PDA

مشاهده نسخه کامل : بهترین بازی های کامپیوتر در راهند اگر کسی نیاد اخبار جدید از دستش میره

mohammad amin
10-04-08, 22:01
من برای شروع خبها از فیلمهایی که از بازی گرفته شده اند یا بلاکس می نویسم بعد اخبار بازی صفحه پایینترش می گذارم
اولین خبر مهم در مورد یک فیم جالب به نام Prince of Persia است کمتر کسی است که این بازی را تمام نکرده یا اسمش را نشنیده

دومین خبر هم از فیلم و هم از بازی بامزه Ice Age 3 یا همان عصر یخبندان 3 که میخواد وارد بازار شه من که از دمو کارتونش خوشم امود واقعا مثل همیشه بامزه بود من که از خنده روده برشدم
Only the registered members can see the link
فیلم Hellboy II: The Golden Army Movie Stil در راه است

mohammad amin
10-04-08, 22:07
فکر کنم بهترین بازی استراتیژی امسال Tom Clancy's EndWar Artworks باشه پون که هر وقت Tom Clancy's یک بازی را نوشته آن بازی و فیلم جزء بهترین بازی ها شده

mohammad amin
10-04-08, 22:18
بازی Mass Effect PC که دوستان خبر جدیدی بر مبنای تاخیر این بازی دادند این بود که در اروپا تاخیر میفتد
که این واقا جالب بود

mohammad amin
10-04-08, 22:22
این اواخر خیلی در سایت های خارجی حرف بهترین بازی 2008 که بیشتر سایت ها به بازی Fallout 3 Progress Report رای مثبت دادند من هم به آنها احترام گذاشته این بازی برای دو کنسول و pc می آید

mohammad amin
10-04-08, 22:25
بالاخره Assassin's Creed pc به بازار عرضه شد که همین روزهاست که به ایران بیاید منتظر اخبار بازی کامپیوتری باشید در سایت گیم اسپات از 10 بهش دادند 8.5 که از 7.5 که به کنسولها داده بودند بهتر بود

mohammad amin
10-04-08, 22:41
سری جدید Battlefield: Bad Company در راه است که بد نیست بازی خورها بدانند

PCminister
10-04-08, 22:46
بالاخره Assassin's Creed pc به بازار عرضه شد که همین روزهاست که به ایران بیاید منتظر اخبار بازی کامپیوتری باشید در سایت گیم اسپات از 10 بهش دادند 8.5 که از 7.5 که به کنسولها داده بودند بهتر بود

محمد جان این بازی برای PC به ایران رسیده و در این انجمن هم قرار داده شده:

با تشکر.

bamy
11-04-08, 06:53
فکر کنم بهترین بازی استراتیژی امسال Tom Clancy's EndWar Artworks باشه پون که هر وقت Tom Clancy's یک بازی را نوشته آن بازی و فیلم جزء بهترین بازی ها شده

ای بابا بلاخره این بازی واسه PC هم تایید شد؟؟؟!!!:cry:

حالا من کلی ضایع شدم که :1. (28):........ پیش دوستام کلی پز داده بودم.....:whistle:

خدا کنه GTA IV واسه PC نیاد ... اگه بیاد که دیگه .... :gasp:

mohammad amin
11-04-08, 20:05
من میدونمAssassin's Creed مال PC دزدیش اومده و مشکلات از بازی خارج شدن مشکل باگ گرافیکی و ... داشته اما این نسخه اینایی که گفتم نداره