سلام دوستان روشن نشدن مانیتور میتونه از چی باشه:1.:؟؟
Printable View
سلام دوستان روشن نشدن مانیتور میتونه از چی باشه:1.:؟؟
اگه میشه تمام مراحل حل را بگویید
فقط به مانیتورت کابل برق وصل کن ببین تصویر میده؟نقل قول:
اره تصویر میدهنقل قول:
مدل مونیتور و مشکل رو دقیق توضیح بدید .
مدل مانیتور flatroon هست f700b ال جی برق تو مانیتور میره کابلا که جدا میکنم روی صفحه مانیتور اون مربع رنگی نشون میدهنقل قول:
ببخشید دیگه از بقیه قطعات مطمن نیستم که بیشتر توضیح بدم
خوب مونیتور شما crt هست و osd دارید . باید به سیستم مطمئن وصل کنید . اگر تصویر نداد مونیتور باید تعمیر بشه .نقل قول:
رفیق ممنون از جوابتون :قبلا این کارا کرده بودم تصویر میدادنقل قول:
الان به چه شکل هست . به سیستم سالم وصل کردید ؟نقل قول:
قبلا وصل کرده بودم همین دیروز بود بله روشن میشد تصویر میداد ویندوز بالا میومدنقل قول:
دوست گرامی وضعیت حال حاضر مونیتور را با دقت تشریح کنید . کاری به تصویر دادن دیروز یا هفته قبل ندارم . الان به چه صورت هست .نقل قول:
تا جایی که من فهمیدم شما مانیتورت رو به سیستم خودت که وصل میکنی تصویر دسکتاپ نمیاد اما به سیستم دیگه که وصل میکنی تصویر بالا اومدن ویندوز و دسکتاپ میاد.درسته؟اگر اینطوره که خوب دیگه کاملا مشخصه که خروجی کارت گرافیکت مشکل داره.نقل قول:
باید سیستم رو به یک مانیتوری که تصویر میده وصل کنید بعد هرتز مانیتور رو پایین بیارید درست میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کارت گرافیکا بردم با دستگاه دیگه امتحان کردم کاملا سالم بود:1. (29):نقل قول:
اقا جواد این پایین اوردن هرتز نشونی میدین ببینم کجاست تو کنترل پنل هست کجای کنترل پنلنقل قول:
پس شما هم سیسمت با مانیتور دیگه جواب میده و هم مانیتورت با سیستم دیگه جواب میده فقط با همدیگه مشکل دارن.عجب بدشانسی هستی:1. (23):.پس امیدوارم با راه حل جناب javadshahvand مشکلت حل بشه این دو تا هم مشکلاتشونو با هم حل کنن.:lol::11():نقل قول:
نه نه رفیق کیس با مانیتور سالم دیگه جواب نمیدهنقل قول:
فک کنم مشکل از کیس هست
شما باید ایراد سیستم رو برطف کنید و بعد به سراغ مونیتور برید .نقل قول:
خوب دوست عزیز چجورینقل قول:
راه حلا یکی یکی میگین تست کنم ببینم مشکل از کدوم قطعه هست
باید قطعه خراب رو پیدا کنید . چون مهارت ندارید تو عیب یابی باید قطعات رو با قطعات سالم جایگزین کنید تا قطعه خراب پیدا بشه .نقل قول:
ممنون از جوابتون :رفیق گرافیک تست شده سالمه قطعه بعدی را میگین تست کنم ببینم کدومهنقل قول:
مادربرد بوق buzzer وصل هست ؟ اگر هست بدون گرافیک بوق میزنه ؟نقل قول:
اره فک کنم چون سری اول که کامپیوتر را روشن کردم یه بوق زد از توی کیسنقل قول:
بدون رم بوق میزنه ؟ بدون گرافیک بوق میزنه ؟نقل قول:
بدون رم بوق میزنهنقل قول:
شما داخل کیس رو با فرچه و دستگاه باد تمیز کن مخصوصا اسلات گرافیک . مشخصات سیستم هم بنویس . پاور سیستم هم تست کن .نقل قول:
تمیز شد:رم 2 گرافیک gt630 مادربورد:asus p5kpl/epu سیپیو: e5300 :پاور سالمنقل قول:
پاور را با پاور سالم تست کردید ؟نقل قول:
با یک گرافیک دیگه روی سیستم خودتون هم تست کنید .
رفیق همه اینایی را که میگین تست شدن سالمننقل قول:
خوب اگر سالم هستند و تست شدند چرا تصویر ندارید . پس باید قطعات بیرون از کیس باید تست شوند . اینطوری به هیچ عنوان نمیتوانید عیب سیستم رو پیدا کنید .نقل قول:
اما فقط این دوتا قطعات که گفتید تست شده اند بقیش نهنقل قول:
رفیق پس چی شدنقل قول:
بدون گرافیک مادربرد بوق میزنه یا نه ؟
اره میزنه ضعیفه :great:نقل قول:
این ایراد میتونه از خرابی کارت گرافیک یا حتی مشکل اسلات pcie مادربرد شما باشه .نقل قول:
از رم نمیتونه باشهنقل قول:
رم بود قاعدتا باید بوق خرابی رم رو میزد که نمیزنه .
دوست عزیز میزنه بوق همینجوری میزنهنقل قول:
به هیچ عنوان درست توضیح نمیدید . اینطوری نمیتونم کمکی کنم . شما اگر قطعات را تک تک تست کرده بودید قطعه خراب مشخص نمیشه . الان وقتی رم و گرافیک وصل هست بوق دارید ؟ اگر بوق دارید به چه شکل هست ؟
اره بوق میزنه رفیقنقل قول:
- - - Updated - - -
اره بوق میزنه رفیقنقل قول: