Animal Crossing: New Leaf
Bit.Trip Presents...Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
Device 6
Fire Emblem: Awakening
!GUACAMELEE
Luigi's Mansion: Dark Moon
Papa Sangre II
Pikimin
Pokemon X & Y
Rayman Legends
Super Mario 3D World
Tearaway
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
Ys: Memories of Celceta
از آنجایی که محبوبیت این کنسول ها نسبت به PS3,X360,PS4,X1 کمتر است برایشان تاپیک مجزایی در نظر گرفته شده تا حق آن ها ضایع نشود.همچنین Ouya هم لحاظ نشده چون فعلا چندان اوضاع جالبی نداره...همچنین تعداد کاربران این کنسول ها نسبتا در ایران کمتر هست و به همین دلیل بر اساس رای های داده شده در صورت امکان بهترین برای هر کنسول در پایان نظر سنجی اعلام می شود.(به طور مثال اگر Super Mario 3D سه رای و Tearaway دو رای کسب کنند اولی بهترین برای Wii U و دومی بهترین برای Vita می شود.البته اگر کسی کلا توی این بخش رای بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
همچنین بازی های iOS هم در این بخش لحاظ شده اند.
|
شما که IOS رو به حساب آوردی Android رو هم به حساب میاوردی دیگه!
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
همون iOS ام که حساب کردم خیلی لطف کردم یجورایی نماینده هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثلا خود Ouya که گفتم حساب نمی کنم فکر کنم به نوعی از Android استفاده می کنه.همچنین معمولا بازی های iOS و Andriod مشترک هست و فکر کنم iOS فعلا بین سازنده ها پرطرفدارتره البته من زیاد تو خط بازی های موبایل نیستم واسه همون مطمئن نیستم.در کل نیت این نیست که هرچی دستگاه یا سیستم عامل دمه دست هست رو لیست کنم xD اگه شما بازی خیلی خوبی از Android مد نظرت هست که امسال عرضه شده بگو به عنوان رای ثبت شه.
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 12-12-13 انجام شده است
به نظر من Modern Combat 4 و Real Racing 3 محشر بودن چه واسه اندروید چه IOS (من روی اندروید بازی کردم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
همونطور که حدس زدم و گفتم فکر کنم معمولا بازی های Android روی iOS هم هستند واسه همین نماینده قرارش دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون از رایت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 12-12-13 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks