-
[مادربرد گیگابایت] ساپورت پردازنده
سلام. من ی مادربرد ga 945PL S3 REV 3.3 دارم و میخوام ی CPU جدید روش بندازم تو سایت cpu upgrade نوشته ک بهترین cpu ک این ساپووت میکنه مدل اینتل e6850 هست. این مدل fsb پیشفرضش روی 1333mhz تنظیمه ولی مادربرد من فقط تا fsb 800mhz پشتیبانی میکنه.تو اون سایت هم نوشته پشتیبانی میشه ولی پایینش نوشته RUN at fsb 800mhz. سوالم اینه که اگه این fsb از حد نرمال پایینتر بیاد کارایی و فرکانسو پایین نمیاره? اینم لینک مادربرد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
پاسخ: ساپورت پردازنده
خیر رو عملکرد تاثیر محسوسی نخواهد گذاشت و مشکلی هم ایجاد نمیکنه . فقط قبل از نصب پردازنده جدید بایوس را به آخرین نسخه سایت گیگابایت اپدیت کنید با برنامه @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] ساپورت پردازنده
سلام
این cpu 3ghz هست اما روی سیستم شما با کاهش fsb روی 1.8gz کار میکنه که از نظر من زیاده
اما داخل مین بورد این مورد رو نوشته :
* GA-945PL-S3 (rev. 3.x) is able to boot with Intel® Core™2 Duo supporting FSB 1333MHz (Please refer to the memory support list for the detail)
زمانی که خریدید به صورت دستی fsb رو افزایش بدید به 333 تا cpu به درستی کار کنه ، گرمای مین رو هم چک کنید
:give_rose:
-
اگه fsb رو دستی ببرم بالا ی چیزی شبیه اورکلاک میشه? اگه بردمش بالا مسلما گرمای بیشتری تولید میشه ممکنه لازم باشه سیستم خنک کننده یا فن یا چیزی مثل این روهم تهیه کنم یا گرماش در اون حد زیاد نمیشه?:1. (23):
-
نقل قول:
اگه fsb رو دستی ببرم بالا ی چیزی شبیه اورکلاک میشه? اگه بردمش بالا مسلما گرمای بیشتری تولید میشه ممکنه لازم باشه سیستم خنک کننده یا فن یا چیزی مثل این روهم تهیه کنم یا گرماش در اون حد زیاد نمیشه?:1. (23):
بله دوست عزیز ، اما شما سی پی یو رو اور نکردید فقط مینبورد اور شده اون هم چون خود سازنده اشاره کرده که 1333 ساپورت میکنه پس نباید نیازی به خنک کردن چیپ مین باشه
-
با این حال اگه نیازی به خنک کرزن باشه کارش با یک فن راه میفته؟ من کیسم پشتش جای دو تا فن 80 میلیمتریو داره. برای خنک کردن از همین فن هایی که تو دیجی کالا تحت عنوان فن کیس هست میشه استفاده کرد؟
نقل قول:
بله دوست عزیز ، اما شما سی پی یو رو اور نکردید فقط مینبورد اور شده اون هم چون خود سازنده اشاره کرده که 1333 ساپورت میکنه پس نباید نیازی به خنک کردن چیپ مین باشه
:1. (23):
-
نقل قول:
با این حال اگه نیازی به خنک کرزن باشه کارش با یک فن راه میفته؟ من کیسم پشتش جای دو تا فن 80 میلیمتریو داره. برای خنک کردن از همین فن هایی که تو دیجی کالا تحت عنوان فن کیس هست میشه استفاده کرد؟:1. (23):
اگه منظورتون فن برای کیسه که بزارید ، بنده منظورم خنک کننده برای چیپ مینبورد بود
-
نقل قول:
اگه منظورتون فن برای کیسه که بزارید ، بنده منظورم خنک کننده برای چیپ مینبورد بود
اها من اشتباه گرفتم:lol: خنک کننده مینبورد رو میشه تو نت پیدا کرد یا باید از تعمیرکار ها خرید? میشه یه اطلاعاتی در مورد خنک کننده مینبورد بدید?
-
نقل قول:
اها من اشتباه گرفتم:lol: خنک کننده مینبورد رو میشه تو نت پیدا کرد یا باید از تعمیرکار ها خرید? میشه یه اطلاعاتی در مورد خنک کننده مینبورد بدید?
دوست عزیز این مینبورد ارزش چنین هزینه هایی رو نداره نیازی هم به اینکار نیست اگه دیدید گرمای چیپ بیشتر شد شما میتونید یک فن معمولی کوچیک روی هیت سینک چیپ بچسبونید
-
نقل قول:
دوست عزیز این مینبورد ارزش چنین هزینه هایی رو نداره نیازی هم به اینکار نیست اگه دیدید گرمای چیپ بیشتر شد شما میتونید یک فن معمولی کوچیک روی هیت سینک چیپ بچسبونید
تو تنظیمات فقط fsb رو 333 کنم یا باید ولتاژ هم اضافه بشه؟ اگه نیاز ب فن بود کجا میشه این فن رو گیر اورد ؟ شرمنده خیلی سوال پرسیدم
-
نقل قول:
تو تنظیمات فقط fsb رو 333 کنم یا باید ولتاژ هم اضافه بشه؟ اگه نیاز ب فن بود کجا میشه این فن رو گیر اورد ؟ شرمنده خیلی سوال پرسیدم
خیر دوست عزیز نیازی به ولتاژ نیست
شما اگه بایوستون FD نیست باید به اخرین بایوس که همین هست اپدیت کنید
ضریب رو 1:1 بزارید تا زمانی که fsb رو بالا بردید رم اور نشه
بعد fsb رو از 200 به 333 افزایش بدید ، میتونید گام به گام هم افزایش بدید مثلا 30 تایی ولی مشکلی نباید باشه
فن همه ی فروشگاه ها دارند مثل همون 8 سانت اما شما چون برای هیتسینک مینبورد میخوایید باید کوچیکتر بخرید
دوشمنتون شرمنده دوست عزیز :give_rose:
-
نقل قول:
خیر دوست عزیز نیازی به ولتاژ نیست
شما اگه بایوستون FD نیست باید به اخرین بایوس که همین هست اپدیت کنید
ضریب رو 1:1 بزارید تا زمانی که fsb رو بالا بردید رم اور نشه
بعد fsb رو از 200 به 333 افزایش بدید ، میتونید گام به گام هم افزایش بدید مثلا 30 تایی ولی مشکلی نباید باشه
فن همه ی فروشگاه ها دارند مثل همون 8 سانت اما شما چون برای هیتسینک مینبورد میخوایید باید کوچیکتر بخرید
دوشمنتون شرمنده دوست عزیز :give_rose:
بایوسم رو ب ورژن fd اپدیت کردم.سی پی یو الانیم pentium 4 3.20 با fsb 800 و ضریب مولتی پلایر 16 ینی host باید 200 باشه ولی تو تنظیمات بایوس رو 100 تنظیم شده! البته گزینش غیر فعاله. بعد ضریب هارو با کدوم گزینه عوض کنم?
-
نیاز به تغیر نیست . به خاطر قابلیت intel speed step فرکانس کاهش پیدا میکنه . اون رو از تو بایوس غیر فعال سرعت فیکس روی سرعت دیفالت میشه .
-
نقل قول:
نیاز به تغیر نیست . به خاطر قابلیت intel speed step فرکانس کاهش پیدا میکنه . اون رو از تو بایوس غیر فعال سرعت فیکس روی سرعت دیفالت میشه .
از کجا بفهمم ک این قابلیت تو سی پی یو من پشتیبانی میشه یا نه?
-
نقل قول:
از کجا بفهمم ک این قابلیت تو سی پی یو من پشتیبانی میشه یا نه?
تو بایوس مادربردتون intel esit وجود دارد .
-
در ضمن پردازنده e2200 که معرفی کردم fsb 800 دارد که روی مادربرد شما به راحتی کار میکنه . نیاز به هیچ تغییری نیست .
-
نقل قول:
در ضمن پردازنده e2200 که معرفی کردم fsb 800 دارد که روی مادربرد شما به راحتی کار میکنه . نیاز به هیچ تغییری نیست .
فقط و فقط ی جا پیدا کردم اونم کارکردس.خود طرفم کارکردشو ی سال پیش گفت خریده. کارایی یک Cpu کارکرده چقدر با نوی همون cpu فرق داره? ممکنه تفاوت خیلی محسوس باشه اگه سی پی یو مثلا 5 یا 6 سال کارکرده باشه? و اگه در گذشته cpu اورکلاک شده باشه چقدر در عملکرد و طول عمر cpu موثره?
-
نقل قول:
فقط و فقط ی جا پیدا کردم اونم کارکردس.خود طرفم کارکردشو ی سال پیش گفت خریده. کارایی یک Cpu کارکرده چقدر با نوی همون cpu فرق داره? ممکنه تفاوت خیلی محسوس باشه اگه سی پی یو مثلا 5 یا 6 سال کارکرده باشه? و اگه در گذشته cpu اورکلاک شده باشه چقدر در عملکرد و طول عمر cpu موثره?
این پردازنده نوش پیدا نمیشه . همه کار کرده هستند . پردازنده هم به همین راحتی خراب نمیشه .
-
نقل قول:
تو بایوس مادربردتون intel esit وجود دارد .
تنظیمات بایوس چند بار گشتم ولی گزینه ای ب اسم intel speed step یا intel esit وجود نداشت. این گزینه رو از کجا باید خاموش یا روشن کنم?
-
قسمت
advance bios features
اپشن
CPU EIST FUNCTION
باید دیسیبل بشه .
- - - Updated - - -
قسمت
advance bios features
اپشن
CPU EIST FUNCTION
باید دیسیبل بشه .
-
اینجوری گرما بیش از حد نمیشه?
-
نقل قول:
اینجوری گرما بیش از حد نمیشه?
گرما طبیعتابالا میره چون در فرکانس بالاتر کار میکنه . این قابلیت به نظرم خیلی مفیده چون سوال کرده بودید چرا اینطوریه . گفتم با غیر فعال کردنش فرکانس رو درست مینویسه
-
نقل قول:
گرما طبیعتابالا میره چون در فرکانس بالاتر کار میکنه . این قابلیت به نظرم خیلی مفیده چون سوال کرده بودید چرا اینطوریه . گفتم با غیر فعال کردنش فرکانس رو درست مینویسه
منظورم گرمای بیش از حد طبیعیی بود.بنظرم چون من فرکانسو بردم رو حالت عادی و از حد نرمال بالاتر نبردم نباید گرما بیش از اندازه استاتدارد cpu بشه،درست میگم?
-
نقل قول:
منظورم گرمای بیش از حد طبیعیی بود.بنظرم چون من فرکانسو بردم رو حالت عادی و از حد نرمال بالاتر نبردم نباید گرما بیش از اندازه استاتدارد cpu بشه،درست میگم?
خیر چون در ولتاژ و فرکانس استوک کار میکنه .
-
سلام
دوست عزیز مواردی رو که بنده گفتم برای زمانی بود که شما e6850 رو روی سیستم بزارید حساب کردم و خدمتتون گفتم نه سی پی یو فعلی یا سی پی یو دیگری
-
تاپیک رو خوندم فک میکنم یک مورد رو باید کامل تر توضیح بدم
دوست عزیز اول که همونطور گفتم شما زمانی اگه e6850 گذاشتید باید کاری رو که بنده گفتم انجام بدید و فک میکنم در ادامه گیج شده باشید
Enhanced Intel Speedstep Technology برای زمانی هست که شما cpu-z رو باز میکنید میبینید سی پی یو با ضریب کمتری و ولتاژ کمتری داره کار میکنه در حالت عادی (به دلیل مصرف کمتر و گرمای کمتر) وقتی هم شما با سیستم کار خاصی نمیکنید نیازی نیست سی پی یو یا ولتاژ و ضریب بالاتر خودش کار کنه به همین دلیل هست این گزینه فعاله
اما اگه شما e6850 رو بزارید دیگه ربطی به این موضوع نداره و شما حداکثر از 1.8 گیگاهرتز استفاده میکنید تفاوتی هم نمیکنه eist فعال باشه یا نه اگه فعال نباشه خب همیشه روی 1.8 هست اما اگه فعال باشع وقتی کار خاصی نمیکنید و نیاز نیست کمتر میشه اما هیچ زمانی شما 3 رو ندارید چون شما احتمال زیاد اتوماتیک fsb رو افزایش نخواهد داد و همونطور که بنده گفتم باید عمل کنید مگه اینکه سی پی یو ضیفتری بزارید که نیاز به اینکار نباشه
-
نقل قول:
تاپیک رو خوندم فک میکنم یک مورد رو باید کامل تر توضیح بدم
دوست عزیز اول که همونطور گفتم شما زمانی اگه e6850 گذاشتید باید کاری رو که بنده گفتم انجام بدید و فک میکنم در ادامه گیج شده باشید
Enhanced Intel Speedstep Technology برای زمانی هست که شما cpu-z رو باز میکنید میبینید سی پی یو با ضریب کمتری و ولتاژ کمتری داره کار میکنه در حالت عادی (به دلیل مصرف کمتر و گرمای کمتر) وقتی هم شما با سیستم کار خاصی نمیکنید نیازی نیست سی پی یو یا ولتاژ و ضریب بالاتر خودش کار کنه به همین دلیل هست این گزینه فعاله
اما اگه شما e6850 رو بزارید دیگه ربطی به این موضوع نداره و شما حداکثر از 1.8 گیگاهرتز استفاده میکنید تفاوتی هم نمیکنه eist فعال باشه یا نه اگه فعال نباشه خب همیشه روی 1.8 هست اما اگه فعال باشع وقتی کار خاصی نمیکنید و نیاز نیست کمتر میشه اما هیچ زمانی شما 3 رو ندارید چون شما احتمال زیاد اتوماتیک fsb رو افزایش نخواهد داد و همونطور که بنده گفتم باید عمل کنید مگه اینکه سی پی یو ضیفتری بزارید که نیاز به اینکار نباشه
چند پست هم فرمودید قبل از اینکه fsb رو افزایش بدم، ضرایب رو روی 1:1 قرار بدم، من متوجه نشدم چطوری باید اینکارو بکنم?
-
نقل قول:
چند پست هم فرمودید قبل از اینکه fsb رو افزایش بدم، ضرایب رو روی 1:1 قرار بدم، من متوجه نشدم چطوری باید اینکارو بکنم?
شما از همون پردازنده e2200 یا هر پردازنده ای که fsb 800 استفاده. لازم به این کار نیست .
-
متاسفانه اون cpu هایی که fsb 800 دارن خیلی ضعیفن و نمیشه حسابی روشون باز کرد.
-
نقل قول:
از داخل بایوس باید اینکارو انجام بدید
گزینه ای به نام ram multiplier
-
memory multi ربطی به fsb ندارد .
تو بایوس قسمت MIT
گزینه O.C FSB 1066 CORE.2 CPU
وجود دارد که با فعال کردنش به راحتی میتونید از پردازنده 1066 FSB استفاده کنید
-
نقل قول:
memory multi ربطی به fsb ندارد .
fsb ضرب memory multi = با فرکانس رم
نقل قول:
گزینه O.C FSB 1066 CORE.2 CPU
وجود دارد که با فعال کردنش به راحتی میتونید از پردازنده 1066 FSB استفاده کنید
cpu که ایشون مدنظورشون هست 1333 هست
-
نقل قول:
fsb ضرب
memory multi = با فرکانس رم
cpu که ایشون مدنظورشون هست 1333 هست
CPU خرید نکردند . بهتره از پردازنده های FSB 800 یا 1066 استفاده کنند . خودم میدونم FSB به چه شکل بدست میاد . هر کاری یه روش درست و صحیح دارد . با این کار مشکل میخورند .
-
این گزینه تو بایوس هست ولی اخطار داده فقط برای 1066 و ddr2 533. پس با این حساب فقط باید fsb رو افزایش بدم تا بشه از کل 3 ghz استفاده کنم?
-
نقل قول:
این گزینه تو بایوس هست ولی اخطار داده فقط برای 1066 و ddr2 533. پس با این حساب فقط باید fsb رو افزایش بدم تا بشه از کل 3 ghz استفاده کنم?
الان پردازنده رو تهیه کردید ؟
شما همون پردازنده با FSB 800 و یا FSB 1066 تهیه کنید . اگر میخواهید بدون مشکل با سیستمتون کار کنید .
-
-
نقل قول:
CPU خرید نکردند . بهتره از پردازنده های FSB 800 یا 1066 استفاده کنند . خودم میدونم FSB به چه شکل بدست میاد . هر کاری یه روش درست و صحیح دارد . با این کار مشکل میخورند .
بله میدونم ولی من هم این مورد رو گفتم که cpu که مدنظرشون هست
با احترام شما فرمودید ربطی نداره که بنده توضیح دادم جسارت نشه :1. (26):
در مشخصات مینبورد میتونید بخونید که میتونه پشتیبانی کنه و در صفحات قبل بهش اشاره کردم
- - - Updated - - -
نقل قول:
بله میدونم ولی من هم این مورد رو گفتم که cpu که مدنظرشون هست
با احترام شما فرمودید ربطی نداره که بنده توضیح دادم جسارت نشه :1. (26):
در مشخصات مینبورد میتونید بخونید که میتونه پشتیبانی کنه و در صفحات قبل بهش اشاره کردم
-
اگر میخواهید بدون مشکل استفاده کنید . پردازنده fSB 800 یا 1066
-
نقل قول:
بله دوست عزیز ولی کاش قبل سفارش گزینه ها رو هم چک میکردید :1. (26):
فقط ببینید میتونید ضریب رم رو تغییر بدید دیگه مشکلی نباید باشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
بله دوست عزیز ولی کاش قبل سفارش گزینه ها رو هم چک میکردید :1. (26):
فقط ببینید میتونید ضریب رم رو تغییر بدید دیگه مشکلی نباید باشه
-
این که تو صفحش نوشته با 1333 بوت میشه ولی تا 1066 تو تنظیمات هست تناقض نداره? اخر کدومش درسته?:1. (27):