-
آیا قطعات زیر گلوگاه هستند؟
مشخصات سیستم:
amd fx 4130 quad core 3.80 ghz
asus gtx 760
1tb hdd
8gb kingston ram 1600mhz
asus m5 a97 evo r2.0
green pars case
green 450w power
در دو بازی cod advanced warfare و ghosts با لگ اعصاب خرد کن مواجه هستم. احساس می کتم یه چیزی تو این سیستم نمی ذاره کارت گرافیک قدرتشو نشون بده. احساس می کنم گلوگاهی وجود داره.
ممنون میشم هر راهنمایی هست بکنید. هر چی شد. هیچی برام مهم نیست. الآن من سه تا راه حل دارم از نظر خودم:
1- خرید ssd
2- تعویض سی پی یو و مادربرد و قرار دادن مادربردی با سی پی یو core i5
3- تعویض پاور و خرید پاور 600 وات از برند کولر مستر
نظر شما چیه؟
-
پاسخ: آیا قطعات زیر گلوگاه هستند؟
نقل قول:
مشخصات سیستم:
asus gtx 760
1tb hdd
8gb kingston ram 1600mhz
asus m5 a97 evo r2.0
green pars case
green 450w power
در دو بازی cod advanced warfare و ghosts با لگ اعصاب خرد کن مواجه هستم. احساس می کتم یه چیزی تو این سیستم نمی ذاره کارت گرافیک قدرتشو نشون بده. احساس می کنم گلوگاهی وجود داره.
ممنون میشم هر راهنمایی هست بکنید. هر چی شد. هیچی برام مهم نیست. الآن من سه تا راه حل دارم از نظر خودم:
1- خرید ssd
نظر شما چیه؟
بنظر من اگه بودجه داری برد و سی پی یو و رم رو عوض کن و یه i5-6400 با z170 یا h170 بگیر. رم هم اگه بودجه میرسه 16 بخر ، اگه نه که دو تا 4 گیگ بخر.
پاورت هم فک کنم تو حالت فول لود میره و امکان داره به خودش یا قطعات آسیب برسونه. چون :
-
خب در مورد پاور چی؟ مقرون به صرفه ترین راه برای حل لگ زدن رو اعصاب ghosts و advanced warfare چی هست؟
-
پاورتون میتونه عامل مشکل باشه . چون ابدا برای این کانفیگ جوابگو نیست .
-
نقل قول:
مشخصات سیستم:
asus gtx 760
1tb hdd
8gb kingston ram 1600mhz
asus m5 a97 evo r2.0
green pars case
green 450w power
1- خرید ssd
نظر شما چیه؟
سلام دوست عزیز
1- خرید ssd خوبه ولی اگه برای بالابردن فریم در بازی قصد خرید دارید تاثیری نخواهد داشت
2- برای بازی اگه میخواهید تعویض کنید تاثیر دارید ولی نه چیزی که شما مدنظرتون هست ، مقداری اور میتونه تاثیر کافی داشته باشه
به این مسیر برید
power option > change advance >processor power managment > maximum processor state
مقدار رو از 100 به 80 کاهش بدید ، در هر دو حالت با fraps فریم رو بنویسید ببینم چه مقداری تفاوت میکنه
3- اینکه این مشکل برای پاور باشه یا نباشه رو کار ندارم شما پاور رو تعویض کن نه فشار به این پاور بیاد نه به قطعات ، در حالت لود میتونید ولتاژ 12 رو چک کنید
:give_rose:
-
1- برای من روی صد هست و اینطوری لگ داره. اگه پایین تر ببرم کلا باید بیخیال راندمانش بشم. فقط تو حالت 100 سی پی یومی تونم روش حساب کنم. هر وقت این کار رو کردم تو بیشتر بازی ها از جمله watch dogs لگ ها بسیار شدید یا به اصطلاح stutter مواجه شدم.
2- در حالت لود می تونین ولتاژ 12 رو چک کنین رو واقعا ازش سر در نیاوردم. ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین.
اگه فریم هم می خواین (watch dogs: cpu 100:60 frame and more cpu lower:40-50 frames with stutter)
-
نقل قول:
1- برای من روی صد هست و اینطوری لگ داره. اگه پایین تر ببرم کلا باید بیخیال راندمانش بشم. فقط تو حالت 100 سی پی یومی تونم روش حساب کنم. هر وقت این کار رو کردم تو بیشتر بازی ها از جمله watch dogs لگ ها بسیار شدید یا به اصطلاح stutter مواجه شدم.
2- در حالت لود می تونین ولتاژ 12 رو چک کنین رو واقعا ازش سر در نیاوردم. ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین.
اگه فریم هم می خواین (watch dogs: cpu 100:60 frame and more cpu lower:40-50 frames with stutter)
کاملا مشهخصه ایراد از پاور هست . الان شما داری به پاور و گرافیک فشار میاری . برای این گرافیک و این سیستم نیازه به حداقل 550 وات داری .
-
بعدش یه سوالی این سی پی یو amd رو احساس می کنم که خیلی پر مصرفه. همین amd fx 4130. خمیر z9 رو فرمودید تعویض کنم تعویض کردم اما خمیر z5 گرفتم. نمی دونم یارو میگفت بهش نمی خوره. بعد آیا اصلا عملکرد این سی پی یو به core i3 می رسه یا فقط اسماً بولدزر نام گرفته؟ خیلی داغ میکنه. با این خمیر هم داغ می کنه. آیا این هم ممکنه به کافی نبودن پاور ربط داشته باشه؟
-
نقل قول:
بعدش یه سوالی این سی پی یو amd رو احساس می کنم که خیلی پر مصرفه. همین amd fx 4130. خمیر z9 رو فرمودید تعویض کنم تعویض کردم اما خمیر z5 گرفتم. نمی دونم یارو میگفت بهش نمی خوره. بعد آیا اصلا عملکرد این سی پی یو به core i3 می رسه یا فقط اسماً بولدزر نام گرفته؟ خیلی داغ میکنه. با این خمیر هم داغ می کنه. آیا این هم ممکنه به کافی نبودن پاور ربط داشته باشه؟
اون حرارت برای این پردازنده طبیعیه . داغ کردن هم دلیلش این بود که خمیر به خوبی داره حرارت از روی پردازنده به هیت سینک منتقل میکنه . با این پاور احتمال خراب شدن قطعاتش شما بسیار بالاست .
-
پاور چند وات و از چه برندی تهیه بشه؟
-
نقل قول:
پاور چند وات و از چه برندی تهیه بشه؟
نظرم روی b600 کولر مستر هست .
-
خیلی ممنون Hardware Senior .................:love::give_rose:
-
همینه درسته جناب؟
.............
-
[QUOTE=TechRadar;358091]همینه درسته جناب؟
بله عزیز همین هست .فقط لینک فروش را حذف کنید .
-
چجوری حذف کنم؟
- - - Updated - - -
بلد نیستم.
-
نقل قول:
چجوری حذف کنم؟
- - - Updated - - -
بلد نیستم.
حذف شد باید ویرایش پست رابزنید .
-
ممنون. ببخشید آخه ما مثل شما زیاد بلد نیستیم ولی واقعا دم آقای کریمی گرم که گفتن اینجا عضو بشیم سوال بپرسیم. آقا امید شما رو خوب می شناختن. انشاالله همیشه سالم باشین و در پناه حق.
-
سلام
نقل قول:
3- اینکه این مشکل برای پاور باشه یا نباشه رو کار ندارم شما پاور رو تعویض کن نه فشار به این پاور بیاد نه به قطعات ، در حالت لود میتونید ولتاژ 12 رو چک کنید
نقل قول:
کاملا مشهخصه ایراد از پاور هست . الان شما داری به پاور و گرافیک فشار میاری . برای این گرافیک و این سیستم نیازه به حداقل 550 وات داری .
بله منظور من از اینکه ((این مشکل برای پاور باشه یا نباشه رو کار ندارم)) این نبود که بی ربط به این موضوع باشه چون شما توضیحات رو داده بودید دوباره توضیح ندادم :wink:
نقل قول:
شما همونطور که دوستمون گفتند پاور رو تعویض کنید بعد اگه مشکلی بود عنوان کنید تا همین مراحل رو جلو بریم
1-بله دیفالت 100 هست اما میخواستم تفاوتش با 80 رو ببینم چقد افت فریم دارید یا اصلا ندارید
2- در این مورد منظور این بود که ولتاژ شاخه ی 12 ولت در لود تا چه حد کاهش پیدا میکنه
ضمنن بعد از تعویض پاور درایور کارت گرافیکتون هم اگه قدیمی هست با ddu پاک کنید و اخرین نسخه رو نصب کنید :give_rose:
-
اگر قطعات این دوستمون رو با برنامه محاسبه گر خود گرین هم حساب کنیم . نتیجه زیر بدست میاد
حداکثر توان مصرفی سیستم شما معادل 465W محاسبه شده است
یعنی همین الان هم دارن بالاتر از حد معمول به پاورشون فشار میارن
با توجه به در نظر گرفتن 30-50 وات اضافه تر خود گرین هم 530 رو پیشنهاد داده .
-
آقایون میبردم پیش خود یارو به خدا این بازی ها رو Ultra 60 فریم اجرا می کرد. کوچکترین لگی هم نمی زد. با پاور هم مشکلی نداشت. البته اونجا خیلی خنک بود و کولرشون هم روشن بود.
متاسفانه پاورم 430 وات از برند viera هستش. دیگه حالا هر چی خودتون می دونین. در ضمن سیستمی که من گرفتم قطعاتش دست دو هستش.
-
نقل قول:
آقایون میبردم پیش خود یارو به خدا این بازی ها رو Ultra 60 فریم اجرا می کرد. کوچکترین لگی هم نمی زد. با پاور هم مشکلی نداشت. البته اونجا خیلی خنک بود و کولرشون هم روشن بود.
متاسفانه پاورم 430 وات از برند viera هستش. دیگه حالا هر چی خودتون می دونین. در ضمن سیستمی که من گرفتم قطعاتش دست دو هستش.
430 وات ویرا با این کانفیگ این پاور ماکزیمم 230 وات خروجی داره . زودتر عوض کنید چون ممکنه تمام قطعات با مشکل جدی روبرو بشند.پس چرا گفتید 450 گرین .
-
سلام مجدد
نقل قول:
اگر قطعات این دوستمون رو با برنامه محاسبه گر خود گرین هم حساب کنیم . نتیجه زیر بدست میاد
حداکثر توان مصرفی سیستم شما معادل 465W محاسبه شده است
یعنی همین الان هم دارن بالاتر از حد معمول به پاورشون فشار میارن
با توجه به در نظر گرفتن 30-50 وات اضافه تر خود گرین هم 530 رو پیشنهاد داده .
کاملا درسته بنده هم این مورد رو گفتم حتی اگه این مشکل برای پاور نباشه پاور رو حتما تعویض کنند
نقل قول:
دوست عزیز ویرا رو که کلا بیخیال شما پاور رو تعویض کن که سیستمتون دچار مشکل و خرابی نشه بعد برای این هم مرحله به مرحله میریم جلو ببینیم مشکل از کجا هست
-
پاور های TSCO خوبن آخه مقرون به صرفه ان.
اگه اینا خوب نیستن پاور خوب (برند رو نمی گم فقط پاور مثلا 550 وات یا 600 وات!) معرفی کنین.
-
نقل قول:
سلام مجدد
کاملا درسته بنده هم این مورد رو گفتم حتی اگه این مشکل برای پاور نباشه پاور رو حتما تعویض کنند
دوست عزیز ویرا رو که کلا بیخیال شما پاور رو تعویض کن که سیستمتون دچار مشکل و خرابی نشه بعد برای این هم مرحله به مرحله میریم جلو ببینیم مشکل از کجا هست
دقیقا دو تا از این پاور هم نمیتونه این سیستم رو تغذیه کنه . چون با این کانفیگ بعید میدونم مشکل دیگه باشه .
-
لطفا مقرون به صرفه.خیلی برام مهمه.
-
نقل قول:
لطفا مقرون به صرفه.خیلی برام مهمه.
حداقل 500 وات کولر مستر b500 ver 2.0
-
تو پردازش های سنگین مثل cod ghosts و advanced warfare مشکلی پیش نمیاره؟آخه رو HD با تنظیمات پایین هم بازی می کردم stutter های شدید داشت. خیلی رو مخ بود.بگید تو پردازش های سنگین مشکلی پیش نمیاد و بالاخره از شر این مشکل راحت بشم.(قدم به قدم) این پاور آیا تاثیری داره یانه؟ خواهش می کنم بگین دیگه خسته شدم. گیمر نیستم ولی بازی کردن لذت بخشه. درست نمی گم؟:1. (28):
-
نقل قول:
تو پردازش های سنگین مثل cod ghosts و advanced warfare مشکلی پیش نمیاره؟آخه رو HD با تنظیمات پایین هم بازی می کردم stutter های شدید داشت. خیلی رو مخ بود.بگید تو پردازش های سنگین مشکلی پیش نمیاد و بالاخره از شر این مشکل راحت بشم.(قدم به قدم) این پاور آیا تاثیری داره یانه؟ خواهش می کنم بگین دیگه خسته شدم. گیمر نیستم ولی بازی کردن لذت بخشه. درست نمی گم؟:1. (28):
اولین مسئله تو صحت کارکرد تغذیه قطعات هست .شما فعلا این پاور به راحتی میتونه کل قطعات را آسیب بزنه .
-
حالا پاور از برند دیگه ای باشه. مقرون به صرفه. می خوام کارمو راه بندازه راحت شم فعلاً از دست پاور.
-
همه پاورهای رنج 500 وات همین قیمت ها هستند . مگر اینکه دست دوم تهیه کنید که توصیه نمیکنم .
-
از نظر شما پاور اصلا قطعه مهمی نیست ! در حالی که یکی از مهمترین هاست
-
من شدیداً تکذیب می کنم .......:1. (31):
-
نقل قول:
من شدیداً تکذیب می کنم .......:1. (31):
خوب دوست من پست قبلیتون خلاف این حرفتون هست . سیستم شما مصرف بالای 470 وات داره . بر اون اساس حداقل نیاز به پاور 500 وات دارید .
اون پاورهای الگانس و لوجیک و .... همشون 200 ماکزیمم 230 وات قدرت دارند . چون هیچ پروتکشنی هم ندارند . میتونند در یک لحظه سیستمتون رو بفرستند رو هوا
-
می دونم آقا امید من 600 وات می گیرم کولر مستر نو. حالا b600 رو نمی دونم. بالاخره کولر مستر هستش.
خوب شد اومدین من هر جا گیرتون بیارم از تون سوال می کنم.جیبوتی هم انجمن بزنین من میام سوال می کنم. اگه مثلا پاور 1000 وات بگیرم مشکلی برام پیش میاد؟ مصرفش بیشتر میشه؟چی میشه؟:1. (23):
-
نقل قول:
می دونم آقا امید من 600 وات می گیرم کولر مستر نو. حالا b600 رو نمی دونم. بالاخره کولر مستر هستش.
خوب شد اومدین من هر جا گیرتون بیارم از تون سوال می کنم.جیبوتی هم انجمن بزنین من میام سوال می کنم. اگه مثلا پاور 1000 وات بگیرم مشکلی برام پیش میاد؟ مصرفش بیشتر میشه؟چی میشه؟:1. (23):
1000 وات هم نیاز ندارید . هر پاوری هم میگیرید برند معتبر تهیه کنید . سراغ برندهای متفرقه نرید .
کولرمستر - گرین -انرمکس -کرسیر برندهای معتبر داخل ایران هستند .
-
میشه واژه انر مکس رو به انگلیسی برام بنویسین.
-
نقل قول:
میشه واژه انر مکس رو به انگلیسی برام بنویسین.
------
Enermax
-
ممنون. بازده خوب یک پاور در چه رنجی هستش؟
-
نقل قول:
ممنون. بازده خوب یک پاور در چه رنجی هستش؟
یعنی چی ؟ من که متوجه نشدم شما چی گفتید ؟
-
مثلا جلوی بازده می نویسن 92%
- - - Updated - - -
مثلا جلوی بازده می نویسن 92%