ای عجب! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تغییرات جزئی در طراحی در طول عمر یک محصول بسیار نرمال است نمی دونم چرا دوستان طوری مانور میدن انگار بقیه برندها از این کارها نمی کنند. دیگه بزرگتر از اپل که نیست که پردازنده دو هسته ای در Apple TV رو بطور ساکت یک هسته ای کرد و مشکلی هم نبود چون کارش رو کماکان در هر طریقی که تست میشه به همون خوبی انجام میده دیگه سایز هیتسینک چیه آخه. البته این رفتار خیلی تازگی نداره به خصوص که در قدیم هم حزب ASUS دست به این کارها زده:
ASUS smears GIGABYTE in astro-turfing campaign - PC & Tech Authority
بله در حقیقت ASUS برندی جهانی است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به خوبی می بینید در تمام جهان یکسان رفتار می کنه و این مایه افتخار است. ادامه این رفتار هم بدتر از کار اولیه است اگه من جای این دوستان بودم دیگه حالا خرابکاری شده و پایان یافته، می رفتم پی کارم و برنمی گشتم دیگه سوتی به اندازه کافی داده شده (در قدیم افرادی که قصد این کارها رو داشتند با دقت تر بودند در هویت مخفی خودشون :دی). البته شاید هم در حزب ASUS تغییر در بروشور باعث میشه تا 2 صبح بوسیله مولتی یوزر پیگیر مسائل باشیم بالاخره دقت اطلاعات اینقدر مهمه برای دوستان و باید بهشون احترام گذاشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks