Only the registered members can see the link
سلام مجدد دوست عزیز لطف کنید این لینک رو یک مطالعه بکنید تا بعد در مورد نحوه اورکلاک بحث کنیم این مطلب توسط دوست خوبم مهدی موسوی نوشته شده و بر روی وب سایت اصلی قرار گرفته : لینک (Only the registered members can see the link)
Moein
22-02-11, 19:28
خوب بعد از مطالعه کامل مقاله شما به اونجا می رسید که تنها عامل افزایش فرکانس سی پی یو نیست شما می بایستی که بسیاری از گزینه ها رو تغییر بدید تا به یک فرکانس پایه برسید از خودتون می خواهم گزینه هایی که در بایوس وجود داشته مخصوصا بخش ولتاژ های با توجه به اینکه می گید مقاله رو مطالعه کردید بگید چی هست و هر کدام چی کار می کنه شاید اون موقع با توضیحات کوچکی از طرف من یا اساتید من شما بتونید به فرکانس های بالاتری دست رسی پیدا کنید
amir311
24-02-11, 19:29
سلام لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم
mehrdad_ab
25-02-11, 12:32
سلام لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم
سلام
fsb بالا نمیره ؟ یعنی 344 نمیشه ؟ یا اینکه از لحاظ عددی ایم مقدار زیا دمیشه و بعد از سیو کردن تنظیمات بایوس سیستم تصویر نمیده ؟
amir311
25-02-11, 21:01
سلام
fsb بالا نمیره ؟ یعنی 344 نمیشه ؟ یا اینکه از لحاظ عددی ایم مقدار زیا دمیشه و بعد از سیو کردن تنظیمات بایوس سیستم تصویر نمیده ؟
سلام fsb بالا میره ولی بعد از ریستارت شدن دوباره برمیگرده به 343
Moein
25-02-11, 23:51
این دوستمون هیچ ولتاژی رو اضافه نکردند نه FSB و نه ولتاژ سی پی یو رو بهتره که اول این ولتاژ ها رو در حد Safe امتحان کنند بعد به سراغ دلیل اینکه چرا بالا تر نمیره برن چون در اون شرایط که اگر بالا نرفت میشه به وال سی پی یو بر خورد می کنه نه اینکه ولتاژ ها همه به صورت پایه ای باشند و انگاه انتظار داشت که بالا بره
amir311
26-02-11, 16:46
[QUOTE=G81;220412]این دوستمون هیچ ولتاژی رو اضافه نکردند نه FSB و نه ولتاژ سی پی یو رو بهتره که اول این ولتاژ ها رو در حد Safe امتحان کنند بعد به سراغ دلیل اینکه چرا بالا تر نمیره برن چون در اون شرایط که اگر بالا نرفت میشه به وال سی پی یو بر خورد می کنه نه اینکه ولتاژ ها همه به صورت پایه ای باشند و انگاه انتظار داشت که بالا بره[/QUOT
سلام ولتاز رو هم اضافه میکنم باز هم بالا نمیره
Moein
26-02-11, 17:40
این ستینگی که شما گذاشتید هیچ نوع تغییری در ولتاژ ها دیده نمیشد میشه بگید کدوم ولتاژ ها رو چه تنظیماتی ست می کردید
amir311
26-02-11, 18:05
این ستینگی که شما گذاشتید هیچ نوع تغییری در ولتاژ ها دیده نمیشد میشه بگید کدوم ولتاژ ها رو چه تنظیماتی ست می کردید
Moein
26-02-11, 18:35
دوست عزیز سی پی یو کولر شما چیست و خوب این عکس رو قبلا برای ما نفرستاده بودید در عکس های قبلی عکس شما ولتاژ روی دیفالت بود
شما ولتاژ ها رو اینطور ست کنید در صورتی که دمای شما خوب است
CPU VCORE : 1.45
CPU Termination 1.35
بعد شما Fsb رو 345 ست کنید البته شما می تونید چیپ کلاک جنریتور رو پیدا کنید و با استفاده از نرم افزار Set FSB در ویندوز ست کنید و می تونید از این فرکانس بالا تر برید
در صورتی که رم شما هم DDR3 هم هست ولتاژ رم رو 1.7 ست کنید
نتیجه رو اطلاع بدید ببینیم ایا مشکل شما حل شده یا خیر
موفق و پیروز باشید
amir311
26-02-11, 20:31
[QUOTE=G81;220453]دوست عزیز سی پی یو کولر شما چیست و خوب این عکس رو قبلا برای ما نفرستاده بودید در عکس های قبلی عکس شما ولتاژ روی دیفالت بود
شما ولتاژ ها رو اینطور ست کنید در صورتی که دمای شما خوب است
CPU VCORE : 1.45
CPU Termination 1.35
بعد شما Fsb رو 345 ست کنید البته شما می تونید چیپ کلاک جنریتور رو پیدا کنید و با استفاده از نرم افزار Set FSB در ویندوز ست کنید و می تونید از این فرکانس بالا تر برید
در صورتی که رم شما هم DDR3 هم هست ولتاژ رم رو 1.7 ست کنید
نتیجه رو اطلاع بدید ببینیم ایا مشکل شما حل شده یا خیر
موفق و پیروز باشید[/QUOT
با تشکر امتحان کردم باز نشد من طرز کار با برنامه set fsbرا بلد نیستم
Moein
26-02-11, 22:09
دوست عزیز مشکل شما احتمال مربوط به جای دیگه ای میشه باید امتحان کنید سی پی یو دیگه ای در دست رس دارید که با همین برد تستش کنید؟
amir311
28-02-11, 16:55
دوست عزیز مشکل شما احتمال مربوط به جای دیگه ای میشه باید امتحان کنید سی پی یو دیگه ای در دست رس دارید که با همین برد تستش کنید؟
سلام ندارم ینعی مشکل از مادر بورده
Moein
28-02-11, 18:21
نه دوست عزیز شاید سی پی یو شما FSB Wall داشته باشه شاید مشکلات دیگه ای باشه باید روی هر کدوم از اینها حسابی برسی بشه ببینید با کدوم هست تا بشه مشکل شما رو حل کرد
amir311
28-02-11, 19:05
نه دوست عزیز شاید سی پی یو شما FSB Wall داشته باشه شاید مشکلات دیگه ای باشه باید روی هر کدوم از اینها حسابی برسی بشه ببینید با کدوم هست تا بشه مشکل شما رو حل کرد
دوست عزیز چطوری میشه fsb wallرا از بین برد
Moein
01-03-11, 01:14
نه دوست عزیز Fsb wall رو نمیشه از بین برد اما میشه با بالا و پایین کردن اون شاید چند مگا هرتز افزایش فرکانس بیشتری داشت که عامل های دخیل اون زیاد هستند و شما باید تک تک گزینه ها رو اول یاد بگیرید بعد اقدام به تست اون کنید
من در مادربورد شما تنظیماتی به اسم GTL ندیدم !! ایا این گزینه رو نداره یا اینکه شما فراموش کردید اون رو قرار بدید؟
اورکلاک سری قدیمی 775 به سادگی اورکلاک سری جدید یعنی Core i3- i5-i7 نیست و نیاز به دانستن تک تک گزینه ها برای تغییر تک تک ستینگ ها هست شاید شما بتونید به فرکانس های بالاتری برسید دلیل نمیشه 343 برای شما باگ باشه بلکه می تونه خیلی از عوامل دیگه موثر باشد به خاطر همین به شما پیشنهاد دادم اول در مورد گزینه ها اطلاعاتی رو کسب کنید و بعد از اون شروع به اورکلاک کنید
باز با این حال موفق باشید
امید وارم که بتونید FSB های بالاتر رو تجربه کنید
amir311
16-03-11, 19:44
اینهم ساخت بلاک واتر کولینگ ساخت خودمOnly the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
manhatan001
14-04-11, 05:02
من یه p5q3 و 2 گیگ رم ژل دارم. کولر سی پی یو هم هست.فقط نمیدونم چرا فرکانس رم که 1600 ولی ویندوز 1333 میخونه رو میبرم رو 1600 وسط بازی بعد از 2 3 ساعت سیستم هنگ میکنه؟
البته ویندوز سون 64 بیته
دوستان تنظیمات کامل میدونن دریغ نکنن
راستی سی پی یو q9400
power: 785 green
vga: 5870 giga
ViViD
14-04-11, 08:11
دوست عزیزم سلام و به انجمن خودتون خوش آمدید
آیا شما داخل بایوس میزان ولتاژ رم که روی رم ها نوشته شده رو اعمال میکنید؟ احتمالش هست بخاطر کمبود ولتاژ سیستم ناپایدار باشه
ViViD
14-04-11, 08:13
اینهم ساخت بلاک واتر کولینگ ساخت خودمOnly the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
بسیار عالی بود دوست عزیز
میشه بگید با چه دستگاهی این رو ساختید و هزینه ساخت اون به چه صورت بوده و تا حالا استفاده هم ازش داشتید کارایی اون در چه حد هست؟
amir311
14-04-11, 09:59
با سلام من خودم کارگاه تراشکاری و فرز کاری دارم برام هزینه ای نداشت
fearness
12-05-11, 13:24
....................
MT_Acm
17-08-11, 18:56
ببخشید من میخاستم ببینم نسبت زیادکردن ولتاژبه FSB چقدره ؟
اصلا در چه حالتی باید ولتاژو زیاد کرد ؟
ممنون
Mahdi_Moosavi
17-08-11, 21:23
ببخشید من میخاستم ببینم نسبت زیادکردن ولتاژبه FSB چقدره ؟
اصلا در چه حالتی باید ولتاژو زیاد کرد ؟
ممنون
این پست (Only the registered members can see the link) رو مطالعه کنید ... اگر بازم سوالی می مونه بپرسید ..
MT_Acm
18-08-11, 01:12
ببخشید من تازه کارم ولی فک کنم این ولتاژه NB باشه
من CPU voltage رو میگفتم ولی ممنون کلی چیز یاد گرفتم
من برای باره اول اور کردم که دما به 80 رسید
البته خودمم نفهمیدم چیکار کردم خاستم ببینم با یه فنه خوب میشه اینو پایدار کرد ؟
اگه میشه درباره این ولتاژها یه مقاله ای چیزی معرفی کنید
خیلی ممنون
Mahdi_Moosavi
18-08-11, 04:43
ببخشید من تازه کارم ولی فک کنم این ولتاژه NB باشه
من CPU voltage رو میگفتم ولی ممنون کلی چیز یاد گرفتم
من برای باره اول اور کردم که دما به 80 رسید
البته خودمم نفهمیدم چیکار کردم خاستم ببینم با یه فنه خوب میشه اینو پایدار کرد ؟
اگه میشه درباره این ولتاژها یه مقاله ای چیزی معرفی کنید
خیلی ممنون
تنظیمات کنونی شما به هیچ وجه Safe نیست ... گمان نمی کنم که پایدار هم باشه ... مشخصات کامل سیستمتون رو بگید تا قدم به قدم پیش بریم .. نسخه جدیدی cpu-z رو دانلود کنید و در حالت Default از 4 تب سمت چپ عکس بگذارید ...
مقاله ای در همین مورد مدتی پیش جمع آوری شده ... پابلیشش هم در وب سایت شهرسخت افزار داره مراحل پایانی رو طی می کنه ... فکر می کنم تا چند روز آینده آماده بشه ..
MT_Acm
18-08-11, 13:10
main: P5Q PRO asus
ram : kingmax 2x4gb 1066
vga :gts 250 calibre\
power ;GREEN 535
cpu : e8400 core 2
این
Cooler Master Hyper212plus
تا چه حد میشه باهاش اورکرد ؟
MT_Acm
19-08-11, 15:09
اینجا کسی جز اقای موسوی فعالیت نداره ؟
mehrdad_ab
20-08-11, 12:01
اینجا کسی جز اقای موسوی فعالیت نداره ؟
سلام
شما الان مشکلتون کجاست ؟
بی زحمت یه شات هم از قسمت SPD برنامه بزارین و به آرامی اور رو انجام بدین .
موقعی که به مشکل برخوردین بیان کنید تا اساتید راهنمائی کنن.
شروط اور پایدار و Safe رو دوستمون جناب موسوی توی مقاله هاشون بیان کردن .
این
Cooler Master Hyper212plus
تا چه حد میشه باهاش اورکرد ؟ اورکلاک پروفایل خاصی نداره و نمیشه گفت چند مگاهرتز میشه زد . به خیلی چیزا بستگی داره . از پاور سیستم گرفته تا بچ نامبر پردازندتون و مهمتر از همه مهارت کاربر.
MT_Acm
20-08-11, 22:03
این عکس از spd
من میخام بدونم کی باید به cpu ولتاژ اضافه داد
نسبتش با فرکانش چنده؟
ممنون جواب دادین
mohamad70
20-08-11, 23:01
این عکس از spd
من میخام بدونم کی باید به cpu ولتاژ اضافه داد
نسبتش با فرکانش چنده؟
ممنون جواب دادین
دوست عزیز نسبت خاصی نداره
اورکلاک باید قدم به قدم و با حوصله پیش بره
شما هر بار پردازندتون رو بین 100 تا 200MHz اور کنید . بعد وارد ویندوز بشید و با نرم افزارهای استرس مثل WPrime حدود 15 دقیقه
پردازنده رو تحت فشار قرار بدید اگر با بلو اسکرین یا ریست و هنگ مواجه شدید باید به پردازنده 50 تا 100 میلی ولت ولتاژ بیشتر بدید و مجددا تست بگیرید. ( در ضمن مواظب باشید ولتاژ از حدود 1.55 ولت فراتر نره که خطر داره !! :1. (27):)
به یاد داشته باشید که با افزایش FSB فرکانس رم هم افزایش پیدا خواهد کرد که باید از طریق DRAM Multiplier یا گزینه مشابه فرکانس رم رو نزدیک
به فرکانس اصلیش نگه دارید والا باید به رم هم ولتاز بدید تا باعث ناپایداری نشه.
MT_Acm
21-08-11, 01:02
wprime رو اجرا میکنم این ارور رو میده Only the registered members can see the link
بعد تو اور کردن بقیه تنظیمات رو رو حالت اتو بزارم ؟
ممنون از دوستان
mehrdad_ab
21-08-11, 11:39
wprime رو اجرا میکنم این ارور رو میده Only the registered members can see the link
ممنون از دوستان
تنظیمات رو تا چه حدی بالا بردین ؟
لطفاً دوباره شات بزارین .
با نرم افزار OCCT قسمت Linpak بزارین پردازنده 20 مین کار کنه
اگر ارور داد ، از CPU-z ( قسمت cpu-memory-sdp ) و قسمت سنسور برنامه اورست در حالت فول لود ( هنگام تست ) شات بزارین .
پ.ن:
تو آخرین شاتی که گذاشتن ، سیستم اور شده هست ، درسته ؟
فرکانس رم رو روی 800 تنظیم کنید . بیش از حد بالا رفته که باعث ناپایداری میشه .
MT_Acm
21-08-11, 12:07
خیر دوسته عزیز اور نیست Only the registered members can see the link ولی باز اون برنامه wprime ارور میده
امروز میرم یه Fan Cooler Master Hyper212plus (Only the registered members can see the link) میگیرم اورو شروع میکنم .
ببخشید من انقد سوال میپرسم بعضی مواقع کهاور میکنم از بازی میپره بیرون و اروره close the program رو میده و موس رو صفحه دسکتاپ فریم فریم حرکت میکنه ماله cpu usage بالاست ؟ چی کار باید کرد ؟
ممنون از همه
mehrdad_ab
21-08-11, 12:24
ممنون از دوستان
خیر دوسته عزیز اور نیست Only the registered members can see the link ولی باز اون برنامه wprime ارور میده
امروز میرم یه Fan Cooler Master Hyper212plus (Only the registered members can see the link) میگیرم اورو شروع میکنم .
ببخشید من انقد سوال میپرسم بعضی مواقع کهاور میکنم از بازی میپره بیرون و اروره close the program رو میده و موس رو صفحه دسکتاپ فریم فریم حرکت میکنه ماله cpu usage بالاست ؟ چی کار باید کرد ؟
ممنون از همه
شما اور رو شروع کنید ، ببینیم چی پیش میاد .
پیشنهاد می کنم قبل اور یکبار ویندوزتون رو عوض کنید و درایورها رو هم در صورت امکان با آخرین ورژن ارائه شده نصب کنید .
بایوس رو هم اگر ورژن جدیدی براش ارائه شده ، آپدیت کنید و دمای کارت گرافیک رو هم موقع بازی بیان کنید .
MT_Acm
21-08-11, 14:46
aدرایور ها و بایوس اپدیتن
دمای کارتم هم تو بازی 85 درجس
mehrdad_ab
21-08-11, 14:58
aدرایور ها و بایوس اپدیتن
دمای کارتم هم تو بازی 85 درجس
بعضی مواقع کهاور میکنم از بازی میپره بیرون و اروره close the program رو میده و موس رو صفحه دسکتاپ فریم فریم حرکت میکنه ماله cpu usage بالاست ؟ چی کار باید کرد ؟
تو همه بازیها اینجوریه ؟
مثلاً Pes2010 که بازی می کنید هم اینجوریه یا مثلاً Callof 6 که بازی میکنید اینجوری میشه ؟
MT_Acm
21-08-11, 15:09
call of 6 va 7
mehrdad_ab
21-08-11, 15:14
call of 6 va 7
تنظیمات گرافیکی رو روی پایینترین حد بزارین . گرافیکتون توان بازی با تنظیمات بالا رو نداره .
همچنین میزان مصرفی Cpu رو هم روی low تنظیم کنید .
بریم سراغ مشکلات اورکلاک تا این تاپیک از موضوع اصلیش خارج نشه .
درود بر شما ...
MT_Acm
30-08-11, 01:30
ببخشید میشه یه برنامه برای کنترل دور فن در حالته اور کلاک معرفی کنید .
با asus pc probe نمیشه با اور کلاک فنو کنترل کرد ممنون .
smartboy1569
30-09-11, 21:09
سلام خدمت دوستان و نويسندگان و دسدندرکاران اين سايت خوب و مفيد!!
اميدوارم که حال همگي خوب باشه!
راستش 4-5 روزي ميشه که دارم اينترنت رو زيرو رو ميکنم که بتونم cpu رو اورکلاک کنم.
مطالب زياده و تفکيک صحتش زمان ميبره و ... خلاصه وقت گيره!
مشخصات سيستمم رو در زير براتون مينويسم و تقاضا دارم که سريعا" راهنماييم کنين.فقط يه چيزي قبلش بگم اون اينه که من رو full hd 1920*1080 همه ي بازيهارو انجام ميدم و کارت گرافيکم با کابل hdmi 1.3 به LED متصل شده!!
مشخصات سيستم من :
vga : ati radeon hd 5770 gddr5
mainboard : asus p5p43td
ram : 2*4gig ddr3 a-data bus 1600(g) gaming serios dual
cpu : intel core 2 quad q8300 4mb cash 2.50 ghz 45 nm
power : 700 tsco real
LED : 22" lg
hdmi : 1.3a
cooler : stock
case fans : 4
خيلي ممنون ميشم هر چه سريعتر روش اورکلاک cpum رو بگين.بازم ممنون...!
lorn
09-05-12, 16:43
خوب جای تاسفه که می بینم این تاپیک نزدیک 7 ماه زیر خاک با توجه به اینکه زمانی که تو این فروم فعال بودم بهترین بود اینجا در نوع خودش ولی الان داره تاپیکاش ..........
بگذریم آقایون در اور کلاک سیستم زیر به مشکل برخوردم و نیازمند راهنمایی چون می دونم بعضی از دوستان همین پلتفرم و همین کانفیگ رو داشتن و کاملا آشنا هستن و می تونن کمک کنن ولید هاشون رو در hwbot دیدم به همین کانفیگ
کانفیگ :
DFI LANParty UT X58-T3eH8intel core i7 920
ocz 6gb 1333 1.65 platinium
cooler TT frio Advanced
خوب مشکل اینکه با این تنظیمات زیر تا 4.41 رفتم و تست پاس کردم ولی بیشتر از این نمی دونم چرا نمی ره هر کاری هم می کنم نمی شه
fsb=210
vcor =1.4
vtt=1.31
V ioh=1.19
فرکانس رم در این حالت 1260 و uncore رو فرکانس 2520 بصورت اتومات تنظیم شده
خوب دما در حالت عادی پس از بوت رو 49 هست بدون فشار و روی فشار هم نهایت تا 75 می ره
گزینه توربو خاموش نیست
چن سوال ================
1. اگر راهنمایی کنید به فرکانس بالاتر دست پیدا کنم
2. برای بدست آوردن مکس fsb هم راهنمایی کنید بنده با fsb 220 و ضریب 12 اصلا روشن نمی شه مجبورم باتری در بیارم
3. روش تغییر ولتاژ vtt رو کامل توضیح بدین چه زمانی نیاز افزایش داده بشه و........... ولتاژ مبهمی برام
پیشاپیش متشکر از دوستان :great:
Moein
09-05-12, 17:05
خوب جای تاسفه که می بینم این تاپیک نزدیک 7 ماه زیر خاک با توجه به اینکه زمانی که تو این فروم فعال بودم بهترین بود اینجا در نوع خودش ولی الان داره تاپیکاش ..........
بگذریم آقایون در اور کلاک سیستم زیر به مشکل برخوردم و نیازمند راهنمایی چون می دونم بعضی از دوستان همین پلتفرم و همین کانفیگ رو داشتن و کاملا آشنا هستن و می تونن کمک کنن ولید هاشون رو در hwbot دیدم به همین کانفیگ
کانفیگ :
DFI LANParty UT X58-T3eH8
خوب مشکل اینکه با این تنظیمات زیر تا 4.41 رفتم و تست پاس کردم ولی بیشتر از این نمی دونم چرا نمی ره هر کاری هم می کنم نمی شه
fsb=210
vcor =1.4
vtt=1.31
V ioh=1.19
فرکانس رم در این حالت 1260 و uncore رو فرکانس 2520 بصورت اتومات تنظیم شده
خوب دما در حالت عادی پس از بوت رو 49 هست بدون فشار و روی فشار هم نهایت تا 75 می ره
گزینه توربو خاموش نیست
چن سوال ================
1. اگر راهنمایی کنید به فرکانس بالاتر دست پیدا کنم
2. برای بدست آوردن مکس fsb هم راهنمایی کنید بنده با fsb 220 و ضریب 12 اصلا روشن نمی شه مجبورم باتری در بیارم
3. روش تغییر ولتاژ vtt رو کامل توضیح بدین چه زمانی نیاز افزایش داده بشه و........... ولتاژ مبهمی برام
پیشاپیش متشکر از دوستان :great:
دوست عزیز برای اینکه به BCLK بالاتری برسید باید PCI Frequncy رو افزایش بدید با توجه به مادربوردتون توانایی این کار رو دارید بهترین عدد برای شما 106 یا 107 هست اما خوب تا 120 هم می تونید ست کنید و مشکلی ندارید
نکته مهم حواستون به دما باشه چون این غول های دمایی به یک باره دمای زیادی میرسند و غیر قابل کنترل میشند و قضیه تشدید دما در این سی پی یو ها خیلی زیاد هست که باعث دمیج خوردن و صدمه دیدن سی پی یو خواهد شد
VTT رو بگردید توضیجات دقیقش رو توی این تاپیک دادم اما بهترین و نیازی که برای اورکلاک این سیستم شما به اون نیاز دارید بین 1.2 تا 1.32 هست و بسته به انکور افزایش و کاهش پیدا می کنه در صورتی که انکور بالا تست نمی کنید اصلا نیاز ندارید که VTT بالا بدید
در صورتی که این کار ها رو انجام بدید مشکلتون حل میشه و محدودیت اون دیگه مربوط به سی پی یوتون خواهد شد
موفق و پیروز باشید
lorn
09-05-12, 17:20
دوست عزیز برای اینکه به BCLK بالاتری برسید باید PCI Frequncy رو افزایش بدید با توجه به مادربوردتون توانایی این کار رو دارید بهترین عدد برای شما 106 یا 107 هست اما خوب تا 120 هم می تونید ست کنید و مشکلی ندارید
نکته مهم حواستون به دما باشه چون این غول های دمایی به یک باره دمای زیادی میرسند و غیر قابل کنترل میشند و قضیه تشدید دما در این سی پی یو ها خیلی زیاد هست که باعث دمیج خوردن و صدمه دیدن سی پی یو خواهد شد
VTT رو بگردید توضیجات دقیقش رو توی این تاپیک دادم اما بهترین و نیازی که برای اورکلاک این سیستم شما به اون نیاز دارید بین 1.2 تا 1.32 هست و بسته به انکور افزایش و کاهش پیدا می کنه در صورتی که انکور بالا تست نمی کنید اصلا نیاز ندارید که VTT بالا بدید
در صورتی که این کار ها رو انجام بدید مشکلتون حل میشه و محدودیت اون دیگه مربوط به سی پی یوتون خواهد شد
موفق و پیروز باشید
خوب من شنیدم 120 به کارت ممکنه صدمه بزنه درسته و شنیدم بهترین کارتی که تحمل این فرکانس رو داره 4890 درسته ؟ اگر از کارت pci از این قدیمیا استفاده کنیم دیگه می شه نگران این فرکانس نبود ؟
دما خطر رو ذکر می کنی برای cpu ؟ ( تو مادربرد گزینه حفاظت داره مثلا ست می کنی اگر به فلان دما رسید خاموش کن )
راستی آپدیت بایوس تاثیر داره چون بایوس اولیست و به بایوس 2010 آپ نشده
در ضمن رکوردهایی که رو ایر تا 4.7 یا 4.8 رفتن دیگه مربوط به بچ خوبه درسته وگرنه گرما که فکر نمی کنم......... خلاصه آدم وقتی اون رکورد ها رو می بینه گیج می شه
یعنی بچ خوب حرارت بیشتر تحمل می کنه ؟
در مورد دستیابی به fsb max هم راهنمایی کنید
شرمنده زیاد می پرسم :give_rose:
Moein
09-05-12, 19:06
خوب من شنیدم 120 به کارت ممکنه صدمه بزنه درسته و شنیدم بهترین کارتی که تحمل این فرکانس رو داره 4890 درسته ؟ اگر از کارت pci از این قدیمیا استفاده کنیم دیگه می شه نگران این فرکانس نبود ؟
دما خطر رو ذکر می کنی برای cpu ؟ ( تو مادربرد گزینه حفاظت داره مثلا ست می کنی اگر به فلان دما رسید خاموش کن )
راستی آپدیت بایوس تاثیر داره چون بایوس اولیست و به بایوس 2010 آپ نشده
در ضمن رکوردهایی که رو ایر تا 4.7 یا 4.8 رفتن دیگه مربوط به بچ خوبه درسته وگرنه گرما که فکر نمی کنم......... خلاصه آدم وقتی اون رکورد ها رو می بینه گیج می شه
یعنی بچ خوب حرارت بیشتر تحمل می کنه ؟
در مورد دستیابی به fsb max هم راهنمایی کنید
شرمنده زیاد می پرسم :give_rose:
دوست عزیز 120 زیاد هست حداکثر که به کارت بیاد همون 106 و 107 هست اگر بخوای دلیل کاملا علمیش رو می تونی از مهدی موسوی سوال کنی
دمای خطر برای سی پی یو بسته به خودت داره اما فکر کنم 70 دیگه زیاد هست با توجه به اینکه به احتمال زیاد همین الان هم رنگ سوکت های مادربوردت عوض شده!!!
خیر 4.7 و 4.8 مربوط به بچ های نرمال هست اکثر افراد به دلیل اینکه مادربورد PCI رو محدود به 102.9 می کنه و برای فرکانس بالا تر از اون نیاز به مد سخت افزاری دارند محدود میشند مادربرد های که جدید به بازار عرضه شدن نسل دوم X58 ها و کلاسیفید و مادربورد شما نیازی به این مد سخت افزاری نیست
در مورد صدمه زدن اطلاعی ندارم عزیز اما خود من اوایل برایی تست هام 119 قرار می دادم و با هر کارتی تست کردم و مشکلی برای هیچ کدوم از کارت های استفاده شده بوجود نیومد بعد از مدتی وقتی تست کردم پرفرمنس بالاتر رو روی 106 و 107 گرفتم
تا اونجا که یادم میومد وقتی که ضریب به 222 مرسید QPI Link fsat Mode از 8000 رد می شد و به همین دلیل نیاز به پهنای باند بیشتری بود که در سری جدید با افزایش این قابلیت این مشکل حل شد و دیگه نیازی به اون نداشت و حتی با کاهش فرکانس PCI در مادربورد های 1156 باعث افزایش کارایی کارت های مثل همون 4890 بودیم البته این موضوع تست شخصی بود و هیچ دلیل علمی بر اون بنده در هیچ جایی پیدا نکردم
پ ن : متاسفانه من درگیر امتحان هام هستم و در صورتی که دیر پاسخ گو هستم باید مرا به بزرگی خودت ببخشی
PUMAOC
09-05-12, 21:19
فقط امیر حسین بهت بگم vtt خیلی کم دادی. باید برای فرکانس بالاتر بزاری رو 1.48 اینا. اگر خواستی آن کورم بالا ببری باید بزام بیشتر ببری.
moer
19-05-12, 21:05
سلام
mb من
p8p67 asus
فن cpu
macho 2
من هر کاری کردم اون قطعه مشکی که پشت مادر برد باید نصب شه نصب شد
مشکلی نیست بدون اون نصب کنم؟
mehrdad_ab
20-05-12, 11:46
سلام
mb من
p8p67 asus
فن cpu
macho 2
من هر کاری کردم اون قطعه مشکی که پشت مادر برد باید نصب شه نصب شد
مشکلی نیست بدون اون نصب کنم؟
من عکس فن رو نتونستم پیدا کنم ؛
در نظر داشته باشین که اگر پایه های فن قراره به مادربرد پیچ بشه ، حتماً ببندید تا مادربرد آسب نبینه !
moer
20-05-12, 12:49
Amir_Hossien
11-12-12, 21:26
سلام می خواستم CPU E8400 رو با Abit IP35 PRo Xe اور کنم به نظر شما تا 4 مشکلی پیش نمیاد؟(با خرید یه کولر خوب) psu خودم بالای 700w
alksdj
11-12-12, 22:15
سلام می خواستم CPU E8400 رو با Abit IP35 PRo Xe اور کنم به نظر شما تا 4 مشکلی پیش نمیاد؟(با خرید یه کولر خوب) psu خودم بالای 700w
سلام آقا امیر گل
عزیزم تا 4 که میتونی اور کنی و مشکلی هم پیش نمیاد
اگر خواستی هماهنگ کن من در خدمتم
Amir_Hossien
12-12-12, 01:43
به!!! آقا مهدی ما به گلیه شما نمیرسیم باشه چشم حتما سوال داشتم مزاحم میشم مرسی از جواب
alksdj
12-12-12, 01:55
به!!! آقا مهدی ما به گلیه شما نمیرسیم باشه چشم حتما سوال داشتم مزاحم میشم مرسی از جواب
خیلی ممنون امیر جان
mohammad2284
06-04-13, 21:23
سلام خدمت دوستان
سیستمه بنده به شرح زیر هست:
asus p5p43td-pro
intel E5300
ram 2*2 gb rampage2 1600
مشکله من اینه که نمیتونم از 365402mhz بیشتر اور کنم.
فیل میشه. اینم عکس از بایوس
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
STUXNET
07-04-13, 07:55
سلام خدمت اساتيد
من مي خواستم CPU INTEL E5200رو اوور كنم
با نرم افزار ميشه اهنمايي فرماييد
pOWER 480 A-EU GREEN
RAM 2*1GB DDR2 667
MAINBOARD GIGA
ahmadeid1362
01-08-13, 22:46
سلام به اساتید ودوستان خودم اقا یه سوال داشتم که برام تقریبان مهمه واون اینکه راهی برای اور این سی پی یو i5 3550 روی این مادربرد بایوستار tp 67xe هست ...قبلن z77-d3hداشتم که کلاک هرهسته تا 3900 می رفت بالا اما اینجا نه
باتشکر
SOHR@B
11-06-14, 22:58
سلام به همه
نخست از همه یاران گرام که بهم کمک کردن خیلی تشکر میکنم
همونجوری که میدونین جهش کردیم رو پلتفرم اینتل ( تو تاپیک ای ام دی نتونستم رکورد خوبی بزنم )
حالا فک کنم عکسا گویای کار باشن
تغییراتی اگه باید اعمال بشه بفرمایید
پ . ن ولتاژ سی پی یو کدومه :)
اینم ولید
CPU-Z Validator 4.0 (Only the registered members can see the link)
nima_hl
12-06-14, 01:26
سلام به همه
همونجوری که میدونین جهش کردیم رو پلتفرم اینتل ( تو تاپیک ای ام دی نتونستم رکورد خوبی بزنم )
اینم ولید
ترکوندی دیگه :give_rose:
حدود 25% آورکلاک کردی بس نیست؟:1. (35):
اگر کافی نیست یه شات از تب mainboard بگذار تا ببینیم مادربردتون دقیقا چیه
alksdj
12-06-14, 01:38
سلام خدمت دوستان
سیستمه بنده به شرح زیر هست:
asus p5p43td-pro
intel E5300
ram 2*2 gb rampage2 1600
مشکله من اینه که نمیتونم از 365402mhz بیشتر اور کنم.
فیل میشه. اینم عکس از بایوس
سلام دوست عزیز سیستم شما چه اروری میده ؟ ( منطورم این هست با دیباگر ) یا بدون دیباگر هم بعد از اور چه اتفاقی رخ میده ؟:give_rose:
- - - Updated - - -
سلام خدمت اساتيد
من مي خواستم CPU INTEL E5200رو اوور كنم
با نرم افزار ميشه اهنمايي فرماييد
pOWER 480 A-EU GREEN
RAM 2*1GB DDR2 667
MAINBOARD GIGA
دوست عزیز پیشنهاد میکنم با بایوس اور کنید بهتر هست
اول باید مدل دقیق مادربورد رو بفرماید تا بهتر بشه راهنمایی کرد و سیتم خنک کنده cou :give_rose:
alksdj
12-06-14, 01:46
سلام به همه
اینم ولید
دوست عزیز طبق گفته آقا نیما اول باید مدل دقیق مادربورد رو مشخص کنید و یک چیز مهم رو هم در نظر داشته باشید که سیتم خنک کنده cpu رو جه در نظر گرفتید چون دما هم خیلی مهم هست اگر مدل خنک کنده رو هم دکر کنید ممنون میشم:give_rose:
SOHR@B
12-06-14, 10:52
سلام به همه و سپاس بابت کمک ها
این عکسای بایوس مادر برد
دوستان فقط خواهش میکنم تو نقل قول عکسا حذف کنین خیلی صفحه سنگین نشه
والا خدمت دوست گلم که برا خنک کننده پرسیده بودن عرض کنم که خنک کننده فن بزرگ هسته مسی هستش دیفالت
تو لود کامل هم تا 62 درجه بیشتر نرفت
چند تا سوال میمونه
1- ولتاژ سی پی یو کدومه :))
2- حداکثر تحمل حرارت سی پی یو چقدره؟
3- تا چقدر میتوم اور کنم؟
4-مادربر یه چیزایی داره در باره تغییر فاز اون یعنی چی؟
5-:11()::Love-ssa~! (1)::11():
nima_hl
12-06-14, 11:04
مدل مادربرد هنوز برای من نامشخص است
لطفا مدل دقیق مادربرد را در تب mainboard برنامه cpu-z ببینید و اعلام کنید ( مدلی که در پرایوت برام فرستادید اشتباه است )
SOHR@B
12-06-14, 11:39
مدل مادربرد هنوز برای من نامشخص است
لطفا مدل دقیق مادربرد را در تب mainboard برنامه cpu-z ببینید و اعلام کنید ( مدلی که در پرایوت برام فرستادید اشتباه است )
نیما جان درود
تو ولیدی که بالا لینک کردم داده بود خود سی پی یو زد
Motherboard
Model
Asus P5G41C-M LX
BIOS
American Megatrends Inc. - 0702 - 01/17/2011
CPU Socket
Socket 775 LGA
North Bridge
Intel G41 rev A3
South Bridge
Intel 82801GB (ICH7/R) rev A1
Motherboards - P5G41C-M LX - ASUS (Only the registered members can see the link)
سپاس:11():
nima_hl
12-06-14, 16:36
نیما جان درود
تو ولیدی که بالا لینک کردم داده بود خود سی پی یو زد
Motherboard
Model
Asus P5G41C-M LX
BIOS
American Megatrends Inc. - 0702 - 01/17/2011
CPU Socket
Socket 775 LGA
North Bridge
Intel G41 rev A3
South Bridge
Intel 82801GB (ICH7/R) rev A1
Motherboards - P5G41C-M LX - ASUS (Only the registered members can see the link)
سپاس:11():
متاسفانه مادربرد شما نمیتونه ولتاژ پردازنده را تغییر بده و تنها اندکی vtt و nb را میتوانید تغییر بدید که تاثیر زیادی در آورکلاک پردازنده ندارد
با همان ولتاژ بیس شما باید ماکزیمم فرکانس پایدار را بدست بیاورید که گمان میکنم این کار را انجام داده و به فرکانس حدود 3.8 رسیدید
AMD>INTEL
12-06-14, 16:45
c1e رو معمولا موقع اور باید دیسیبل کرد .
- - - Updated - - -
نیما جان vcore voltage قابل تغییره.عکس دوم رو ببین
این پردازنده اگر دما کنترل بشه تا fsb 370 و ولتاژ 1.376 میشه برد بالا
nima_hl
12-06-14, 17:03
- - - Updated - - -
امید جان کدام گزینه از عکس دوم را میفرمائید ؟
AMD>INTEL
12-06-14, 17:07
امید جان کدام گزینه از عکس دوم را میفرمائید ؟
عکس سوم vcore voltage
10478
nima_hl
12-06-14, 17:26
عکس سوم vcore voltage
10478
این قسمت هاردور مانیتوره و ولتاژ را نمایش میده ولی قابل تنظیم یا تغییر نیست :1. (26):
SOHR@B
12-06-14, 17:30
- - - Updated - - -
جناب امید کدوم گذینه رو فرمودین؟
متاسفانه مادربرد شما نمیتونه ولتاژ پردازنده را تغییر بده و تنها اندکی vtt و nb را میتوانید تغییر بدید که تاثیر زیادی در آورکلاک پردازنده ندارد
با همان ولتاژ بیس شما باید ماکزیمم فرکانس پایدار را بدست بیاورید که گمان میکنم این کار را انجام داده و به فرکانس حدود 3.8 رسیدید
نیما جان پس با این وجود که شما میفرمایید این اخر خطه درسته؟
AMD>INTEL
12-06-14, 17:36
نیما جان قابل تغییره . بگذار منوالش نگاه کنم بهت خبر میدم
- - - Updated - - -
جناب امید کدوم گذینه رو فرمودین؟
نیما جان پس با این وجود که شما میفرمایید این اخر خطه درسته؟
برادر اینقدر عکسهات کوچیکه آدم به اشتباه میندازه . نیما درست میگه من اشتباه گزینه رو دیدم . ولتاژ cpu رو تغییر پذیر نیست
باز بایوس جدیدترش رو بزن شاید فرجی شد
SOHR@B
12-06-14, 23:56
نیما جان قابل تغییره . بگذار منوالش نگاه کنم بهت خبر میدم
- - - Updated - - -
برادر اینقدر عکسهات کوچیکه آدم به اشتباه میندازه . نیما درست میگه من اشتباه گزینه رو دیدم . ولتاژ cpu رو تغییر پذیر نیست
باز بایوس جدیدترش رو بزن شاید فرجی شد
سپاس دوستان
بهادر جان بایوس اخرین ورژن هست که 702 هستش
فک کنم دیگه اخر خطه
ممنون از همه یاران و دوسیتان گرام
اگه بازم نظری بود به شدت استقبال میشه
AMD>INTEL
13-06-14, 00:26
یک برد ep45-ds3r یا هر برد دیگری که بتونی ولتاژ ر.و افزایش بدی تهیه کنی .میتونی به نتیجه عالی برسی با این cpu
AMD>INTEL
13-06-14, 00:34
یک بایوس مود شده برای این مادربرد هست .
به این نام
Asus P5G41-M-LX2-GB ver. 0501 : AMI
slic=Asus, slp=HP, method=ssv2, mod Suicide Solution, tested Suicide Solution
در حال پیگیری هستم
تو این فروم گذاشته شده . یک فروم ترکیه ایی هست . متاسفانه اکثر لینک ها invalid شدند
باید عضو بشید تا لینک رو بهتون بده
bia2olom
06-11-14, 20:51
سلام به همه دوستان
میشه بگین اورکلاک جریانش چیه و واسه چی این کار رو انجام میدیم؟؟؟
چون و زمینه سخت افزار واقعا من چیز خاصی نمیدونم...
مشخصات سیستم من هم اینهاست:
AMD>INTEL
06-11-14, 20:55
سلام به همه دوستان
آموزش کامل اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده Intel ( بخش اول ) (Only the registered members can see the link)
I M A N
06-11-14, 21:01
سلام به همه دوستان
سلام دوست عزیز . به نظر شما اطلاعاتی در این زمینه ندارین . این لینک رو ببینید (Only the registered members can see the link)
bia2olom
06-11-14, 21:01
آموزش کامل اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده Intel ( بخش اول ) (Only the registered members can see the link)
مرسی حاجی...:11():
bia2olom
06-11-14, 23:12
سپاس دوستان
بهادر جان بایوس اخرین ورژن هست که 702 هستش
فک کنم دیگه اخر خطه
ممنون از همه یاران و دوسیتان گرام
اگه بازم نظری بود به شدت استقبال میشه
مرسی از همه دوستان که به این زودی واب میدین...:11():
AMD>INTEL
06-11-14, 23:15
مرسی از همه دوستان که به این زودی واب میدین...:11():
اگر میخوای اصولی متوجه بشی اون مقاله اورکلاک سایت شهر سخت افزار رو با دقت مطالعه کن .
alksdj
06-11-14, 23:34
سلام به همه دوستان
سلام دوست عزیز
اورکلاک قطعات رو میشه از چند منظور نگاه کرد
1- برای بالا بردن بازدهی و قدرت سیستم ( در بازی ها و نرم افزار ها )
2- به منظور تست زدن قطعات و ( امتیاز جمع کردن برای تیم و کشور ایران در سایت hwbot ) :Love-ssa~! (1):
ولی این رو هم باید در نظر داشت که با یک سری اصول و قوائد اورکلاک کرد تا به قطعات آسیبی وارد نشود . دو دوست عزیز هم با راهنمایی هایی که کردن میشه یک اورکلاک خوب داشته باشیم
اگر خواستین و دوست داشته باشید میتونید به لینک زیر مراجعه کنید و در تیم شهر سخت افزار عضو شوید
با تشکر :give_rose:
Reza.Javani
19-01-15, 18:49
سلام دوستان cpu G3420 haswell قابلیت اور کلاک شدن داره ؟
p85-d3 giga قابلیت اورکلاک داره ؟
AMD>INTEL
19-01-15, 19:02
سلام دوستان cpu G3420 haswell قابلیت اور کلاک شدن داره ؟
p85-d3 giga قابلیت اورکلاک داره ؟
خیر امکان اور نداره دوست گرامی .
تاج
30-05-15, 12:25
سلام دوباره
میخوام i5 3470 که روی H77 بسته شده رو آور کنم
البته با کمک وراهنمایی دوستان/چون من بار اولیه که با این سری کار کردم و((نتونستم:1. (27):))وگرنه تقریبا همه نسلای قبلتر بخصوص Amd آورکلاک کردم واستفاده طولانی داشتم
اینو هر کاری کردم حتی تو حالت توربو خودش هم به3.6 نرسوندم:1. (28)::1. (28):
به اصطلاح اورکلاکر ها این چیپ non overclockable هست و برای اورکلاک تو این سری باید از چیپست های , Z75, Z77, Z68, P67 استفاده کرد .
اگر خیلی خوش شانس باشی از طریق BCLK بتونی 7 درصد اورکلاک کنی .
تاج
30-05-15, 13:00
به اصطلاح اورکلاکر ها این چیپ non overclockable هست و برای اورکلاک تو این سری باید از چیپست های , Z75, Z77, Z68, P67 استفاده کرد .
اگر خیلی خوش شانس باشی از طریق BCLK بتونی 7 درصد اورکلاک کنی .
نه//مگه دست خودشه:1. (8)::1. (8)::1. (8):
من کوتاه نمیام
بایوس سری Z بریزم امتحان کنیم
نشد یجور دیگه
بااااید بترکونم این INtelو
مرگ یه بار وشیون یه بار
مگه تا حالا شرکتی تونسته جلومون بایسته
آقا کم کم خبرش میدم
- - - Updated - - -
نه//مگه دست خودشه:1. (8)::1. (8)::1. (8):
من کوتاه نمیام
بایوس سری Z بریزم امتحان کنیم
نشد یجور دیگه
بااااید بترکونم این INtelو
مرگ یه بار وشیون یه بار
مگه تا حالا شرکتی تونسته جلومون بایسته
آقا کم کم خبرش میدم
عصبی هم نیستم/خواستم جو بدم:give_rose::love:
aligh22
16-07-15, 04:48
سلام
ببخشید واسه اور کردن کدوم سی پی یو بهتره e8400 یا e8600
ببخشید یه کم از زمان عقبیم.میخام عوض کنم قیمت 8600 خیلی بیشتره یکی 45 یکی 62 کدومو بگیرم؟مادر بورد p43de3l ازراک یه برنامه داره در مورد اور کردن کلی ولتاژ داره هیچی سرم نشد.:1. (28):ندارم 4 هستهای بخرم راهنمای کنید لطفا:11():
nima_hl
16-07-15, 09:25
سلام
ببخشید یه کم از زمان عقبیم.میخام عوض کنم قیمت 8600 خیلی بیشتره یکی 45 یکی 62 کدومو بگیرم؟مادر بورد p43de3l ازراک یه برنامه داره در مورد اور کردن کلی ولتاژ داره هیچی سرم نشد.:1. (28):ندارم 4 هستهای بخرم راهنمای کنید لطفا:11():
سلام
زمانی که شما اقدام به آورکلاک میکنید e8200 با e8700 تفاوت چندانی نداشته و بسته به قدرت مادربرد و خنک کننده تقریبا تا یک اندازه آور میشوند
بین این 2 پردازنده 8400 را بگیرید و اگر 8200 هم ارزونتر گیر آوردید آن را تهیه بفرمائید :wink:
AMD>INTEL
16-07-15, 12:47
سلام
نظرم روی E8400 هست .اورکلاک هم از بایوس انجام بدید . این راهنما کمک میکنه :
alksdj
16-07-15, 22:35
سلام
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در مورد اورکلاک همان طور که اساتید فرمودند عمل کنید . ولی چند نکته رو باید خدمتون عرض کنم . اول اینکه اورکلاکتون در جه سطحی هست ؟ برای یک اورکلاک خوب شما به یک پاور خوب یک مادربورد خوب یک کولینگ خوب و یکسری اطلاعات نیاز دارین که آقا امید گل براتون گذاشتن و میتونید از طریق اون تاپیک اقدام به اورکلاک کنید . در مورد cpu هم بستگی به شانستون داره یکسری cpu ها با بچ نامبر خیلی خوب هستن یکسری هم معمولی باید ببینید که cpu شما جز کدوم دسته هست . اگر سوالی داشتین من و بقیه دوستان درخدمتتون هستیم :11():
aligh22
17-07-15, 04:14
سلام
ممنون از شما عزیزان:give_rose:
مادربورد من نیمه حرفهای هست تا رم 1600 رو پشتیبانی میکنه.پاور 400 واقعی هست اگه سالم باشه تو فشار. کولینگ هم معمولی فن فوجی کورا نوشته روش وسطش مسی هست.من هنوز سی پی یو نخریدم میشه بفرمایید بچ نامبر کجاش نوشته؟ باید چند باشه تا خوب باشه؟
یه برنامه داره واسه اور که فرمودید از بایوس اور بشه عکسشو میذارم نظرتون بفرمایید.
ممنون:11():
alksdj
17-07-15, 13:29
سلام
ممنون از شما عزیزان:give_rose:
مادربورد من نیمه حرفهای هست تا رم 1600 رو پشتیبانی میکنه.پاور 400 واقعی هست اگه سالم باشه تو فشار. کولینگ هم معمولی فن فوجی کورا نوشته روش وسطش مسی هست.من هنوز سی پی یو نخریدم میشه بفرمایید بچ نامبر کجاش نوشته؟ باید چند باشه تا خوب باشه؟
یه برنامه داره واسه اور که فرمودید از بایوس اور بشه عکسشو میذارم نظرتون بفرمایید.
ممنون:11():
Only the registered members can see the linkبحث-و-تبادل-نظر-پیرامون-اورکلاکینگ-سیستم-های-intel-راهنمایی-رفع-اشکال-1-jpgOnly the registered members can see the linkبحث-و-تبادل-نظر-پیرامون-اورکلاکینگ-سیستم-های-intel-راهنمایی-رفع-اشکال-2-jpgOnly the registered members can see the linkبحث-و-تبادل-نظر-پیرامون-اورکلاکینگ-سیستم-های-intel-راهنمایی-رفع-اشکال-3-jpg
دوست عزیز با مطاله این تاپیک سوالتون در مورد بچ نامبر بدست میارین
:11():
Only the registered members can see the link 3%98%C2%A7%C3%9A%C2%A9-%C3%9A%C2%AF%C3%98%C2%B0%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C 3%9B%C2%8C-%C3%98%C2%A8%C3%9A%C2%86-%C3%99%C2%86%C3%98%C2%A7%C3%99%C2%85%C3%98%C2%A8%C 3%98%C2%B1-%C3%99%C2%BE%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%A7%C 3%98%C2%B2%C3%99%C2%86%C3%98%C2%AF%C3%99%C2%87-%C3%99%C2%87%C3%98%C2%A7-%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7-fsb-wall-%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%99%C2%84%C3%98%C2%A7-22445/
AMD>INTEL
17-07-15, 13:59
درباره بچ نامبر با مهدی جان alksdj و دوست خوبمون LORN هماهنگ کنید . زمان زیادی رو صرف پلتفرم 775 کردند .آموزش اورکلاک سایت هم مطالعه کنید که لینک دادم . اورکلاک در بایوس به مراتب موثرتر هست .
alksdj
18-07-15, 02:33
دوست عزیز تاپیک بچ نامبر اضافه شد
در مورد e8400 با بچ نامبر خوب باید سال 2008 و هفته 20 تا 23 باشه خوب هست باز هم باید تست کنید :give_rose::Love-ssa~! (1):
agh515
08-09-19, 15:28
سلام
از اونجایی که CPU من از مولتیپلایر 36 بالاتر نمیره من FSB رو تا 107 بردم بالا. به این تریتب کلاک cpu شده 3850 و برای رم شده 1710
بالاتر از 107 دیگه امکانپذیر نیست. کلی کار کردم کاملا پایدار بود و دما از 60 درجه بالاتر نرفت و متوسط رو 57 بود.
راهی هست بشه بالاتر از 107 رفت؟
این بالا بردن fsb آسیب نمیزنه به مادربورد و رم؟
LLC رو هم رو همون حالت Auto گذاشتم البته یبار رو High امتحان کردم فقط یکم دمابالاتر رفت البته نه خیلی تا حدود 62
البته سیستمم قدیمه خیلی برام مهم نیست. علت آورکلاک هم برای بتلفیلده که تو مولتی cpu باتلنک می شه. البته تو بازی بهتر شد بعد آورکلاک
Mb:asus p8p67
cpu:i5 2400
gpu:1060
ram:ddr3 1600
AMD>INTEL
09-09-19, 08:18
سلام
از اونجایی که CPU من از مولتیپلایر 36 بالاتر نمیره من FSB رو تا 107 بردم بالا. به این تریتب کلاک cpu شده 3850 و برای رم شده 1710
بالاتر از 107 دیگه امکانپذیر نیست. کلی کار کردم کاملا پایدار بود و دما از 60 درجه بالاتر نرفت و متوسط رو 57 بود.
راهی هست بشه بالاتر از 107 رفت؟
این بالا بردن fsb آسیب نمیزنه به مادربورد و رم؟
LLC رو هم رو همون حالت Auto گذاشتم البته یبار رو High امتحان کردم فقط یکم دمابالاتر رفت البته نه خیلی تا حدود 62
البته سیستمم قدیمه خیلی برام مهم نیست. علت آورکلاک هم برای بتلفیلده که تو مولتی cpu باتلنک می شه. البته تو بازی بهتر شد بعد آورکلاک
Mb:asus p8p67
cpu:i5 2400
gpu:1060
ram:ddr3 1600
سلام
رم رو باید دستی ست ست کنید . فرکانس رم رو باید کم کنید تا بتونید بالاتر ببرید
agh515
09-09-19, 14:05
سلام
رم رو باید دستی ست ست کنید . فرکانس رم رو باید کم کنید تا بتونید بالاتر ببرید
فرکانس رم کمتر کنم؟ کم کردم اما باز بالاتر از 107 نرفت دیگه.
برای رم خودش یه سری فرکانس ثابت داده که براساس fsb تغییر میکنه و الان تو این محدوده 1420 هست و 1721.
چه کنم؟ اگه بزارم رو 1400 بد نیست؟
این افزایش fsb تو طولانی مدت اثر منفی نداره؟ چون می خوام با همین تنظیمات بازی کنم
اینم نتیجه تست استرس به مدت 50 دقیقه
22998
AMD>INTEL
09-09-19, 15:35
فرکانس رم کمتر کنم؟ کم کردم اما باز بالاتر از 107 نرفت دیگه.
برای رم خودش یه سری فرکانس ثابت داده که براساس fsb تغییر میکنه و الان تو این محدوده 1420 هست و 1721.
چه کنم؟ اگه بزارم رو 1400 بد نیست؟
این افزایش fsb تو طولانی مدت اثر منفی نداره؟ چون می خوام با همین تنظیمات بازی کنم
اینم نتیجه تست استرس به مدت 50 دقیقه
22998
پردازنده شما ضریب بسته است یعنی اورکلاک در همین حده
اگر قصد اورکلاک داری . پردازنده ضریب باز تهیه کنید .
اینتل محدودیتی ها ایجاد کرده یعنی پردازنده باید حتما سری k باشد و مادربرد ترجیحا با چیپست سری z باشد که بتونید اورکلاک در حد مطلوب داشته باشید .
amir7899
06-12-19, 18:53
دوستان لطفا یه راهنمایی بفرمایید من یک cpu e2200 دوهسته ای دارم مادربرد سیستمم p5kplc/1600 هست رمم هم دوتا 2گیگ که جمعا میشه چهارگیگ ddr2 هست میخواستم نهایت اورکلاک که این cpu جواب میده رو بهم بگید ممنون میشم من وقتی نمظیمات بایوس رو روی 30% overclock میزارم سیستم خاموش میشه و ارور میدهد overclock fail
AMD>INTEL
16-12-19, 09:22
دوستان لطفا یه راهنمایی بفرمایید من یک cpu e2200 دوهسته ای دارم مادربرد سیستمم p5kplc/1600 هست رمم هم دوتا 2گیگ که جمعا میشه چهارگیگ ddr2 هست میخواستم نهایت اورکلاک که این cpu جواب میده رو بهم بگید ممنون میشم من وقتی نمظیمات بایوس رو روی 30% overclock میزارم سیستم خاموش میشه و ارور میدهد overclock fail
سلام
همینطوری نمیشه اورکلاک کرد .
شما باید پله به پله فرکانس رو بالا ببرید . وقتی پردازنده اورکلاک میشه فرکانس رم هم بالا میره . شهر سخت افزار یک مقاله در این باره دارد
Mrsaeed1992
07-05-20, 19:17
سلام دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه cpu E5300 رو با فن خودش تا چه مقدار میشه اور کرد؟ مشخصات بایوس هم میذارم لطفا تو تنظیم مقادیر راهنماییم کنید23549