شما بر اساس بودجتون تصمیم بگیرید.اینکه چه انتظاری از سیستم دارید ؟
دوستان من یه چن وقتیه میخوام یه سیستم برای گیم ببندم ولی موندم بین انتخاب cpu ... اخه پردازنده های i7 اینتل که خیلی گرونه .. ولی پردازنده های هشت هسته ای ای ام دی اینطور نیست من میخواستم بدونم اگه هشت هسته ای های amd در حد i7 اینتل نیست ... از i5 ها بهتره یا نه ... یعنی هشت هسته ای های amd بهتره یا این چهار هسته ای های i5 اینتل ........خواهشا بی طرفانه بگید من کدومشو بگیرم بی طرانه
چیش پیش ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
alksdj (26-11-14), SOHR@B (27-11-14), مهدی بهادرفر (26-11-14)
دوست عزیز ممنون میشم بودجه ای رو میخوایین بابت سیستم هزینه کنید رو بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
بودجم حدود 680 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اقا محمد گل این هم قیمت و مدل cpuبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محمد گیمر GTX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Core i5 4430 قیمت 665 $
آخرین ویرایش توسط alksdj در تاریخ 27-11-14 انجام شده است
0513-7639462-3
یعنی شما میگید من amd سری fx هشت هسته ای نگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
محمد جان پیشنهاد من برای با این هزینه بهترین گزینه هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محمد گیمر GTX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0513-7639462-3
خب شما فک کن من تا 700 میتونم هزینه کنم اگه amd هست بگو اگه intel هم هست بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط بدون من نظرم بیشتر رو ای ام دی هس اخه باش خاطره دارم
محمد جان amd توی سری phenom ii x6 و phenom ii x4 خیلی خیلی خوب ظاهر شد و فوق العاده بود ولی الان به نظر من با اینکه معماری جدید اومده ولی هنوز قدرت و بازده خوبی نسبت به سری phenom ii رو نداره. ولی باید این رو هم در نظر داشته باشیم که هزینه هم مهم هست . ولی در مورد هزینه ای که شما میخوای انجام بدی اگر بتونی حدود 790 هزینه کنی یک cpu خوب میتونی بخریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محمد گیمر GTX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i5 4690k قیمت 785 . ولی اگر نمیتونی اینقدر هزینه کنی i5 4690 قیمت 735 هزار تومان میباشد
0513-7639462-3
داداش اینتل مینهاش متنوع تره و قدرت سی پوهاش بیشتره تو amd بنده تو این بودجه رو 8370 پیشنهاد میکنم ! اگه am3+ مین بهتری میزد بهت fx 8370 رو پیشنهاد میکنم که از 4690 بهتره
در مورد 4690 قیمتش تا هفته قبل 670 تومن بو.د که باز مشا الله باز شده شده 740 تو.من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 27-11-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks