سلام
دوستان به نظر شما دمای 95تا100 با FPS 10 برای گرافیکGIGABYTE GTX 960 WF 2X OC 2GB طبیعهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
سلام
دوستان به نظر شما دمای 95تا100 با FPS 10 برای گرافیکGIGABYTE GTX 960 WF 2X OC 2GB طبیعهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاور سیستمتون چیه ؟
کیستون استاندارده یا از این کیس های معموبی هست . چون این کارت دماش توی load تا به حال ندیدم بالای 65 درجه بره .
در شات زیر در شرایط استاندار از نظر پاور دما زیر 60 درجه هست در حالت load شما پاور سیستمتون رو بررسی کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
power 650 gold green
kendomn
دمای معمولیش رو ۵۰ است
اینو امروز از گارانتی گرفتم مصلا عوض کردن سالم دادن
قبلا ش ۹۶۰ zotac بود دماش از ۶۰ بالاتر نمی رفت
خوب این دما بعد از چند ساعت پیش میاد . الان فقط مشکل حرارت بالاست !؟ یا ایراد دیگه ای هم مشاهده میکنید ؟نقل قول:
این چیپ تا بالای 110 درجه توان تحمل داره .
کم بودن فریم در بازی هم هست مثلا mad max رو رزولیشن 760 در 1368 همش ۱۵ فریم میده
کلا وارد بازی که میشه دما میره بالا به ۲ دقیقه هم نمیکشه دما میره بالا
برای این کارت گرافیک بایوس جدید هست . فقط برای مشخص شدن یک شات از صفحه اول gpu-z بگذار تا بایوسش رو لینک بدم .
مرسی ممنون از لطفتون
بایوس FB1 برای چیپ های سامسونگ .
امید جان کلا چجوری بایوس کارت گرافیک رو آپدیت کرد
تو خیلی از موارد که کارت داره خوب کار میکنه نیازی به اپدیت نیست . بعضی از شرکت ها برنامه مخصوص دارند مثل گیگابایت . اگر هم نداشتند nvflash برای nvidia هست و amd هم برنامه مخصوص دارهنقل قول:
ارور
flash bios failed not mach میده
با @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تست کردید ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شماره پیگیری که کارتتون تعویض شده را برای ما pm کنید تا جزئیات رو پیگیری کنیم .
با تشکر :11():
بلی با@ bios خود گیگابیات انجام میده
این لینک نسخه جدیدترش هست با این هم تست کنید .نقل قول:
از طریق این برنامه هم اصلا اپدیت پیدانمیکنه
شما از طریق نماینده آواژنگ پیگیر وضعیت کارتتون بشید .نقل قول:
صبح باهشون تماس گرفتم میگن دمایی 99 عادیه:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
شماره پیگیری مراجعه آخر را برای من خصوصی کنید . پیگیری میکنم و هماهنگی برای تست حضوری .نقل قول:
با تشکر
سلامنقل قول:
این مورد برای یک همچین گرافیکی کم مصرف و خنکی معمولا در صورتی پیش میاد که فن گرافیک یا درست بسته نشده باشه یا از خمیر نامرغوب برای اتصال هیتسینک به gpu استفاده شده باشه
با یک بار باز و بست شدن درست هیتسینک و تعویض خمیر سیلیکون مشکلش حل میشه
باید ببرند آواژنگ تا چک باشه . چون باز کردن هیت سینک باعث از بین رفتن گارانتیشون میشه .
اواژنگ اینو تست کردن به من دادن حالا نمیدونم حواصشون به دما نبوده یا چیز دیگه
ولی avajang در انجمن پیگر هستن
دوست عزیز . مورد شما را در حال پیگیری هستم . در اسرع وقت توی خصوصی با شما هماهنگ میکنم . مورد شما را حل میکنیم .نقل قول:
با تشکر
احمدرضا عزیز،نقل قول:
ما پیگیری کیس شما هستیم تا این موضوع حل بشه.
لطفاً درایورتون را به آخرین نسخه بروز کنید و تست دما را بگیرید دوباره و خبرشو بدید.
همچنین بفرمایید در اجرای بازی ها چه مشکلی پیش میاد روی این دما ( کامل تر بیان کنید نسبت به قبل ممنون میشیم).
باتشکر :11():
خیلی ممنون از پیگیریتوننقل قول:
درایو وبه روز کردم اما تفاوتی نکرد
این حالت عادی هیچ باری رو کامپیوتر نیست هیجی باز نیست
عکس بعدی تست رندر خود GPUZ هست
در تمام بازی ها دما بالای ۹۰ است اینم بازی WATH DOGS
اینم بازی mad maxبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول: