قرار ملاقات کاربران شهرسختافزار در نمایشگاه الکامپ 95
با سلام به همه دوستان و کاربران عزیز
همونطور که مطلع هستید نمایشگاه الکامپ بزودی شروع به کار خواهد کرد. ما هم به رسم قدیم، قرار ملاقاتی خواهیم داشت.
قصد داریم روز پنجشنبه 25 آذرماه ساعت 14 در غرفه گرین (سالن 38 - آلمان) با هم دیدار کنیم.
دوستانی که قصد دارن به عنوان کاربر شهرسختافزار بازدید ویژهای به همراه تیم شهرسختافزار از غرفه گرین (معرفی محصولات، پرسش و پاسخ، قرعهکشی جوایز و ...) داشته باشند تا پایان روز چهارشنبه 24 آذر مشخصات خودشون شامل نام و شماره تماس رو برای بنده از طریق پیغام خصوصی ارسال کنند.
پیشنهاد میکنیم که حتماً در این قرار ملاقات حضور داشته باشید تا دیداری تازه کنیم. :Love-ssa~! (1):
مسابقه اسمبل سیستم [سهمیه ویژه شهرسختافزار]
یکی دیگه از برنامههای غرفه گرین مسابقه اسمبل سیستم هست. این مسابقات به صورت دوئل رو در رو (2 نفره) و حداقل 5 نوبت در روز برگزار خواهد شد و برنده هر دوئل، صاحب جوایزی مانند پاور +GP530A-EU خواهد شد. ضمن اینکه رکوردداران این مسابقه در طول برگزاری آن، جوایز بسیار ارزندهای رو برنده خواهند شد:
- نفر اول ثبت بهترین رکورد زمانی کل مسابقات، برنده سفر تفریحی به دُبی
- نفر دوم ثبت بهترین رکورد زمانی کل مسابقات، برنده سفر تفریحی به کیش
- نفر سوم ثبت بهترین رکورد زمانی کل مسابقات، برنده سفر تفریحی به شیراز
اطلاعات بیشتر در این زمینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قرار داره. دوستانی که قصد دارند روز پنجشنبه در ملاقات حاضر باشند و از طرف شهرسختافزار در این مسابقه شرکت کنند ضمن اعلام در همین تاپیک، تا پایان روز چهارشنبه به من پیغام خصوصی بزنند و نام و شماره تماسشون رو ارسال کنند. (ترافیک افراد برای شرکت در این مسابقه بالاست اما با سهمیه شهرسختافزار میتونید راحتتر شرکت کنید)
زمان رو از دست ندید و برای حضور به همراه تیم شهرسختافزار سریعاً اقدام کنید و با بنده از طریق PM در ارتباط باشید.
منتظر دیدار شما در این قرار ملاقات هستیم...
سپاس :1. (23)::11():
پاسخ: قرار ملاقات کاربران شهرسختافزار در نمایشگاه الکامپ 95
دست کوتاه و خرما بر نخیل
دریغ از یک نصفه بازدید الکامپ ...... همه عمر
آقا شما که دستتون میرسه رفتید حتما اونجا یادی از ما فقیران بکنید :1. (28)::cry::cry::cry:
:1. (28):
از نمایشگاه و جمع صمیمانتون اونجا برامون زیاد عکس بگیرید . لا اقل با عکسا کمی آرامش خاطر بگیریم:cry:
مامان منم میخوام
:cry:
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
عجب دورهمی باحالی میشه خیلی دلم می خواد ببیینمتون:1. (28):
مسابقاتش تو چه سطحیه؟ من یه اسمبلر مبتدی ام. امکانش هست برای تفریح بیام؟ میخوام ببینم چطوریه ...
سلام
منم میام، امیدوارم برنده بشم:1. (5):
ایکاش برنامتون رو میزاشتید جمعه ، روز بهتری بود ، توی بازار کامپیوتر ایران که چیزی گیرمون نیاومد :lol:
نقل قول:
سلام
منم میام، امیدوارم برنده بشم:1. (5):
برنده شدم :whistle:
اصلا فکرش رو نمیکردم اسمم در بیاد. نفر چهارم شدم با زمان 18:52، رقیبم چند ثانیه بعد از من تموم کرد. خیلی هیجان داشت، استرس داشتم و دستم میلرزید! اگه بتونم شنبه هم میرم. حالا من موندم و پاور 530 گرین، خودم سه سال پیش این پاور رو گرفتم، الان باید بفروشمش یه چیز دیگه بخرم. :1. (5):
نقل قول:
دست کوتاه و خرما بر نخیل
دریغ از یک نصفه بازدید الکامپ ...... همه عمر
آقا شما که دستتون میرسه رفتید حتما اونجا یادی از ما فقیران بکنید :1. (28)::cry::cry::cry:
:1. (28):
از نمایشگاه و جمع صمیمانتون اونجا برامون زیاد عکس بگیرید . لا اقل با عکسا کمی آرامش خاطر بگیریم:cry:
مامان منم میخوام
:cry:
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
عجب دورهمی باحالی میشه خیلی دلم می خواد ببیینمتون:1. (28):
ایشالله در ملاقاتها و نمایشگاههای بعدی شما هم تشریف بیارید :11():
نقل قول:
مسابقاتش تو چه سطحیه؟ من یه اسمبلر مبتدی ام. امکانش هست برای تفریح بیام؟ میخوام ببینم چطوریه ...
مسابقهش سخت نیست و یک اسمبل سادهس ولی نیاز به سرعت عمل بالا داره.
نقل قول:
ایکاش برنامتون رو میزاشتید جمعه ، روز بهتری بود ، توی بازار کامپیوتر ایران که چیزی گیرمون نیاومد :lol:
با توجه به هماهنگیهایی که با شرکت گرین شده بود، روز پنجشنبه ویژه دوستان شهرسختافزار بود. روز جمعه به خاطر شلوغی بیش از حد نمایشگاه، کار کمی سخت میشد.
نقل قول:
برنده شدم :whistle:
اصلا فکرش رو نمیکردم اسمم در بیاد. نفر چهارم شدم با زمان 18:52، رقیبم چند ثانیه بعد از من تموم کرد. خیلی هیجان داشت، استرس داشتم و دستم میلرزید! اگه بتونم شنبه هم میرم. حالا من موندم و پاور 530 گرین، خودم سه سال پیش این پاور رو گرفتم، الان باید بفروشمش یه چیز دیگه بخرم. :1. (5):
امیر جان خوشحالیم که یکی از کاربران شهرسختافزار در این مسابقه برنده شده :1. (35): مبارکتون باشه :11():
1 :تعداد فایل پیوست
سلام
مسابقه خیلی خوبو راحتی بود ولی حیف اسم من در نیومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان شهر سخت افزار هم که با یه تاخیر نیم ساعته اومدن ماهم که درگیر قرعه کشی بودیم نشد ببینیمشون
ولی اخر سر موقع برگشتن تونستیم اقا مهرادو پیدا کنیمو یه سلفی با ایشون بگیریم
مهراد جان خیلی خوشحال شدم دیدمت :give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
با توجه به هماهنگیهایی که با شرکت گرین شده بود، روز پنجشنبه ویژه دوستان شهرسختافزار بود. روز جمعه به خاطر شلوغی بیش از حد نمایشگاه، کار کمی سخت میشد.
من تا ساعت سه نمایشگاه بودم دیدم خبری از بچه های شهر سخت افزار نیست. فردا هم میرم اگه اسمم دربیاد رکورد بهتری میزنم.
آقا مهراد کدوم یکیه؟ بقیه دوستان رو هم معرفی کنید. ... ای خوشا به سعادتتون
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
مسابقه خیلی خوبو راحتی بود ولی حیف اسم من در نیومد
دوستان شهر سخت افزار هم که با یه تاخیر نیم ساعته اومدن ماهم که درگیر قرعه کشی بودیم نشد ببینیمشون
ولی اخر سر موقع برگشتن تونستیم اقا مهرادو پیدا کنیمو یه سلفی با ایشون بگیریم
مهراد جان خیلی خوشحال شدم دیدمت :give_rose:
سلام
امروز هم رفتم و خوش شانس بودم که اسمم دراومد، ولی فن CPU انقدر شل بود که سه بار از جاش دراومد:1. (12): همه چیز رو درست انجام داده بودم بار سوم که فن دراومد کابل فن هم از مادربورد جدا شد و یادم رفت وصل کنم و کلید زمان رو زدم! وگرنه از رقیبم زودتر تموم کرده بودم. زمان من 12:7، زمان رقیبم 12:59
هیچی دیگه قسمت نشد دومین پاور رو برنده بشم :1. (28):
1 :تعداد فایل پیوست
با تشکر از همه دوستان عزیز که تشریف آوردن. به امید دیدارهای بعدی :love:
سپاس
نقل قول:
- - - Updated - - -
همینطوری که به عکس نگا میکنید از سمت چپ به راست دوستم سجاد
اقا مهراد
اقا وحید
خودم:1. (23):
جای شما خالی:give_rose:
جناب آقای مهندس امید بهادر شناختمت professional بودنت از توعکس مشخصه.کاپشن کرم شکلاتی شلوار جین آبی.نفر پنج از راست .کنار خبات عزیز