با سلام
فایل های درون مموری کارت به صورت متن درهم درآمده
آنتی ویروس هم چیزی پیدا نمیکنه
راه حلی هست که بشه مموری را فرمت کرد چون اجازه فرمت هم نمیده.
Printable View
با سلام
فایل های درون مموری کارت به صورت متن درهم درآمده
آنتی ویروس هم چیزی پیدا نمیکنه
راه حلی هست که بشه مموری را فرمت کرد چون اجازه فرمت هم نمیده.
مارک و مدل مموری کارت رو ذکر کنید
با برنامه CHIP GENIUS 4 D یک اسکرین شات از فلشتون بگذارید .
چ خوب شد. من هم با یکی از فلشام همین مشکل رو دارم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
خراب شده یحتمل نفسهای آخرشه
منم دوتا رم داشتم اینجوری شدن بعد یه مدت سوختن :1. (28):
سلام دوست عزیزنقل قول:
ویروس به این حالت تغییرشون داده میتونه ویروسه پاک شده باشه اما اثراتش مونده باشه
برای فرمت سی دی ویندوز رو بزارید در بوت فرمتش کنید یا متصل کنید به گوشی یا سیستم عاملی غیر ویندوز و... (البته روی ویندوز سرور تست کردم فرمت میکنه)
:give_rose:
خدمت شمانقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
ممنون از توجه شما حتما انجام میدم روش شما را.نقل قول:
مشکل کنترلر داره . اگر روی power ful detection هم جواب نگرفتی . فلش باید بره گارانتی .
مموری میکرو اس دی هستشنقل قول:
روی پاور فول دیتکشن ،ناشناخته میزنه گارانتی هم نداره،فکر کنم دور انداختنی باشه دیگه با این وضعیت
اگر رم میکرو sd قضیه اش فرق میکنه . این برنامه را تست کنید . البته بگذارید تو خشاب sdنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
SD formatter هم هنگ میکنه تو ویندوز 8.1نقل قول:
راه دیگه ای هم هست؟
لینوکس لایو داری ؟ با اون بالا بیاد و توی لینوکس فرمت بزننقل قول:
لینوکس لایو ندارم امشب دان کنم فردا امتحان میکنم ُکدوم نسخه لینوکس بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا حالا تجربه کار با لینوکس را نداشتمنقل قول:
خیلی ممنونم از همراهیتون:11():
knopix-ubuntuنقل قول:
هر کدوم که خواستید تست بزنید .فکر کنم ابونتو راحتر باشه برای شما
طرز کار باهاش هم مطلب آموزشی زیاده .
یک روش تجربی هم بهتون میگم ممکنه جواب بگیرید . مموری را حسابی با نایلون و چسب بسته بندی کنید و به مدت 72 ساعت بگذارید تو فریزر شاید جوب داد . البته برای آخرین راه هست که توصیه میکنم .
البته من از اسپری فریز استفاده میکنم . برای چندین بار در فاصله 20 دقیقه . ولی ممکنه خرید اسپری فریز برای شما صرف نداشته باشه .
معمولا هر شخصی باید تابحال سر و کارش با یکی دو تا از این کارت حافظه ها و فلشهای بی کیفیت و یا کلا تقلبی افتاده باشه که تراشه های بی کیفیت دارن و یا فیرمویر اونها دستکاری شده تا حجم بالایی نشون بده. بعد از امتحان کردن هزار راه و ترفند هم همیشه اتفاقی که میفته باز کردن درب سطل زباله هست