سلام خدمت اساتید محترم
میخواستم بدونم از لحاظ کیفیت و سرعت بین فلش 64 و 32 تفاوتی هست؟(مقایسه بین دومدل یکسان با حجم متفاوت)
شما کدوم یک رو تو صیه میکنین از کدام برند؟
adata فلشهاش خوبه؟
Printable View
سلام خدمت اساتید محترم
میخواستم بدونم از لحاظ کیفیت و سرعت بین فلش 64 و 32 تفاوتی هست؟(مقایسه بین دومدل یکسان با حجم متفاوت)
adata فلشهاش خوبه؟
تنها تفاوت توی حجمشون هست و توی ساختشون تفاوتی نیست.
تفاوتی از لحاظ سرعت ندارند . بستگی به حجم مورد نیاز شما دارد.نقل قول:
یکی از بهترین فلش های موجود Blaze B10 از سیلیکون پاور هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دارم
هرچی حجم فلش شما بیشتر باشه سرعتش هم بیشتره
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟ یعنی همین مدل سرعت 128 ش بیشتر از 64 ش هست؟نقل قول:
آره سرعتش بیشتره تو لینکی که دادم برید سربرگ Feature تو خط دوم نوشته (Transfer rates may vary depending on capacity and system platform)نقل قول:
و در ادامه
128GB = Read 200 MBs/ Write 80 MBs
64GB = Read120 MBs/ Write 50 MBs
32GB = Read 90 MBs/ Write 40 MBs
16GB = Read 40 MBs/ Write 20 MBs
8GB = Read 40 MBs/ Write 10 MBs
[QUOTE=mahdi-78;315102]سلام خدمت اساتید محترم
adata فلشهاش خوبه؟[/QU
من از 32 گیگ ولی usb3 استفاده می کنم 1 ساله و راضیم سیلیکون باور m10 سرعتش 28 مگ در ثانیه در ضمن 64 من ندیدم ولی فرقی نداره شاید توی برندها سرعتش فرق کنه ولی در:great: کل سیلیکون باور این مدل که نام بردم عالی جواب داده و راضی کننده بوده .
فلشهای adata چطوره؟
کسی تجربه کار کردن با این فلشها رو داشته؟
فلش های بدی نیستن ولی یه لول از سیلیکون پایین ترننقل قول:
لول=please type this word to english
- - - Updated - - -
:lol::lol::lol::lol:
Level:lol:نقل قول:
کسى از adata استفاده کرده؟
بین دو فلش سیلیکون پاورm60وb10کدوم بهتره?
M60تو بازار پیدامیشه?
بله پیدا میشه ,اولین ورودی پاساژ رضا انتهای راهرو اخرین مغازه سمت راستنقل قول:
b10 بهتره
من نظرم روی B10 هست .نقل قول:
آخه m60 هم فلزیه و هم کشویی و هم سرعت نوشتنش85mb/s هست.
m60:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
b10:http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?currlang=utf8&main=10&sub=70&pr o=150&type=fe#a_1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
یک فلش 64 ساخت کینگ استون به تازگی خریداری شده. بسیار راضی هستم. فقط به خاطر گارانتی مادام العمر آواژنگ اعتماد کردم و خریدم.چون نمایدگی شهرستان هم داره. قیمت خرید 89 بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میگن که «فلش های usb3 با رسیور ها و ضبط ماشین کهusb2 نا هماهنگن و تو اونها شناخته نمیشن» آیا این حرف درسته؟
اگه درسته حتی تو کامپیوتر هایusb2هم این موضوع صادقه؟
ممنون.
:1. (27)::1. (27)::1. (27):
اکثر فلشهای usb 3.0 با usb 2.0 سازگار هستند . البته بستگی به پخش ماشین هم دارد .نقل قول:
ىعنى تو کامپيوتر هاى قديمى هم جواب ميده؟
درود. من به شخصه همچین چیزی ندیدم خودم هم تجربه نکردم.نقل قول:
بله . مشکلی نیست .نقل قول:
سلام فلش مموری یو اس بی 3 تهیه کنید دیگه یو اس بی 2 تموم شد بروز باشه دوم اینکه فلش مموری که خریداری میکنید کشویی و کلیکی نباشه به هیچ وجه چراچون نهایتن 2 سال خراب میشه یا کشویی هم میسوزه یا نیم سوز تجربه داشتم و ضرر کردم هر دو مدلش رو برند در حال حاضر ادیتا خوبه و سیکون باور ام 10 اما مدلهای یو اس بی 3 و تولید 2015 عالیند و با در گاه یو اس بی هیچ مشکلی ندارن امتحان کردم هم رسیورای فول اچ دی و هم دی وی دیهای و تی وی های فول اچ دی سعی کنید مدل ساده ضد اب و ضربه حال 2 گیگ یا 64 گیگ یا 16 گیگ میخواین خریداری کنید دقت کنید فلش مموری ساخت چین نباشه و ساخت تایوان باشه واز همه مهمتر در حال حاضر از ویندوز 10 هم سابورت کنه بشت جعبه فلش مموری عکس ویندوز 10 هست علاو بر ویندوز 7 و 8و یک اینا تجربه من که به سرم امده 5 سالی که با فلش مموریهای 2 گیگ تا 32 گیگ استفاده کردم..... سونی تایوان عالیه اما امان از سونی ساخت چین 2 گیگش 2000 هزارتومان هم نمی ارزه موفق باشید .:11():