iranhadi1404 (05-08-12), Rezasam1 (02-05-12)
با سلام خدمت بزرگوارارن و اساتید ارجمند در شهر سخت افزار
پیش تر تاپیکی مشابه با این مظمون در همین قسمت ایجاد شده بود که برای خرید سیستمی این چنینی مقرر شد :
از چیپست های جدید و مادر برد های جدیدتر و همچنین پردازنده های high end Sandy brige استفاده شود .
منتهی با توجه به هزینه و زمان و خبر های رسیده از دوستان در همان تاپیک قرار شد تا نیمه اول 2012 به دلیل ورود چیپست های جدید تر و مادر بردهای سازگارتر و سریع تر با پدیده سیستم های high end sandy bridge از خرید دست نگه داشته و اکنون دوباره اقدام به نظر گیری از اساتید انجام دهیم .
از دوستانی که در بازار سخت افزار نیز فعالیت یا آشنایی نزدیک دارند نیز خواهشمندم ما را در انتخاب یاری فرمایند لطفا قطعات کاملا جدید و سازگار را به لحاظ زیر معرفی کنید .
( * نظر سنجی از لحاظ در نظر گرفتن قیمت و کیفیت و کارایی به طور مجزا بررسی شود و سپس یک جمع بندی برای هر نظر لحاظ شود . * )
بودجه مورد نظر : از 3 میلیون تا 3.5 میلیون - در صورت کمتر شدن هزینه ها بسیار ممنون خواهم شد !
قطعات مورد نظر جهت معرفی و بررسی :SSDMain Board RamGraphic CardPowerCPU + ModelCooling System and another important and necessary Hardware...
قطعات زیر موجود می باشد ( صرفا جهت اطلاع )H.D.D Maxtor 7200rpm - 2* 1 TB esata2Monitor 22" LG LED Full HDDVD Writer *2 LGو سایر خرده ریز های لازم از کامپیوتر قبلی موجود است
کیس پیشنهادی خودم برای خرید جدید :Green X9
نرم افزار های مورد استفاده رندرینگ :3D's MaxRhino Quest 3DSinema 4DRevit V-RayAutoDesk Inventor& Imperssion & Navisworks & Cad 2D and 3DGrasshoper Autodesk EcotectT.Splinesو استفاده برای سایر کارهای روزمره مثل رایت و آفیس و فکس و اینترنت و فتوشاپ و گیم و ...
به سیتم برق رسانی و کاهش مصرف و دوام و پایداری سیستم به دلیل روشن ماندن های متوالی و انجام کارهای همزمان توجه ویژه شود . *
آخرین ویرایش توسط dot در تاریخ 02-05-12 انجام شده است علت: درست کردن پاراگراف ها و درهمی نوشته ها !
Don't Copy my Idea !----
لطفا دکمه تشکر را جهت یاری رساندن به من حقیر محکم بفشارید !
|
|
جای تعجب داره چرا کسی چیزی نمیگه ؟ ... اساتید بزرگوار ما کجا هستند ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق آخرین تحقیقات طبق نظر بازاریابان و فعالان بازار قطعات بهتره برای خرید سیستم تا 2 ماه دست نگه دارم . آیا موافقید ؟ ... لطفا نظر بدین .
آخرین ویرایش توسط dot در تاریخ 29-04-12 انجام شده است علت: آخرین وضعیت بازار اردیبهشت ماه
Don't Copy my Idea !----
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
متاسفانه من با نرم افزارهایی که نام بردید کار نکردم . تو این نر افزارها فشار اصلی رندرینگ روی پردازنده هست ؟ درسته ؟ یا که روی گرافیک کارت ؟
مسئله بعدی بنده از سوکت 2011 به دلیل بالا بودن هزینه ، نتونستم استفاده کنم و اگر اصرار بر استفاده از این سوکت رو دارین ، تنها استدلال بنده چارت هایی خواهد بود که در اینترنت موجود است .
شما لطف کنید مسئله بالا رو مشخص کنید .
بعد قطعات مورد نیاز رو نام ببرید.( یک سری قطعات رو نام برده بودین که موجود دارین .)
یک مشاوره خرید هم در اینجا داشتین .
که فرمودین برای خرید تا به امروز صبر کردین.
ممنون از شما
من تاپیک و متن اول رو تمیز و خوانا و با فاصله نوشتم ، نمی دونم چرا هر کاری میکنم نوشته ها پشت سر هم و بدون پاراگراف بندی و سطر بندی ثبت میشه !!؟؟
به هر حال :
چون شنیدم روند طراحی معماری پردازنده در مرحله تاک ( اینتل ) بهتر از تیک خواهد بود که شامل محصولات جدید میشه ، تصمیم داشتم از این قطعات بروز استفاده کنم و دلیل اون و هم چنین صبر کردن من به خاطر پیشنهاد دوستان در تاپیک مشاوره قیمت قبلی بود .
تاپیک مجدد هم باز به خاطر پیشنهاد دوستان بود !
اگر دیاگرام های تست بین قطعات سری تیک و تاک جدید را دارید لطفا ذکر کنید که آیا تصمیم من درسته یا نه .. مثلا مقایسه بین : سی پی یو اینتل 2600k با 3930k
قطعات مورد نیاز :
main board
cpu
graphic
ram
cooling system
ssd
case هم گرین x9 مد نظر هست . اگر اکثرا موافق باشین !
ضمنا در این نرم افزار ها رندرینگ بسیار شبیه برنامه 3d's Max , Maya هست .و فشار کاری عینا مشابه این ها . در واقع هم سی پی یو و هم گرافیک و رم شدیدا میرن تو کار . در سی پی یو مدل
core i7 - 980X- 12mb cash 3333mhz تمام هسته ها غیر از یکی در حد متوسط به بالا فعال هستن و یک هسته هم به صورت متوسط درگیر محاسبات هست .
با سخت افزار های زیر به هنگام حتی کار قبل از شروع رندر - دستگاه خیلی کم میاره و حتی برخی پنجره های 3d سیاه میشه و باید کمی منتظر موند و بعد با عقب جلو کردن اسکرول ماوس صفحه ظاهر بشه .
cpu
AMD Turion64 X2 - 2.2Ghz
Intel Pentium D 3.00 Ghz
Ram
4GB DDR2 -
6GB DDR2 - bus 800
Graphic
Nvidia gforce 8400 - 256 up to 1GB
Nvidia Gforce 7600GS - 512 up to 1 GB
مشخصات برای دو سیستم به ترتیب و مجزا می باشد که تست شده . سیستم اولی هم که cpu 980 X داشت مشخصات برد و رم و گرافیک دقیق در دسترس نیست متاسفانه .
با تشکر
آخرین ویرایش توسط dot در تاریخ 02-05-12 انجام شده است علت: جواب تکمیلی تر
Don't Copy my Idea !----
کاربر شهرسختافزار
درود.
در تری دی مکس و رندرینگ،تاکید روی تعداد رشته های پردازشی هستش.از طرفی این موضوع هم اهمیت داره که خود برنامه به چه ترتیب بار پردازشی رو بین هسته های پردازشی تقسیم میکنه.
اگر یه پردازنده مثل 2600K رو حدود یک گیگاهرتز اورکلاک کنید،با همون 3930K هم میتونه برابری کنه! پس برای کاربری شما احتیاج به پلتفرم 2011 نیست.
پیشنهاد من پلتفرم 1155 ،مادربرد سری Z77 و پردازنده i7-3770K (کلاک 3.5 تا 3.9 توربو،تا الان تا 6.6 گیگاهرتز تست اورکلاک گرفتند ازش چینی ها،قیمت 330 دلار از سوی اینتل معرفی شد.)از معماری Ivy Bridge هستش. زیر ساخت گرافیک رندر سیستم هم پیشنهادم سری فایر پرو AMD و یا کوادرو انویدیا هستش. گرافیک بازی هم جیفورس یا AMD Radeon و این دو گرافیک بر اساس کانفیگ LUCID VIRTU و نوع API برنامه گرافیکی اجرا شده، سویچ میشن.
dot (04-05-12), MARINE (02-05-12), mehrdad_ab (02-05-12), Moein (02-05-12), P A R H A M (02-05-12), Rezasam1 (02-05-12), smrbh (02-05-12)
بهترین مدل و برند مادر برد سری z77 چه مدلی است ؟ از بابت کارایی و کیفیت بسیار بالا و امکانات روز ؟ ...
Don't Copy my Idea !----
MAfrooz (13-06-12)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks