با پردازنده قبلی تست کنید . یکبار هم clear cmos کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
با پردازنده قبلی تست کنید . یکبار هم clear cmos کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (15-05-14), Mehrdad.A 88 (15-05-14)
کاربر شهرسختافزار
این مادربورد رو دیشب خریدم + یک رم DDR3 به جای P31 که داشتم
ولی اینطوری میشه چراق HDD هم روشن نمیشه الان P31 رو دوباره استفاده میکنم
برایclear cmos باید باطری رو در بیارم ؟ ممکنه از باطری باشه ؟
با پردازنده مادربرد قبلیت تست کنید . بله باطری رو در بیارید . برق رو از پاور بکشید . بعد از 5 دقیقه تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای عیب یابی قطعات شما باید بیزر که همان اسپیکر کوچک درون کیس است را به مادربرد وصل کنید
تمام قطعات مثل رم ، گرافیک ، هارد و dvd را از مادربرد جدا کنید ( اگر مادربرد را هم از کیس بیرون بیاورید که خیلی بهتره )
حالا سیستم را روشن کنید و باید بوق ایراد را بشنوید ( چند بوق پشت هم یا ممتد )
حالا سیستم را خاموش کنید و یکی یکی قطعات را وصل کنید مثلا رم را وصل کنید و مجددا سیستم را روشن کنید
اگر از همان اول که قطعات روی مین نیستند بوق نشنیدید یا اسپیکر را وارونه به سوکت زدید یا مادربرد ، پاور یا پردازنده مشکل دارند
به همین طریق یکی یکی قطعات را متصل بفرمائید تا متوجه بشید کدام قطعه بعد از نصب باعث کرش سیستم میشه
نتیجه را بفرمائید تا در موردش صحبت کنیم
*MoJtAbA* (15-05-14), darvishkhoob (15-05-14), MARINE (15-05-14), Mehrdad.A 88 (15-05-14), SOHR@B (15-05-14)
کاربر شهرسختافزار
طبق گفته نيما بايد مين رو دربياريد بيرون استيبل كنيد
Mehrdad.A 88 (15-05-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
همه این کارهارو کردم اما نشد حتا رم از کسی قرض کردم و از گرافیک onboard خود مادربورد استفاده کردم و DVD و HDD رو جرا کردم نشد
فقط چراق سبز پاور و فن ها روشن میشن
کاربر شهرسختافزار
کاره یه متخصص هست بدی گارانتی بهتره ، وقتتو هدر ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این بوق buzzer ها داری وصل کن . ببین بوق خاصی میزنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mrTh45XPNTSSXj55-nlfEWA.jpg
*MoJtAbA* (15-05-14), Mehrdad.A 88 (15-05-14), nima_hl (16-05-14), Rezasam1 (15-05-14)
کاربر شهرسختافزار
وصل کردم بوق نمیزنه فک کنم باید پس بدمش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks