بایوس رو اپدیت کردید ؟
- - - Updated - - -
بایوس رو اپدیت کردید ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
اخیراً سیستمی با مادربورد MSI 870S-G46 FX خریدم ولی در تنظیمات بایوس چیزی در مورد تنظیم تایم روشن یا خاموش کردن سیستم پیدا نکردم. الان باید چیکار کنم؟
سیستم قبلیم هم مادربرد msi بود توتنظیمات بایوس گزینه تنظیم سیستم تو زمان مشخص داش ولی تو این مادربورد نداره مشکل چیه راهنماییم کنیین خواهشا
|
|
*MoJtAbA* (05-06-14), PEYMANSTAR (05-06-14), SajjadKhati (05-06-14)
کاربر شهرسختافزار
مشکلی که پیش نمیاد با اپدیت بایوس؟چیزی که قفل نمیشه تو بایوس؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگین چ جوری بایوس اپدیت کنم
از این راهنما استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید)
*MoJtAbA* (05-06-14), PEYMANSTAR (05-06-14)
کاربر شهرسختافزار
داداش اپدیت کردم ولی گزینه نیس تو مادربرد میشه راهنماییم کنیین چ جور سیستم تو تایم مشخص روشن کنم از بایوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات powermangment چه گزینه های داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
در پست قبل توضیح دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PEYMANSTAR (05-06-14)
کاربر شهرسختافزار
داداش گزینه اخر اصن نمی تونم انتخاب کنم خودت ببین رنگ کم رنگه تو تصویر دوم مشخصه کامل.ی جور حالت غیر فعال داره روشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://axgig.com/images/61105295649734757766.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks