سلام یه سوال من یک ssd دارم adata بهد به یک مادربورد با چیبست اینتل میزنم سرعت 470 میده با ساتا جدید بعد همون هارد به یه مادربورد با چیبست amd میزنم با ساتا جدید و روی ahci تنظیم هست جفت مادربورد ها ولی روی چیبست amd سرعت 370 می ده علت چیست
Printable View
سلام یه سوال من یک ssd دارم adata بهد به یک مادربورد با چیبست اینتل میزنم سرعت 470 میده با ساتا جدید بعد همون هارد به یه مادربورد با چیبست amd میزنم با ساتا جدید و روی ahci تنظیم هست جفت مادربورد ها ولی روی چیبست amd سرعت 370 می ده علت چیست
کنترلر ها با هم فرق میکنند . مادربرد AMD شما ساتا 2 هست یا ساتا 3نقل قول:
یک سوال منظور از تقویت حافظه SSD چیست چطوری یک ssd رو تقویت می کنند تو پست قبلی دیدم که نوشته ssd sx900 تقویت کرده لطفا راهنمایی کنیید
مادربوردم ساتا 3 هست و من به پورت ساتا 3 میزنم usb3 داره حتی پورت ساتا 3 رنگش فرق میکنه نمیدونم چرا اینجوری هست حالا نمیدونم چیبست amd ضعیفتر hc اینتل یا تاثیر نداره cpu amd fx 8350 رم 8
من موردی که میگید رو ندیدم .نقل قول:
مادربورد amd msi p43 نمیدونم چرا اینجوری بعد با همین مادربورد وقتی به ساتا قدیمی میزنم 240 بیشتر نمیده و با ساتا جدید 370 بیشتر نمیده به نظر شما نوع چیبست تاثیر داره چون راستیتش میخواستم یک مادربورد دیگه با چیبست قویتر amd تهیه کنم بعد این تقویت ssd میدونید به چه صورتی هست
تقویت SSD من چیزی نشنیدم .نقل قول:
شما بایوس مادربرد رو اپدیت کنید . مادربرد خوب GIGABYTE - GA-990FXA-UD5 نهایت امکانات را روی AMD پلتفرم میده .
تو همین پست گذاشته که من ssd تقویت کردم صفحه 6 یا 7 هست مطالعه کنید نمیدونم منظورش از تقویت ssd چی هست من بایوس مادربورد هم آپدیت کردم من الان مادربوردم سوکت amd3+ هست پردازنده fx 8350 با یک مادربوردی که amd 3+ که چیبستش قویتر هست عوض کنم به نظر شما تاثیر داره یعنی می تونم سرعتی که با مادربورد سوکت 1150 گرفتم با مادربورد چیبست قویتر بگیرم
چون سوالات شما دامنه وسیعی دارد براتون تاپیک ایجاد کردم . چون او تاپیک فقط برای گذاشتن بنچمارک بود .نقل قول:
نوع چیپ پل جنوبی در مادربردهای AMD خیلی مهم هست و روی سرعت تاثیر دارد . بایوس هم تاثیر دارد . همینطور نوع کابل ساتا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چیپست مادربرد شما (SB710) از ساتا 3 پشتیبانی نمی کنه و این قابلیت بوسیله کنترلر Asmedia ASM1061 در مادربرد هست که کنترلر ضعیفی است.نقل قول:
پچس با این تفاضل من اگه یک مادربورد با چیبست قوی بگیرم میتونم سرعتم را به 470 برسونم به نظر شما این مادربورد خوب هست
ASUS - M5A99FX PRO
پیشنهادم این برد هست GIGABYTE - GA-990FXA-UD5
این هم بررسی های این برد
این مطلب رو حتما ببینید
مطالب خیلی مفید بود مرسینقل قول:
سلام خسته نباشید
میخواستم بیشترین پرفورمنس رو از اس اس دیم بگیرم درایور خاصی بغیر از اونی که تو خود DVD بود باید نصب کنم؟ یا؟...
این موارد رو انجام بدید کافیستنقل قول:
این Rapid mode داستانش چیه؟ از رم استفاده میکنه؟ فعالش کردم عجب سرعتی .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همیشه بذارم Rapid mode روشن باشه؟ اگر نه، پس چه موقع؟
اگر Rapid mode مداوم فعال باشه، هارد رو ضعیف نمیکنه؟
مخفف real time accelerated processing of i/o dataنقل قول:
بهینه سازی شرکت سامسونگ که توسط برنامه magican انجام میشه و باعث افزایش چشمگیر سرعت ssd میشه .
خیر باعث ضعیف شدن ssd نمیشه .
- مطمئنید باعث ضعیف شدن اس اس دی نمیشه؟ چی باعث میشه که اینقدر سرعت بالا بره؟ بنظر میرسه گویا بیشتر از هارد کار میکشه!
- یکی از دوستان گفته بودن که وقتی Rapid mode فعال میشه، میزان رم مصرف شده سیستمش میره بالاتر، یه همچین چیزی.. (خودم وقتی ویندوز رو بوت کردم و تست گرفتم حواسم به رم مصرفی نبود.)
- روی ubuntu چطور میشه rapid mode رو فعال کرد؟ البته سامسونگ یه برنامه جدا ساخته، کلی سوئيچ و.. داشت و کار باهاش مثل این برنامه ویندوز نیست که ۱ کلیک کنی rapid mode فعال بشه. راه دیگه ای نیست؟ rapid mode روی خود سخت افزار هارد فعال میشه یا ربطی به سیستم عامل داره؟ (که فکر کنم داشته باشه)
- دقیقا میتونید بگید این برنامه magician -> rapid mode چطور باعث افزایش چشمگیر سرعت ssd میشه؟
تمام موارد تو pdf که ضمیمه کردم موجوده
این لینک هم توضیحاتی ارائه داده