*MoJtAbA* (06-08-14), Morteza.m1371 (05-08-14)
gpu-z رو چک کنید . ببینید مشخصات درسته .رزولیشن روی چند هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ببینید الان من راهنمایی این دوستمون رو رفتم که گفته بودنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
گرافیک را با hdmi به مانیتور وصل کردی اسکیلت به هم ریخته
برو تو کاتالیست در my digital flat panels در قسمت scaling options اسکیل را آور اسکن کن ( بزار روی صفر ) درست میشه
بعد هم برو حالشو ببر ما رو هم دعا کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن gpu-z هم احتمالا پائینه جدیدشو دانلود کن
-------------
این رو من رفتم و گذاشتم روی صفر قبلش روی 10 درصد بود !!!! الان صفحه روی مانیتورم فول شده و عالی و اون نویزش هم برطرف شد .. به نظر گرافیک نصب میشه چون اصلا محیط ویندوز ایت کامل دیگه گرافیکی میشه !!!! حالا صبر کنید GPU-Z هم میگیرم میدم خدمتتون .. اما توی همون بایوس نوشته بود گرافیک رو R9 290 Series
abbasghamary (05-08-14), AMD>INTEL (05-08-14)
اوکی شده . چون بایوس درست ست شده . باید رو همین مود legacy باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از شرکت آواژنگ نماینده محصولات گیگابایت تشکرد که با این که مشکل از کارت بود . به دلیل اینکه مادربرد شما گیگابایت هست زمینه این راهنمایی رو مهیا کرده است .
*MoJtAbA* (06-08-14), Morteza.m1371 (05-08-14), problem (05-08-14)
الان دوست عزیز عالی شد خدایا شکرت و از شما دوست بسیار عزیز و گرامی و بقیه دوستان هم تشکر میکنم ... الان توی جی پی یو زد قشنگ زد 512 بیت و r9 290 سری و بقیه مشخصات رو نشون داد کامل تشکر تشکر و باز هم تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abbasghamary (05-08-14), alireza771 (05-08-14), AMD>INTEL (05-08-14), Avajang (05-08-14)
با سلام دوست عزیز
اگر از پشتیبانی آواژنگ /گیگابایت رضایت دارید . خوشحال میشم نظر یا پیشنهادتون رو در این باره در تاپیک زیر اعلام کنید .
با تشکر
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
*MoJtAbA* (06-08-14)
بنده به نوبه خودم کمال تشکر رو دارم و در آدرس ذکر شده نیز اعلام گردید که واقعا چقدر زحمت برای بنده کشیده شد و راهنمایی ها انجام شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
کاربر عزیز که بنده اسم شریفتون رو هم نمیدونم AMD>INTEL
الان بنده که روی این مد گذاشتم چیزی از قدرت گرافیک یا عملکرد کم نمیشه ؟ فرقی با اون مد هایبرید چی هست ؟
abbasghamary (05-08-14), AMD>INTEL (05-08-14), Avajang (05-08-14)
خیر به هیچ عنوان کم نمیشه . با خیال راحت استفاده کنید . من امید هستم گرامی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (06-08-14), abbasghamary (05-08-14), alireza771 (05-08-14), Avajang (07-08-14), Morteza.m1371 (05-08-14), problem (05-08-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks