وسط بازی blue screen اومد و بعد سیستم خاموش شده دیگه روشن نشده
مادربورد z170x گیگابایت
فقط اون چراغ قرمز روی مادربورد روشنه که فکر میکنم اسمش SB_PWR LED
باید چیکار کنم؟
Printable View
وسط بازی blue screen اومد و بعد سیستم خاموش شده دیگه روشن نشده
مادربورد z170x گیگابایت
فقط اون چراغ قرمز روی مادربورد روشنه که فکر میکنم اسمش SB_PWR LED
باید چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
گرافیک رو جدا کنید ببنید بدون گرافیک روشن میشه یا نه ؟
جدا کردم نشدنقل قول:
سلام.وقتی وصلش میکنید و کلید رو میزنید برا 1 ثانیه فن هاش روشن نمیشه؟نقل قول:
نه اصلا هیچ اتفاقی نمیفتهنقل قول:
قفط اون دو led oc eco روشن خاموش میشه اون هم فقط وقتی که کابل برق پاور رو میزنم و سپس کلید روز میزنم
پاور چی هست؟نقل قول:
تمام قطعات را جدا کنید فقط مادربرد و یک فن ببنید تغییری میکنه .در ضمن چهار پین پاور هم بکشید ببنید استارت میشه یا نهنقل قول:
احتمالا توی خود برد اتصالی هست .
ولی بهتره قطعات را منتقل کنید به بیرون کیس و مجدد تست نمایید
memonex 600نقل قول:
حتی سی پی یو رو هم در بیارم؟نقل قول:
چهار پین پاور کدوم میشه؟
برق پردازنده .نقل قول:
اون پاور ممونکس اصلا پاور استانداردی نیست . حتما با یک پاور مطمئن هم تست کنید .
با یک پاور دیگه زدم روشن شدنقل قول:
حالا برای سی پی یو i5 کارت gtx 970 و مادربورد z170x و 16 گیگ رم ارزونترین پاوری که پشنهاد میکنید چیه؟
نظرتون در مورد گرین 530 قدیمی و 480 چیه
اگه براتون مقدوره جدید بخرید.ولی قدیمی هم اگه پلمپ باشه خوبه.من خودم یه ماه پیش قدیمی 530 گرفتم.ولی 700 به بالا بگیر.سیستم خیلی پر مصرفی دارید.نقل قول:
هیچ وقت سیستمی که روشن نمیشه اما برق توش هست رو با جدا کردن برق پردازنده روشن نکنید.چون خیلی از وقتا ولتاژ خرابه و cpu قطع میکنه.با بیرون کشیدن برق پردازنده کل سیستم میسوزه.نقل قول:
530 گرین به این سیستم نمیخوره؟ پاور قدیمی پلمپ ولی قدیمیه
البته یک نکته مهم من جرات نکردم هنوز گرافیک و بقیه چیزارو بزنم معلوم نیست جز پاور چی سوخته
میخوره مشکلی ندارهنقل قول:
تست کنید .
- - - Updated - - -
این حرف شما غلط کامل هست .وقتی چهار پین جدا میشه برقی به پردازنده وارد نمیشه . این یکی از راهای اصولی برای تست خرابی قسمت VRM پردازنده هست . اطلاعات غلط ندید .نقل قول:
نقل قول:
استاد فقط برای تست گفتید 530 خوبه یا نه کلا میتونم استفاده کنم؟
اگر ممکنه یک پاور نو هم برای این سیستم پیشنهاد بدید. قابلیت مدینگ و مدیریت کابل کشی هم داشته باشه بد نیست. بالاتر از دو میلیون نباشه قیمت هرچی پایین تر بهتر
به شرط سلامت بلهنقل قول:
مشخصات قطعات را ذکر کنید . تا مدل مناسب را پیشنهاد بدم . سری UK PLUS گرین خوبه
درسته اما به شرط سلامت پاور باید اون 4 پین رو جدا کنید.نقل قول:
خیر هیچ ارتباطی به مسئله نداره . پاور ایسی سوپر وایزر داره تا ولتاژها تامین نشه استارت نمیشه و اون مسئله جدا کردن تغذیه پردازنده تاثیری ندارد. پس این کار به هیچ عنوان باعث خرابی قطعات نمیشه .نقل قول:
CPU I5نقل قول:
GPU 970 GTX
RAM DDR4 2400 CTUCIAL
MAIN Z170X
HARD 7200
SSD512
پاور باید دو تا هشت پین برای گرافیک و دو تا چهار پین برای سی پی یو داشته باشه
ترچیحا دیجی ک الاموجود داشته باشه
من خودم سیستمم روشن نمیشد انگار اتصالی داشت.یه لحظه استارت میخورد و قطع میکرد.هارد و و بقیه وسایل رو جدا کردم و دیدم تاثیر نداشت وصلشون کردم تا این جا مشکلی نبود.برق cpu رو که کشیدم سیستم روشن شد و از مادربرد و یه ic پایینش یه دود غلیظ بلند شد.بعدش هم چک کردم فقط یه فن cpu و 2 تا رم سالم برام موند.نقل قول:
اون اشتباه شما در عیب یابی بوده و اصلا ارتباطی به مسئله ندارد .احتمالا اشتباهی در فرایند عیب یابی داشتید .به احتمال زیاد پاورتون هم از این مدل های نابود بوده و این چیزی که میگید ارتباطی به بحث اینجا ندارد .نقل قول:
موارد قطعات با هم فرق میکنند .خیلی از این موارد به خاطر اشتباهات کاربر در عیب یابی هست . اگر عکس از قطعه خراب بگذارید بهتون میگم چه چیزی باعث مشکل شده است .
Green 700B-HP Plusنقل قول:
بسیار گزینه مناسبیه
قیمتش خیلی بالاستنقل قول:
از خیر ماژولار بودن گذشتیم
نظرتون در مورد اینها چیه
Green GP530A-EUD
GP530A-HED
Green GP580A-EUD
Green GP580A-HED
کولر مستر مدل MWE white 550
600HP EVO هم چک کنید . در نهایت Green GP580A-HED یا Green GP580A-EUDنقل قول:
یا 550W UK PLUS
والا تمام قطعاتش رو فروختم.اما تا این جا بگم قطعه ای که سوخت روی مادربرد یه ic هشت پین بود و هارد هم ic تغذیه بود و گرافیک هم تصویرش خط خط شد dvd هم شناخته میشد اما نه cd میچرخوند نه میاورد.بعدش پاور هم بشدت داغ کرده بود.فکر کنم جریان ac داده بود به سیستم.ic هایی هم که سوختن وسطشون سوراخ شده بود.نقل قول:
جریان AC به هیچ عنوان نمیتونه از پاور خارج شود .چون در پاور در قسمت اول تبدیل به DC میشه .استفاده از قطعات غیر استاندارد همیشه مشکل ساز بوده وخواهد بود .نقل قول:
پاور گرین 580 جدید خریدم ولی وقتی برق هشت پین سی پی یو رو میزنم مادربورد روشن نمیشه!
وقتی هشت پین رو در میارم فن سی پی یو میچرخه
این نشون میده اتصالی در قسمت VRM دارید . باید برد را بفرستید برای تعمیر و قسمت VRM تعمیر بشه .نقل قول:
چرا این اتفاق افتاده و اینکه برد رو کجا بفرستم؟نقل قول:
و حدودا هزینه ش چقدره؟
توی الکترونیک نمیشه گفت دقیقا چرا اینطوری شده ولی پاور قبلی شما اصلا معتبر نبود . ممونکس وجود خارجی نداره شرکتی اومد پاور چینی رو به این اسم سفارش داد و به ایران وارد کرد .نقل قول:
خرابی های قسمت VRM گرافیک و مادربرد عموما به خاطر پاور است .
باید دنبال تعمیرکار باشید با خود آواژنگ تماس بگیرید ببنید با هزینه تعمیر میکنند یا نه .
هزینه هم مشخص نمیشه
1- بورد رو با سی پی یو تحویل بدم یا نیازی نیست؟نقل قول:
2- عبارت VRM اینطور تلفظ میشه؟ وی رَم
3-و اینکه ایا احتمال میدین این بورد اصلا درست نشه؟
4- ارزانترین بورد جایگزین کدومه؟
1-فقط مادربرد بدون پردازنده هم چک کنیدنقل قول:
2- VRM =Voltage regulator module
3-بستگی به نوع خرابی داره ولی اگر بخواد درست بشه خود آواژنگ بهتر از جای دیگه است
3-ارزونترین برد های جایگزین میشه H110/B250 ببنید چی در بازار هست .
بله سعی میکنم ببرم اواژنگ ولی کمی هم عجله دارمنقل قول:
H110M PRO-VD-L این 1800 بود البته تا یک ساعت پیش!
با این میشه کار کرد؟ روی کیس با اندازه استاندارد نصب میشه؟ اینکه نوشته حافظهی رم با استاندارد 2133 یعنی رم 2400 داونگرید میشه به 2133؟
مادربرد خوبیه .نسبت به قیمتشنقل قول:
بله نصب میشه تو کیس شما
پردازندتون چیه ؟ کبی لیک باشه میزنه .
6600 skylakeنقل قول:
امکان داره سی پی یو اسیب دیده باشه؟
50 50 هست . باید موقع خرید مادربرد بگید همونجا براتون تست کنند .نقل قول:
مشخصات سی پی یو اشتباه شذنقل قول:
صحیح:
i7 6700
gtx 970
ddr4 2400 crucial 2*8gb
ssd
hdd
dvdrw
gp 580
پس این مین کارمو راه میندازه؟ >>> H110M PRO-VD-L
سلامنقل قول:
بله جوابگو هست . البته توجه داشته باشید برد پایه است ولی در حال یا باید برد کار کرده مثل z170 بگیرید یا یک برد h110 نو این مادربرد من باهاش کار کردم نسبت به قیمت عالیه
الان یک نفر همین مادربردی که قراره بخرم رو بصورت دست دوم داره میفروشه توی انجمن همسایه و نکته ای نظرم رو جلب کرد، نوشته : بایوس اپگرید شده و حالا میتونید از همه سی پی یو های کبی لیک استفاده کنیدنقل قول:
سوال بنده: ایا میتونم بدون دردسر اپگرید از i7 6700 استفاده کنم چون سی پی یو اضافه ندارم
cpu شما کبی لیک نیست . اسکای لیک هست . بدون مشل با این برد کار میکنه . سری 6 هست نه 7نقل قول: