سلام
شما برو تو تنظيمات Full Screen Boot Logo Show رو خاموش كن بعد تازه ببينيم مشكلش چيه؟
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
شما برو تو تنظيمات Full Screen Boot Logo Show رو خاموش كن بعد تازه ببينيم مشكلش چيه؟
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیز که پاسخ دادید
دوست عزیز اصلا هیچ دکمه ای از کیبرد هم فعال نیست که بتونم برم به بایوس
فقط روشن که میکنم روی لوگو گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد
با کمترین قطعات ممکن هم تست گرفتم که باز رسیدم به مادربرد
ممنون که پاسخ دادید
کاربر شهرسختافزار
با کیبورد ps2 تست کنید بایوس رو هم آپدیت کنید
Rezasam1 (25-08-13)
کاربر شهرسختافزار
Delet رو سريع به تعداد زياد بزنيد اگه وارد نشد هارد رو از سيستم در بياريد ساتا رو ميگم
كابل هاي Id مادربورد رو چك كنيد اگه Ok نشد سيستم رو بيرون از كيس چك كنيد مادربورد رو ميگم
Rezasam1 (25-08-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز شما راه هایی که دوستان فرمودند را تست کنید اگه جواب نداد اطلاع بدید ویک عکس با کیفیت بذارید تا بیشتر راهنماییتون کنیم موفق باشید
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام به دوست عزیز ممنون که پاسخ سولم رو دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamirat91 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از زمانی شروع شد که یه دفعه برق رفت و از اون موقع این مشکل به وجود اومده
سیستم رو تا حد ممکن با کمترین قطعات و سیم روشن کردم ولی بازم روی لوگوی مادر برد گیر میکنه
حتی با کیبرد USB PS2 هم سیستم رو روشن کردم
تمتمی قطعات رو هم تا حد ممکن با سیستم دوستم تست گرفتم که مطین شدم رسیدم به مادر برد
حالا تو اینجا نمیدونم که چکار کنم الان هم دارم از سیستم رفیقم دارم استفاده میکنم که خیلی شرمندش شدم
ممنون که بیشتر راهنمایییم کنید
من حدس میزنم که مادر برد اتصالی کرده اشه که همه جای مادر برد رو گشتم به هیچ چیز مشکوکی نرسیدم
ممنون
tamirat91 (26-08-13)
کاربر شهرسختافزار
باطري Cmos رو خالي كرديد ؟؟؟؟؟
tamirat91 (26-08-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز این مشکل درمادربردهای ایسوس شایع هستش در مادربردهای دیگه با پروگرام کردن بایوس مشکل حل می شد ولی در این مادربردها توسایت خود ایسوس هم مطلب قابل توجهی نیست شما بایوس را کلیر کن وپروگرامش کن اگه جواب نداد یک عکس با کیفیت بذار برات بگم چکار کنی موفق باشید
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون که پاسخ دادید
عکی از کجا بزارم
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks