با سلام به اساتید لطفا در مورد نصب همزمان دو ویندوز32 بیتی و 64 بیتی سون در یک درایور توضیح بدید ممنون
Printable View
با سلام به اساتید لطفا در مورد نصب همزمان دو ویندوز32 بیتی و 64 بیتی سون در یک درایور توضیح بدید ممنون
توی دو پارتشین مختلف میشه انجام داد بدون مشکل . اول 32 بیت روی درایو C و بعد 64 بیت رو مثلا روی درایو D
درودنقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه 2 ویندوز رو تو یک درایو نصب کرد،شما میتونید درایو فعلی رو بدون از دست دادن اطلاعات به دو درایو مجزا تفکیک کنید(از طریق برنامه های پارتیشن بندی)
سلام دوست عزیز من دقیق متوجه نشدم ولی کاری که انجام دادم به این صورت اول ویندوز 32 رو روی درایو cنصب کردم اونموقع درایو d فرمت کردم و دوباره سیستم بوت کردم وقتی اومد نصب درایور انتخاب کن داریو d نمیشناخت باید فرمت خاصی باشه با تشکر
سلام لطفا یه راهنمایی بکنید با تشکر
یکبار drive d رو حذف و دوباره بسازید . ببینید درست میشه .
بنده ام همین مشکل رو دارم ! ویندوز 32 رو روی c نصب کردم و حال میخام 64 روی d نصب کنم قبول نمکنه ! و میکه فقط روی c میشه ! ارگ اینوطور بشه ویندور 32 میره تو پوشه windows old ! حال چی کنم ؟نقل قول:
یعنی مثلا ویندوز 32 که تو c هست رو میشه shrink کرد ؟ cرو بکنیم 2 تا تیکه ؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نحوه پارتشین بندی شما به چه شکل هست . احتمالا مشکلی در پارتشین ها و ساخت پارتشین SYSTEM RESRVED دارید .
حال بایدچیکار کنم ؟ درسایت نشد اپلود کنی عکس پارتیشنهانقل قول:
هارد شما داینامیک شده . باید برگردونید به حالت BASIC MBRنقل قول:
برنامه MINITOOLS رو دانلود و کانورت کنید به BASIC MBR
اگه اینور کنم ویندوز 64 تو درایو دی نصب میشه ؟ حالت BASIC MBR برای همه اینطوه؟نقل قول:
بله تو حالت BASIC نصب میشه بدون مشکلنقل قول:
آقا ارو ر داد ؟نقل قول:
نرم افزار رجیستر شده و کرک شده یا نه ؟نقل قول:
اینو از MiniTool.Partition.Wizard.Professional.9.0.Portabl e.exe از سافت 98 گرفتم !نقل قول:
با نسخه پرتابل کار نکردم . در ضمن اگر اطلاعات خاصی نریختی از اول پارتشین بندی کن . چون به نظر میرسه نتونی با این برنامه کار کنی .
ازاول اگه پارتیشن بندی بکنم باز همین مشکل پیش میاد ! باز حنما میره روی دینامیک دیکه ؟نقل قول:
بنده میکم از اول پارتیشن بندی بکنم و فقط یک دیوار درست کنم مثلا c و بعد از همین درایو c : شیرنیگ ب---م میشه ؟
بله باید کل پارتشین ها رو از اول درست کنید که از حالت داینامیک خارج بشند .
حذف نمیشه کرد !نقل قول:
باید با اکرونیس دیسک دایرکتور استفاده کنی . acronis disc director 2014 boot
این حجمش 260 مگه سنکینه ! نرم افزار سبکتر ؟؟ یا راه دیکه نیست ؟نقل قول:
همون مینی تولز بوتیبلش توی سافت 98 هست .نقل قول:
با این برم جواب میده ؟ یا حتما باید از اول پارتیشن کنم ؟نقل قول:
روش رو عرض کردم خدمتتون . اون لینک هم نیاز به ثبت نام هست برای دیدن نوشته هانقل قول:
آقا نمیدونم تو این نرم افزار چی زدم که فلشم نمیاد ؟ زده hidden ! چی رو بزنم که دوباره برگرده و به دستاپ بیاد ؟نقل قول:
خودتون نمی دونید چه کار کردید که فلشتون نمیاد!؟:1. (27):نقل قول:
تو کدوم برنامه؟
تا حالا با این نرم افزار کار نکردم !:1. (27): همین مینی تولز !نقل قول:
شات بگیرید وضعیت رو چک کنم . changer letter رو بزنید تا یک حرف رو بهش اختصصاص بده
این پیغام برای کانورته ؟ دینامیک یه rbmنقل قول:
تغییرات رو apply کنید و دوباره تلاش کنید .به نظر میاد مشکل داینامیک حل شده باشه . شما الان یک پارتشین لاجیکال بسازید روی قسمت پارتشین نشده .نقل قول:
قبل از لاجیکال تغییرات رو انجام دادم و سیستم ریستارت شد ولی باز همون دینامکیه ! حال بعداز لاجیکال چیکار کنم ؟نقل قول:
میدونید چرا تغییرات انجام نشده . چون تغییرات باید apply بشهنقل قول:
رفیق دارم با مینی تولز میرما ! عکس می---م بهت نشون میدم ! با این لینکی که دادی هنوز نرفتم !نقل قول:
همون مینی تولز بعد از تغییرات باید apply کنید . بالای سمت چپ خوشکل نوشته APPLYنقل قول:
رفیق درستش کردم البته با نرم افزار AOMEI.Partition.Assistant.Pro.5.6.3 سریع تغییر داد و هیچی مشکلی پیش نیومد! نرم افزار مینی ایراد داشت هی ارور میداد بهرحال تا اینجا جورمونو کشیدی پا به پامون اومدی ممنون ! :lol::11():نقل قول:
MINITOOLS خیلی قوی هست فقط باید درست کرک بشه . قویترین برنامه هست در این زمینه