راهنمايي براي خريد گوشي فقط در اين قسمت انجام ميگيرد
Printable View
راهنمايي براي خريد گوشي فقط در اين قسمت انجام ميگيرد
Emperatour جان تا 150 تومن که امکانات Sony Ericsson z530 رو داشته باشه چی هست ؟!؟
K510 و L7 هم ميتوني بگيري
امكاناتي كه انتظلر داري رو بگو تا بهتر راهنمايي كنيم
یلوتوث ، پخش MP3 با کیفیت خوب و صدای خوب ، مموری اسلات ، دوربین فیلم و عکس برداری.
من باشم يا L7 ميخرم يا Z530 ميخرم. K510 اسلات رم نداره متاسفانه
مزایا: دوربین ، قابلیت ضبط فیلم، قابلیت پخش فیلم و موسیقی، کارت حافظه microSD، بلوتوث، جاوا، ارسال MMS
معایب: عدم وجود درگاه مادون قرمز
۹۶ گرم
تعداد رنگ ۲۶۲۱۴۴ رنگ
نوع کارت حافظه microSD TransFlash، قابل افزایش حداکثر تا ۱ گیگابایت
حافظه داخلی ۱۱ مگابایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
صفحه نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۱٫۳ مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری، پخش فیلم و موسیقی، ۲۸ مگابایت حافظه داخلی، پشتیبانی بلوتوث
معایب: عدم امکان افزایش حافظه، به همراه نداشتن رادیو
Emperatur جان Z520 و Z530 رو هم یه توضیحات اینجوری براشون بده.
ضمنا قیمت ها رو هم اگه بتونی بدی خوبه البته قیمت W300i رو هم بده :D.
قيمت حدودي دارم. K510 حدود 145 تومان. Z530 هم بايد حدود 150 باشه و w300 هم دوروبر 200 تومان هست
مزایا: صفحه نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ، صفحه نمایش خارجی، دوربین ویجیای با قابلیت فیلمبرداری، پخش موسیقی به همراه Mega Bass، حافظه داخلی ۲۰ مگابایت، بلوتوث، رادیو افام
معایب: عدم استفاده از سیستمعامل Symbian، کیفیت پایین دوربین
تنوع رنگ مشکی، سفید موجدار(پوششهای Style-Up قابل تعویض)
نوع کارت حافظه Memory Stick Micro-M2
کارت حافظه همراه ۲۵۶ مگابایت
حافظه داخلی ۲۰ مگابایت
پخش موسیقی AAC, MP3، نرم افزار Walkman media player به همراه Mega Bass
پخش فیلم بله
دریافت فیلم خیر
رادیوی افام بله، به همراه RDS
ساعت بله
زنگ هشدار بله
پیشبینی کلمه T9
پخش با صدای بلند بله
فرمان صوتی
ضبط صدا بله
بازی بله
دریافت و نصب بازی بله
تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
مرورگر اینترنت XHTML, HTML-NetFront
مرورگر WAP WAP 2.0
بلوتوث بله
درگاه مادون قرمز بله
درگاه USB بله، نسخه ۲٫۰
GPRS کلاس ۱۰
HSCSD بله
EDGE کلاس ۱۰
شبکه بیسیم خیر
Push to talk خیر
سرعت انتقال حداکثر ۲۳۶٫۸ کیلوبیت در ثانیه
انطباق با کامپیوتر بله
چاپ مستقیم خیر
زنگ نوع پلیفونیک (۴۰ کانال)، AAC, MP3
تنظیمات دریافت و ساخت ملودی
لرزاننده بله
باتری نوع Li-Po 900 mAh
حالت انتظار حداکثر ۴۰۰ ساعت
حالت مکالمه حداکثر ۹ ساعت و ۳۰ دقیقه
مزایا: طراحی زیبا، دوربین ویجیای با قابلیت فیلمبرداری، صفحه نمایش ۶۵۵۳۶ رنگ، ۲۸ مگابایت حافظه داخلی و قابلیت افزایش کارت حافظه M2 ، پخش فیلم و موسیقی، بلوتوث، پشتیبانی جاوا
معایب: کیفیت پایین دوربین، به همراه نداشتن رادیو
ابعاد ۲۴ * ۴۷ * ۹۰ میلیمتر
وزن ۹۳ گرم
تنوع رنگ مشکی، خاکستری، قرمز (پوششهای Style-Up)
نمایش نوع UBC
وضوح ۱۶۰ * ۱۲۸ پیکسل
تعداد رنگ ۶۵۵۳۶ رنگ
ابعاد صفحه ۳۵ * ۲۸ میلیمتر
صفحه نمایش خارجی تکرنگ با وضوح ۸۰ * ۱۰۱ پیکسل
زبان فارسی
دوربین کیفیت عکس VGA
ابعاد عکس حداکثر ۴۸۰ * ۶۴۰ پیکسل
فیلمبرداری بله
ابعاد فیلم حداکثر ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل
مدت فیلمبرداری
تماس تصویری خیر
فوکوس اتوماتیک خیر
فلاش خیر
ذخیرهسازی دفترچه تلفن ۱۰۰۰ شماره، ۲۰ مشخصه برای هر مورد به همراه تصویر
ذخیره تماسها بله
نوع کارت حافظه Memory Stick Micro-M2
کارت حافظه همراه خیر
حافظه داخلی ۲۸ مگابایت
ویژگیها مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، وظایف آتی، مدیریت پروندهها، ماشین حساب و ...
جاوا MIDP 2.0
پخش موسیقی AAC, MP3
پخش فیلم بله
دریافت فیلم خیر
رادیوی افام خیر
ساعت بله
زنگ هشدار بله
پیشبینی کلمه T9
پخش با صدای بلند بله
فرمان صوتی
ضبط صدا بله
بازی Neopets, PuzzleSlider, QuadraPop
دریافت و نصب بازی بله
تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
مرورگر اینترنت xHTML, HTML-NetFront
مرورگر WAP WAP 2.0
بلوتوث بله
درگاه مادون قرمز بله
درگاه USB بله، نسخه ۲٫۰
GPRS کلاس ۱۰
HSCSD بله
EDGE خیر
شبکه بیسیم خیر
Push to talk خیر
سرعت انتقال حداکثر ۴۸ کیلوبیت در ثانیه
انطباق با کامپیوتر بله
چاپ مستقیم خیر
زنگ نوع پلیفونیک (۴۰ کانال)، MP3
تنظیمات دریافت و ساخت ملودی
لرزاننده بله
باتری نوع Li-Ion (BST-33) 900 mAh
حالت انتظار حداکثر ۴۰۰ ساعت
حالت مکالمه حداکثر ۹ ساعت
ممنون لطف کردی.
سعید جان با این ال7 کار کردی یا نه ؟
اگه کار کردی از کیفیت و بلندی صداش و بقیه چیزاش یه مقدار بگو
ممنون
ما تو خونمون l6 داريم كه مدل پايينتر از l7 هست. ولي صداشو بشنوي باورت نميشه. خيلي شفافه. l7 هم سينا كار كرد ميگه عاليه.
تنها ضعف موتورولا آنتن بخورده ضعيفشه . البته اونقدرم ضعيف نيستا.
در كل من باشم L7 ميخرم يا z530 (تا 150 تومان)
والا من که خواهرم V3i داره اصلا صدای خوبی نداره !.
نكنه داري با w900مقايسش ميكني؟؟؟ والا خواهر منم l6داره ولي بسيار بسيار بسيار عاليه نسبت به قيمتش. و l7 هم كه مدل بالاترشه
دوستان ،
برای اینکه از تجربیات همدیگر استفاده کنیم، این ترد رو برای دادن و گرفتن مشاوره افتتاح می کنم
در صورتی که مایل هستید مشاوره ای در یافت کنید ، با ارائه اطلاعات زیر درخواست تون رو مطرح کنید:
1.بودجه خرید تون رو بنویسید
2.دستگاه هایی که مد نظر تون هست رو بنویسید ، تا بر اساس آنها به شما پیشنهاد بشه
3.مطالب این ترد رو بخوانید ، یا با جستجو ، از نظرات دوستان ، قبل از پست زدن در مورد دستگاه مد نظرتان آگاهی کسب کنید
4. میزان آشنایی تون رو با پاکت پی سی ها بنویسید
دوستان دیگر هم ، می تونن نظرات شون رو اینجا بنویسن ، که مثلاً فلان دستگاه الان بهتره خریدش، یا بهمان دستگاه الان ارزون شده، و از این حرف ها.
دوستمون سوال پرسیدن:
عرض کنم خدمتتون که از نظر بلوتوس فرقی ندارن و هردو ورژن 2 دارند. از نظر قدرت نرم افزاری فرقی ندارند و هردو سیمبیان uiq3 دارند. بنابراین مشکل فرمت حل شدنیه . هر فرمتی هم که نخوند با نرم افزار قابل رفعه. اما خود گوشیها فرق زیادی ندارند از این نظر.نقل قول:
سلام
من می خوام گوشی بخرم ولی واقعا نمی تونم از بین W950 و M600 انتخاب کنم. یه نفر بگه کدوم بهتره؟؟ من با توجه به حافظه ، صدای زنگ و قلم داشتن ( صفحه لمسی ) این دو تا رو انتخاب کردم ( از تفاوت قیمتشون هم خبر دارم ) حالا کدوم رو بردارم بهتره ؟؟؟ یه چیزی بگید که کلاً از فکر یکیش بیام بیرون !!!... می دونید فکر میکنم اگه M600 بگیرم و بخوام براش رم 512 یا 1G بگیرم همون قیمت W950 میشه ( با 4G حافظه !!!) حالا چیکار کنم؟؟؟
این دوتا از نظر بلوتوث چقدر با هم فرق دارن؟؟؟ کدوم قویتره؟؟؟ و اینکه پخش M 600 چه فرمتهایی رو پشتیبانی میکنه؟؟؟
صدای زنگشون واقعاً با هم چقد فرق داره؟؟؟اصلاً فرقی داره ( از نظر بلندی صدا)
صداشون هم من m600 رو شنیدم و با کیفیت بود اما یخورده ضعیفه. حالا w950 ر. نشنیدم. شما یک چیز هم دزنظر بگیر که w950 4 گیگ رم داره اما بصورت هارده و خیلی آسیب پذیرتر از رم معمولی هست. درکل من بودم M600 میخریدم . چون تنها ضعفش نسبت به w950 نداشتن 4 گیگ رم هست و ممکنه(اطمینان ندارم) ضعیفتر بودن اسپیکر باشه.
اگر قیمت جدید ازین این دوتا داری بگو که ببینیم چنده. دوباره تجدید نظر کنیم
سلام
سعید جان
یک گوشی خوب با امکانات کامل با قیمت 400-300 هزار تومان معرفی کن
ضمنا یک گوشی Hp به نام HP iPAQ rx1950 فکر میکنم حدود 200 باشه نظرت چیه ؟
یکی که به نظرت Hp برند خوبی یا نه ؟یا خودت پیشنهاد کن ؟
ممنون
موفق باشید
گوشی میخای یا پی دی ای؟ اگر گوشی میخای بیا اینجا بپرس
در مورد اچ پی من بعید میدونم 200 باشه. فکنم 370 80 باشه. دو سه تا اشکال بزرگ هم داره. سیپیو کمی ضغیف که بدرد کارهای عادی میخوره. رم داخلی کم. نداشتن بلوتوس. من باشم نمیگیرم با این اوصاف. تازه نان فون بودن و نان کم هم هست.
سلامنقل قول:
ممنون سعید جان
من مشکلاتش رو میدونم ولی قیمت حدود 239 در سایت HP هستش
آیا سعید جان این مدل تو ایران آمده ونظرت کلا در مورد Hp چیه ؟ و قیمتش چنده؟
البته گرچند HTC وٍِDELLو... ابر پاکت پیسی هستند و من از اونا بیشتر خوشم میاد ولی مانی هم تاثر زیادی میزاره
مدلی یا برندی که با قیمت 300 یا بالاتر پیشنهاد کن
ضمنا آیا نان پون هست مدل فوق (سیم کارت نمی خره)
راهی هست که تشخیص بدیم فون ادیتشن هست یا نان فون ادتشن (بغیر از عکس )
ممنونم
موفق باشید
اچ پي مارك بعدي نيست اما پيش htc جوجس. يو برند خيلي تعصب ندارم و نداشته باش. اين مدل رو من الان ندين اما ممكنه بتوني پيدا كني از رمضاني و پارت اسيا. نان فون هست.راه تشخيص هم ديدن مشخصات در سايتهايي مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و pdadb.netبرو و ببيني gsm ساپورته يا نه.نقل قول:
در مورد پيشنهاد هم حداكثر بودجه. كارهايي كه ميخاي بكني. فون بودن و.. را بنويس.
ارزانترين پيشنهاد هم ميتونه Qtel S200 يا مدل مشبه imate Jamin يا huadnday a200 هستند. كه در اين بين سرعت دستگاه 200 مگاهرتز هست و نميتوني انتظار اجراي برنامه ها و بازيهاي سنگين رو بصورت روون داشته باشي. صداي ا200 بهتره و دوربين بدتر و قيافه بدت و سرعت و پرفورمنس بالاتر. دركل سيپيو زير 400 توصيه نميكنم اگه ميخاي اذيت نشي
راستي قيمت ا200 حدود 390 بايد باشه
سلام ممنون از راهنمايت
راستي اين رمضاني و پارت آسيا كجاست ؟
لطف كن توضيح بده
ممنونم
رمضاني كه پاساژ علادين كه وارد ميشي 7 8 تا مغازه ميري جلوتر سمت راست .(رسانا موبايل)
پارت اسيا هم مجتمع پايتخت هست. فكنم طبقه دوم بود. همون وارد كه بشي راهرو راستي هم يكي هست. ميبيني خودت
ببخشید دوستان شما نمیدونید از کجا میشه آیفون رو تهیه کرد؟ لطفن اگه میدونید به من هم بگید ممنون میشم
جوابتو دادم اون تاپیک. فعلا نمیتونی
یکی از دوستان )centralpc) میخاستند گوشی بگیرند تو رنج 200.
در مورد ال7 گوشی بدی نیست اما تمام موتورولاها معایب مشترکی مثل کیفیت کمتر دوربین در برابر رقبا و سرعت کمتر و ضعف در اجرای برنامه های جاوا دارند اما همشون صفحه عالی و زیبایی دارند. v3i رو نگیر به نظر من که قدیمیه و ضعیف. v3X گزینه بدی نیست نسبتا . اما گزینه دیگر هم میتونه Samsung D900 باشه با قیمت 250 تومان و دوربین فوق العاده و امکانات خوب و صفحه عالی و عیبشم کمبود تم و ضعف در جاوا هست. w810 سونی گزینه دیگری هست با 240 تومان که کامله اونهم . w700 هم 190 تومانه که خیلی میارزه تو اون رنج زیر 200
دوستان سلام
میخوام یک گوشی تا حدود 300 تومان بخرم دوستان میشه کمی راهنمایم کنید
چه امکاناتی تو گوشی مورد نیازتون هست؟نقل قول:
دوربین خوب،پخش موزیک قوی،تاشو یا کشویی یا ساده بودن،سیستم عامل داشته باشه یا نه و ....؟
کیفیت صداش و دوربینش خوب باشهنقل قول:
ساده یا کشویی یا تاشو فرقی نداره
رو هم رفته از نظر کیفی خوب باشه زیاد کمیت واسم مهم نیست
منظور از دوربین خوب با چه رزولیشینی میخوای؟ تو رده 2 مگاپیکسلی P990 ّهترین کیفیت عکس رو داره با قیمت 280 تومن ،صفحه تاچ اسکرین و بزرگ و کیبورد کامل و سیمبین UIQ3 از مزایاشه در مقابل معایبی هم داره مثلا" تعداد برنامه برای این سیستم عامل خیلی کمه و کیفیت پخش آهنگ تو هدفون عالی نیست و میشه گفت خوبهنقل قول:
تو رده 3.2 مگاپیکسلیP1,K800,K810,N73 انتخابای خوبی هستن ولی قیمت P1 فعلا" خیلی بالاست و صذفه خرید نداره K800,810 هم دوربین بسیار با کیفیتی دارند ولی عدم وجود سیستم عامل سیمبین و پخش آهنگ ضعیف معایب همده این گوشی هاست
بهترین گوشی که میتونی با این قیمت داشته باشی N73 me میتونه باشه که با دوربین قوی و کیفیت پخش آهنگ عالی و کارت مموری 1 گیگ و سیستم عامل سیمبین 9.1 احتیاجات تو رو تا مدت زیادی به خوبی میتونه برطرف کنه
البته برای خرید مدل ME باید 60-70 به بودجه ات اضافه کنی که مطمئنا" ارزشش رو خواهد داشت در غیر اینصورت میتونی مدل معمولی N73 با قیمت تقریبی 350 رو بگیری
اگر از لحاظ بودجه مشکل داشته باشی باید بری سراغ مدلهای پایینتر که 5700 به شدت پیشنهاد میشه با قیمت 260 که البته کیفیت دوربین جالبی نداره
مرسی از راهنمایی شمانقل قول:
نظرتون ئر مورد w850 چی است ؟ اینم تو همین رنج هستش
آخرین قیمتی که از 850 دارم 330 تومنه که اگه فقط دنبال موسیقی باشی ارزش داره چون دوربینش 2 مگاپیکسله ولی در رده قوی ها نیست(با عدم وجود اتوفوکوس) سیستم عامل جاوا و کمبود برنامه بعد مدتی میتونه یکنواخت بشهنقل قول:
ولی در عوض کیفیت پخش آهنگ خوبی هم از اسپیکر و هم از هدفون داره
سلام خدمت اساتید بخش موبایل . یه سوال داشتم و میخواستم همه بدون تعصب نسبت به گوشی خاصی جواب بدند !!!
من برای یکی از رفقا میخوام گوشی بگیرم تا حد 150000 هزار تومان ( البته دست دوم ) به نظر شما چه گوشی رو بگیریم.
بعضی به من سونی اریکسون رو پیشنهاد میکنند مثل W700 یا W800 که دست دو شو میشه با همین قیمت ها خرید .
بعضی ها سامسونگ D900 رو پیشنهاد میکنند که الان یه تمیزش رو 120000 هزار تومان سراغ دارم و بعضی ها هم نوکیا رو . . .
برای این دوست ما بیشتر کیفیت صدا و بلندی آن اهمیت داره و انیکه گوشی رم خور باشه . و زیاد به دوربین و موارد دیگه توجهی
نداره . بیشتر هم از گوشی های کشویی شبیه D500 یا W850 خوشش میاد . ( حالا اگر هم نشد خیالی نیست ) به نظر شما به
سمت کدوم از این نوع گوشی ها بره بازم ذکر کنم میخواد دست دوم برداره چون پولش نمیرسه بیشتر بزاره . میخواستم بنده رو تا
حد امکان راهنمایی کنید.
با تشکر Security
رفقا کسی جواب ما رو نمیده !!! ؟ !!!