انتشار درایور NVIDIA GeForce 350.12 WHQL برای بازی Grand Theft Auto V
شرکت NVIDIA هم برای بازی پرطرفدار Grand Theft Auto V درایور GAME READY منتشر کرده است .که شامل بهینه سازی هایی برای اجرای این بازی به شکل مناسب میباشد .
Assassin's Creed Rogue - Added SLI profile
Grand Theft Auto V - Added SLI profile
Oddworld: New 'n' Tasty - Added SLI profile
Project Cars - Updated SLI profile
Victor Vran - Added SLI profile
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
DOWNLOAD: NVIDIA GeForce 350.12 WHQL Game Ready for GTA-V:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] |برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]| برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] | Windows XP 64-bit
پاسخ: انتشار درایور NVIDIA GeForce 350.12 WHQL برای بازی Grand Theft Auto V
سلام. من کارت گرافیکم GT 720M هست ولی نمی تونم این نسخه رو نصب کنم. یعنی میگه مدل سازگاری رو پیدا نمی کنم؟
نقل قول:
سلام. من کارت گرافیکم GT 720M هست ولی نمی تونم این نسخه رو نصب کنم. یعنی میگه مدل سازگاری رو پیدا نمی کنم؟
ویندوزت چیه جاسم جان ؟
Windows 8.1 Pro 64 bit
:11():
نقل قول:
Windows 8.1 Pro 64 bit
یک احتمال هست نسخه دسکتاپ رو گرفته باشی برات لینک نسخه موبایل رو گذاشتم.
درایور قبلی رو با driver sweper که تو سایت guru3d هست پاک کن . سیستم رو ریست کن و این درایور جدید رو نصب کن .
نقل قول:
یک احتمال هست نسخه دسکتاپ رو گرفته باشی برات لینک نسخه موبایل رو گذاشتم.
درایور قبلی رو با driver sweper که تو سایت guru3d هست پاک کن . سیستم رو ریست کن و این درایور جدید رو نصب کن .
ممنون. از دو جا دانلود کردم ولی بازهم مشکل داشت. اینم امتحان می کنم.
آقا دم شما گرم. نصب شد.
:11()::give_rose:
نقل قول:
آقا دم شما گرم. نصب شد.
:11()::give_rose:
90% این مشکلات به خاطر تداخل درایورهای قبلیست . غیر از نصب نشدن مشکلاتی هم تو ویندوز و گیم ایجاد میکنه . این سایت ایرانی هم سرعت دانلودش خوبه .
همیشه قبل از نصب درایور جدید (Intel, AMD, NVIDIA) حتما با DDU درایور قبلی رو کامل پاک کنید.
نقل قول:
90% این مشکلات به خاطر تداخل درایورهای قبلیست . غیر از نصب نشدن مشکلاتی هم تو ویندوز و گیم ایجاد میکنه . این سایت ایرانی هم سرعت دانلودش خوبه .
soft 98 هم سرعتش خیلی خوبه :give_rose:
نقل قول:
soft 98 هم سرعتش خیلی خوبه :give_rose:
مسئله سرعت نیست . طبقه بندی درایورها در سافت گذر مرتب تر هست . مسئله معرفی سایت نیست . حل مشکل دوستمون بود که حل شد . پورسانتی از هیچکدوم برای معرفی لینک مستقیم به من نمیرسه:1. (23): .
نقل قول:
مسئله سرعت نیست . طبقه بندی درایورها در سافت گذر مرتب تر هست . مسئله معرفی سایت نیست . حل مشکل دوستمون بود که حل شد . پورسانتی از هیچکدوم برای معرفی لینک مستقیم به من نمیرسه:1. (23): .
اقا امید عزیز,من جسارتی نکردم که بگم پورسانت یا معرفی بوده یا نه . . . :give_rose:
تو طبقه بندی بهتر هست ولی با یه سرچ ساده درایور مورد نظر پیدا میشه
نقل قول:
خودم هم فکر می کنم به خاطر تداخل باشه. چون اولین بار بود که درایور قبلی رو پاک می کردم و ابن کار رو به صورت دستی از کنترل پنل انجام دادم که واقعاً اشتباه بود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
آره سافت گذر واقعاً سایت خوبیه. حیف که نود 32 اونو بلاک کرده.
نقل قول:
خودم هم فکر می کنم به خاطر تداخل باشه. چون اولین بار بود که درایور قبلی رو پاک می کردم و ابن کار رو به صورت دستی از کنترل پنل انجام دادم که واقعاً اشتباه بود.
این درایور sweeper رو چندین سالی هست استفاده میکنم . روش خوبی هست برای پاکسازی درایور قبلی
AMD خودش یک برنامه عزل نصب برای درایور دارد .