PDA

مشاهده نسخه کامل : سوالی در مورد چند آپشن بایوس

Overclocker
28-09-08, 18:45
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Labyrinth
29-09-08, 18:12
من این تایپک رو ندیده بودم وگرنه تا الان جواب رو داده بودم :great:
گزینه یک مربوط میشه به تنظیمات هر یک از درگاه های رم بصورت جداگانه
گزینه دو توی این قسمت شما تعیین میکنید اول با چه تایمینگی بالا بیاد اگر نشد گزینه دوم و تاینگ دوم و اگر نشد تایمینگ سوم
گزینه سوم هم مربوط میشه به تنظیمات کنرولی رم و ولتاژ شارژکه شما تایین میکنید تا چقدر اگر رم ولتازکم داشت شارژش کن و گزینهای مربوط به Ai که مربوط به همهانگ سازی رم با چیپ و از این قبیل کار ها میشه

در مورد گزینه دوم این رو هم اضافه کنم این عملیات درصورتی که بوت ناموفق باشه انجام میشه

سوال دیگه ای بود در خدمتم :yes:

Dark Devil
29-09-08, 20:32
شما مطمئنی قسمت دوم رو درست توضیح دادیدن؟!
تا اونجا که مشخصه این ها بقیه تایمینگ ها نظیر Read to Write و Write to read و Read to Read و .... هستن!

Overclocker
29-09-08, 20:41
امیر جون مرسی :11():

در مورد گزینه یک توضیح بدهید که برای چه کاری است چه خاصیتی داره و.... توضیح کلی :1. (38):

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

در مورد گزینه ی 2 که Dram Static Read Control هست هم توضی کامل ؟ و در 3 حالت میشه تنظیمش کرد >> فعال غیر فعال آتوماتیک

و Dram Read Training هم واسه چیه توضیح کامل ؟ این هم مثل گزینه ی قبلی در همان 3 حالت قابل تنظیم هست .

Mem OC. Sharger چیست توضیح کامل ؟ و باز هم مثل قبلی در همان 3 حالت قابل تنظیم میباشد .

و Ai Clock Twister توضیح کامل و در حالات زیر قابل تنظیم میباشد :

و آخرین آپشن که Common Performance Level میباشد چیست توضیح کامل ؟ و تصویری از آن :

ممنون:11():

Labyrinth
29-09-08, 20:42
شما مطمئنی قسمت دوم رو درست توضیح دادیدن؟!
تا اونجا که مشخصه این ها بقیه تایمینگ ها نظیر Read to Write و Write to read و Read to Read و .... هستن!

چرا میزنی :1. (28): خوب من قبلا هم گفتم زیاد با بایوس سری Q آشنا نیستم :hmm2:
حسین جان اگر مین تور رو داشتم بهت میگفتم ولی ....

Labyrinth
29-09-08, 20:45
الان میترسم بگم دوباره سوژمون کنه این DarkDevil

Dark Devil
29-09-08, 20:48
چرا میزنی :1. (28): خوب من قبلا هم گفتم زیاد با بایوس سری Q آشنا نیستم :hmm2:
حسین جان اگر مین تور رو داشتم بهت میگفتم ولی ....

اختیار داری عزیز زدن چیه؟!:1. (38):
بنده فقط این نکته رو متذکر شدم:1. (26):

Overclocker
29-09-08, 21:15
پس نتیجه میگیریم که :

سره بنده بی کلاه ماند :1. (28):

یعنی کسی نیست که بدونه اینها واسه چی هستند !!!!؟؟؟؟

:give_rose:

Labyrinth
29-09-08, 21:27
حسین جان من در اولین فرصت توضیحات رو میدم فقط سیدمهدی و Darkdevil مطلب رو کامل کنن و اگر اشتباه گفتم تصحیح کنن :give_rose: