-
1 :تعداد فایل پیوست
[مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
درود
مشکل در باز گردانی بایوس از نسخه F5a به نسخه F4 با نرم افزار @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم به صورت فایل و هم آنلاین هم تصویر ارور ها پیوست می شود
دلیل باز گردانی :
مشکل در الترا فست بوت و 4 بوق بایوس هنگام ریستارت و یا روشن کردن سیستم
به هنگام ریستارت سیستم یهویی خاموش شده و مجدد روشن می شود به نوعی که انگار برق سیستم قطع و وصل می شود
البته بایوس قبلی هم عاری از مشکل نبود و آنهم کم نشان دادن ولتاژهای پاور
مشخصات سیستم :
MB: GA-Z270X-Ultra Gaming (rev. 1.0)
CPU: i3 7100
RAM:Gskill 2X8 g 3200 trident
-
پاسخ: مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming (rev. 1.0) از نسخه ی جدید F5a به نسخه یF4
هر چند که زیاد توصیه نمیکنم . ولی فایل بایوس را دانلود کن و با RUFUS فلش بوت درست کن و فایل بایوس و فایل Efiflash را کپی کن در فلش و با کامند پرامپ میتونی بایوس قبلی را فلش کنی .
-
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
درود و سپاس
فکر می کنم به ریسکش نمی ارزه
کار نکردن @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باگ نرم افزار هست یا مشکل بایوس مادر بورد?
ایا راه دیگری به غیر از ان نیست؟
فرستاده شده از LG-D380ِ من با Tapatalk
-
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
نقل قول:
درود و سپاس
فکر می کنم به ریسکش نمی ارزه
کار نکردن @
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باگ نرم افزار هست یا مشکل بایوس مادر بورد?
ایا راه دیگری به غیر از ان نیست؟
فقط راه ریفلش بایوس قدیمی از همین طریق EFI FLASH هست .
-
باید از طریق بایوس مادر بورد انجام بدم مثل qflash یا اگه دستورالعمل خاصی داره و یا اموزش خاصی داره میتونین لینگ یزارین لطفا
-
نقل قول:
باید از طریق بایوس مادر بورد انجام بدم مثل qflash یا اگه دستورالعمل خاصی داره و یا اموزش خاصی داره میتونین لینگ یزارین لطفا
فقط نیاز به ساخت فلش بوت ساده با RUFUS و کپی کردن محتوای بایوس به همراه دو فایل دیگه من جمله BAT و EXE هست . خودش اتوماتیک اپدیت میکنه .
-
یعنی من فقط باید فلش و یuefi درست کنم ?
کدوم گزینه?
-
یک فلش بوت ساده با RUFUS خیلی راحت درست میشه
همون دیفالت RUFUS نیازی نیست تغییر بدی فقط فت 32 باشه بعد سه تا فایل را کپی کن .
خود RUFUS FREEDOS داره .
-
بعد از چه روشی بایوس و وارد کنم
بعد از کدوم قسمت باید بایوس و فلش کنم
از طریق q flash?
-
نقل قول:
بعد از چه روشی بایوس و وارد کنم
1-ساخت فلش بوتیبل با RUFUS
2-کپی فایلها که سه تا هستند در فلش بوتیبلی که ساخته شده
3- بوت سیستم با فلش بوت ساخته شده
4-اون فایل autoexe خودش به صورت اتوماتیک باعث میشه برنامه اپدیت اجرا بشه . تموم شد دقت کنید . ریستارت شد . فلش را خارج کنید که مجدد پروسه اپدیت اجرا نشه
-
ریست که می کنم اجرا نمیشه سیستم بالا میاد
در ضمن موقع کپی کردن فایل همون فایل با یه فایل دیگه جایگزین میشه
هردو فایل باید باشه یا جایگزین بشه
-
نقل قول:
ریست که می کنم اجرا نمیشه سیستم بالا میاد
در ضمن موقع کپی کردن فایل همون فایل با یه فایل دیگه جایگزین میشه
هردو فایل باید باشه یا جایگزین بشه
شما فایل autoexe را کپی نکن . فقط اون دو تا را کپی کن ببین بوت میشه
-
نه متاسفانه فقط سیستم بالا میاد
با F12 هم که انتخاب هم که می کنم ران نمیشه
-
نقل قول:
نه متاسفانه فقط سیستم بالا میاد
با F12 هم که انتخاب هم که می کنم ران نمیشه
یک مشکلی در ساخت فلش بوت داری و گرنه راحت بوت میشه . اگر وضعیت بایوس در حالت uefi هست . باید موقع ساخت فلش بوت گزینه gpt و uefi را انتخاب کنید .
-
توی یوفی هست ولی اونها ntfs دارن اونهمدتست کردم
من ssd m2 رو سیستم دارم مشکلی نداره اون
-
نقل قول:
توی یوفی هست ولی اونها ntfs دارن اونهمدتست کردم
عزیز پروسه کار خیلی راحت هست . باید ببینی کجا اشکال داری رفع بشه .
ایزو زیر را تست کن . و add کن به rufus
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
-
بایوس را بگذار روی LEGACY این کار را انجام بده بعد درستش کن بعد از فلش بایوس
-
متاسفانه هیچکدام جواب نمیده
-
نقل قول:
متاسفانه هیچکدام جواب نمیده
برد را ببرید آواژنگ براتون انجام میدهند . چون خیلی راحت میشه با این efi flash بایوس را برگردوند به نسخه قبلی . بارها انجام دادم . واقعا نمیدونم مشکل شما در کدوم قسمت هست . البته موقع بوت فلش گزینه secure boot باید غیر فعال باشد .
این هم اضافه کنم . این بایوسی که اپدیت کردی در مرحله بتا هست به زودی بایوس فول این ورژن میاد .صبر کنی نسخه فول منتشر میشه .
-
من همه راهها رو امتحان کردم متاسفانه جواب نمیده شاید این چیپ خاص باشه
امکانش هست بایوس فاینال بده به این زودی؟
از وقت و صبر و حوصله و شکیبایی شما متشکر و ممنونم
توی مین قبلی هم مشکلاتی داشتم قرار شدگیگای تهران پیگیر بایوس جدید باشن ومن هم چنان منتظرم این هم از این چیپست جدید که به هیچ صراطی مستقیم نیست
از وقت.و.حوصله ی شما دوست بزرگوار سپاسگزارم
-
نقل قول:
توی مین قبلی هم مشکلاتی داشتم قرار شدگیگای تهران پیگیر بایوس جدید باشن ومن هم چنان منتظرم این هم از این چیپست جدید که به هیچ صراطی مستقیم نیست
بله این پلتفرم بایوسش خیلی زود به زود اپدیت میشه . مخصوصا این سری که مربوط به optane هست . نسخه فاینال سریعتر منتشر میشه
-
نقل قول:
این روش هم تست کنید
You need three files:
HP USB Disk Storage Format Tool
Win98boot
BIOS file for your motherboard.
Run hpusb.exe to install the utility.
Plug in you USB flash drive to your computer.
Run the program you just installed (HP USB Disk Storage Format Tool).
Select your USB flash drive as your device.
Choose FAT32 as file system.
(Optional) Select Volume label if you want to give your USB flash drive a name.
Under format options, choose create a DOS startup disk.
Select ”using DOS system files located at” and point the program to the folder ”win98boot” which you just downloaded (you need to unzip this folder).
Then click the start button.
Now when you have created your bootable USB flash drive, you need to input the BIOS.
Download the latest BIOS for your motherboard from gigabyte.com
Unpack the file that you just downloaded.
You now see three files, Efiflash, autoexec together with a file that’s called the same as your chosen motherboard.
Copy all three files to the USB flash drive.
Choose ”replace all files on destination”
Reboot your computer, and during boot press ”F12″ (when you normally press ”DEL” to enter BIOS”.
Choose ”boot from USB”.
EFI flash will now start the process and update the BIOS on your motherboard.
Done.
-
ممنون از زحمات شما
الان توی گیگا تیگت گذاشتم مطئنم که زود تر از اواژنگ جواب میدن
-
نقل قول:
ممنون از زحمات شما
الان توی گیگا تیگت گذاشتم مطئنم که زود تر از اواژنگ جواب میدن
خواهش میکنم .
الان هم در انجمن گیگابایت آواژنگ به سوال شما پاسخ داده شده است . این مورد را قبلا چند یوزر دیگه مشکل داشتند که با همین روش بوت rufus مشکلشون حل شده در همین انجمن هم پاسخ دادم بهشون . من احساس میکنم تو روند ساخت فلش بوت مشکل دارید یا ایراد از خود فلش شماست .
-
درود و تشکر از زحمات شما بزرگوار
بنده با چندین فلش دیگر و در فرمت های مختلف هم امتحان کردم جواب نداد
ثبت تکیت هم در گیگا بایت دلیل بر عدم پاسخگویی شما بزرگواران نیست و شخصا از زحمات شما بزرگوار کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم
با سرکار خانم ابریشمی در آواژنگ هم صحبت کردم ایشان هم از این مشکل بی اطلاع بودند و قول مساعد پیگیری از گیگا را دادند که از صبر و حوصله و شکیبایی و پاسخگویی ایشان نیز تشکر می کنم
قائدتا این امر یا با نرم افزار @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ویا با فلش می بایست انجام شود که در هر دو حالت جواب نمی دهد
شاید گزینه ای در بایوس فعال هست که این اجازه را برای دانگرید نمی دهد و ما از آن بی خبریم
-
نقل قول:
درود و تشکر از زحمات شما بزرگوار
بنده با چندین فلش دیگر و در فرمت های مختلف هم امتحان کردم جواب نداد
ثبت تکیت هم در گیگا بایت دلیل بر عدم پاسخگویی شما بزرگواران نیست و شخصا از زحمات شما بزرگوار کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم
با سرکار خانم ابریشمی در آواژنگ هم صحبت کردم ایشان هم از این مشکل بی اطلاع بودند و قول مساعد پیگیری از گیگا را دادند که از صبر و حوصله و شکیبایی و پاسخگویی ایشان نیز تشکر می کنم
قائدتا این امر یا با نرم افزار @
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ویا با فلش می بایست انجام شود که در هر دو حالت جواب نمی دهد
شاید گزینه ای در بایوس فعال هست که این اجازه را برای دانگرید نمی دهد و ما از آن بی خبریم
نه عزیز خواهش میکنم .روش دانگرید همین هست که خدمت شما عرض کردم . متاسفانه یکسری موارد را نمیشه از راه دور دقیق گفت . البته این مورد را به دوستان دیگری هم گفتم و با انجامش با موفقیت بایوس را اپدیت کردند .
ولی راه برگشت به بایوس قبلی فقط از طریق EFI FLASH هست . اگر فلش 2 یا 4 گیگ سالم با RUFUS بوتیبل بشن خیلی راحت بوت میشه و میتونی راحت فلش بک کنید .
-
درود
بنده با همین برنامه با همه ی فرمت ها چک کردم جواب نداد
توی بایوس هم می شناسه که فلش بوتیبل هست ولی وقتی برای بوت انتخاب می کنی رد میکنه باز برمیگرده توی همون صفحه
فقط مونده با فلش usb3 امتحان کنم شاید ساپورت کنه
احتمال اینکه توی این سری 270 تغییراتی انجام داده باشند هست؟ ونرم افزار @بایوس که برای سری 200 نوشته شده چرا کار نمی کنه یه کمی مشکوک میزنه
آیا اون دوستان با همین سری 270 دانگرید کردند؟
-
نقل قول:
درود
توی بایوس هم می شناسه که فلش بوتیبل هست ولی وقتی برای بوت انتخاب می کنی رد میکنه باز برمیگرده توی همون صفحه
احتمال اینکه توی این سری 270 تغییراتی انجام داده باشند هست؟ ونرم افزار @بایوس که برای سری 200 نوشته شده چرا کار نمی کنه یه کمی مشکوک میزنه
خیر تغیراتی نیست . وجود EFIFLASH نشون میده که همون ساختار قبلی را دارد . اگر ساختار فرق میکرد . گیگابایت در بایوس های اپلود شدش . فایل EFI FLASH را قرار نمیداد . هر مشکلی هست در روند ساخت بوت هست .
-
نقل قول:
درود
این کار هم انجام بدید . فایل بایوس را که روی فلش هست .
برید داخل بایوس . یا با F8 باید بره برای پروگرام بایوس . این هم تست کن .البته HELP را بزنی دقیق نشون میده یا F8 یا F12
-
درود
من.بالاخره بایوس و در حالت دیفالت گذاشتم و درست بوتیبل شده بود ولی مشکلی هست بایوس و outdate میشناسه و این ارور و میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
نقل قول:
درود
من.بالاخره بایوس و در حالت دیفالت گذاشتم و درست بوتیبل شده بود ولی مشکلی هست بایوس و outdate میشناسه و این ارور و میده
از طریق بایوس و qflash هم اقدام کن .
-
جواب نمیده
اول از همه تست کردم
همین ارور و هم توی @بایوس میده
هرچی هست اشکال از بایوس شون هست که دارید نمیشه
الان F3 رو هم امتحان کردم همین پیغام و میده
-
نقل قول:
جواب نمیده
اول از همه تست کردم
همین ارور و هم توی @بایوس میده
هرچی هست اشکال از بایوس شون هست که دارید نمیشه
الان F3 رو هم امتحان کردم همین پیغام و میده
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خیر دوست عزیز
توی خود بایوس F8 بزن . چک کن . اگر باز نشد به نظرم صبر کن تا بایوس فینال بیاد .
-
نقل قول:
@
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خیر دوست عزیز
توی خود بایوس F8 بزن . چک کن . اگر باز نشد به نظرم صبر کن تا بایوس فینال بیاد .
این فایل را دانلود کن و در فلش کپی کن بعد از انزیپ . به جایی EFI FLASH این را تایپ کن
اول این فایل اجرایی را بزن بعد نام فایل و پسوندش
efi2awd bios file name
-
-
این فایل را دانلود کن و در فلش کپی کن بعد از انزیپ . به جایی EFI FLASH این را تایپ کن
اول این فایل اجرایی را بزن بعد نام فایل و پسوندش
efi2awd bios file name
-
سپاس از شما
فکر می کنم بهترین راه صبر کردن برای بایوس جدیده
ممنون از شما.و تیم گیگابایت
-
نقل قول:
سپاس از شما
فکر می کنم بهترین راه صبر کردن برای بایوس جدیده
ممنون از شما.و تیم گیگابایت
این راه هم تست کنید . احتمال داره جواب بدهد .
-
اسم همون فایل و که دانلود کردم و چی بزارم ؟