم ضریب فرکانس رم را روی 2.40 یا همان 5:6 ست می کرد ولی در حالت اور فرکانس رم تا 2/380*2.4 یعنی 456 افزایش پیدا میکرد. چون قصد اور رم را ندارم با تنظیم دستی ضریب 2.0 یا 1:1 فرکانس رم به 380 کاهش پیدا می کنه، چون ضریب فرکانس بین ایندو را در اختیار نداشتم و باعث میشه نزدیک به 20Mhz از سرعت رم رو از دست بدم!:1. (28):

2-هنوز سیستم رو زیر بار تست های معروف اورکلاک نبردم ولی در کار خودم در حالیکه هر دو هسته بار تقریبی 90% رو تحمل می کنند با همان حداکثر ولتاژ 1.250 سیستم روان کار می کنه ، ولی اگر در حالت Auto بگذارم اونرو تا 1.295 بالا می بره! آیا احتیاج به بررسی داره یا با همان Manual یعنی 1.250v ادامه بدم.

ممنون میشم در 2 مورد بالا اگر نکته ای هست راهنمائیم کنید. :1. (23):

Jagvar
12-12-09, 22:09
سلام
من چند تا سوال دیگه درباره آور کلاک داشتم

1-CPU GTL REFRENCE یعنی چی ؟و کی باید تغییر کنه

2- CPU من e8400 core 2 duo 3ghz هست که 333 * x9 شده و cpu-z به من core speed 1999 و multiplier x6 رو نشون میده اما باید core speed 2999 و multiplier x9 رو نشون بده دلیل این نا هماهنگی چیست ؟

3- من فرکانس سی پی یو رو تا 3400 آور کردم و fsb خود به خود تا 1511 اومد آیا این نرماله یا باید کمتر بشه ؟

4- می خواستم بفهمم FSB:DRAM چیست و بر اساس چه چیزی تغییر میکنه آیا منم میتونم تغییرش بدم یا باید خودبه خود تغییر کنه ؟ مال من 5:6 هست کمتر بشه چی میشه ؟
با عرض پوزش از اساتید عزیز. مثل این که فقط من موندم که جواب دوستان رو بدم.
(من خیلی خوشم میاد که اشتباهاتی که دارم رو به بنده گوشزد کنید. با تشکر):give_rose:

1-CPU GTL REFRENCE یعنی چی ؟و کی باید تغییر کنه حسین جان از یجا من شنیدم که می گفتن این ولتاژ مربوط میشه به میزان نوسانات که به صورت بردار های سینوسی نمایش می دهند! البته من درست توجه نکردم.
اما کربردش خیلی کمه و زمانی پیشنهاد میشه که تغیر پیدا کنه که فرکانس های بالا باشه مثلا برای سی پی یو شما روی فرکانس 5 یا بیشتر خواهد کار برد داشت چون در غیر این صورت خود مین بهترین تنظیم رو خواهد داشت.
مثلا بنده intel pentium D 945 رو تونستم توی فرکانس 5.1 با همین ولتاژ پایدار بکنم.

2- CPU من e8400 core 2 duo 3ghz هست که 333 * x9 شده و cpu-z به من core speed 1999 و multiplier x6 رو نشون میده اما باید core speed 2999 و multiplier x9 رو نشون بده دلیل این نا هماهنگی چیست ؟البته این مشکا به حساب نمیاد و برعکس تکنلوژی هستش که شرکت های سازنده سی پی یو برای بهینه کردن مصرف برق از این تکنولوژی استفاده می کنند.(هم intel هم AMD) اما این قابلیت رو می تونید توی قسمت advance cpu گزینه ای خواهید پیدا کرد که در اون گزینه عبارتی رو به صورت مقابل نوشته (C1E) در حقیقت یا پیشوند یا پسوند هم داره اما متعسفانه یادم نیست.اما در کل با دیسیبل کردن دیگه در ویندوز درست نمایش خواد داد.

3- من فرکانس سی پی یو رو تا 3400 آور کردم و fsb خود به خود تا 1511 اومد آیا این نرماله یا باید کمتر بشه ؟اگر اشتباه نکنم مین شما تا 1600 براش عادی باشه چون شرکت سازنده گفته.

4- می خواستم بفهمم FSB:DRAM چیست و بر اساس چه چیزی تغییر میکنه آیا منم میتونم تغییرش بدم یا باید خودبه خود تغییر کنه ؟ مال من 5:6 هست کمتر بشه چی میشه ؟[/quote]
این هم همون فرکانس رم هستش و در حقیقت 5:6 ضریب های این فرکانس هستن یعنی میشه گفت با افزایش FSB در اورکلاک بر مبنای اون ضریب فرکانس رم پایین و بالا میشه.(یکم باهاش ور برید خودتون متوجه خواهد شد)
-------------
با ارزوی موفقیت

Jagvar
12-12-09, 22:35
سلام ،

کولر هم Coolermaster V8 که واقعا ازش راضیم و روی سرعت طبیعی 3.15 تقریبا 10 تا 12 از فن خود اینتل خنکتره (در حالت Idle)

فرکانس CPU را روی 380 تنظیم کردم که با ضریب 9.5 به سرعت 3.6 رسیدم که فعلا بنظرم هم Safe هست و هم حوابگوی نیاز من. (دما در حالت لود 47~ است)

1-اما از دو رم corsair 2GB با باس 400 ، در حالت طبیعی سیستم ضریب فرکانس رم را روی 2.40 یا همان 5:6 ست می کرد ولی در حالت اور فرکانس رم تا 2/380*2.4 یعنی 456 افزایش پیدا میکرد. چون قصد اور رم را ندارم با تنظیم دستی ضریب 2.0 یا 1:1 فرکانس رم به 380 کاهش پیدا می کنه، چون ضریب فرکانس بین ایندو را در اختیار نداشتم و باعث میشه نزدیک به 20Mhz از سرعت رم رو از دست بدم!:1. (28):

2-هنوز سیستم رو زیر بار تست های معروف اورکلاک نبردم ولی در کار خودم در حالیکه هر دو هسته بار تقریبی 90% رو تحمل می کنند با همان حداکثر ولتاژ 1.250 سیستم روان کار می کنه ، ولی اگر در حالت Auto بگذارم اونرو تا 1.295 بالا می بره! آیا احتیاج به بررسی داره یا با همان Manual یعنی 1.250v ادامه بدم.

ممنون میشم در 2 مورد بالا اگر نکته ای هست راهنمائیم کنید. :1. (23):
بایستی شما عزیز هم ببخشید دیگه.:give_rose:
(اما تا اونجایی که بلد باشم در خدمتون هستم.)

اگه مدل مین رو کامل می گفتین بهتر بود. سی پی یو هم دیگه در حد تیم ملیه (به یاد خدا بیامرز رمپیج افتادم:cry:) :دی

1-اما از دو رم corsair 2GB با باس 400 ، در حالت طبیعی سیستم ضریب فرکانس رم را روی 2.40 یا همان 5:6 ست می کرد ولی در حالت اور فرکانس رم تا 2/380*2.4 یعنی 456 افزایش پیدا میکرد. چون قصد اور رم را ندارم با تنظیم دستی ضریب 2.0 یا 1:1 فرکانس رم به 380 کاهش پیدا می کنه، چون ضریب فرکانس بین ایندو را در اختیار نداشتم و باعث میشه نزدیک به 20Mhz از سرعت رم رو از دست بدم!
راستش من یه زمانی در مورد link یا unlink بودن فرکانس رم به باس سیستم یه چیزایی خوندم اما نمی دونم بایس شما داره یا نه! من که گاهی نشده برم دمبالش.:1. (26):
ولی داداش هیف نیست اون رم هارو بیکار بزاری بابا بزن دما از روزگارشون در بیار :whistle: حد اقل 465 باشن دیگه خوبه. البته شما تایمینگ ها و ولتاژ کاری رم رو در حالت دیفال رو بگید. چون رم رو میشه به صورت خیلی مطمعن اورکلاک کرد.
(خیلی کم پیش میاد رم مشکلی براش پیش بیاد برای این فرکانس:wink:)

بیشتر وقت ها مین گیگا یگم بیشتر از ولتاژ مورد نیاز ولتاژ میده توی حالت اوتو. پس خودتون ست کنید بهتره.
البته شما ملاک این که سیستمتون پایدار هستش چیه؟
در مورد مطالبتون هم هر جا مشکل دارید دوستان هستن راهنمایی می کنند.:1. (35): چون در قسمت رم خودش کلی بحث داره ولی در مورد ولتاژ سی پی یو هم فقط با یکم توجه مشکا حل میشه.
با ارزوی موفقیت.:give_rose:

ali744
12-12-09, 23:47
بایستی شما عزیز هم ببخشید دیگه.:give_rose:
(اما تا اونجایی که بلد باشم در خدمتون هستم.)

اگه مدل مین رو کامل می گفتین بهتر بود. سی پی یو هم دیگه در حد تیم ملیه (به یاد خدا بیامرز رمپیج افتادم:cry:) :دی

راستش من یه زمانی در مورد link یا unlink بودن فرکانس رم به باس سیستم یه چیزایی خوندم اما نمی دونم بایس شما داره یا نه! من که گاهی نشده برم دمبالش.:1. (26):
ولی داداش هیف نیست اون رم هارو بیکار بزاری بابا بزن دما از روزگارشون در بیار :whistle: حد اقل 465 باشن دیگه خوبه. البته شما تایمینگ ها و ولتاژ کاری رم رو در حالت دیفال رو بگید. چون رم رو میشه به صورت خیلی مطمعن اورکلاک کرد.
(خیلی کم پیش میاد رم مشکلی براش پیش بیاد برای این فرکانس:wink:)

بیشتر وقت ها مین گیگا یگم بیشتر از ولتاژ مورد نیاز ولتاژ میده توی حالت اوتو. پس خودتون ست کنید بهتره.
البته شما ملاک این که سیستمتون پایدار هستش چیه؟
در مورد مطالبتون هم هر جا مشکل دارید دوستان هستن راهنمایی می کنند.:1. (35): چون در قسمت رم خودش کلی بحث داره ولی در مورد ولتاژ سی پی یو هم فقط با یکم توجه مشکا حل میشه.
با ارزوی موفقیت.:give_rose:

ممنون از پاسختون

مدل مین: Ga-P35-DS3R rev.2.1
تایمینگ رم: 5-5-5-18

مرسی

Jagvar
13-12-09, 01:07
ممنون از پاسختون

مدل مین: Ga-P35-DS3R rev.2.1
تایمینگ رم: 5-5-5-18

مرسی
خواهش می کنم عزیز وضیفه بود.:give_rose:
در مورد مین باید بگم اخه چرا 8500 رو روی این مین اخه؟:1. (27): یه چیزی می گرفتین در حد سی پی یو. ولی نمی گم این مین بده ها ولی اخه 8500 یکم غیر نا مرسوم هستش روی این مین!
رم هم که ما شاالله تایمینگ داره در حد باباش . یه چنت نکته می گم تست کنید و جوابش رو بگید.(هر وقت جواب دادین لینک تاپیک رو برام توی پروفایلم بدین.)
شما اولین کار بیایید در حالت دیفالیت سی پی یو تایمینگ هارو 4-4-4-12 ست کنید با ولتاژ 2.2 اگر پایدار بود و هیچ مشکلی نداشت. توی فرکانس 500 هم می تونید استفاده کنید احتمالا با ولتاژ 2.22 یا یکم بیشتر(البته با در نظر گرفتن ولتاژ رم شما در حالت دیفالت روی 1.8:yes: این هارو گفتم.)
ولی در این صورت واقعا گلوگاهی که سیستمتون دچارش شده ازاد خواهد شد. (اگه بتونید با مالتی 9 یا 8.5 به فرکانس 3.6 برسید. و رم هم یکم روش کار کنید واقعا چیز جالبی میشه.):cool:
اگر هم پایدار نبود شما 5-5-5-15 تا 1000 (منظورم همون 500 هستش) می تونید داشته باشید. با ولتاژ 2.00 تا 2.1
اما زمانی که بیشتر شد دیگه مالتی رم رو کم کنید. چون احتمال این که نا پایدار بشه زیاده.

ali744
13-12-09, 08:55
خواهش می کنم عزیز وضیفه بود.:give_rose:
در مورد مین باید بگم اخه چرا 8500 رو روی این مین اخه؟:1. (27): یه چیزی می گرفتین در حد سی پی یو. ولی نمی گم این مین بده ها ولی اخه 8500 یکم غیر نا مرسوم هستش روی این مین!
رم هم که ما شاالله تایمینگ داره در حد باباش . یه چنت نکته می گم تست کنید و جوابش رو بگید.(هر وقت جواب دادین لینک تاپیک رو برام توی پروفایلم بدین.)
شما اولین کار بیایید در حالت دیفالیت سی پی یو تایمینگ هارو 4-4-4-12 ست کنید با ولتاژ 2.2 اگر پایدار بود و هیچ مشکلی نداشت. توی فرکانس 500 هم می تونید استفاده کنید احتمالا با ولتاژ 2.22 یا یکم بیشتر(البته با در نظر گرفتن ولتاژ رم شما در حالت دیفالت روی 1.8:yes: این هارو گفتم.)
ولی در این صورت واقعا گلوگاهی که سیستمتون دچارش شده ازاد خواهد شد. (اگه بتونید با مالتی 9 یا 8.5 به فرکانس 3.6 برسید. و رم هم یکم روش کار کنید واقعا چیز جالبی میشه.):cool:
اگر هم پایدار نبود شما 5-5-5-15 تا 1000 (منظورم همون 500 هستش) می تونید داشته باشید. با ولتاژ 2.00 تا 2.1
اما زمانی که بیشتر شد دیگه مالتی رم رو کم کنید. چون احتمال این که نا پایدار بشه زیاده.

خیلی لطف کردید ممنونم ، جامع و کامل راهنمائی کردید ، در مورد CPU و مین ، از اول این سیستم را با این CPU نبسته بودم و فرصتی پیش اومد E6750 را با این CPU تعویض کردم:1. (5):

HoSsEiN.iR
13-12-09, 16:36
دستت درد نکنه دوست عزیز از راهنماییت واقعا ممنونم :11()::give_rose::love:

البته این مشکا به حساب نمیاد و برعکس تکنلوژی هستش که شرکت های سازنده سی پی یو برای بهینه کردن مصرف برق از این تکنولوژی استفاده می کنند.(هم intel هم AMD) اما این قابلیت رو می تونید توی قسمت advance cpu گزینه ای خواهید پیدا کرد که در اون گزینه عبارتی رو به صورت مقابل نوشته (C1E) در حقیقت یا پیشوند یا پسوند هم داره اما متعسفانه یادم نیست.اما در کل با دیسیبل کردن دیگه در ویندوز درست نمایش خواد داد.

اگر اشتباه نکنم مین شما تا 1600 براش عادی باشه چون شرکت سازنده گفته.
[/quote]

آره میدونم راستش من یه اشتباه کردم باس سی پی یو خودمو در نظر نگرفتم که 1333 هست برا همینم فکر کردم 1511 خیلی زیاده

این هم همون فرکانس رم هستش و در حقیقت 5:6 ضریب های این فرکانس هستن یعنی میشه گفت با افزایش FSB در اورکلاک بر مبنای اون ضریب فرکانس رم پایین و بالا میشه.(یکم باهاش ور برید خودتون متوجه خواهد شد)
-------------
با ارزوی موفقیت[/quote]

راستش من خیلی با این فرکانس ها ور رفتم حتی فرکانس سی پی یو خودمو تا 4.60 با FSB 1900 رسوندم و رمو با ولتاژ 1.92 تا باس 1022 رسوندم اما در کل رم من خرابه یه کم تحت فشار قرار بگیره جونش بالا میاد و صفحه آبی میاد تازه بعضی موقه ها خود به خود هم صفح آبی میاد.خلاصه پدرمو در آورده یه 6 engine هم نمیتونم نصب کنم چون ممکنه دوباره صفحه آبی بیاد به خاطر همین نمیتونم سیستممو پایدار در 24/7 نگه دارم :1. (28)::cry:

اما قصد داشتم سی پی یومو تا 3.40 آور کنم و پایدار نگه دارم برا همین سعی کردم فشار رو از رو رمم کمتر کنم
تایمیینگارو 5-5-5-15 ثابت کردم و باس رمو رو 768 گذاشتم اما بازم دیدم داره اذیتم میکنه نگاه کردم دیدم FSB:DRAM
از 5:6 اومده رو 1:2 به خاطر همین میخواستم درباره FSB:DRAM بیشتر بدونم

aminjon625
17-12-09, 13:16
سلام

من مادربرد ep45 ud3r با سی پی یو 8200q و رم تریسر 1066 2*1GB

میخواستم بدونم تا حالا کسی روی این CPU کار کرده و حداکثر تا چه مقدار میتونم FSB رو بالا ببرم البته یه کولینگ OCZ هم دارم

یه سوال دیگه رم و سی پی یو رو با هم اور کنم یا جداجدا؟

ممنون

Jagvar
17-12-09, 15:39
سلام

من مادربرد ep45 ud3r با سی پی یو 8200q و رم تریسر 1066 2*1GB

میخواستم بدونم تا حالا کسی روی این CPU کار کرده و حداکثر تا چه مقدار میتونم FSB رو بالا ببرم البته یه کولینگ OCZ هم دارم

یه سوال دیگه رم و سی پی یو رو با هم اور کنم یا جداجدا؟

ممنون
مثل این که این قسمت رو کنتراتی در خدمت دوستان هستم :دی
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در مورد میزان اور کلاک در این سی پی یو چیزی که در سایت hwbot.org میشه فهمید. اینه که رکرد اول این سی پی یو 3.9 بوده که البته با ایر این رکرد زده شده! و میزان fsb رو تا 560 هم تقریبا رسیده.(با مین مثل مین شما:cool:)
اگر رکرد هایی که دوستان رو انالیز کنید.به نکات زیر می رسید:
(البته اگر بخواهید رکرد cpu-cz رو بزنید)
1- چون fsb تا 560:1. (27): بالا باید بره شما در مرحله اول باید روی رم کار کنید. و البته رم خوبی داشته باشید.
2- در مورد رم هم باید بگم شما باید از تایمینگ های بالاتر از حد دیفالت خود رم استفاده کنید.(برای این که رم باعث محدود کردن اور نشه)
3-( نکته سوم شاید خیلی براتون مسخره بیاد:1. (35): ) چون نیاز چندانی به ولتاژ بالا بردن cpu نیست ولی برعکس باید به مین(NB) ولتاژ بدین، مجبور خواهد بود که خنک کننده سی پی یو رو وردارید و روی nb قرار بدین:whistle:(البته منظورم اینه که در حد خیلی زیادی nb داغ خواهد شد.)
---------------
در مورد سوال دوم شما
اگر اور کردن رو برای رکرد زدن می خوایید (اگر مین شما قابلیت unlike داره) بدون اور کردن رم خیلی بهتر خواهد بود.(اگر قابلیت جدا کردن فرکانس رم از فرکانس fsn نیست می تونید از divider های که در فرکانس های fsb 400به بالا داره باید استفاده کنید. به گمانم اونایی که به حرف d ختم میشن)
اما اگر می خوایید اورکلاک کنید جهت بالا بردن کارایی، رم هم اور بشه خوبه.
در صورت براتون سوالات بیشتری بوجود اومد. لطف کنید مدل دقیق رم و میزان ولتاژ و مدل دقیق کولر و دمای در حالت دیفالت داره رو هم قرار بدین.

aminjon625
17-12-09, 16:17
مثل این که این قسمت رو کنتراتی در خدمت دوستان هستم :دی
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در مورد میزان اور کلاک در این سی پی یو چیزی که در سایت hwbot.org میشه فهمید. اینه که رکرد اول این سی پی یو 3.9 بوده که البته با ایر این رکرد زده شده! و میزان fsb رو تا 560 هم تقریبا رسیده.(با مین مثل مین شما:cool:)
اگر رکرد هایی که دوستان رو انالیز کنید.به نکات زیر می رسید:
(البته اگر بخواهید رکرد cpu-cz رو بزنید)
1- چون fsb تا 560:1. (27): بالا باید بره شما در مرحله اول باید روی رم کار کنید. و البته رم خوبی داشته باشید.
2- در مورد رم هم باید بگم شما باید از تایمینگ های بالاتر از حد دیفالت خود رم استفاده کنید.(برای این که رم باعث محدود کردن اور نشه)
3-( نکته سوم شاید خیلی براتون مسخره بیاد:1. (35): ) چون نیاز چندانی به ولتاژ بالا بردن cpu نیست ولی برعکس باید به مین(NB) ولتاژ بدین، مجبور خواهد بود که خنک کننده سی پی یو رو وردارید و روی nb قرار بدین:whistle:(البته منظورم اینه که در حد خیلی زیادی nb داغ خواهد شد.)
---------------
در مورد سوال دوم شما
اگر اور کردن رو برای رکرد زدن می خوایید (اگر مین شما قابلیت unlike داره) بدون اور کردن رم خیلی بهتر خواهد بود.(اگر قابلیت جدا کردن فرکانس رم از فرکانس fsn نیست می تونید از divider های که در فرکانس های fsb 400به بالا داره باید استفاده کنید. به گمانم اونایی که به حرف d ختم میشن)
اما اگر می خوایید اورکلاک کنید جهت بالا بردن کارایی، رم هم اور بشه خوبه.
در صورت براتون سوالات بیشتری بوجود اومد. لطف کنید مدل دقیق رم و میزان ولتاژ و مدل دقیق کولر و دمای در حالت دیفالت داره رو هم قرار بدین.

اول تشکر میکنم بابت پاسختون

دوم اینم مدل فن

سوم مدل رم هستش که قابلیت اور خوبی نداره :
توی این تاپیک پست 50 کاملا توضیح داده شده

اینکه ولتاژ زیادی نمیخواد رو احساس کردم اما برام جای سوال بود در کل هدفم بالا بردن FSB هستش اما به اندازه ای که پایدار بمونه و استفاده کنم و نخوام رکورد بزنم (بدون اسیب رسیدن به CPU :whistle:

در مورد بالا بردن فرکانس هم چند رقمی رو تست کردم و FSB رو تا 450 بردم بالا اما صدای فن زیاد بودد و اعصاب خورد میکرد و تایمینگ رو رو دستی روی 5.5.515 تنظیم کردم به هر حال چون نمیخوام به فرکانس بالا برسم در حد یه اور مناسب بدون دستکاریرم

ممنون

Jagvar
17-12-09, 17:01
اول تشکر میکنم بابت پاسختون

دوم اینم مدل فن

سوم مدل رم هستش که قابلیت اور خوبی نداره :
توی این تاپیک پست 50 کاملا توضیح داده شده

اینکه ولتاژ زیادی نمیخواد رو احساس کردم اما برام جای سوال بود در کل هدفم بالا بردن FSB هستش اما به اندازه ای که پایدار بمونه و استفاده کنم و نخوام رکورد بزنم (بدون اسیب رسیدن به CPU :whistle:

در مورد بالا بردن فرکانس هم چند رقمی رو تست کردم و FSB رو تا 450 بردم بالا اما صدای فن زیاد بودد و اعصاب خورد میکرد و تایمینگ رو رو دستی روی 5.5.515 تنظیم کردم به هر حال چون نمیخوام به فرکانس بالا برسم در حد یه اور مناسب بدون دستکاریرم

ممنون
در مورد کولر به نظرم خوب باشه.
اما متعسفانه در مورد رم نمی تونم نظر خواصی بدم. چون با این رم کروشیال نه کار کردم نه حال می کنم.:whistle: اخه یکی میگه خوبه یکی میگه بده! من موندم خوبه یا بده؟
در مورد بالا بردن fsb چون مین گیگا خودش فضایی ولتاژ میده خودتون باید تست کنید. که کدوم فرکانس با چه ولتاژی پایدار هستش. اما به نظرم تا 3.00 نباید مشکل خواصی داشته باشید.(در فرکانس 3 یه تست از برنامه اورست قسمت رم بزارید.لطفا)

Curtis
17-12-09, 22:44
با سلام خدمت اساتید
من میخواستم سیستمم رو تا حدودی اور کنم و طبق مطالبی که خوندم جلو رفتم و
ولتاژ رو در حالت اتو قرار دادم
تا وقتیکه fsb رو تا 1199 میبرم هیچ مشکلی نیست
ولی وقتی روی 1200 قرار میدم و سیستم رو ریستارت میکنم روی lcd poster مادر بردم
بعد از dram test میزنه init8042 که زمانیکه که fsb روی 1199 بود همچین نوشته ای نمییومد
در ضمن در ضمن بعد از ظاهر شدن این نوشته بعد از چند ثانیه سیستم ریاستارت میشه و در ویندوز با برنامه ی cpuz که تست میکنم به تنظیمات دیفالت برمیگرده در ضمن من برای شروع با فن استوک اور میکنم و میخوام تا نهایت استابیلیتی با فن استوک اور کنم.
اینم چند تا شات از cpu z و دمای سیستم:

Curtis
18-12-09, 02:48
آقا یکی کمکم کنه
ایا باید ولتاژ بدم ؟
مشکل از کجاست؟

aminjon625
18-12-09, 22:42
در مورد کولر به نظرم خوب باشه.
اما متعسفانه در مورد رم نمی تونم نظر خواصی بدم. چون با این رم کروشیال نه کار کردم نه حال می کنم.:whistle: اخه یکی میگه خوبه یکی میگه بده! من موندم خوبه یا بده؟
در مورد بالا بردن fsb چون مین گیگا خودش فضایی ولتاژ میده خودتون باید تست کنید. که کدوم فرکانس با چه ولتاژی پایدار هستش. اما به نظرم تا 3.00 نباید مشکل خواصی داشته باشید.(در فرکانس 3 یه تست از برنامه اورست قسمت رم بزارید.لطفا)

سلام

FSB رو تا 440 بالا بردم شد 3080 MHZ بالتر هم بردم اما صدای رم زیاد میشد ولتاژ رم و CPU هم در حالت AUTO گذاشتم

ممنون

PUMAOC
19-12-09, 16:04
با سلام خدمت اساتید
من میخواستم سیستمم رو تا حدودی اور کنم و طبق مطالبی که خوندم جلو رفتم و
ولتاژ رو در حالت اتو قرار دادم
تا وقتیکه fsb رو تا 1199 میبرم هیچ مشکلی نیست
ولی وقتی روی 1200 قرار میدم و سیستم رو ریستارت میکنم روی lcd poster مادر بردم
بعد از dram test میزنه init8042 که زمانیکه که fsb روی 1199 بود همچین نوشته ای نمییومد
در ضمن در ضمن بعد از ظاهر شدن این نوشته بعد از چند ثانیه سیستم ریاستارت میشه و در ویندوز با برنامه ی cpuz که تست میکنم به تنظیمات دیفالت برمیگرده در ضمن من برای شروع با فن استوک اور میکنم و میخوام تا نهایت استابیلیتی با فن استوک اور کنم.
اینم چند تا شات از cpu z و دمای سیستم:

سلام:دی خوبی می گم با فن استوک اور نکن پسر ... اینا رو امتحان کن:
اول ظریب رمتو کم کن تا مقدار 2 ( کمترین باس) بعد اگر دیدی باس رماهات از 400 بالا رفت +1 ولت حداقل بش اضافه کن
Vcpu:1.4
اف اس بی رو روی 333 ست کن . حالا امتحان کن بقیه رو هم رو حالت اوتو بزار .
اگه بوت شد سعی کن با ولتاژای کمتری پایدارش کنی:11():

Curtis
19-12-09, 17:15
اول ظریب رمتو کم کن تا مقدار 2 ( کمترین باس) بعد اگر دیدی باس رماهات از 400 بالا رفت +1 ولت حداقل بش اضافه کن

دستت درد نکنه
مشکل از ولتاژ vtt بود
در ضمن من میخواستم همینجوری تستی اور کنم
تا 2.8 اورش کردم بعد ترسیدم دما بره بالا دیگه بیشتر نرفتم
تو مادر برد من مقدار فرکانس رمو باید به صورت unlink دستی وارد کنم چون وقتی fsb رو روی مثلا 1200
میزارم و 1:1 فرکانس رمم میشه 1200 که خیلی زیاده
برای همین من به صورت unlink و دستی دادم فرکانس رمو.

بازم ممنون.:love:

Curtis
19-12-09, 19:27
دستت درد نکنه سعید جان
مشکل از VTT و V NB بود
من میخواستم همینطور تستی اور کنم
تا 2.8 اور کردم بعد ترسیدم دما بره بالا دیگه جلوتر نرفتم
بازم ممنون:love:

MRZm2r18
20-12-09, 10:10
سلام به همه ی دوستان
من می خواستم ببینم سی پی یوی من intel celeron 2.40GHz است. ورکورد من 3748MHz است. ایا رکورد خوبی است برای شرکت کردن در سایت HWBOT.org .

PUMAOC
20-12-09, 12:51
دستت درد نکنه سعید جان
مشکل از VTT و V NB بود
من میخواستم همینطور تستی اور کنم
تا 2.8 اور کردم بعد ترسیدم دما بره بالا دیگه جلوتر نرفتم
بازم ممنون:love:

خواهش می کنم بابا وضیفست.

اااااااا اصلا یادم نبود قکر کردم E6600 داری بگو Q6600 داری که 2 تا هسته اضاف داره!!
آره برای 4 هسته ای ها باید ولتاژVTT رو هم برا اور پایدار زیاد کرد:11():

masoomiyat
20-12-09, 23:38
من برای بالا آوردن سیستم روی 4500 (920) از این پروفایل استفاده میکنم:

Disabled[/COLOR]
Thermal Management Control: Disabled
EIST Function: Disabled
CxE Function: Disabled
Execute Disable Bit: Disabled
Virtualization Technology: Disabled

***** Logical Processor Setting *****
Intel HT Technology: Enabled
Active Processor Cores: All

DRAM Timing
Memory Control Setting: AUTO
Memory LowGap: 1536M

DRAM Command Rate: 1N
CAS Latency Time (tCL): 8
RAS# to CAS# Delay (tRCD): 8
RAS# Precharge (tRP): 8
Precharge Delay (tRAS): 24
REF to ACT Delay (tRFC): 110
Write to PRE Delay (tWR): AUTO
Rank Write to Read (tWTR): AUTO
ACT to ACT Delay (tRRD): AUTO
Row Cycle Time (tRC): AUTO
Read CAS# Precharge (tRTP): AUTO
Four ACT WIN Time (tFAW): AUTO

Voltage Setting
O.C. Shut Down Free: Enable O.C.S.D.F
CPU VID Control: 1.35
CPU VID Special Add Limit: Enabled
CPU VID Special Add: Auto
Vcore Droop Control: Enabled
DRAM Bus Voltage: 1.680v
DRAM PWM Switch Frequency: Nominal
DRAM PWM Phase Control: 2 Phase Operation
CPU VTT Special Add: AUTO
CPU VTT Voltage: 1.36
VTT PWM Switch Frequency: Nominal
VTT PWM Phase Control: 2 Phase Operation
CPU PLL Voltage: 1.85
IOH/ICH 1.1V Voltage: 1.25
IOH Analog Voltage: 1.10v
ICH 1.5 Voltage: 1.5v
ICH 1.05V Voltage: 1.05v
DIMM 1/2 DQ/DQSTB Bus VREF: -00.0%
DIMM 3/4 DQ/DQSTB Bus VREF: -00.0%
DIMM 5/6 DQ/DQSTB Bus VREF: -00.0%
ADDR/CMD VREF Control: Disabled
x DIMM 1/2 ADDR/CMD Bus VREF: 110
x DIMM 3/4 ADDR/CMD Bus VREF: 110
x DIMM 5/6 ADDR/CMD Bus VREF: 110
CPU QPI Drive Strength: Normal
IOH QPI Drive Strength: Normal

Exit Setup Shut down: Mode 2
O.C. Fail Retry Counter: Enabled
O.C. Fail CMOS Reload: Disabled

PPM Function: Enabled
Turbo Mode Function: Disabled
1 core Max Turbo Ratio: 20
2 core Max Turbo Ratio: 20
3 core Max Turbo Ratio: 20
4 core Max Turbo Ratio: 20
CPU Non-Turbo Clock Ratio: 20x

* BCLK/UCLK/QPI Controller Settings *
QPI Control Settings: Enabled
QPI Link Fast Mode: Enabled
QPI Frequency: AUTO
CPU Base Clock (BCLK): 215 Mhz
Boot Up CPU Base Clock: AUTO
PCIE Clock: 100 Mhz
DRAM Frequency:
UnCore Frequency: Auto

CPU Spread Spectrum: Disabled
PCIE Spread Spectrum: Disabled ]

اولین دفه موفق شدم سیستم رو بالا بیارم ولی ضریب مولتی 21 کار نمیکرد و همش روی 20 بود (بعدن فهمیدم گویا باید EIST Function فعال باقی بمونه)
در دفعات بعد هم اصلن نشد سیستم بالا بیاد و اکثر مواقع روی همون اول بوت شدن(موقع نمایش لوگوی DFI X58 DK) گیر میکرد یا ارور oc faild میداد.
در حالی که قبلن من راحت با ولتاژ 1.26 و همین تنظیمات(تازه CPU PLL و IOH/ICH 1.1V Voltage رو هم ولتاژ نداده بودم) توسنتم سیستم رو روی 4410 (4200 + توربو) بالا بیارم.

به نظرتون کجای کار میلنگه؟

Moein
21-12-09, 00:04
من برای بالا آوردن سیستم روی 4500 (920) از این پروفایل استفاده میکنم:

[QUOTEGenie BIOS Setting

CPU Feature
Set VR Current Limit Max: Disabled
EIST Function: Disabled

DRAM Timing
Memory LowGap: 1536M

Voltage Setting
CPU VID Control: 1.35
CPU VID Special Add Limit: Enabled
Vcore Droop Control: Enabled
DRAM Bus Voltage: 1.680v
CPU VTT Voltage: 1.36
CPU PLL Voltage: 1.85
IOH/ICH 1.1V Voltage: 1.25
ICH 1.5 Voltage: 1.5v

Turbo Mode Function: Disabled

QPI Frequency: AUTO
DRAM Frequency:

PCIE Spread Spectrum: Disabled ]

اولین دفه موفق شدم سیستم رو بالا بیارم ولی ضریب مولتی 21 کار نمیکرد و همش روی 20 بود (بعدن فهمیدم گویا باید EIST Function فعال باقی بمونه)
در دفعات بعد هم اصلن نشد سیستم بالا بیاد و اکثر مواقع روی همون اول بوت شدن(موقع نمایش لوگوی DFI X58 DK) گیر میکرد یا ارور oc faild میداد.
در حالی که قبلن من راحت با ولتاژ 1.26 و همین تنظیمات(تازه CPU PLL و IOH/ICH 1.1V Voltage رو هم ولتاژ نداده بودم) توسنتم سیستم رو روی 4410 (4200 + توربو) بالا بیارم.

به نظرتون کجای کار میلنگه؟

سلام بایوس شما چه ورژنی هست؟

Moein
21-12-09, 00:16
به شما این پروفایل رو در صورتی که بایوس شما تاریخش 2009-11-05 باشه پیشنها میدم

CPU Feature
Set VR Current Limit Max: Disabled
EIST Function: ENABLE

DRAM Timing
Memory LowGap: AUTO

Voltage Setting
CPU VID Control: 1.45
CPU VID Special Add Limit: Disable
Vcore Droop Control: disable
DRAM Bus Voltage: 1.700v
CPU VTT Voltage: 1.42
CPU PLL Voltage: 1.80
IOH/ICH 1.1V Voltage: 1.32
ICH 1.5 Voltage: 1.725v

Turbo Mode Function: Enable

QPI Frequency: 4.8
DRAM Frequency: با توجه به رمتون تعیین کنید که چه مقدار باشه بهتره روی ضریب 8 باشه

PCIE Spread Spectrum: Disabled

در مورد برد های DFI باید متذکر بشم چون تمامی setting رو باید دستی تنظیم کنید بهتره که اون ها رو AUTO بزارید من متاسفانه وقت زیادی برای تست اورکلاک این برد نداشتم و در اون زمان وقتی برای تستش نداشتم اما با یکم چیزی که یادم بود سعی کردم راهنمایی کرده باشم امید وارم مشکلتون حل بشه نشود مطرح کنید تا در موردش بیشتر صحبت کنیم

rajah
21-12-09, 16:09
:Love-ssa~! (1):سلام من عضو جدید سایت هستم راستش چند روزیه که تو نخ اور رفتم کارم هم بدک نیست e5200رو الان تا 4.06 با پایداری کامل با تستorthos پایدار کردم چون پاورم ضعیف هستش نمی خوام بیشتر برم اما با رمهام مشکل دارمcorsair dominator 1066 cl5هر کاری میکنم روی باس 1066 پایدارنمی مونه مثلا چند بارباش ویندوز رو اوردم بالا تست هم گرفتم مشکل نداشتند اما بعد از خاموش کردن دوباره بالا نمی یاد تو تنظیمات بایوس مادربردمep43-ds3l قسمتی به عنوان ولتاژ nb نیست میشه اساتید محترم یه راهنمایی بکنن که چکارکنم .اگه یه توضیح شهریار عزیز راجع به اینکه برای اور رم باید رو چه چیزهایی کار کنم بده متشکرم ازاینکه عضو این سایت هستم افتخار می کنم اینم سیستم منه

corsir dominator 1066 4*1 power:silverston350 12v=18a :lol:ep43-ds3]

Mahdi_Moosavi
28-12-09, 12:43
:Love-ssa~! (1):سلام من عضو جدید سایت هستم راستش چند روزیه که تو نخ اور رفتم کارم هم بدک نیست e5200رو الان تا 4.06 با پایداری کامل با تستorthos پایدار کردم چون پاورم ضعیف هستش نمی خوام بیشتر برم اما با رمهام مشکل دارمcorsair dominator 1066 cl5هر کاری میکنم روی باس 1066 پایدارنمی مونه مثلا چند بارباش ویندوز رو اوردم بالا تست هم گرفتم مشکل نداشتند اما بعد از خاموش کردن دوباره بالا نمی یاد تو تنظیمات بایوس مادربردمep43-ds3l قسمتی به عنوان ولتاژ nb نیست میشه اساتید محترم یه راهنمایی بکنن که چکارکنم .اگه یه توضیح شهریار عزیز راجع به اینکه برای اور رم باید رو چه چیزهایی کار کنم بده متشکرم ازاینکه عضو این سایت هستم افتخار می کنم اینم سیستم منه

corsir dominator 1066 4*1 power:silverston350 12v=18a :lol:ep43-ds3]
شما آخرین پروفایل اعمالی برای تنظیمات تایمینگ و ولتاژ حافظه رو ذکر کنید ..

از تب SPD نرم افزار CPU-Z هم اسکرین شات بگیرید .

ضمنا در Bios این مادربورد به جای عبارت NB Voltage از MCH Core یا MCH Voltage استفاده شده ..

multi2005
30-12-09, 03:35
سلام به همه دوستان
Main:GigaByte EP45-UD3R
CPU:Intel Q9550
Ram:2-1 GB EvoOne Geil CL 6-6-6-18
رم ها رو چطور تا 1366 یا حد ممکن Over کنم ؟
با تشکّر فراوان:great:

paskal
31-12-09, 23:57
دوستان من میتونم این سیستم رو آور کنم

این وضعیت دما در حالت عادی

این وضعیت دما در حالت عادی

این وضعیت هم cpu در حالت 100 درصد

ashkan408
04-01-10, 15:28
سلام، من تصمیم گرفتم CPUـمو اور کنم، مقاله های توی سایت رو خوندم اما در مورد اینکه مولفه های CPU من تا چه حد قابل افزایشه چیزی نمیدونم، اصلاً اجزای سیستم من با هم همخونی دارن یا نه، چون تست ویندوز کمترین امتیاز رو به پردازش CPU میده. ممنون میشم اگر قدم به قدم راهنماییم کنید.
مشخصات: سی پی یو C2D E6300، مادر برد Abit AB9Pro، رم 2X1G Apacer، پاور Green w530 Real، دمای CPU هم بین 38 تا 45 در نوسانه.

ashkan408
08-01-10, 17:31
سلام، من تصمیم گرفتم CPUـمو اور کنم، مقاله های توی سایت رو خوندم اما در مورد اینکه مولفه های CPU من تا چه حد قابل افزایشه چیزی نمیدونم، اصلاً اجزای سیستم من با هم همخونی دارن یا نه، چون تست ویندوز کمترین امتیاز رو به پردازش CPU میده. ممنون میشم اگر قدم به قدم راهنماییم کنید.
مشخصات: سی پی یو C2D E6300، مادر برد Abit AB9Pro، رم 2X1G Apacer، پاور Green w530 Real، دمای CPU هم بین 38 تا 45 در نوسانه.
یه نفر بیاد زکات علمشو بده دیگه، این همه متخصص اینجاست و من مستحق!

Extreme
08-01-10, 18:06
سلام دوست عزیز . ورودتون رو به پی سی نتورک خوش آمد میگم .

خنک کننده مورد استفاده خودتون رو مشخص کنید .

در صورتی که نرم افزار CPU-Z رو ندارید از اینجا (Only the registered members can see the link) دانلود کنید و سپس از سه تب CPU - Memory - SPD عکس قرار بدید .

نرم افزار Linx برای زیر فشار بردن سی پی یو - Download (Only the registered members can see the link)

نرم افزار Real Temp برای کنترل دمای سی پی یو - Download (Only the registered members can see the link)

عکس ها رو در IMG.ShahrsakhtAfzar.CoM (Only the registered members can see the link) آپلود کرده و برای قرار دادن عکس ها از Clickable Forum Code استفاده کنید .

قربانت نیما - :11():

ashkan408
08-01-10, 19:49
فن CPU واسه خودشه که یه دریچه مستقیماً به بیرون کیس داره، یه فن 12 کنار کیس هوارو داخل میده و یه 12 پشت کیس هوارو خارج میکنه. البته اگه منظورتون از خنک کننده اینایی بود که من گفتم!

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Extreme
08-01-10, 20:33
فن CPU واسه خودشه که یه دریچه مستقیماً به بیرون کیس داره، یه فن 12 کنار کیس هوارو داخل میده و یه 12 پشت کیس هوارو خارج میکنه. البته اگه منظورتون از خنک کننده اینایی بود که من گفتم!

بله منظورم همین بود .

اولین موضوعی که برای اورکلاک شمارو محدود میکنه رمهاتون هست که اصلا مناسب اینکار نیستند .

خوب برای شروع در بایوس به OC Guru برید و CPU Operation Speed رو به User Defined تغییر بدید ، سپس گزینه های مربوط به تنظیمات باز میشن و میتونید اونها رو تغییر بدید .

برای شروع کار Extrenal Clock رو برابر 300 قرار بده = 2100 مگاهرتز

Multiplier Factor باید برابر با 7 X باشه .

N/B Strap رو برابر 1066 قرار بده .

ضریب CPU : DRAM رو برابر 1:1 قرار بده .

Voltage Control رو به User Defined تغییر بده تا به ولتاژ ها دسترسی داشته باشی .

CPU Core Voltage رو برابر 1.2250 قرار بده .

DDR2 Voltage رو برابر 1.90 قرار بده .

MCH Voltage رو برابر 1.3 قرار بده .

Save & Exit .

وقتی وارد ویندوز شدی با CPU -Z فرکانس رو چک کن و نرم افزار Linx رو باز کن Times To Run رو 10 قرار بده و با Real Temp دما رو کنترل کن .

اگر سیستم استیبل نبود ولتاژ سی پی یو رو تا 1.3v مرحله به مرحله زیاد کن ، در صورتی که پایدار شد به همین صورت میتونی بری بالاتر .

امیدوارم خوب توضیح داده باشم .

ashkan408
08-01-10, 21:40
ضریب CPU : DRAM توی 2تا گزینه 1:1ـه، یکی By SPD یکی DDR2 533 که روی اولی بود و من بهش دست نزدم،
CPU Core Voltage پیش فرض روی 1.3250 بود که نمیشد کمترش کرد و من بهش دست نزدم،
DDR2 Voltage پیش فرض روی 2.00 بود که من روی 1.90 گذاشتم،
---------------------------------------------
بعد از تغییرات وقتی برنامه Abit uGuru رو باز کردم کامپیوتر فریز شد و مجبور شدم ریست کنم (این برنامه با 7 و ویستا سازگاری نداره و با بدبختی نصبش کردم).
بعد از بوت CPU-Z رو چک کردم Multiplier Factor بین 6 و 7 در نوسانه، LinX هم خطایی نداشته تا حالا (هنوز ادامه داره)، دمای CPU هم حداکثر روی 55ـه و سیستم کاملاً پایداره.
--------------------------------------------
اولاً اینکه دستتون درد نکنه، دوماً چرا ولتاژ از اونی که شما گفتین بالاتره؟ سوماً برای قدم بعدی کدوم مقادیرو باید افزایش بدم؟

Extreme
09-01-10, 00:08
خوب عالیه .

ولتاژ هم از بی دقتی من بود من اسکرین شات CPU Z رو که دیدم حواسم نبود که سیستم در حالت C1E هست و ولتاژ دراپ خورده .

ولتاژ DDR2 رو به 2.1 افزایش بده و External Clock رو برابر 343 قرار بده ولتاژ سی پی یو رو 1.375 قرار بده .

و به همین شکل اگر روی 343 پایدار بود کم کم شروع کن به بالا بردن External Clock مثلا 3 تا 3 تا ، تا جایی که به نا پایداری بخوری و اگر دوست داشتی ادامه بدی میتونی باز ولتاژ بدی ولی پیشنهاد نمیدم برای 24/7 از 1.4V بیشتر بدی .

من فکر میکنم تا 380 رو موفق شی با همین ولتاژ ها . :11():

ashkan408
09-01-10, 01:39
سوال آخر اینکه یه جا خوندم که باید C1E و TM2 و EIST Function رو غیر فعال کرد من هرچی گشتم توی بایوس پیداشون نکردم. وقتی فعال باشن هم سیستم در صورت نیاز به حالت اور برمیگرده دیگه، درست میگم؟

نیما جان ببخش خیلی اذیتت کردم امروز. واقعاً ممنونم ازت.

Hessam_7800gtx
17-01-10, 02:04
دوستان داشتم این تاپیک رکورد از اول مرور میکردم یه جا دیدم که شهریار جان برای تست maxfsb از آقا مهدی خواسته بودن که ولتاژ gtl رو تغییر بدن میشه یکی از دوستان یه توضیحی بده که من برای maxfsb باید gtl رو چند بزارم؟؟؟ بیدون ست کردنش حد اکثر تا 433 تونستم برم

mohsen_star
17-01-10, 08:40
سلام
چند سوال مبتدیانه دارم
من از پروفایلهای ذخیره شده تو بایوس یکیش رو لود کردم میخوام بدونم از کجا بفهمم که الان سی پیو روی چند کار میکنه؟
برای بازگشت به حالت اولیه و نبودن سر حالت پروفایل چجوری عمل کنم
مرسی

mohsen_star
17-01-10, 12:52
سلام دوست عزیز . ورودتون رو به پی سی نتورک خوش آمد میگم .

نرم افزار Real Temp برای کنترل دمای سی پی یو - Download (Only the registered members can see the link)

آقا نیما این لینک رو تصحیح نمیکنید
لینکش خرابه

amirdark
17-01-10, 12:58
آقا نیما این لینک رو تصحیح نمیکنید
لینکش خرابه

لینکش سالمه ولی !
از اینجا بگیر :

mohsen_star
17-01-10, 13:30
سلام
چند سوال مبتدیانه دارم
من از پروفایلهای ذخیره شده تو بایوس یکیش رو لود کردم میخوام بدونم از کجا بفهمم که الان سی پیو روی چند کار میکنه؟
برای بازگشت به حالت اولیه و نبودن سر حالت پروفایل چجوری عمل کنم
مرسی
مرسی
آقا نمیشه این سوال رو هم جواب بدی

mohsen_star
17-01-10, 20:04
بین این همه استاد و مهندس
یکی نیست بیاد یه کمکی به ما بکنه

ashkan408
17-01-10, 21:10
آقا محسن با همون برنامه CPU-Z میتونی Core Speedـتو چک کنی، برای برگردوندن به حالت اولیه هم باید روی Default یا Normal یا یه همچین چیزی ست کنی.

Extreme
17-01-10, 21:39
سلام اشکان جان ! آقا نتیجه ای که گرفتی رو برای ما نمیزاری ؟ :11():

mohsen_star
18-01-10, 08:23
من از دو پروفایل بایوس یکیش رو که لود میکنم ویندوز نمیاد بالا و سیستم هنگ میکنه و تا برق سیستم قطع نشه ریستار و خاموش نمیشه

مگه با ضرب عددMultiplier درFSB نباید به عدد سی پیو برسیم
خوب مال ما که میشه9.5 پس کجای کار اشتباهه؟مگه باید Multiplier استفاده میشه یاBuss speed?
الان سیپیو رو حالت نرمال هستش درسته روی 2.4 هست اره؟
چرا تو عکس آخری ولتاژFSB تو حالت قرمز و 1.4 ولت هست؟
مقاله ای برای توضیحات بیشتر درباره اور سراغ ندارید؟مقاله مهندس موسوی فقط یه فصل نوشته شده؟

ashkan408
18-01-10, 09:25
درود بر استاد عالیقدر ما نیما! من اون روز تا 393 پیش رفتم منتها موقع تست RealTemp به BlueScreen خوردم، البته احتمالاً بخاطر مودمم بود که داشت کانکت میکرد. فعلاً آواردمش پایین موقع امتحانا لنگم نذاره تا بعداً سر فرصت برم سراقش.

Extreme
18-01-10, 10:53
عالیه اشکان جان . ایشالا بعد از امتحانا بالا تر هم میری :11():

Extreme
18-01-10, 11:08
محسن جان شما C1E رو از توی بایوس خاموش کن !

چرا بصورت دستی اورکلاک نمیکنی من فکر میکنم لذتش بیشتر باشه ؟

سی پی یو الان اورکلاک شده و من فکر میکنم داره رو فرکانس 3.6 کار میکنه که به خاطر C1E مالتی پایین اومده !

اون ولتاژ قرمز هم بخاطر این هست که FSB شما از 1066 تا 1600 اورکلاک شده :whistle:

mohsen_star
18-01-10, 12:56
مرسی نیما خان
برای یاد گرفتن اور از کجا شروع کنم
چرا میگین روی3.6 هست؟
چجوری سیستم رو برگردونم به حالت عادی
خیلی دوست دارم اور رو یاد بگیرم البته چند مقاله رو دان کردم اما فقط توضیحات هست

Extreme
18-01-10, 13:57
بخاطر اینکه باس پردازنده 400 هست که ظرب در مالتی دیفالت پردازنده که 9 هست میشه 3600 .

و دلیل اینکه مالتی روی 6 هست C1E هست - سیستم در حالی که C1E فعال هست برای ذخیره انرژی با Multi و Vcore پایین تر از حد معمول کار میکنه .

بهت پیشنهاد میدم صفحات همین تاپیک و تاپیک های انجمن اورکلاک رو مرور کنی Only the registered members can see the link تا یه چیزایی دستگیرت بشه در ضمن همه چیز نباید محیا باشه تا شما اور کلاک کنی که همه ی هالش به اینه که خودت ور بری 2 بار بوت نشه 2 بار بترسی 2 بار رکورد بزنی تا تجربه کسب کنی :love:

برای برگردوندن سیستم به حالت اول هم باید تنظیمات رو از داخل بایوس دیفالت کنی .

هر مشکلی هم داشتی همین جا مطرح کن تا با کمک بچه ها حلش کنیم .

قربانت - نیما :11():

mohsen_star
18-01-10, 21:38
مرسی نیما خان:give_rose:
خوب سیستم رو بردم سر حالت اتومات و با 3DMark فقط 6234 گرفت
و این مشخصات رو ازش گرفتم پاور هم 430گرین
واقعا اور کردن هم خودش دنیایی هستش:cool:
و حالا چند سوال:
1-طبق این تصاویر سیپیو روی 1.6 مگا کار میکنه در حالی که باید 2.4 باشه چرا؟
2-علت این دمای 45 درجه چیه؟دما چرا بالاست بعد از تست تردی مارک دمای52 شد ولی چند ثانیه بعد همون44-45شد
3-آیا همیشه بایدفرکانس حافظه را به پایین تری حدی که در بایوس وجود داره
بگذاریم یا FSB/Memory Ratio رو 1بزارید
4-FSB رو چقدر چقدر افزایش باید داد؟
5-بین برنامه های اورکلاک تحت ویندوز کودوم یک بهتره؟IntelBurnTest یا ISO-8859-1__p95v2511؟

(Only the registered members can see the link)

mohsen_star
19-01-10, 09:13
سلام
آقا رفتیم تو بایوس این کار ها رو انجام دادیم
Max CPUID Value Limit
C1E Support
CPU TM Function
Execute-Disable Bit
رو غیر فعال کردم
بعد روفتم تو قسمت اورکلاک و میزانDRAM Frequency رو روی حداقل گذاشتم(کمترین میزان موجود تو لیست)
FSB رو اول از 266 به 275 بردم (با ترس و لرز که ببینم چی میشه)خوب تو مرحله ی بعد رفتم روی 350 که سیپیو رفت روی 2.1
بعدشم برنامه super_pi رو اجرا کردم و این عکس رو بعد از پایان گرفتم بعد که رفتم روی 365 سیستم بالا نیومد
البته من تمام ولتاژها رو گذاشتم روی کمترین مقدار موجود هر سه قسمت
چیکار کنم آخه این سیستم تا 3.2 اور شده و جواب داده اما ما نمیتونیم بیشتر سواری بگیریم تازه به میزان خود2.4 سیپیو هم نمیرسه

mohsen_star
19-01-10, 15:24
ماشالا با این همه استاد یکی نیست یه کمکی به ما کنه
ما با این تنظیمات تو پروفایل کار کردیم اینم عکس که با ولتاژFSB مشکل داشتیم
CPU---1.4000V
FSB---1.400V
NB VCore---1.350V
Memory---1.900V
CPU Frequency---300
Dram Frequency---DDR2-800
C1E---Enabled
پس تغیرات زیر رو دادم:
CPU---1.4000V
FSB---1.350V
NB VCore---1.325V
Memory---1.900V
CPU Frequency---300
Dram Frequency---DDR2-800
C1E---Disabled
اینم یه عکس از همه چیز
سیستم الان چجوره؟C1E چیه ؟کارش چیه؟باید فعال یا غیر فعال باشه؟
برنامه OCCTPT3.1.0 کارش چیه؟وقتی گذاشتم رو اجرا همین صفحه ی زیر دمای سی÷یو تا 74 رفت بالا آیا تنظیمات خاصی داره؟

PUMAOC
19-01-10, 17:24
سلام
آقا محسن ان قدر شلوغش نکن( از اون نظر :دی) اور رو می گم.
وقتی c1 رو شنه فرکانسا در حالت Idel کم می شه که گرما و مصرف کم بشه.
این امتیاز بد نیست :دیییییییییییی
اول این که فرکانس رم هات کمه تو بایوس زیادش کن. یه موردش اینه.
با پروفایلی که خودم گزاشتم برات چقدر امتیاز گرفتی ؟
آپدیت کردی برنامه رو ؟
ریجستر کردی ؟

mohsen_star
19-01-10, 19:36
سلام
آقا محسن ان قدر شلوغش نکن( از اون نظر :دی) اور رو می گم.
وقتی c1 رو شنه فرکانسا در حالت Idel کم می شه که گرما و مصرف کم بشه.
این امتیاز بد نیست :دیییییییییییی
اول این که فرکانس رم هات کمه تو بایوس زیادش کن. یه موردش اینه.
با پروفایلی که خودم گزاشتم برات چقدر امتیاز گرفتی ؟
آپدیت کردی برنامه رو ؟
ریجستر کردی ؟
سلام آقا سعید
رجیستر کردم آپدیت هم خواهم کرد تا (یه انتی ویروس خوب گیرم بیاد)
با پروفایل خودتون که فکر کنم حدود 6967 گرفتم
میگم مگه با همون FSB=1.4V سیستم به مشکل میخوره؟دمای سی پیو باید از چه میزانی بیشتر نشه؟
علت اینکه FSB Terminal حالت هشدار میگیره با این ولتاژ چیه؟تو بعضی فروم ها خوندم که C1E رو غیر فعال کنیم
حتی نیما خان هم فکر کنم گفت خاموش کن
بخوام بیشتر از 3.2 اور کنم باید فن رو عوض کنم؟÷اور هم باید عوض بشه؟میشه فهمید که این سیپیو ماکزیمم تا چند اور شده؟
یه سوالی حقیقتش رو اعصابه اونم اینه که چرا تو برنامه CPU-Z نشون نمیده که روی3200 هست و همش زده 2400

PUMAOC
19-01-10, 22:44
سلام آقا سعید
میگم مگه با همون FSB=1.4V سیستم به مشکل میخوره؟دمای سی پیو باید از چه میزانی بیشتر نشه؟
علت اینکه FSB Terminal حالت هشدار میگیره با این ولتاژ چیه؟تو بعضی فروم ها خوندم که C1E رو غیر فعال کنیم
بخوام بیشتر از 3.2 اور کنم باید فن رو عوض کنم؟÷اور هم باید عوض بشه؟میشه فهمید که این سیپیو ماکزیمم تا چند اور شده؟
یه سوالی حقیقتش رو اعصابه اونم اینه که چرا تو برنامه CPU-Z نشون نمیده که روی3200 هست و همش زده 2400

سلام
نه به مشکل نمی خوره. اون قرمزه هم الکی الکیه. بعضی موقات رو 1.7 هم قرمز نمی شه بعضی موقات رو 1.4 قرمز می شه. یه کمی بستگی به دما داره.
با فن استوک خوبی که داره تا 3.2 مشکلی نیست بیشتر از اون به فن بهتری نیاز دارید...:wink: یه فن 35 تومنی ...

از نظر تئوری تا 6.5 هم بالا رفته و ثبت رکورد کردن :gasp: اما شما با فن 80هزار تومنی هم تا بیشتر 3.7 نمی تونی بری چون ولتاژ بالایی می خواد و ممکنه تو اون دما و ولتاژ cpu به لقا الله بپیونده:1. (29):

کرمC1 رو خودم هم داشتم اما بعد از اینکه کامپیوتر زیاد داغ می کرد دیگه بی خیالش شدم برادر شما هم هر طور مایلید. خاموش کن تا کوره بشه:lol:

mohsen_star
19-01-10, 22:49
سلام آقا سعید
ایول دمت گرم داش سعید
اما این قرمز رنگه رو جواب ندادی ها:1. (10):
پس دیگه چوب تو چرخش نکنیم

PUMAOC
19-01-10, 23:35
آقا محسن این جوابشه.::1. (27):

کرمC1 رو خودم هم داشتم اما بعد از اینکه کامپیوتر زیاد داغ می کرد دیگه بی خیالش شدم برادر شما هم هر طور مایلید. خاموش کن تا کوره بشه

این قابلیت فرکانس و ولتاژ کاری cpu رو در حال بیکاری کم می کنه.:11():

Curtis
18-02-10, 21:01
من با این تنظیمات سیستم رو استیبل کردم
vcore:1.4
vtt:1.4
fsb: 1400
v nb :1.38
v pll : auto
CORE SPEED:3150.0
ولی وقتی FSB رو روی 1420 ست میکنم
وهر چی با ولتاژها بازی میکنم ویندوز بالا نمیاد
به رم ها هم دست نزدم

mamehdi
28-07-10, 10:47
سلام دوستان
لطفا بگيد اينهاي كه در عكس علامت زدم چيست و چه تاثيري در اور دارد
cpu 6550
mb asus p5kv

mamehdi
31-07-10, 08:23
كسي نيست مرا ياري كند:hello:

Mahdi_Moosavi
31-07-10, 12:11
سلام دوستان
لطفا بگيد اينهاي كه در عكس علامت زدم چيست و چه تاثيري در اور دارد
cpu 6550
mb asus p5kv

Processor PLL Voltage

در تمامی پردازنده های کنونی کمپانی اینتل یک مدار کنترل کننده Phase Lock Loop تعبیه شده است . اینگونه مدارات سیگنالی را تولید می کنند که فرکانس این سیگنال با فاز سیگنالی دیگر که به عنوان سیگنال مرجع شناخته می شود رابطه مستقیم دارد. این ولتاژ 1.5V وظیفه تامین انرژی مورد مدارات نام برده را بر عهده دارد. گاها افزایش این ولتاژ ، دستیابی به فرکانس های بیشتر FSB را به دنبال دارد. در پردازنده های سوکت LGA775 افزایش این پارامتر بیش از 1.7V الی 1.75V معمولا توصیه نمی شود و در دراز مدت گاها باعث معیوب شدن پردازنده می گردد.

توضیحات بالا برگرفته از مقاله "آموزش مفاهیم تئوری اورکلاک پردازنده های Intel " بود که به زودی در وب سایت شهرسخت افزار منتشر خواهد شد.

به زبان خیلی ساده مداری هست برای ثابت نگاه داشتن فرکانس هسته پردازنده . این مولفه معمولا در اورکلاکینگ کاربردی ( کنترل شده ) کاربردی نداره و بهتره که در حالت Normal ( 1.5v)l تنظیم بشه .

CPU GTL Voltage Reference

برای آشنایی اولیه با ماهیت این مولفه ابتدا این تاپیک (Only the registered members can see the link) رو ملاحضه بفرمایید . کاربرد این مولفه زمانی اهمیت پیدا می کنه که شما با پردازنده های Quad Core سوکت LGA775 سر و کار داشته باشید.

چون این پردازنده ها به صورت Dual Die ساخته میشن و از طرفی ارتباط منطقی بین Die ها هم به واسطه گذرگاه FSB صورت می گیره ، در جریان اورکلاکینگ این نوع پردازنده ها با افزایش فرکانس FSB که گاها برای داشتن پایداری کامل، کاربر رو مجاب به افزایش ولتاژ FSB Termination Voltage ( CPU VTT Voltage ) می کنه.

افزایش این ولتاژ و فرکانس FSB در صورتی که از حد معینی بگذره، استاندارد لاجیک این گذرگاه رو با چالش روبرو می کنه ( در اثر ایجاد نویز و تغییر استاندارد های لاجیک ولتاژ ).

مقدار پیشفرض این مولفه حدودا 66% ولتاژ VTT هست ( با تلرانس 2% ) که در صورتی که به این نتیجه برسید که عامل ناپایداری در سیستم شما این مولفه هست می تونید با تنظیم مقادیر کمتر برای این مولفه ( وابسته به نوع پردازنده، نوع مادربورد و فرکانس FSB ) تا حدودی ثبات پایداری سیستم رو افزایش بدید .

نکته : توضیحات بالا کلی داده شد و با توجه به پردازنده ای که شما در اختیار دارید ( E6550 ) تغییر مولفه نام برده در اورکلاکینگ کاربردی لزومی نداره .

trian
04-09-10, 19:13
سلام به همه داستاي عزيز تو اين تاپيك
سي پي يو من q9400 هست با مادر برد Ep43-tusb3 ايا امي تونم اورش كنم يا كسي تو شيراز هست كه اين كار برام انجام بده ممنون

Labyrinth
04-09-10, 23:24
سلام به همه داستاي عزيز تو اين تاپيك
سي پي يو من q9400 هست با مادر برد Ep43-tusb3 ايا امي تونم اورش كنم يا كسي تو شيراز هست كه اين كار برام انجام بده ممنون

با توجه به شناختی که از این پردازنده و مادربرد های گیگا دارم شما در صورتی که نرم افزار Easy Tune 6 رو نصب کنید احتمالا بدون دستکاری زیادی میتونید این پردازنده رو تا 3.0 گیگاهرتز اورکلاک کنید

البته اگر سیستم مین شبیه سری UD3R باشه تا 3.6 هم امکان پذیر هست !!

نرم افزار نام برده رو هم میتونید از توی سی دی مادربرد پیدا کنید

موفق باشید

trian
06-09-10, 11:17
از راهنمايي خيلي خوبتون ممنون دستتون دردنكنه فقط يك سوال اين كه تو بنچ ماركا و سيستم تست ،سرعت سي پي يو رو 3.2 مي زنه ولي تو my computer - 2.66 مي زنه اين عيب نداره

Labyrinth
06-09-10, 22:58
از راهنمايي خيلي خوبتون ممنون دستتون دردنكنه فقط يك سوال اين كه تو بنچ ماركا و سيستم تست ،سرعت سي پي يو رو 3.2 مي زنه ولي تو my computer - 2.66 مي زنه اين عيب نداره

خیر مشکلی نیست این مربوط میشه به سیستم بهینه سازی ویندوز و ...

موفق باشید

trian
07-09-10, 11:10
ممنون فقط چرا از ي حدي هرچي فركانس سي پي يو بيشتر ميشه fps بنچ مارك بازيا كمتر ميشه

PUMAOC
12-10-10, 00:07
سلام چند تا سوال داشتم

اول در باره CPU 870 هست؟! نمیدونم باگ CPUZ هست یا واقعا این طور هست.

وقتی 870 هر 4 هستش فعال هست قاعدتا باید ضریبش بشه 23 اما ! می شه 24 هر چی هم کردم نشد بشه 23!

سوال دوم در مورد رم :

این 2150 با تایمنگ 102-20-7-8-7 اما کاراییش از 2200 8-8-8 کمتره ؟! چیه علت ؟ البته trfc رو تو 8-8-8 عدد68 ست کردم.

یه سوال دیگه این که اگه بخوام آن کور رو ببرم بالا راهی نداره که مثل 1366 بتونم ضریبشو تغییر بدم؟ یعنی مینی هست که این کار رو بتونه انجام بده؟ وسه سری 1156.

یه مشکل هم دار با cpu tweaker و مین DFI خودم. نیم دونم فقط مین من این طوری هست یا از ورژن نرم افزاره هست.

تو نرم افزار وقتی هر نوع تایمنگی ست می کنم بعد می خوام اپلای کنم اصلا اثر نمی کنه؟ و یه چیزی هم که متوجه شدم وقتی اپلای می کنم دیباگر مین که تا قبلش AA رو نشون می داد حالا 80 رو نشون می ده؟! البته هنگ نمی کنه.

meranzz
21-11-10, 15:00
سلام خسته نباشيد
مي خواستم بدونم ميني كه تا 1066 فركانس رم رو ساپورت ميكنه
با اور مي شه بالاتر از اين فركانس رفت يا اور فقط مخصوص خود رم هستش
با تشكر

Hessam_7800gtx
21-11-10, 16:15
بله میشه شما باید هم مموری رو بالاتر ببرید و هم ولتاژ پل شمالی مادر بورد رو

HoT PuRsUiT
23-12-10, 21:55
عرض سلام.
میخواستم بدونم این مادربرد و سی پی یو بدرد اور میخوره یا خیر.
core i5 760
asus p7p55d
میخواستم بدونم هدف چیه از اورکلاک،خوب دسترسی به قدرت بالاتره،ولی به چه دردی میخوره؟

Over_Cracker
24-12-10, 20:35
سلام دوست عزیز...

مادربرد asus p7p55d یکی از بهترین انتخاب ها واسه اورکلاک سوکت 1156 هست

پردازنده هم بسته به بچ نامبرش و تست هایی که از قبل مشخص شده میشه نظر داد که واسه اورکلاک مناسب هست یا خیر...اما در هر صورت ضریب فرکانسش قفل هست .

هدف کلی از اورکلاک رسیدن به فرکانس های بالاتر و شناسایی پردازنده و قطعات مستعد و در نتیجه افزایش کارایی سیستم هست (به جای خرید قطعات گران قیمت تر)

اما این پایان اورکلاک نیست و در رده های بالاتر نیاز به خلاقیت و دانش بالایی داره که شامل هک مدارهای الکترونیک و بایاس ،مودینگ ،ساخت کولرهای مناسب و استفاده بهینه از کانتینر و LN2 ...میشه و این جریان حتی تولید کنندگان سخت افزار رو هم درگیر کرده که قابلیت های بالاتری رو برای این امر بکار بگیرند.

و همچنین از مسابقات بین المللی معتبر برخوردار هست...که بهترین های دنیا باهم به رقابت میپردازند.

(اورکلاک-اندرکلاک-انلاک-مکس FSB ... اینها مواردی هست که بیشتر مورد توجه کاربران این حوزه قرار میگیره.)

HoT PuRsUiT
24-12-10, 23:15
ممنون عزیز.کامل بود دی:
خوب این بج نامبر رو من از کجا پیدا کنم؟روی جعبه سی پی یو هست؟
مادربردمم مدل دقیقشP7P55D LEهستش،پاورمم خیلی بالاتر از نیاز سیستم هست فکر کنم به درد بخوره واسه اورکلاک..
885گرین هستش.

Over_Cracker
25-12-10, 02:25
خواهش میکنم.

بچ نامبر رو جعبه پردازنده اکثرا به صورت :FPO/BATCH #:xxxxXxxx مشخص میشه و روی CPU فقط اون هشت کاراکتر وجود داره که تشریح میکنم:

من از روی بچ نامبر پردازنده ای توضیح میدم که هم اکنون در دست دارم: INTEL E5500 3035A893

هر قسمت از این هشت کاراکتر بیانگر مطلب خاصی هست از کاراکتر اول شروع میکنیم که مشخص کنند کشور یا محل ساخت پردازنده هست و به صورت زیر تقسیم بندی میشه:
0=San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = Malaysia
Q = Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland

عدد 3 پردازنده من نشون میده که متعلق به Costa Ricaهست.

کاراکتر دوم بیانگر سال تولید هست و عدد 0 در پردازنده من مشخص کننده سال 2010 هست.

حالا باید دو رقم جدا کنیم و مشخص کننده هفته تولید پردازنده هست که در پردازنده من میشه هفته 35 ام از سال 2010 .

و چهار رقم اخر به عنوان LOT NUMBER و یا سریال تولید انبوه پردازنده هست:A893

کاراکتر A به عنوان STEPPING پردازنده نیز شناخته میشه.(با STEPPING مربوط به هسته یا ریویژن نباید اشتباه گرفته بشه)

خارج از گود:
"یک سری کاراکتر دیگه هم روی جعبه با مشخصه S-sPEC:XXXXX هست و خود حروف روی پردازنده نوشته میشه که مشخص کننده STEPPING هسته پردازنده هست و روی پردازنده من به صورت:SLGTJ نوشته شده که معادل استپینگ R0 هست."

من بر اساس تستی که رو این پردازنده انجام دادم تشخیص دادم که بچ نامبر مناسب و ویفیر هسته از کیفیت خوبی برخوردار هست و حالا با اشتراک گذاشتن بچ نامبر به انتخاب کاربران کمک میکنم.

شما بچ نامبر پردازندتون را مشخص و در موردش سرچ کنید که مختصات پتانسیل اورکلاکش دستتون بیاد.

SSA NEWS TEAM

Reza-sony
17-02-11, 01:02
دوستان منم تصمیم گرفتم یه دستی به سرو گوش این Q6600 بکشم و اور کنم . cpu با ولتاژ 1.4 راحت و پایدار تو فرکانس 3600MHz کار میکنه ، ولی توی رسوندن به 4000 مشکل دارم ، البته یه بار این کارو کردم و به 4050 رسوندم ولی فقط تونستم ولید Cpu-z بگیرم و توی لود 100% سیستم فریز میکرد . حالا هم با ولتاژ 1.65 روی 4000 پایدار میشه ولی میخوام ولتاژ رو بیارم پایین تر چون خیلی ولتاژ بالایی هست ، چه باید کرد که با ولتاژ کمتری پایدار بشه ؟

amir311
21-02-11, 17:37
سلام لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم

amir311
21-02-11, 17:43
سلام لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم

Moein
21-02-11, 21:09
سلام دوست عزیز شما ولتاژ های رو چه گزینه ای ست کرده اید اگر بگزارید به شما راهنمایی خواهم کرد

amir311
21-02-11, 22:03
سلام دوست عزیز شما ولتاژ های رو چه گزینه ای ست کرده اید اگر بگزارید به شما راهنمایی خواهم کرد

سلام دوست عزیز ممنون که جواب دادی براتون ارسال خواهم کرد

amir311
21-02-11, 22:55