-
تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
از دوستان خواهش میکنم تمامی سوالات و مشکلات خود را راجع به انواع گوشیهای سونی اریکسون رو تو این تاپیک مطرح کنن و از زدن تاپیک جدید خودداری کنن که در غیر اینصورت تاپیک قفل و یا حذف خواهد شد .
با تشکر مهدی:20:
-
RE: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
ممنونم مهدی جان بابت ایجاد چنین تاپیکی ...
===========
سوال من :
به نظر شما خرید یک گوشی سونی اریکسون K800 به صرفه تره یا یه Nokia N91... از همه لحاظ کدومشون بهتره ؟
سپاس
-
ببین مهراد جان این بستگی به کاربرد شما داره...اگر دوربین برات مهمه K800 بهتره و اگر بیشتر می خوای آهنگ گوش بدی و از حافظه ی بالا ( 4Gb ,8Gb) لذت ببری N91 بهتره...در ضمن دوربین N91 هم خیلی بد نیست...2 مگاپیکسل هست...
در مورد سیستم عامل هم N91 بهتره...چون سری 60 و نسخه 9 هست اگه اشتباه نکنم ولی K800 جاوا هست...
با تشکر
بهنام
-
بزرگترین عیبی که گوشیهای نوکیا داره سرعت واقعا افتضاح و پایین گوشیهاش هست البته اونم بخاطر سیستم عامل سیمبین هست که دیگه نمشه کاریش کرد در این رابطه ان 91 هم گوشی مناسبی نیست بخاطر اینکه زیاد هنگ میکنه و شکل ظاهریش هم واقعا همه کس پسند نیست حتی اوناییکه نوکیا رو دوست دارن از زشتی ان 91 حرف میزنن
کا 800 هم که از عکسهای بسیار عالی با کیفیت و اندازه 3.2 مگاپیکسل هست که واقعا عالیه اما از لحاظ فیلمبرداری یه مقدار ضعیفه و کیفیتش با کا750 تفاوتی نداره
با اینحال نظر بنده رو کا 800 هست بدون شک
-
کند بودن N91 به خاطر اینه که مموریش از نوع هارد دیسک هست و فلش مموری نیست...و سیمبین هم می تونه تاثیر داشته باشه...
از نظر قیافه هم به نظر من طوریش نیست و قشنگه...
سیستم عامل K800 مسه گوشی های قدیمیه(ور÷نش نه) و جاوا هست و فقط پول رو باید برای دوربینش داد...ولی N91 نه...هم کاره MP3 و یا حتی MP4 Player رو می کنه و هم کار دوربین رو...سیستم عاملش هم که عالیه...تنها ایرادش می تونه همون کند بودنش باشه...
با تشکر
بهنام
-
نقل قول:
ارسالی توسط X Ray
کند بودن N91 به خاطر اینه که مموریش از نوع هارد دیسک هست و فلش مموری نیست...و سیمبین هم می تونه تاثیر داشته باشه...
از نظر قیافه هم به نظر من طوریش نیست و قشنگه...
سیستم عامل K800 مسه گوشی های قدیمیه(ور÷نش نه) و جاوا هست و فقط پول رو باید برای دوربینش داد...ولی N91 نه...هم کاره MP3 و یا حتی MP4 Player رو می کنه و هم کار دوربین رو...سیستم عاملش هم که عالیه...تنها ایرادش می تونه همون کند بودنش باشه...
با تشکر
بهنام
بله کاملا موافقم بهنام جان:20:
البته هارد دیسک مشکلی که به نسبت مموری داره اینکه میتونه بدسکتور روش بیافته و مشکل ایجاد کنه که این قاعده در مورد دبلیو 950 سونی هم صدق میکنه با اینحال با سیستم عامل سیمبین شخصا موافق نیستم و نظر شما هم قابل احترامه دوست خوبم:23:
-
ممنون از توضیحاتتون ولی مطمئنید که N91 سیمبین هستش ؟
سپاس
-
ضمنا این صدای K800 در چه حدیه ؟
از نظر قدرت و کیفیت ...
سپاس
-
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
سپاس
بله مهراد جان سیمبین ورژن 9.1 هم هست:20:
مشخصات کاملتر رو میتونی اینجا ببینی
http://www.gsmarena.com/nokia_n91-1154.php
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
ضمنا این صدای K800 در چه حدیه ؟
از نظر قدرت و کیفیت ...
سپاس
والا دوستانی که داشتن میگن در حد کا 750 هست اما کیفیت خیلی خوبی داره اما بلندی صداش زیاد نیست
-
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
سپاس
این از بدیهیات هست مهراد جان...همون طوری که مهدی عزیز گفت سمیبین 9 و نسخه 1 هست...
با تشکر
بهنام:83:
-
کیفیت K800 نسبت به N91 بیشتره...ولی بلندیشو من نمی دونم...اونو باید خودت بشنوی تا بفهمی...
K800 هفتاد و دو کانال هست ولی N91 شصت و چهار هست...
با تشکر
بهنام
-
در ضمن در مورد کیفیت دوربین هم من یه تاپیک برای مقایسه K800 ,D900,N73 زدم...
لینک:http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php
-
ممنونم دوستان (چون دکمه تشکرمن کار نمیکنه !!!)
حالا قیمت این N91 چقدره ؟؟؟
نظرتون هم درمورد W900 هم بگید ... + قیمت
خیلی متشکرم
-
سلام مهراد جان...
قیمتا توی این تاپیکن : http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=525
موفق باشید
بهنام
-
w900وي صدا اوله ولي كوشي كرونيه نسبت به امكاناتش. k800 هم من كار كردم. صداش عين k750 و w800 خودمه. نكته مثبتش سرعت بي نهايت k800 هست و عكاسي عالي
-
راستي به اين 72 پلي فونيك و 64 و اينا خيلي توجه نكن. مثلا w800رو زدن 40 پلي فونيك ولي n90كه 64 هست خيلي صداش بدتره.
و w800 كه 40 هست با k80072 پلي يكيه
-
بله دبلیو 900 گوشی خیلی عالی هست اما خیلی گرونه و نمی ارزه
با پست بالا هم موافقم زیاد نباید به پلی فونیک و اینکه چند کاناله توجه کرد
-
از توضیحات همتون ممنونم ...
من شنیدم حافظه داخلی N91 چهار گیگابایته ... درسته نــه؟
-
نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
راستي به اين 72 پلي فونيك و 64 و اينا خيلي توجه نكن. مثلا w800رو زدن 40 پلي فونيك ولي n90كه 64 هست خيلي صداش بدتره.
این تعداد کانال جزئیات و کیفیت پخش فایل های mid. رو نشون می ده...:83:
ربطی به بلندی نداره...
-
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
بله...درسته...N91 های معمولی 4Gb حافظه دارن...N91 Music Edition هشت گیگابایت حافظه داره...!!:24::177:ولی از نوع هارد دیسک هست...!:15:
با تشکر
بهنام
-
نقل قول:
ارسالی توسط X Ray
نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
این تعداد کانال جزئیات و کیفیت پخش فایل های mid. رو نشون می ده...:83:
ربطی به بلندی نداره...
بله بهنام جان تعداد کانال به بلندی صدا ربطی نداره بلکه به کیفیت صدا ربط پیدا میکنه:20:
-
نقل قول:
ارسالی توسط X Ray
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
بله...درسته...N91 های معمولی 4Gb حافظه دارن...N91 Music Edition هشت گیگابایت حافظه داره...!!:24::177:ولی از نوع هارد دیسک هست...!:15:
با تشکر
بهنام
پس معمولیهاش حافظه اش فلش دیسکه ؟ نه ؟
اگه فرق بین فلش دیسک و هارددیسک رو هم بگید و معایب و مزایاش هم بگید ممنون میشم !
سپاس:8:
-
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
نقل قول:
ارسالی توسط X Ray
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
با تشکر
بهنام
پس معمولیهاش حافظه اش فلش دیسکه ؟ نه ؟
اگه فرق بین فلش دیسک و هارددیسک رو هم بگید و معایب و مزایاش هم بگید ممنون میشم !
سپاس:8:
نه...اون هم هارددیسک هست...هر دوشون هاردن...
فلش یعنی مسه مموری کارده و سرعت بالاتری نسبت به هارد داره...
هارد هم که خودت می دونی تقریبآ مسه HDD کامپیوتر هست...سرعتش پایین تره...ممکن هم هست مشکل پیدا کنه...بد سکتور و...
با تشکر
بهنام:83:
-
استفاده کردیم ...
اما بالاخره نفهمیدم مزیت هارددیسک نسبت به فلش چیه ؟
اگه مزیتی نداره پس چرا ازش استفاده میکنند؟
سپاس
-
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
استفاده کردیم ...
اما بالاخره نفهمیدم مزیت هارددیسک نسبت به فلش چیه ؟
اگه مزیتی نداره پس چرا ازش استفاده میکنند؟
سپاس
مهراد جان علتش اینکه هارد دیسک رو میشه تو حجمهای زیاد و بالا استفاده کرد اما فلش تو این زمینه (موبایل) هنوز به نسبت هارد تو بحث گنجایش و حجم کم میاره البته تو آینده هم فلشها با حجمهای بالا تولید میشه و امکان داره تو گوشیهای موبایل هم استفاده بشه
البته حافظه فلش به نسبت هارد از عمر کمتری برخورداره و زودتر خراب میشه
-
سلام دوستان من يه گوشي كا 750 دارم اينو ميخاستم بفروشم و يه گوشي w 810 بگيرم بنظر شما چي جور گوشيه امكاناتش بهتر از كا 750 هستش اگه ميشه يه توضيحاتي در باره w 810 بدين ممنوم ميشم
اگه عكسشو هم دارين كه چه بهتر
-
نقل قول:
ارسالی توسط پسر_تنها
سلام دوستان من يه گوشي كا 750 دارم اينو ميخاستم بفروشم و يه گوشي w 810 بگيرم بنظر شما چي جور گوشيه امكاناتش بهتر از كا 750 هستش اگه ميشه يه توضيحاتي در باره w 810 بدين ممنوم ميشم
دوست من پیشنهاد میکنم که یا همون کا750 رو نگه دار یا اگه میخوای بخری یه مدلی رو بگیری که هم برات تنوع داشته باشه و هم کامل باشه
من مشخصات دبلیو 810 رو برات میزارم اما پیشنهاد نمیکنم
پیشنهاد بنده کا 800 هست
دبلیو 810 جزو سری دبلیو سونی که مخفف کلمه واکمن هست تولید شده این گوشی از 20 مگ مموری داخلی و یه مموری کارت 512 استفاده میکنه که مموریش هم تا 2 گیگ قابل ارتقا هست همچنین یه دوربین 2 مگاپیکسل با فلاش و با اتوفوکوس روی این گوشی تعبیه شده که از عکسهای قابل قبولی برخورداره
مشخصات کامل
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w810-1402.php
اینم عکسش
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w810-pictures-1402.php
اینم پیشنهاد بنده
مشخصات کا 800
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-1485.php
اینم عکسش
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-pictures-1485.php
-
نقل قول:
ارسالی توسط پسر_تنها
همون طوری که مهدی عزیز گفت این دو گوشی تقریبآ مسه هم می مونن...اگر نمی خوای تنوع داشته باشی باید بگم که W810 هم گوشی خیلی خوبیه...دوربینش هم خوبه...قیافش هم خوبه...مشخصاتش رو هم که مهدی عزیز گذاشتن...
ممنون
بهنام:15:
-
مهدی جان میخواستم m600 اما میگن صداش خیلی ضعیفه. درسته؟؟؟ راستی تو کل علادین 2 مغازه بیشتر نداشتند
-
نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
مهدی جان میخواستم m600 اما میگن صداش خیلی ضعیفه. درسته؟؟؟ راستی تو کل علادین 2 مغازه بیشتر نداشتند
سعید جان به نسبت سری دبلیو بله ضعیفه ولی سبک و کلاس این گوشی مال پخش صدا نیست اینو خودت خوب میدونی
بله تو علاالدین دوتا مغازه بیشتر اونو ندارن طبقه همکف کنار اون پله برقیه
راستی دیروز علاالدین بودی ؟ منم که اونجا بودم
منو ندیدی ؟؟ :21:
-
آره حدود ساعت 2 اونجا بیدم
-
دوستان هر سوال و مشكلي در مورد گوشيهاي سوني اريكسون داشته باشن ، ميتونم در حد توانم در خدمت هستم
-
کی سونی اریکسون w910i دیده؟؟
-
W910 که اصلا" وجود خرجی نداره!!!!
منظورتون W950 نیس؟
-
سلام
من می خوام گوشی بخرم ولی واقعا نمی تونم از بین W950 و M600 انتخاب کنم. یه نفر بگه کدوم بهتره؟؟ من با توجه به حافظه ، صدای زنگ و قلم داشتن ( صفحه لمسی ) این دو تا رو انتخاب کردم ( از تفاوت قیمتشون هم خبر دارم ) حالا کدوم رو بردارم بهتره ؟؟؟ یه چیزی بگید که کلاً از فکر یکیش بیام بیرون !!!... می دونید فکر میکنم اگه M600 بگیرم و بخوام براش رم 512 یا 1G بگیرم همون قیمت W950 میشه ( با 4G حافظه !!!) حالا چیکار کنم؟؟؟
این دوتا از نظر بلوتوث چقدر با هم فرق دارن؟؟؟ کدوم قویتره؟؟؟ و اینکه پخش M 600 چه فرمتهایی رو پشتیبانی میکنه؟؟؟
صدای زنگشون واقعاً با هم چقد فرق داره؟؟؟اصلاً فرقی داره ( از نظر بلندی صدا)
-
علی آقا سوالتون رو اینجا جواب دادم. http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=1070&page=2
-
نقل قول:
ارسالی توسط ali aghajari
سلام
من می خوام گوشی بخرم ولی واقعا نمی تونم از بین W950 و M600 انتخاب کنم. یه نفر بگه کدوم بهتره؟؟ من با توجه به حافظه ، صدای زنگ و قلم داشتن ( صفحه لمسی ) این دو تا رو انتخاب کردم ( از تفاوت قیمتشون هم خبر دارم ) حالا کدوم رو بردارم بهتره ؟؟؟ یه چیزی بگید که کلاً از فکر یکیش بیام بیرون !!!... می دونید فکر میکنم اگه M600 بگیرم و بخوام براش رم 512 یا 1G بگیرم همون قیمت W950 میشه ( با 4G حافظه !!!) حالا چیکار کنم؟؟؟
این دوتا از نظر بلوتوث چقدر با هم فرق دارن؟؟؟ کدوم قویتره؟؟؟ و اینکه پخش M 600 چه فرمتهایی رو پشتیبانی میکنه؟؟؟
صدای زنگشون واقعاً با هم چقد فرق داره؟؟؟اصلاً فرقی داره ( از نظر بلندی صدا)
علی جان خدمتت بگم که من خودم ام 600 رو داشتم گوشی بدی نبود اما صدای بسیار کم گوشی دیگه یه جاهایی اذیتم میکرد مثلا وقتی که میرفتم بیرون و گوشی که زنگ میخورد اصلا صداش رو نمیشنیدم پس از لحاظ صدا و گوشی کردن به آهنگ (البته از اسپیکر گوشی) اصلا روش حساب باز نکن ولی در عوض کیفیت صدا از هندزفری بسیار عالی بود و البته هندزفریش هم مثل هندزفری کا750 بود یعنی یک تیکه
از لحاظ کیفیت تصویر فوق العاده با کیفیت و شفاف یعنی من این کیفیت رو هنوز تو هیچ گوشی ندیدم و فایلهای تصویری مخصوصا با فرمت MP4 رو بسیار عالی نمایش میداد و ایرادی هم نداشت
من با دبلیو 950 کار نکردم ولی شنیدم که صداش یه مقدار از ام600 بلندتره که اونم بخاطر واکمن بودن گوشی هست و بس و یه نکته خدمتت بگم که رو صدای هیچ کدوم از این دو مدل حساب نکن چون این دو مدل و کلا گوشیهای اسمارت فون مخصوصا کارهای بیزینسی و تجارت هستن و به این علت هم هست که اسپیکرهای قوی روشون نمیدازن
من حتی از کسی که آی میت هم داشت در مورد صداش پرسیدم میگفت که صدای خیلی کمی داره
این دو مدل تقریبا داداش همدیگه هستن با این تفاوت که :
1- دبلیو 950 رادیو داره اما ام 600 خیر
2- دبلیو 950 4 گیگ هارد داره اما ام 600 اسلات مموری ام 2 و 64 مگ مموری داخل جعبعه و قابل افزایش تا 2 گیگ
3- دبلیو 950 جزو سری W و واکمن اما ام 600 جزو سری جدید M
نتیجه :
از لحاظ کلی دبلیو 950 خیلی بهتر از ام 600 هست اما تنها ایرادی که به نظر من داره ظاهر گوشی هست که مثل ماکت میمونه و شاید هر کسی ازش خوشش نیاد در عوض ام 600 خیلی قشنگتره اما ضعیفتر از دبلیو 950
اگه من جات بودم با این هزینه هیچکدوم رو نمیگرفتم چون این دو مدل موقع فروش هم مشکل دارن و خیلی بد میشه بفروشیشون
اگه بازم سوال داشتی در خدمتم:23:
-
آقا مهدی ما هم به شما پیوستیم.راست میگی کسی اونجا قدر نمی دونه.
خودتونو عشقه.
-
نقل قول:
ارسالی توسط amir_hma
آقا مهدی ما هم به شما پیوستیم.راست میگی کسی اونجا قدر نمی دونه.
خودتونو عشقه.
سلام امیر جان خوش اومدی دوست من :23:
امیدوارم که اینجا فعال باشی
درخدمتیم:20:
-
چاکر همه با مرامها هستیم.