1 :تعداد فایل پیوست
مشکل اجرا والهالا.لطفا یکی کمک کنه (حل شده)
سلام خسته نباشید.دوستان من بازی والهالا رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه این ارور که عکس گذاشتم رو میده.اینترنت هم جستجو کردم نوشته بودن سیستم ویروس داره با آنتی ویروس هم چک کردم ولی درست نشد.لطفا یکی راهنمایی کنه درست کنم.ویندوزم 7 هست.رم 8 .گرافیک amd rx560 هیچ نرم افزاری هم ارور نمیده فقط این ارور میده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: مشکل اجرا والهالا.لطفا یکی کمک کنه
نقل قول:
سلام خسته نباشید.دوستان من بازی والهالا رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه این ارور که عکس گذاشتم رو میده.اینترنت هم جستجو کردم نوشته بودن سیستم ویروس داره با آنتی ویروس هم چک کردم ولی درست نشد.لطفا یکی راهنمایی کنه درست کنم.ویندوزم 7 هست.رم 8 .گرافیک amd rx560 هیچ نرم افزاری هم ارور نمیده فقط این ارور میده.
سلام
ویندوز 10 نسخه 64 بیتی نصب کنید . ویندوز 7 روی خیلی از بازی های جدید مشکل داره
نقل قول:
هیچ راه دیگه نداره؟ باید ویندوز عوض کنم فقط؟
ممنون میشم یک راهی بگین .
من موندم تو وضعیت ما ایرانی ها . چرا همیشه میخواهیم همه چیز رو زورچپون انجام بدیم .
خودسازنده بازی تو توضیحات نوشته
Assassin's Creed Valhalla needs your PC to have at least a 64-bit Windows 10
رو دی وی دیش که ویندوز 7 هم هست. اینم عکس.
چیزیه که تو ایران چاپ میشه و میتونه برای خیلی از بازیها مشترک باشه .اطلاعات رو باید از منابع دقیق پیدا نه کاوری که چاپ میشه .ویندوز 7 از رده خارج و دیگر پشتیبانی نمیشود.بازی ها همه برای ویندوز 10 بهینه میشوند .
PHP Code:
https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/assassins-creed-valhalla/19915
مرسی از راهنمایی. حالا بهترین ویندوز ۱۰ مال کدوم شرکت هست تا نصب کنم؟
نقل قول:
از سایت سافت 98 . نسخه 64 بیتی را دانلود کنید
PHP Code:
https://soft98.ir/os/windows/1344-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%85%D8%B1.html
- - - Updated - - -
نقل قول:
PHP Code:
https://soft98.ir/os/windows/1344-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%85%D8%B1.html
- - - Updated - - -
نقل قول:
PHP Code:
همون طور که دوستمون گفتن ویندوز 10 اونم 64 بیتی نصب کنید.
نسخه Home ورژن 21H1
DLA
سلام خسته نباشید.ویندوز 10 رو زدم بازی رو هم نصب کردم حالا این ارور رو میده.یک راهی بگین دیگه این ارور رو برطرف کنم.
نقل قول:
سلام خسته نباشید.ویندوز 10 رو زدم بازی رو هم نصب کردم حالا این ارور رو میده.یک راهی بگین دیگه این ارور رو برطرف کنم.
درایورهای سیستم را با DRIVER PACK نصب کردید ؟ اگر آره باید مجدد ویندوز رو نصب کنید و درایورها را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید .
والا نمیدونم ۱۵۰ هزار دادم ویندوز گرافیک درایور نصب کردن.الان از کدوم قسمت عکس بدم نگاه کنید ببینید درایورها درسته یا نه؟
نقل قول:
والا نمیدونم ۱۵۰ هزار دادم ویندوز گرافیک درایور نصب کردن.الان از کدوم قسمت عکس بدم نگاه کنید ببینید درایورها درسته یا نه؟
درایورها را با درایور پک نصب میکنند و این باعث میشه یکسری مشکلات در اجرای بازی ها میشه . درایور پک مثل سرطانه
نسخه نصب شده یا بیلد ویندوز 10 هم چک کنید بگید .
پک زیر هم نصب کنید
2 :تعداد فایل پیوست
اینا هستن.
فعلا پک بالا را نصب کنید. بعد دستگاه را ریستارت کنید . اگر نتیجه نداد بگید دوباره ببینم چه میشه کرد .
- - - Updated - - -
فعلا پک بالا را نصب کنید. بعد دستگاه را ریستارت کنید . اگر نتیجه نداد بگید دوباره ببینم چه میشه کرد .
این رو نصب کردم درست شد.
Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (May 2021) Download | TechPowerUp
ویندوز ۱۰ اگه نرم افزار کاربردی دیگه هم داره اینجا بذارید تا نصب کنم.مرسی از راهنمایی تون.
نقل قول:
این رو نصب کردم درست شد.
Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (May 2021) Download | TechPowerUp
ویندوز ۱۰ اگه نرم افزار کاربردی دیگه هم داره اینجا بذارید تا نصب کنم.مرسی از راهنمایی تون.
خواهش میکنم . این پکیج برای اجرای شدن بازی ها کافیه . همیشه این رو بعد از نصب ویندوز نصب کنید .
تاپیک قفل میشود .