سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم از برنامه ی eBLU شرکت ECS به صورت آنلاین استفاده و به راحتی و امنیت بالا،بایوس مادربرد رو به آخرین ورژن ارتقا بدید:
کاربر شهرسختافزار
سلام. مادربورد من ECS مدل G31T-M هست. من برای اپدیتش از نرم افزار AFUWIN استفاده میکنم و مراحلش هم با توجه به مقاله"آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربرد ها" همین سایت و pdfیی که از سایت رسمی ECS دانلود کردم تا مرحله ای که باید بعد از کلیک بروی دکمه open فایلی با پسوند .rom را انتخاب کنیم, انجام دادم اما مسئله اینجاست که هیچ فایلی با این پسوند وجود نداره! ایا تو جای خاصی قرار داره؟ یا مشکل دیگه ای هست؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم از برنامه ی eBLU شرکت ECS به صورت آنلاین استفاده و به راحتی و امنیت بالا،بایوس مادربرد رو به آخرین ورژن ارتقا بدید:
aallaall (04-02-12), mehrdad_ab (04-02-12), smrbh (04-02-12)
کاربر شهرسختافزار
موقع نصب eBLU پیغام میده "مادربوردم توسط eBLU ساپورت نمیشه" برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه دیگه ای نیست؟
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
من فقط 2 نرم افزار AFUWIN و eBLU رو دانلود کردم (تو متن آموزش, چیزی درباره دانلود بایوس نگفته بود) درهرصورت من سایت رو چک کردم و تو بخش دانلود بایوس, هم خبری از نام مادربورد من نیست!
کاربر شهرسختافزار
بایوس رو می بایست از سایت ECS دانلود کنید.
|
|
سلام
من یه مادر برد esc دارم که وقتی میخوام ویندوز نصب کنم در اویل مراحل نصب ویندوز ارور میده و میگه باید بایوس رو آپدیت کنم حالا چیکار کنم؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
خوب دوست عزیز باید بایوس مادربورد رو اپدیت کنید مدل مادربورد رو ذکر کنید تا لینک بایوسش رو براتون قرار بدم اموزش اون رو هم می تونید توی صفحه اصلی وبسایت پیدا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط minaret برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
Rezasam1 (13-02-12)
PT880OPR-A rev:1.1
کاربر شهرسختافزار
درود.
دوست عزیز،شما با سرچ مدل مادربردتون در گوگل به راحتی و خیلی سریع میتونید به لینک سازنده و بایوس درسترسی پیدا کنید و نیاز نیست که ما بخواهیم لینک دانلود بزاریم!
اولین لینک در نتایج جستوجو،مادربرد شما در سایت ECS هستش که تمامی درایورها،بایوس و ... رو میتونید دانلود کنید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks