*MoJtAbA* (17-02-14), ABS92 (09-11-14), Mehrdad.A 88 (09-11-14), mohsen7077 (17-02-14), Rezasam1 (09-11-14)
سلام به دوستان انجمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عنوان تاپیک کاملا واضح و روشن است .
یک تاپیک کلی برای گیم . در مورد هر بازی که دوست دارید در اینجا بحث و گفت و گو کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخصوصا در مورد بحث هایی که در تاپیک های اختصاصی اسپم محسوب میشود .
امید وارم این موضوع جزو موضوعات مهم شود .
لطفا از این موضوع استقبال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-02-14), ABS92 (09-11-14), Mehrdad.A 88 (09-11-14), mohsen7077 (17-02-14), Rezasam1 (09-11-14)
|
اگر موافقین درباره ی سری بازی های conter strike و grand thieft auto حرف بزنیم .
کسی پایه هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-02-14), mohsen7077 (17-02-14), Rezasam1 (09-11-14)
سلام داداش
کار خیلی خوبی کردی که این تاپیکو راه اندازی کزدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم همه اعضای انجمن شرکت کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.................................................. ...............
رمز افزایش سلامتی توی GTA Vice City:
aspirine
با اینکه خیلی وقته بازیش نکردم اما اینقد زدمش که هیچوقت فراموشم نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hesoyam ( توی GTA SA) کاربردش بیشتر از asprine هست! aspirine فقط جون میداد ولی hesoyam هم پول بود هم جون میداد هم ماشین درست میکرد و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen7077 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen7077 (17-02-14), Rezasam1 (09-11-14), Shahryar (12-11-14)
بجای این چیزا نظرتون در مورد تغییرات سری gta چی هست ؟
به نظرتون vچقدر از iv بهتر بود ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به نظر من تحولی که SA توی سری جی تی ای ایجاد کرد هیچکدومشون نکردن!IV هم قشنگ بود ولی نه به اندازه SA(به نظر من)
GTA V رو هم که تجربه نکردم.ایشالا برای پیسی میاد و ما هم بازیش کنیم.اما اونجوری که توی تریلرها دیدم،باید خیلی باحال باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen7077 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sa شاهکاری تکرار نشدنی بود .
من gta v بازی کردم . گیم پلی و امکاناتش فوق العادست و هیجانش زیاد . فقط چون رو pc نیست گرافیکش پایینه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (18-02-14), mohsen7077 (18-02-14), Rezasam1 (09-11-14)
خب یوروتراک کی میزنه تو این انجمن ؟
نظرتون راجع به ولوو 2013 من چیه ؟ سالاره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (09-11-14), ABS92 (09-11-14), AMD>INTEL (09-11-14), M3RS4D 50062 (09-11-14), mehrdad_ab (09-11-14), مهدی بهادرفر (09-11-14)
اگه وقت داشته باشم می زنم :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks