Emperatour (21-04-07), KING (21-04-07), neo_apz (27-08-07), Shahryar (21-04-07)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان برای حرف آقا مهرداد هم كه شده یه آموزش ایمیج ردی میزنیم
دوستان در این آموزش میتونید افكت هایی درست كنید كه وقتی روی دكمه وایسادید رنگ دكمه و متنش تغییر كنه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عكس نهایی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود PDF (آموزش)
دانلود PSD (سورس)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پسورد : rezagraph.com
بای بای
با تشکر : رضا
Emperatour (21-04-07), KING (21-04-07), neo_apz (27-08-07), Shahryar (21-04-07)
|
|
ايول داش رضا دمت گرم
کاربر شهرسختافزار
چاكریم بهنام جان
اگه دوست داشتین انیمیشن بسازید به این پست تشكر بدید!!!
Emperatour (21-04-07)
Administrator
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوستان برای حرف آقا مهرداد هم كه شده یه آموزش ایمیج ردی میزنیم
مهراد هستم نه مهرداد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا آموزش ساخت انیمیشن بدم یا نه؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه آقامهراد.
ممنون از تذكرت!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Orbit در تاریخ 21-04-07 انجام شده است
nasrin-k (06-10-07)
Administrator
حتماً ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم كه مهرداد شدي
رضا جون تو اين فروم من يادم نمياد كسي باشه كه بار اول مهراد جان مهرداد گفته نباشه من خودمم چند با مهرداد گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nasrin-k (06-10-07)
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست به من تازه وارد و نوپا کمک کنه؟ آموزش های فتوشاپ رو میخوام ولی میگه فقط برای اعضا است. من که عضو شدم دیگه چی میخواد؟دیگه اینکه من win rar ندارم
سلام،
عضويتتون رو تبريك ميگم،
اگه عضو شدين كه ميتونين به راحتي به آموزش ها دسترسي داشته باشين،
winrar رو هم با يه سرچ تو گوگل ميتونيد گير بياريد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks