پاسخ: مشکل در اجرای بازی ها
دمای پردازنده در حالت گیم به چند درجه میرسه
با CPUID HWMonitor تست بگبرید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چک کنید درایور ها باید کاملا اپدیت باشن یعنی از سایت سازنده همین امروز دانلود کرده باشین مخصوصا درایور گرافیک و بایوس مادربرد
چشم. دما را می گیرم و خدمتتون عرض می کنم. ممنونم. شب که رسیدم منزل این تست را انجام می دهم.
چشم. من درایور ها را دانلود می کنم و نصب می کنم. البته به نظر شما بهتره ویندوز عوض کنم و بعد درایورها را نصب کنم؟
نقل قول:
چشم. من درایور ها را دانلود می کنم و نصب می کنم. البته به نظر شما بهتره ویندوز عوض کنم و بعد درایورها را نصب کنم؟
بله اگه ممکن هست عوض کنین خوبه
توی بازی دما سی پی یو حداکثر تا 53 درجه می رود
نقل قول:
توی بازی دما سی پی یو حداکثر تا 53 درجه می رود
بسیار دمای مناسبیه قطعا مشکلتون نرم افزاریه همونجور که دوست خوبم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] گفتند آخرین نسخه و یندوز و آخرین آپدیت ها رو نصب کنید تنظیمات بایوس هم دیفالت کنید بعد آپدیت کنید
ممنونم از شما. دیشب بایوس را با هزار ترس و لرز به خاطر برق رفتن ها آپدیت کردم بعدش ویندوز نصب کردم. و درایورها را هم که جز کارت گرافیک بقیه را می شناخت که درایور کارت گرافیک را دالود و نصب کردم. امشب یک بازی نصب می کنم و خبر را خدمتتون عرض می کنم. ممنونم از همگی که به فکر بودید و جواب فرمودید. امیدوارم مشکلم حل بشه
درایور گرافیک رو از این لینک دانلود کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام دوست عزیز با سیستمی ک شما دارید مشکل از سخت افزار هاتون نیست یا مشکل از نرم افزار های مورد نیاز بازی ها مثل netfromwork هستش ک باید اپدیت بشه یا مشکل از درایور ها ویندوزتون هم میتونه عامل مشکل باشه
دوستان من راستش دیشب حدود 20 دقیقه بازی کردم مشکلی نداشت. امشب که آزادتر هستم زمان بیشتری را بازی می کنم تا ببینم آیا باز همان مشکل هست یا نه. اما چیزی که در اجرای بازی مثلاً ولفنشتاین حس کردم این بود که بازی روانتر انجام می شود
ببخشید این درایور به کارت گرافیک بنده می خوره؟ چون هیچ اسمی از مدل گرافیک بنده را ننوشته
- - - Updated - - -
ببخشید این درایور به کارت گرافیک بنده می خوره؟ چون هیچ اسمی از مدل گرافیک بنده را ننوشته
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام دوست عزیز با سیستمی ک شما دارید مشکل از سخت افزار هاتون نیست یا مشکل از نرم افزار های مورد نیاز بازی ها مثل netfromwork هستش ک باید اپدیت بشه یا مشکل از درایور ها ویندوزتون هم میتونه عامل مشکل باشه
راستش بنده هم احساس می کنم مشکل سخت افزاری نیست. چون اگر موردی بود همیشه بازی اجرا نمی شد. نه اینکه بعضی وقتها اجرا شود و بعضی وقتها نه. حالا با راهنمایی همه عزیزان بنده بایوس و درایور و ویندوز سیستم را عوض کردم. ببینم اینبار چه پیش خواهد آمد
نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
راستش بنده هم احساس می کنم مشکل سخت افزاری نیست. چون اگر موردی بود همیشه بازی اجرا نمی شد. نه اینکه بعضی وقتها اجرا شود و بعضی وقتها نه. حالا با راهنمایی همه عزیزان بنده بایوس و درایور و ویندوز سیستم را عوض کردم. ببینم اینبار چه پیش خواهد آمد
اون درایور اصلی شرکت AMD هست به کارت شما میخوره
ببخشید امروز بازی کردم مجدداً هنگ کرد اما مدت زمان بیشتری طول کشید تا این اتفاق افتاد. مثلاً اگه دفعه های قبلی تو بیست دقیقه اول این اتفاق می افتاد الان بعد از 1 ساعت بازی اینطوری شد
به نظر دوستان این مشکل می تواند به خاطر پاور باشه؟
نقل قول:
به نظر دوستان این مشکل می تواند به خاطر پاور باشه؟
بهتره با یک پاور دیگه هم تست کنید .
دمای پردازنده تا چند میره ؟
یک شات با HWMONITOR بگیر تا چک کنم
نقل قول:
بهتره با یک پاور دیگه هم تست کنید .
دمای پردازنده تا چند میره ؟
یک شات با HWMONITOR بگیر تا چک کنم
راستش پاور دیگه ای که بتونه این سیستم را جواب بده متاسفانه ندارم.
چشم سی پی یو را دماش را تست می کنم. و اسکرینش را توی سایت می گذارم
یک اتفاق خیلی جالبی که دیشب افتاد این بود که بنده داشتم بازی می کردم که اتفاقی افتاد مجبور شدم کامپیوتر را ترک کنم و یادم رفت بیایم سراغ سیستم و سیستم در حین اجرای بازی 3 ساعتی روشن بود. ( البته در حالت منوی بازی بود). بعد که دوباره برگشتم سر سیستم و ادامه بازی را رفتم پس از 10 دقیقه بازی وقتی کشته شدم سیستم هنگ کرد.
1 :تعداد فایل پیوست
اسکرین شات دمای CPU در هنگام اجرای بازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دما ها قابل قبوله . دستگاه را پیش کسی ببرید با یک پاور خوب تست کنه .
xmp رم رو هم اگه فعاله غیر فعال کنید یه تست کنید
نقل قول:
xmp رم رو هم اگه فعاله غیر فعال کنید یه تست کنید
ببخشید از چه طریقی می توانم غیر فعالش کنم؟
نقل قول:
ببخشید از چه طریقی می توانم غیر فعالش کنم؟
از طریق بایوس
سلام دوستان. متأسفانه در هنگام اجرای بازی قدیمی مثل Most Wanted سیستم مجدداً در حین اجرای بازی هنگ کرد. تا الان دو تا تست انجام دادم. یکی اینکه بازی را بر روی هارد SSD نصب کردم دیگر اینکه گرافیک را حتی عوض کردم. دماها هم چک کردم. به نظر شما مشکل از چه چیزی می تواند باشد؟