سلام دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت تشکیل تاپیک
مطالب و سخنانتون رو مطرح کردین ،
متاسفانه در مورد کامپیوتر نمیشه به قطع نظر داد که من امروز XXX تومن هزینه می کنم و انتظار دارم حداقل 6 سال مثل روز اول برام کار کنه
با توصیفاتی که دارین ، پیشنهاد من سیستم زیر هستش که به نظر من میتونه واستون 2 سال کار کنه ( برای یه کاربر معمولی بیشتر ) { دلیل حرفم به روز شدن قطعات و پیشرفت برنامه های کاربردی هست }
برای سیستم قدیمی میتونید تو قسمت بازارچه تاپیک مستقل برای فروش تشکیل بدین.
چون سقف بودجه رو بیان نکردین :من اینها رو پیشنهاد میدم تا ببینیم پیشنهاد دوستان چیه .محدودیت خاصی ندارم ... اما خرج گزاف و الکی نمی تونم انجام بدم
Mb=Asus z68v-pro~275T
cpu=intel 2600k~370T
ram=4*2 Crucial 1600~ 130T
SSD=2*32G ADATA- Raid0 for Windows~200T
Hdd=Western Black 1T~115T
Vga=Evga 560ti~340T
psu=Green 635B us~100T
Case= Green Magnume 2 ~45T
Cooler=Cooler master Hyper 212 Plus~45T
تقریباً 1600T
دوست عزیز ، قیمت ها تقریبی هستند و شاید توی هر قطعه 3 الی 5 هزارتومنی تولرانس وجود داشته باشه که با گردشی که خودتون توی بازار داشتین فکر می نم عیار دقیق دستتون باشه
اما چرا این قطعات ؟
پردازنده 2600k که نیاز به تعریف و توصیف نداره و الان توی یه کلام پردازنده انتخابی اورکلاکر ها هستش.
مادربرد امکانات حرفه ای خوبی رو براتون داره . از سوئیچینگ گرافیک کارت گرفته ( یعنی زمانی که شما بار سنگینی از سیستم نمیکشید و مثلاً توی نت چرخ میزنید گرافیک کارت اصلی خاموش شده و از گرافیک آنبرد پردازنده استفاده میشه که تاثیر زیادی روی کاهش نویز ایجاد شده و کمتر شدن مصرف برق رو بدنبال داره ! ) تا مدار تغذیه 16 فاز که امکان فوق العاده اورکلاک رو براتون مهیا می کنه و یا استفاده از حافظه های SSD برای کش .
با توجه به اینکه قراره از ویندو سون 64 بیتی و نرم افزارهای گرافیکی همزمان استفاده کنید میزان حافظه رو 8 گیگ 2*4 ( توازن دوآل کیت رو باید در نظر بگیرید تا افت سرعت نداشته باشید ) در نظر گرفتم تا اگر در اینده این میزان کم بود بازهم یه 2*4 گیگ رم اضافه کنید .
{رید صفر دو حافظه جامد سرعت فوق العاده ای رو برای سیستم عاملتون بوجود میاره که اگر کمبود بودجه داشتید میتوند این مورد رو حذف کنید و در آینده اینکار رو انجام بدین}
هارد وسترن بلک از بهترین هاردهای موجود بازار هستش که اگر نویز کمی در اون احساس کردین نگران نباشید ، که این مورد در اکثر هاردهای یک ترابایت رایجه.
گرافیک کارت ها الان در حد میلی دارن باهم رقابت می کنن ، اما به نظرم 560ti انتخاب خوبیه . در ضمن امکان اورکلاک مناسبی رو هم در آینده براتون مهیا می کنه.
کولر رو حتماً تهیه کنید . با توجه به اینکه سیستم قراره مدت زیادی کارکنه ، نظرم روی اینه که پردازنده رو در حد اعتدال اور کنید و به همین خاطر یه کولر متوسط براتون در نظر گرفتم . به هر حال خرید کولر مجزا رو براتون توصیه می کنم .
فکر می کنم نیاز به چارت و توضیحات اضافی نباشه ، اما اگر خواستین بفرمائین در حد سوادم براتون ارئه کنم .
موفق باشین.

Bookmarks