درود، آیا سیستم بازگشت وجه ایسام معتبر هست ؟
میخوام برای اولین بار از ایسام خرید کنم، فروشنده امتیازش 0 هست و میخوام ببینم اگر جنس مشکلی داشت میتونم پولم رو پس بگیرم یا نه
چیزی که میخوام بگیرم اینه:
مانیتور asus VP228 H | شماره کالا : 7239315
کاربر شهرسختافزار
درود، آیا سیستم بازگشت وجه ایسام معتبر هست ؟
میخوام برای اولین بار از ایسام خرید کنم، فروشنده امتیازش 0 هست و میخوام ببینم اگر جنس مشکلی داشت میتونم پولم رو پس بگیرم یا نه
چیزی که میخوام بگیرم اینه:
مانیتور asus VP228 H | شماره کالا : 7239315
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایسام نماد اعتماد الکترونیکی رو داره پس خود سایت معتبره اما فروشنده رو نمی شه تضمین کرد. باید قوانین ایسام رو کامل بخونی. مثلا اگه می شد شما پول رو به حساب ایسام واریز کنی . پول پیش اونا باشه و بعد محصول برای شما ارسال بشه و شما تست کنی اگه سالم بود بعد ایسام پول رو به حساب طرف واریز کنه. خیلی بهتر می شد و هر دو طرف مطمئن بودن
Mehrdad.A 88 (23-12-17)
کاربر شهرسختافزار
راهنماش رو مطالعه کردم، پول میره توی حساب ایسام اگر من تایید کنم میره تو حساب فروشنده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
Speed Racer (23-12-17)
Aliking7222 (23-12-17), Mehrdad.A 88 (24-12-17)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب خیالم راحت شد، مرسی.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks