ورود

مشاهده نسخه کامل : دوتا بازها بیان تو

صفحات : 1 [2] 3

SOHR@B
05-08-08, 21:45
محمد جان سر کاریم؟
هنوز که 404 میده؟

Musketeer™ Pro
05-08-08, 22:13
محمد جان سر کاریم؟
هنوز که 404 میده؟
آقا خدا نکنه!! چرا سر کار؟!!

من لینک رو چک کردم... عمرا ارور 404 بده!! این هم یک بار دیگه لینک (Only the registered members can see the link)

SOHR@B
07-08-08, 13:43
آقا خدا نکنه!! چرا سر کار؟!!

من لینک رو چک کردم... عمرا ارور 404 بده!! این هم یک بار دیگه لینک (Only the registered members can see the link)
ی
محمد جان ما که نتونستیم دان کنیم ولی ممنون بخاطر زحمتت
:give_rose::great:

SOHR@B
07-08-08, 13:43
امشب کسی هست بازی کنیم؟
یه پست بدید بگسد چه ساعتی ان شیم

2rsa.net
07-08-08, 14:22
هیرو فقط Clockwork
آخر هیرو

SOHR@B
07-08-08, 18:46
هیرو فقط Clockwork
آخر هیرو

این هرو الان هرو خیلی قویی هست ولی احتمال میره بزودی یه تغییر اساسی توش بدن:party:

Musketeer™ Pro
07-08-08, 23:39
آخه چرا؟!!!!!!!!! بابا این تو 6 تا سرور آپلود شده.
اصلا تو پرشین گیگ آپلود میکنم!! این هم لینکش (Only the registered members can see the link)

این هیرو جدیده هم سهراب راست میگه، بعیده به این باگی استیبل بشه!!

SOHR@B
08-08-08, 00:28
آخه چرا؟!!!!!!!!! بابا این تو 6 تا سرور آپلود شده.
اصلا تو پرشین گیگ آپلود میکنم!! این هم لینکش (Only the registered members can see the link)

این هیرو جدیده هم سهراب راست میگه، بعیده به این باگی استیبل بشه!!
حاجی دمت گرم دان کردم میبینیم بعدا ممنون از لطفت
بابا این یه خورده زیاد باگه
به جرات میشه گفت تک به تک همه رو میزنه
بابا او لول موشک که هیچی
6 که ماشالا به کول دان
اونی که حصار درست میکنه هم هیچی
بابا اونی که بش میکنه دیگه چیه
باباب بد جوری باگه
تو بازی که دیدیش باید فقط در بری
ما میکفتیم تو 1به 1 یا 2به 2 بن المتال باگه الان اینم اضافه شده حالا باید بن المنتال و این رو تو 2به 2 بری چه حالی میده نه؟:lol:

RedSpoT
08-08-08, 00:31
میگم که رو Vengeful spirit چه ITEM ببندم خوبه؟

SOHR@B
08-08-08, 11:30
red spot جان خوش اومدی
من پیش نهاد میکنم 3 تا شدن ببند میترکونه

SOHR@B
08-08-08, 11:30
6.54 هم اومد دان کنید

RedSpoT
08-08-08, 13:05
red spot جان خوش اومدی
من پیش نهاد میکنم 3 تا شدن ببند میترکونه
اسم اینگلیسی شو لطف میکنی بگی!:1. (38):

Musketeer™ Pro
08-08-08, 13:49
اسم اینگلیسی شو لطف میکنی بگی!Only the registered members can see the link
منظورش Manta Style هست. که بنده هم تایید میکنم، نظرات سهراب معمولا عالین!! منتا کلا آیتم خاصیه که برای بعضی هیروها خیلی خوب جواب میده، وگرنه دیگه باترفلای و اینا رو که همه میتونن توصیه کنن!!
مپ 6.54 هم میتونید از سایت رسمیش (Only the registered members can see the link) دانلود کنید. همونطور که سهراب عزیز فرمودند.

انگار تاپیک یک مقداری فعالتر شده که از این بابت، از همه و مخصوصا سهراب جان تشکر میکنم!!

SOHR@B
08-08-08, 15:28
منظورش Manta Style هست. که بنده هم تایید میکنم، نظرات سهراب معمولا عالین!! منتا کلا آیتم خاصیه که برای بعضی هیروها خیلی خوب جواب میده، وگرنه دیگه باترفلای و اینا رو که همه میتونن توصیه کنن!!
مپ 6.54 هم میتونید از سایت رسمیش (Only the registered members can see the link) دانلود کنید. همونطور که سهراب عزیز فرمودند.

انگار تاپیک یک مقداری فعالتر شده که از این بابت، از همه و مخصوصا سهراب جان تشکر میکنم!!
حاجی ما 4کرتیم ما شرمنده نکن
مانتا واسه این پیشنهاد میشه چون اتک پلاس رو سایه هاتم استک میشه طرف یه بلت میشه 4 تا اتک میخوره نه مانا داره در بره نه میتونه مجیک بزنه :great:

Musketeer™ Pro
08-08-08, 17:30
آره مخصوصا اینکه مانا برنش کامل جواب میده

RedSpoT
08-08-08, 17:51
من تا بخوام 3 تا از این ببندم رو هیروم بازی تموم شده:lol:
مرسی

Musketeer™ Pro
08-08-08, 19:23
ببین نه اینکه 3 تا منتا ببندی!! یدونه که ببندی، وقتی روش کلیک کنی هیروت دو تا ایلاژن از خودش میگیره و میشه 3 تا که تا یه مدت محدودی میمونن. اختیارشون هم دست خودته.

RedSpoT
08-08-08, 19:50
ببین نه اینکه 3 تا منتا ببندی!! یدونه که ببندی، وقتی روش کلیک کنی هیروت دو تا ایلاژن از خودش میگیره و میشه 3 تا که تا یه مدت محدودی میمونن. اختیارشون هم دست خودته.
:great::great::great:ما تازه کاریم دیگه مرسی:cool:

Musketeer™ Pro
08-08-08, 21:17
خیلی چاکریم آقا... این چه حرفیه!! اصلا به مدت زمانی که بازی میکنی ربطی نداره... اگه خوب و درست تمرین کنی قول میدم سر یک ماه بتونی به درجات بالا برسی!!

shadow of fear
08-08-08, 23:05
سلام دوستان گل من
شرمنده یه مدتی نبودم آخه قسم خورده بودم تا وایرلس نگیرم ......
حالا گرفتم.
دیگه در خدمتیم دیگه...هاهاها
نمیدونید تو این یه مدتی که به این تاپیک نیومده بودم دیوونه شده بودم ولی دیگه گذشت
راستی آیدی من تو جی جی sh@2 هستش آخه هر آیدی که خواستم بسازم قبلا بود این رو ساختم
زیادی حرف زدم
راستی یه قرار بزارین بازی کنیم

SOHR@B
08-08-08, 23:31
:great::great::great:ما تازه کاریم دیگه مرسی:cool:
red spot جان اون پسته کاری که من ازتو تو جنرال دیدم مطمعنن تو دوتا هم پیشترفت میکنی

خیلی چاکریم آقا... این چه حرفیه!! اصلا به مدت زمانی که بازی میکنی ربطی نداره... اگه خوب و درست تمرین کنی قول میدم سر یک ماه بتونی به درجات بالا برسی!!
زمان و مکان مهم نیست مهم اینه که کی وکجا چیکار بکنی

سلام دوستان گل من
شرمنده یه مدتی نبودم آخه قسم خورده بودم تا وایرلس نگیرم ......
حالا گرفتم.
دیگه در خدمتیم دیگه...هاهاها
نمیدونید تو این یه مدتی که به این تاپیک نیومده بودم دیوونه شده بودم ولی دیگه گذشت
راستی آیدی من تو جی جی sh@2 هستش آخه هر آیدی که خواستم بسازم قبلا بود این رو ساختم
زیادی حرف زدم
راستی یه قرار بزارین بازی کنیم
یه زمان بگو بچه ها ان میشنتو اون زمان:1. (38):

shadow of fear
08-08-08, 23:35
راستی اقا راجع به 6 شدو من فقط میدونم که این لول به لول دوی اون ربط داره و اگه لول دوی شدو رو نگیریم 6 اون اصلا دمیج نمیزنه

Devillll
09-08-08, 08:45
سلالم بچه های گل.رادت اریم.بچه ها یه سوال؟دوتا رادیانس کار میکنه؟؟/
یعنی اگه من یه رادیانس داشته باشم و دوستم هم یکی واسه دشمن یه رادیانس دمیج میزنه یا دوتی؟/رو یه هیرو چی؟؟؟
در مورد اسپکتر و سول کیپر و رادیانس روی ایلوزن هاشم یه توضیحی بدینوممنون.فعلآ

shadow of fear
09-08-08, 11:59
یه زمان بگو بچه ها ان میشنتو اون زمان:1. (38):
آقا شما تعیین کنید وقتشو ولی اگه شب باشه بهتره 11 به بعد چون اینجا معمولا تا ساعت 10ونیم 11 برق قطعه

SOHR@B
09-08-08, 17:47
سلالم بچه های گل.رادت اریم.بچه ها یه سوال؟دوتا رادیانس کار میکنه؟؟/
یعنی اگه من یه رادیانس داشته باشم و دوستم هم یکی واسه دشمن یه رادیانس دمیج میزنه یا دوتی؟/رو یه هیرو چی؟؟؟
در مورد اسپکتر و سول کیپر و رادیانس روی ایلوزن هاشم یه توضیحی بدینوممنون.فعلآ
نه عزیزم رادیانس فقط واسه یه نفر کار میکنه یعنی فقط ثانیه ای 30 تا دمیج میخوره دشمنت
واسه اسپکتر شدیدا توصیه میشه واسه سول هم کار میکنه ولی من توصیه میکنم اسکادی بتل فلای بری یا مانتا باتل فلای یکمی بی اعصاب میشه اون موقع

آقا شما تعیین کنید وقتشو ولی اگه شب باشه بهتره 11 به بعد چون اینجا معمولا تا ساعت 10ونیم 11 برق قطعه
من 11 ان میشم امشب
cao-caox
:lol:

SOHR@B
09-08-08, 17:50
راستی اقا راجع بع بع بع بع 6 شدو من فقط میدونم که این لول به لول دوی اون ربط داره و اگه لول دوی شدو رو نگیریم 6 اون اصلا دمیج نمیزنه
میشه یکمی توضیح بدید تو مپ مگه گوسفندم هست؟ :whistle:
ناراحت نشو محض خنده بود:lol:

shadow of fear
09-08-08, 22:37
میشه یکمی توضیح بدید تو مپ مگه گوسفندم هست؟ :whistle:
ناراحت نشو محض خنده بود:lol:
مرسی اصلاحش کردم:1. (5):

Musketeer™ Pro
09-08-08, 22:49
شدو جان، خیلی خوش برگشتی!! به قول این خارجکی ها Welcome Back :lol:

آقا من فقط بگم که خیلی خوشحالم که تاپیک دوباره داره فعال میشه
دمتون گرم... من بیام جی جی ببینم چه خبره!! الآن 11:20 هست. امیدوارم باشید

SOHR@B
10-08-08, 00:05
سلام ما اومدیم دیدیم کسی نیست رفتیم یه دست بازی کردیم اینم ریپلی ممنون میشم جواب بدین و نظر تون رو
Only the registered members can see the link

saeedcholang
10-08-08, 12:17
shadow of fear6 شدو ربطی به لول 2ش نداره. اون لول فقط اگه 30 تا کریپس بکشی 60 تا دمیج اضافه بهت میده.

Musketeer™ Proجان اگه منظورت از 6 قوی کن bloodstone هست که اون ربطی به 6 نداره.
من پچ وارکرافتم 1.20 هست برای همین نمی تونم ریپلیتو ببینم:whistle:

RedSpoT
10-08-08, 16:40
سلام ما اومدیم دیدیم کسی نیست رفتیم یه دست بازی کردیم اینم ریپلی ممنون میشم جواب بدین و نظر تون رو
میگم که من الان میرم این ریپلی رو ببینم ببینم Cao تو Warcraft frozen رو بازی نمیکنی؟(منظورم مپ های دیگس نه دوتا)

RedSpoT
10-08-08, 16:46
اومدم بازی رو ببینم نشد! پچم 1.22 ولی مثل اینکه پچ شما 1.21 هستش البته بهتر شد بازی رو ندیدم میدیدم و با بازی خودم مقایسه میکردم اینطوری میشدم:gasp: پشیمون میشدم از اینکه اومدم سمت دوتا:lol: ولی بیشوخی چرا ایران اصلا به روز نیست؟ چرا همه پچ 1.22 رو دان نمیکنن؟

SOHR@B
10-08-08, 20:46
میگم که من الان میرم این ریپلی رو ببینم ببینم Cao تو Warcraft frozen رو بازی نمیکنی؟(منظورم مپ های دیگس نه دوتا)
سلام به همه
نه عزیز من از وار فقط دوتا رو بازی میکنم ولی اگه خواستی بگو وارباز شاخ زیاد داره چیزی میخوای بپرسی بهت میگن

اومدم بازی رو ببینم نشد! پچم 1.22 ولی مثل اینکه پچ شما 1.21 هستش البته بهتر شد بازی رو ندیدم میدیدم و با بازی خودم مقایسه میکردم اینطوری میشدم:gasp: پشیمون میشدم از اینکه اومدم سمت دوتا:lol: ولی بیشوخی چرا ایران اصلا به روز نیست؟ چرا همه پچ 1.22 رو دان نمیکنن؟
نه عزیز ما هم چیزی بارمون نیست این رو همین جوری گذاشتم بچه ها نظر بدن در مورد بازی
تو ایران کمتر کسی بازی رو نصب میکنه همه کپی پیست میکنن تو کپی پیست هم اپدیت به فایل اگزه گیر میده واسه همینه اگه شما راهی سراغ داری بگو ما هم استفاده میکنیم:1. (38):

Musketeer™ Pro
10-08-08, 22:00
جان اگه منظورت از 6 قوی کن bloodstone هست که اون ربطی به 6 نداره.
من پچ وارکرافتم 1.20 هست برای همین نمی تونم ریپلیتو ببینم:whistle:
ها؟! من؟!!! به خدا من نبودم!! من هیچ وقت نمیگم شیش قوی کن!! من میگم آقانیمز!!! یا رزآبی!!!
بعدش هم فکر نکنم آقانیمز 6 شدوفیند رو قوی کنه... من دقیقا منظورم رو گفتم... با لول 1 باید بکشی... به ازای هر دو مرگ، یک روح به شیشش اضافه میشه...

آقا من دیشب اومدم سهراب رو دیدم آنه... پی ام فرستادم ولی خبری نشد... همه جا رو هم گشتم ندیدمتون!! به هر حال حیف شد... ایشالا سری بعد. ریپلی رو هم میبینم با اجازه

مخلص همه ی بکس

Devillll
10-08-08, 22:14
سلام بچه های گل.خوبین.آقا ما ریپلی ها رو میبینیم نظر میدیم.منم میخوام یه ریپلی بذارم.البته نخندین بهما.فعلآ

shadow of fear
10-08-08, 22:18
سلام
آقا من این ریپای رو نتونستم ببینم نمیدونم چرا ولی ارور میداد که مپ رو تو یه فولدر باید قرار بدیم که من هم دقیقا همون کار رو کردم ولی نشد

SOHR@B
10-08-08, 22:41
سلام
آقا من این ریپای رو نتونستم ببینم نمیدونم چرا ولی ارور میداد که مپ رو تو یه فولدر باید قرار بدیم که من هم دقیقا همون کار رو کردم ولی نشد
تو فولدر دانلود هم باید قرار بدی هم تو فولدر مپ:cool:

Musketeer™ Pro
10-08-08, 23:01
سهراب جان من الآن دارم ریپلیت رو میبینم!! عجب چیزی بود یدونه مولتی کست زدی به ونجیفول!!!!!!!! لامصب یدونه بیشتر نخورد!! موهای زائد بدنم فر خورد!!!!!!!!!!!!! :gasp:

Musketeer™ Pro
10-08-08, 23:44
سهراب جان همین الآن دیدم ریپلی تموم شد!!
عجب اگرمگی ای بود!! جون من قلقی داره به ما هم بگو!! آمریکایی بود نکنه؟!!!!!!!!!

بچه ها هرکی این ریپلی رو نبینه نصف زندگی دوتابازیش به فناس!! سهراب نامرد دست کم نصف لولهاش مولتی کست میشه تو این بازی!!!!!!!!! :lol:

SOHR@B
11-08-08, 00:29
ما نوکریم حاجی قلق چیه شانسه
چت بچها رو میخوندی؟
اینم حالا ببین
اول بازی یه دونه هم نمیزنه ولی اخرش صدای همه در میاد
ما نوبیم میدونم ولی این رو واسه اونایی که اوگر رو دوست دارن و پی ام میدادن با اوگر چیکار کنیم گذاشتم بهر حال مارو واسه نوب بازی مسخره نکنید:love:

saeedcholang
11-08-08, 12:06
ها؟! من؟!!! به خدا من نبودم!! من هیچ وقت نمیگم شیش قوی کن!! من میگم آقانیمز!!! یا رزآبی!!!
بعدش هم فکر نکنم آقانیمز 6 شدوفیند رو قوی کنه... من دقیقا منظورم رو گفتم... با لول 1 باید بکشی... به ازای هر دو مرگ، یک روح به شیشش اضافه میشه...

آقا من دیشب اومدم سهراب رو دیدم آنه... پی ام فرستادم ولی خبری نشد... همه جا رو هم گشتم ندیدمتون!! به هر حال حیف شد... ایشالا سری بعد. ریپلی رو هم میبینم با اجازه

ایول بابا دقتت عالیه!من دقت نکرده بودم.منظورتم بد گرفتم.شرمنده.
یه چیزی بهت بگم اینی که گفتی درسته فقط با این تفاوت که لازم نیست با لول 1 بکشیشون فقط باید بکششیشون و به لول 2ت هم بستگی داره در واقع هر چی تعداد ckت بیشتر باشه قوی تره.هر 1 کریپس که بکشی یه دونه سول اضافه میشه بهش.(نه 2تا)این توضیحات لول 2ش:
Whenever the Shadow Fiend kills a target, he stores the unfortunate soul inside of him. For each stored soul he gains 2 bonus damage until his own death releases half of them from bondage.
هر زمان که شدو یه تارگت(یه هیرو-کریپس-جنگلی)رو بکشه اون ذخیره میکنه یه قلب نحس درونش برای خودش برای هر قلب ذخیره شده اون 2 تا دمیج اضافی میگیره تا زمانیکه بمیره اون وقت نصف میشه(نفهمیدم منظورش تعداد قلب هاست یا دمیج ها!)توی بازی دمیجش نصف میشه ولی معلوم نیست به دلیل کم شدن قلب هاست یا نصف شدن دمیج

اینم لول 6:
Summons evil spirits around you dealing damage to units in the area. Number of spirits is related to the number of souls stored. Lowers movement speed and damage of nearby units. The closer the units are the greater the damage.
توضیحاتش رو خودتون بلدین فقط نوشته تعداد روح ها بستگی به قلب های ذخیره شده داره

shadow of fear
11-08-08, 12:09
تو فولدر دانلود هم باید قرار بدی هم تو فولدر مپ:cool:
سلام
آقا درست شد ولی از اون نبود من اسم فولدر رو اشتباه وارد کرده بودم I آخرش رو l فرض کرده بودم

shadow of fear
11-08-08, 18:16
سلام
cao cao جان دیدم ریپلی رو :
بابا تو دیگه کی هستی ! بابا تو دیگه کی هستی!!!!!!!

Musketeer™ Pro
11-08-08, 19:24
این رو واسه اونایی که اوگر رو دوست دارن و پی ام میدادن با اوگر چیکار کنیم گذاشتم بهر حال مارو واسه نوب بازی مسخره نکنید:love:
چی میگی؟!!!!!!!!!! بابا من هر کاری بکنم نمیتونم همچین مولتی کستایی بزنم!! یعنی اصلا زورم نمیرسه!! یادمه یبار 6 تا آقانیمز بستم (گرید ایز گود!!) هر کاری کردم مثل این چیزی که شما میزدی نمشد تعداد مولتی کستام!!!!! خداییش نمیدونم چی بگم!!

یه چیزی بهت بگم اینی که گفتی درسته فقط با این تفاوت که لازم نیست با لول 1 بکشیشون فقط باید بکششیشون و به لول 2ت هم بستگی داره در واقع هر چی تعداد ckت بیشتر باشه قوی تره.هر 1 کریپس که بکشی یه دونه سول اضافه میشه بهش.(نه 2تا)
آقا ما خیلی چاکریم که شما ما رو قابل میدونی
ولی ببین، اون چیزی که تو لول دو نوشته معنیش اینه که به ازای هر چیزی که بکشی، (فرقی نمیکنه چی بکشی و چجوری بکشی) 2 تا به دمیجت اضافه میشه تا وقتی که بمیری و نصفش بره رو هوا!!!!!!!!!
اون چیزی که راجع به شیش شدو فیند راجع به نحوه ی قوی شدنش گفتم رو از تو توضیحاتش نخوندم. از اینور اونور و همینطور فاروم جی جی خوندم. ضمنا، حداقل تا 6.48 شک ندارم چیزی که گفتم درسته!! حالا دیگه بقیشو نمیدونم!!

saeedcholang
11-08-08, 22:23
Musketeer™ Pro جان منم همینو گفتم دیگه!آخه توی دوتا به جز هیرو و کریپس و جنگلی چیز دیگه ای نمی تونی بکشی!
آقا یه چیز جالب در مورد اگرمگی بگم!براش 5 تا آقانیمز ببندین هر 5 تاش کار می کنه یعنی وقتی که مولتی میشه مثلا 25 بار لول میزنه!:1. (27):

Quick
11-08-08, 22:40
السلام علیکم یا ایها عالمین

دوستان می خواستم یه راهنمایی از شما استادان بگیرم!

بهترین کومبو ها برای Tiny چیه؟

ممنون
میلاد

SOHR@B
11-08-08, 23:23
السلام علیکم یا ایها عالمین

دوستان می خواستم یه راهنمایی از شما استادان بگیرم!

بهترین کومبو ها برای Tiny چیه؟

ممنون
میلاد
میلاد جان ما کوچیکتیم
بوت ارکین بلینک اسالت بعدم اتکرش میکنی اخر بازی
فقط تو پچای جدید باید حواست باشه اتک نخوری وگرنه بلینک بی بیلینک
میپری وسط سنگ شوت تریپل کیل !!!
در کل :wink:اگه باهاش خوب بازی کنی خیلی خوب پول درمیاره

SOHR@B
11-08-08, 23:25
مطمعنی؟ باید امتحانش کنم به به چه حالی میده:lol:
Musketeer™ Pro جان منم همینو گفتم دیگه!آخه توی دوتا به جز هیرو و کریپس و جنگلی چیز دیگه ای نمی تونی بکشی!
آقا یه چیز جالب در مورد اگرمگی بگم!براش 5 تا آقانیمز ببندین هر 5 تاش کار می کنه یعنی وقتی که مولتی میشه مثلا 25 بار لول میزنه!:1. (27):

Quick
12-08-08, 02:13
سهراب جان کاش انگلیسی می نوشتی آ خه من زیاد بازی نکردم اینا رو نمیشناسم! :1. (28): یعنی بلینک نمیدونم کدومه!

SOHR@B
12-08-08, 20:37
Only the registered members can see the linkاینم واسه شما دوست عزیزم

سهراب جان کاش انگلیسی می نوشتی آ خه من زیاد بازی نکردم اینا رو نمیشناسم! :1. (28): یعنی بلینک نمیدونم کدومه!

SOHR@B
12-08-08, 20:38

saeedcholang
13-08-08, 00:09
caocao جان امتحان کردی؟شد؟من قبلا امتحان کردم ولی چون گیم نت نمیرم دیگه روی روشن بود برای همین امکان داشت خطا وجود داشته باشه

SOHR@B
13-08-08, 13:34
caocao جان امتحان کردی؟شد؟من قبلا امتحان کردم ولی چون گیم نت نمیرم دیگه روی روشن بود برای همین امکان داشت خطا وجود داشته باشه

نه عزیز وقت نکردم هنوز ولی حتما میکنم و ریپلی رو میزارم:1. (5):

SOHR@B
15-08-08, 01:01
سلام دوستان یه ریپپلی از ژئو منستر میذارم دیدنش خالی از لطف نیست
اوگر هم تو بازی هست به نظرم بازی رو ببینید خالی از لطف نیست

Musketeer™ Pro
15-08-08, 02:21
دستت درد نکنه سهراب جان
میبینم حتما

SOHR@B
15-08-08, 02:47
اینم یه اوگره به خندش میرزه دیدنش به روشانم مولتی میزنم (:

ADELA
16-08-08, 13:20
سلام
ما هم اومديم :yes:

Âli rângêr
16-08-08, 16:52
خوش اومدی!

SOHR@B
16-08-08, 17:43
سلام
ما هم اومديم :yes:
خوش اومدی (:

SOHR@B
16-08-08, 17:47
اینم یه ریپلی از ترینت نظر یادتون نره نظرای شما باعث دلگرمی ما واسه گذاشتن ریپلیای بیشتره!!!!!

شاد باشید

ADELA
16-08-08, 19:08
ممنون بابت خوش امدگويي
1-من kharwarbaz تو p30 هستم !:wink:
2-cao ميخوام 1v1 بازي كنيم با هم ..كي ان ميشي ..البته من نوبما !!‌:give_rose:

SOHR@B
16-08-08, 22:02
ممنون بابت خوش امدگويي
1-من kharwarbaz تو p30 هستم !:wink:
2-cao ميخوام 1v1 بازي كنيم با هم ..كي ان ميشي ..البته من نوبما !!‌:give_rose:
بابا همه مارو بردن شما هم بیا ببر ما که نوبیم این که دیگه خط و نشون نداره:whistle:
من امشب تا صب انم بیا

Musketeer™ Pro
16-08-08, 22:11
-من kharwarbaz تو p30 هستم !:wink:
خوش اومدی رفیق

سهراب واقعا دمت گرم... واقعا شما هستی که این تاپیک رو سرپا نگه میداری... خیلی ممنونم ازت بابت ریپلی ها

SOHR@B
17-08-08, 02:20
خوش اومدی رفیق

سهراب واقعا دمت گرم... واقعا شما هستی که این تاپیک رو سرپا نگه میداری... خیلی ممنونم ازت بابت ریپلی ها
ما کوچکتیم

Musketeer™ Pro
17-08-08, 11:42
سهراب اون ریپلی ژئومنسر رو دیدم!! عجب بازی ای شده بود بعد از اون دابل دمیج!!! میدونی؟! اگه یه وایپر و یه تانک درست حسابی داشت تیم یک، میتونست یه کارایی بکنه... کلا ژئومنسر ساخته شده که همچین پوزیشنهایی رو له کنه... خداییش خیلی هیروهای پنیری برداشته بودن تیم یک!!!!!!!!!
اگرمگی رو هم دیدم... نه به فضاحت بازیهای قبلی، ولی همچنان خفن مولتی بود!!!!!

SOHR@B
17-08-08, 12:02
ممنون از توجهت به بازی
مهبد تو بازی با ژئو بازی کرد اول بازی خوب کار شد و اخر بازی ما فقط نگا میکردیم:whistle:
همه رو پاره پوره کرد

hosseinelninio0o
17-08-08, 15:45
سلااااااام . منم از p30 اومدم بیرون. اخه بی حال بود اونجا.
امیدوارم منه حقیر رو تو جمعتون راه بدین
راستی viper میزنه یا tiny ؟ ( شوخی کردم بابا وا3 مزاح بود ( شاید مزاح رو اشتباه نوشته باشم))
بای تا های

hosseinelninio0o
17-08-08, 16:30
راستی cao_cao
دمت جیلیز ویلیز . دمت هات . ببین دارم replayها رو دانلود میکنم و ممنون از اینکه تک خوری نمیکنی . از بقیه هم میخوام تکخوری رو کنار بزارن و هر چی دارن رو کنن . من خودم اگه چیزی داشتم حتما میزاشتم . نه اینکه ندارم . دارم ولی همش رو از خود شما دوستان تو p30 گرفتم .
کسانی که مثه cao_cao با معرفت هستن اگه ما تشکر هم نکنیم بازم اخر اینکه replay رو دیدیم یه ایولی و دس مریزادی تو دلمون بهشون میگیم . ممنون از همه
باباییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی

ADELA
17-08-08, 17:07
سلام
cao جان من قصد جسارت نداشتم ..(خط و نشون) فقط گفتم با هم بازي كنيم

+++
خيلي حال داد سهراب جان !
يه پيشنهاد كسايي كه Gg بازي ميكنين بياين يه قرار بزاريم با هم بازي كنيم..فك كنم 6 نفري بشيم !
hoseyn جان شما هم خوش اومدي
Musketeer™ Pro (Only the registered members can see the link) ممنون از اينكه ميخوايد منو اينجا تحمل كنيد .2 شما هم gg بازي ميكنيد ؟

HF

Musketeer™ Pro
17-08-08, 18:02
تحمل چیه رفیق؟ من چاکر کل بچه ها هم هستم... این کلا یک ضرب المثل معروفه... هر کسی میخواد مثال بزنه، چاکر بودن من رو مثال میزنه!!

من خودم قبلا جی جی بازی میکردم ولی الآن داداش کوچیکم با اکانت من بازی میکنه، بازیش هم بد نیست... بازی کنید باهاش بد نیست

SOHR@B
17-08-08, 18:12
سلااااااام . منم از p30 اومدم بیرون. اخه بی حال بود اونجا.
امیدوارم منه حقیر رو تو جمعتون راه بدین
راستی viper میزنه یا tiny ؟ ( شوخی کردم بابا وا3 مزاح بود ( شاید مزاح رو اشتباه نوشته باشم))
بای تا های
خوش اومدی

راستی cao_cao
دمت جیلیز ویلیز . دمت هات . ببین دارم replayها رو دانلود میکنم و ممنون از اینکه تک خوری نمیکنی . از بقیه هم میخوام تکخوری رو کنار بزارن و هر چی دارن رو کنن . من خودم اگه چیزی داشتم حتما میزاشتم . نه اینکه ندارم . دارم ولی همش رو از خود شما دوستان تو p30 گرفتم .
کسانی که مثه cao_cao با معرفت هستن اگه ما تشکر هم نکنیم بازم اخر اینکه replay رو دیدیم یه ایولی و دس مریزادی تو دلمون بهشون میگیم . ممنون از همه
باباییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی
ما کوچیکتیم

سلام
cao جان من قصد جسارت نداشتم ..(خط و نشون) فقط گفتم با هم بازي كنيم

+++
خيلي حال داد سهراب جان !
يه پيشنهاد كسايي كه Gg بازي ميكنين بياين يه قرار بزاريم با هم بازي كنيم..فك كنم 6 نفري بشيم !
hoseyn جان شما هم خوش اومدي
Musketeer™ Pro (Only the registered members can see the link) ممنون از اينكه ميخوايد منو اينجا تحمل كنيد .2 شما هم gg بازي ميكنيد ؟

HF
بابا ما که گفتیم نوبیم

تحمل چیه رفیق؟ من چاکر کل بچه ها هم هستم... این کلا یک ضرب المثل معروفه... هر کسی میخواد مثال بزنه، چاکر بودن من رو مثال میزنه!!

من خودم قبلا جی جی بازی میکردم ولی الآن داداش کوچیکم با اکانت من بازی میکنه، بازیش هم بد نیست... بازی کنید باهاش بد نیست
خودت ان شو بابا ما که به همه باختیم تو هم بیا مارو ببر دلمون نشکنه:whistle:

shadow of fear
17-08-08, 18:17
سلام دوستای عزیز
ما نیستیم حال میکنید
ولی من همیشه هستم ولی چون حرف واسه گفتن ندارم تو بحث های شما کمتر شرکت میکنم
آقا یه سوال از حرفه ای های gg:
من تو این چندروزی که wire less گرفتم خوب بازی میکردم تا پنجشنبه شب که ساعت 2 شب بود تقریبا .داشتم 5 به 5 بازی میکردم اتفاقا این star.x fear رفیق cao cao هم بود یه دست 5به5 بازی کردیم خیلی حال داد
ولی دست بعد چون کسی نبود توی همون host سه به سه بازی کردیم host هم همون starx fear بود آقا چشتون روز بد نبینه همچین لگ بود که نگو نمیدونم چرا؟..دم به بازیه اونا!!!!!!!!!!!!!!
فرداشم همینطور بود . زیر ping افراد هم اکثرا ضربدر قرمز بود تا دیشب دوباره خوب شد تا ساعت 7 صبح بازی میکردم امروز دوباره بد شد امروز اتفاقا تو یه هاست رفتم که هاست لولش خیلی بالا بود همین starx fear هم بود با چندتا لول بالای دیگه بازی که شروع شد 10 دقیقه بعد یه دفعه dc شدم اونا هم منو همگی بن کردن
دوباره نگاه کردم دیدم پینگ افراد همه ضربدر قرمزه
تو یه هاست دیگه بودم وسط بازی لگ زد یارو تونل کرد منو گفت تو چیکار میکنی پینگت یدفعه ای صده یه دفعه میشه پونصد؟
به نظر شما مشکل از کجاست؟ اگه از اینترنته آخه سایتارو خوب باز میکنه
دفعه اول هم از ساعت 2ونیم شب شروع شد
از چیه بعضی موقع ها هم 5به 5 اصلا لگ نمیزنه؟ خود به خود درست میشه خود به خود خراب

shadow of fear
17-08-08, 18:20
یه سوال دیگه:
w8 و rmk و ... یعنی چه؟!!!!!
شرمنده دیگه من gg زیاد سرم نمیشه

shadow of fear
17-08-08, 18:22
آقا راستی یه قرار بذارین با هم بازی کنیم شب باشه خیلی خوبه

Musketeer™ Pro
17-08-08, 18:47
باشه داداش حالا که اصرار داری من رو ببری امشب آن میشم
راستی ایریپابلیک رو هم دریابید که خیلی خبرای خفنی هست. لطفا به تاپیک ای ریپابلیک مراجعه کنید

شدو جان، rmk یعنی remake و w8 یعنی wait
اشکالت هم احتمالا از isp ات باشه اینجوری که میگی

SOHR@B
17-08-08, 19:53
اشکال از ای اس پیت هست واسه بازی خوب نیست
rmk یعنی بازی رو دوباره بساز
w8 یعنی صبر کن
کیا بنت کردن بگو میگم از بنی درت بیارن اسمش رو بگو
starx fe@r اسمش میلاد هست 15 16 سالشه فرانسه هم رفته بو تو اون تیم کزایی

shadow of fear
17-08-08, 20:24
خیلی ممنون دوستان از راهنماییتون
musketeer جان خیلی آقایی
cao cao جان دمت گرم اسمشون یادم نیست فقط میدونم لولای بالا داشتن زیاد هم مهم نیست
من فکر میکردم این starx fear بالای 20 سال سنشه با این بازی که میکرد

ADELA
17-08-08, 23:01
بابا ما که گفتیم نوبیم
شما سروري !!!
--------------
پس cao حالا كه همه هستن يه قرار ميزاري ؟ همه سر اون ساعت ان شيم با هم بازي كنيم؟
2v2 هم بشه خوبه فقط بچه ها خودموني باشيم !

پس همه id هاي gg رو بگين

ID من = Omen^rax هست add كنيد

SOHR@B
17-08-08, 23:14
لول تو جیجی مهم نیست چون همه با گلد به لول بالا میرسن من خودم خیلیارو سراغ دارم هیچی بازی حالیشون نیست ولی لول بالا هستن
tst master
marsil fox
tt ono
star x fear
123
lucifer
boom
.......
اینا همه بچه های استار ایکس هستن
من هز ساعت 7 تا 11 ان میسم اگه خواستین

katzong
18-08-08, 09:11
سلامممممممممممممممم............ .........منم اومدم ايتجا....هه هه هه :party::party:

خوب بگين ببينم اينجا چه خبره!!!!!!!!

:gasp::gasp::gasp::gasp::whistle:

hosseinelninio0o
18-08-08, 12:41
سلاااااااااااام دوستان . به همفکری شما دوستان نیازمندم ( فوووووووووووووووووووری )
اقایون با یکی از اون بازی خوبا شرط بستم سر trax & razor من باید ترکس باشم نشستیم بازی کردن 10 دقیقه گذشت برق رفت .
حالا میخوام بدونم ترکس میتونه به رازور بزنه ؟ به نظر خودم که میتونه !!!! و بهم بگین با چه ایونتوری برم جاو رازور که در صد موفقیتم بالا بره ؟
به نظر خودم و چیزی که دیشب قصد داشتم برم اینا هست :
butterfly *2_vanguard_mjollnir_linkens sphere_ power treads or boots of travel
اقایون بازی حیاتی هستش بگین اینا خوبه جلو رازور ؟ یکی از دوستام میگفت به جای mjollnir سنگ و یاشا برم بهتره !!!!!!!!!!!! ها ؟
ممنون دوستان

SOHR@B
18-08-08, 12:52
سلامممممممممممممممم............ .........منم اومدم ايتجا....هه هه هه :party::party:

خوب بگين ببينم اينجا چه خبره!!!!!!!!

:gasp::gasp::gasp::gasp::whistle:
سلام شما هم خوش اومدی
اینجا همه اسمشون رو میگن
همه اسم من رو میدونن شما هم اگه عضو جدیدی اسمت رو بگو تا بچه ها راحت تر باشن و بگو اگه از پی 30 اومدی رو دعوت کی بوده و ایدیت اونجا چی بوده
من سهرابم:11():

SOHR@B
18-08-08, 12:54
راستی میلاد جان میتونم یه نظر سنجی به تاپیک اضافه کنم؟
ممنون میشم کمکم کنی

Quick
18-08-08, 13:27
بله سهراب جان هی چیزی می خوای یاداشت بزار تو پروفایلم یا PM بده

Devillll
18-08-08, 17:28
سلام به همه بچه های گل.گرفتاریم دیگه نمیایم
شرمنده.مثل اینکه ما نبودیم اینجا خیلی خیلی خبرایی هست.
جواب این بنده خدا آقا حسینم که کسی نداده.راسش حسین جان ببین من میگم اگه بازیها یکی باشه رازور میزنه.
چون دورزنه و یه لول برقم داره نمیتونی زیاد با کرم دادن بهش اذیتش کنی.چون اونم اتک میکنه روت و حالت گرفته میشه.
به خاطر لول 1 رازور هم که اتک اسپیدش خداس.
خوب ببین کارایی که میتونی بکنی ایناس البته بازم میگم شانست خیلی کمتره نسبت به اون.چون هم تو اتک کم میاری هم تو کریپ کشتن.
پاچوبی رو که حتما برو به جای بوت تراول
اگه بتونی ونگارد سنگ یاشا پاچوبی باترفلای و دوتا مانکی بار ببندی شانست میره بالا.
البته ترتیبش رو واقعا خودم هم نمیدونم
پاچوبی و ونگارد اول بازی.بقیشم بستگی به بازی داره.در ضمن حواست باشه که میتونه با کریپ هم راحت شکستت بده.
ببین فقط اون لول 2شه فکر کنم که لول ها رو 5 ثانیه خنثی میکنه.اونو نده.تا آخر بازی
اگه شرطی هست و طرف بازیش تو حد خودته نزن که میبازی
دلیل اینکه میگی ترکسس میزنه رو هم یه توضیحی بده.امیدوارم کمک کرده باشم.یا حق
راستی بچه ها این رازور رو به نظرتون کیا میزنن؟؟؟؟
وید رو داشتیم که می خوردش ولی تو 6.52 دیگه انقد ضعیفه که نمیتونی هیچی ببندی و جمع میشی
ببخشین از تو 5 به 5 یکم فاصله گرفتم ها.اینا چیزایی هستن که تو دوتا نمیتونم خوب در موردشون نظر بدم
بچه ها به نظرتون تو تک به بک این هیرو ها رو کیا میزنن؟؟؟؟؟لبته تو 6.52
دراگون نایت.اسلیترین گارد.وایپر.رازور.آنتی میج.سول کیپر.اسون.اسکلتون کینگ.یارنرو.ترول.نایت استاکر.گربه که غیب میشه.تاینی.سوسک
این دوتا هیرو هم به جر آنتی میج؟نکرولایت و مصریه که تیغ ول میده و 6 لول ها رو از کار میندازه(هر چی فک کردم اسماشون بادم نیومد.به مدت از وار دور بودم
هر کدوم رو هم جدا جدا توضیح دادین که دیگه خیلی بهتره و ممنونتر میشیم :D

SOHR@B
18-08-08, 20:42
سلاااااااااااام دوستان . به همفکری شما دوستان نیازمندم ( فوووووووووووووووووووری )
اقایون با یکی از اون بازی خوبا شرط بستم سر trax & razor من باید ترکس باشم نشستیم بازی کردن 10 دقیقه گذشت برق رفت .
حالا میخوام بدونم ترکس میتونه به رازور بزنه ؟ به نظر خودم که میتونه !!!! و بهم بگین با چه ایونتوری برم جاو رازور که در صد موفقیتم بالا بره ؟
به نظر خودم و چیزی که دیشب قصد داشتم برم اینا هست :
butterfly *2_vanguard_mjollnir_linkens sphere_ power treads or boots of travel
اقایون بازی حیاتی هستش بگین اینا خوبه جلو رازور ؟ یکی از دوستام میگفت به جای mjollnir سنگ و یاشا برم بهتره !!!!!!!!!!!! ها ؟
ممنون دوستان
سلام عزیزم با این ایتمایی که میگی شک نکن که میبازی

سلام به همه بچه های گل.گرفتاریم دیگه نمیایم
شرمنده.مثل اینکه ما نبودیم اینجا خیلی خیلی خبرایی هست.
جواب این بنده خدا آقا حسینم که کسی نداده.راسش حسین جان ببین من میگم اگه بازیها یکی باشه رازور میزنه.
چون دورزنه و یه لول برقم داره نمیتونی زیاد با کرم دادن بهش اذیتش کنی.چون اونم اتک میکنه روت و حالت گرفته میشه.
به خاطر لول 1 رازور هم که اتک اسپیدش خداس.
خوب ببین کارایی که میتونی بکنی ایناس البته بازم میگم شانست خیلی کمتره نسبت به اون.چون هم تو اتک کم میاری هم تو کریپ کشتن.
پاچوبی رو که حتما برو به جای بوت تراول
اگه بتونی ونگارد سنگ یاشا پاچوبی باترفلای و دوتا مانکی بار ببندی شانست میره بالا.
البته ترتیبش رو واقعا خودم هم نمیدونم
پاچوبی و ونگارد اول بازی.بقیشم بستگی به بازی داره.در ضمن حواست باشه که میتونه با کریپ هم راحت شکستت بده.
ببین فقط اون لول 2شه فکر کنم که لول ها رو 5 ثانیه خنثی میکنه.اونو نده.تا آخر بازی
اگه شرطی هست و طرف بازیش تو حد خودته نزن که میبازی
دلیل اینکه میگی ترکسس میزنه رو هم یه توضیحی بده.امیدوارم کمک کرده باشم.یا حق
راستی بچه ها این رازور رو به نظرتون کیا میزنن؟؟؟؟
وید رو داشتیم که می خوردش ولی تو 6.52 دیگه انقد ضعیفه که نمیتونی هیچی ببندی و جمع میشی
ببخشین از تو 5 به 5 یکم فاصله گرفتم ها.اینا چیزایی هستن که تو دوتا نمیتونم خوب در موردشون نظر بدم
بچه ها به نظرتون تو تک به بک این هیرو ها رو کیا میزنن؟؟؟؟؟لبته تو 6.52
دراگون نایت.اسلیترین گارد.وایپر.رازور.آنتی میج.سول کیپر.اسون.اسکلتون کینگ.یارنرو.ترول.نایت استاکر.گربه که غیب میشه.تاینی.سوسک
این دوتا هیرو هم به جر آنتی میج؟نکرولایت و مصریه که تیغ ول میده و 6 لول ها رو از کار میندازه(هر چی فک کردم اسماشون بادم نیومد.به مدت از وار دور بودم
هر کدوم رو هم جدا جدا توضیح دادین که دیگه خیلی بهتره و ممنونتر میشیم :D
دویل جان از شما بعیده اجه کی واسه ترکس سنج و یاش میره واسه ترکس نباید اتم ارب افکت رفت

من اینارو پیشنهاد میکنم البته این نظر کاملا شخصیه
اول بازی 3 تا ونگارد میری
پاور تریز
ویند واک
بتل فلای
مانکی
بعد اگه بازی زیاد طول کشید و تو ایتمای اتکت رو بستی اون موقع برگ برندت رو رو میکنی و هکس میبندی ولی توصیه میکنم تا لحظه اخر هیچ کدوم از ایتمای هکس نباید دستت باشه

لولات رو هم 1 دونه 2 میگیری و بقیه رو 1 و3 میگیری
راهشم اینه که

اتک سایلنس ویند اتک سایلنس هکس اتک بابا با این کار ترینتم میترکه چه برسه به ریزوری که هلتث نداره

اگه مسکلی داشت بچه ها بگن ما هم بهتر متوجه شیم:merci:

Musketeer™ Pro
18-08-08, 22:31
سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید که زیاد فعال نیستم تو تاپیک، یه مدتیه درگیری شدیدی تو این ای ریپابلیک پیدا کردم که همون یه ذره وقتم تو نت رو میگیره... شرمنده خلاصه

اما اول از همه به رفیقمون KATZONG خوش آمد میگم امیدوارم اینجا بتونم از وجودشون اینجا هم استفاده کنم
بعد جواب این رفیق عزیزمون حسین...
ببین عزیز جان، کلا وقتی میخوای ببینی با چه هیرویی میتونی یک هیروی خاص رو بزنی، اول هیروی موردنظرت رو آنالیز کن ببین چیکارس! مثلا رزور یک هیروی صرفا کاملا اتکره!! یعنی اتکش رو ازش بگیری دیگه هیچی نیست! خوب پس شما باید از رزور اتکش رو بگیری. حالا چجوری عرض میکنم...
یکی از روشهای خوب، ونگارده برای این کار. که روش دفاعیش به حساب میآد. این برای اول بازیه... ولی به هیچ وجه من بیشتر از دو تا ونگارد رو توصیه نمیکنم. چون درصد شانس بلاکش تقریبا فرقی نمیکنه با سومی... به هر حال، این روش دفاعیه و چون اول بازی از رزور ضعیفتری، خیلی خوبه که ببندی
روش دوم، دیسیبل کردنه (disable) یعنی از کار انداختن. مثلا بولت و استان و بش و اینا. که خوب ترکسکس هیچکدوم رو نداره. بنا براین باز به آیتم عالی پیشنهادی سهراب میرسیم. یعنی هگس که برات دقیقا لازمه آخر بازی. خوب این روش، روش هجومیه. چون وقتی هکزش میکنی نوبت اتکای تو میشه... اون هم بقول یارو، بدون اسپیشل ابیلیتیز!!!!!!!!!!
یک روش دیگه، کند کردنه... ترکسکس یکی از بهترین هاس تو این کار! یادت باشه از اول بازی تا جایی که مانات جواب میده باید روش Bonus بزنی... تا شل بشه و اینجوری تقریبا لول 3 رزور رو با لولت خنثی کردی...
یک روش دیگه میسه... که خیلی مهمه.... فکر کن یارو زارت و زورت داره اتکت میخوره و تو هیچکدوم رو دریافت نمیکنی... بهترین آیتم میس باترفلایه... بعد رادیانس که تو این بازی ولش کنی بهتره... ویندواک رو توصیه نمیکنم... پس آیتم بیلدآخربازیت به نظر من میتونه این باشه:
دو تا باترفلای... ترواول... 2تا ونگارد... هگس... مانکی ... البته آخر بازی دیگه ونگاردها فقط برا قشنگین
بعد حواست حتما به پاورآپها باشه... اگه دابل دمیج پیدا کنی، با هر دابل دمیج باید یه کیل بگیری... چون ترکس با دابل دمیج، خیلی وحشتناکه بخاطر لول سه اش!!! البته معمولا np میدون تو بازی تک به تک
البته این نظر این بنده ی حقیر نوبه و نظر بقیه بچه ها رو بیشتر توجه کن!

سهراب راستی شنیدم با داداشم بازی کردی!! چطوره بازیش؟

مخلص همه ی بر و بکس... فعلا

SOHR@B
18-08-08, 23:02
سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید که زیاد فعال نیستم تو تاپیک، یه مدتیه درگیری شدیدی تو این ای ریپابلیک پیدا کردم که همون یه ذره وقتم تو نت رو میگیره... شرمنده خلاصه

اما اول از همه به رفیقمون KATZONG خوش آمد میگم امیدوارم اینجا بتونم از وجودشون اینجا هم استفاده کنم
بعد جواب این رفیق عزیزمون حسین...
ببین عزیز جان، کلا وقتی میخوای ببینی با چه هیرویی میتونی یک هیروی خاص رو بزنی، اول هیروی موردنظرت رو آنالیز کن ببین چیکارس! مثلا رزور یک هیروی صرفا کاملا اتکره!! یعنی اتکش رو ازش بگیری دیگه هیچی نیست! خوب پس شما باید از رزور اتکش رو بگیری. حالا چجوری عرض میکنم...
یکی از روشهای خوب، ونگارده برای این کار. که روش دفاعیش به حساب میآد. این برای اول بازیه... ولی به هیچ وجه من بیشتر از دو تا ونگارد رو توصیه نمیکنم. چون درصد شانس بلاکش تقریبا فرقی نمیکنه با سومی... به هر حال، این روش دفاعیه و چون اول بازی از رزور ضعیفتری، خیلی خوبه که ببندی
روش دوم، دیسیبل کردنه (disable) یعنی از کار انداختن. مثلا بولت و استان و بش و اینا. که خوب ترکسکس هیچکدوم رو نداره. بنا براین باز به آیتم عالی پیشنهادی سهراب میرسیم. یعنی هگس که برات دقیقا لازمه آخر بازی. خوب این روش، روش هجومیه. چون وقتی هکزش میکنی نوبت اتکای تو میشه... اون هم بقول یارو، بدون اسپیشل ابیلیتیز!!!!!!!!!!
یک روش دیگه، کند کردنه... ترکسکس یکی از بهترین هاس تو این کار! یادت باشه از اول بازی تا جایی که مانات جواب میده باید روش Bonus بزنی... تا شل بشه و اینجوری تقریبا لول 3 رزور رو با لولت خنثی کردی...
یک روش دیگه میسه... که خیلی مهمه.... فکر کن یارو زارت و زورت داره اتکت میخوره و تو هیچکدوم رو دریافت نمیکنی... بهترین آیتم میس باترفلایه... بعد رادیانس که تو این بازی ولش کنی بهتره... ویندواک رو توصیه نمیکنم... پس آیتم بیلدآخربازیت به نظر من میتونه این باشه:
دو تا باترفلای... ترواول... 2تا ونگارد... هگس... مانکی ... البته آخر بازی دیگه ونگاردها فقط برا قشنگین
بعد حواست حتما به پاورآپها باشه... اگه دابل دمیج پیدا کنی، با هر دابل دمیج باید یه کیل بگیری... چون ترکس با دابل دمیج، خیلی وحشتناکه بخاطر لول سه اش!!! البته معمولا np میدون تو بازی تک به تک
البته این نظر این بنده ی حقیر نوبه و نظر بقیه بچه ها رو بیشتر توجه کن!

سهراب راستی شنیدم با داداشم بازی کردی!! چطوره بازیش؟

مخلص همه ی بر و بکس... فعلا

من حرفت رو تایید میکنم ولی به نظر من براش وین اول بازی لازمه
داداشت دی سی شد:whistle:

SOHR@B
18-08-08, 23:08
اگه بتونی پول در بیاری 2 تا کرتیکال کامل هم بد نیست هم درصد رو میبره بالا هم اتک رو فضایی یه دفعه میبینی با 2 تا اتک مرد:whistle:
ولی به پول در اوردنت تو بازی ربط داره اگه میبینی هی میمیری و نمیتونی دووم بیاری همون ویند رو برو که اتکت هم زیاد میکنه ارمورتم میبره بالا کمترم میمیری
اون موقع اون باید پول وارد هم بده و از بازی عقب میوفته ولی سعی کن فقط اتک اخر بدی و بازی زیر تاور تو باشه

saeedcholang
18-08-08, 23:37
Musketeer™ Pro جان شما ارپابلیک هستی؟یوزرم saeedcholangهست.
توی ikariam و کشاورزی آنلاین هم هستم.گلادیاتوس هم هستم.

cao cao جان tst master که بازیش خوبه.یادمه 2 دست باهاش بازی کردم مغول خان رو برداشتم چه حالی میداد جنگلی بازی میکردم:love:

Musketeer™ Pro
18-08-08, 23:57
آره داداش من، بنده تو ایریپابلیک هستم... الآن شما چیکاره ای؟! پایه ای یجا ببرمت عشق و حال؟!! بچه های اینجا دست جمعی پایه ان!! اگه پایه ای یه پیغام به من بده:
yahoo ID: musketeer1988
ere ID: Musketeer

آره خوب سهراب جان... اینی که شما میگی هم میشه... کلا هر چی شما بگی!!
داداشم دی سی شد پس!! عجب... :1. (28):

راستی دویل جان! شرمنده من یادم رفت جواب شما رو بدم... آنتی هیروهایی که گفتی:
دراگون نایت: من باهاش مشکل شخصی دارم!! اینو یکی دیگه بگه!!
اسلایترین گارد: نکرولیک (کفتر!!)
وایپر: این مدل هیروها، برخلاف ظاهرشون، آنتی زیاد دارن... مثل ووید...
رزور: جدی یکی از پول مفتی ترین هیروهای بازیه!! جدی میگم... بازی تک به تک هیچی نیست!! اصلا بازی تک به تک بیشتر هیروها میزننش... بهترینش، ترول وارلرد
آنتی میج: بهتر بود میگفتی، آنتی میج مقدس!! من ارادت خاصی نسبت بهش دارم و با اینکه دلم نمیاد بگم!! ولی همین ترکسس عین پنیر میزندش
سول کیپر: ایشون رو هم خیلی هیروها میزنن... همین ترکسکس خیلی خوبه جلوش... ترول وارلرد...
اسون: مدوسا!! چون قبلا که اگه پرجش میکرد، شیشش میخوابید... الآن هم احتمالا همینطوریه... کلا این هیرو هم برا تک به تک اصلا مناسب نیست
اسکلت کینگ: ارباب!! منتهی فقط در پوزیشن! تک به تک پول مفتی!! آنتی میج و CL
جاگرنت: هیروهای میس دار... بهترینش ووید و اسپکتر... مخصوصا اسپکتر که واقعا لهش میکنه
ترول: خیلی هیروها! مخصوصا هیروهایی که لولهاشون رو اسپم میکنن! و دیسیبل دارن. مثل دمون ویچ.
نایت استاکر (اصغرشبرو!): بهترینش بریستل بک! به علاوه ی گوبلین!
استیلس اساسین (گربه هه که غیب میشه!): اصلا بانتی هانتر رو گزاشتن برای زدن این مدل هیروها... استیلس و نروبین ویور و اینا رو با بانتی هانتر له میکن... یکی دیگه از خوباش اسلایترین گارد. به علاوه ی بریستل بک(چون از عقب تقریبا دمیج نمیخوره!! lol )
تینی: نگم بهتره... خیلی ها از جمله ووید (این رو مخصوصا گفتم! چون خیلی ها میگن تنها ضد ووید تینیه. ولی من میگم ووید تینی رو هم میزنه!)
سوسک (نروبین ویور): درست مثل استیلس... بانتی هانتر و اسلایترین گارد

هر کسی اشکالی دید بگه بهم.... ضمنا اینا فقط محض سرگرمیه و جنبه ی آموزشی نداره!

hosseinelninio0o
19-08-08, 00:14
اقا سهراب و بقیه دوستان سلام
اقا سهراب اره من ار p30اومدم اینجا . یکی از دوستان در اونجا ادرس اینجا رو وا3 اقایی به نام T_AVA_STATIC گذاشته بود و گفته بود همه اونجا هستن ( یعنی اینجا هستن ) منم اومدم دیدم همه اینجا هستین و عضو شدم .
اسم من حسین هستش چاکر برو بکس دوتا .
بازی رو بردم چه جوری ؟ توضیح میدم !!! ولی اول یه چیزی .
اقایون وا3 نظر همگیتون احترام قایلم .لی یه چیزی میگم امتحان کنین . با یکی از دوستانتون بشینین و اینی که میگم رو امتحان کنین . یکیتون ترکس برداره اون یکی رازور . وا3 ترکس باچوبی ... 2 تا باتر فلای ... ونگارد ... کریتیکال کامل و مانکی بار ببندین ( یعنی تمام اینونتوری که امروز من داشتم ) وا3 رازور هرچی عشقتونه ... اونوقت ببینین کی اتکرش بیشتره ؟ باور کنین تو بازی کاملا معلوم بود ترکس اتکر تره . حداقل اینو حتم دارم که اگه اتکرتر نبود کمتر از رازور هم نبود . امتحانش مجانیه حتی بعد بازی هم چنبار امتحانش کردیم . طرفمم کم کسی نبود . وا3 مسابقات داخلی شیراز سر اون خیلی دعوا میشه . ضمن اینکه فرست بلاد رو هم از من گرفت . ولی خوب فک کنم اتک اخر هایی که به یونیت دادم باعث بردم شد هم خوب دلار در اووردم هم طرف رو به گریه انداختم بس دی نای یونیت گرفتم .
ولی بازم از همه شما ممنونم و ممنونم .
اقایون یه خواهش دارم . من میخوام gg بازی کنم . ولی اصلا ثبت نامش و از اینکارا رو بلد نیستم . اگه محبت کنین و منو راهنمایی کنین ممنون میشم . از طریق چت . my id : hossein_elninio0o هر شب 12 به بعد انلاینم . ممنون باز هم
باباییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی

Devillll
19-08-08, 08:26
سلام بچه های گل.آدرس رو تو پی30 ما دادیم.واسه جذب مشتری که حسین آقا جذب شدن:party:
آقا اگه میشه ریپلی های خفن تک به تک رو بذارین ببینم.
محمد جان ممنون.دمت گرم بازم شما.ببین جلوی دراگون نایت یه ایده دارم برو با هر کی خواستی بزنش!!!!!!!
خوب من با نکرولایت یا همون پیرمرد خودمون راحت میندازمش.ببین کتاب همین که 2 تا جونور ظاهر میکنه رو میبندی.اول بازی با لولای تو و اون جونورا که نمیتونه پول بخوره.شما یه هگز بستی یه کتاب که تا 3 آپدیتش کرده باشی.حالا اگه خواستی کولد اتک. 6 قوی کن یا داگون هم حال میده.دراگون که بدون 6 شش راحت میخوره.میشه بهش کرم بدی تا خونش بشه حدود نصف و خودش فرار کنه.
یا اگه 6 کرد جونورا رو آزاد کی.اگه اتک کنه که میمیره(با مردن یونیت آبیه خونش نصف میشه)فرارم نمیکنه چون هگز میشه(اگه کولد اتک داشته باشی که هیچی).دیگه خودتون رو بذارین جایه اون بنده خدا
فک نکنم کسی زنده بیاد بیرون از این کار. بازی 5 به 5 اینام جلو دراگون همینو برین.یعنی نکرولایت تو تیم باشه و کتاب رو ببنده.مرد دیگه:give_rose:
البته یه چیزی بگم.واسه بوک.آیتم helm of dominator رو ببندین بعد تا ظاهر کرد آبیه رو مال خودتون کنین انقد حال میده.
طرف گریش میگیره

hosseinelninio0o
19-08-08, 12:02
سلام دوستان . سلام devillll جان . اره فک کنم خود شما بودی ادرس اینچا رو گذاشتی . به هر حال من چاکر همه برو بکس دوتا بازها هستم .
اقا musketeer اسم نازنین شما رو هم به قول یارووو i dont know شرمنده . ولی حال کردم با اسمی که رو نایت استاکر گذاشتی . اصغر شبرو . اقا هی خندیدم با این اسم . دمت هات و جیلیز ویلیز .......... و بیشتر سخنان تو رو تایید میکنم .
راستی devillll جان حال کردم با اینکه گفتی چیجور میشه دراگون رو زد اونم با نکرو !!!!!!!!!!! باور کردنی نیس این ایده . واقعا باحاله این روش . ارزش امتحان کردن رو داره .
ممنون راستی بازم میگم اگه کسی میتونه تو ggکمک من کنه یه دنیا ممنونش میشم .

bagmar
19-08-08, 12:42
با سلام
اول از مدیر این سایت تشکر می کنم که این سایت جالب رو ساختن
و دوم از دوست خوبم hosseinelninio0o (Only the registered members can see the link) تشکر می کنم که این سایت رو به من نشون داد.

saeedcholang
19-08-08, 14:07
دوستان عزیز یه سری به این تاپیک بزنید.بازیش بی نهایت حال میده:

shadow of fear
19-08-08, 16:26
سلام دوستان عزیز
آقا راجع به ترکس ریزور که بازی تموم شد ولی من صحبتای دوست عزیزم musketeer رو تایید میکنم که ریزوز هیرو اتکیه و باید اتکشو گرفت پس باید مانکی و باتر فلای رفت
ولی سول کیپر اگه پا بگیره کمتر هیرویی میزندش من فکر میکنم ایتم مساوی سول کیپر ترکسس رو میخوره
یعنی خیلی دیگه شاخه اصلا باگه!!!!!!!!
ووید هم عمرا بتونه تینیو بزنه چون دوتا اتک بده استان میشه هیچ کاری نمیتونه بکنه جلوش
راجع به سوسک هم اینکه هیرو های میل رو راحت میزنه چون هم مانا میسوزونه که با مجیک نمیشه کاری کرد هم اینکه لول 3 سوسک 40% ریترن هست دو تا هم که ببنده میشه 80% ریترن واقعا سخته جلوش ایستادن

shadow of fear
19-08-08, 16:27
راستی مگه قرار نبود راجع به تک به تک صحبت نکنیم
اما واسه تنوع خوب بود

SOHR@B
19-08-08, 17:17
اقا سهراب و بقیه دوستان سلام
اقا سهراب اره من ار p30اومدم اینجا . یکی از دوستان در اونجا ادرس اینجا رو وا3 اقایی به نام T_AVA_STATIC گذاشته بود و گفته بود همه اونجا هستن ( یعنی اینجا هستن ) منم اومدم دیدم همه اینجا هستین و عضو شدم .
اسم من حسین هستش چاکر برو بکس دوتا .
بازی رو بردم چه جوری ؟ توضیح میدم !!! ولی اول یه چیزی .
اقایون وا3 نظر همگیتون احترام قایلم .لی یه چیزی میگم امتحان کنین . با یکی از دوستانتون بشینین و اینی که میگم رو امتحان کنین . یکیتون ترکس برداره اون یکی رازور . وا3 ترکس باچوبی ... 2 تا باتر فلای ... ونگارد ... کریتیکال کامل و مانکی بار ببندین ( یعنی تمام اینونتوری که امروز من داشتم ) وا3 رازور هرچی عشقتونه ... اونوقت ببینین کی اتکرش بیشتره ؟ باور کنین تو بازی کاملا معلوم بود ترکس اتکر تره . حداقل اینو حتم دارم که اگه اتکرتر نبود کمتر از رازور هم نبود . امتحانش مجانیه حتی بعد بازی هم چنبار امتحانش کردیم . طرفمم کم کسی نبود . وا3 مسابقات داخلی شیراز سر اون خیلی دعوا میشه . ضمن اینکه فرست بلاد رو هم از من گرفت . ولی خوب فک کنم اتک اخر هایی که به یونیت دادم باعث بردم شد هم خوب دلار در اووردم هم طرف رو به گریه انداختم بس دی نای یونیت گرفتم .
ولی بازم از همه شما ممنونم و ممنونم .
اقایون یه خواهش دارم . من میخوام gg بازی کنم . ولی اصلا ثبت نامش و از اینکارا رو بلد نیستم . اگه محبت کنین و منو راهنمایی کنین ممنون میشم . از طریق چت . my id : hossein_elninio0o هر شب 12 به بعد انلاینم . ممنون باز هم
باباییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی
سلام به همه
عزیز جان من که گفتم اتکره
گفتم اگه اتک اخر خوبی بدی راحت میزنیش
اونجام بهت گفتم اگه ایتمای اتکت کامل شد میتونی هکس ببندی
در کل خیلی خوشحالم بازی رو بردی
اره جای مجید اینجا خالیه ادرس اینجار وبهش دادم ولی نمیدونم چرا نمیاد

با سلام
و دوم از دوست خوبم hosseinelninio0o (Only the registered members can see the link) تشکر می کنم که این سایت رو به من نشون داد.
شما هم خوش اومدی

دوستان عزیز یه سری به این تاپیک بزنید.بازیش بی نهایت حال میده:
اینجا تاپیک دوتاس لطفا اسپم نکنید و در مورد دوتا صحبت کنید

سلام دوستان عزیز
آقا راجع به ترکس ریزور که بازی تموم شد ولی من صحبتای دوست عزیزم musketeer رو تایید میکنم که ریزوز هیرو اتکیه و باید اتکشو گرفت پس باید مانکی و باتر فلای رفت
ولی سول کیپر اگه پا بگیره کمتر هیرویی میزندش من فکر میکنم ایتم مساوی سول کیپر ترکسس رو میخوره
ووید هم عمرا بتونه تینیو بزنه چون دوتا اتک بده استان میشه هیچ کاری نمیتونه بکنه جلوش
راجع به سوسک هم اینکه هیرو های میل رو راحت میزنه چون هم مانا میسوزونه که با مجیک نمیشه کاری کرد هم اینکه لول 3 سوسک 40% ریترن هست دو تا هم که ببنده میشه 80% ریترن واقعا سخته جلوش ایستادن
چند تا هرو هستن که فول ایتم خیلی سخت میشه زدشون
وید دراگون نایت نایت استکر چوز نایت سول انتی میج بانتی بون فلچر ژئومنستر

راستی مگه قرار نبود راجع به تک به تک صحبت نکنیم
اما واسه تنوع خوب بود
تک به تکم تو ایران جرو بازیه دوتاس:lol:

SOHR@B
19-08-08, 17:23
محمد جان من نگفتم هر چی من بگم
اومدیم اینجا بحث کنیم و یه چیزی یاد بگیریم وگرنه منم میشینم خونه مپ ای بازی میکنم وهمه چی رو امتحان میکنم
ولی اینجا باید از تجربه بقیه استفاده کرد
ایتمای شما خوبه ولی دلیلتون رو واسه ویند بگین من دلیلم اینکه اول بازی که پول در اوردن سخته و کمتر باید بمیری با پول کم هم میشه اتکت رو برد بالا بخاطر لول 3 و هم اروم اروم میشه ایتم رو تهیه کرد
بعد میری سراغ مانکی و کرتیکال و باتل فلای بخاطر اتک اسپید زیاد اگه 2 تا هم کرتیکال بزنه بسه یارو با اون همه دمیجی که خریدی و بونز دمیج لول 3 میترکه اگر هم داشتی میمرد ی ویندو میپیچی

SOHR@B
19-08-08, 17:26
اون روزی که این تاپیک رو زدم به فکرمم خطور نمیکرد که بتونم تمام بچهای پی 30 وردو اینجا جمع کنم
حالا که اینجا 35 صفحه شده خوشحالم که از بحپای اضافه خود داری میشه و هیچ کل کلی نیشت بر خلاف اونور
همه واشه به اشترک گذاشتن اطاعات میان ممنون از همتون

Devillll
19-08-08, 22:25
cao cao جان من که پیشرفت اینجا رو نتسجه زحمات خودت و محمد جان میدونم امیدوارم موفق باشین

Musketeer™ Pro
19-08-08, 23:03
سلام به همگی

بازی رو بردم
حسین جان، تبریک میگم که بردی... مهمترین چیز اینه که خودت خوب بازی کردی بدون شک... وگرنه با بهترین آیتم بیلد هم اگه بد بازی کنی، حتما میبازی! اونم تک به تک
ضمنا تو ایریپابلیک هم گیفتیدمت. (ببخشید سهراب جان، بجون خودم اسپم نیست!! قاطی حرفام گفتم!)

وب من با نکرولایت یا همون پیرمرد خودمون راحت میندازمش.ببین کتاب همین که 2 تا جونور ظاهر میکنه رو میبندی ...
دویل جان مرسی از پیشنهادت... ولی این کاری که میگی، نیاز به یه چیزی داره به اسم کنترل یونیت!! که بیشتر دوتابازها توش مشکل دارن. باید خیلی تمرین کرد برای این کار که شما میگی... ضمنا، دراگون نایت فقط مجیک کش میشه... اصلا حتی فکر شیش نکرولایت هم نباش!! تو بازیهای تک به تک، ضعیف ترین هیروها اونایین که همچین شیش هایی دارن. کلا تا اونجا که عقلم یاری میده، هیروهایی که مجیک رو بصورت اسپم وار میزنن میتونن دراگون نایت رو ببرن. البته به نظر من دراگون نایت از اون هیروهاییه که اگه دست صاحابش (یعنی کسی که باهاش خیلی خوب بازی میکنه) بیفته، تک به تک اصلا باخت نداره. ووید هم همچین حکایتیه.

با سلام
سلام
آقا خیلی خوش امدی

مرسی شدو جان از اینکه خوندی مطالب این جانب حقیر رو
ترکسس راحت سول کیپر رو تک به تک میزنه!!بیشتر از همه بخاطر سایلنس و شلش... و همچنین، اتک وحشتناکش! به هیچ وجه هم سول کیپر نمیتونه پول دربیاره تا فول آیتم بشه.
ضمنا اگه کسی جلوی وویدت تینی رفت موقع کشتنش با یه آواتار همه چی حله!! حالا هگس رو نمیگم!!!!!!!!:party: ووید نه تنها تینی رو میزنه، بلکه از روش هم رد میشه!!
گفتم که، بانتی هانتر شیشش رو میندازه رو نروبین ویور و همه جا میبیندش. ضمنا، میتونه ویند کنه و دنبالش کنه. لول اتک آخر از راه دور (!) هم داره!! چیز دیگه لازم نیست برای ترکوندن نروبین ویور!!
نکنه تو منظورت از سوسک، نروبین اساسینه؟! اگه منظورت اونه که خیلی هیرو ها میزننش با اینکه من خیلی دوستش دارم!! یکیشون همین رزور!! درسته که گفتم خیلی پول مفتیه ولی یه وقتایی خوب جواب میده!! یکی دیگشون اسپکتر
ضمنا این بحث تک به تک اینقدرام بد نیست! من خودم خیلی چیزا برام یادآوری میشه. ولی زیاد نباید روش مانور داد

چند تا هرو هستن که فول ایتم خیلی سخت میشه زدشون
وید دراگون نایت نایت استکر چوز نایت سول انتی میج بانتی بون فلچر ژئومنستر
سهراب این هیروی اول و آخر رو که گفتی ها، دلم به تاپ تاپ افتاد!!

محمد جان من نگفتم هر چی من بگم
اومدیم اینجا بحث کنیم و یه چیزی یاد بگیریم وگرنه منم میشینم خونه مپ ای بازی میکنم وهمه چی رو امتحان میکنم
ولی اینجا باید از تجربه بقیه استفاده کرد
ایتمای شما خوبه ولی دلیلتون رو واسه ویند بگین من دلیلم اینکه اول بازی که پول در اوردن سخته و کمتر باید بمیری با پول کم هم میشه اتکت رو برد بالا بخاطر لول 3 و هم اروم اروم میشه ایتم رو تهیه کرد
بعد میری سراغ مانکی و کرتیکال و باتل فلای بخاطر اتک اسپید زیاد اگه 2 تا هم کرتیکال بزنه بسه یارو با اون همه دمیجی که خریدی و بونز دمیج لول 3 میترکه اگر هم داشتی میمرد ی ویندو میپیچی
آقا مگه من حرف دیگه ای زدم؟ گفتم که من نظرم رو میگم، و به حسین پیشنهاد کردم که نظر بقیه رو هم نگاه کنه... چیزی نگفتم که! من نمیگم ویند بده که! من میگم خیلی آیتمای بهتری هست. درسته که بازی گروهی برای ترکس یه آیتم فوق العاده اس. ولی تک به تک، من نمیپسندم.. حداقل جلوی رزور... به نظرم رزور هیچوقت نمیتونه به ترکسکس برسه. حالا چه با ویند چه بی ویند. جون نه شل داره نه بش نه استان. اگه بگی آی آف اسکادی، من هم میگم سایکلون!! کلا اینونتوری رو من اینجوری پر نمیکنم. البته هر کسی یه ایده ای داره و ممکنه استراتژی که شما جلوی رزور پیاده میکنی من پیاده نکنم و جاش یکار دیگه کنم و جفتش هم درست باشه! دلیلی نداره که الزاما یکیمون غلط بگیم!

اون روزی که این تاپیک رو زدم به فکرمم خطور نمیکرد که بتونم تمام بچهای پی 30 وردو اینجا جمع کنم
حالا که اینجا 35 صفحه شده خوشحالم که از بحپای اضافه خود داری میشه و هیچ کل کلی نیشت بر خلاف اونور
همه واشه به اشترک گذاشتن اطاعات میان ممنون از همتون
ولی خداییش دمت گرم... خیلی بیشتر حال میده اینجا

cao cao جان من که پیشرفت اینجا رو نتسجه زحمات خودت و محمد جان میدونم امیدوارم موفق باشین

من که کاره ای نیستم بابا (شخص خودم رو عرض میکنم!) تمرین خودت باعث پیشرفتت شده. اگه همینجوری ادامه بدی، قول میدم راحت از من یکی که جلو میزنی

راستی بچه ها یادتون نره!! من چاکر تک تکتون هستم!

Quick
19-08-08, 23:29
سلام دوستان
با کمک محمد جان من یه چند روزی هست که دارم توی Garena بازی میکنم.:love:
ولی خیلی از محیطش بدم میاد!!!!!

همش دارن فوش میدن به هم!

همینه دیگه 20 تا بچه 10-14 ساله که بریزن به هم همین میشه! گرچه همچینم کوچیک نیستن ولی رفتارشون اینطوریه!

خلاصه دهنمونو سرویس کردن!:1. (28):

می خواستم ببینم شما با من بازی میکنید؟:wink:

البته اگه کسی خواست بازی کنه فقط لطفا 30 مین زودتر من رو جمع نکنه :1. (38)::1. (38):

Musketeer™ Pro
19-08-08, 23:45
سلام دوستان
با کمک محمد جان من یه چند روزی هست که دارم توی Garena بازی میکنم.:love:
ولی خیلی از محیطش بدم میاد!!!!!

همش دارن فوش میدن به هم!

همینه دیگه 20 تا بچه 10-14 ساله که بریزن به هم همین میشه! گرچه همچینم کوچیک نیستن ولی رفتارشون اینطوریه!

خلاصه دهنمونو سرویس کردن!:1. (28):

می خواستم ببینم شما با من بازی میکنید؟:wink:

البته اگه کسی خواست بازی کنه فقط لطفا 30 مین زودتر من رو جمع نکنه :1. (38)::1. (38):
ببین محیطش قبول دارم جالب نیست. ولی حال میده خدایی!! کسی بهت چیزی گفت اسم ماها رو بیار همه چی حله!!!!! یه تماس با آیدی من بگیر فردا بگو ممد گفت هر چی گفتم گوش کن!!!... داداشم باهاش آن میشه... با همون آیدی که یبار بهت دادم... musketeer ... ایشالا همه چی حله... هر کاری داشتی کلا به آیدی من بگو داداشم انجامش میده برات... اگه انجام نده عمه اش رو میبرم زیر علامت سوال!!!!!!!!! :gasp:

shadow of fear
20-08-08, 00:13
سلام به همگی

مرسی شدو جان از اینکه خوندی مطالب این جانب حقیر رو
ترکسس راحت سول کیپر رو تک به تک میزنه!!بیشتر از همه بخاطر سایلنس و شلش... و همچنین، اتک وحشتناکش! به هیچ وجه هم سول کیپر نمیتونه پول دربیاره تا فول آیتم بشه.
ضمنا اگه کسی جلوی وویدت تینی رفت موقع کشتنش با یه آواتار همه چی حله!! حالا هگس رو نمیگم!!!!!!!!:party: ووید نه تنها تینی رو میزنه، بلکه از روش هم رد میشه!!
گفتم که، بانتی هانتر شیشش رو میندازه رو نروبین ویور و همه جا میبیندش. ضمنا، میتونه ویند کنه و دنبالش کنه. لول اتک آخر از راه دور (!) هم داره!! چیز دیگه لازم نیست برای ترکوندن نروبین ویور!!
نکنه تو منظورت از سوسک، نروبین اساسینه؟! اگه منظورت اونه که خیلی هیرو ها میزننش با اینکه من خیلی دوستش دارم!! یکیشون همین رزور!! درسته که گفتم خیلی پول مفتیه ولی یه وقتایی خوب جواب میده!! یکی دیگشون اسپکتر
ضمنا این بحث تک به تک اینقدرام بد نیست! من خودم خیلی چیزا برام یادآوری میشه. ولی زیاد نباید روش مانور داد

اقا راجع به ترکسس سول کیپر بلاخره شما 4 تا سول کیپر بیشتر از ما پاره کردی!!!! رو حرفت حرف نمیزنم
ولی ووید تینی باید یه بار باهم بازی کنیم
راجع به سووسک هم من منظورم نروبین اساسین بود چون نروبین ویور مورچست!!!!!!
شما گفتی سوسک من فکر کردم لابد من دارم تو این چند سال (یه سالم نمیشه!) اسم این دوتا رو اشتباه میگم. من نگفتم هیروی خیلی قوی هستش گفتم هیروهای جلوزن جلوش تو تک به تک مشکل دارن و صحبت شما هم کاملا درسته که ریزوز میزندش
بازم ممنون ازت

Musketeer™ Pro
20-08-08, 00:38
اقا راجع به ترکسس سول کیپر بلاخره شما 4 تا سول کیپر بیشتر از ما پاره کردی!!!! رو حرفت حرف نمیزنم
ولی ووید تینی باید یه بار باهم بازی کنیم
راجع به سووسک هم من منظورم نروبین اساسین بود چون نروبین ویور مورچست!!!!!!
شما گفتی سوسک من فکر کردم لابد من دارم تو این چند سال (یه سالم نمیشه!) اسم این دوتا رو اشتباه میگم. من نگفتم هیروی خیلی قوی هستش گفتم هیروهای جلوزن جلوش تو تک به تک مشکل دارن و صحبت شما هم کاملا درسته که ریزوز میزندش
بازم ممنون ازت
من چاکرتم همونطور که میدونی...
ببین ووید و تینی خیلی قضیه ی معروفیه... هر وقت بگی حاظرم بازی کنیم... مثل قضیه ی ووید و ترول میمونه... دست کم پنج شش باری اینا رو تست کردم. ووید تو بازی تک به تک از هیچ هیرویی بازی رو نمیبازه. شاید اول بازی یکم کم بیاره. ولی آخر بازی بقدری وحشی میشه که حتی تو بازیهای گروهی بازی رو تکی جمع میکنه، چه برسه به یه هیرو. وقتی ووید آیتمهاش رو داشته باشه، فقط تو یه هگس هر کسی رو میکشه!! ضمنا میدونستی اگه کسی رو هکس کنی و آخرین لحظه های دراومدنش از هکس، کورنو بندازی روش، در نمیآد از هکس تا آخر کورنو؟ :1. (27):
اون سوسک و مورچه رو راستش جایی نشنیده بودم!! مرسی که یادم دادی... ولی من نمیگم CL ضعیفه... برعکس... فوق العاده قویه... مخصوصا بازیهایی که هیروهای پنیر توش زیادن!

hosseinelninio0o
20-08-08, 12:06
اقایون سلام . منم نمیدونستم بازی تک به تک نباید روش مانوور بدیم اینجا . اوکی . واز همه شما بابت بحث ترکس رازور و کمکتون ممنونم . هر چند که من خودم از بازی تک به تک بیشتر خوشم میاد . نه اینکه از بازی گروهی بدم بیاد . نه . حتی حالی که بازی گروهی میده تک به تک نمیده ولی خوب من اینجوریم ( مونگولم میدونم :1. (5):) .
ولی حالا که بحث ترکس سول هستش تو رو خدا من هم یه نظر بدم :lol: شادو جان من به نظرت احترام میزارم ولی در نظر بیار سول 2 تا بشر ببنده با یه باتر فلای . وبا 2 غش 3 اللیونش از اون کوچه بشتی بیادو خفتت کنه . اونموقع من ترکس باشم میشینم گریه میکنم . ضمن اینکه لول 6 سول فراموش نشه و به نظر من مکمل لول 6 سول اینه که یه دونه داگون قرمز تو جیب بغلیت به عنوان برگ برنده بزاری ( مانا هم کم نمیاری با داگون قرمز ) مثلا ترکس بزنه هلت شما بشه 500 اونوقت سول بیاد 6 و داگون بزنه !!!!!! چی میشه ؟؟؟؟؟؟
البته این نظر منه و همه اینا به این مربوطه که سول دلار جمع کنه و اگر نه من هم میگم ترکس از رو سول رد میشه . :1. (40):

Devillll
20-08-08, 14:26
سلام سلام سلام توجه توجه.ما اومديم(آخه ديگه به ما توجه نميشه lol)
محمد جان من گفتم پيشرفت اينجا ثعني پيشرفت سايت.خودم که پيشرفت نکردم.در اون موردم که گفتي ميدوني که نوکرت رقيب نداره.از همه ميبازه.انگار هوس کردي يه دست تک به تک باهام بزني.ولي به خودت فحش ميدي که چرا با من بازي کردي
آقا دراگون نايت و ويد هيروهاي خودمن.همه چيز تاييد ميشه اين دوتا همه رو ميزنن :d
نه خدايي تو مپ هاي جديد ديگه دراگون رقيبي نداره.ما فقط الآن با همون شيوه اي که گفتم تو بازي چند به چند جلوشو ميگيريم.ولي ويد خيلي ضعيف شده خدايي.محمد جان من که ديگه تا مجبور نشم ورش نميدارم.حالا شما اگه از تيني بردي ريپلي بذار ببينيم.با هر کي که يکم بازي بلد باشه.بعد باز روش کار ميکنم.
فعلا هيروهاي دراگون.امني نايت.اسليترين گارد تو بازي 3 به 3 تو تيم ما مد شدن.اگه ترکيبي جلو اينا بلدين بگين
البته با ويد گاو ليچ زديمشون.ولي دهنم سرويس شد.خيلي بازي خفني بود
يا حق

Musketeer™ Pro
20-08-08, 23:42
اقایون سلام . منم نمیدونستم بازی تک به تک نباید روش مانوور بدیم اینجا . اوکی . واز همه شما بابت بحث ترکس رازور و کمکتون ممنونم . هر چند که من خودم از بازی تک به تک بیشتر خوشم میاد . نه اینکه از بازی گروهی بدم بیاد . نه . حتی حالی که بازی گروهی میده تک به تک نمیده ولی خوب من اینجوریم ( مونگولم میدونم Only the registered members can see the link) .
ولی حالا که بحث ترکس سول هستش تو رو خدا من هم یه نظر بدم :lol: شادو جان من به نظرت احترام میزارم ولی در نظر بیار سول 2 تا بشر ببنده با یه باتر فلای . وبا 2 غش 3 اللیونش از اون کوچه بشتی بیادو خفتت کنه . اونموقع من ترکس باشم میشینم گریه میکنم . ضمن اینکه لول 6 سول فراموش نشه و به نظر من مکمل لول 6 سول اینه که یه دونه داگون قرمز تو جیب بغلیت به عنوان برگ برنده بزاری ( مانا هم کم نمیاری با داگون قرمز ) مثلا ترکس بزنه هلت شما بشه 500 اونوقت سول بیاد 6 و داگون بزنه !!!!!! چی میشه ؟؟؟؟؟؟
البته این نظر منه و همه اینا به این مربوطه که سول دلار جمع کنه و اگر نه من هم میگم ترکس از رو سول رد میشه .
خیلی چاکریم حسین جان... ببین، فکر میکنی ترکس سول کیپر رو ببینه گریه میکنه؟! اول یه چند ثانیه اینجوری وای میسه:whistle: بعد اینجوری میکنه که سول بترسه :1. (38): بعد یه چهار تا اتک به Bonus ول میده به هر کی خورد، خورد!! ایلاژنه که تابلو شده حالا هیچی... حالا ترکس یه قیافه ی خشن به خودش میگیره و بصورت جدی این بار اتک میکنه!! بعد سول کیپر داگونش رو برمیداره که بعد از شیش کردن بزندش تو صورت ترکس... چشمت روز بد نبینه!! ترکس سایلنس میکنه و درگیری به خوبی و خوشی با کشته شدن سول کیپر به پایان میرسه. البته اگه سول آیتماش خیلی بیشتر باشه دیگه به داگون و شیش و اینا نمیکشه!! ولی معمولا ترکسس یکی از بدتری کرم بریزاس و نمیزاره هیروی روبروش پول در بیاره...

سلام سلام سلام توجه توجه.ما اومديم(آخه ديگه به ما توجه نميشه lol)
محمد جان من گفتم پيشرفت اينجا ثعني پيشرفت سايت.خودم که پيشرفت نکردم.در اون موردم که گفتي ميدوني که نوکرت رقيب نداره.از همه ميبازه.انگار هوس کردي يه دست تک به تک باهام بزني.ولي به خودت فحش ميدي که چرا با من بازي کردي
آقا دراگون نايت و ويد هيروهاي خودمن.همه چيز تاييد ميشه اين دوتا همه رو ميزنن :d
نه خدايي تو مپ هاي جديد ديگه دراگون رقيبي نداره.ما فقط الآن با همون شيوه اي که گفتم تو بازي چند به چند جلوشو ميگيريم.ولي ويد خيلي ضعيف شده خدايي.محمد جان من که ديگه تا مجبور نشم ورش نميدارم.حالا شما اگه از تيني بردي ريپلي بذار ببينيم.با هر کي که يکم بازي بلد باشه.بعد باز روش کار ميکنم.
فعلا هيروهاي دراگون.امني نايت.اسليترين گارد تو بازي 3 به 3 تو تيم ما مد شدن.اگه ترکيبي جلو اينا بلدين بگين
البته با ويد گاو ليچ زديمشون.ولي دهنم سرويس شد.خيلي بازي خفني بود
يا حق
دویل جان، بنده صد در صد اول از همه مخلص شما هستم. اصلا من مخلص شخصی شما هستم داداش!!
خداییش این تفاهمی که ما تو هیرو انتخاب کردن داریم، بچه ها باید حالشو ببرن!! ووید که قبول دارم ضعیف شده.. ولی هنوز تو خیلی پوزیشن ها، آخر بازی رو تعیین میکنه. یادش بخیر، همیشه حذفش میکردم قبلا!! ولی الآن نود درصد مواقع حذفش میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببین قبلا چقدر باگ بوده!!
امنی نایت خیلی هیروی باگیه. من گفته باشم. مثلا جلوی پروتکتور بر میدارن، تو شیش اون، شیش میکنن دست و سوت میزنن!!!!!!!!!!!! :1. (38):

چاکر کل بکس

Devillll
23-08-08, 13:40
دراگون.امني نايت.اسليترين گارد سلام.محمد جان من مخلصتم در بست.کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟جلو این هیروها تو 3 به 3 چی بگیریم

hosseinelninio0o
23-08-08, 16:51
devillll جان سلام . 3 تا هیرو باگ جلوت هستش !!! من فکر کنم تیم ناگا سایرن و شادو فایند و نایت استاکر بتونن کار مفیدی انجام بدن . نایت رو واسه اسلایترین گارد میگم . البته این نظر منه . حالا بگو کی به نظر من اهمیت میده :lol:

hosseinelninio0o
23-08-08, 17:00
البته اینجوری که : ناگا تور روی دراگون بنندازه و با شادو 2 تایی و هر چی سریعتر دراگون رو کیل کنن . ممکنه تو این زمان امنی نایت لول 6 کنه واسه همین قبل از این کار باید نایت استاکر امنی رو انتی لول کنه با f . ولی نایت بلافاصله بعد از انتی لول کردن امنی باید مستقیم بره رو اسلایترین گارد ( به شرطی که شب باشه ) و اون موقع میمونه امنی نایت که اونو هم میشه 3 تایی بزنینش ( اگر هم یکی تون تو این دعوا کیل شد 2 تایی باز میشه یه کاریش کرد ) ولی این قصه که من تعریف کردم به زبون ساده هست . ولی در عمل باید خیلی سریع این کار و بکنین . مثلا همون اول شادو با مجیکهاش به کمک تور ناگا 2تایی باید ایکی ثانیه دراگون رو نابود کنن .

shadow of fear
23-08-08, 18:29
سلام
آقا سول کیپر .نکرولایت و المنتال چطوره جلوشون

hosseinelninio0o
23-08-08, 23:52
سلام شادو جان . خوبی شما .
اقا من با نکرو لایت موافقم ولی باید تو تیمتون یه هیرو داشته باشین که انتی لول کنه . یا سایلنس کنه مثه سایلنسر . چرا؟ معلومه چون سول و المنتال تا 6 رو یکی بزنن امنی هم 6 میکنه و اونموقع یعنی هیچ . ولی اگه یه هیرو داشته باشین که سایلنس کنه عملا امنی نایت هیچ کاری تو بازی نمیتونه بکنه . ( اصولا من فک کنم امنی جلوی هیروهایی مثه ترکسس یا سایلنسر یا دیت بروفت که لول سایلنسی دارن چه تو بازی تک به تک چه بازی گروهی هیچ کاری نمیتونه بکنه ) .
اینم باز نظر منه که مثه همیشه به درد نخور و بی اهمیته :1. (11)::1. (20):

Musketeer™ Pro
24-08-08, 00:55
چاکر همه ی بکس

آقا ببخشید من دیر جواب میدم
یه دوم اگه تو بازی باشه خیلی خوبه برا درگیری ها!!!! اولین کسی که باید بکشیدش امنی نایت نامرده!! تا وقتی اون باشه، پوزیشنشون باگه، بدون اون پوزیشن باگ نیست، هرچند هیروهای دیگه باگن!! اگه یه دوم بندازه رو امنی نایت و بکشیدش نصف راه رو رفتید. بقیه ی نظرات دوستان رو کاملا تایید میکنم

hosseinelninio0o
24-08-08, 11:08
سلام دوستان . من هم با نظر mustekeer موافقم . و میشه به جای سایلنس یا انتی لول کردن امنی اونو دووم کنین .
ممنون بای

shadow of fear
24-08-08, 11:17
سلام دوستان
آقا من المنتال رو واسه همین گفتم چون تو درگیری صد در صد با لول 3 یکی رو از صحنه محو میکنه میشه 3به 2 و با لول 6 یکی دیگه رو میترکونه سول کیپر هم با اتک میخوره اونارو نکرو هم خون که نصف شد میکشه
المنتال لول 2 شو رو امنی نایت میزنه اول اگه اون ضد لول بود رو یکی دیگه میزنه هر کاری کنن 3 به 2 میشه بعد 6 که کرد میشن 3به 1 تازه لول آخر امنی نایت فقط واسه اتکه نه واسه لول پس اگه امنی هم 6 کرده باشه باز از لول دمیج میخورن تازه اونجا اگه المنتال و نکرو هکس هم بسته باشن یکیشون یا هردو
دیگه کاری نمیشه کرد المنتال لول یکشم که رو یکی بندازه دیگه میشن 3v0
من المنتال رو پیشنهاد کردم چون تقریبا همون سایلنس رو میکنه ولی شدید تر
چاکر همه برو بچ

SOHR@B
24-08-08, 11:43
اقایون
ما در بست مخلص همه هستیم
یه 4 روز مخابرات ما ترکیده بود ما اینترنت نداریم
ممد جان ما کوچکتیم

اقا میلاد یا باید این بد دهنیا رو تحمل کنی یا تو هاستای درست حسابی بری که اگه فحشبدی بن میشی
البته اونجا یه مشکل داره که اگه بد هم بازی کنی بن میشی من خودم تو هاست یکی از دوستای صمیمیم بخاطر اینکه سالنس بودم نتونستم با ترینت 6 کنم الان واسه 2 هفته بنم:love:
ولی ما هر وقت شما بگید ان میشیم شما دستور بدبد

SOHR@B
24-08-08, 11:50
اقایون با عرض ارادت ولی من میگم اگه تو بازی همون اول دراگون رو هی خفت کنید (گنگ) اون زیاد پا نمیگیره به شرطی که مدنس یا بوک نره
که اگه بوک بره کارتون تمومه همرو میترکونه
ولی من ایتمایی که میگم براش تا لول 16 داشته باشه بسه
لایف استیل و کرتیکال کوریاس همین براش بسه

katzong
24-08-08, 22:09
سلام شما هم خوش اومدی
اینجا همه اسمشون رو میگن
همه اسم من رو میدونن شما هم اگه عضو جدیدی اسمت رو بگو تا بچه ها راحت تر باشن و بگو اگه از پی 30 اومدی رو دعوت کی بوده و ایدیت اونجا چی بوده
من سهرابم:11():
چاكرم آقا سهراب...:give_rose::give_rose:
من جواد هستم..:give_rose::give_rose:آيدي تو p30 هم همين بود.....:whistle::whistle:

فال گوش واستاده بودم كه شنيدم بچه ها به اينجا كوچ كردن.......:lol::lol:

SOHR@B
26-08-08, 13:34
از اونجا که همه میدونید ریزور یه هروی پول در بیاره این که توش شکی نیست ولی من یه ایتم میگم اول قبل هر چیز این رو بشازید بهتر پول در میارید
شما اگه رادیانس بسازید با 6 تون استک میشه و همه یونیتا پول شما میشن

ما همچنان اینتر نتمون به خاطر مشکلات مخابراتی منطقه قطعه

saeedcholang
26-08-08, 15:26
cao cao جان جاش پتک برقی بری همین پولا درمیاری تازه کسی هم جلوت دووم نمیاره:lol::lol::lol::lol:

SOHR@B
26-08-08, 17:03
cao cao جان جاش پتک برقی بری همین پولا درمیاری تازه کسی هم جلوت دووم نمیاره:lol::lol::lol::lol:
عزیزم بله چین هم همین کار رو میکنه ولی وقتی این رو داشته باشی اون رو زود تر میسازی و رادیانس اتکش به سانش ربطی نداره ولی چین تو لول یک که ضعیف هست و به شانس احتیاج داره و برای اپگرید به 2 باید 3300 هم خرج کنی چس میبینی رادیانس هم به صرفه تره هم ارزون تر و سریع تر هم پول درمیاری تا چین رو بسازی اون موقع هم اتک رو ککگرفتی هم 7% میس هم سریع تر پول چینت ردیف میشه:1. (26):

Devillll
28-08-08, 16:33
ما نفهمیدیم کی بحث پول خوری ریزور رو پرسید.سهراب جان همینجوری خودش گفت؟؟؟؟
آقا ریزور اصلا هیروی وبی نیس واسه 5 به 5 .اینو بگم.آره منم با رادیانس بیشتر موافقم هم پول همه کیپ ها رو میخوری.هم میشه آیتم های ارب افکت بهتری مثل سنگ و یاشا یا کولد اتک به جای چین واسه ریزور رفت
یا حق

SOHR@B
28-08-08, 16:45
نه حاجی یکی پی ام داده بود منم گفتم تو تاپیک جواب میدم

Nawid
28-08-08, 23:58
ببا کسیgg بازی نمیکنه id من khorzo

BeMbeL
29-08-08, 01:39
سلام همگی.بخاطر اطلاعاتی که میدین دستون درد نکنه.میشه بگید حالا مسابقات با چه مدی هست؟در ضمن میشه چنتا از قانوناش رو هم بگید.

BeMbeL
29-08-08, 01:45
یه چیز دیگه.اول بخاطر گذاشتن ریپلی ممنون.بعد چرا تو مسابقات مخصوصا خارجی ایتم(معمولا برانچ)رو دراپ میکنن؟؟:1. (27):

BeMbeL
29-08-08, 01:53
سلام hosseinelninio0o اگه گلستان میشینی.اول فامیلیتم س هست پس می شناسمت؟؟؟!!!:party::1. (5)::cool:

SOHR@B
29-08-08, 12:24
سلام همگی.بخاطر اطلاعاتی که میدین دستون درد نکنه.میشه بگید حالا مسابقات با چه مدی هست؟در ضمن میشه چنتا از قانوناش رو هم بگید.
الان دیگه مد ای پی شده و قانون خاصی نداره ولی قبل از استارت هیرو پیک میکنن:give_rose:

ADELA
29-08-08, 13:14
سلام دوستان
خيلي وقته به خاطر اين اينترنت نميتونم بيام...(داتك واقعا ما رو چيزيد)

از هفته بعد ايشالا بيشتر مييام

فعلا

BeMbeL
29-08-08, 16:35
[الان دیگه مد ای پی شده و قانون خاصی نداره ولی قبل از استارت هیرو پیک میکنن]

یعنی قبل از شرو مسابقه هیرو رو انتخاب میکنن؟دیگه هیرو حذف نمی کنن؟؟:1. (18):

saeedcholang
29-08-08, 20:03
آقا!
adsl من آمادست!
پچمم درسته!یه وقت بزارید که بریم بازی

saeedcholang
29-08-08, 22:57
خب اولین دست رو زدم!گفتم ریپلی بگیرم ببینین راهنماییم کنین.خوشحال میشم بنظرین:love:

SOHR@B
29-08-08, 23:25
تو مسابقات رسمی دیگه هرو حذف نمیشه البته بجز ژئو که ممنونعه

BeMbeL
30-08-08, 00:07
یه بار این سوال رو کردم. چرا تو این ریپلی ها بعضی ایتم ها(مثل برانچ و تراول)رودراپ می کنن:1. (27):

SOHR@B
30-08-08, 09:13
یه بار این سوال رو کردم. چرا تو این ریپلی ها بعضی ایتم ها(مثل برانچ و تراول)رودراپ می کنن:1. (27):
کدوم ریپلی؟:1. (2):

shadow of fear
30-08-08, 11:44
تو مسابقات رسمی دیگه هرو حذف نمیشه البته بجز ژئو که ممنونعه
نه بابا کی گفته هیرو حذف نمیکنن هر تیم 4 تا هیرو میتونه حذف کنه ژئومنسر هم حذف نیست هر تیمی که بخواد میتونه برش داره

SOHR@B
30-08-08, 18:25
نه بابا کی گفته هیرو حذف نمیکنن هر تیم 4 تا هیرو میتونه حذف کنه ژئومنسر هم حذف نیست هر تیمی که بخواد میتونه برش داره
نمیدونستم فکر میکردم ور داشتن چون تو گیم نت ما دیگه این جوری نیست:whistle:
ممنون و پوزش بخاطر اطلاعات غلطی که دادم

hosseinelninio0o
31-08-08, 01:38
سلااااااام :love: یه مدت نیستم حال میکنیداااااااااااا ( یه سوال تخصصی : viper میزنه یا tiny ؟ ) :lol:
راستی . ( اقایون این قسمت رو نخونین . چون خصوصیه ) . بمبل جون . مگه میشه نشناسمت ؟ اخه کی به جز تو اسم یوزر خودشو بمبل میزاره ؟ ( م. خروس ....... م. بمبی :1. (38): ارتوکس )
دوستووووووووووووووون دارم :11():

saeedcholang
31-08-08, 11:30
یه سوال تخصصی : viper میزنه یا tiny ؟
اگه 24ب بازی کنید که توش دگر اونطوری باشه تینی میزنه!یه بلینک می کنه بقل ویپر و ...:1. (26):
ولی توی جدید دستش به وایپر نمی رسه!

FiGHTER
31-08-08, 16:05
سلام به همگی.:1. (5):به نظر من هم ویپر راحت میزنه هم رنج داره که نمی ذاره تاینی پول بخوره هم با یه هود و لول 3دیگه مجیک تاینی خیلی کم اثر می کنه.:cool:

RedSpoT
01-09-08, 13:05
این Lich عجب چیزیه....
یکی بگه رو Lich چی نصب کنم خوب بید؟!!! تو گیم نت دیدم طرف با Lich هر چی هیرو میومد رو یک به یک جم میکرد میکرد تو قوطی:lol:

SOHR@B
01-09-08, 13:13
این Lich عجب چیزیه....
یکی بگه رو Lich چی نصب کنم خوب بید؟!!! تو گیم نت دیدم طرف با Lich هر چی هیرو میومد رو یک به یک جم میکرد میکرد تو قوطی:lol:
:love:سلام خوش اومدی
شما واسه لیچ میتونی مکانیزم و اغانیم ببندی وبعد از اون ایتم پیشتپنهادیه من دگون هست که وقتی 6 میکنی اگه کسی زنده بود و داشت در میرفت با دگون بترکونیش:whistle:

RedSpoT
01-09-08, 18:28
:love:سلام خوش اومدی
شما واسه لیچ میتونی مکانیزم و اغانیم ببندی وبعد از اون ایتم پیشتپنهادیه من دگون هست که وقتی 6 میکنی اگه کسی زنده بود و داشت در میرفت با دگون بترکونیش:whistle:
مرسی....(عجب اسپمری ام اخه تنکس رو برا همین گزاشتن دیگه)
فقط یه چیزی منظورت از مکانیزم Mekansm هستش؟

FiGHTER
01-09-08, 23:22
به نظر من لای این ایتم هایی که بچه هاگفتن یه رفرش هم ببندی خوبه.تو بازی گروهی جواب میده:lol:

SE7EN-1
02-09-08, 00:24
Farsi nemishe type konam ????????? mishe Join our forum Only the registered members can see the link

saeedcholang
02-09-08, 01:30
فایتر جان کم کردن تاثیر مجیک ها برای وایپر خیلی خیلی کمه و خیلی این قسمت لولش به درد نمی خوره تینی با یه حرکت کلی دمیج بهش میده.
برای لیچ تمام ترکیبات cao cao تایید میشه + bloodstone چون لیچ زیاد کیل میگیره و آخر بازی به دردش می خوره این ترکیب.رفرش هم خیلی خوبه ولی بعد از این ترکیب ها

RedSpoT
02-09-08, 12:38
داشتیم 3 به 3 میزدیم من Lich رو برداشتم بازی کردیم و اول Axe جلوم بود تو line وسط چند بار کشتمش بعد جام با یکی عوض شد من رفتم پایین اون اومد بالا افتادم جلویه یه یارو عنکبوته که فکر کنم اسمش boodmother بود اصلا انگار نه انگار من مانا دارم مصرف میکنم هرچی میزدمش دمیج نمیخورد چراااااااااا؟ بعد اون فکر کنم از لول 6 شش استفاده میکرد سرعتمو میگرفت دمیج هم که نمیخورد در نتیجه میمردم(فقط Dagon رو هنوز نخریده بودم بودم)

saeedcholang
02-09-08, 23:14
لول 6 broodmother لایف استیل خفن هست.
لول 3ش همون کند کننده هست برای همین زرپ و زرپ میمردی

hosseinelninio0o
03-09-08, 00:20
سلام ..... تایید نظر بالا . ( یعنی نظر بالا تایید میشود ) ضمن اینکه broodmother اگه زیر تورش باشه کشتنش سخت تر میشه

ADELA
03-09-08, 22:56
skelet
luna
demon wich
omniknight
specter
نظرتون چيه ؟

Devillll
04-09-08, 00:03
سلام به همه.
ما نیسیم خوش میگذره؟؟
آقا عادل مچ خوبیه.فقط امنی نایت رو بذاز کنار جاش نکرولایت بذار.
اول بازی که اسکلت.دمون یه لاین .اسپکتر نکرولایت یه لاین.لونا هم یه لاین
چه شود
ترکیبی از هیروهایی مثل پاک.سول.آکاشا .عنکبوت.نکرولایت.دراگون.گاو میتونن جلوتون ببرن
یا حد اقل بازی خیلی نردیک و شانسی یکی ببره

ADELA
05-09-08, 23:04
سلام به همه.
ما نیسیم خوش میگذره؟؟
آقا عادل مچ خوبیه.فقط امنی نایت رو بذاز کنار جاش نکرولایت بذار.
اول بازی که اسکلت.دمون یه لاین .اسپکتر نکرولایت یه لاین.لونا هم یه لاین
چه شود
ترکیبی از هیروهایی مثل پاک.سول.آکاشا .عنکبوت.نکرولایت.دراگون.گاو میتونن جلوتون ببرن
یا حد اقل بازی خیلی نردیک و شانسی یکی ببره

سلام
اسم يوزر من Adela هست پس من عادل نيستم (علي هستم)
در مورد نيكرولايت هم حق با شماس.
+
اينجا از p30world هم خشك تر شده .حيف كه من dsl ام وصل نيست

لول 6 broodmother لایف استیل خفن هست.
لول 3ش همون کند کننده هست برای همین زرپ و زرپ میمردی

من ريپلي شما رو ديدم
خيلي خوب بازي كردي.(ولي يارت يه كم ...بود )

Nawid
05-09-08, 23:29
سلام نیستم خوش میذگره
add konid ==>Khorzo

RedSpoT
06-09-08, 14:36
چقدر خشک شد اینجا هم...
میگم رو Night Stalker و بلید مستر چی نصب بکنم؟!!! البته من خودم یه چیزایی که فکر میکردم براشون خوب باشه رو روشون نصب کردم ولی گفتم بزار از شما هم یه نظر بگیرم(لطفا اسم هارو Eng بگید)

Nawid
06-09-08, 20:56
بتا 6.55 هم اومد باهیروی جدید

Nawid
06-09-08, 20:57
اگه عکسو ندیدین اینجاست

Nawid
06-09-08, 20:58
چه اسم قشنگی هم داره capitan coco

Nawid
06-09-08, 21:03
چقدر خشک شد اینجا هم...
میگم رو Night Stalker و بلید مستر چی نصب بکنم؟!!! البته من خودم یه چیزایی که فکر میکردم براشون خوب باشه رو روشون نصب کردم ولی گفتم بزار از شما هم یه نظر بگیرم(لطفا اسم هارو Eng بگید)
با blade master که حال نمیکنم ولی
nightstalker من اینارو میبندم
1 boots of speed
2 3 4 lol 3x cleaving attack
5 heart of...
6 هر چی شد

Devillll
06-09-08, 21:57
نمیدونم چرا بچه ها نیسن. رد اسپات عزیز
واسه نایت استالکر پا چوبی(پاور ترید) .سنگ یاشا.کلوینگ اتک.هرت.ساتانیک.ماسک آف مدنس.پتک بش(استان).من به شخصه یه پاچوبی با ماسک آف مدنس میبندم.بعد اگه تونستم کلوینگ اتک. و بعد یه پتک بش.اگه هیرو لولی بود یه آواتورم حال میده.کسی از این حملات در نمیره(البته به جز وید.دراگ.ن نایت و اسلیترین گارد.اگه چیزی میخوای بدونی بگو خودم در خدمتم

Musketeer™ Pro
06-09-08, 23:44
آقا شرمنده من چند وقته گرفتارم نمیرسم اینجا بیام... ببخشید

واسه بلید مستر، خیلی آیتما میشه بست، از کریتیکال و لایف استیل گرفته، تا سنگ یاشا و آی آف... ولی یکی از مواردی که خیلی کم من دیدم دو تا اسپلشه!! که هر موقع دیدم کسی این رو بسته، باگ شده... البته به پوزیشن مربوطه ... مثلا اگه مگنیتور تو پوزیشن باشه، میشه دو تا اسپلش بست... تو یه بازی فان که چند ماه پیش دیدم، یکی واسه بلید مستر، دو تا اسپلش به علاوه ی ریفرش رفته بود!! مگنیتور جمع میکرد، بلید مستر با دو تا شیش، همه رو میریخت پایین!! :whistle:

saeedcholang
07-09-08, 02:12
تایید شدید پست بالا.
2 تا کلیوینگ+ساتانیک+کریتیکال=ب گ شدنش!

hosseinelninio0o
07-09-08, 02:52
سلام دوستان .
بلاید مسسسسسسسسسسسستر !!!!!!!!
1. باتل فیوری ( splash )
2. باتر فلای
3. power tread
4. ساتانیک
5و6 دلبخواه خودتون ( ولی اگه من باشم یکی از این دو اینونتوری خالی رو حتما یه ونگارد میزام .)
با این اینونتوری اسکلتون تانک رو هم با اینونتوری فول میزنین تضمینی ......................................
بلاید مسسسسسسسسسسسستر

hosseinelninio0o
07-09-08, 02:59
نایت استالکر !!!! به قول یکی از دوستان اصغر شبرو :party:
1. power tread
2. سنگ و یاشا
3. بشر
4. اگه طرف هیرو میل باشه ( نزدیک زن ) یه رترن دمیج و اگه رنج باشه ( دور زن ) یه ونگارد و اگه مجیک زن باشه مثه تورنومنتد سول یه هود
5و6 دلبخواه
( چه ایتمهای بی خودی گفتم ) :great:
بای تا های

Musketeer™ Pro
07-09-08, 11:27
تایید شدید پست بالا.
2 تا کلیوینگ+ساتانیک+کریتیکال=ب �گ شدنش!

مرسی سعید جان... حالا که اینطوره تایید شدید این پست شما!!!!!!!!! :love:

نایت استالکر !!!! به قول یکی از دوستان اصغر شبرو :party:
منو نمیگی که؟!!!!!!!!!! آیتمات هم خوبن مخصوصا اون دلبخواه ها!

ADELA
07-09-08, 12:15
سلام بچه ها من dsl ام وصل شد

كسي پايه نيست ؟

ممنون

فعلا

hosseinelninio0o
07-09-08, 14:35
سلاااااااااااام
mustekeer جان سلام :love: . اره خوب همین دلبخواه ها خیلی خیلی خیلی مهمن . میدونی چرا . اخه بعضیا هستن ایتمهای اجق وجق وا3 هیرو میبندن . مثلا یکی از دوستام . دوتا خوب بازی میکنه اونم فقط با رازور . حتی بقیه هیرو ها رو اسمشونم نمیدونه . ولی همین رفیق ما میاد و وا3 رازور داگون قرمز و ایتم مانا میبنده :lol: . مثلا من فک کنم وا3 نایت هکس بد نباشه ( شوخی کردم ) .
مرسی بای.................................:11():

RedSpoT
07-09-08, 14:56
دمتون گرم...

Devillll
07-09-08, 18:41
حسین جان شوخی چیه.وای امروز یه بازی کریدم 2 به 3.من سول کیپر رفیقم هم دراگون نایت.اونام عنکبوت سوسک نکرولایت.بردیم.اول بازی که رفیقمون رو ....... بد بخت یه استان از سوسک میخورد.مرد(لول.خودتونو بذارین جاش بدبخت چه زجری کشید)اول بازی یه مانا بست بازی رو نگه داشت.ولی بعد یه آواتور بست.یه پاچوبی یه ماسک آف مدنس(دراگون دیگه باگ شد).منم یه سنگ یاشا پاچوبی رادیانس با کریتیکال.مردن دیگهوسطمون رو مگا کردن ولی بردیم.انقد حال داد.ولی دوتایی خیلی باگ شدن.فکر نمیکردم ببریم.

saeedcholang
08-09-08, 05:08
شدو جان من واقعا شرمندم!این آقای هحمدی نژاد .... به مملکت!ساعت 11:30 برق خونمون رفت.بازم شرمنده حیف شد

shadow of fear
08-09-08, 12:30
شدو جان من واقعا شرمندم!این آقای هحمدی نژاد .... به مملکت!ساعت 11:30 برق خونمون رفت.بازم شرمنده حیف شد
نه بابا احمدینژادت ...
اتفاقا بهتر شد چون از اول لگ میزد این بازی

SOHR@B
08-09-08, 14:21
سلام به همه
اقا تو پوزیشن 5به 5 خفن شما با ترینت اول رفرش میرید یا رادیانس
توضیح اینکه تو تیم شما فقط شما استرنجی و دوتا اگیلیتیه خفنم هست

Musketeer™ Pro
08-09-08, 14:32
سهراب جان، من باشم ریفرش میرم... البته به تیم روبرو هم مربوطه... مثلا اگه ناگا داشته باشن دیگه نمیشه زیاد به شیش ترینت تکیه کرد... و حداقل یکیش میس میره... ولی چون شما میگی تو پوزیشن هیروهای اتکر هستن، خوب استان بهتر جواب میده...

خیلی چاکریم:11():

shadow of fear
08-09-08, 15:00
سلام دوستان گل من:
آقا بستگیی داره مثلا اگه دیدی کاری با تو ندارن و راحت میتونی پول بخوری و یارای تو کم نمیارن رادیانس
ولی اگه تیم مقابل واقعا خوب بازی میکردن و تیم شما زیاد نمیتونه جلوشون واسه ریفرش
ولی من تو یه ریپلی که میدیدم پروتکتور ریفرشم داشت ولی یه مشکلی بود اونم اینکه تو درگیریها تیم مقابل اول همه اونو میترکوندن یه 6 هم نمیتونست بزنه ارث شیکر اول از فاصله دور استان میکرد بعد نوبت بقیه میشد که تو اینجور مواقع یا اویتار و یا بلینک خیلی واجبه
چاکر همه بروبچ

Devillll
08-09-08, 20:15
سلام چاکر آقا سهراب و محمد و شادو جان.خوبین؟؟؟3
به نظر من رادیانس.چون میتونی باهاش بازی رو نگه داری.پول در بیاری.کیل بگیری و ...
هیروهای اگیلیتیم آخر بازی چل میشن.که تا اون موقع اگه رادیانس داشته باشی.پول رفرشتم در اومده.تو درگیریای وسط بازی که عموما کسی هگز کاما نداره (حدود 30 دقیقه 40 درخت واقعا باگه)
حالا نظر بچه ها رو هم بدونیم.یا حق

saeedcholang
09-09-08, 04:03
بدون شک رفرش

RedSpoT
09-09-08, 14:35
نظرتون راجع به Moon Rider چیه؟!
شما روش از اول تا اخر بازی چی نصب میکنید؟

SOHR@B
09-09-08, 14:44
سلام به همه
از اونجایی که من هروی اصلیم تو بازی ترینت هست
این رو بر اپر تجربه میگم
تو بازی 5 به 5 که دو تا اتکر هست با توجه که ترینت هم هاید داره هم چشم برای دیدن و تو 6 ترینت 5 ثانیه استان میشن اکثر هروها البته بجز یه چند تا مثل تاید بهترین ایتم برای برد تیمی رفرش هست
باتشکر از همه

Musketeer™ Pro
09-09-08, 14:48
مرسی سهراب جان

نظرتون راجع به Moon Rider چیه؟!
شما روش از اول تا اخر بازی چی نصب میکنید؟

ببین معمولا این هیرو اول بازی باید کلا قایم بشه و تو درگیریها نباشه!! فقط کافیه لونا تو بازی لاس نره و یه مقداری هم خوب پول در بیاره... اگه واسش، سیتنیک و باترفلای ببندی، خیلی سخت کسی میتونه جلوت وایسه...
معمولا اول براش Helm of Dominator رو میبندن و بعد EagleHorn میخرن و باترفلایش میکنن، بعد سیتنیک رو کامل میکنن... البته به بازی هم بستگی داره ولی آیتم بیلد اصلیش اینجوریه

RedSpoT
09-09-08, 15:02
میگم پای چوبی چطوره؟ که بعد Helm of Dominato روش نصب کنم؟

saeedcholang
09-09-08, 15:51
پا چوبی رو جزو ترکیبات به حساب نمیارند عزیز!قبل از اینا باید براش ببندی.
پست محمد عزیز تایید میشه+یه کریتیکال
))))دوستان ایریپابلیکی به اینجا سر بزنند : Only the registered members can see the link(((((

Musketeer™ Pro
09-09-08, 20:06
بهتره حد اقل یه ماسک آف مدنس بخری، بعد بری برا پاور ترید... چون لایف استیل خیلی برای لونا مهمه...

سعید جان، اگه تو تاپیک خودش بحث کنی خیلی بهتره... مرسی از فعالیت بسیار عالیت :11(): :1. (21):

SOHR@B
09-09-08, 22:01
واسه لونا تو ایتماش میشه یه دونه ویند هم قرار داد واسه 6 کردن که تکی فقط گنگ کنی ولی در کل اگه این هرو ساپورت نداشته باشه میشه پنیر مپ

MCD general
12-09-08, 18:45
سلام منم دوتا بازی میکنم از همه هیروها خوشم مییاد میشه لطف کنی اگه مسابقه بود منو خبر کنی

ADELA
13-09-08, 20:48
دوستان كسي نيماددددددددددد؟
saeedcholang (Only the registered members can see the link) ??

saeedcholang
13-09-08, 21:40
کجا عزیز جان؟؟؟:give_rose:

mrn2929
14-09-08, 13:09
سرور وارکرافت فقط gg-game:love:
هم سرعتش خوبه هم 3 تا روم برای ایران داره :1. (10):
اما حیف که نمیشه با خارجی ها بازی کرد (سرعت اینترنت ایران پایینه):cry:

2rsa.net
14-09-08, 13:20
gg-game خیلی سرور خوبیه . اما این مطلب رو یه 3 - 4 سالی دیر نوشتی:lol:

Musketeer™ Pro
14-09-08, 13:22
اول اینکه خیلی خوش اومدی به پی سی نتوورک

بعد هم صحبت شما کاملا تایید میشه، البته با خارجی ها میشه بازی کرد، فقط باید حواستون باشه که اگه یه روز پینگتون بد بود نرید اونجا! وگرنه من خودم اوایل اصلا روم ایران رو بلد نبودم و فقط با خارجیا بازی میکردم... که خداییش چقدر بازیهاشون قشنگتر از بازی های ایرانی ها میشه (به خاطر گروهی بازی کردنشون)

Musketeer™ Pro
14-09-08, 13:23
gg-game خیلی سرور خوبیه . اما این مطلب رو یه 3 - 4 سالی دیر نوشتی:lol:
بله خوب، یک مقدار قدیمیه! ولی اجازه بدید بچه ها ابراز احساسات کنن! اشکالی نداره که!

ضمنا ورود شما رو هم تبریک میگم!

ADELA
14-09-08, 13:25
كجا عزيز جان
garena عزيز جان

ADELA
18-09-08, 22:32
خوب انگار كسي جواب مارو نميده!!!اشكالي ام نداره ..من گفتم اونجا با بچه هاي خودي بازي كنيم ولي ملومه هيچ كس چنين نظري نداره..اونجا هم تا زياده پلير دوتا

دوم اين كه قراره 6.55 با يه عالمه تغييييييييرات بياد....يكيش اينه keeper of the light خيلي شاخ ميشه

خيلي كه نه ولي از اين وضعيت فعليش در مياد..دوم همون هيروي جديد كه كريتيكال داره و ميس ميده

سوم enchantress خيلي عوض ميشه

چهارم life steal برود مادر از 80 درصد ميشه 50 درصد
...

كلن داره رو بالانس كار ميكنه

Quick
18-09-08, 23:32
خوب انگار كسي جواب مارو نميده!!!اشكالي ام نداره ..من گفتم اونجا با بچه هاي خودي بازي كنيم ولي ملومه هيچ كس چنين نظري نداره..اونجا هم تا زياده پلير دوتا

دوم اين كه قراره 6.55 با يه عالمه تغييييييييرات بياد....يكيش اينه keeper of the light خيلي شاخ ميشه

خيلي كه نه ولي از اين وضعيت فعليش در مياد..دوم همون هيروي جديد كه كريتيكال داره و ميس ميده

...

سلام عزیز

داداش من کم میام این تاپیک.
کجا میخوای بریم؟

6.55 که میگی کی میاد؟ این هیرو جدیده چیزی ازش میدونی؟

ممنون
میلاد

Musketeer™ Pro
18-09-08, 23:39

...

مرسی بابت اطلاعات خیلی خوبتون

ضمنا شرمنده بنده به شخصه خیلی وقته جی جی نمیآم...

باز هم مرسی :give_rose:

ADELA
20-09-08, 08:16
داداش من کم میام این تاپیک.
کجا میخوای بریم؟

6.55 که میگی کی میاد؟ این هیرو جدیده چیزی ازش میدونی؟

سلام دوست عزيز
هيرو جديد اسمش Captain Coco هست
دوم من درباره Garena حرف ميزدم كه بيام و با هم بازي كنيم

musketeer ممنون و اشكالي نداره

خوش باشيد

RedSpoT
20-09-08, 23:24
HAR HAr
salam barobach agha patch 1.21 bara war frozen plz!!!

Musketeer™ Pro
20-09-08, 23:37
Warcraft 3: The Frozen Throne 1.21b Patch - English

از اینجا دانلود کنید (Only the registered members can see the link)

یا اینجا (Only the registered members can see the link)

RedSpoT
20-09-08, 23:49
چرا تاپیک به خواب زمستونی رفته؟ هنوز که پاییزه:lol:

Musketeer™ Pro
20-09-08, 23:07
چرا تاپیک به خواب زمستونی رفته؟ هنوز که پاییزه:lol:
آره عزیز قبول دارم... سعی میکنم بیشتر مایه بزارم...
مرسی بابت تذکرت :11():

A L I E N
06-10-08, 14:31
سلام مم م م مم مم م مم مم :1. (1)::1. (1)::1. (1)::lol::lol::lol:

هو و و وو وو و ويوي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي:party::party::party:

من داشتم رد ميشدم گفتم يه سري بزنم :1. (5)::1. (5):

برادران من در حال انجام يكي از فرايض خود يعني خريد كامپيوتر جديد هستم :whistle:

دستم به دامنتون البته اقايون شلوارشون كمك كنيد :merci:

اين موضوع رو در تايپيك سخت افزار مطرح كردم اينم لينكش لطفا ياري برسانيد

راستي من ديگه دوتا بازي نمي كنم يعني بوسيدم گذاشتم كنار :yes::yes::yes::yes:

♥♥♥زت زياد♥♥♥

Musketeer™ Pro
06-10-08, 15:01
مرسی الاین جان که سر زدی!! میآم اونور اگه چیزی بلد بودم عرض میکنم...

A L I E N
07-10-08, 10:15
سلام محمد جان

ممنون از شما و همه که کمک کردن

توی مشهد کجا گیم نت برم؟؟
کسانی که میدانند بگویند ما هم بدانیم

ADELA
08-10-08, 18:01
خوب 55 ام اومد بريد Dl كنيد
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

ADELA
08-10-08, 18:07
فقط تعجب نكنيد خيلي عوضضضضضضض شده !

Musketeer™ Pro
08-10-08, 20:17
مرسی عزیز :love: دانلود میکنیم

RedSpoT
12-10-08, 21:57
55 خیلی مسخره بود:gasp: اون هیرو هاشو نگو... بابا باگه باگن لول 2 و 1 و6 و3 کاپیتان رو دیدید؟ اشک ادمو در میاره

Musketeer™ Pro
12-10-08, 23:07
اون ترکسس اینتلجنسه رو نمیگی چرا؟ معلوم نیست اینتله یا اگیل!!!!!!!!!!!! :lol:

RedSpoT
13-10-08, 17:22
اون ترکسس اینتلجنسه رو نمیگی چرا؟ معلوم نیست اینتله یا اگیل!!!!!!!!!!!! :lol:
از لولاش خوشم میاد مخصوصا لول 6 اش :lol:
56 رو بازی کردید؟

milad22
14-10-08, 11:03
مگه 56 هم اومده!

A L I E N
19-10-08, 10:49
هـــــــــــــــا اومده

یه سری به سایت دوتا بزنید

:love::party:

SOHR@B
30-03-09, 21:07
Shendelzare Silkwood
- Vengeful Spirit -
- Primary : Agility
- Strength : 16+1.8
- Agility : 22+2.33
- Intelligence : 15+1.75
- Damage : 34 – 48
- Armor : 3.1
- Range : 400
- Move Speed : 295
- Hit Point : 454
- Mana Point : 195
- HP Regen : 0.73
- MP Regen : 0.61
- Attack Speed : 1.77 ( +22% IAS )
- Missile Speed : 1500
- Sight Range : 1800/800

Magic 1 : Magic Missile
اولین مجیک این هرو مجیک یخی است. این Level هدف دار است و فقط به روی هروی های دشمن میتوان استفاده کرد. با پرتاب این مجیک یخی ، هروی دشمن به مقادیر زیر Damege و به مدت 1.75 ثانیه Stun میشود. میزان Range این لول 500 است.

Damage 100 : 1 Level
Damage 175 : 2 Level
Damage 250 : 3 Level
Damage 325 : 4 Level

Mana Cost : 95/110/125/140
Cast Range : 500
CoolDown : 10 Sec
Area Of Effect : N/A

Magic 2 - Wave Of Terror

دومین مجیک این هرو قدرت خطی است ، که با نشانه گیری بر مکان دلخواه این Level اجرا میشود. اثر این لول روی دشمن 20 ثانیه است.

کاهش Armor دشمن به مقدار 2 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 5% : 1 Level
کاهش Armor دشمن به مقدار 3 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 10% : 2 Level
کاهش Armor دشمن به مقدار 4 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 15% : 3 Level
کاهش Armor دشمن به مقدار 5 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 20% : 4 Level

Mana Cost : 40
Cast Range : 400
CoolDown : 15 Sec
Area Of Effect : 1400/350

Magic 3 - Command Aura

سومین مجیک این هرو خودکار است. همه کریپتها و هروهای هم تیمی در صورتی که در کنار این هرو تا Range 4500 قرار گیرند Damage اضافی میگیرند.

Damage 12% : 1 Level
Damage 20% : 2 Level
Damage 28% : 3 Level
Damage 36% : 4 Level

Mana Cost : N/A
Cast Range : N/A
CoolDown : N/A
Area Of Effect : 4500

Magic 4 - Nether Swap

این مجیک یک مجیک هدف دار است و فقط روی هروی های دشمن و خودی کار میکند. با استفاده از این Level میتوانید جای خود را با هروی مورد نظر در Range های زیر تعویض میکنید.

600 Range : 1 Level

900 Range : 2 Level

Range 1200 : 3 Level
Mana Cost : 100/150/200
Cast Range : 600/900/1200
CoolDown : 45 sec
Area Of Effect : N/A

- نقد و بررسی Vengeful Spirit :
نکات قوت : Attack Speed بالا – Damage بالا از اول بازی
نکات ضعف : Hit Point پایین
ارتقا Level پیشنهادی :

Level 1 : Magic 1
Level 2 : Magic 3
Level 3 : Magic 1
Level 4 : Magic 3
Level 5 : Magic 1
Level 6 : Magic 6

از جمله هروهایی هست که از همان ابتدای بازی دارای Damage و Attack Speed بالایی است.بنابراین براحتی میتوان از همان ابتدا با دادن Attack آخر به کریپتهای حریف Gold فراوانی جمع کرد.در اوایل بازی ، تا مجیک 1 این هرو به لول 3 نرسیده ازش استفاده نکنید تا مانای کافی در اختیار داشته باشید.وقتی لول شما به 6 ارتقا پیدا کرد ، نوبت به گرفتن Kill از هروهای دشمن است ، سعی کنید در یک Line ثابت نمانید وبه کمک هروهای هم تیمی و Swap و Stun به موقع ، Kill بگیرید.با توجه به اینکه مجیک 6 این هرو جای خود را با هروهای مختلف تعویض میکند به طبع ممکن است در یک شروع در گیری 5 به 5 شما با Swap کردن میان هروهای دشمن بیافتید. در این حالت است که پیشنهاد میشه حتما برای این هرو آیتم Manta Style رو بگیرید تا بعد از Swap کردن حریف سریع تقسیم شوید تا احتمال کشته شدن هرویتان کاهش یابد. البته آیتمهای مختلف رو میتونید با توجه به هروهای رقیب تهیه کنید. آیتمهایی مانند Sang and Yasha - Desolator ( Corruption ) - Satanic Lifesteal برای این هرو مناسب هستند. در کل یک هروی به درد بخور برای بازی گروهی و یک هروی خفن برای بازی تکی است.

امتیازهای Vengeful Spirit :
بازی گروهی : 8 از 10
بازی تکی : 7 از 10

- آیتمهای پیشنهادی به ترتیب برای هروی Vengeful Spirit :
Only the registered members can see the link - Only the registered members can see the link - Only the registered members can see the link - Only the registered members can see the link - Only the registered members can see the link - Only the registered members can see the link

Hooshi
03-04-09, 19:57
من بعد از سالها برگشتم به forum .
از بس این forum گنده شده آدم توش گم میشه.
گفتم بیام اینجا که تخصصم هس.
در خدمتیم.

Quick
03-04-09, 21:47
این تاپیک رو پس از مدت ها دیدم ...
بچه ها این Hidden quest دوتا 6.59b رو تا حالا انجام دیدن؟
همون که آیتم مخفی میده...

DaaDaa
03-04-09, 21:48
چاکر همه آقایون دوتایی!
من تازه کارم .... با Razor شروع کردم به توصیه دوستان که ساده بود. حالا میخوام با یه هیرو دیگه شروع کنم. با Terrorblade اصلا نتونستم ... گند زدم ... یه هیرو بهم پیشنهاد بدید که Ranger باشه و ساده .... ایتم های پیشنهادیش رو هم اگر بگید ممنون تر!

Quick
03-04-09, 21:58
من که هیچی بارم نیست اساتید اینجا زیادن...

Drow ranger
رو من خیلی ازش خوشم میاد....

لول هاش ایناست :

Frost Arrows (R)
Induces a freezing effect to the hero`s attacks. Each attack slows the enemy`s movement and attack rates.
Level 1 - Slows attack rate by 5% and movement rate by 10%.
Level 2 - Slows attack rate by 10% and movement rate by 20%.
Level 3 - Slows attack rate by 15% and movement rate by 30%.
Level 4 - Slows attack rate by 20% and movement rate by 40%.
Mana Cost: 12
Cooldown: 0

Silence (E)
Stops all enemies in a target area from casting spells.
Level 1 - Lasts 3 seconds.
Level 2 - Lasts 4 seconds.
Level 3 - Lasts 5 seconds.
Level 4 - Lasts 6 seconds.
Mana Cost: 80
Cooldown: 15

Trueshot Aura (T)
An aura that gives friendly nearby units bonus damage to their ranged attacks. Only amplifies base damage and damage gained from bonus stat items.
Level 1 - Increases base ranged damage by 7%.
Level 2 - Increases base ranged damage by 14%.
Level 3 - Increases base ranged damage by 21%.
Level 4 - Increases base ranged damage by 28%.
Mana Cost: N/A
Cooldown: N/A

Marksmanship (M)
The Ranger's accuracy has increased, giving her more agility.
Level 1 - +15 Agility.
Level 2 - +30 Agility.
Level 3 - +45 Agility.
Mana Cost: N/A
Cooldown: N/A

به دیلیل لول 6 و لول 3 خیلی دمیجش میره بالا... البته بازم Health کم داره...
من خودم بازی میکنم معمولا آخر بازی اینارو دارم :

Butterfly - Lothar's Edge - Power treads - Critical - Yasha

بعضی ها دیدم Sange & Yasha رو هم براش میزنن با وجود این که یکی Orb Effect هست ولی بازم به درد بخوره...

البته اصطلاحا من هنوز Noob تشریف دارم اساتید بیشتر توضیح میدن....

SOHR@B
04-04-09, 16:48
دوست من شما بهتره با هروهایی مٍل اسناپر بازی تو ادامه بدی
اسنایپر هروی خوبیه و بازی کردن هم باهاش اسونه
واسش میتونی دوتا ریت بن
و پاور تریز مانکی
یا پرج بری

Hooshi
07-04-09, 20:19
این تاپیک رو پس از مدت ها دیدم ...
بچه ها این Hidden quest دوتا 6.59b رو تا حالا انجام دیدن؟
همون که آیتم مخفی میده...
این که میگی ماله 2 ماه پیشه :lol:

Hooshi
09-04-09, 15:03
به نظر میرسه تاپیک afk شده :D

A L I E N
14-04-09, 21:41
سلام به همه عزیزان دوتا باز

یادش بخیر عهد بوق که من بیکار بودم و یه کم میتونستم بیام تو اینترنت . وارکرافت بازی کنم . دوتا الستار بترکونم :1. (28):

واقعا یادش بخیر

خبری از بچه های اونموقع نیست
دویل بوی
اقا محمد

اما خوبه که هنوز کائوکائو و کوایک هستن

:11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::1 1():

چاکر همه آقایون دوتایی!
من تازه کارم .... با Razor شروع کردم به توصیه دوستان که ساده بود. حالا میخوام با یه هیرو دیگه شروع کنم. با Terrorblade اصلا نتونستم ... گند زدم ... یه هیرو بهم پیشنهاد بدید که Ranger باشه و ساده .... ایتم های پیشنهادیش رو هم اگر بگید ممنون تر!

داداش به نظر من هیچی اینتلجنس نمی شه
من شخصا نظرم اینه
چون با ویچ دکتر و فیری دراگون واقعا عالی بازی میکنم (میکردم)
کافیه یه هگز واسش ببندی

اصلا اینتلجنس یه حال خاصی داره

DaaDaa
14-04-09, 22:09
سلام به همه عزیزان دوتا باز

یادش بخیر عهد بوق که من بیکار بودم و یه کم میتونستم بیام تو اینترنت . وارکرافت بازی کنم . دوتا الستار بترکونم :1. (28):

واقعا یادش بخیر

خبری از بچه های اونموقع نیست
دویل بوی
اقا محمد

اما خوبه که هنوز کائوکائو و کوایک هستن

:11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::1 1():

داداش به نظر من هیچی اینتلجنس نمی شه
من شخصا نظرم اینه
چون با ویچ دکتر و فیری دراگون واقعا عالی بازی میکنم (میکردم)
کافیه یه هگز واسش ببندی

اصلا اینتلجنس یه حال خاصی داره
آره با Shadow Fiend دارم بد هیرو کشی میکنم.
با آبادون هم گولاخ شدم ولی الان دارم با Axe میرم مشکل دارم. هر چی میگذره یعنی توئی اخر بازی نسبت به رقبا ضعیف تر میشم .... هر آیتمی به عقلم میرسید بستم .... در مورد شیوه بازی باهاش راهنمایی پذیرفته میشود.. به خصوص برای هیرومشی توی آخر بازی
Attack Speed اش کمه!

A L I E N
14-04-09, 22:15
شادوو فیند به نظر من 2 تا ترکیب اصلی داره که اگه اونا رو بگیری خودت هم یه کم زرنگ باشی رسما بازی رو جم میکنی

1 ) ترکیب غیب
2) اواتور
باید غیب کنی بری بین دشمنا بعد اواتور کنی و 6 دیگه فاتحه
البته ترکیبای دیگه هم داره اما نظر من بو

A L I E N
14-04-09, 22:17
برای axe هم اول ونگارد بعد پرسونس و اگه اون 2100 تایی تو جنگل هم بگیری محشر میشه

البته پا چوبی یادت نره

DaaDaa
15-04-09, 01:04
مرسی. Axe عالی شد. گیر کار همون هایپراستون 2100 ای بود.

اون غیب که گفتی چیه؟ اون خنجره رو میگی؟ Kellen بود اسمش فکر کنم؟! تا حالا نگرفتمش. اگر همونه بگو!

Quick
15-04-09, 18:08
مرسی. Axe عالی شد. گیر کار همون هایپراستون 2100 ای بود.

اون غیب که گفتی چیه؟ اون خنجره رو میگی؟ Kellen بود اسمش فکر کنم؟! تا حالا نگرفتمش. اگر همونه بگو!

Assault ببند که هم اتک اسپید بده هم آرمور خوب بده...
Phase Boots (اگه به آرمور احتیاج داشتی) در غیر این صورت Boots of Travel

بازی باهاش 2 نوع سبک داره یه سری اول بازی شروع میکنن به بستن 2 تا ونگارد (اگه تیمشون تانک درست و حسابی نداشته باشه) یه سری هم اصلا ونگارد نمیبندن براش....

بعد از همه ی اینا اگه بازی تموم نشده بود برو تو کار Heart ....

قبل از Heart , assult
همون دگر ( برای بلینک) رو حتما بگیر...

DaaDaa
15-04-09, 18:46
Assault ببند که هم اتک اسپید بده هم آرمور خوب بده...
Phase Boots (اگه به آرمور احتیاج داشتی) در غیر این صورت Boots of Travel

بازی باهاش 2 نوع سبک داره یه سری اول بازی شروع میکنن به بستن 2 تا ونگارد (اگه تیمشون تانک درست و حسابی نداشته باشه) یه سری هم اصلا ونگارد نمیبندن براش....

بعد از همه ی اینا اگه بازی تموم نشده بود برو تو کار Heart ....

قبل از Heart , assult
همون دگر ( برای بلینک) رو حتما بگیر...
مزسی. با ازالت عالی میشه. راستی راهی هست برای اینکه زیاد استان نشم؟ بعضی هیروها Abbadon و Axe رو چپ و راست استان میکنن .... Linken Sphere؟ آیا؟

Quick
15-04-09, 19:05
واسه فرار از استان کار زیادی نمیتونی بکنی ولی وقتی چند تا Basher تو یه تیمن نباید بیای Axe رو برداری که دم به دیقه استان بشی به درد تیمتم نخوری... البته اگه طرف Bash داشته باشه کافیه لول یکت رو بزنی وقتی دورت کریپ زیاد باشه تا اینکه اتوماتیک تو استان خود یارو بمیره دیگه از این غلطا نکنه :1. (38):...
برای استان هایی مثل Vengful ، Chaos knight و... همونی که گفتی جواب میده ولی اگه خیلی دیدی داری اصطلاحا Disable میشی (هیروهایی که استان دارن رو Disabler میگن) حتما بگیرش... ولی اگه وضعیت حاد نبود پولتو خرجش نکنی بهتره...:wink:
البته اینا نظر من بود

Musketeer™ Pro
16-04-09, 08:28
برای جلوگیری از دیسیبل شدن، Avatar خیلی جواب میده. ولی این آیتم مخصوص هیروهاییه که تو چند ثانیه درگیری رو به خاک و خون میکشن! مثل برود مادر... یا یک ULT دارن که اصطلاحا channeling هست. مثل سند کینگ... برای یک هیرویی مثل Axe کم پیش میاد آواتار ببندن. مگه اینکه واقعا Disabler های تیم مقابل زیاد باشه. ضمنا تو بازی های حرفه ای، Axe معمولا هیروی Carry نیست. بیشتر شروع کننده درگیریه. همون Dagger معمولا بهترین آیتم هست براش تا تاثیرشو بزاره.
برای جلوگیری از دیسیبل شدن، Manta Style هم استفاده میشه. ولی برای هیروهای خاص، که مطمئنا Axe جزو اونا نیست!
لینکن هم که دیگه جای خودشو داره، ولی وقتی شرایط طوری باشه که استانر های مقابل زیاد باشن، دیگه کاربردی نداره.

درود

SOHR@B
16-04-09, 15:01
ممحمد جان کلن axe درگیری رو شرو میکنه یعنی برد و یا باخت یه جنگ حتی یه بازی به درست شروع کردن جنگ داره اونایی هم که جنگ رو شرو میککن معمولا میمیرن ولی تیمشون جنگ زو میبره

roozking
05-07-09, 15:06
واسه axe پا چوبی رو کلا بیخیال شو ... فقط واسش phase boot بگیر بعدشم vangaurd بگیر ... اگه هیرو های جلوت بیشتر nuker بودن یعنی لول زن بودن hood بگیر ولی اگه Attacker بودن مثل troll -- void -- jugger باید 1 یا 2 تا vanguard بگیری ...

بابا axe 'که attack speed نمیخواد اصلا .. فقط باید کتک بخوره تا بچرخه ... اینارو که گرفتی برو تو کار Radiance و heart ..

dagger هم بعضی موقع ها ..

Jagvar
05-07-09, 17:57
سلام خدمت دوستان عزیز:give_rose:
بابا تو شهر سخت افزار دیگه نمی دیدم که یه تاپیک اینتوری باشه:love: خودش جای تعجبه!!!
اما دوستان یه پیشنهاد دارم:
اونایی که می تونن یا قبلا آنلاین بازیکردند یا می کنند (اینتر نت قابل قبولی داشته باشن) بیایید با هم یه تیم تشکیل بدیم ،نظرتون چیه؟
SSA dota team
بنده که کاملا موافقم
:party:

Musketeer™ Pro
05-07-09, 19:03
بنده هم موافقم! ولی خودم بازی نمیکنم! درعوض برادر کوچکم هست بازی میکنه. اگه تیم شدید روی اون هم حساب کنید بازیش بدک نیست :دی

roozking
05-07-09, 23:53
سلام .. اگه میخواین کلن تشکیل بدین من هستم با ایدی The K!NG بازی میکنم ... یکی دو ساله دوتا بازی میکنم ...

Jagvar
06-07-09, 10:46
سلامی به گرمای قدرت سه ی لینا:love:
کسایی که آنلان باز هستن با سرور garena آیدی ها شون رو بگن تا کم کم بریم تو کارش :cool:
بنده هم jagvar هستم همه جا :wink:
اونایی که علاقه دارن و اینترنت هم دارن بگن تا بقیه کارا انجام بشه
اونایی که تخصص داشتن و دارن هم بیان کمک کنن تا بازی کاملا گروهی داشته باشیم
با تشکر از همه دوستان دوتا باز

Enemy
06-07-09, 10:53
ایول بزنیم تو کار دوتا با برو بچه های سایت !! حیف که نمیشه تبلیغ کرد و گرنه سایت خودم رو معرفی می کردم ! مخصوص بازی های آنلاین تحت Garena هستش !! یه فروم کامل !!
Ir.Lord
Lord_td

Enemy
06-07-09, 11:09

اینم لینک دانلود 6.60b برای همه دوستان عزیز !!!!!

SOHR@B
06-07-09, 12:12
cao-caox
اینم یه ریپلی از اخرین بازیم
پ.ن :بازی تو رووم امریکاس و تو بهترین سرایط 2 ثانیه دیلی داشتم

Jagvar
06-07-09, 14:51
کم کم داریم تیم میشیم فقط یه چند نفر دیگه مونده
البته بنده بازیم خوب نیست در حد اساتید نیستم اما بعضی وقت ها می شه رو ما حساب کرد:wink:

Musketeer™ Pro
06-07-09, 15:24
علی الخصوص این براد سهراب (cao-cao) رو دریابید که از حرفه ای های روزگاره!! بویژه مولتی کست زدنش lol

Jagvar
06-07-09, 15:37
این هم یه ابزار بسیار کارا برای آنلان بازا
حتما بگیرید جالبه 100 مگابایت بیشتر نیست
(البته بگم لینک از یکی از سایت های ایرانی هست)

Jagvar
07-07-09, 16:36
بنده از آشنا یی با شما خشبختم، دوست عزیز
(انگارا دوتا باز ها سرشون خیلی شلوغه که حالا که ما اومدیم اساتید تهویل نمی گیرند:whistle:)

SOHR@B
07-07-09, 18:25

6.61
1.23
room usa
hero oger
بچه ها میگن خیلی خوش شانسم ولی من به شانس اعتقادی ندارم
نظرتون رو در مورد ریپلی بگید ممنون میشم
لازم به ذکره همون 2 ثانیه دیلی هم چنان موجوده

Enemy
07-07-09, 19:39
دانلود نسحه 6.61 !

Jagvar
07-07-09, 20:45
[quote=cao-cao;147976l (Only the registered members can see the link)

نظرتون رو در مورد ریپلی بگید ممنون میشم
لازم به ذکره همون 2 ثانیه دیلی هم چنان موجوده[/quote]

دوست عزیز بنده بازی تون رو دیدم
اول این که تبریک می گم بهتون
اما بنده در موقع نظر دادن سعی می کنم بیشتر انتقاد کنم تا تعریف:wink: پس اگه چیزی گفتم که باب تبع شما نبود بنده پیشا پیش عضر خواهی می کنم:give_rose:
اولین نکته اینه که اونا بیشترشون مبتدی بودن و تنها یکی یا دوتا حرفه ای داشتن که آخرش یکی رفت بیرو ن از بازی
واما اصل مسئله: به نظر بنده شما خیلی تو در گیری ها نبودین و بیشتر نقش تون رو پشت پرده ایفا می کردین و یه کم از خودتون شجاعت به خرج نمی دادین ولی البته نمی گم که بیخودی وارد در گیری باید شد اما دیگه شما حتی به کریپت هم رحم می کردین :) که آخرش منجر ب این شد که پول زیادی نداشته باشین و ایتم درست و حسابس نگیرین
و این که شما خیلی حرفه ای بازی نمی کردین و می شه گفت که برد شما بخاطر هم تیمی هاتون بود نه شما و فعالیت زیادی نداشتین و از نظر جمع کردن پول خیلی کم تلاش می کردین که آخرش منجر به این شد که ایتم خوبی نبندین و تعداد ایتمتون پایین بیاد
ولی در کل بنده یک نکته رو به شما عرض کنم که شما اگر بجای بازی با کشور های دیگه تا الحان چند بار سری زده بودین به روم 1 ایران خیلی قویتر از اینا بودین چون که ایرانی ها بازی کن های خیلی قوی دارن و لی کشور های خارجی بازیکن های حرفه ای کمتری دارن پس پیشنهاد می کنم در بین هم وطنامون بازی کنی تا بازیتون بهتر بشه
:11():

mohi951753
08-07-09, 01:15
اين بازي تنها عشق من در ميان بازي هاي استراتژيكه مپي هم كه خيلي دوست دارم مپ dota ورژن 6.61 هست كه جديد ترينشه و هيرو هاشم خيلي باحاله سه تا هيرو هم بهش اضاف شده راستي من از بيشتر هيروهاش خوشم مياد اما بيشتر همش از lion خيلي خوشم مياد راستي تو كار تيميتون من هم هستم اگه رام بدين بازيم هم هي بدك نيست در حد اساتيد نيستم اما ميشه روم حساب كرد

SOHR@B
08-07-09, 09:16
عزیز من
من از اون موقعی که رووم ایرانی وجود نداشت تو اروپا بازی میکردم
بعد که رووم ایران درست شد فقط پرو پلیرها بودن marsilfox k1 araz habitex new man
و.....
اون موقع رووم ایران خوب بد ولی وقتی که نووبها به رووم ایران اضافه شدن و و.... دیگه ایران بازی نمیکنم چون بازی میکنم که اعصابم راحت باشه نه اینکه کلکسیون فحش و دریوری ببینم
وقتی هم میام رووم ایران که یا cw باشه یه دوستان نزدیکم تو بازی باشن و بدونم بازی نووب نداره
این بازی هم فان بود من فقط واسه محمد جان گذاشتم تا مولتی ببینه
فعلا

Musketeer™ Pro
08-07-09, 10:40
برادر سهراب! ما مولتی کست زدن هات یادمون نرفته!! حالا میگی به شانس اعتقاد نداری، خب هیچی!! ولی یا یک قلقی داره یا هموت قضیه شانسه!!

لول6 بازی به ونجیفول با هیل پر یک مولتی کست میزد ونجیفول میترکید!! اونم اول لول 6 !!!!!!!!!

SOHR@B
08-07-09, 12:15
محمد جان ما کوچیکتیم
قلق نداره یادته که ما چقدر در مورد ایم موضوع بحث کردیم هم اینجا هم تو تاپیک دشمن !! :) همش به شانس ربط داره عزیز ماهم یکمی میاریم بعضی موقع ها
محمد جان خودت انلاین نمیشی یه دست یه یاد قدیما بزنیم؟

Jagvar
08-07-09, 14:21
عزیز من
من از اون موقعی که رووم ایرانی وجود نداشت تو اروپا بازی میکردم
بعد که رووم ایران درست شد فقط پرو پلیرها بودن marsilfox k1 araz habitex new man
و.....
اون موقع رووم ایران خوب بد ولی وقتی که نووبها به رووم ایران اضافه شدن و و.... دیگه ایران بازی نمیکنم چون بازی میکنم که اعصابم راحت باشه نه اینکه کلکسیون فحش و دریوری ببینم
وقتی هم میام رووم ایران که یا cw باشه یه دوستان نزدیکم تو بازی باشن و بدونم بازی نووب نداره
این بازی هم فان بود من فقط واسه محمد جان گذاشتم تا مولتی ببینه
فعلا
دوست عزیز بنده قصد جسارت نداشتم و نظر دادم برای این که گفته بودین نظر بدین واما برای بازی توی روم ایران بنده فقط نظرم رو گفتم و اصلا تعسب خاصی ندارم و بنده جای داداش کوچیکتر شما حساب می شم و قصد جسارت نداشتم
چون که بنده تجربه هر دو جا رو داشتم عرض کردم
(جایی هم که گفتم حرفه ای بازی نکردین منضورم نبود که حرفه ای نیستسن همونی میشه که خودتون گفتین for fun)
(والبته بنده تا جایی که میدیدم اون ها هم فهش می دادن حالا قضاوت با خودتون)
بنده اشتیاق زیادی دارم تا کنار استادی مثل شما بازی کنم:give_rose:
:11():