عضو VIP شهرسختافزار
پیشنهاد بنده ، اینم خدمت شما :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط agh515 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mb=Asus p8h61~125T
Cpu=corei5 2400~240T
ram=2*2 1600 Elixir~44T
Vga=Gainward GTX560~230T
Hdd=seagate barracuda12 500G~53T
Odd=liteon24X~25T
psu=Green480Aeu~52T
case=Selective~30T
sum~~800
کاربر شهرسختافزار
خوبه ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 سوال آخر :
توی توضیحات مادربورد که برای رم تا 1333 نوشته ؟ چه جوریاست ؟
همونطور که گفتم 50 تومن به پولم اضافه شده ، رو چی بزارم ؟
آخرین ویرایش توسط agh515 در تاریخ 10-10-11 انجام شده است
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
فرکانس 1333و 1600 خیلی با هم اختلاف قیمت ندارند به جز تو مدل های بالا مثل Dominator و ... ، پیشنهاد من هم رم Corsair XMS3 هست که حدود 50 در می آد.
هارد رو 1TB بگیر حدودای 65-66 می چرخه البته Seagateُش. DVD-Writer اگه خودم بودم Plextor می گرفتم البته حدود 42-43هست ولی از نظر من خیلی خوبه.
power هم می تونی 510 AcBel بگیری که فک کنم 65 باشه.
یا هم بقیه رو تغییر نده مادربورد P8P67 بگیر که 197 تومنه، البته یه ریزه گرون تر می شه ولی می ارزه به H61 هم چنین می تونی H67 یا P67-LE بگیری که تقریبا 160-170 تومن میشن
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 11-10-11 انجام شده است
To improve is to change. To perfect is to change often
کاربر شهرسختافزار
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که ما اطلاع داریم در مهندسی GPU سری 560،(سیلیکون GF114،پروسه 40 نانومتری) از 384 هسته پردازشی یا CUDA استفاده میشه،هسته GTX 560 هم از 384 هسته پردازشی بهره میبره که یک موتور پلی مورفش غیر فعال شده.(هر موتور شامل 48 هسته CUDA) و شاخص هایی که خارج از موتور Polymorph واقع میشه،هیچ تفاوتی بین GTX 560 و GTX 560TI باقی نمیزاره.از جمله این شاخص ها میشه به 4 کنترلر 64 بیتی حافظه اشاره کرد که در سیلیکون به طور بهینه و مستقل از 8 موتور اصلی طراحی شده.کلاک مموری و پهنای باند GTX560 و GTX 560TI هیچ تفاوتی ندارند.کلاک هستشون هم تقریبا یکسان هست و تنها در حد 10 مگاهرتز ،هسته GTX560 دان کلاک شده.در تصویر زیر،ساختار جامع سری GTX 560،به راحتی قابل تحلیل هستش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید.
agh515 (11-10-11), mehrdad_ab (11-10-11), Rezasam1 (11-10-11), smrbh (04-12-11)
مدیر انجمن سخت افزار
الان به چی پست من ایراد گرفتید؟ اگه به 386 ایراد گرفتید که اشتباه تایپی بوده و 384 درست هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه می گید که CUDA Core هاش یکیه که من هنوز سر حرفم هستم چون هم منبع رو گذاشتم که می تونید ببینید و هم اگه بخواید خودم عکس gpu-z رو بذارم حالا این که غیر فعال شده یا نشده به ما ربطی نداره و مهم کارایی و قیمتشونه که فرق می کنه.
اگه از نظر شما یکی هستن لطف کنید برای دوستمون با همون هزینه یک ti خریداری کنید.
در مورد Core Clock و memory clock هم حرف شما اشتباه هست و سرعت ها متفاوت هست که باز بد نیست یه سری به evga بزنید البته سایت های دیگه رو هم نگاه کردم و سرعت ها متفاوت بود.
بهتره تو این جور تاپیک ها که مربوط به مسایل ساده و هدف راهنمایی دوستان هست برای خرید سیستم ، از به رخ کشیدن اطلاعاتتون و گفتن مسایلی که بیشتر به پیچیده تر شدن مسائل کمک می کنه، خودداری کنید.
والسلام
Rezasam1 (11-10-11)
کاربر شهرسختافزار
اشتباه تایپی بود؟اشکال نداره.متوجه شدیم که اشتباه تایپی بوده و اصلاح شد.
در مورد Cuda Core هم گفتم در GTX 560،یک موتور Polymorph غیر فعال شده:
همانطور که مشاهده می کنید،8 عدد موتور پلی مورف وجود داره و همانطور که در تصویر مشخص هست،در هر موتور 48 هسته پردازشی وجود داره که جمعا میشه 48*8=384 و جمع این هسته ها به صورت SM یا Streaming MultiProcessor پردازش می کنند و به این خاطر بهشون پردازنده جریانی میگیم.حال زمانی که یک موتور پلی مورف در GPU غیر فعال میشه،یعنی 48 هسته کودا از مدار پردازش GPU خارج شده که در GTX 560 برابر با 384-48=336 میشه. و این موضوع فرمایشات شما مبنی بر تعداد 336 عدد هسته GTX560 رو نه تنها نقض نمیکنه،بلکه تائید میکنه و دلیل اصلی اینکه در مورد موتور های GPU صحبت کردم ،این بود که مستقل بودن و عدم تاثیر آنها بر ساختار کنترلر حافظه رو مشخص کنم.و زمانی هم که این موضوع روشن بشه،پر واضح هست که چهار مموری کنترلر 64 بیتی که در حالت موازی،به صورت 256 بیتی پردازش می کنند،هیچ تفاوتی بین کلاک حافظه،پهنای باند حاقظه گرافیک های GTX560 و GTX 560ti باقی نمیزاره.کلاک حافظه هر دو آنها 1002 مگاهرتز ،برابر با 4008 مگابیت بر ثانیه موثر هستش و زمانی که در پهنای 256 بیتی در هر ثانیه 4008 مگابیت انتقال داشته باشیم،به پهنای باند کلی حافظه 128.256 گیگابایت بر ثانیه خواهیم رسید.پس بر این اساس،پهنای باند حافظه گرافیک های GTX560 و GTX 560ti یکسان و برابر 128.256 GB/s می باشد.
تمام ساختار، اعداد محاسبه شده و تحلیل شده که خدمتون عرض کردم ،دقیقا برابر با مستندات منتشره Nvidia.com برای گرافیک های جیفورس GTX 560 /GTX560ti می باشد.
در مورد کلاک GPU نیز بنده عرض کردم که گرافیک GTX 560 حدود 10 مگاهرتز دان کلاک شده و فرکانس برابر با 810 مگاهرتز داره و GTX 560ti برابر با 822 مگاهرتز هستش.
شما کدوم مدل EVGA GTX 560ti رو در نظر دارید که مشخصات حافظه اش ،متفاوت با GTX 560 هستش؟(حتی به اندازه 1 هزارم مگاهرتز)
__________________________________________________ ___
دوست عزیز،بنده به پاس احترام به شما،از واژه های نا مانوس استفاده نکردم و حتی نگفتم شما اشتباه گفتید. فقط گفتم طبق اطلاع ما،این موارد به این شکل هست.و شرح علمی نیز ارائه شد. حالا شما میتونید بر اساس مطالب علمی، مباحث بنده رو رد بفرمایید....اما استفاده از چنین جمله هایی:
("الان به چی پست من ایراد گرفتید؟"
"اگه می گید که CUDA Core هاش یکیه که من هنوز سر حرفم هستم چون هم منبع رو گذاشتم که می تونید ببینید"
" اگه از نظر شما یکی هستن لطف کنید برای دوستمون با همون هزینه یک ti خریداری کنید."
" در مورد Core Clock و memory clock هم حرف شما اشتباه هست و سرعت ها متفاوت هست که باز بد نیست یه سری به evga بزنید البته سایت های دیگه رو هم نگاه کردم و سرعت ها متفاوت بود."
" بهتره تو این جور تاپیک ها که مربوط به مسایل ساده و هدف راهنمایی دوستان هست برای خرید سیستم ، از به رخ کشیدن اطلاعاتتون و گفتن مسایلی که بیشتر به پیچیده تر شدن مسائل کمک می کنه، خودداری کنید.")
نه در شان شما،نه مناسب یک انجمن تخصصی و بنده هستش. شما اگر اشتباه کنید،باعث ناراحتی منه،من اگر اشتباه کنم،متعاقبا باعث ناراحتی شما هست،سر بلندی شما نیز باعث افتخار و سربلندی من هست. اگر غیر از این باشه و ما از سرکوب هم لذت ببریم،هرگز نباید خودمون رو ایرانی یا حتی انسان بدونیم. در این انجمن هم تلاش ما بر این اساس هستش که سطح کیفی دانش سخت افزار کشور رو بالا ببریم.بنده نیز بر اساس وظیفه و جایگاه خودم در انجمن،به مطالب و اطلاع رسانی های ارائه شده نظارت دارم و هرجا نیاز باشه،اقدام میکنم و این یک موضوع شخصی نیست. در ادامه؛ خوشحال میشم در این باره بیشتر به مباحثه علمی بپردازیم و نواقص همدیگه رو برطرف کنیم.
mehrdad_ab (12-10-11), smrbh (04-12-11)
مدیر انجمن سخت افزار
البته این قضیه که الان میگید با اون قبلی خیلی فرق داره.
الان میگید که این جملات در شان شما نیست ، پس بهتره به سخنان قبلی تون هم که گفته بودید " تا جایی که ما اطلاع داریم" دقت کنید.
این جمله چه معنی میده؟ فکر می کنید من از پشت کوه یهویی تو شهر سخت افزار پیدام شده و شما اطلاع دارید و من ندارم؟!!! بهتره به تاریخ عضویتم دقت کنید و اونو با تاریخ عضویت مهراد و شهریار عزیز مقایسه کنید.
اگر چه بنده ی حقیر به اندازه شماها تو این چیزا وارد نیستم ولی به سبب تجربه و دانش اندکی هم که دارم از ماجرا دور نیستم.
این تاپیک هم تاپیک بررسی کارت گرافیک 560 نیست که شما راجع به ساختار و معماری کارت می نویسید بلکه راهنمایی برای خرید یه سیستمه که پر واضحه باید به بصورت ساده و کارامد به دوستان کمک بشه.
در پایان:
560:
Core clock: 810 mhz
Memory Clock: 4008 MHz
128.2 :Memory Bandwidth
Shader clock:1620 mhz
ti 560:
Core clock: 822 mhz
Memory Clock:4000 MHz only EVGA
128 :Memory Bandwidth
Shader clock:1645 mhz
اینم از تفاوت که نمی دونم چرا شما از قبول کردنش طفره می رید یا شاید هم تفاوت 10 ، 20 مگاهرتزی رو نادیده می گیرید در مورد دان کلاک هم حرف شما صحیح ولی به هر حال شده دیگه.
هر دو گرافیک مورد مقایسه هم مدل های بدون اورکلاک evga هستن. در مورد Memory و Bandwidth به شما حق می دم چون شما مرجعتون nvidia بوده و من به خاطر پیشنهادم evga و این اختلاف هم به همین علته،
ولی همون طور که من به حرف های شما راجع به باقی اطلاعاتتون به جز موارد مورد اختلاف اطمینان دارم امید هست که شما هم این اطمینان متقابل رو داشته باشید و وقتی می گم مموری کلاکشون فرق می کنه (هر چند اندک) سریعا رد نکنید.
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 12-10-11 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
بنده گفتم "تا جایی که ما اطلاع داریم" اما به احترام شما برای مطالبتون از واژه " اشتباه" استفاده نکردم. دلیلش هم تعداد هسته 386 بود که ظاهرا فرمودید اشتباه تایپی هست اما در هر صورت به درستی اطلاع رسانی نشده بود و بنده مجبور بودم با تحلیل علمی،موضوع رو روشن کنم و نمیتونیم این موارد رو به خاطر تاریخ عضویت افراد نادیده بگیریم.
بنده نادیده نگرفتم گفتم تقریبا یکسان هست.تفاوت کلاکهاشون کمتر از 1.5% هستش اما در هر صورت،این مقدار قطعا یک تفاوت هستش و در این مورد اختلاف نظر نداریم. اونی که به طور مطلق یکسان خطاب کردم و نادیده گرفتم مربوط به ساختار حافظه GTX 560ti و GTX560 بود:اینم از تفاوت که نمی دونم چرا شما از قبول کردنش طفره می رید یا شاید هم تفاوت 10 ، 20 مگاهرتزی رو نادیده می گیرید
_________________________________کلاک مموری و پهنای باند GTX560 و GTX 560TI هیچ تفاوتی ندارند.کلاک هستشون هم تقریبا یکسان هست و تنها در حد 10 مگاهرتز ،هسته GTX560 دان کلاک شده
اما موضوعی که مربوط به بردهای سفارشی میشه،کلا از چهارچوب بررسی استاندارد GTX 560 و GTX560ti تمامی برند ها خارج هست،بلکه باید با هم مدل رفرنس GPU که طراح اصلی ارائه کرده، مقایسه بشه؛مثلا EVGA GTX560 X model با EVGA GTX560 Reference و در غیر این صورت هر شخصی یک مرجع انتخاب میکنه و 100 نوع GTX 560 و GTX 560ti به وجود میاد که باعث ابهام میشه.
مدل استاندارد EVGA GTX 560 نیز تفاوتی با شاخص های مدل رفرنس GTX 560 Nvidia نداره و همانطور که مشاهده می کنید.از کلاک حافظه، موثر 4008 مگاهرتز بهره برده:
http://www.evga.com/products/moreinf...01G-P3-1460-KR
زمانی که در مشاوره،از EVGA GTX 560 یاد می کنیم،طبیعتا اولین ذهنیت با مدل مرجع جیفورس GTX 560 تطابق پیدا میکنه و یکسان هستش که تا اینجا نیاز نیست در موردش به کاربر توضیح داده بشه. اما زمانی که از یک طرح مهندسی شده خاص یک شرکت مثل سری های دان کلاک شده،گرین،گلدن یا سوپر اورکلاک به کاربر پیشنهاد میدیم،باید توضیحات لازم و یا پارت نامبر کارت ذکر بشه که کاربر دقیقا بدونه که باید در بازار به دنبال چه کارت با چه مشخصاتی باشه.
smrbh (04-12-11)
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
البته باید این عکس رو می ذاشتید، چون مدلti هست که مورد اختلاف ماست.
در ضمن در مورد مموری کلاک هم شما گفتید: "شما کدوم مدل EVGA GTX 560ti رو در نظر دارید که مشخصات حافظه اش ،متفاوت با GTX 560 هستش؟(حتی به اندازه 1 هزارم مگاهرتز)" نه "تقریبا یکسان هست" که فک کنم بیشتر از 1 هزارم مگاهرتز اختلاف داشتن.
من هم منظورم دقیقا برند EVGA بود نه برد رفرنس ، که تفاوت هاش رو نوشتم و فک کنم کاملا گویا بود.
کاربر شهرسختافزار
بله عزیز،همینطوره...و اون تصویر یک مثال بود برای تشریح مدل رفرنس که تمامی برند ها حداقل یک طرح ازش ارائه می کنند.
مدل زیر:
Core clock: 822 mhz
Memory Clock:4000 MHz only EVGA
128 :Memory Bandwidth
Shader clock:1645 mhz
از لحاظ حافظ نه تنها ضعیفتر از GTX560ti رفرنس،بلکه از GTX 560 رفرنس نیز ضعیفتر عمل میکنه و این طرح های غیر رفرنس طبیعی هست که هر مدلش نسبت به دیگری متفاوت باشه،مدل رفرنس که دیگه جای خود داره. این موضوع که گفتم"شما کدوم مدل EVGA GTX 560ti رو در نظر دارید..." به همین خاطر بود که احتمال میدادم یک طرح غیر رفرنس رو در نظر دارید و همینطور هم بود.
در نهایت،بحث مفید و لذت بخشی بود.
شاد باشید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks