درود دوستان. مادربرده giga 945 pls3دارم. سی پیو e6850.روش نصب کردم. ولی گویا با فرکانس1.8 گیگاهرتز کار میکنه. ولی قدرته سی پیو مذکور3گیگاهرتزه. ایا راهی هست. فرکانسشو ببرم بالا؟ ممنون.
Printable View
درود دوستان. مادربرده giga 945 pls3دارم. سی پیو e6850.روش نصب کردم. ولی گویا با فرکانس1.8 گیگاهرتز کار میکنه. ولی قدرته سی پیو مذکور3گیگاهرتزه. ایا راهی هست. فرکانسشو ببرم بالا؟ ممنون.
بله .
امکان داره باید بری ستاپ و مولتیپیر رو روی max ی که مین گفته بزاری.(اون مقدار 200 یا 133 رو تغییر نده)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون از پاسخه جنابعالی. این بایوس منه کدوم قسمتو تغییر بدم رو چند بذارم؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما اون oc memory fsb را باید فعال کنید .پردازندتون چیه اگر fsb پردازنده 1333 باشه نمیشه به اون سرعت دست پیدا کنید . مولتی این پردازنده ها قفل هست و قابل تغییر نیست دوستان دقت کنند .
پردازنده این مدله اینتله.
بهترین تنظیمه بایوس چیه اعمال کنم؟
fsb1333هست. پس با این اوصاف نهایتا به چه فرکانسی میشه برسم؟
پردازنده شما 1333 MHz FSB هست . این برد در حالت ماکزیمم با fsb 1066 در حالت اور کار میکنه . پس به اون فرکانس این پردازنده روی این برد دست پیدا نخواهید کرد .
تو مشخصات پردازنده اینو زده
- Supports 800/533MHz FSB*
- یعنی انگار با fsb800 این پردازنده کار میکنه. خب با این وضعیت بایوس رو تغییر بدم یا همینطور بمونه؟
خلاصه بهترین تنظیماته بایوسو چی بذارم؟
سلام دوست عزیز
در همین عکسی که از بایوس گذاشتید oc 1066 core 2 رو فعال کنید سی پی یو روی 2.4 کار خواهد کرد
بستگی به دمای چیپ داره که بخواهید بیشتر هم اور کنید یا خیر چون در برد های مشابه دیدم اور به 1333 دارند
:give_rose:
- - - Updated - - -
بله دوست عزیز با 800 کار میکنه با فعال کردن گزینه ای که گفتم روی 1066 کار خواهد کردنقل قول:
این پردازنده fsb اش 1333 هست . شما اون رو طبق اون موردی که در پست قبل گفتم روی 1066 oc fsb بگذارید بهتر میشه . ولی به اون سرعت fsb 1333 نمیرسه .نقل قول:
ممنون. ولی فکر کنم یه بار اون گزینه رو که فرمودین فعال کردم کلا بوت نشد.نقل قول:
باید فرکانس رم رو کم کنید چون با اورکلاک Fsb رم هم اور میشه . پس سرعت رم رو دستی تنظیم کنید .
همونطور که دوستمون جناب امید گفتند باید فرکانس رم رو هم کم کنیدنقل قول:
در همین عکسی که گذاشتید
نوشته sustem memoty multiplier اگه اشتباه نکنم الان 2.66 هست که زده اتو شما یک مرحله پایینتر رو انتخاب کنید
:11():ممنون از همگی دوستان تست میکنم ببینم چی میشه.:11():
باز دیدید مشکل دارید . پردازنده های fsb 800 قیمتی ندارند . میتونید یکی تهیه کنید .نقل قول:
دوستان این وضعیته سیستم بعد از تغییراتیه که فرمودین و من انجام دادم. خوبه بنظرتون؟
عالیه دوست عزیز . شمابه سقف ساپورت این برد رسیدید .
یه دونه fsb800 3.4 تک هسته دارم.ولی فکر کنم این دو هسته ای بهتر باشه.نقل قول:
الان با این تنظیمات خوبه . صحبتم برای زمانی بود که این حالت جواب نمیداد بود .نقل قول:
بله دوست عزیز همونطور که گفتم روی 2.4 اومد سی پی یونقل قول:
- - - Updated - - -
بله دوست عزیز این سی پی یو قویتر هست :give_rose:نقل قول: