سلام خدمت دوستان
تا حالا این دوستان ایدی شون رو دادن و کسایی که روی سرور garena ایدی ندارن ولی علاقه دارن بگن راه نمایی می کنیم :) (خیلی راحته)
Roozbeh71
jagvar
Ir.Lord
Lord_td
cao-caox
که همین طور که مشاهده می کنین چهار نفر هستیم
(محمد جان داداشت رو معرفی کنید :wink:)
بنده این عزیزان رو براشون درخاست اضافه دادم اما نمی دونم چرا هنوز اضافه نشودن وقتی 5 نفر کامل شدیم یه سر بریم همدیگرو محک بزنیم:yes:
:11():
roozking
08-07-09, 20:48
اقای عزیز اگه میشه اسم ایدی من رو از The K!NG به Roozbeh71 تغییر بده ... ممنون
mohi951753
08-07-09, 22:20
من تازه تو اين سايت ثبت نام كردم اما خيلي وقته با gerna واركرافت بازي مي كنم اين آيدي منه تو gerna:
mohi951753
اگه كسي خواست بگه قرار بزاريم با هم آنلاين بازي كنيم:yes::1. (5):
mohi951753
08-07-09, 22:48
بچه ها من حوصلم سر رفت از بس با سرور هاي خارجي بازي كردم چند تا از بچه ها پايه باشن با هم يه گيم بزنيم براي تنوع از سرورهاي خارجي:yes::great:
Jagvar
08-07-09, 23:17
سلام خدمت دوستان عزیز
مثل این که یه هم تیمی جدید داریم (البته هنوز شروع به کار نکردیم :love:)
لیست اعضا به صورت زیر شد تا به الهان
Roozbeh71
jagvar
Ir.Lord
Lord_td
cao-caox
mohi951753
(بنده خودم مشکل دارم برای اضافه کردن دوستان توی لیست، من برا همه پیغام داد اما تا به حال یک نفر هم به لیست بنده اضافه نشده!!
cao-cao شما اگه می دونینی مشکل چیه کمکتون رو از ما دریغ نکنید:give_rose: )
roozking
09-07-09, 13:11
یه clan فقط 6-7 نفر باشن بسه ... دیگه فوقش 8 نفر ... که اگه کسی غایب بود اون یکی بجاش بازی کنه .
Musketeer™ Pro
09-07-09, 23:15
برادر سهراب داداش کوچیکم میاد جی جی. بازیش بد نیست، خودم نمیرسم بیام، ما مخلصیم
Musketeer™ Pro
09-07-09, 23:16
والا داداش من اکانتش تو جی جی همین musketeer هست! چون اکانت خودمه دادم بهش. مثلا فردا صبح یحتمل میاد
mohi951753
09-07-09, 23:36
راستي بچه ها من تخصصم در هيروي تراكسس هست با هيروهاي ديگه خوب نمي تونم بازي كنم (در مقايسه با تراكسس)اينو گفتم بدونين من هيروي مورد علاقم چيه:wink:
mohi951753
09-07-09, 23:43
بچه هايي كه واركرافت بازي ميكنين من تو گيم نت يه مپ ديدم كه يه مشت سرباز از داخل يه تونل ميومد بيرون و ما هم بايد با استفاده از برجك هاي تيراندازي اون ها رو مي كشتيم خيلي باحال بود اگه كسي ميدونه چيه اسمشو يا لينك دانلودشو بگه تا من و بچه ها دانلود كنيم و حسابي لذت ببريم
Jagvar
09-07-09, 23:47
roozking جان حق با شماست ولی هر کی دوست داره تا بیاد با هم بازی کنیم.واعضای تیم هم بعد از یه مسابقه معلوم می شه (بنده هم مثل دیگر دوستان هستم و اصلا نمی گم که من از الان عضو تیم هستم چون بعد از بازی اساتید می بینن بعد عضو تیم مشخص می شه)
و یه نکته دیگه این که امروز Ir.Lord\Lord_td به لیست بنده اضافه شد:great:
و احتمالا یه هم تیمی جدید داشته باشیم:love:و داره کم کم را می یفته و اون کسی نیست بجز>>>>>Destiny (Only the registered members can see the link) عزیز
و این هم یه ریپلای با ایشون توی روم 3 ایران
(به دلایلی 2v2رفتیم )
مپ:6.61
پچ:1.21
سردار: panda
Only the registered members can see the link
(اساتید لطف کنن نظر یادشون نره)
البته یه نکته ی ریز توی بازی هستش که البته من گفتم اما اجرا نشد و هیچ سوع نیت نسبت به بنده نکنید:whistle:
یه نکته ی دیگه یادم رفته بود ایشون هم هستن (داداش محمد جان)musketeer
Jagvar
09-07-09, 23:52
بچه هايي كه واركرافت بازي ميكنين من تو گيم نت يه مپ ديدم كه يه مشت سرباز از داخل يه تونل ميومد بيرون و ما هم بايد با استفاده از برجك هاي تيراندازي اون ها رو مي كشتيم خيلي باحال بود اگه كسي ميدونه چيه اسمشو يا لينك دانلودشو بگه تا من و بچه ها دانلود كنيم و حسابي لذت ببريم
مهی جان من احتمال می دم td رفته باشین حالا چه مپیو نمی دونم
mohi951753
10-07-09, 00:03
نه آخه خونه ي يكي از دوستامم ديده بودم قبلا اما اين ورژن جديد ترش بود به هر حال اگه كسي داره بزاره اگه زارين ممنون ميشم:love::1. (40)::11():
mohi951753
10-07-09, 00:06
راستي چرا از مپ 6.61b استفاده نمي كنين ؟
Jagvar
10-07-09, 00:09
راستي چرا از مپ 6.61b استفاده نمي كنين ؟
راستش بنده متوجه نشدک که او مده!!
roozking
10-07-09, 01:22
اهان پس اعضای تیم از بین یک لیست بلند و والا انتخاب میشن ... خوبه اینطوری بهترین ها معلوم میشن .
roozking
10-07-09, 01:53
panda خوب بود .. ولی اون Chaos Knight هر کی بود مثل اینکه خیلی تازه وارد بود .
Labyrinth
10-07-09, 08:30
Chaos Knight من بودم تازه هنوز یک هفته نیست شروع کردم من Dota بازی نمی کردم و تازه شروع کردم
ولی هرکسی خواست حاضرم DDay دو به تک بزنم :1. (38):
roozking
10-07-09, 16:27
اگه یک هفته است شروع کردی پس خیلی خوب بود ... چون من تا 1 ماهه اول sang yasha رو نمیشناختم ... lol haha
roozking
10-07-09, 17:05
یه ریپلی از خودم میزارم چون کسی نبود 3v3 استارت کردیم .
من تو این بازی Razor بودم که وسطای بازی switch کردم رفتم تیم 2 ...
خوشحال میشم نظرتون رو بگید .
Jagvar
10-07-09, 20:44
یه ریپلی از خودم میزارم چون کسی نبود 3v3 استارت کردیم .
من تو این بازی Razor بودم که وسطای بازی switch کردم رفتم تیم 2 ...
خوشحال میشم نظرتون رو بگید .
دوست عزیز من هر چی تلاش کردم نتونستم دانلود کنم اگه می شه توی این سایت آپ کنید ممنون می شم:great:
roozking
10-07-09, 21:22
این ریپلی رو امروز بازی کردم که Shadow Shaman بودم توصیه میکنم اول اینو ببینید ... patch 1.21
اینم همون ریپلی Razor که خواستید ... patch 1.21
جفت بازی ها 3v3 ...
mohi951753
10-07-09, 22:22
nدوست عزيز من پچ 1.22 دارم نمي تونم اينا رو ببينم راستي شما كه پچ 1.21 داريد چه طور با garena بازي مي كنيد؟:1. (27)::1. (27):
roozking
10-07-09, 22:41
من 1.23 هم دارم ... ولی اینبار با patch 1.21 رفتم دیدم Host هست پریدم توش ... lol
Jagvar
11-07-09, 00:05
nدوست عزيز من پچ 1.22 دارم نمي تونم اينا رو ببينم راستي شما كه پچ 1.21 داريد چه طور با garena بازي مي كنيد؟:1. (27)::1. (27):
دوست عزیز توی لینک زیر یه برنامه 100mb هستش بگیر مشکلت حله از لحاظ پچ ها 1.23و 1.22 و 1.21 رو با هم داره خیلی برنامه جالبیه ببینید لینک رو
البته من هم امروز با یکی از اساتید آشنا شدم (cao-caox) ،که با هم بازی کردیم و لبته با ختیم ببینید نظر بدین
3v3
1.23
و دیگه خبری نیست
roozking
11-07-09, 17:35
دوست عزیز توی لینک زیر یه برنامه 100mb هستش بگیر مشکلت حله از لحاظ پچ ها 1.23و 1.22 و 1.21 رو با هم داره خیلی برنامه جالبیه ببینید لینک رو
البته من هم امروز با یکی از اساتید آشنا شدم (cao-caox) ،که با هم بازی کردیم و لبته با ختیم ببینید نظر بدین
3v3
1.23
و دیگه خبری نیست
omniknight یه Hex میگرفت تموم بود . تعجب کردم که omniknight رو میخواست DPS کنه با SANG YASHA ... اصلا Omni همیشه باید ساپورتر باشه ...
SOHR@B
11-07-09, 18:50
omniknight یه Hex میگرفت تموم بود . تعجب کردم که omniknight رو میخواست DPS کنه با SANG YASHA ... اصلا Omni همیشه باید ساپورتر باشه ...
عزیزم همیشه این شرایطه که معلوم میکنه چه ایتمی بسازی
وقتی 8 ثانیه سایلنسی تو بازی 3به 3 که باید 2 تا هرو دیگرو ساپورت کنی هکس به کارت میاد؟
وقتی یکی از بازی دراپ میشه همیشه بازی اگه تو تیم مقابل یه اگیلیتی باشه و یه استرنج که 40 درصد ائورا اتک اسپید داره
5 ثانیه هکس تو وقتی نتونی استفاده کنی یا ارمور 1000 کنی یا هیل کنی به چه کاری میاد؟
دوشت من قبل از همه چی یه بار دیگه ریپلی رو نگاه کن
انتقاد خوبه سازنده باشه
من اگه بازی همینطور ادامه داشت رادیانس میرفتم نه سنج یاشا ولی این شرایط تو بازی بود اشتبام این بود که شیوا نرفتم
Enemy
11-07-09, 19:52
سلام به همه ! الان بازیم تموم شد و اومدم که براتون Replay بزارم !
خوب این بازی اول 5vs.5 بود که تبدیل شد به 2vs.2 !!! :lol:
نسحه بازی : 1.21
نسحه مپ : 6.59d
سایز : 500kb
دانلود : مستقیم
دانلود (Only the registered members can see the link)
افرای تیم 1 همه از دوستان خوبم تو سایت Only the registered members can see the link و کلن {O.W] هستن !!
بنا به شرایط بازی من رفتم تیم 2 !
درسته در آخر باختم وقتی رفتم تیم 2 اما کاری نمی شد کرد ( البته این همه بازیم نیست ! منظوزم اینه بازیم از اینی که بازی کردم بهتره ) ! منتظز انتقادات و نظر های شما هستم !
Jagvar
11-07-09, 23:05
این ریپلی رو امروز بازی کردم که Shadow Shaman بودم توصیه میکنم اول اینو ببینید ... patch 1.21
اینم همون ریپلی Razor که خواستید ... patch 1.21
جفت بازی ها 3v3 ...
سلام به تمام دوستان عزیز
روزبه جان خیلی کارت بیسته خوشم اومد . ریپلای اولی خیلی چیز جالبی بود کلا سر گرم شدم
اما انتقاد: بنده که چیزی ندیدم :cool:
اما ریپلای دومی خیلی جالب بود اما یکم خوش شانس بودین اولین نکته این بود که ایتم هایی که برای هیرو گرفته بودین جالب نبود و تازه همون اولش خیلی شانس با شما یار بود که با خون کم در رفتین به نظر بنده این دوتا ایتم خیلی برا رازور ظروری (البته بنده با حرف cao-caox موافقم که نسبت به شرایت بازی ایتم بست ولی این ایتم ها همیشه برا رازور لازمه) اول این یکیOnly the registered members can see the link و بعدی هم اینهOnly the registered members can see the link اگه این دوتا رو می بستین دیگه هر دو هیرو رو با هم می زدین
اما یه نکته ی دیگه هم هست و اون متناسب با موقیت هستش اگه این روOnly the registered members can see the link می گرفتین دیگه هیچی جلو شما رو نمی گرفن
و کار خوبی کردین که اینOnly the registered members can see the link رو گرفتین اما یه کم دیر این کار رو کردین (البته شرمنده همش میگم این، آخه حوسله دمبال اسمشون گشتن رو ندارم:whistle:)
و نمی خوام تمام ایتم هایی که برای رازور خوبه رو لیست کنم چون می دونم شما بیشتر از بنده می دونید چی براش خوبه فقط برای این بازی گفتم (به جز دوتا اولی)
mohi951753
12-07-09, 00:21
بچه ها من يه خورده تو آيتم هاي تراكسس مشكل پيدا كردم تو بازي نمي دونم كدومو بگيرم چون تعداد آيتم هاي تراكسس كه لازم داره زياده و بنده نمي دونم از كجا شروع كنم هرجا هم گشتم هر كدوم يه آيتمي رو معرفي كرده بودن از آقاي cao-caox و ديگر اساتيد مي خوام كه يكم تو آيتم هاي تراكسس كمكم كنيد البته بگم آيتم هاي اوليه رو مي دونم:1. (5)::1. (5):اما مشكلم تو ادامه بازيه چون هركس براي ادامه بازي با تراكسس يه آيتمي پيشنهاد كردم تو سايت هاي ديگه:cry::cry::cry::1. (28)::1. (2):اگه ميتونيد كمكم كنيد راستي ريپلي هاي همتونم خيلي خوب بود و حسابي لذت بردم اما چند تا نقطه ضعف داشت كه الحمد الله بچه ها گفتن:cool:
roozking
12-07-09, 12:57
عزیزم همیشه این شرایطه که معلوم میکنه چه ایتمی بسازی
وقتی 8 ثانیه سایلنسی تو بازی 3به 3 که باید 2 تا هرو دیگرو ساپورت کنی هکس به کارت میاد؟
وقتی یکی از بازی دراپ میشه همیشه بازی اگه تو تیم مقابل یه اگیلیتی باشه و یه استرنج که 40 درصد ائورا اتک اسپید داره
5 ثانیه هکس تو وقتی نتونی استفاده کنی یا ارمور 1000 کنی یا هیل کنی به چه کاری میاد؟
دوشت من قبل از همه چی یه بار دیگه ریپلی رو نگاه کن
انتقاد خوبه سازنده باشه
من اگه بازی همینطور ادامه داشت رادیانس میرفتم نه سنج یاشا ولی این شرایط تو بازی بود اشتبام این بود که شیوا نرفتم
lol
شما لول 2 تون رو بندازید رو خودتون ببینم کی میخواد شما رو silence کنه ...
لول 2 رو میننداختی رو خودت میرفتی جلو با یارات فقط خون و مانا میدادی و Hex میکردی ...
roozking
12-07-09, 13:05
سلام به تمام دوستان عزیز
روزبه جان خیلی کارت بیسته خوشم اومد . ریپلای اولی خیلی چیز جالبی بود کلا سر گرم شدم
اما انتقاد: بنده که چیزی ندیدم :cool:
اما ریپلای دومی خیلی جالب بود اما یکم خوش شانس بودین اولین نکته این بود که ایتم هایی که برای هیرو گرفته بودین جالب نبود و تازه همون اولش خیلی شانس با شما یار بود که با خون کم در رفتین به نظر بنده این دوتا ایتم خیلی برا رازور ظروری (البته بنده با حرف cao-caox موافقم که نسبت به شرایت بازی ایتم بست ولی این ایتم ها همیشه برا رازور لازمه) اول این یکیOnly the registered members can see the link و بعدی هم اینهOnly the registered members can see the link اگه این دوتا رو می بستین دیگه هر دو هیرو رو با هم می زدین
اما یه نکته ی دیگه هم هست و اون متناسب با موقیت هستش اگه این روOnly the registered members can see the link می گرفتین دیگه هیچی جلو شما رو نمی گرفن
و کار خوبی کردین که اینOnly the registered members can see the link رو گرفتین اما یه کم دیر این کار رو کردین (البته شرمنده همش میگم این، آخه حوسله دمبال اسمشون گشتن رو ندارم:whistle:)
و نمی خوام تمام ایتم هایی که برای رازور خوبه رو لیست کنم چون می دونم شما بیشتر از بنده می دونید چی براش خوبه فقط برای این بازی گفتم (به جز دوتا اولی)
ممنون از انتقادت .. اما .. شما میگی monkey .. وقتی هیروی طرف Storm مانای بی نهایت داره و با لول 6 خودش از هر کسی فرار میکنه من چرا مانکی برم ؟ shadow feind هم که هیچی ...
ایتم بعدی که گفتید Deso یا همون شمشیر خونی اگه میگرفتم که خب orb effect ایتم Eye of skadi از بین میرفت ...نمیشه که .
assualt هم شاید خوب بود ولی قبول کن تو بازی خیلی چیزا به فکر ادم نمیاد ...
در ضمن اینو از من داشته باشید واسه Razor هیچ چیز بهتر از sanj yasha + eye of skadi نیست .تو 5v5 مخصوصا
Jagvar
12-07-09, 13:34
سلام به همه ! الان بازیم تموم شد و اومدم که براتون Replay بزارم !
خوب این بازی اول 5vs.5 بود که تبدیل شد به 2vs.2 !!! :lol:
نسحه بازی : 1.21
نسحه مپ : 6.59d
سایز : 500kb
دانلود : مستقیم
افرای تیم 1 همه از دوستان خوبم تو سایت Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) و کلن {O.W] هستن !!
بنا به شرایط بازی من رفتم تیم 2 !
درسته در آخر باختم وقتی رفتم تیم 2 اما کاری نمی شد کرد ( البته این همه بازیم نیست ! منظوزم اینه بازیم از اینی که بازی کردم بهتره ) ! منتظز انتقادات و نظر های شما هستم !
بنده یه چیز رو همیشه می گم و اون اینه که زمانی که فرصت دارین ازش استفاده کنید.
شما و دوستتون خوب یه چند مدت بازی رو تو دست گرفتین اما توی این مدت یه کم مغرور شدین و فکر کردین هنوز برنده خودتونین اول برم سر ایتم،من خودم هم مشکل دارم با این اینتلینس ها راستش:lol: و لی توی آخرای بازی شما باید دمیج خودتون رو بالا می بردین چون توی اون موقع از بازی ابتکار بازی با شما بود اما با و رداشتن فشار از حریف باعث شد اونا قوی شن
اما یه سوال چرا زمانی که رفیقتون روشن رو میزد شما نرفتین کمکش :1. (27):
می شه گفت اگه می رفتین و روشن رو شما می زدین بازی همچنان برده بودین .اما...
SOHR@B
12-07-09, 13:35
lol
شما لول 2 تون رو بندازید رو خودتون ببینم کی میخواد شما رو silence کنه ...
لول 2 رو میننداختی رو خودت میرفتی جلو با یارات فقط خون و مانا میدادی و Hex میکردی ...
عزیزم دوست داری یه دست بازی کنیم ببینم چقدر میتونی هکس کنی؟
لول 2 اسمش انتی مجیکه من دیشب با ono reborn داشتم صحبت میکردم اونم تو بازی 3 به 3 هکس رو پیشنهاد نمیکنه نکنه شما apm شز ono
هم بیشتره؟
نکنه میگی من اول لنتی مجیک کنم بعد ارومر هزار بعد واستم ببینم یارام پر پر میشن؟
با ترول تو پچ جدید بازی کردی؟
بابا یکمی بازی کن بعد بیا نظر بده این چه حرفیی که میزنی
تو بازی که 3به 3 هست کل بازی هم شده گنگ تو میتونی 2700 جمع کنی؟
اگه بتونی که هیچی merlini باید بره جلو واست بوق بزنه!!! من تو این بازی دست کم 5 & 6 بار گنگ شدم
SOHR@B
12-07-09, 13:37
با رجوع به اینجا می تونید ببینید !
کاملا" روی ایتم های این هیرو و بازی باهاش بحث شده ! امیدوارم کمک کنه !
دوست من اینجا یه فرومه لطف کنید لین سایتها و فرومهای دیگه رو به صورت تگ قرار بدید این رو قوانین فروم میگه
نمیدونم میلاد کجاس اینجا انقدر بهم ریخته شده
Jagvar
12-07-09, 13:48
assualt هم شاید خوب بود ولی قبول کن تو بازی خیلی چیزا به فکر ادم نمیاد ...
در ضمن اینو از من داشته باشید واسه Razor هیچ چیز بهتر از sanj yasha + eye of skadi نیست .تو 5v5 مخصوصا
روزبه جان بنده در مورد این که توی بازی خیلی چیزا تئی فکر آدم نمی آد یکم مخالفم، آخه اگه تو ی بازی آدم به فکر ایتم نباشه کی به فکر ایتم باشیم.باز این جا بر می گردیم به سخن cao-caox که: ایتم رو نسبت به موقیت رو باید ترکیب کرد.
و در مورد سانج و یاشا بهته بگم به نظر من اصلا به درد رازور نمی خوره حالا چه 1v1 چه 5v5 حالا نظر خودتون، هر کسی می تونه یه پیشنهادی بده
ولی در مورد آی آو اسکادی زمانی خوبه که شما تحت فشار نباشین و حریف داره از زیر دستتون در می ره نا اون موقه که استورم داره میاد وسط معرکع دوتا هیرو رو با هم می زنه عزیز (و این جاست که شاعر می فرماید: دمیج به از هر چه دگر هست:lol:)
Enemy
12-07-09, 14:13
من امروز بازی جگوار رو دیدم !
شما deny نمی کنی ؟؟
شما هیرو رو Attack to میزارین و اصلا" سعی در اتک آخر دادن نمی کنید !
شما یجا Double داشتین و به راحتی هر دو هیرو رو میزدین ، اما فرار کردین !
شما لول یک رو میزدین و در می رفتین !
Genomancer که در اوایل بازی بسیار ضعیف هست رو نمی زدین و ازش فرار می کردین !!
--------------------------------------------------------------
راستی اون شاهکار باز های کامپیوتری Nessaj کی بود ؟؟
در کل ببخشید که اینطوری میگم ! بازی ضعیف بود !
Enemy
12-07-09, 14:21
بنده یه چیز رو همیشه می گم و اون اینه که زمانی که فرصت دارین ازش استفاده کنید.
شما و دوستتون خوب یه چند مدت بازی رو تو دست گرفتین اما توی این مدت یه کم مغرور شدین و فکر کردین هنوز برنده خودتونین اول برم سر ایتم،من خودم هم مشکل دارم با این اینتلینس ها راستش:lol: و لی توی آخرای بازی شما باید دمیج خودتون رو بالا می بردین چون توی اون موقع از بازی ابتکار بازی با شما بود اما با و رداشتن فشار از حریف باعث شد اونا قوی شن
اما یه سوال چرا زمانی که رفیقتون روشن رو میزد شما نرفتین کمکش :1. (27):
می شه گفت اگه می رفتین و روشن رو شما می زدین بازی همچنان برده بودین .اما...
بله دوست عزیز ! هیروس اینتلجنس همیشه قوی نمی مونه ! و هیرو های اینتلجنس برای اول بازی خیلی خوب هست ! نه آخر بازی ! و اگه دقت کنید می بینید که 2تا هیرو Strength جلوی ما بودن !
شاید من نوبم ، ببخشید !!! اما می خوام بدونم +149 برای یه هیروی اینتلجنس کمه ؟؟؟ :1. (27): :1. (2):
در ضمن کی گفته وقتی در حال لاین پوش دادن هستی باید بری روشان بزنی ؟؟ :1. (27): :1. (27): :gasp: این رو هر دیگه کسی میدونه !!!! :1. (27):
Lich حتی آرمور نمی داد و من باید بهش می گفتم تا آرمور بده !
ملاحظه کردید که چند با نجاتش دادم ؟؟ هم نقش Support داشتم هم Nuke و هم Attacker !
Lich هرجا هیرو میدید 6 مینداخت و دلیلش هم این بود که زمان آماده سازیش پایینه ! درسته اما همون 6 رو می تونست با دقت بندازه که تاثیر گذار باشه !
lich سایلنس نمی کرد !!!!
roozking
12-07-09, 15:58
عزیزم دوست داری یه دست بازی کنیم ببینم چقدر میتونی هکس کنی؟
لول 2 اسمش انتی مجیکه من دیشب با ono reborn داشتم صحبت میکردم اونم تو بازی 3 به 3 هکس رو پیشنهاد نمیکنه نکنه شما apm شز ono
هم بیشتره؟
نکنه میگی من اول لنتی مجیک کنم بعد ارومر هزار بعد واستم ببینم یارام پر پر میشن؟
با ترول تو پچ جدید بازی کردی؟
بابا یکمی بازی کن بعد بیا نظر بده این چه حرفیی که میزنی
تو بازی که 3به 3 هست کل بازی هم شده گنگ تو میتونی 2700 جمع کنی؟
اگه بتونی که هیچی merlini باید بره جلو واست بوق بزنه!!! من تو این بازی دست کم 5 & 6 بار گنگ شدم
اولا تو پچ جدید نیست بلکه مپ جدید هست ... پچ با مپ فرق داره ..
دوما اگه من 2700 تا جمع کردم چی ؟؟؟
سوما 5 . 6 بار گنک شد تقصیره منه ؟
قصد جسارت ندارم ولی همچین میگید reborn ono انگار ....
بچه ها قرار بذارید با هم بازی کنیم ... یه ساعتی بگید تو gg
Enemy
12-07-09, 18:38
دوستان اینجا برای انتقاد و خرف زدنه !
شما چرا با هم دعوا دارید ؟؟
Jagvar
12-07-09, 18:44
من امروز بازی جگوار رو دیدم !
شما deny نمی کنی ؟؟
شما هیرو رو Attack to میزارین و اصلا" سعی در اتک آخر دادن نمی کنید !
شما یجا Double داشتین و به راحتی هر دو هیرو رو میزدین ، اما فرار کردین !
شما لول یک رو میزدین و در می رفتین !
Genomancer که در اوایل بازی بسیار ضعیف هست رو نمی زدین و ازش فرار می کردین !!
--------------------------------------------------------------
راستش بنده خیلی خوشحال شدم که شما نظرتون رو در مورد بنده گفتین و اصلا هیچ چیزی رو بنده انکار نمی کنم
در بعضی از مواقع با شما هم عقیده هستم ولی در بعضی دیگه یه کم نه :cool:
راستش چه موقه از بازی دابل داشتم رو نمی دونم اما می دونم که رکسار 6 داشت اگه می رفتم مثل هلو می خوردنم بعس هم به باختن نزدیک تر و لی باز بنده به دیده ی منت این نظر شمارو قبول می کنم و یه بار دیگه ریپلای خودم رو می بینم
البته شاید بشه گفت در بعضی از مواقع این طور بودم اما شما احتمالا چیزیایی که بنده می نوشتم رو شما دیده باشین، بنده اسرارم به این بود که اول دفاع بعد حمله به خاطر اینکه لازم بود اول یکم قوی شیم به حدی که سه نفر مون بتونیم به دوتاشون بزنیم (6 رکسار هم از یه طرف)
اون قضیه یک زدنا در رفتنا اینه که بنده می خوام خون طرف رو کم کنم عزیز و بعد حمله ی نهایی:wink:
و شما گفتین بازی بنده ضعیف هستش بنده قبول..... بعدا باهم بازی می کنیم
شما به لیست بنده اضافه شدین در آیندهی نچندان دور با هم بازی می کنیم
از روزبه جان هم می خوم بنده رو اضافه کنن آخه هر چی پیام دادم هیچ خبری نیست
jagvar رو مد نظر داشته باشین+ رو نمی خواد
SOHR@B
12-07-09, 19:16
اولا تو پچ جدید نیست بلکه مپ جدید هست ... پچ با مپ فرق داره ..
دوما اگه من 2700 تا جمع کردم چی ؟؟؟
سوما 5 . 6 بار گنک شد تقصیره منه ؟
قصد جسارت ندارم ولی همچین میگید reborn ono انگار ....
بچه ها قرار بذارید با هم بازی کنیم ... یه ساعتی بگید تو gg
اولا گنک نه gang
ثانیا شما مثل اینکه تا حالا بازی نکردی یا با نوبا بازی کردی فک کردی خیلی پروویی
دیگه با شما حرفی ندارم فقط تو بازی 5ر5 میبینمتون
ono reborn هم محض اطلاعتون بگم جزو 10 بازیکن اول ایران هست
Jagvar
12-07-09, 19:32
عاقایون بنده احساس می کنم یکم در گیری پیش اومده تو تاپیک:party:(اگه به سمت منفی نباشه رقابت خوبی ایجاد میشه)
بهتره که یه قرار بزراریم بریم با هم بازی کنیم
و بهتره برای بالا بردن سطح بازی خود از دوستان کمک بخواهیم نه این که به نظر اساتید و دوستان خورده بگیرید(حالا اگه بنده بگم بازی شما خوبه یا بده در بازی شما تعصیر داره واقعا) پس برای جلو گیری از کدورت بهتره که بعضی از مساعل کش دار نشه
مخلص اساتید هم هستیم:give_rose:
با تشکر فراوان
Enemy
12-07-09, 20:39
راستش بنده خیلی خوشحال شدم که شما نظرتون رو در مورد بنده گفتین و اصلا هیچ چیزی رو بنده انکار نمی کنم
در بعضی از مواقع با شما هم عقیده هستم ولی در بعضی دیگه یه کم نه :cool:
راستش چه موقه از بازی دابل داشتم رو نمی دونم اما می دونم که رکسار 6 داشت اگه می رفتم مثل هلو می خوردنم بعس هم به باختن نزدیک تر و لی باز بنده به دیده ی منت این نظر شمارو قبول می کنم و یه بار دیگه ریپلای خودم رو می بینم
البته شاید بشه گفت در بعضی از مواقع این طور بودم اما شما احتمالا چیزیایی که بنده می نوشتم رو شما دیده باشین، بنده اسرارم به این بود که اول دفاع بعد حمله به خاطر اینکه لازم بود اول یکم قوی شیم به حدی که سه نفر مون بتونیم به دوتاشون بزنیم (6 رکسار هم از یه طرف)
اون قضیه یک زدنا در رفتنا اینه که بنده می خوام خون طرف رو کم کنم عزیز و بعد حمله ی نهایی:wink:
و شما گفتین بازی بنده ضعیف هستش بنده قبول..... بعدا باهم بازی می کنیم
شما به لیست بنده اضافه شدین در آیندهی نچندان دور با هم بازی می کنیم
از روزبه جان هم می خوم بنده رو اضافه کنن آخه هر چی پیام دادم هیچ خبری نیست
jagvar رو مد نظر داشته باشین+ رو نمی خواد
بازی ای که من دیدم ! شما پاندا بوددین و 2به 2 بود !!
رکسار نبود تو بازی! :love:
راستی شما بلاک هم یادتون رفت بکیند !! Block
Labyrinth
12-07-09, 20:51
اصلا جالب نیست کسی رو دست بندازید :1. (2):
نساج من بودم قبلا هم گفتم من تازه هنوز 1 هفته هم نشده که دارم دوتا بازی میکنم ( واقعا متاسفم برای کسایی که بجای اینکه نیمه ی پر لیوان رو ببینن نیمه خالی لیوان رو میبینن )
هرکسی در یک مپ قوی هست و در یک مپ ضعیف :yes:
بازم میگم حاضرم DDay با هرکس که فکر میکنه توی این مپ حرفی برای گفتن داره بزنم
در مورد بازی دوستان هم فقط میگم : واقعا بازی خوبی ارایه میکنن !!
سبز باشید
:give_rose:
Jagvar
12-07-09, 22:10
بازی ای که من دیدم ! شما پاندا بوددین و 2به 2 بود !!
رکسار نبود تو بازی! :love:
راستی شما بلاک هم یادتون رفت بکیند !! Block
دوست عزیز شما شما نگفتین کدوم بازی، بنده هم متوجه نشدم
اگه به نظر شما توی اون بازی بنده حرفه ای نبودم پس دیگه خودتون رو سوپر حرفه ای در نظر بگیرین
roozking
12-07-09, 22:45
اولا گنک نه gang
ثانیا شما مثل اینکه تا حالا بازی نکردی یا با نوبا بازی کردی فک کردی خیلی پروویی
دیگه با شما حرفی ندارم فقط تو بازی 5ر5 میبینمتون
ono reborn هم محض اطلاعتون بگم جزو 10 بازیکن اول ایران هست
نه تو پرو هستی .
javgar من تو رو ادد کردم تو gg ...
mohi951753
13-07-09, 00:00
بچه ها دعوا نكنيد ديگه اين بازيه براي خوش گذرونيه نه براي جنگ و دععوا و اعصاب خردي
Jagvar
13-07-09, 11:29
بنده با مهی هم عقیده هم
بنده چند ساله بازی میکنم اما گاهی نشده به خاطر بازی خودم یا دیگرون اعصابم خورد شه ، و همیشه به عنوان گذراندن وقت و دور هم جمع شدن دوستان بهش نگاه می کنم
(به نظر من هیچ وقت برای یک چیز بی ارزش رابطه ی خوبی یرادری رو از دست ندین)
به نظر من دیگه تا اینجا کافیا :give_rose:(منظورم به دو نفر خاص نیستش به همه می گم از جمله خودم)
این هم ایدی دوستان سعی کنیدهمدیگه رو به لیست اضافه کنید تا با هم یه بازی (فور فان) بزنیم حال کنیم:party:
دوستانی که تا حالا ایدی شون رو دادن:
دعوا نکردیم که lol ... ما coa-coax رو دوست میداریم :1. (38):
mohi951753
13-07-09, 14:26
بچه ها من دوباره مي گم كه بازيم تو دوتا در حد اساتيد نيست من تازه سه هفته و نيم هست با دوتا آشنا شدم اما خيلي وقته با gerna بازي مي كنم(همون طوري كه قبلا گفتم)اما معمولا تو نقشه هاي خود بازي بوده و هيچ وقت فكر نمي كردم نقشه هاي غير اصلي اين قدر جذاب تر از نقشه هاي خود بازي باشن:cool::wink:
Labyrinth
13-07-09, 17:55
این هم یک Replay از بازی 3 به 3 من ، Jagvar ، RoozKing و ...
:give_rose:
roozking
13-07-09, 22:12
من که همش لگ بودم هیروم خودش راه میرفت lol :1. (38):
4-5 بار نزدیک بود Drop بشم ... :cool:
البته از نت خودم بود .
Enemy
14-07-09, 10:24
من دیشب بازی دوست عزیزمون cao زو دیدم !!
جدا" بازی قشنگی بود و من لذت بردم از بازیشون !
به عنوان یک هیرو Int. هم در نقش هیرم Support خوب بازی کردن و هم در مواقع نیاز Attacker خوبی بودن !!
دوستان کم لطفی کرذم گفتن بازیشون خوب نیست !
----------------------
بسیار قشنگ اتک آخر یونیت می دادن ! خیلی خوب deny کردن !
بلاک بسیار خوبی داشتن با هم لاینیشون !
multicast شون هم که خیلی chance بالایی داشت ! لذت بخش بود !
تو جنگ ها هم خیلی خوب هیرو برای اتک دادن انتخاب می کردن که هیرو های مهمتر زود از درگیری خارج بشن !
----------------------------------------------
Destiny جان من اگه می دونستم تویی همچون حرفی نمی زدم ! چون تو تازه شروع کردی !
Enemy
14-07-09, 10:27
دوست عزیز شما شما نگفتین کدوم بازی، بنده هم متوجه نشدم
اگه به نظر شما توی اون بازی بنده حرفه ای نبودم پس دیگه خودتون رو سوپر حرفه ای در نظر بگیرین
نه ! نه ! اشتباه نشه ! من نگفتم من حرفه ای هستم !:love:
اما به عنوان کسی که اطلاعات زیادی در باره بازی داره و اکثر بازی های استراتژیک رو انجام داده نظرم رو گفتم !:give_rose:
Enemy
15-07-09, 09:50
کی قراره بازی انجام بشه ؟؟؟
Jagvar
15-07-09, 11:00
دوستان احتمالا هفته آینده مسابقه رو راه بندازیم
کسایی که تو هفته آینده وقت دارن بگن، روز و ساعتش هم بگید تا ببینیم چی می شه
Enemy
15-07-09, 11:34
مسابقه ؟؟؟
باا بیاین اول بازی دوستانه انجام بدیم بعد حرف مسابقه بزنیم !!
roozking
15-07-09, 15:04
پایه مسابقه هستم :1. (5):
من کنکور دارم :1. (28):
نمیشه بازی دوستانه کنید فعلا ... مسابقه رو بندازید بعد از 2 مرداد ... اخه 2 مرداد کنکور دارم .
Jagvar
15-07-09, 16:12
دوستان عزیز مسابقه تعیین سطح هستش نه مسابقه با دیگرون:whistle:
روزبه جان شما کدوم کنکور رو دارین؟مگه چیز دیگه ای هم مونده؟:1. (27):
در کل برا هفته بعد آماده باشین:love:
roozking
16-07-09, 02:16
اقا امروز یه بازی 1 بازی قشننگ تو Garena کردم ریپلیش رو گذاشتم ..
Patch 1.23 Map : 6.60b
تو این بازی من Rexxar, The BeastMaster بودم ...
mohi951753
16-07-09, 11:18
بچه ها من هفته ديگه دارم ميرم سفر راستي jagvar من امروز كامل تو گارنا هستم اگه ميتوني بيا با هم يه بازي كنيم:cool:
Jagvar
19-07-09, 15:05
سلام به دوستان عزیز فردا دوشنبه دوستان سعی کنن همه بیان گارنا تا یه بازی گروهی بزنیم ببینیم کی چند مرده حلاجه، دوستان حتما اینجا اعلام کنند که فردا می تونند بیان یا نه .
ویه نکته دیگه بنده فرد از صبح ساعت 9 در خدمت دوستان هستم
(هواستون باشه همه از سرور 4 بیایین داخل)
roozking
19-07-09, 21:50
من فردا 10-11صبح تو گارنا منتظرتم .. فقط اونجا باشی ها ...
Devillll
10-08-09, 09:05
سلام خوبین بچه های گل؟دوستای ما انگار نیستن؟کنکورم تمام شد.رتبمم 563 .انگار تاپیک جذابیت قبل رو نداره.آقا سهراب و محمد جان انگار فقط هستن.ما چاکر تمام بچه ها هستیم.راسی اول مهر دیگه میام شیراز یا تهان.یه کلنی واسمون جور کنین:give_rose:
ashilll
13-08-09, 09:00
آقا من یه مشکلی با پچم دارم آخر های نصبش می گه war3.exe خرابه دوباره نصب کن دوباره نصب می کنم همین ارور رو میده پچم هم 1.21)full) هستش
mohi951753
14-08-09, 21:11
بابا من اومدم همين امروز مسافرتمون يكم طول كشيد و مسيرمون به كلي تغييير كرد من تا يه 10 روز ديگه adsl هم وصل ميشه و باهاتون يه بازي مي زنم راستي كه wow بازي مي كنه؟بگه منم wow بازي مي كنم بگه تا با هم همكاري كنيم البته اگه سرورمون يكي بود راستي چرا اين قدر تاپيك خلوت شده هيچ كس چيزي نمي گه؟:1. (28):
Jagvar
14-08-09, 21:28
راستش بنده که خیلی سرم شلوغه درگیر تمام مساعل هستم دیگه به بازی نمی رسم ولی دوستان دیگه رو نمی دونم.
انشاالله که مسائلم زودتر حل شه در خدمت دوستان باشم.
دوستان دیگه هم لطف کنند ریپلای بزارید و نظر بخواهید توی چند مدت قبل خیلی وضعیت خوب بود اما یهو همش ول شد
منتظر شروع دوباره هستم
خودم هم از پشت پرده هواتون رو دارم
:love:
Enemy
20-08-09, 03:13
منم زیاد بازی نمی کنم ! درگیر کلاس ها ریاضی و زبان ایتالیایی هستم و آحرای اسفند می رم که دیگه هیچ وقت ایران بر نگردم !!!!:party:
shinoda2009
21-08-09, 14:01
سلام به همه دوستان.
من با یکی از دوستام دوتا حیثیتی میزنیم من رازور اون shadow field(nevermore) معمولا میبوردمش ولی جدیدا ایتم linkens sphere رو میبنده اون مجیک قویه من بهش اثر نمیکنه...پیشنهاد میکنین چی ببندم تو بازی جواب بده.یا چه روشی بازی کنم؟؟؟؟
لطفا یکی کمک کنه...ممنون
shinoda2009
21-08-09, 14:34
اگرم هیروی خاصی میشناسین برای بازی جلو شدوو فیاد بگین ممنون
Quick
21-08-09, 18:17
اینجا استاد زیاده ولی من خودم امروز shadow fiend رو با butterfly - lothar در حالی که +200 dmg داست با enchantress که یه bloodstone و سایلنس داشت ناکار کردم . . .
SOHR@B
22-08-09, 07:32
اگرم هیروی خاصی میشناسین برای بازی جلو شدوو فیاد بگین ممنون
خیلی هرو ها شدو فین رو میزنن
من خودم با هوسکار یا گارد یا بانتی هانتر
هروهای زیادی میزننش
Enemy
25-08-09, 11:38
سلام !
این بازی تازه تموم شد و خیلی بهم حال داد !
پچ مورد نیاز : 1.21
مپ : 6.59d
حجم :398kb
من Tiny بودم !
karizma
02-09-09, 20:46
دوستان من به اینوکر خیلی علاقه دارم ولی دقیقا نمی دونم چجوری باید باهاش بازی کنم ! یه چند تا ریپلی ازش اگه میشه برام بزارید
ای دی گاریناتون رو هم بدین بازی کنیم
karizma56
A L I E N
08-09-09, 15:49
سلام
دوستان کسی ادرس پچ 1.21 رو نداره برام بذاره؟
اگه داشتین بذارید /
ممنون
ashilll
19-09-09, 11:23
آقا این گارنای من مشکل داره همش می خواد آپدیت کنه وقتی که آپدیت می کنه باید دوباره آپدیت کنه Auto updait رو هم خواموش کردم ولی همونجوریه
Jagvar
19-09-09, 20:04
آقا این گارنای من مشکل داره همش می خواد آپدیت کنه وقتی که آپدیت می کنه باید دوباره آپدیت کنه Auto updait رو هم خواموش کردم ولی همونجوریه
نسخه خودتون رو از روی سیستم پاک کنید و دوباره برید از سایتش دانلود کنید بعد دوباره نصب کنید.
ببینید تاثیر داره یانه؟
bloodthirsty
08-12-09, 20:01
هیرو من جاجر ناته !
ولی قبلا با این ها بازی میکردم:1-روژنایت 2- شدو فین 3- کریستال 4- لیون 5- گرگ 6 -نایت استاکر (یا به قول بچه های گیم نت زد در همدان(اصغر شب رو))و الان هم جاجر ناته
بچه های که گارنا بازی می کنند به من توضیح بدن من با محیطش آشنا نیستم!:great:
lorn
08-12-09, 21:33
عزيز هيروو باگي هست فقط براي بازي با اين هيرو چند چي يادت باشه
1. وقتي كه هيرو دشمن تنها بود از 6 استفاده كني (كه ساده تريت توصيه هست)
2. ولول 6 چون يك لول فزيكال هست و با اتك هيرو رابطه مستقيم داره يعني هر چي اتك بيشتر باشه لول 6 بيشتر دميچ مي ده
3. شما وقتي كه در خطر هستي و 3 تا هيرو جوين شدن براي كيلت مي توني از لول 1 استفاده كني چون مجيك نمي خوري و مي توني راهت دري
و ايتم ها ي توصيه شده براس اينه
2* چويس
1* سنج ياشا
1* فيز بوت
1* ميس
بنده در گارنا دوتا اي دي دارم
1. mp22
2. lorn
bloodthirsty
18-12-09, 18:51
:Love-ssa~! (1):ببخشید من 3 ساله دوتا بازی میکنم.
بهترین ترکیب هایش هم شمشیر خونی-بش-بتر فلای-البته بگم بش با شمشیر خونی اورب میشه.
در مورد گارن راهنمایی کن تا بیام باهات یه دست -cm یا -sd بزنم.
bloodthirsty
08-01-10, 19:45
بچه ها تا حالا کسی 3 بار روشان انداخته؟
من با اورسا 3 برا روشان انداختم دیدم یه ایتم دیگه هم افتاد برداشتمش بچه های گیم نت بهش میگن پنیر.
(تنها هیرو ای که می تونین باهاش در دقیقه 7 روشان بندازین اورساست:1. (9):
Quick
08-01-10, 23:57
ای گفتی ! از این اورسا وقتی جلوم میفته بیزارم!!!!!!!!!
آره اون "پنیر" یا همون Cheese" هست که خیلی کاربرد داده یه دفعه داشتیم بازی میکردیم یا رو روشان رو زد رفت که یکی دیگه بیاد سپر و پنیر رو برداره من رفتم جفتش رو جلو پای یارو برداشتم خودشم کشتم!!!
lol
bloodthirsty
09-01-10, 19:59
بچه ها من یهوبلاگ دارم خواستین برین ببینین چه طوره؟
وبلاگ من (Only the registered members can see the link)
pooya3960
22-01-10, 23:37
سلام دوستان چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
یکی اینکه هیروی ضد دراگون چیه؟؟
دوم اینکه چه آیتمایی برای ایلیدن (همونی که لول 3 metamosphier یا به قول خودمون شیطان میشه)مناسبه؟و هیروهای ضدش چیه؟
اگه جویب بدین ممنون میشم!
bloodthirsty
23-01-10, 21:01
1- هیرو زد دراگون چیه ؟
2 تا جواب وجود داره 1- کسی که باهاش بازی میکنه نوب باشه تمام هیرو های مپ می تونن دراگون رو بزنن:yes:
2-اگر کسی که داره باهاش بازی می کنه هالیش باشه هیشکی جلوش نمی تونه وایسه یا به قول خودمون همه ی
هیرو های مپ سوله می شن.
2-هیچی نفهمیدم لطفا ترجمه!!!:lol:
SOHR@B
31-01-10, 12:31
سلام دوستان چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
یکی اینکه هیروی ضد دراگون چیه؟؟
دوم اینکه چه آیتمایی برای ایلیدن (همونی که لول 3 metamosphier یا به قول خودمون شیطان میشه)مناسبه؟و هیروهای ضدش چیه؟
اگه جویب بدین ممنون میشم!
گارد
و....
خیلی هرو ها میزننش ولی بستگی به سبک بازی و ایتم ها داره
واسه ایلیدان هم
این ترکیب رو به ترتیب تو بازی برو
چند روش داره اگیلیتی اگیلیتی پاور تریز رادیانس کرتیکال باتل فلای
2- پاور تریز 3 تا شدن بشر باتل فلای
3- پاور تریز مانا بورن 3 تا شدن باتل فلای
Jagvar
31-01-10, 17:57
گارد
و....
خیلی هرو ها میزننش ولی بستگی به سبک بازی و ایتم ها داره
واسه ایلیدان هم
این ترکیب رو به ترتیب تو بازی برو
چند روش داره اگیلیتی اگیلیتی پاور تریز رادیانس کرتیکال باتل فلای
2- پاور تریز 3 تا شدن بشر باتل فلای
3- پاور تریز مانا بورن 3 تا شدن باتل فلای
سلامی عرض می کنیم بر عزیزان بهتر از جان :give_rose:
اساتید دیگه ببخشید که ما هم ابراز اندام می کنیم.:1. (35):
بعد از مدت ها دیدم این تاپیک اومده بالا گفتیم بنده هم نظری بفرماییم
در مورد ایلیدن یا همون "سول کیپر" اولین چیزی که خیلی این پشه را به هیولا تبدیل می نه "سانجویاشا" هستش
و در ادامه هم یه "باشر" و در پایان "باترفلای" (بعد از بستن این سه تا ایتم اگه بخوای خودت هم بهش بزنی نمی تونی :lol:)
هیرو های ضدش هم باز بستگی به خودت داره، اخه من با تمام "استرنس" ها و حتی با تمام کسایی که قدرت دسته جمعی دارن حال این کوچولو رو گرفتم:1. (26):
bloodthirsty
05-02-10, 12:03
البته هیرو ای که خیلی راحت دراگون رو می کوبه گوبلینه
bloodthirsty
05-02-10, 12:07
بچه ها تو ص 49 یه چیزایی در باره ی تیم شدن خوندم من تو pudge wars خیلی حرفه ای هستم و
دوتای من هم خوبه.
آیدی من A|B|T|S
bloodthirsty
24-02-10, 21:26
2 تا سوال داشتم آیا در 6.66 برای فیس لیس بش نمی تونیم بزنیم؟
شما برای فیس لیس چی پیشنهاد می کنید؟
من فرنزی - 11 HP - هشیشپی - وبتر فلای میزنم خوبه؟
alone boy
05-03-10, 17:38
سلام.منم دوتا رو خیلی دوست دارم.هیرویی هم که خیلی دوسش دارم لونا هستش.در واقع شیشش خیلی قویه.البته براد مادر هم خیلی دوس دارم.
Jagvar
05-03-10, 22:17
سلام.منم دوتا رو خیلی دوست دارم.هیرویی هم که خیلی دوسش دارم لونا هستش.در واقع شیشش خیلی قویه.البته براد مادر هم خیلی دوس دارم.
تبریک می گم وردوتون به جمع دوستان شهرسخت افزار:love:
اگر دوست داشته باشین که جمعی بازی کنید داریم یه تیم راه می ندازیم که با گارنا با هم بازی کنیم. اگر انترنت مناسب داشته باشید خوشحال می شیم در کنار دوستان باشید.:1. (26):
SOHR@B
06-03-10, 09:28
سلام دوباره به همه
خیلی وقته به خاطر مسائل ازدواجم بازی نکردم
از طرفی هم سیستم ندارم و با لپ تاپ انلاین میشم
ولی اگه بکس قدیمی دوست دارن بازم میشه شبی یکی دو ساعت با لپ تاپ بازی کزد
قربونه همه سهراب
bloodthirsty
07-03-10, 20:13
کسانی که می خواهند عضو تیم ما بشن به تشکیل تسم در گارنا بروند.
بچه ها چرا این ترول رو فیکس نمی کنن حتی اورسا هم فیکس کردن چرا لول هایش رو ظعیف نمی کنن؟
SOHR@B
11-07-10, 14:19
بابا اینجا چرا خوابیده کسی نمیاد دیگه؟
شبا اکثرا با دوستان تو جی جی انلاینیم کسی خواست ونجا پی ام بده بازی کنیم
جوگیر جان شما اکثرا هستی ولی جواب پی ام نمیدی چرا؟
slim
18-07-10, 15:08
به نظر من بهترین بازی استراتجیک جهانه.هیروی مورد علاقه ی من فانتوم
slim
18-07-10, 15:12
بچه ها من تو گارنا بازی میکردم با دیال آب.ولی بازی هم لک بود هم دیلی.میخواستم بدونم با سرعت 128 adsl بازی لک میشه؟ راهنمایی کنید.
slim
18-07-10, 15:19
یه راهنمایی میکنید؟گارنا که با dial upنمیشه رفت.با adsl128میشه راحت بازی کرد؟
masood-hg
24-07-10, 00:03
man 3 sale in bazi ro bazi mikonam kheili bazie jazabie har soali bood dar khedmatam
hg_masood71@yahoo.com
kingl000l
11-08-10, 21:01
سلام کسی تا حالا کریسیس رو شبکه کرده؟
kingl000l
11-08-10, 21:03
من گیمنت دارم کسی هست که گیمنت داشته باشه یه کم با هم اختلات کنیم؟ ایمیل من kingl000l@yahoo.com
bloodthirsty
23-08-10, 20:44
سلام دوستان بعد از کلی انتضار دوباره pcnetwork کار افتاد من هم دوباره شارژ شدم خسته شدم از بس تو این فروم های چرت رفتم!!!
bloodthirsty
03-09-10, 12:34
تورو خدا یکی بیاد این جا پست بده جون مادرش
SOHR@B
24-07-11, 22:03
یه چست دادم دوتا بازا بدونن هنوز این تاپیک زندس
Dezond
20-04-12, 11:20
نه ماه یه دوتا باز نیومده اینجا ؟؟؟ واقعا که چی بگم نا امید شدم از برگشتن به Forum:1. (36):
Jagvar
20-04-12, 19:05
نه ماه یه دوتا باز نیومده اینجا ؟؟؟ واقعا که چی بگم نا امید شدم از برگشتن به Forum:1. (36):سلام داداشچه خیال کردی من همیشه این سنت دیرینه را پاس داشتم و پاش خواهم داشت :دیما هستیم جیگر طلا ، همیشه در خدمت دوتا باز ها
Dezond
20-04-12, 20:11
خب پس شروع کنیم یه کم فعالش کنیم چون خیلی مردس فروم !:1. (27):
Jagvar
20-04-12, 22:04
البته با راه انداختنش موافقم ااما فعلا من درس و مشق دارم ولی دوستان دیگه رو نمی دونم!
mehrdad_ab
21-04-12, 12:43
خب پس شروع کنیم یه کم فعالش کنیم چون خیلی مردس فروم !:1. (27):
سلام
شما آموزش و نصب رو قرار بدین .
من هم هستم
Dezond
21-04-12, 20:21
نصب برای چی آنلاین بازی کردن ؟ دانلود بازی ؟؟ اجرای بازی؟:1. (35):
mehrdad_ab
21-04-12, 21:17
نصب برای چی آنلاین بازی کردن ؟ دانلود بازی ؟؟ اجرای بازی؟:1. (35): بله ، منظور چه کارایی برای بازی آنلاین باید انجام بدیم . چه پچ هایی باید نصب بشه ( اگر نیاز هست ) و از چه سرورهایی باید استفاده کنیم ؟( سرورهای ایرانی) اگر برای دانلود بازی هم لینکی داشته باشین که عالیه . چه ورژنی از گیم ( در صورتی که دو یا چند ورژن متفاوت داشته باشه)
Dezond
22-04-12, 10:56
خب الان براتون لینک دانلود بازی رو می ذارم و بعد آموزش آنلاین بازی کردن !
اولین باری هستش که می خواید بازی کنید؟:give_rose::give_rose:
Dezond
22-04-12, 11:01
این دانلود خود بازی وارکرفت Only the registered members can see the link
آ (Only the registered members can see the link)موزش نصب رو باز کنید و مراحل نصب رو انجام بدید ! و آخر آموزش لینک دانلود پچ 1.26 هستش :party:
درباره آنلاین بازی کردن هم باید بگم که اگه اولین بارتونه بهتر از هوش مصنوعی easy استفاده کنید که این هم مپ هوش مصنوعی هستش
و (Only the registered members can see the link) این هم آخرین مپ برای بازی لن و آنلاین :
mehrdad_ab
22-04-12, 12:00
خیلی ممنون از بابت لینک ها ؛
بله ، برای بار اول هست که می خوام بازی کنم
راستی کدوم اینا رو دی ال کنم ؟
Warcraft III Reign of Chaos CD
یا
The Frozen Throne Expantion CD
Dezond
22-04-12, 13:03
باید تمامی فایل هارو دانلود کنید و بعد سر هم کنید آموزش رو دانلود کنید بخونید کامل توضیح داده:party:
اگه می خواید بازی رو به صورت حرفه ای بازی کنید منو اد کنید dezondv یاهو
mehrdad_ab
22-04-12, 13:23
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
من این ورژن رو از قبل داشتم که برای بازی آفلاین استفاده کرده بودم . الان از این ورژن میتونم برای آنلاین هم استفاده کنم و اون لینکی که شما برای دانلود گذاشته بودین رو اسفاده نکنم یاکه نه ؟(3980)(1.0.0)2004
Dezond
22-04-12, 14:20
این بازی wow هستش نه وارکرفت :wink:
mehrdad_ab
22-04-12, 14:34
:cool:اوکی
توی PV گرفتم قضیه رو
Wait for dl
arminbaba
10-06-12, 11:01
سلام هروی ویژه ی من axe یه می خواستم بدونم برای کشتن pudge که ادم رو با زنجیرش میکشه بعد می خوره و هیچ فرصتی به ادم نمیده که تکون بخوره چیه ؟؟؟؟ مرسی
Jagvar
10-06-12, 17:03
خراک اکس اینه پدگ رو مثل هلو پایین بیاره
به احتمال زیاد ایتم هایی که می برندین مشکل دار هستن!
فول ایتمتون چیه؟
و ایتم های اپتدایی کارتون چیا هستن؟
SOHR@B
25-09-12, 17:51
سلام هروی ویژه ی من axe یه می خواستم بدونم برای کشتن pudge که ادم رو با زنجیرش میکشه بعد می خوره و هیچ فرصتی به ادم نمیده که تکون بخوره چیه ؟؟؟؟ مرسی
خیلی از هرو ها پ.ج رو میزنن شما برای همین اکس یه ونگرد و یه هود بسازی میزنه راحت پوج رو
Big$hadow
25-09-12, 20:09
سلام عجب تاپیک جالبیه منم به صورت حرفه ای بازی میکنم ولی خیلی وقته دوستدارم دوتا 2 رو بازی کنم کسی بتا کی رو داشت ما رو هم اینوایت کنه ممنون میشیم!
sina sa-e
03-12-12, 19:21
من عااشق این بازی ام و هیرئ هایslayer ,tuskar(ymir) ,skeleton king خیلی دووس دارم:love:
SOHR@B
20-04-13, 12:22
سلام عجب تاپیک جالبیه منم به صورت حرفه ای بازی میکنم ولی خیلی وقته دوستدارم دوتا 2 رو بازی کنم کسی بتا کی رو داشت ما رو هم اینوایت کنه ممنون میشیم!