پاسخ: مشکل کندی سرعت سیستم
1-ابتدا سیستم رو بصورت بوت با avira rescue cd اسکن کنید . نسخه جدیدش رواز سایت اویرا بگیرید
2-یک شات با برنامه hwmonitor بگیرید از حرارت قطعات
نقل قول:
1-ابتدا سیستم رو بصورت بوت با avira rescue cd اسکن کنید . نسخه جدیدش رواز سایت اویرا بگیرید
2-یک شات با برنامه hwmonitor بگیرید از حرارت قطعات
اون عکس با همون نرم افزاره.یه سوال.چجوری به صورت بوت اسکن کنم؟
نقل قول:
اون عکس با همون نرم افزاره.یه سوال.چجوری به صورت بوت اسکن کنم؟
خیر این hwinfo هست برای مشخصات سیستم هست . برنامه hwmonitor برای نمایش حرارت قطعات هست .
فایل ایزو رو از سایت اویرا دریافت میکنی روی سیدی رایت میکنی و سیستم رو با سیدی بوت میکنی .
2 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]معذرت میخوام اسم نرم افزارو اشتباه دیدم.اینم عکسا
مشکلی نیست . خوب سیستم رو اسکن کنید با روش بوت
یک بنچمارک هم با hdtune بگیرید . شاتش رو بگذارید وضعیت هارد هم بررسی کنیم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اون نرم افزاری که گفتید همینه؟بعد با فلش بوتایبیل هم میشه دیگه؟
نقل قول:
اون نرم افزاری که گفتید همینه؟بعد با فلش بوتایبیل هم میشه دیگه؟
از سایت خود اویرا بگیرید . بله قابل بوت از طریق usb هم هست . فقط باید با یک برنامه بوتیبلش کنید فلشتون را
نقل قول:
با سلام.من سیستمم خیلی کند شده.قبلا ویندوز 7 داشتم مشکلی نبود از وقتی 8.1 ریختم اینجوری شده.دوتا احتمال میدم.یکی اینکه سیستم ویروسی شده باشه.چون تا مدت تا بعد از نصب ویندوز آنتی ویروس نداشتم.و دومی هم اینکه مشکل سخت افزاری باشه.این اطلاعات سیستممه.لطفا راهنماییم کنید.توی باز شدن مرورگر هم حتی کندی سرعت دارم!!با فتوشاپ و .. هم کار میکنم.
سلام
ویندوز 8.1 بصورت دیفالت آنتی ویروس قدرتمندی داره
متاسفانه یکی از نقاط ضعف ویدوز 8.1 همین کند بودن اپلیکشنها بود که واقعا آزار دهنده بود
در ویندوز 10 سرعت اجرا و کار اپلیکشنها بصورت چشمگیری افزایش پیدا کرده
اگر براتون امکان داره یه ssd برای نصب سیستم عامل تهیه کرده و رم سیستم را به 4 گیگابایت افزایش دهید
نرم افزارهای اجرائیتون را در تسک منیجر تب startup و سرویسهاتون را در msconfig چک کرده و برنامه های اضافه را حذف کنید
در نهایت راه حل اساسی کوچ به ویندوز 10 است
1 :تعداد فایل پیوست
اینم اسکرین شات.نمیشه از اون سایته بگیرم؟آخه من مشکل محدودیت نرافیک دارم و از طرفی اون سایتم سالمه چیزاش.
نقل قول:
اینم اسکرین شات.نمیشه از اون سایته بگیرم؟آخه من مشکل محدودیت نرافیک دارم و از طرفی اون سایتم سالمه چیزاش.
خوب تا حدودی مقصر کندی سیستم مشخص شد . هاردتون نوسان زیاد و اکسس تایم بالایی دارد . پیشنهاد میکنم از اطلاعات سیستمتون بکاپ بگیرید . و هارد رو یکبار کاملا فرمت کنید و دوباره پارتشین بندی کنید اگر جواب نداد باید به فکر هارد باشید .
در مورد آنتی ویروس هم نسخه رایگان avira رو نصب و سیستم رو باهاش اسکن کنید .
هاردمو تازه گرفتم آخه!هارد وسترن هم هست!
پیشنهادتون درمورد این نرم افزار چیه؟به درد کار من میخوره؟
نقل قول:
پیشنهادتون درمورد این نرم افزار چیه؟به درد کار من میخوره؟
هاردتون کند هست . از سری وسترن گرین هست ؟
موقع خرید تحقیق نکردید . هاردهای گرین مخصوص ارشیو هستند . به خاطر همین وقتی ویندوز نصب میکنید مشکل کندی دارید . شما این هارد رو بفروشید و یک هارد وسترن بلو بگیرید و گرنه هیچ راه حلی وجود ندارد .
اگه فرمت کنم بعد با اون نرم افزار ریپیر کنم مشکل حل میشه؟
نقل قول:
اگه فرمت کنم بعد با اون نرم افزار ریپیر کنم مشکل حل میشه؟
خیر . کلا این هاردها برای ارشیو هست . هیچ جای دنیا به عنوان هارد اصلی و ویندوز استفاده نمیشه . سایت وسترن هم توضیح داده .
این قابلیت IntelliPower باعث میشه دور موتور کاهش پیدا کنه به خاطر همین تا بخواد دوباره سرعت پیداکنه باعث میشه سیستم کند بشه .
من فعلا شرایط تعویض هاردو ندارم متاسفانه.بهتر نیست ویندوزو به 7 تغییر بدم تا حداقل یکم سبک بشه؟چون اون موقع هنگ نداشت
نقل قول:
من فعلا شرایط تعویض هاردو ندارم متاسفانه.بهتر نیست ویندوزو به 7 تغییر بدم تا حداقل یکم سبک بشه؟چون اون موقع هنگ نداشت
بعید میدونم تاثیر خیلی زیادی داشته باشه . ولی به هر حل امتحان کنید
برا بکاپ گیری از اطلاعات هاردم چ نرم افزاری خوبه؟
آخه در این مورد اطلاعات زیادی .ندارم.بعد وقتی بکاپ گرفتم هاردو فرمت کنم بکاپ نمیپره؟چجوری هست اصلا؟
ببخشید یه سوال داشتم.من نرم افزار های گرافیکی و سه بعدی مث فتوشاپ و مایا کار میکنم.با این اوصاف همون بلو مشکلو حل میکنه یا باید بلک بگیرم؟
نقل قول:
ببخشید یه سوال داشتم.من نرم افزار های گرافیکی و سه بعدی مث فتوشاپ و مایا کار میکنم.با این اوصاف همون بلو مشکلو حل میکنه یا باید بلک بگیرم؟
بلک بگیرید بهتر هست .
در برتر بودن بلک که شکی نیست ولی میخواستم ببینم با این کارا و این اطلاعات سیستم آیا بلو هم مشکل منو حل میکنه؟
نقل قول:
در برتر بودن بلک که شکی نیست ولی میخواستم ببینم با این کارا و این اطلاعات سیستم آیا بلو هم مشکل منو حل میکنه؟
الان تفاوت قیمتی خیلی زیاد نیست . با بلو هم کار شما راه میوفته ولی ارزش داره بلک بگیرید .